madeleinespangberg

Mysdag

Kategori:

Idag har det verkligen varit en mysdag på hög nivå. Gud va jag behövde de. Började dagen med några timmar i soffan, sen drog vi till Frölunda torg och gick i affärer. Hade med mig en rosa shaker från MM hem. Den har varit slut på hemsidan jätte länge så när de fanns en i butiken tog jag chansen. Köpte även ett par skor, ajjaaaabajja. Men dem var ju billiga 170:- :D.. Sen köpte jag ett nytt skal + skärmskydd till mobilen. Inga kläder till mig inte. Efter shoppingturen dorg vi till Jelena. Alltså hon är så jävla underbar, hon har en stor plats i mitt hjärta och kommer alltid att ha de. Så kul när vi lärde känna varran på jobbet, för vi båda hade tänkt exakt samma sak om varran. "Den tjejen hade jag kommit bra överrens med". Kommer vi bra överrens? Ja det gör vi, något enromt :)
 
Mår verkligen mycket bättre idag, inte alls lika slapp i huvudet. Känns bra inför morgondagen då man skall jobba igen. Men nu skall jag snart börja med min tårta, hoppas den blir som planerad! 
 
 
Puss och Kram 

31 December 2012

Kategori:

Godmorgon på er alla glada!! 
 
Har ni sovit gott? Eran sista natt 2012.. Nu beger vi oss mot ett nytt år 2013!! Hur många av er har som nyårslöfte att ni skall träna? Hahah alltid lika kul att komma till gymmet efter nyår, första månaden är de knökfullt och efter några månader har de återgått till normalt.. Varför behövs de ett nytt år för att folk skall börja röra på sig? Kan man inte börja när som? Mitt mål 2013 är att gå ner 5,8kg till en början, är jag nöjd där så stannar jag där. Är jag inte nöjd kommer jag gå er 3kg till. Efter det har jag förbjudit mig själv att gå ner mer!  Imorse när jag klev upp på vågen blev jag glad! Det är en vecka efter jul och mina "julkilon" har minskat radikalt från +1,1 ligger jag nu endast på +0,3!! 
 
Idag skulle jag gått med älsklingen till gymmet men med tanke på hur jag mår så känner jag inte för det. Vill bli frisk eller iaf må bättre innan jag åker dit. Idag har jag nog ingen feber, får se om den kommer under dagen. Halsen är lite bättre och jag är endast slapp och snuvig:)) 
 
Eftersom jag mår bättre skall vi åka till frölunda torg idag och mysshoppa lite:) men nu skall jag nog fixa varm choklad och krypa ner i soffan framför tven!! 
 
Puss och Kram

Slut jobbat för detta året!

Kategori:

På pendeltåg!! 
 
Yeees äntligen var denna dagen över på jobbet.. Så enormt trött och mår inte alls bra! Febern smyger sig på och ipren är det som håller mig flytande. 
 
Nu skall jag åka mot Mölndal hem till min älskling och mina vovvar. Där skall jag koka mig en kopp tee, krypa ner i soffan och sova lite. Så jag blir lite piggare inför kvällen:)) Tror jag och mitt hjärta skall handla mat i em och innan dess skall jag planera veckans måltider så jag inte får i mig för mycket kalorier!! Skall de va så skall de va! Får se hur jag gör med gymmet, mår ju som sagt inte bra och då vill jag inte gymma så får vänta tills jag mår bättre:)) 
 
Men nu skall jag läsa lite bok, eller sova kanske;D 
 
Puss och Kram

Dööö sjuk

Kategori:

Usscchh va sämst jag mår. En ipren och sen krypa i säng. Näsan bara rinner, öronen gör ont och jag har verkligen blivit sjuk. Men det är bara 4 timmar imorgon så får kurera mig och gå dit. 
 
Älsklingen diska, jag damsuga, skrev en packningslista, sen tog vi en lång promenad och inhandla bland annat glass och daimkross:P Så när vi kom hem så var de bara börja packa. Allt packat, en massa träningskläder för nu skall jag börja gymma. Kommande vecka är jag hos älsklingen så skall gå med till hans gym. Skrivit träningsupplägget för Januari, Februari och Mars. Nu jävlar skall jag ner mina 9 sista kilon innan sommaren. Känner mig enromt taggad. När jag gått ner till 55kg så skall jag unna mig ett par träningsbyxor och ett par överdrag/mjukisbyxor från better bodies! Varför jag måste kämpa för att få dessa är för att dem kostar väldigt mycket och då skall jag fan behöva kämpa för det. 
 
 
 
Sååå snyggt<3
 
Nu skall jag krypa till kojs!
Puss och Kram

29 December

Kategori:

Heeellooo!!
 
Fy fan vad jag mår, näsan rinner, halsen är svullen och är hur matt som helst. Men de är bara imorgon kvar sen är jag ledig en dag och kan kurera upp mig och vila ordentligt. Vilket i detta fallet innebär shopping på förlunda torg ;) Imorse mådde jag ännu värre. Men tänkte att jag MÅSTE gå. Vilket vad en jävla tur då Jonte hade försovit sig ;) Han kom in vid 10.30 istället för 8. Men de gjorde absolut inget då vi inte hade så mycket att göra utan de var rätt chill morgon :) 
 
Idag köpte jag äntligen ett par skor, har varit inne i sko affären tre dagar i rad men inte kunnat bestämma mig, stått mellan tre olika par och nu bestämde jag mig. De andra två kan jag nämligen få på ellos med 40% rabatt, så dem kan jag fundera en stund på till. 
 
Nu skall jag sova lite tänkte jag, sen skall jag skriva en packningslista och packa till imorgon, det skall diskas, damsugas och så skall jag till kaninerna, tanka bilen, lämna bilen och sen är jag nog klar. Blir lite lösgodis till ikväll eller glass är ifs jävligt gott när man har feber. 
 
Puss och Kram

Godmorgon

Kategori:

Heej på er alla gooingar, sorry för att de tog en tid innan jag skrev igen! Torsdagen var väl sisådär, mådde verkligen inte alls bra. Såg negativt på exakt allt. Men igår mådde jag bättre förrutom på kvällen då jag började känna mig sjuk. Det fortsatte tyvärr till idag och har svin ont i min hals och känner mig febrig. Äch skitsamma har inte råd att bli sjuk. Så kurera mig med massa c-vitamin, ipren och en kopp te, så skall nog allt gå bra :)
 
Om en vecka fyller jag år, och då blir de my dog mässan hela dagen<3, guud va jag längtar:D Köpa massa fint till mina två små älsklingar. Kolla på fina hundar och bara njuta bland männsikor som har samma intresse som jag :) 
 
Men har fem jobb pass att klara av först, ett idag, ett imorgon och sen tis-tor :) Ni får iaf ha en toppen lördag så hörs vi senare!!  
 
Puss och Kram
 

Varning för irritation!!

Kategori:

Här ligger jag smällfet efter all julmat. Ville ut och gå men det fick jag inte för Billy för man kunde inte gå ut och gå mitt i natten, klockan är ju 8.45, är det mitt i natten?
 
Jaja får la ligga här tills han vaknar då, vid 13!!! Jätte kul min lediga dag går åt att ligga i sängen intill en sjuk och sovande pojkvän!! När jag egentligen kan motionera, städa, tvätta kläder och diska. Samt vara på bra humör.. Men alla väljer vi våra strider! Nu är min lediga dag förstörd. Tack! 

Mellandags rea

Kategori:

Hittade jag något? 
 
Nej, inte som var på rea iaf. Köpte ett linne och ett par snygga byxor till träning. Alltid något iaf :) Hittade även en tröja och ett par byxor men orkade inte prova så skippade det tills vidare.  Jag har gottat mig sedan jag kom hem, glass och toblerone gottinamnam. Men nu får det vara nog, imorgon går Madde promenader och till gymmet för att få en fin kropp så jag kan handla byxorna jag vill ha :) Lite bra att jag inte shoppa så mycket idag, innebär mer pengar till my dog mässan nästa fredag :D
 
På jobbet då, hur gick det? Jo det var pressat, trist att inte alla har förståelse för att det faktiskt var min första öppning på 4 månader, att jag jobbade i endast 4 timmar och inte hann med allt som en d chef vanligtvis skall göra men då på 8,5 timmar. Ja ibland känner man bara för att flytta låååångt bort :D Men jag är nöjd med det jag åstakom på jobbet. Tog emot en stor leverans, klarade av kontoret, öppnade restaurangen korrekt och såg till att förberedningen blev gjord. Imorgon är jag ledig, skall bli gött att bara soooova.. Nästa vecka jobbar jag senare pass så då skall jag nog hinna med lite promenader på mornarna. Men först har jag en helg att jobba, fre 7-12, lör och sön 8-12.. 
 
Hittade ett roligt budskap nu på kvällen.. 
 

Godmorgon på er

Kategori:

Har ni sovit gott? Jag har sovit fint men är fortfarande sjukt trött. Är så konstigt att när man på en ledig dag skall gå upp tidigt så är det superduper lätt men så fort man skall jobba så är de segt som bara den. Speciellt när älsklingen ligger kvar i sängen och gottar sig. Idag är det jobb 8-12 och sedan är det melladagsshopping som gäller. Kanske skrivet något däriemellan :)
 
Men jag lovade ju ett inlägg lite om min träning. Innan jag började jobba var jag super noga med att jag skulle göra min morgoncardio, men med mitt jobb är det lite jobbigare att göra morgoncardion. För de första är man så trött i kroppen, att man inte orkar med att gå upp tidigare för att ut och gå och för de andra så är det inte så kul att gå upp fyra/fem för att ut och gå. Så jag tog ett break med min morgoncardio. Kommer börja gå igen när kroppen vant sig och då kommer jag gå efter hur jag jobbar. Jobbar jag öppning kommer jag gå efter jobbet och jobbar jag senare så går jag innan. Men iaf jag tror att ett bra sätt att fortsätta gå ner i vikt är att börja köra cardio på gymmet. Men även de får vänta tills kroppen vant sig. Tänkte kanske gå ner och köra lite imorgon för då är jag ledig :) Nu förstår ni nog varför jag inte skriver så mycket om träning, för jag tränar helt enkelt inte lika mycket just nu. Men självklart får man hålla bukt på kosten. Vilket också kanske vart lite vingligt under jul helgen ;)
 
Men nu skall jag klä på mig och åka mot jobb!
 
Hörs sen!

Godnattis

Kategori:

Hur har eran dag varit?

Min har varit mycket bra sedan jag kom hem från jobbet. Delat ut julklappar med fader, tror han blev nöjd med allt han fick. Jag blev iaf nöjd med mina, jätte mycket. Fick det som ni såg i föregående inlägg.

Imorgon är det först jobb 8-12, dubbelt betalt imorgon med :D gött att jobba 4 timmar men få betalt för 8, hade ifs varit mer nice att jobba 8 och få betalt för 16 men jobbar man halvtid så gör man. Iaf efter jobbet blir jag upphämtad och så åker vi vidare till Allum för mellandags shopping :) Skall bli super kul, har ju två presentkort att handla för om jag vill. Kan ju även spara dem, men varför det? Leva i nuet eller i framtiden, jag väljer nuet :D

Nu skall jag och min sjuka älskling krypa till sängs, märks att killar inte tål något när dem är sjuka, för dem beter sig som om dem håller på att dö. Nu ikväll har vi förövrigt sett Taken 2, sjukt bra var den. Älskade Taken och Taken 2 höll samma klasss :))

Imorgon kommer ni få ett inlägg om lite träning och även en förklaring till varför det inte blivit så mycket inlägg om detta på ett tag.. Så glöm inte att kika in :))

Detta hittade jag i Tyras bok, den hade hon fått av sin bästa vän som nu tyvärr inte finns kvar i livet. Sjukt fin var den iaf. Så tog ett kort och skickade till de tre vänner som står mig så nära mitt hjärta<3

Måste även visa vad jag fick jag Jonas!!

Han är världens goaste kusin<3

Men nu gooodnatt!

Julklappar

Kategori:

Idag har jag som lovat fotat alla mina julklappar inkluderat det jag fick från pappa nu ikväll :))
 
 
 
 
 
Sådär där hade ni detta :) 

Ursäkta röran

Kategori:

Förlåt ni som hann läsa förra inlägget, var alltså fyra inlägg som var likadana!! Men det är fixat nu!! 

Godmiddag

Kategori:

 
Är ni vakna?? Mätta? Nöjda? 
 
Jag är enormt seg, så gött som de var att sätta sig i soffan nu och bara sitta med älsklingens ipad och surfa. Vovvarna har fått var sitt ben och jag har precis fotat alla mina julklappar, orkar jag lägger jag in det här sen så ni se vad jag fick. Är jätte glad för allt, så gulligt med julklappar älskar själva känslan att öppna en present <3 fast jag tycker de är mycket roligare att ge än att få! 
 
Det gick bra att jobba idag, trots att jag var jätte trött. Härligt att öppna ihop med Vickan som också är grå, blir liksom mycket gjort fast väldig slappt:D Imorgon går jag 8-12, mitt första öppningspass på ca 4 månader. Känns sjukt. Kommer jag komma ihåg hur man gör? Är det som att cykla? Alltså att de bara sitter där när man väl gör de:D 
 
Men först skall vi fokusera på dagen, som kommer innehålla slappslapp, bokläsning och glassätning!! Skall även ha lite julklappsbyte med pappsen!!
 
Puss på er!! 

Godmorgon

Kategori:

Så nu var julafton över? Helt stört hur mycket man kämpar, planerar, handlar och har sig för en liten dag. Min jul var fantastisk, men jag var så trött när kvällen kom att jag somna på älsklingens arm i soffan. Jag är väl inte så mycket piggare nu men jobbet kallar så det är bara upp och jobba. Fick massor av kul i julklapp, tänke fota allt idag om jag hinner och visa er :) av Billy fick jag iaf  bästa julklappen man kan få av sin älskling, en bok som är skriven av min största förebild, Tyra<3 Läskoma på den :D 
 
Idag jobbar jag 9-12, ett gött pass, vi öppnar inte förren 11 så jobbar bara en timma med gäster:P Sen skall jag hem, kanske gymma om jag hinner, skall dela ut paket med pappa. Kanske åka på kalas och kanske åka på nån grötkväll hos Billys moster, men får som sagt se vad som hinns med. 
 

24 December

Kategori:

Dagen med stort D är här:D
 

Idag är det julafton, jag har redan skuttat upp ur sängen och skall fixa iordning mig så att jag kan åka iväg till Falköping! Men först skall jag se sista avsnittet av julkalendern och till detta blir det en stor kopp te!! 
 
Trots att de är en sjukt rolig dag vet jag att jag kommer gråta så extremt mycket, för idag är det första julen på 15år utan Lady:'( älskade lilla Lady, saknar henne så oerhört mycket och julen var hennes tid. Hon älskade att öppna julklappar, hon älskade snön. Man fick alltid vakta granen för där var det inget barn som kröp omkring utan det var en underbar lite vovve vid namn Lady<3 hoppas du får en underbar jul där uppe i hund himlen. Men det vet jag att du får, för du firar jul med Malin, äntligen har hon lyckats ta dig från oss;) 
 
Ne nu får jag sluta deppa, julen är en tid med glädje<3 så hoppas ni alla får en så underbar jul, för det skall jag ha! 
 
Puss och Kram och en riktigt god jul<3
 
 
I mina tankar är du med mig hela dagen, min vackraste ängel<3

23 December

Kategori:

Dan före dopparedan!
 

Imorgon är det julafton, jag är som ett litet barn här hemma!! Älsklingen pch jag ser på bingolotto och spelar faktiskt också, älskling och vunnit en nyårslott så nu skall vi spela på nyår med. Till detta äts de glass, godis och har massssaaaa ljus tända. 
 
Idag har jag jobbat 11-15, sen träffade jag min efterlängtade Bettan, gud va jag saknat den tösen, hon ser ut att vara så lycklig i livet. Ååå så glad för hennes skull, mitt gulliga underbara hjärta!!
När jag kom hem från Alingsås, vilket för övrigt var den segaste resan i mitt liv, körde i 60 på e20 då det var en jätte kö så de var bara att lägga sig i 60 och lugnt luffa framåt!! Iaf när jag kom hem tog jag och Billy hundarna till orraholmen och lekte av oss ordentilgt i snön, det trivdes mina hjärtat bra med<3 
 
Men nu får jag fortsätta med mys kvällen!! 
 
Puss och kram, god jul och sov underbart!
Vakna inte när tomten kommer som min lillebror sa till mig;) 
 

22 December

Kategori:

Två dagar kvar till julafton :)
 
Har endel att göra idag, även om jag fick gjort massor igår natt och nu på morgonen. Igårnatt damsugade jag och klädde granen, blev så fint så. Nu på morgonen har jag burit upp min tvätt, burit ner saker till källaren och slagit in den sista julklappen. Nu är det bara två kvar men dem skall slås in i celofan :) 
 
Igårkväll hade vi det super mysig hos mamma, vi såg på alla tre filmerna, käkade taccos och lite chips. Jag somnade både under första och sista. Var sååå sjukt trött så de var helt stört.
 
Idag skall jag och mor åka till Vårgårda och Alingsås, mamma skulle köpa lite saker och jag åker med. När jag kommer hem skall jag baka. Börjar med lussekransen och pepparkakorna. Hinns de med skall jag göra knäck med vaniljsmak och fudge. I övrigt idag så skall jag köpa de sista som skall slås in i celofan och så skall jag vika tvätt och byta sängkläder. Jappjapp bara att sätta igång :))
 
Puss och Kram

Godmorgon mina hjärtan

Kategori:

Heejj alla!!
 
Blev verkligen inget gym igår då jag inte var hemma förren närmare 22. 
Kröp genast ner i sängen och tänkte att jag skulle börja dagen med en morgonpromenad. 
Men blev så glad när jag klev upp på vågen så jag kröp ner i sängen igen :) Idag visade den 58,5.. YEEEES Nu har de äntligen börjat ordna till sig, -0,7kg sen förra veckan, det innebär en sammanlagd minsking på 6,3kg och jag har nu endast 6,2kg kvar till mitt mål :) 
 
Idag blir de rutinpass, 7-12 jobbar jag, as nice med tre timmar i resturangen innan vi öppnar och bara två när vi öppnat :) Sen skall jag åka till öb och köpa kaninmat sen bär de av hemåt. Skall försöka knåpa ihop en lista med vad som behöver göras innan jul. Allt detta får hända på lördagen. 

*Inhandla de sista små delarna till julklapparna
*Slå in de sista julklapparna
*Diska
*Städa
*Vika tvätt
*Klä granen
*Lussekrans
*´Vaniljknäck
 
I eftermiddag blir de myskväll hos mamma, med taccos och lite godis, sen skall vi se alla tre filmerna från "nu är de jul igen" 
 
Men nu måste jag upp och hoppa :)
 
Puss och Kram

Jooobbb

Kategori:

Go eftermiddag:)) Har ni haft en bra dag hittils??
 
Det var jätte kul att jobba idag. Älskar att jobba luncher, mycket roligare än middag tycker jag:) har rullat på bra idag, stod i driven ihop med en tjej som heter Lollo:) vi hade super kul!!
 
Blir lite ändrade planer, är påväg mot kungälv nu för att lämna lite saker hemma hos min kusin! Hoppas jag hinner till gymmet ändå. Annars kommer de inte kännas bra i huvudet denna veckan:'(
 
Vi hörs ikväll!!!
 
Puss och Kram

Godmorgon

Kategori:

Hur mår ni? Sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa, vovvarna var så mysiga inatt. Vaknade 7.10 kollade julkalendern och nu sitter jag och käkar frukost. Idag jobbar jag 11.30-15.30, efter det kanske mamma hämtar mig på jobbet så skall hon handla de sista julklapparna, om inte så skall jag ivf handla kaninmat till mina ninisar:). När jag kommer till Herrljunga skall jag gymma, ingen styrka bara cardio. Idag skall jag fan gå dit!! Sen får jag hjälpa mamma med lite julpynt, kanske granpynt, sen hem och pynta min egna gran, diska, städa, slå in julklappar. Ja hur skall jag hinna med allt. Fattar ni att de bara är fyra dagar kvar till julafton:D Åååå vad jag längtar men åååå vad mycket jag har att göra innan :O Bara köra på och ge sig fan på att de komma fungera!!
 

Gonatt

Kategori:

Nu skall jag sova.. 
 
Helt slut vilken låång dag. Men den har varit kul. Var lite jobbigt att jobba, kännde mig som en nykommling som inte kom ihåg något alls. Men det blir nog bättre med tiden hoppas jag :) Köpe hårolja idag, får hoppas den kan göra mitt hår fin fint :) Sen har jag även köpt två hundtäcken, ett till Ric och ett till Panda... Ric fick en overall och Panda ett fint vintertäcke, båda ifrån hurtta :))
 
 
Cardion idag var sjukt seg, men klarade av 30 minuter iaf, imorgon skall jag verkligen försöka gå till gymmet och köra cardio där. Måste bara hinna med allt annat också!! Men skall satsa på att hinna dit imorgon. Vägde mig förrut, blev så lycklig, efter tre veckors kämpande så har jag nu äntligen börjat minska. Hade ju ökning i tre veckor och de är inte alls kul. Men nu börjar de gå åt rätt håll igen. Varför jag gick upp var endast för att jag faktiskt började ge min kropp mat igen :)
 
Nu soooovaaa!! Cordy nanar hos mig inatt<3
 
 
Puss och kram

Gomorgon världen

Kategori:

Säg vart går färden, vart åker vi idag?
 
http://www.youtube.com/watch?v=3t8vr-7sIFY
 

Hej på er!! Sovit gott?
 
Jag har sovit såå enromt lite så ikväll kommer jag i säng tiiiiidigt!! Morgon cardion är klar, frukosten snart i magen. Dagens too do lista är så lång, blir trött bara av att tänka påt.. Tvätta kläder hela dagen, handla med mor och faster, tänkte gå till gymmet, skall hinna med att julbaka, försöka komma till hundklubben vilket verkar omöjligt, åker jag inte till klubben kommer nog Emelie hit och fixar mitt hår. Pluss att de är en hel del intill detta.. 
 
 
Bara ta tre djupa andetag och köra fort som fan;D
 
http://www.youtube.com/watch?v=yPm5W-UuOXo
 
Ni fick inte mitt roliga inlägg igår så lägger in det nu så ni får läsa de iaf :D

Beslutsamhet

Kategori:

Det är viktigt att vara beslutsam och stå fast vid sina beslut. Dagens beslut var att verkligen julpynta. Fick jag gjort det under dagen ? Nej, verkligen inte, allt har verkligen bara krånglat.. Men jag var fast besluten vid att idag skulle de julpyntas. 23.30 startade jag mitt julpyntande och nu är klockan 00.40 och jag är äntligen klar. Är verkligen sjukt trött varit vaken i snart 18 timmar, utan en blund. Helt sjukt!! Men nu är min lägenhet jätte fint. Enormt nöjd vad jag åstakommit trost att jag är helt slut. Granen får jag fixa imorgon :)) Men nu skall jag hoppa i säng. Eller först vill hundarna bli lite kissade, stackarna är like trötta som jag. 
 
Dagen som gått då? Kom hem lagom tidigt tyckte jag, trodde jag skulle hinna med massor innan massagen....Så fel man kan ha, jag hann ta upp lådorna, äta och betala lite räkningar.. Sen gick jag på massage och det var enromt skönt, efter det skulle vi åka till Vara men bilen vi skulle låna var inte hemma, så ca en timma försent kom vi iväg till vara. Väl där blev det fikande kollande i lita affärer och mathandel! Hem och försöka fixa mammas bil, gick väl inte med något bra precis. Men men nu står den hos mig, helt kass och värdelös.. Jätte kul. Innan jag somnar skall jag även skriva shoppinglista till imorgon, eller vi skall handla mat och jag skall skriva ner vad.. 
 
 
Men nu måste jag verkligen hoppa i säng.. 
Godnatt mina underbara läsare!!
 
Puss och Kram

17 December

Kategori:

Godmorgon på er!!
 
En vecka kvar till julafton, en ynka liten vecka:D när jag kommer hem skall jag julpynta som bara den:D så fint kommer de bli! Lyssna på julmusik och svansa runt hemma:)) i eftermiddag skall jag på massage och efter de skall jag och mor handla julmat! 
 
Nu sitter vi i alla fall på tåget hem, trodde inte vi skulle hinna med då bussen var 8 minuter sen. Så fort bussen kom så insåg jag varför den var sen. Han som körde, körde som snigel och var livrädd för allt. Han stod till och med stilla och vänta på att bilar skulle komma in i rondellen... Knäppa gubbe.. Missade förstårs pendeln:/ men fjäskade mig på öresundståget, tackar personalen till tusen för att jag fick åka med trots att man egentligen inte får de. Men då hann jag iaf med mitt tåg mot Herrljunga:)) 
 
Känns sjjuuuuukt skumt att börja jobba på Onsdag, lite pirrigt, men ändå sjukt nice att sluta gå hemma! 
 
Nu skall jag slockna lite är gööör trött!! 
Puss och Kram
 
 

Godmorgon

Kategori:

Heeej på er alla glada:))
 

Hur mår ni?? Har ni sovit gott?
 
Här har jag sovit som en prinsessa! Redan vart ute med lillemannen som väkte mig och ville ut. Sen efter det beslöt jag mig för att se på de två avsnitt jag missat av julkalendern :) gillar den! Tänkte snart ringa min mor och kolla om hon tänkte åka och julhandla nån dag i veckan. Tänkte isf fråga volken dag så jag kan planera min vecka! 
 
Idag är det söndag det är den tredje advent så tredje ljuset skall tändas:) mysfrukost skall jag och min älskling äta. Funderar på att laga scones men vet inte om han har allt som behövs. Får kolla upp detta! 
 
Puss och kram

Ricoh

Kategori:

Jag älskar min lilla italinare, han sover så mycket när inte vi är hemma så när vi kommer hem är han vild som en tok här hemma. Nu har han springt runt en stund och fått nått i halsen så han går här och hostar som en gammal gubbe. Han är för tok söt min älskade lilla vovve. 
 
Liseberg var mysigt, fika de fick jag, så köpte jag lite fudge och sen en ur gullig sak till min älskade mamma som hon skall få på måndag när hag kommer hem till herrljunga igen!! Ikväll skall vi slappa framför filmer, har lite godis som jag får äta. Har minskat mitt intag på godis ragikalt, nu får det vara nog, för godis suget sitter kvar hela veckan. så denna helgen kommer jag ätit, två stycken japp, en daim, ett paket djungelvrål och lite fudge. Känns bra, förra helgen malde jag godis för fullt, inte alls kul :( vet att jag skrev att jag skulle äta lugnt förra helgen med, men att ligga slapp och slö i soffan efter en ute kväll, så åts de både glass, godis och pizza... 
 
Vikten i fredags då, även denna veckan var det uppgång, svider lite i hjärtat men jag är nästan säker på att jag går upp för att kroppen vänjer sig vid mat igen.. För jag har ju i flera veckor svält kroppen så nu är det dags att sluta svälta och ge sig av med fettet på annat håll. Hoppas på viktminskning nästa fredag.. Håll tummarna:)) 
 
Nu skall jag placera min rumpa i soffan!! Kanske hörss en, annars får ni ha en underbar lördagskväll!
 
Puss och kram!

Liseberg

Kategori:

Heeloooo i galoppen!!
 
Hur mår ni??
 
Här i göteborg, är de slask, hur kul är det på en skala liksom?? Men lite snö ligger de men är ju plussgrader tyvärr. Har även regnat:/ 
 
Vi har precis käkat mat på Jensens Böfhaouse stavningen på detta är mycket osäker, orkar inte googla;D sjukt gott var det iaf, käka kycklingfile med råstekt potatis och något god sås.. 
 
Nu är vi på Liseberg och skall mysa runt här, fika har jag blivit lovad;D hörs när jag kommer hem!!
 
Puss och Kram

15 December

Kategori:

Gooodmorgon/Godmiddag
 
Det är endast 9 dagar kvar till julafton<3, älskar jag julen eller vad?, skall bli så mysigt att ta upp granen nästa vecka. Skall bli intressant och se hur länge den står. Hahha Texas lär ju försöka gå lös på den ;D 
 
Idag hade jag tänkt att åka in till stan och möta upp pappa och Åsa men blev det så? Nej självklart inte, idioti saker gör mig irriterad och nu känner jag inte för de längre. Får la se tanken var att vi skulle åka till jul på Liseberg, men med tanke på att Billy är bakis och sover i soffan så lär väl inte de bli av heller. Härligt de är med Lördag, eller inte. Bara fyra dagar kvar tills jag börjar jobba, vet att min kropp kommer vara helt slut, så hade varit kul att göra något roligt innan man går in i jobbkoma!!! Ja vet att jag bara skall jobba korta pass men efter 3,5 månaders vila så kommer en timmas jobb göra mig skit trött :P
 
Så nu får jag ligga här i sängen och försöka hitta på något vettigt istället, ut och gå kanske? Ne de snöar och är för kallt och dessutom är Mölndal fyrkantigt, så en irriterad Madde kommer bara bli mer irriterad av vägarna här :P Ne jag ligger kvar och kramar om min lille Ric<3
 
 

14 December

Kategori:

Godmorgon på er!
 
Hur mår ni därute? Fryser ni? 
Jag har precis ätit upp min frukost, skall snart börja packa inför trippen till Mölndal. Åker lite senare än beräknat, eftersom jag skall köpa regionen runt så kan jag lika gärna åka med 3 tåget. Men har mycket att göra innan jag åker. Packa, damsuga, diska, laga mat, bädda sängen, kissa Disel, åka till kaninerna, köpa kort, handla, ta ut pengar.. Japp bara att sätta igång. Men först skall jag bli varm så jag inte fryser när jag skall göra allt :)
 
Under promenaden imorse, erkänn mina ögonfransar är snygga som fan i vitt ;D
 
 
Ikväll skall jag fixa ögonbryn och ögonfransar. Skalll blii så underbart att bli ompysslad :D
 
Bild från google. Men såhär kan de se ut :)
 
Puss och Kram
 

Gokväll

Kategori:

Heej på er!
Blev inget julbak så nu har jag att göra nästa vecka. Julbaka, julpynta, pynta granen, jobba, träna, kanske öka träningen?? Mycket att fundera göra och mycket att fundera över. Imorgon skall jag ringa HK alltså Max kontoret i Luleå, dem betalar ut lön till mig imorgon, vilket jag inte skall ha, inte så att jag tackar nej. Men vill inte bli betlaningsskylldig till Max, så skall kolla vad det är för pengar jag fått. Troligtvis är det bara ett misstag så jag får betala tillbaka pengarna, eller om dem drar av de på min nästa lön. 
 
Jag har jätte ont i mina höfter och min rygg så imorgon skall jag ringa Abrahamssons Massage och se om dem kanske kan hjälpa mig nästa vecka. Vill inte ha ont, orkar inte med det, för det gör ont. Konstigt va att de gör ont att ha ont ;).. 

Julbak

Kategori:

Japp de var ju de jag skulle göra. Har iaf handlat allt. Sitter i mitt kök, tända ljus och funderar på om jag orkar börja. Har tait tag i en sak idag, det svider i hjärtat med jag vet att det måste göras. Så är väldigt deppig och nere och funderar på om det verkligen är någon ide att ställa sig och baka? Baka skall göras med glädje inte med sorg i hjärtat. Inte såhär. Kanske bättre att krypa ner i soffan intill mina två underbara hjärtan och pussa på dem. Så glad att jag har mina hundar i stunder som dessa. Dem tröstar, dem älskar än och dem bara finns där och är världens bästa<3<3
 
Så otroligt tacksam för att jag äger dessa två, tack mamma och tack Adam för att ni gav mig dessa två underbara hundar. Evig tacksamhet till er två<3

13 December

Kategori:

Heeej på er mina undebara läsare!
 
Sorry att jag inte hörde av mig igår. Var så trött och var inte hemma något typ. Fick sova fyra timmar, vaknade av klockan vid 6. Upp och fixa mig, äta, åka till kaninerna, hämta Ricoh, åka till mamma och sen vidare till läkaren i Alingsås. Härligt att träffa Per, han är en sjukt duktig läkare och han pratar, lyssnar, förstår och förklarar, inte som den där andra jävla tölpen som inte gjorde något alls utav nämnda saker. Sen blev de en fika i stan. När vi kom hem till Herrljunga var det möte på Samuels skola. Jag somnade igår vid 20.30, vaknade någon gång unt 23, gick raka vägen till sängen. Vaknade imorse lite efter 7, kollade julkalendern innan jag valde att sova vidare till ca 9.30. Tillslut har jag sovit 12 timmar, och sovit ikapp mina 4 som jag sov igår. 
 
Nu har jag precis ätit mat, blev massa julskinka som jag hämta hos pappa igår. Skall snart gå till kaninerna en sväng ihop med både Shandy och Ricoh tänkte jag. Hmmm hur de nu skall gå. Tänkte fortsätta på en lång promenad efter så kanske bättre Ricoh får stanna hemma. Jag och Shandy får gå själva. Kaninerna, vretarundan, och sen hem till mamma hämta recept på två saker. För idag skall jag julbaka :D
 
Godis, lussebullar och adventskransar :))
 
Skall försöka checka in här senare med kanske lite goda bilder på mitt godis :)
 
 
Puss och Kram

Gonatt

Kategori:

Heejj gooingar!
Här ligger jag nyligen hemkommen från Alingsås. 
Mötet var klart runt kanske 21.30 eller nått, vet inte riktigt när. Jag, Andreas och Linnea beslöt oss för att åka hem till Linnea dricka kaffe och tjöta :) Där satt vi lääänge, helt plötsligt var klockan 00.30. Då beslöt vi oss för att åka. Så jag och Andreas åkte till Max och åt :P. 
 
Nu ligger jag här med Shandy, jag skall upp om fyra timmar så imorgon kommer jag leva på kaffe ;) Men godnatt på er iaf :) 
 
Måste verkligen tacka Linnea och Andreas som ger mig så extremt mycket positivt i livet. Blir så glad av att höra att dem vill ha tillbaka min energi. Så roligt att höra de, var så rädd att folk inte skulle förstå min hand men dem gör verkligen det. Hoppas fler kommer förstå. För det är inte lätt, jag vill inte ha de såhär. Men det finns inget jag kan göra mer än att bara kämpa. Så ännu en gång tack Linnea och Andreas för allt ikväll<3

11 December 2012

Kategori:

Godmorgon mina vänner!
 
Har ni nanat gott? Jag ställde klockan på 06.00, upp och hoppa 60min cardio, ucch de var segt idag. Kom hem såg på julkalendern och efter det somnade jag om. Hihihi. Sov i två timmar till och sen var jag redo för dagens utmaningar. Skall snart äta middag tänkte jag. Idag har jag hunnit med att städa i min nattdukslåda och under mitt tv bord. Även hunnit sminka mig. Fixa håret gör jag senare. 
 
Nu kommer Moa snart hit, tee drickande, och lite allmänt tjat. I eftermiddag blir det assistent möte och personalmöte.. Gooo Gooo möte från typ 15-20 :P
 
Hörs senare!
 
Puss och Kram

10 December

Kategori:

Godmorgon alla gooingar :) Hur är det med er? Sovit gott?
 
Jag harsovit helt okej, hahah hände en kul sak imorse. Ställt mina alarm fel så den lugna sången som jag brukar vakna till kom inte förren på alarm nr2. Så alarm nr1 var den näst sista vilket innebar ett jävla skrikande.. Fy fan, det misstaget gör jag aldrig mer om. Jag gick iaf upp, gick ut och gick en tur på ca 50 minuter. När jag kom hem ställde jag mig och diska, duktig kände jag mig där. Nu sitter jag och mumsar frukost :) 
 
Igår bestämde jag mig för att ställa min adventsljusstake i stora rummet så kanske de finns en chans att mina blockljus brinner ner ;) Så nu står den så fint på min ena byrå :)
 
 

En sjukt seg dag

Kategori:

Sett på film hela dagen typ. Nu skall jag snart äta pizza och sen skall jag faktiskt ut och gå en sväng. Kaninerna behöver vatten och jag behöver röra på mig. Men först blir de självklart solsidan! Skall nog lägga mig tidigt idag så jag orkar upp tidigt imorgon, för innan Emelie kommer vid 10 skall jag hunnit med min cardio och så måste jag börja strecha lite igen så höfterna mår bra. Emelie kom förövrig trea idag så stor grattis till denna sjukt grymma brud :)
 
Nu hoppas jag snart min mamma kommer med pizzan :))
 
Puss och Kram

9 December

Kategori:

Det är bara 15 dagar kvar till julafton. Det är andre advent idag och här lyser adventljusstaken för fullt. Har en otroligt slapp dag här hemma. käkat lite choklad sett på film och drukigt cola zero. Kom precis hem från mamma som jag varit och fikat hos samt hämtat Cordy. Nu ligger vi ner mysta allihop i soffan och bara gottar oss :)) 
 
Om ca en timma går min kompis Emelie upp på scenen och tävlar på fitnessfestivalen, luciapokalen bodybuilding.. Så sjukt grym är hon, en stor isperationskälla. 
 

Goooodmorgon

Kategori:

Har ni sovit gott? Jag är helt slut, sovit 4timmar och jag blir ju såå trött när jag inte får sova, vissa fixar sånthär men inte jag. Så jag skall slappa hela dagen i min soffa. Lär ju slumra till en sväng. Men det gör inget. 
 
I veckan händer mycket, måndag blir det mys med Emelie. Tisdag blir de besök hos teraputen, assmöte och personalmöte. Onsdag tid hos läkaren. Torsdag händer INGET:D.. Fredag skall jag åka till Mölndal och på kvällen skall jag till Ida och förlänga ögonfransarna, färga bryn, plocka bryn och färga fransar :D Lördag, Söndag blir de chillidillen :)) 
 
 
 

8 December

Kategori:

Idag är det 8 december
 
Jag och Shandy tog en lång promenix imorse, dukiga vi är tycker jag :)) Kaninerna blev glada när dem fick nytt vatten och mat. Efter detta tog jag och min gulltös en annan lite längre väg hem :) 
 
Nu har vi käkat frukost, eller a taccos blev de till frukost, det var gott. Så nu slappar vi massor, skönt en riktigt goo lördag helt enkelt. Funderar på om jag orkar med golfen, vem kör isf? Billy? Neee tror jag inte han vill.. 
 
En bild från häromdagen när Moa gick med alla vovvsingar,
har en bild till på mobilen då hon även håller buttan :)))

Godmorgon

Kategori:

Ligger i sängen, precis sett julkalendern. Funderar på att kanske gå ut på en promenad eller att sätta mig i köket dricka te surfa och njuta av tystnaden. Får se vad jag bestämmer mig för att göra. 
 
Gårdagen blev inte alls som planerad, eller till vissa delar men runt fem nån gång bröt de loss ett jävla brak här i Herrljunga. Var problem hos en släkting igen, och eftersom mamma tappat bort sin bilnyckel så fick jag springa dit för att hämta mina kusiner som verkligen inte skulle behöva se på detta helvete. Sagt och gjort! Kusinerna stannade hemma hos mamma tills klockan blev typ 22 då kom deras mor och hämta dem. Har bara en fråga att ställa, denna ställer jag för att jag i veckan blev anklagad för att "skada" mina kusiner. Så min fråga går till min så kallade mammas bror i Gråbo, vart var du igår när pojkarna behövde dig? Ja vart var du? Inte fan var du med dem iaf... 
 
Jag lyckades iaf igår gå mig en promenad med Moa, handla mat och laga taccos till mig och Billy:) är stolt över mig själv, åt endast några chokladpraliner från lindor igår inget annat godis:)) duktiga mig!! Ne när jag ändå är såhär duktig.. Tror jag tar mig en promenad till kaninerna med Shandy!! 
 
Puss och Kram! 

Godmorgon

Kategori:

Nu har jag faft för många lack veckor. Fan får inte ordning på skiten alls längre. Maten stupar helt, äter men de blir bara fel. Morgoncardion alltså mina promenader har försvunnit, är så hungrig när jag vaknar vet inte varför :(
 
Ne nu får det fan bli ordning och reda på livet. Idag skall jag äta mina 5 mål. Jag skall bara lyckas. Imorgon blir det morgoncardio på köpet också, det blir lite godis ätande, skall unna mig en choklad, som japp, daim eller chokladkaka. Men inget mer godis än detta. Måste hålla en bra helg! 
 
Två veckor kvar till jul, mitt mål var att egentligen ha minskat 2,9kg, vilket är enromt svårt men jag skall iaf gå ner mycket mer än vad jag gjort de senaste.. 
 
Skulle gått ut imorgon, men blir, mer och mer osäker efter detta. Vill inte unna mig att ha kul och dricka nån cider när man inte sköter sig på veckan. Det är inte så det skall vara...
 
Ett litet negatit inlägg från mig. Skall äta och sen ut och gå med Moa. Hörs senare så kanske humöret blivit bättre!
 
Puss och Kram

Hm

Kategori:

Shopping :)
Sa att jag inte skulle nät shoppa mer,
men det var rea på hm och inte i butik så klicka hem två par byxor
som jag i butik får för 99:-/st och nu 50:-/st :))
 

Gina tricot

Kategori:

Shopping :)
Sa att jag inte skulle nät shoppa mer,
men dessa tröjor var slut i butik så klicka hem dem ändå:)
 

5 December

Kategori:

Hej alla goooaaa<3
 
Hur mår ni? 
Här hemma har det varit ännu en enormt krävande dag:( Började med att jag fick ett kränkande mejl på facebook. Som gjorde att jag verkligen inte kände för något en dag som denna. Men efter att pratat med min bästaste moster Sonja så kände jag mig lite bättre till mods. Så jag åt min frukost sen tog jag mina hundar och gick hem till mammsen, där bytte jag italienare mot saluki och gick vidare mot Moa. Skogspromenad stod på spel. Vi var ute i 1,5 timma och traksa runt i skogen, allt ser såååå mycket konstigare ut när de är vitt överallt. Helt otroligt att vi hittade ut ur skogen ;D Efter detta var de kissa Disel time och efter det blev det te drickande hos Moa :)  
 
Nu sitter jag hemma i min soffa med en halvdöd saluki intill mig och en halvdöd Shandy i sängen. Lillepluttmannen fick stanna hos mamma, saknar han men han mår så bra ihop med Nonis så kändes bäst att lämna han där inatt:) Nu skall jag snart hoppsa in i duschen och sen slapppa hela kvällen med julmust :)
 

4 December

Kategori:

Hej mina undebara läsare!
 
Sorry att jag inte skrivit något idag, har bara inte varit en sådann dag. Har varit väldigt deppig och nere och då orkar jag faktiskt inte skriva något. Det är så mycket tråkigare när jag inte kan ge er min positiva energi som jag så gärna delar med mig av. Började dagen med frukost efter detta tog jag min cardio, detta för att jag var så enormt hungrig när jag vakna. Min cardio inehöll en promenad till kaninerna och avslutades hos Moa med en kopp tee. När vi var klara så tog vi oss en tur till ascom där vi släppte vovvarna så dem fick leka och ha sig :)
 
Det var väl efter detta deppet började, för nu kunde jag börja fundera. Fundera gör ingen männsika gott. Nej nej. För värre och värra blev det. Skulle dratt till hundklubben men inte ens det blev av. Till slut kom lillebror hit och nu känns allt mycket bättre. Vi har sett på film och bara myst med julmust :))
 
Lite duktig har jaf varit nu ikväll, har vikt 4 ikea påsar med kläder ;D
 
Funderar på att ta en kortkvälls cardio med Shandy när lillebror åkt hem, men de tål att funderas på kan tänkas att de blir en dusch och sen bums i säng!!
 
 
Shandy, Kelly och Buttan. Buttan är pappas flickväns hund och Moa passade henne idag!

Kvällscardio

Kategori:

Done :))
Gick till kaninerna för att ge dem nytt vatten och mat. Sen vidare till mor och efter det till far. Hos pappa fixade jag massa papper som skall postas imorgon fixade även lite andra saker som skulle skrivas ut. Skönt att få fixat massor och ändå avklarat en timmas promenad :))
 
Nu har jag precis ätit kvällsmat och ser på en film. Skall snart krypa ner i sängen och fortsätta glo på film :))
 

Godmorgon

Kategori:

Sådär morgoncardion var avklarad, precis ätit mat. Nu skall jag snart ut med Ricoh, ge vovvarna sin frukost och efter det skall jag vandra mot Tobbe och gå ut med lille Disel. Hans hundvakt mådde inte bra denna veckan vilket är förstårlig då en vän tagit livet av sig. 
 
Ta livet av sig, förstår inte, det är hemskt. 
Verkar ha blivit en trend. Efter Robin tog livet av sig, så är det enromt många ungdomar som har valt samma väg här runt omkring. Men Robin gillade ju att göra trender. Men denna trenden är inget att vara stolt över. Får såå ont i min lilla mage varje gång något sånt här händer. Tänk på alla runt omkring som faktiskt blir ledsna :(
 
Men andra saker på g, skall till Alingsås idag till teraputen. Hon skall få svara på en mycket enkel fråga är min hand redo för arbete. Jag tycker verkligen inte själv detta. Är så rädd att allt skall bli fel. Isf skall Alingsås sjukhus få känna av att dem lever. 
 
Idag var det jobbigt att komma ut på morogn cardion, usch ville verkligen inte. Men jag fick det gjort och är stolt över mig själv. Kan inte annat än tacka världens bästa hund som alltid ställer up och följer med mig med glädje :))
 

Film tittandet forstätter

Kategori:

Nu blir de step up 4. Tvättade av mig ansiktet smörjde in mig och kröp ner under filten med Ricoh igen.
Vi fortsätter våran mys söndag :)
 

SATC 2

Kategori:

Sådär, nermyst i soffan, julmust och massa ljus tända. Nu skall jag se på film och bara mysa med mina älskade vovvar<3 gud va skönt att bara sitta och slappa och smälta maten :)
 
 
 
 

Julbord

Kategori:

Vill tacka världens bästa pappa för julbordet och sen vill jag tacka pappa, billy och åsa för ett underbart sälskap:) Vi började med super gott julbord för att sedan gå in i ett annat rum och slå sig ner i soffor och fåtöljer för att gotta sig i efterrätter :))
 
 
 
 
Tack världens bästa pappa<3

Första advent

Kategori:

Har ni någon adventljusstake?
Jag älskar min, den är så fin<3
 

En vanlig dag hos...

Kategori:

Dårhuset ;)
 
Hahah det börjar med att Billy står och skakar sin shake. Trodde han ja, för egentilgen stod han bara och skaka mjölk, dum mna kan bli ;P Sen ställer han en dum fråga. Som han sedan anser sig redan veta svaret på, men varför ställa en dum fråga om man redan kan svaret... Iaf han häller vatten på en varm platta och frågar "vart tar vattnet vägen" jag pekar på ångan och säger "där".. Nu anser han att han redan visste detta.. Men med tanke på det där med mjölken så tror jag att han verkligen inte visste att vatten blev ånga ;D
 

2 December

Kategori:

Första advent<3
 
Jag har precis sett andra avsnittet av julkalendern. Älsklingen sover fortfarande och jag ligger kvar i sängen och lyssnar på julmusik. Guud va jag längtar till jul<3 Är så enormt nöjd med alla julklappar. Kan verkligen inte bli bättre. Längtar till alla får öppna sina julklappar :)
 
Idag skall vi äta julbord på kurorten i Falköping, kommer bli helt toppen :) Idag är det två veckor kvar på min 100% sjukskrivning och sen går jag över till 50%!
 

Hej och hå

Kategori:

Här uppdateras det inte flitigt precis ;D.. Hahah sorry, skall försöka bättre mig även på helgerna :) Igår åkte jag nämligen hem till mor vid 14 och stannade där tills 22. Så det var därför jag inte uppdaterade något. Vi åt mat såg på ensam hemma två och sedan hjälpte jag mamma att adventspynta och damsuga, efter detta blev de slappande till xfaktor och massa godis :) Älsklingen kom runt 19 nån gång typ och även han slog sig ner i soffan och slappa tet lite!! Idag har det varit fullrulle. Började med avsnitt 1 av julkalendern. Efter detta blev det en lång skogspromenad med Moa och vovvarna i den underbara goooa snön. Gud va mysigt det är med snö, men ack så kallt men hellre det än regn :D!! När jag och Shandy kom hem från promenaden åkte vi till Herrljunga Cider och sen skulle Billy fixa lite hos sin moder. Nu var klockan närmare tre så vi åkte frammåt mot Herrljunga och tomteparaden och lite mys med glögg:) 
 
Nu sitter vi och skall snart laga mat, samtidigt som jag skall se på sex and the city filmen!! Imorgon skall vi äta en liten frukost till mitt vackra adventsljus för sen blir det JULBORD :D
 
Han är så vacker min älskade Ricoh<3