madeleinespangberg

Gokväll i stugan

Kategori:

Nu har jag gått och lagt mig. 
Riktigt trött idag, somnade en stund på soffan. 
Ajjabajja, kan inte somna nu istället. Avslutade kvällen med en promenix. 
Skulle fått sälskap på promenaden men Adam fick förhinder. Vill egentilgen skriva de här bara för hans förhinder är så sjukt underhållande. Men jag skall inte sjunka så lågt :P
 
Imorgon skall jag öppna med Linnea, lär bli kanon :)
Jag hoppas på att kunna komma igång och blogga ordentligt igen, känner mig mest bara
ledsen och deppig på allt just nu. 
 
Nana gott
Puss och Kram

Jobb 8-17

Kategori:

Godmorgon mina underbaringar. 
Den frusna tjejen är snart påväg till jobbet. GUUUUD va jag fryser. Blev två tjocktröjor på idag.
Idag jobbar jag 8-17, skall jobba med Linnea HELA dagen :D
Hur kul som helst. Trivs massor med den damen. 
 
Igår fick jag köpt min present till min underbara Johanna, tror hon kommer gilla den, och gör hon inte det så skall jag ha den istället så köper vi något annat till henne :P Men eftersom jag typ älskar den och funderar på att köpa en till mig med så tror jag hon också kommer älska den!!
 
Jag har inte så mkt att skriva om just nu, i livet står man inför många val, vissa val är svårare än andra. Sånt får mig att deppa ihop totalt. Inte alls kul, men det är bara två dagar kvar tills älsklingen kommer hit och då så kommer jag må mycket bättre:). Känns ändå så fel att klaga på att man inte mår bra, att man är deppig och så. Vad är det egentligen, finns ju dem som mår så mycket sämre eller har det så mycket värre än vad jag gör/har? 
Men jag tror att man måste få ha deppiga perioder, för det gör att dem glada perioderna blir riktigt glada :)
 
Idag kunde jag inte hålla mig, klev upp på vågen och blev MYCKET glad. Men som sagt det är endast fredagens och måndagens resultat som räknas så jag får bara hoppas det visar lika dant eller bättre på fredag. 
Ikväll skall jag ut och gå en pw med min vän Adam, inte träffat han på jätte länge och på söndag flyttar han till Kalmar. Så vi tänkte ses lite och tjöta innan han drog, och vad passar bättre än en pw nu när man skall minska!
Idag skall jag även hämta ut min JACKA<3, inte hunnit göra det än men ikväll skall jag ha en trio här hemma. Kenza 3, 9 och 10 :D, ÄLKSAR HENNES JACKOR <3
Tror att till nr 10 kan det vara sjukt snyggt med en pälsväst över så det skall jag försöka införskaffa nu snart :)
 
Men ni får ha en super duper bra dag så hörs vi ikväll. 
 
Puss och Kram!
 
 
Världens vackraste Lady<3, saknar dig hur mycket som helst. 
Tur att jag har mina två pluttar kvar men ingen vovve kommer någonsin vara som dig<3
 

Pengarpengar

Kategori:

Hittat såååå mycket som jag vill ha till min lägenhet. 
Även om jag vill flytta ihop med Billy så har jag verkligen lust att göra ordning här hemma nu på en gång.
Hittat massor av kul att köpa :)
Har så mycket roliga planer för min lilla lägenhet:D
 
Men allt kostar pengar så man får ta det pö om pö. Tänkte börja med
köket, sen hallen och toan och sist mitt "vardagsrum " :) Räknade precis ut vad allt skulle kosta.
Köket kommer kosta exakt 1000:-, Hall + Toa kommer kosta 970:- , Rummet kommer kosta 720:-
Det är ändå inte så mycket pengar men det kommer göra sådan skillnad :D
 
Nu skall jag sova, imorgon skall jag köpa present till min födelsedagsbästis som fyller år på Torsdag, vad önskar du dig Johanna :)??
 
På lördag blir det PARTY :D
Med bland annat denna goooding<3
 
 
Puss och Kram
 
 

Hundklubben

Kategori:

Heejj alla goingar!
Sorry för att jag inte bloggat något i helgen men har verkligen jobbat och sovit, det är det ända jag gjort. Så sjukt glad över att denna helgen är över nu.. Det är många veckor kvar till nästa stäning. Många veckor hoppas jag. 
Idag sov jag till ett igen, det var riktigt skönt.Sen tog jag mig en morgonpromenad och tog lite yoghurt innan jag begav mig hem till mor och körde henne till jobbet.. Snart skall jag och Lillebror till hundklubben, han skall gå kurs med sin egna lilla italienare :)
 
Ibland vill man bara ha massa pengar och köpa massa fina kläder och massa fin heminredning. Tänkte sätta ihop lite snygga höst outfits till er ikväll!! Kan även berätta att på ica ligger nu min vackra jacka och väntar på mig skall hämta ut den senare antingen idag eller imorgon :D
 
Kan stålt säga att jag imorse hade blivit av med ännu 0,2kg. Jag väger mig varje måndag och fredag och dokumenterar dessa så jag vet hur jag ligger till imorse stod de 61,1 på vågen.. Härligt!! :D
 
Nu lite Prison Break och ögon shopping :)
 
Puss och Kram
 
 
Så fin är den<3

Fredag

Kategori:

Idag är det Fredag. 
Jag och Becca var ifrån restaurangen 01.55 inatt känndes skönt:)
Hoppas på en lika bra stäning inatt, 03.30 vill jag lämna restaurangen!
Jag började morgonen med en morgon promenad. 
Vikten visade 61,3kg, happy :)
Det är alltså 11,3kg kvar. 
Innan nästa fredag skall jag nått 59,9!
Så kommande vecka blir de sjukt mycket förbränning,
allt för att verkligen lyckas med mitt första delmål!
 
Nu skall jag mysa med mina älskade hundar till 100%
Innan det blir mat med mamma och sedan bär det av mot jobb.. 
 
Puss och Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vägning

Kategori:

 Mina regler säger egentligen vägning fredag och måndag. Fredagar för att se vad jag väger innan helgen och måndagar för att se om jag gått upp eller ner under helgen. Men imorse kunde jag inte låta bli utan klev upp på vågen. Dock "räknas" inte detta resultat eftersom det är Torsdag idag, men det är ju Fredag imorgon. Så det gör inget tyckte jag. Blev mycket nöjd med mitt resultat och vad det stod får ni veta imorgon. Eller nee ni får veta vad det står på vågen imorgon men det lär ju inte vara någon skillnad. Har redan lagt till det i appen som jag skall äta idag och har nästan 400kcal kvar efter min middag på jobbet. 
 
Idag har jag iaf varit duktigt och tagit hand om disken, hatar att diska men idag tog jag mig i nacken och ställde mig och diska. Imorgon tänkte jag ta hand om tvätten. Både ren och smutsig. Tänkte nämligen tvätta och lägga in tvätt jag tvätta förra veckan :P 
 
Men nu är det dags att bege sig hem mot mor. Lämna hundar, hämta bil hos pappa, tanka bil, åka till Alingsås, träffa Linnea och Anderas och hemma hos Linnea för att sen bege sig ner mot jobbet för ass möte och sen en stäning på resturangen!
 
Hoppas ni får hén härlig dag=)
 
Puss och Kram
 
m

Mysdag:)

Kategori:

Haft en riktigt mysig dag idag, älskar att komma upp i tid så man får en lång dag :)
Idag har jag hunnit med massor, började med en resa till Göteborg, en fika på Espresso house, och lite andra ärenden att uträtta. Sen åkte jag hem och hade massa soff häng som jag tidigare skrivit om. Hela vägen hem pratade jag med Bettan min underbara ängel:) Vi hade lika mycke som vanligt att prata om! 
 
Efter massa soffhäng i min fantastiska soffa, somna en liten stund, trist nog var den inte lång max tio minuter. Efter det åkte jag hem till älskade mor som hade gjord lasange, guuud va gott de var. Åt tills jag inte kunde röra mig mer. Efter att jag tryckt i mig massa kolhydrater, blev jag ännu tröttare och lyckades sova i nästan två timmar. Mycket behövligt. Älskar att sova på mammas soffa! 
Efter det tog vi en promenad med hundarna och sen satte vi oss och rensa kantareller innan jag beslöt mig för att ta en cykelt tur hemåt med mina två. Ja helt fantastiskt jag cyklade med båda två. Dem var super duktiga=)
 
När jag kom hem med hundarna beslöt jag mig för att förbränna lite kalorier, eftersom jag åt så jävla mkt till middag så kände jag ett måste av att förbränna lite så sagt och gjort. Och även idag var min mätare grön:)
Äter jag för lite är den gul, äter jag för mkt blir den röd och är de lagom är den grön, om ni inte förstår vad jag menar och nyfikna på det så kan ni ladda ner shapeup appen:)
 
Nu skall jag ge katterna och hundarna kvällsmat sen skall jag se ett avsnitt PB och sen sova. Upp lite senare imorgon och gå en promenad innan jag möter Linnea och Andreas hos Linnea för att sen dra på ass-möte och sen efter det kör jag ett stäningspass. Nu börjar en extrem pressad och jobbig helg. Fyra dagar stäning, två av dem till 04. Bara bita ihop och stå ut.. 
 
Dags att röra på sig!
Puss och Kram

Regnregn

Kategori:

Det bara regnar och regnar. 
Det vill verkligen inte sluta. 
Men vad gör det om 100 år, mer soffhäng och tv tittande!!
Senare i eftermiddag blir det lassange hos mamma, goottiii namnam!!
 
Jag försöker verkligen titta på hemsidor som hm och gina, även kollat nelly och rut m.fl. Men är verkligen inte sugen på några kläder. Det är ju bra för jag  har bestämt mig att inte köpa något nytt på väldigt länge. Framför allt för att jag skall ner i vikt men även för att jag faktiskt inte har råd att shoppa kläder just nu.. 
Skall leva extremt snålt, det är ju bra att jag äter sallad då för det är inte så dyrt.
 
Nu är det ett avsnitt PB till.. 
 
PUSS<3

Godmiddag

Kategori:

Idag är Madde mycket trött och det blir soffhäng och prison break som gäller till 100% 
Det händer så mkt i mitt liv just nu men det är tyvärr inget jag ännu kan prata om här på bloggen. Även om jag bara vill skriva av mig av allt så går det inte. 
Men tider kommer och tider går men kärleken den består :)
 

Kluva toppar

Kategori:

Kluvna tankar, kluvna hjärtan.. 
Det är svårt just nu, men jag håller huvudet högt och skall överleva detta också. 
Jag vet att jag är stark nog, jag vet att jag kan, just nu vet jag bara inte hur!
 
Haft en underbar kväll på hundklubben, nu skall jag soova, godnatt<3

Godmorgon Måndag

Kategori:

Idag är det Måndag, jag är redan påväg hem mot Herrljunga. Ganska skönt att komma hem i tid. 
Ringde Vara imorse, fick tid imorgon 11.20, känns rätt gött att ha en tid nu, så vi kan komma in och se hur det är med min lilla dam. 
 
Idag skall jag äntligen få träffa lilla Winona, mammas och lillebrors nya hund. En Italienare på 4 år, helt svart är hon. Skall bli riktigt kul att träffa henne. Skall även bli kul att se hur mina hundar reagerar på henne!
 
Vilket väder vi har ute. I Göteborg var de sjukt kvallmigt, jätte varmt och de känndes att regnet hängde i luften. Nu regnar det för fullt, snart i Alingsås. Fryser som ett litet barn här på tåget.
När jag kommer hem så tror jag även Johanna kommer hem till mig, myspys inte träffat tösen på sjukt länge. Så det blir suuupper!
 
Ikväll kanske de blir bodypump med Johanna i Vara:)
Eftersom Herrljungas kurser ALLTID är fullbokade så får man ta sig till Vara istället. 
 
Ni får ha en kanoooon Måndag!!
Puss på er!
(Det bästa med att gå ner i vikt, är att det inte är någon mening att köpa massa snygga kläder för om några månader kommer dem vara för stora ändå :P)
 
 

Tankar

Kategori:

Man skall aldrig tänka och fundera, livet blir bara knas då. Man mår inte bra av alla tankar. 
Det som snurrar i mitt huvud just nu är mycket med flytten till Mölndal, skall jag flytta skall jag inte flytta?
Om jag flyttar kommer jag få det trivsamt här? Kommer de kännas som mitt. Kan vi få ordning på allt med möbler och sånt. Kommer ju aldrig i hela mitt liv bo i en lägenhet med fem olika färger på möblerna. Vet att jag låter töntig men det är något som stör mig så in i helvete. Billy stör sig på sakar som är snea jag stör mig på möbler i olika färger. Mycket snyggare med saker i samma färg. Eller max två färger.
 
Men mina tankar har iaf nått sitt mål. Om man målar alla Billys möbler till vita och svarta. Inte stark vit utan sånn så det ser lite gammalt ut. Då kan man lätt ställa in mina svarta möbler i samma rum utan att de ser förjävligt ut. Billys möbler går i tre olika träfärger men jag är väldit enkel och vill ha svart eller vitt.I min nuvarande lägenhet har jag svart i stora rummet och vitt i hallen. Mitt köksbord är nån ful ljus träfärg men skall jag bo kvar skall även det bli vitt. Men skall jag inte bo kvar skall de kastas och då är det inte någon ide att måla de.
Då kommer nästa tanke. Hur möblerar man och vilka möbler blir vilken färg?
 Tänkte soffbord och tvbänk kan bli vita. Matsalsbord kan bli svart för då kan man ställa mina två byår i samma rum som matsalsbordet. Sen kommer man till hallen, skall man satsa på en garderob eller skall man ställa min otroligt snygga hallmödel där eller både och? 
Tv rummet då, skulle man få plats med en garderob och ett skrivbord för Billys dator. Håller med Billy om att det vore skitsmidigt att ha datorn uppställd. 
 
Jag kan nog fundera mig gul och grön på detta. Dags att ta fram tumstock och ikeas hemsida och börja mäta!! 
 
 
 

Rutiner

Kategori:

Livet är fullt av rutiner, allt tar sin tid att hitta. Just nu hamnar bloggandet på andra hand. Sova, träna, äta och jobba, det är rutiner jag försöker få in i mitt liv just nu. Första veckan på jobbet var nu avklarad. Det har varit mycket jobb denna veckan. Fem dagar i rad, inte så vanligt för min del, brukar vara tre dagar i rad max fyra. Men denna veckan blev det fem. Började med mån 8-17, tis 11-17 sen körde jag stäning ons och tor 16-02 och fre 20-04. Har varit en mycket krävande vecka. Benen är helt möra på mig, har rejäl träningsvärk. 
 
Min träning och min diet denna veckan har funkat riktig bra, är extremt nöjd med min instats! Vågen visande -2.1kg, är sjukt nöjd med det. Det är inte mycket fett, det är vatten endel med, men det är en skillnad på vågen vilket är mitt egentliga mål. Till frukost denna veckan har jag bara ätit två knäckebröd med ost och äpple på en tallrik yoghurt med antingen vatten melon eller vindruvor i. Har faktiskt räknat kalorierna, även om jag egentligen hatar att räkna så har jag nu gjort det. Har hållt mig runt 900-1100kcal/dag, räknar ut att äter jag 1200kcal/dag kommer jag gå ner till min målvikt innan nyår. Känns sjukt bra:)
Så kämpa kämpa!!!
 
Idag så har jag och älsklingen varit på bauhaus och ikea med hans mamma. Trevligt, trevligt nu ikväll tänkte vi se en film och slappa lite. Ledig imorgon med, skall ringa veterinären och sen åka mot herrljunga, förhoppingsvis får jag tid med Shandy imorgon, annars kanske de går att boka in tisdag fm eller onsdag någon gång. Det är såhär att mamma tror Shandy har problem med njurarna eller något likande då hon kissar väldigt mycket och väldigt tunt. Man kan ju hoppas att det är urinvägsinfektion, men man vet ju aldrig. Vi får se vad Tore säger. Kan ju inte besöka min Erik då han har semester. 
 
Hoppas ni där ute har haft en fin söndags kväll. 
 
Pussss

Onsdag

Kategori:

Hejj alla goingar förlåt för detta uppehåll men jag har jobbat och när jag kommit hem från jobbet har jag inte orkat startat datorn. Men nu jobbar jag stäning ikväll så idag orkade jag. 
Första tiden på mitt nya diet har funkat skit bra, äter ca 900kcal per dag. Det är 300kcal mindre än vad jag borde äta. Men jag känner mig varken hungrig eller sugen. Så jag hoppas det fortsätter såhär. 
Idag har jag varit på gymmet och svettats djävul. Sen tog jag mig en soltur på kings solstålar =)
Om ca en timma skall jag röra mig hemåt till mamma, så måste sätta fart skall fixa mat. Fixa mig och bädda sängen=)
 
Puss på er alla goingar=)

Love U

Kategori:

Drukigt mitt te. Love u. 
Det blev smakens val idag. 
Nu skall jag äta frukost, men vad skall man äta till frukost. Taccos?
 

Lördags morgon

Kategori:

Godmorgon alla sötnosar. 
Har ni sovit gott?
Jag har sovit super, trots att sängen var tom utan älsklingen så passade jag och
hundarna på att bre ut oss till max istället :D 
 
Jag ligger fortfarande i sängen. Skall snart upp och dricka en kopp tee och sen glo på lite tv. 
Måste även duscha innan jag åker på kalaset idag. För idag skall jag på kalas hos Frida.
Billy kommer och hämtar mig och så skall vi åka mc dit:)
Efter kalaset skall vi försöka hinna grilla i Floby och ikväll skall jag till hundklubben och köra avslut på bevakningen!
 

Fredag kväll

Kategori:

Min fredagskväll har varit sjuk mysigt. 
Efter att jag kört pappa till torpet och kollat runt lite där så åkte jag hemåt och slängde ihop taccosen. Sen kom mamma, vi åt massor och tjötade många timmar. Sen för flyttade vi oss till soffan och åt efterrätt samtidigt som vi kollade på os. Min fredagskväll blev verkligen sjukt lyckad. 
Nu har jag suttit i nån timme och försökt få internet, det var fan va telenor skall krångla ibland. Men nu har det börjat funka och jag kan göra det jag skall göra :P
Skall bland annat sätta mig med shap up appen och räkna kalorier så jag får ihop den bästa menyn för att gå ner mina 12kg så fort som möjligt. 
 
Men nu skall jag sova. Sov gott alla godingar!!
 
Puss och Kram

Träningen i mitt liv!

Kategori:

Såhär kommer alltså min träning se ut kommande veckor. 
 
Cardio *4
Detta i form av promenader. Kommer gå två olika promenader på ca en timma st. Den ena kommer alltid avslutas med att jogga upp för harabergsbacken 1-3 gånger, beroende på hur min kondition bestämmer. Detta är för att få upp pulsen lite. 
 
Hemma träning *2
Efter promenaderna som innehåller jogging kommer jag även fortsätta hemma med ett litet svettigt pass. Träningspasset hemma kommer bestå av lite mage(belyft, situps) och rumpa(knäböj). Sen kommer jag även avsluta med att stecha. 
 
Gymmet *3
På gymmet kommer jag alltid starta med lite Cardio, jag vet att många säger att man förbränner mer efter. Men jag trivs med att börja med det så man är varm i musklerna innan man börjar träna dem. Motsvaret då blir ofta men kör lite innan och lite mer efter. Nej som jag sa trivs jag med att svettas innan så man är varm i kroppen och sen kan ta ut musklerna till 100%. Gör jag det och kör cardion efter så kommer jag inte vilja köra ut musklerna 100% för att då kanske inte orka cardion. Så såhär gör jag för det trivs jag med. Jag kommer börja med att köra ett pass rygg och mage. Nästa pass kommer bli rumpa och armar. Kanske även kommer lägga in lite andra muskelgrupper senare men börjar med detta. Tredje gången kommer det bara bli cardio. Och det är på tredje passet som jag sernare kommer lägga till andra muskelgrupper. 
 
Efter varje gympass kommer jag avsluta med stecha. Strecha är väldigt viktigt för mig nu eftersom jag blivit extremt ovig. Känner mig inte hemma med att vara ovig så jag skall satsta på min vikhet som jag hade när jag dansa. Så det blir stecha, strecha strecha. För vig skall jag bli igen. 
 
Sådär nu har ni fått se mina tärningsplaner. Eftersom jag har enormt svårt för att komma iväg till gym och sånt kommer jag alltid efter två gympass belöna mig själv med en solning :)

Djupare in i livet

Kategori:

Hej alla gooingar!
 
Hur är det med er?
Här är det blandade känslor. Saknar Billy, som idag åkte hemåt. Sjukt trist att han åkte hem nu, men jag förstår han till 100 %. Men efter 4 veckor med nästan konstant sälskap av sin älskling så blir de enormt tomt. Vi kanske skall ses imorgon igen. Annars ses vi inte förren nästa helg. Att kärlek kan vara så enormt stark. Älskar den mannen med hela mitt hjärta något så otroligt mycket. Men jag ser alltid något positivt i allt negativt. Nu kan jag lägga 150% på min vikt nedgång. Så det skall jag göra. Träna, träna, förbränna och äta. Nu skall 12kg bort. Är sjukt taggad för detta nu! Min plan för att lyckas är att försöka orka med massor av träning dagarna då jag jobbar, så dagarna då jag inte jobbar jag kan ägna mig åt att slappa till 1000 istället.
Så nu är det bara att få in en rutin och sen verkligen hålla sig till detta. 
 
Vi har fått ett nytt schema på jobbet och jag tror verkligen detta kommer bli sjukt bra. 
Man kommer jobba två veckor öppning och sen en vecka öppning, utan att vara pass ledare och sedan kommer man köra två veckor stäning. Sjukt nice med 3 veckor öppning och 2 veckor stäning. Då det är stäningen som tar på kroppen. Längtar tills vi börjar på detta den 28:e augusti. 
 
Nu skall jag snart köra pappa till Floby, först skall jag ut med hundarna en sväng. Efter detta skall jag börja hacka grönsaker för ikväll skall jag och mamma äta taccos. Kanske se nån bra film?
Någon ide mor?
 
Skall försöka höra av mig senare och sedan skall jag faktiskt försöka få igång mitt bloggande mer så ni kan följa mig i min viktminsking! Min väg mot dröm kroppen!!
 
Puss och Kram
 

Bloggproblem

Kategori:

Hejsan alla gooingar. 
Det tog stopp med bloggandet. Det är så mycket som tynger mig just nu så jag kan verkligen inte nå fram och gå förbi det och skriva massa saker om annat till er. Det går bara inte. 
Liseberg var iaf en toppen resa, hade svin kul. Min lille kusin Jonas var världens tuffing<3
Hände iaf en mycket rolig händelse på Lisberg. Fredde sa att om hans två bröder åker Balder skulle han också åka Balder. Svenne och Willy beslöt sig för att lura Fredde och säga att dem skulle åka Balder. Efter att man sett skräcken i Freddes ögon så säger han, ja nu åker vi. Då backade Willy ur för egentilgen ville varken Willy eller Svenne åka. Men det slutade med att Svenne och Fredde åkte Balder med oss. När vi står i fållan som tar oss in till vagnen, säger Svenne till Fredde, du kan få hålla min hand om du vill. Freddes svar blev "jag är la för fan inte bög, du är min bror men inget annat". När vi sedan åker ner för första backen så vänder jag mig om och ser att Fredde sitter fast klistrad runt Svennes ena arm. Hahha jag har aldirg skrattat så mkt i hela mitt liv ;D 
Efter Liseberg åkte Willy med oss hem och nu har han sovit hos mamma i två dagar och idag åker han till karlstad!
Det känndes väldigt bra att åka till Liseberg just denna dagen, då det var Robins årsdag. Känndes riktigt bra att inte sitta hemma och tänka på det hela dagen utan göra något roligt istället. 
 
Nu skall jag snart hem till mamma och fika med morbror innan han åker till Karlstad, ikväll kanske de blir Borås med pappa om han vill åka med mig :)
 
Puss och Kram!!
 

hej alla glada troll

Kategori:

Sorry för mitt förra inlägg där jag klagade ihjäl mig. 
Man skall inte klaga man skall göra något åt saken. Det kommer jag skall. 
Nästa vecka börjar jag jobba och då skall maten tas på allvar, träningen skall tas på allvar och mina 12kg skall blåsas bort som en lätt liten blås på ett kort. 
 
Idag har jag och min älskling haft en riktigt soffpotatis dag ;D, vi har spenderat hela dagen i soffan. Eller inte riktigt vid 17-tiden gick vi ut och kollade på en brand i scout stugan. Det brann som bara den och brannkåren lät det brinna ner till grunden. 
 
Imorgon blir det liseberg med kusinerna och lillebror, skall bli super duper kul, skall försöka övertala min pojkvän att åka med också, alltid kul att ha med sig älsklingen:) Det är andra gången jag är på liseberg och om älsklingen åker med så skall jag åka alla hemska saker som jag åkte sist. Som top spinn och slänggungan. 
 
Nu skall vi glo vidare på film.. Puss och Kram!!
 

Heeej hallå

Kategori:

Era blåbärs troll!
 
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det älsklingens födelsedag :)
Jag väckte han vid halv tio, då fick han presenter och ett kort där de stod att frukosten stod i kylen. Det innebar att han fick lyfta på folien på det som stod i kylen:)
Under folien stod de en landgång, älsklingen säger, "men du skulle ju inte köpa någon". Nepps de har jag inte gjort svarade jag, jag gjorde en egen och den verkade bli godkänd :)
 
Själv har jag ätit lite kex till frukost, så nu sitter jag och har brutal ångest för det. Fan varför gör jag så? Hatar när jag tar sne steg. Jag får inte. Jag vill ju ner mina 12kg, då måste jag, jag måste verkligen sluta äta skit saker.. Får hoppas de blir bättre när semestern är över. Känns som om allt blir lite lättare då. Men det tror ju jag alltid. Det blir lättare sen. 
 
Ajaj sorry mitt klagande.. Nu skall vi glo vidare på filmer när Billy var liten!!
 
Vad tycker ni om min landgång??=)
 

Söndag

Kategori:

Idag är det Söndag, jag har varit på Mulle med Shandy och mesta dels tränat phykisk träning med henne. Det är en bra kurs för henne, vi får jobba ihop samtidigt som det är väldigt mycket hundar runt omkring som skäller bråkar och ändå skall hon bara fokucera på mig. 
 
Nu skall jag snart hem till pappa och förbereda Billys födelsedag imorgon. Han ville inte göra något speciellet ha något speciellet, så så får det bli. 
Ni här ute få ha en kanon söndag, många börjar jobba imorgon, inte jag, jag har en vecka till. Semestern har gått så sjukt fort. Det är helt stört. Men nu är det bara slita på om en vecka!!!
 
Men nu fixfix!
Hörs sen Puss och kram!

Godmorgon Lördag

Kategori:

Idag säger min kropp NEJ NEJ NEJ till allt. 
 
Min rygg, mina höfter, dem vill verkligen inte. Så jag gick från sängen till soffan och satte mig och kollade på en serie jag har börjat att kika om på. Redan sett den en gång men det var länge sedan så tänkte att jag kikar på den igen.. Nej det är inte DH. Det är faktiskt prision break. 
 
 
Idag skall vi grilla med släkten i Gråbo :)
 
Jag har väldigt mycket i huvudet just nu, det går inte att sluta fundera. Allt handlar om "flytten". Men jag kan inte skriva mer här. Det är för privat och fel personer bör inte komma åt dem informationen. Men det är iaf därför jag inte kan komma med så mycket mer ord. För hjärnan är blovckerad... 

Godmorgon(varning för lååångt inlägg)

Kategori:

Heeeejj!!!
Hann inte skriva mellan hundkluben och Borås och när jag kom hem på kvällen var jag för trött för att starta datorn. 
Hur gick de på klubben igår då?
Jo det gick helt okej, vi hann bara med en övning tyvärr. Men vi var och kollade på stället där vi skall ha avslutning och det är även där vi skal träna nästa vecka. Avslutningen är nu flyttad till nästa lördag istället för nu på lördag :)
Övningen vi gjorde var iaf att jag och Alma låg utplacerade med våra hundar. Harry låg en bit bakom i sin koja och vaktade det som jag och Alma missade. Två figuranter skulle smyga sig på oss och ta sig förbi Harry. Självklart misslyckades detta totalt för figuranterna för hundarna upptäckte dem tidigt!! Goood Dog! Shandy var dock lite stressad, vet inte hur jag skall kunna lugna ner henne, skall försöka med myggmedel nästa gång och hoppas att det var pga dem som hon blev lite stressad!
 
När jag kom hem var de snabba puckar som gällde, duscha mig och hunden, byta kläder, sminka mig, fixa håret osv. När jag var klar åkte vi mot Borås:) Meningen där var ju att köpa något till min älskling, som vanligt sa jag att jag skulle handla BILLIGT och lite för att pengarna skall räcka denna månaden.. Sagt och gjort, NAAAT, handlade och handlade och handlade. Hahha men guuud vilka roliga presenter jag fick ihop :D
Det som köptes inne på hm vet han redan om, då han fick vara med och prova för att det skulle bli perfekt. Sen det som köptes nere på eko vilket var MASSA saker. Har han inte en aning om vad. KUL KUL :)
Vi åt även shopping buffen på thaisilk inne i stan. Mycket god var den, jag kunde äta hur många kycklingspett i jordnötsås som jag ville :D
 
Fick ett sms när jag var i Borås, blev så sjukt sur över det så jag kunde explodera, eller nee egentligen blev jag inte sur, skrattade mest åt det. Dock är det trist att när man genom gått så mycket ihop. Två vänner som lämnat jorden och ändå kan inte motparten börja tänka längre än näsan räcker. Trodde faktiskt man växte ifrån sådant men jag hade verkligen fel, trodde verkligen att sådana symtom skulle försvinna. Antingen att man växe ifrån det eller att man börja tänka annorlunda eftersom man vet hur fort ett liv kan förändras från levande till död. Men jag orkar inte med massa drama, så jag väljer att hålla mig på en stadig nivå ifrån det. Tror att det är för mycket drama som gjort att jag inte kan sova under nätterna och som även leder till förkyldningar som sen ledde till sjukskivning. Man skall tänka mer egoistiskt och backa undan från sånt som får än att må dåligt. 
 
Men det ena leder till någon annat. Denna personen var ju faktiskt en andlening till att jag ville bo kvar i Herrljunga. Nu när detta hänt känner jag att jag vet inte längre vad jag vill, kanske är flytta ett jävligt bra allternativ. Flytta ihop med min älskling och skapa oss ett gemensamt liv i Mölndal, bort från allt skit snack alla falska vänner och allt bara bort. Då kommer ju ifs alltid tanken på Johanna tillbaka, min bästa vän ever. Hur skall vi nu kunna ses när jag bor så sjukt mycket längre bort. Men jag tror att riktigt vänskap håller trots alla mils avstånd. Ja det är mycket tankar som snurrar i mitt lilla huvud. Snurrsnurr, göra några piruetter så blir allt mycket snurrigare. Flyttar jag kan jag även börja dansa igen, hur kul hade inte det vart på en skala 1-10? :D
 
Ne nu är det slut funderat, snart en morgonpromenad kanske, har ont i mina höfter så är sjukt osugen på morgonpromenad men kan ju alltid ta en promenad i eftermiddag när Billy gymmar. Får se kanske blir både och. Idag skall vi iaf till Mölndal bara för en kort visit. Åker till Gråbo imorgon och grillar med släkten, för att sen åka vidare till Herrljunga imorgon kväll, för att jag skall kunna åka till hundklubben på söndag :)
 
Sen är det bara en veckas semester kvar. Semestern har gått på tok för fort tycker jag :( Men det är ju inget att lipa över nu har ju fortfarande en vecka kvar :D Igår köpte jag ett par nya easytone, kände verkligen att de behövdes, skall även köpa ett par easytone till jobbet. Så kan man träna rumpan samtidigt som man jobbar :D
 
 
Lite kul imorse hittade jag min kattunge sovandes på servetterna, denna kisse kan man verkligen hitta överallt och han sover alltid som en stock. Underbara lilla Texas<3
 
 
Nu skall jag dricka min underbara kopp tee med vaniljsmak!
 
Puss och Kram på er alla godingar som orkade läsa allt ända till slutet ;)

Borås

Kategori:

Efter hundklubben idag blir det Borås en tur för att se om jag kan hitta någon födelsedags present till min älskade pojkvän som fyller år om fyra dagar. Har ni någon ide vad man skall köpa?
 
Vi tänkte också käka Thaisilks shoppingbuffe som serveras mellan 15.30-17.30 :)
 

Godermorgn

Kategori:

Jag vaknar som vanligt tidigt, fattar inte när man får sova då vaknar man med tuppen men när jobbet säger att det är dags att gå upp om du skall hinna med tåget då är de världens jobbigaste att gå upp. Inte okej liksom.. 
 
Men iaf jag är uppe om lite mer än en timma blir de att dra iväg mot hundklubben för att köra sista träningen på bevakningen innan det är dags för avslutningen som trolivgtvis blir på lördag natten till söndag :)
 
Jag har kokat mig, eller nee vattenkokarn har kokat men ivf jag sitter iaf med en kopp tee och chillar livet ihop med min älskade Shandy<3
 

Mätt och glad

Kategori:

Massa mätt efter pannkakorna. 
Nu skall jag ut och kissa vovvarna, ge dem kvällsmat och sen krypa ner i sängen. Upp tidigt imorgon och åka till hundklubben med min svarta älskling. Bevakning står på schemat. På lördag är det avslutning på natten :)
 
Kan nog inte beskriva hur mycket jag älskadr denna hunden. Hon är och förblir det bästa som hänt mig att jobba ihop med henne för mig närmare henne för varke steg. Tillsammans övervinner vi allt. Det är du och jag mot världen!! <3
 
Godnatt alla söta läsare :)
 

Som väntat

Kategori:

Så hade Chicago öronskabb, troligtvis kom det från den lille Texas. Så nu skall alla katterna få lite medel i nacken som skall hjälpa till att få bort skabben.. Hundarna behöver inte behandlas då Tore tyckte de inte behövdes eftersom de är väldigt sällan som skabben går mellan katt och hund. 
 
Nu vet vi läget. Blev lite fattigare idag, INTE KUL :P
Snart blir de pannkakor hos pappssen!!
 
Puss och Kram
 

Promenad

Kategori:

Varit ute på en promenad i det vackra vädret. 
Jag, Shandy och Ricoh gick och hämtade Cordy så gick vi oss en tur. Mycket skönt att röra lite på fläsket. 
Snart är det dags att åka till vara med katten, får se vad dem säger där, till middag idag blir de pannkakor hos pappsen :)
 

Ullared

Kategori:

Tisdag och en resa till Gekås!
 
Jag var uppe tidigt och tog mig en morgonpromenad innan vi vid 9 skulle bege oss mot Ullared och Gekås. Det var jag, Billy, Johanna, mamma och lillebror som åkte :)
 
Tyvärr så valde vi helt fel dag att åka dit på. Det var efter löning, det var semester och det regnade, kan det bli mer fel? det var såååå mycket folk. Man kom ingenstans om man hade kundvagnen med sig så det fick ställas ifrån på massa olika ställen för att kunna genomsöka affären till max!!
 
Efter 3 timmar inne bland massa andra tokiga stollar var jag och många andra av oss så hungrig att vi fick gå upp och käka lite, annars hade jag inte orkat en kvart till.. Mat var gott och med ny energi i magen spenderade vi 2,5 timmar till där inne. Jag fick köpt massa nödvändigt, trots att jag glömde min shoppinglista hemma ;P
 
En underbar nattis tröja, en plånbok, ansiktsvax och vaxremsor till benen, rakgel, nagellacksborttagning, tre olika armband jag har fått en konstig armbands noja!! Köpte även ett mindre bögigt täcke till Ricoh en klotång, då jag hatar min nuvarande. En väska, trosor, en stickad tröja, en annan tröja i stl xl för att den skall sitta super stort. Två sportbhar, två cykelleggnings, ett par träningsbyxor och så lite leksaker till djuren :)
 
Är jätte nöjd att jag inte handlade sådär SUUUUPER mycket som jag brukar göra ibland :P
 
 
En lite närmare lock på min snygga plånbok, riktigt fin är den :)
 
 
Sådär nu har ni fått uppdateringar från hela veckan, här har jag suttit i nästan en timma. Nu är jag hungrig och skall fixa frukost till mig och min sjuke man!!
 
Puss och Kram så hörs vi ikväll när jag vart hos veterinären med Chicago :)

Borås Djurpark med en tripp till Träslövsläge och Varberg

Kategori:

Söndag, det blev en sjukt enormt oplanderad Söndag. 
Jag började dagen med att sitta och skriva ner vad jag skulle köpa på Ullared på Tisdagen. Hade samlat massa kvitton för att kika över vad som behövdes :)
 
När jag sitter där i goda råd, ringer min kusin och frågar om jag vill med till Borås djurpark, sagt och gjort. Vid elva hade jag även fått med mig Billy så kvart över elva var vi påväg med tre bilar mot Borås djurpark. Det var jätte längesedan jag var där och det var sjukt kul att komma dit igen. Dock tycker jag det är lite fel att låta djuren stå i så små burar, så som lejon och tigrar dem har JÄTTE liten plats att röra sig på :(
 
Efter denna roliga resa bestämde jag och Billy oss för att dra vidare till Varberg och hälsa på hans far och Lena som låg där på Björkängscamping påväg ner tog vi oss även förbi Tre toppar i Trävslövsläge och käkade glass, det var super duper gott. Väl framme på Campingen satt vi i husvagnen och snackade massor och sedan tog vi oss till restaurangen på campingen och käkade pizza, den var gigantisk och jag orkade inte äta upp den för fem öre :P Efter detta var vi tillbaka i husvagnen och tjötade långt in på natten, innan jag och Billy begav oss mot Herrljunga!!
 
En helt jävla fantastisk Söndag<3
 
Lite fina armband som jag köpte på Stena Danica:)
 
 
 

Kullingstrofen

Kategori:

Upp tidigt ta sig en promenix innan vi begav oss mot Horsby där andra rundan i Kullingtrofen skulle gå. Första föråkar bilen åkte förbid. Nu väntade vi med spänning på föråkar bil nr2. Det var denna som min morbror skulle sitta i. Vi väntade och väntade och tillslut kom den susande förbi och ut genom rutan kommer tummen upp. Fredde gillade turen med glädje. Efter att denna bilen åkt förbi begav vi oss uppåt mot gården där Fredda jobbar där slog vi oss ner och kollade på ca 150 bilar innan vi började grilla och umgås till max med släkt och vänner. Där spenderade vi hela dagen och hela kvällen. Det togs fram alkohol och det blev mer och mer roligare att titta på. Efter många försök att få partytältet att stå still och sluta regna igenom, tog vi oss in till ett tort förtält där vi fortsatte och hade det super duper trevligt:)
Där satt vi långt in på kvällen och Ståle spelade gitarr och sjöng massa fina låtar.
Det var verkligen en super lyckad Lördag!!

Danmark

Kategori:

Onsdag-Fredag
 
Danmarks resan, den årliga eller vad man nu skall kalla det, vi har ju vart där några år i rad nu. Detta året var det jag, pappa, Åsa, Samuel och Billy som åkte dit. Vi tog med oss bilen och lite innan tio åkte vi på stena danica som skulle ta oss till Danmark och Fredrikshamn. Vi käkade brunch på fräjan, i form av frukostbuffe typ. Detta har vi bokat dem flesta åren, gott med en stadig frukost så man står sig en stund in på dagen. När vi anlände till Danmark tog vi en sväng in på fötex för att köpa handukar till pappa och Åsa. Efter detta begav vi oss till skagen och havet. Där doppade vi oss faktiskt! Det var väl kallt men inte alls så farligt, var många som badade. Sen solade vi väldigt länge, guuuud va skönt det var. Efter detta så gick vi även bort till mötet av Kattegatt och Skagerrak, det så kallade Grenen. Där går vågorna åt två håll och dem möts precis intill standen. Det var mycket strömt men vi gick ändå ut en liten bit. Riktigt fräckt att se detta :)
När vi tyckte att vi var klara vid skagen packade vi ihop våra saker och drog tillbaka till fredrikshamn, vi checkade in på badhotellet och sen tog vi oss en dusch innan vi begav oss ut och skulle finna något ställe att käka mat på. Det blev någon restaurang med en super god salladsbuffe och jätte god mat, när vi hade käkat upp tog vi oss en promenix innan vi gick till hotelletoch satte oss i lobbyn och spelade yatzy, detta var dag nr 1.. 
 
Dag nr 2 alltså Torsdag. 
Börjae vi med en gooood frukost och efter detta var det bada som stod på schemat. Dock var vi inte i så förbaskat länge innan vi kände oss klara för att ge oss ut och kolla lite affärer, hitta någon mindre måltid osv. Vi åkte även ut till palmstranden. Riktigt coolt. Har massa bilder på kameran som jag inte orkat tömma än. Jag frös under hela vistelsen på palmstaranden så jag ville mest bara därifrån, var verkligen super duper kallt. Så vi var riktigt glada att vi åkte till Skagen dagen så vi kom till Danmark så vi kunde sola och bada utan att frysa tårna av oss!När klockan närmade sig 17 så var det dags för mat igen. Idag blev det en mongolisk/china restaurang. Dem hade sjukt mycket mat att erbjuda. Friterat, ostekta saker, sushi och mycket annat. Riktigt mätta och runda blev vi efter besöket där. Även idag tog vi oss en promenix, nu upp till fötex för att inhandla lite cider och annat mumsigt. Efter våran kvällspromenad fick vi ta oss en kvällsdopp där vi lurade upp pappa i rutschkana, riktigt roligt var det. Även denna kvällen avslutades med yatzy i loppyn :)
 
Dag nr 3 Fredag. Hemresa. 
Även denna dagen började med en good frukost och efter detta checkade vi ut, tog oss ännu en tur upp till Fötex vi besökte även några andra affärer, tog oss en fika och sen begav vi oss ut till palmstarnden igen. Själva ideen var väl att vi skulle vara där ett tag sola och njuta av värmen. Men alla andra frös idag och jag hade tröja så vi beslöt oss för att ta bilen mot färjan istället. Det var även Stena Danica som skulle ta oss hem till Göteborg igen. Vi solade lite på däck, samuel spelade lite spel likså pappa, fast åt mig. Han spelade på en maskin där man kunde vinna lite olika elektronik prylar. Jävlar va nära han var. Men icke picke päron pöö.. Vi handlade lite saker i shoppen, jag fick köpt min dkny parfym som jag längtat så enormt efter. Men den är inte billig precis så har alltid dragit mig lite för att köpa den. Men nu är den MIN :)
 
 
Detta var danmarksresan. Nu skall jag ta och smaka lite på mitt tee. Gå ut med Shandy så hon får kissa och sen kommer nästa inlägg som är Kullinstrofen!

Uppdatering stopp....

Kategori:

Här tog det stopp med alla uppdateringar, vad hände liksom??
 
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och skall försöka göra lite bättre ifrån mig i framtiden. Men då kan ni verkligen förstå hur mycket jag har att berätta. Hela 7 dagar har jag att berätta om för er. Så lets go. 
Jag tänkte att jag delar upp alla händelser i olika inlägg. Det kommer bli Danmark, Kullingstrofen, Borås Djurpark med en tripp till Träslövsläge och Varberg, och sist Ullared. 
 
Så sätter mig och börjar skriva med en gång. Så nu blir det lite látt läsa för er underbara läsare. Skall bara göra mig en kopp te först så jag har något gott att dricka under tiden!!
 
Kan ju även berätta i detta inlägg att min ena kisse har blivit sjuk, så skall in med han till veterinären idag. Det är Chicago som troligtvis fått öronskabb. Vet inte varför det blivit så men han har väl träffat någon med det. Detta innebär att jag måste kolla alla mina och mammas katter och hundar. Eller så får dem bara pencilin dem med, får se vad veterinären säger idag.. Måste även avmaska den lille så får köpa avmaskning idag. Han skall även grundvaccineras och försäkras så det skall jag också se om jag kan fixa idag, skall även sänka Chicagos försäkning från hög till låg veterinärkostand. Tror inte chansen att en katt blir skadad för mer än 20 000. 
 
Men nu en kopp tee. Sen skall jag skriva lite inlägg till er:)