madeleinespangberg

Garage rens

Kategori:

 
 
 
 
Godmorgon!! 
 
Har ni sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa intill min prins. Både jag och Billy somnade på soffan igår. Lite trötta fantiskt! 
 
Jag har nog insett att det är en infektion i kroppen. För jag vaknar med världens ryggsmärta samt ont i höfterna och fotlederna. Vet att jag haft det så förrut när jag vaknat och har en infektion i kroppen. Inte så jätte kul att vara sjuk och ha en kropp som är halft fungerande:/ 
 
Idag skall vi rensa lite i garaget här hemma. Alla skall hjälpa till så det går nog fort! Resten av dagen får väl jag spendera åt att vila min gamla tant kropp:( 
 
 

Blodsocker nivån??

Kategori:

 
 
 
Gokväll mina goingar!!
Här har man mått lika skit som igår. Känner mig febrig, men har inte haft feber sen jag vaknade imorse. Om jag nu hade feber då... Känner mig svin trött, orkar inte göra något, bädda sängen va lika jobbigt som ett gympass:( 
 
Funderar på om de kan va blodsocker nivån som inte är okej. Men jag vet ju inget om sånt så de kan inte jag avgöra. Vad jag vet man kan göra åt de är väl att ta bort allt socker, vilket jag redan skall göra samt äta regelbundet. Så det är bara att ge sig fan på att äta regelbundet, frukost, middag, kvällsmat och två mellanmål på det. 
 
Nu skall jag iaf krama om mina älsklingar och både jag och bubbe skall försöka friskna till:) 
 

Celsius

Kategori:

Hela denna veckan har jag gymmat utan celsius, det har gått helt okej. Men som jag skrev tidigare har jag varit väldigt trött men jag tror det har andra anledningar. Nästa vecka tar vi nästa steg, nämligen sockeravvänjning, så godis, kakor, glass, ja socker söta goda saker, får de nu vara nog med. Kommer få äta chips, nötter och popcorn i gott väg och detta endast på helgerna. Varför? jo för att jag skall vänja av kroppen med socker inte någon annan anledning. Det känns bra att ha tagit det beslutet för jag behöver det både för träningens skull och för min egna skull. Så helgen ut får jag äta godis, sen är de stopp för ett tag framöver, tänkte börja med september ut men är starkt inne på att fortsätta till jul :)
 
 
 

Ingen kraft

Kategori:

Mina ben orkar inte ens bära mig. 
 
Fattar inte vad som hänt med min kropp, känt det hela veckan men idag har de varit helt sjukt. Mått jätte dåligt, vart jätte trött och på kvällspromenaden så ringde jag efter Nina som fick köra hem mig, jag var så trött i benen efter 20min så jag orkade inte gå mer. 
 
Har två ideer på vad det kan vara, antingen så är det så enkelt som att jag är påväg att bli sjuk. Eller så kan det faktiskt vara så att det saknas vitaminer i min kropp. Så imorgon skall jag köpa c-vitamin samt en burk med a-e vitamin. Men får helt enkelt se hur jag mår imorgon för idag är det verkligen i botten totalt. 
 
Men jag orkade iaf fixa mammas naglar idag, skulle fixat mina med men tror mamma glömde av att köra hit sakerna så får väl se om jag hinner göra det imorgon istället. Såhär blev iaf mammas:)
 
 

Funderingar på livet

Kategori:

Idag har varit en riktigt funderar dag, hatar sånna dagar men då var det skönt att träffa Cornelia och prata av sig med alla funderingar. Jag vill så mycket men orkar just nu inte, jag vill verkligen få min drömkropp, jag vill bli smal. Jag vill bli nöjd med min kropp, men just nu har jag varken motivationen eller orken. Det taskiga är ju inte maten, för jag äter rätt så bra mat ändå, men allt jag äter emellan måltiderna. Hur skall jag få det att sluta? Jag vill egentilgen inte ha något svar på det. Utan vill bara skriva av mig och lätta på hjärtat då jag tycker de är as jobbigt att bära på sånt och inte få något klarsvar i mitt lilla huvud. Men men en dag, en dag skall jag orka!
 
Jag hörde något sjukt roligt på idol idag och älska göteborg som jag gör kunde jag ju inte låta bli att skratta. "Hur många bor i Stockholm? en DRYG miljon" Pahahahah. Det var ju ingen stholmare som sa den iaf;)
 
En bild på världens vackraste hund som om en vecka blir 7år. Fan helt jävla stört va gamal min älskling håller på att bli. Fatta att hon har stått vid min sida i 7år. Hon är och förblir den bästa vännen jag någonsin haft<3
 
 

Armar

Kategori:

Idag var det armar som gällde på gymmet!
 
Fan va grymt det blev tillslut, körde verkligen skiten ur mina biceps och triceps. Kör fortfarande med drop set som jag berättade om i Söndags. Kan säga att det är verkligen att trötta ut musklerna till max och det trivs jag med. Körde inte så tunga vikter idag men med enormt bra kontakt. :)
 
Imorgon är det rygg, älskling passet, skall bli lika kul som vanligt att träna ryggen!!
 
 

Dåligt av mig

Kategori:

Hej på er!
 
Jag sitter typ aldrig vid datorn längre och då blir de lite jobbigt att uppdatera. Ipaden fungerar ju bra att blogga ifrån men när jag använder den ser jag oftast på film. 
 
Men idag har jag varit i Alingsås och träffat min saknade Cornelia. Gud va kul det var att träffa henne igen, hon ger mig sånn motivation att leva. Massa krafter är samlade och jag kan bara buga och bocka att jag fått henne som min vän. För hon är världens goaste tjej. Vi lunchade på sallys, sen gick vi runt och myste i Alingsås. Jag köpte slutklämmen på Johannas födelsedagspresent, samt att jag handlade upp min presentcheck på hm, en snygg skjorta blev det som skall bäras till helgen. Väl hemma köpte jag även upp mitt presentkort som jag hade på kömannaföreringen, ett par snygga leggings blev det också till helgen. Har verkligen snöat in på snygga leggings, med massor av möster. Det är så sjukt snyggt, kolla bara på hms som finns på internet nu. 
 
Endast 99:-/st, så om ni liksom jag tycker att detta är något man skall bära i höst tycker jag ni skall gå in och beställa er favorit. 
 
Dessa två hittar ni på ellos sida, lite dyrare 149:-/st men fortfarande skitsnygga:)

Hemgång

Kategori:

Sådär då har man gjort vad man kunnat.. 
 
Vart på intervju, negativ som jag är så tyckte jag inte alls de gick bra. Men men jag gjorde de jag kunde och mer kan man inte göra. Får svar nästa vecka. Så nu skall jag hem och köra ett magpass på gymmet. 
 
På vägen hem blir de film, magen har fått sig ett mellanmål i form av frapiono och nuttybar från ehouse på centralen:) 
 
 

Jobbintervju

Kategori:

Godmorgon!!
 
Påväg mot jobbintervjun med Telia, imorse när jag vaknade var jag super nervös men nu är jag laddad till tusen! 
 
Jag startade min morgon med en lång härlig promenad i skogen med Shany och Ricoh. Sen käkade jag frukost i sängen under täcket framför en film. Mysmorgon till max! 
 
Nu håller vi tummar och tår att detta går vägen. Så jag äntligen kanske kan få ett jobb. Dock kommer de va sjukt konstigt att börja jobba men jag vill göra detta nu. Kunna tjäna pengar, hitta på saker utan att kolla om jag har råd först! Ja önska mig lycka till:) 
 
 
 

Godeftermiddag

Kategori:

Har ni haft en bra dag?
 
Jag örjade min morgon med en ordentlig morgonpromenad och sen blev det gym. Eftersom det är ingen celcius vecka denna veckan så var det lite segt på gymmet men jag tog mig igenom passet med bravur. 16kg i hantelpress sved gott i tuttarna :D Gjorde även 30 minuter i cardio rummet innan jag drog mig hemåt. 
 
Påvägen hem stannade jag självklart hos mamma och pussade lite på valparna<3 Alltså dem är så sjukt sköna, så mysiga och charmiga. När man kliar dem på magen så rör dem sina söta bakben så gulligt!!
 
 
Sen hem och käka och sen somnade faktiskt jag för jag var helt slut. Så det var riktigt skönt att få sova lite, jag behövde det då jag verkligen varit helt slut sen jag vaknade imorse. Snart skall jag ut och gå en promenad med mina älskade vovvar innan vi skall mysa framför idol ikväll :)
 
 
 
 
 
 

Slutkörd

Kategori:

Paaahhhhh nu är jag helt slut!
 
Gav mig ut på min joggningrunda som jag sa att jag skulle göra. Efter 2,3km var jag totalt slut i hela kroppen så då tog jag och Shandy oss en slapptur i gräset på haraberget. Sen efter det tog vi en liten omväg hem så det även blev en promenad på 1,3km. Riktigt nöjd med mitt pass! Så nu skall jag försöka få in vanan att jogga, för det är verkligen skönt när det är avklarat, de är bara så sjukt segt att få det gjort. 
 
 
När jag kom hem duschade jag, sen gav jag mig ann mitt tvättberg. Är det något jag hatar så är det att vika ren tvätt. Det är alltså en månad sedan jag vek tvätt senast, men efter 45min så var det vikt och jag var nöjd över mig själv. Så nöjd att jag tog mig en danstur med damsugaren innan jag placerade min rumpa i soffan med en kopp te och kvällsmat i form av kvarg och proteinshake. Samt att jag tände 28 st ljus, varav de är fyra olika doftljus så nu luktar de riktigt gott i min lägenhet:)
 
 
Kommande vecka innehåller två joggingturer, två kvällspromenader, fem morgonpromenader och sex gympass. Det innehåller även en jobbintervju, ett informations möte, en träff med Cornelia i Alingsås samt lite firande av Johanna på lördag. Ser ut att bli en riktigt kanon vecka :D

Söndags trött

Kategori:

Hej på er gullungar!!
Här ligger jag i soffan helt slut efter dagens gympass, tog verkligen ut mig till max idag. Men passet blev helt sjukligt grymt. Körde triceps och rygg samt lite mage, det var as grymt. Ökade så istället för 3 set körde jag 4 set av varje övning och sista settet körde jag drop, vilket innebär börja på höga vikter och minska tills jag inte kan röra mig längre. Så sista setet innehöll väl ca 30 repetitioner;)
 
Ikväll tänkte jag bege mig ut på min första joggingtur på ett halvår, jag vill hitta den kärleken till joggning så jag måste bara få tummen ur rumpan och börja jogga. Så ikväll ta jag min vovve och springer en runda, varken jag vill eller ej!!
 
Kommande vecka skall jag göra något jobbigt, jag skall inte dricka en ända celsius det får vara slut med det nu. Det kostar mycket pengar och jag får fan hitta energin från koffeintabletter istället. Det kommer bli sjukt segt men jag skall lyckas. Det blir alltså celsius avvänjning kommande vecka;)
 
 
 

Lördagsmorgon

Kategori:

Godmorgon på er:)
Hade ni en bra fredagkväll? Min var toppen galoppen, var i stugan och träffade Åsas alla barn med tillhörande familj. Vi grillade samt käkade kräftor men eftersom jag hatar kräftor höll jag mig långt borta från dessa;)
 
Stannde där långt in på kvällen och när vi kom hem var det bums i säng. Upp och hoppa redan vid 9 imorse, idag kommer Johanna. Jag skall se på hästhopping och sen får vi se vad dagen erbjuder, kommer nog spendera endel av dagen hemma hos min mor med de små söta valpisarna. 
 
Annars igår så fick kaninerna bytt i sina burar och jag tog chansen att fota alla mina gulledjur<3 Fem stycken har jag kvar då min älskade gamling valde för en vecka sedan att somna in. Hon var alltså runt 7-8år, så det var väl inte hlet oväntat när Samuel ringde och berättade de i Måndags. 
 
Det händer mycket på jobbfronten nu, jag skall på arbetsintervju på telia på tisdag och precis innan arbetsintervjun skall jag på infomöte om något som hade med inter sport att göra. Lät väldigt intressant iaf :)
 
 

Kan man rädda

Kategori:

Något som är brutalt skadat?
 
Ibland funderar jag på om det verkligen går att rädda realtioner som är ordentligt skadade. Det går ju självklart inte om inte både vill. Men om nu båda vill, tror ni att det går att reparera alla sår? Man måste ju verkligen lägga allt bakom sig, alla fula ord, alla fula handlingar och framför allt, allt skitsnack. Kan man förlåta någon som sårat än till tusen? Och som dessutom gjort de så hårt? 
 
Ibland ville man bara att allt skulle vara lättare, tänk ändå hur fort livet kan förändras. Jag har förlorat två vänner som båda dog unga. Över en natt förändrades mitt liv och efter det tycker jag att man kan faktiskt förlåta mycket lättare. Jag brukar resonera såhär, skulle du gråta om personen dog? Då är de värt att glömma, förlåta och gå vidare. 
 
Så alla därute tänk igenom era situtationer en gång till och ta vara på era nära och kära. Imorgon kan det vara försent!
 
Jag skall ta vara på min älskade pojkvän som kommer hit idag<3
 
 
 

Flexförbud!

Kategori:

Godmorgon på er!
 
Igår var jag inte alls sugen på att skriva något, men idag tänkte jag berätta en hel del som hände igår. Jag var hemma hos mamma hela dagen, passade lilla Nonis. Sen mot kvällen så gick jag till gymmet, utförde årets sämsta ryggpass, vilket har gjort mig sjukt taggad på axlar idag. Igår kväll hände det vi väntat på, valparna kom. Två stycken blev det och båda verkar må toppen! Så jävla otroligt att få vara med på en valpning<3
 
Bebisarna<3
 
 
Peter aka gladiatorn Pansar gjorde min dag imorse.
 
 

Svettigt värre!!

Kategori:

Gokväll på er!! 
 
Idag gick gymmet sjukt bra igen. Armar stod på dagens schema, klarade en dips, dock inte riktigt så lågt som jag vill gå men nu har jag något att jobba med. Kände mig sjukt stark i både triceps och biceps! 
 
Efteråt körde jag intervaller igen, har lessnat på cardio så detta är ett bra sätt att förbränna lite iaf. Idag körde jag. 
 
600m rodd
600m jogga i 4% lutning
1200m promenad i 8% lutning
600m jogga i 4% lutning
1200m tramp/klättra
1200m cykel
 
Sjukt effektivt och svetten sprutar. Ett bra alternativ tills jag är på banan med min cardio igen:) mitt mål var att fixa 1200m på allt innan veckans slut. Men har inte flås nog att fixa varken rodd eller jogga så vi får se vad jag klarar vid veckans slut! As nöjd med det jag presterar just nu eftersom jag är trött på cardion! 
 
Har även beslutat att lägga kosten åt sidan helt. Käka den mat jag känner för och inte tvinga i mig kyckling varje dag. För detta så betyder de inte BK eller pizza utan håller mig till "riktig" mat:) jag tror på det tills jag är motiverad nog:D 
 
 

Onsdag!!

Kategori:

Godmorgon på er:) 
 
Idag vaknade jag tidigt, så tänkte ligga kvar i sängen och se på en film innan jag går ut på min morgonpromenad. Idag går vi nog i skogen, har ju alla tre hundarna med mig så det blir lättare med lösa hundar:) 
 
Annars idag så skall jag vika tvättade kläder, har ju bara tre ikea påsar att vika;) Annars blir de gym, inga mer planer för min del.
 

Underbara ni!!

Kategori:

Hej på er mina underbaringar!!
 
Hur mår ni? Jag mår jätte bra faktiskt, lite trött men mår bra. Idag har jag inte hunnit blogga, började min morgon med världens segaste morgonpromenad. Sen gick jag hem och käkade, sov ju i Mölndal inatt med. Skulle åka hem 10.18 men fick såndär bajspanik så bara låg och skrek. Det är fan hemskt :( När jag lugnat mig tog jag en promenad in till Mölndal, gick in på Nille en sväng och köpte en jätte fin ljuslyckta för 60:- sen tog jag bussen till Billy och packade om väskan innan jag tog bussen hem vid 11.18 istället :)
 
När jag kom hem började jag tvätta kläder, jag städade hela lägenheten innan jag drog till gymmet. Hade sjuktligt huvudvärk så visste inte hur det skulle gå men lyckades få till ett förjävla grymt bröst och mag pass. 14kg hantlarna flög upp i luften och jag lyckades även köra 3reps på 32kg i bänkpress!! Tummen upp för lilla mig!!
 
Sen körde jag lite intvervall träning:
 
600m rodd
600m jogga i 4% lutning
600m pw i 8% lutning
600m jogga i 4% lutning
600m klättra 
1200m cykling :)
 
Sen avslutade jag hela kvällen med en kvällspromenad:) 
 
 

Intressant dag

Kategori:

 
 
 
 
Behöver inte säga mer än så. Det var en mycket intressant dag. 
 
Nu är jag iaf tillbaka i Mölndal har käkat lite och nu laddar inför en lång härligt promenad med hundarna. Bara i min egna värld och inte störas av något! Det behövs verkligen nu, kanske ringa pappa och prata av mig lite:) mamma och pappa kan alltid ställa tankarna till rätta! 
 
 
 
 
 

Jobba...

Kategori:

Godmorgon på er!
 
Konstigt nog så kunde jag faktiskt somna igår:) vi la oss vid halv elva och jag somnade rätt så fort. Skönt, sen har jag kanske inte sovit världsbäst, varit jätte lätt väckt. Vilket inte händer ofta annars:P men men nu är jag uppe. Morgonpromenaden blev en liten söt halvtimma, men det är bättre än inget :) Frukosten är nere i magen, jisses va mycket mat de var att få ner. Satt och tryckte i mig det sista... 
 
Därför att igår räknade jag över hur mycket jag får i mig dagligen och det var rätt lite. Så fick öka på målen och det kändes redan på frukosten. Nu är det bara att fortsätta ligga i och äta så skall den här dagen va i mål. Andra dagen jag är på ehouse idag, känns lika pirrigt som sist..
 
Men nu måste jag skynda mig. Bussen går om 35min!! Pusssss
 

Söndagsgym

Kategori:

Sådär då var dagens gympass över. Jag mår piss idag, min mage ställer till besvär för mig och inte nog med det är jag lite nervös inför kommande vecka. 
 
Men passet idag gick över förväntan bra. Körde sjukt mycket dips inte riktigt dips för jag använde mig av ett fuskband. Men jag klarade iaf fyra dips i rad när jag hade fötterna i bandet. Så snart jävlar sätter jag nog den där dipsen:) Ryggen var riktigt go kontakt idag med så jag är nöjd med detta passet trots att energin var verkligen på noll genom hela passet:( 
 
Nu vill jag hem och äta mat och samla mig inför imorgon, hoppas jag kan somna ikväll. Men jag har ju min älskling intill mig så jag hoppas det går bra:) 
 
 

Vilodagar

Kategori:

Vilodagar är viktigt. Jag vilar oftast på lördagar. Men kommande vecka skall jag plocka bort benpassen, det är två stycken. Detta för att ryggen skall få vila och läka den lilla skadan som uppkom på senaste benpasset:) 
 
Det innebär denna veckan har jag tre vilodagar, vilket känns lite annorlunda. I vanliga fall hade jag lagt om träningschemat och tränat dem två dagarna. Men det känns rätt skönt att inte göra det eftersom jag skall börja jobba så kan de va bra att ta bort två dagar! Eftersom jag tar bort mån och fre skulle jag egentligen kunna stanna i Mölndal till tis morgon?! Men jag vet inte vad jag vill, har tvättstugan på tisdag, samt att jag har sjukt mycket tvätt att vika!! Tre ikea påsar står och väntar på mig:P 
 
Idag blir det iaf, priopasset nämligen rygg/triceps och lite mage på det med! Absoluta favorit passet med:) s
 
Idag skall jag skriva ner ett litet matschema som jag skall följa, se om de blir lättare så:) idag skall jag även skriva ner vad som skall göras varje vecka så jag får lite rutiner igen, jag vet planeringsberoende men det är bara sån jag är;P 
 
Nu skall jag dricka upp min kopp tee och krama om Shandy <3
 
 

Ta en dag i taget...

Kategori:

Jag blir ofta tillsagd att försöka ta en dag i taget. Men jag har ett så t kontrollbehov att jag måste planera hela veckan. Det är på ett sätt väldigt jobbigt men på ett annat sätt får det mig att känna mig trygg! Hur har ni det? Tar ni en dag i taget eller är ni också planeringsberoende?
 
 

Panik

Kategori:

 
 
 
Jag har en rädsla, att åka tåg med packning och hundar, ger mig en sjuklig panik. Måste va på stationen minst 20min innan tåget går och innan jag går hemifrån är hela världen upp och ner. Ne det är inget jag trivs med. Dock har det blivit bättre sen Billy började hämta mig på centralen, paniken finns där än, men man kan övertala mig att jag fixar detta. 
 
Fast de sjuka är att jag har inga problem att åka tåg till jobb eller åka hem från Billy utan det är BARA att åka dit... Snälla kan någon förklara varför?? 
 
 

Ett löfte till er

Kategori:

Okej, nu skall jag ge er ett löfte, nämligen fler inlägg. Sommaren är över och nu är det åter till bloggandet som gäller:) 
 
Igår var det ben som gällde på gymmet, glad som en gris tog jag 85,5kg i benpressen. Tack och bock ont i ryggen igår kväll, har även fortsatt idag. Men det är mycket bättre än igår kväll! 
 
Igår åkte jag till Billy, han hämtade mig på stationen, tack för det, jag som hade så mycket packning! Vi hade en mycket mysig kväll med Wallander film:) 
 
Idag har vi vart och handlat, jag har varit duktig och sökt nio jobb och nu sitter vi hos Tolwers ute på Orust och skall grilla:) 
 
 

Fredag!!!

Kategori:

Idag var det vägning.. Gick inte alls som planerat men det var ingen dödsupplevelse heller. Det har varit en jobbigt vecka, så en uppgång på 0,2 får jag leva med! Semesterkilona är borta och det är jävligt nice iaf nu får man bara hitta mitt sätt att få bort de andra 5,5kg så jag väger en vikt som jag kan trivas med!! Bara kämpa på, blir lite hårdare för varje vecka, skall bli intressant nästa vecka! Då skall jag få ihop träning, kost och jobb, en kombo jag aldrig jobbat med! Vad jag tror är att man kan bli hårdare på kosten när man jobbar för små ätandet försvinner:) Bara vänta och se, jobbar mån, tors-sön. Ne nu skall jag ta mina tränade ben och gå in och bränna fett!! Pusssss

Gokväll på er därute

Kategori:

Jag hann inte posta inlägget innan klockan slog om. Osis, fick ni inget inlägg igår:(
 
Dagen som gått då, den har varit helt kanon. Började dagen med en morgonpromenad, sen blev det en bamse frukost. Sen låg jag i soffan och slappade när telefonen ringde, det var e house som erbjöd mig en tjänst på 20 timmar. Inte riktigt som jag planerat men det är ett jobb, där man får pengar(inte mycket pengar men pengar). Sen drog jag till gymmet, körde ett as grymt rygg och axelpass, inte nog med det lyckades jag köra cardio i en timma, det var svettigt och väldigt skönt att ha det gjort. Sen var det hem, prata lite med mamma och pappa, handla massa mat, eller egentligen endats kvarg, men toapapper och sånt där annat trist. Sen hem och börja laga massa mat, börja städa. Sen ut på en promenad med hundara, hem och fortsätta städa och ha sig. Innan det var dags att duscha och sen slappna av i soffan framför en film, tur hade jag för på tv gick karate kid. Älskar den filmen, och den grabben är ju stört skön! 
 
Nu har jag även beställt lite saker till min älskade lillebror som han ville ha från fyndiq. Beställde även ett nytt skal till min ipad. Snart skall jag och mina tre vovvar här hemma byta till sängen och lägga oss för natten :) 
 
IMORGN ÄR DET VÄGNING
(snälla låt det gå bra)
 
 
 

Kompensera ner gårdagen...

Kategori:

Självklart för att gårdagen var helt fantastisk så skall dagen bli en pannkaksröra!!
 
Började min dag med en promenad sen var de möte på skolan och efter det drog jag och gymmade. Där rasade allt, eller egentligen blev det ett bra pass men av helt fel anledningar. Jag var nämligen fly jävla förbannad, ledsen och almänt jävla opepp. Försökte mig ännu en gång på dips jäveln och när jag inte klarade de blev jag så frustrerad så jag kunde inte hålla tårarna inne. Ja jag vet jag har ett problem för alltid när jag blir frustrerad så kan detta ske. Iaf blev så sur att jag körde skiten ur armara på annat vis, så har vart skit trött i armarna idag. Men eftersom något gick emot mig så fortsatte allt att gå emot mig. Känt mig almänt tjock och trött på att jag inte klarar av att gå ner i vikt och få den där sjukt snygga kroppen jag vill ha. Ibland vill jag bara ge upp allt och skita i det. Att äta rätt är något man måste vilja tillräckligt mycket och just nu vill jag inte. Värsta av allt är att jag vet inte vem jag skall vända mig till vill bara ha nån som stöttar mig men det finns ingen där och det är riktigt jävla jobbigt att gå igenom sånna här dagar själv:( 
 
Så jag gick mig en promenad och stannade hemma hos pappa och där var jag nu till ikväll. Jag skitit i allt nu ikväll och ätit pannkakor och godis. Tummen upp för det!! Älskar pappas pannkakor<3
 
Nu sitter jag hemma igen, fortfarande enormt deppig och skall snart ta en kopp tee innan vi somnar och lägger denna dagen bakom oss. Nu får jag blicka frammåt måste hitta min väg till mitt mål, kan inte ta nån annans väg utan måste hitta min egna :(
 
 

Bara sådär underbar<3

Kategori:

Gokväll på er alla underbara!!
 
Idag har varit en såndär helt sjukt fantastisk dag, jag började min morgon med en film i sängen. Sen gick jag Orraholms rundan med hundarna och Shandy skötte sig fan helt exemplariskt, inte ofta jag har henne lös när jag är ute och går. Jag vill fokucera på att gå och inte hålla koll på vad hon hittar på. Men idag fick hon bevisa att hon kan<3 Det första som var helt oväntat var hennes sjukt snygga fotgående förbi hundklubben, det var mycket hundar och några skällde på henne. Men hon bara tittade på mig och gick vidare!! Sen fick hon fortsätta gå fot tills vi va inne i skogen igen, roliga var att precis när jag sa varsegod kom en gubbe gåendes så jag kallade snabbt in båda hundarna och plats la dem samtidigt som jag satte mig ner intill. Tror ni min bästa dam ens sa ett ljud?? NEJ... Så vi fortsatte vår underbara morgonpromenad. Mötte en kille till och ännu en gång kallade jag in hundarna som fick sätta sig intill mig, och ännu en gång satt bara världens bästa Shandy där<3 Så stolt över min fialotta!!!
 
Iaf efter promenaden så gick vi hem till mamma, där lagade jag frukost till mig och lillebror, sen glodde vi på film och myste med alla underbara hundar:) Kanon morgon!! Närmare 18 orkade jag mig till gymmet. Trots att jag var as trött så blev det ett sjukt bra pass. Körde bröst och utförde personbästa i bänkpress, smack sa det och 29,5kg gick lekande lätt. Så jävla nice :D 
 
Sen kan jag ju bara säga att nu går det framåt på jobb fronten. Trots att E house inte ringt idag som dem lovade. Så fick jag ett positivt mejl från mm sports igår. Där dem ser det mycket bra att jag visat mitt intresse och han skulle vidarebifoga mina mejl till buktikschefen. Dem skulle verkligen kolla mig vid en kommande rekrytering. Min dröm just nu är att jobba på mm sports, trivs så sjukt bra i deras butiker. Skulle lätt kunna spendera 12 timmar i deras butiker!! Sen fick jag ett mejl från **** en webb butik som ligger i Borås, där dem frågade om jag var intresserad av en tjänst hos dem. Likså fick jag även mejl från det nya lagret hos GT i borås där dem sa att de är mycket att gå igenom men jag verkar intressant och att dem skulle höra av sig.
 
Just nu känner jag bara sånn lycka, så avslutar denna kväll med att mysa i soffan framför sex and the city massa tända ljus och en varm kopp te. Självklart får man inte glömma de varma sockarna, den varma filten och mammas stickade tröja som jag snodde häromdagen. Var det någon som sa höst<3
 
 
 
 
 

Dag ett på EHouse

Kategori:

Korvstockning, säger man så? Det är det iaf i mitt huvud nu. Info info info, gör si gör så... Huaaaa, vad jag inte gillar att va ny. Vill va rutinerad med en gång, går det tror ni? Börja ett nytt jobb och kunna allt? Hade varit sjukt nice iaf!! 
 
Men dagen har varit rolig:), platschefen skulle ringa imorgon så får vi se om det blir en gång till eller ej! Jag tyckte det gick bra men det är ju inte min grej att avgöra! 
 
Nu har jag ätit mitt mellanmål, gurkstavar och kvarg. Väntar på att tåget skall rulla från Göteborg. Hem kissa Diesel, gå en promenad med mina söttroll och sen köra ett pass på gymmet:) inte alls sugen på gym nu men med en celsius i kroppen blir man nog lite piggare:) 
 

Natten!!

Kategori:

Värsta natten i mitt liv. La mig vid 22 för att veta att jag verkligen var utvilad när klockan ringde vid 5. Bullshit säger jag. Mellan 22-23 slumrade jag till men vaknade av att jag mådde jätte illa, trodde verkligen jag skulle spy. Ringde mamma som fick mig att lugna ner mig lite, hade sån panik över att jag inte kunde somna om. Hon sa till mig  att värma mjölk, sagt och gjort. Sen skulle jag försöka tänka på annat så satte på en film på ipaden och när filmen var slut vid ett kunde jag äntligen somna. 
Men innan jag somnade ställde jag om klockan till sex. Inte en chans att jag prioriterar en promenad när jag sovit så illa. 
 
När klockan ringde vid ett var illamåendet tillbaka och de var bara att trycka in frukosten och leva med illa måendet. 
 
Nu är jag på stationen och väntar på tåget iaf:) 
 
Pussss

Söndag....

Kategori:

Hej på er mina gooingar:))
 
Idag skall jag försöka göra något som jag är vröööööl sämst på, jag skall skriva ett glatt inlägg när jag egentligen känner mig hur nere som helst.. Lets do it! 
 
I Fredags var det vägning, gick över förväntan super bra, skillnaden från i måndags var två kilo. Det är ju inte två kilo fett, men det är två kilo mindre på min våg. Det kändes super duper! Jag körde ett förmiddags pass med bröst och triceps, sen blev det ett eftermiddags pass med mage och ben:) på kvällen grillades det hemma hos pappa! 
 
Lördagen var det kalas som gällde fram till 17, då åkte jag hemåt. Hämtade alla hundarna och drog till hundklubben och gick på promenad med Eva, Kristian och Johanna. Efter de hade jag och Johanna myskväll framför en film:) 
 
Morgonen har fortsatt som gårkvällen, filmtittande och alldeles för mycket slappande. Vid 17.30 åkte Johanna hem och det var dags för mig att dra till gymmet. Där är jag nu och sitter och skall snart börja stretcha. Har kört mage, triceps och rygg, blev inte alls något bra pass idag och likså blev cardion lyckades få ihop en halv timma men det kändes som ett helt år. Så summan av detta pass var bajjaaamajjaaa!! 
 
De senaste två dagarna har även bestått av en sjuk nervositet. Detta för imorgon skall jag provjobba, det är väl inget läskigt egentligen men att ha varit borta från arbetslivet så länge och sen gå in i det igen är riktigt läskigt. Men det är bara att bita i det sura äpplet, alla är vi någon gång en nybörjare! 
 
Ne jag får snabba mig, skall försöka komma i säng innan 22 idag, så jag orkar med min morgonpromenad imorgon bitti:) 

Dåliga dagar

Kategori:

Gokväll på er alla därute:) hur har eran dag varit? Min har vairt helt katastrof... Uch onte alls rolig. Legat hela dan på soffan pch bara inte alls varit på bra humör. 
 
Vid fyra tog jag tag i livet gick till gymmet, fick till ett grymt axel och rygg pass. Sen körde jag cardio i 40minuter och efter det blev det en lång strech, det behövdes verkligen! När jag kom hem kände jag att min hund behöver komma ut, så jag frågade Bella som bor mitt emot om hon ville med ut på en promenad, hon var på så vi gick en sväng på 40minuter. Inte nog med detta som allt redan va väldigt bra kämpat för att haft en sjukt dålig start på dagen, så storstädade jag min lägenhet:) 
 
Nu luktar den jätte rent och jag har tänt ett yanke och lite andra ljus samtidigt som jag dricker en kopp tee. Åå lite höst känsla på detta, är jag helt korkad om jag säger att jag längtar lite till varma filtar, tjocka sockar, massa ljus och kalla kvällar;P??
 
Imorgon blir de en tvätt dag, det är även vägning samt ben och mage på gymmet, inte nog med detta så skall pappa faktiskt gå med till gymmet, tänk er att min pappa faktiskt skall gymma igen. De måste varit år sedan sist, skall bli jätte kul:) 
 
 
 
Blid från gårdagens triceps och biceps pass!!
Snälla lilla tricepsmuskel växväx, visa dig!!
 

Slutspår

Kategori:

Idag var det dag igen, Shandy skulle ta sitt andra slutspår nu i hopp om att det skulle gå vägen. Vi fick inte veta vilket håll vinkeln gick åt men jag visste att det var två stycken bloduppehåll i ena och sen att de skulle vara mellan 550-650m långt. Jag satte på henne och hon går fram en bit sen vinklar hon höger går en bit och sen visar hon att hon inte hittar något mer spår. Gick tillbaka till start, sätter på henne igen och samma sak sker. Nu börjar mitt tålamod ge sig för jag vet ju att hon kan detta. Sätter på henne en tredje gång och samma sak EN GÅNG till va fan är detta? Sätter mig ner och blir så sur att tårarna bara sprutar, vill bara sjuka ner i skogen och inte komma upp på länge. Går tillbaka och då hade jag gett upp, visste liksom inte ens vart starten var längre. Tillslut går jag förbi slutet och jag säger högt till mig själv, okej vi gör det en gång till men tar hon det inte nu så kommer hon aldrig få gå ett eftersök mer, det bevisar ju bara att hon inte är en eftersöks hund. Jag sätter på henne en sista gång och hon går ner till platsen där hon vinklat höger, där vinklar hon nu vänster. Okej tänkte jag va hände liksom, jaja nu får de bära eller brista. Tycker ändå hon ser rätt säker ut på sin sak så hon får fortsätta, efter en bit vinklar hon vänster igen och ca 20m bort ser jag skanken. Låter henne jobba hela vägen fram tills hon hittar den. Fattar ni?? Min älskling hittade den. Jag hade velat klara de på 15min men tyvärr blev det 22min, vilket var klart godkänt då man har 45min på sig att göra det. Så nu är Shandy äntligen en blodspårs hund:) Det har krävt mycket arbete, jävla mycket blod svett och tårar(BOKSTAVLIGT TALAT) men jävlar annamma den som ger sig.. 
 
Sen gick vi tillbaka till klubben chilla läget i en halvtimma innan vi körde ett varv agility, film kommer på Shandy senare. Filmade varken Ricoh eller Frejja som jag idag körde med också, Ricoh var la bara bra för han var för pigg och gjorde typ 10 ärovarv och varje hinder hoppade han ca 20 gånger, ingen koll på den mannen idag :P. Men min lille plutt har sånna dagar och det är bara att skratta och gå vidare för det blir nog bättre nästa gång:)
 

Om du inte vill ha en skällande hund

Kategori:

Så får du väl fan uppfostra den!! 
 
Jag vet hur frustrerande det har att ha en hund som skäller när man möter andra, Shandy gör de ofta, men vi jobbar på det varje dag. Att få det där perfekta mötet!! likså gjorde vi idag när vi mötte en tant med två hundar som gapade som aldrig förr. Men att se tanten skälla på sina hundar så som hon gjorde, det gjorde förjävligt ont i hjärtat. Ibland vill jag bara skrika åt folk, men jag kunde iaf denna gången hålla käft. Men det stör mig, för DU formar din hund. Vill du ha en perfekt hund så får du jobba för det, när jag skaffade Shandy sket jag i allt, jag ville ha en hund och det fick jag. Det är de senaste ca 4 åren som jag har gett mig fan på att forma henne till den hunden jag vill ha, det är svårt att forma en tvåårig trotsig hund som fått göra vad hon vill, men det blir bättre och bättre för varje gång, en dag kommer hon bli den hunden jag vill ha:) 
 
Så du formar din hund, klaga på dig själv inte hunden!!
 
 

Nu gäller det

Kategori:

Igår var en bra dag, intervjun gick så bra den kunde gå. Jag hjorde mitt absolut bästa, men det är svårt att sticka ut i en grupp intervju. Nio stycken var vi som satt där i ett pytterum ochalla skulle presentera sig osv. 
 
När jag kom hem förbredde jag det sista inför att älsklingen skulle komma hem från jobbet. När han kom hem fick han presenterna, han blev glad för allt, sa han iaf:P Sen käkade vi god mat och myste framför tven!! 
 
Shandy mådde inte alls bra igår, funderar på att hon var väldigt trött efter cykelturen och kanske att hennes inkontinens kom fram i vaket tillstånd. Skall ringa och hör av med Anna, trodde ett tag de kunde va urinvägsinfektion. Men nu på morgonen har hon inte verkat må likadant, fundersam över detta så får se vad Anna säger. 
 
Jag rullar hemåt om sidådär två timmar, då skall jag hem, kissa Diesel och sen gymma, idag blir de bröst och mage, samt 45-60 min cardio. Idag körde jag ingen morgoncardio, detta för att jag vill inte gå utan Shandy och Shandy får inte bli för trött för ikväll gäller det. Om vinden ligger rätt så är de slutspår ikväll!! Idagskall vi fan sätta det jag och mittt hjärta<3
 
 
 
 

Trött från topp till tå

Kategori:

Jag är helt slut, kroppen är typ död... Men morgonpromenaden är iaf avklarad, även om det var riktigt kämpigt idag. Sen har jag käkat frukost och även packat klart så nu spenderar jag sista tiden i soffan och slappar tills jag skall rulla mot Mölndal. Idag hade de faktiskt vart skönt att åka tåg då jag är så trött. Men nu är det bil som gäller, för älsklingens bil vill hem till sin ägare:P 
 
Idag fyller ju min älskling 25år, så jag skall spendera kvällen och natten hemma hos honom. Så skall han få sina presenter och jag funderar på om jag kanske skall laga lite mat till mitt hjärta. 
 
Igår cyklade jag och Shandy till hundklubben, det var 8,15km och tog 50minuter. Vi tog de jätte lugnt och hade vattenpaus var 10:onde minut, för det var varmt för min stumpa. Men hon skötte sig jätte bra och är super trött idag, likså jag då. Så lite nytta gjorde de säkert. Idag har vi vilodag, det är alltid skönt när man är trött :)
 
Idag får ni även h¨lla tummarna för mig för jag skall på jobbintervju :)
 
 
 
 

Söka jobb

Kategori:

Idag fick de inte bli en städdag utan en söka jobb dag.. Så det är vad jag kommer göra fram till 17.30 om jag hinner skall jag även damsuga men söka jobb är prio1. Vid 17.30 beger jag och Shandy oss ut på en cykel tur, vi skall nämligen cykla till hundklubben. Tänkte testa och se hur det går:) 
 
 
 
 

Godmorgon

Kategori:

Här sitter jag nypromenerad och försöker få i mig frukosten, idag blev det en stor frukost för jag var brutalt hungrig. Den består iaf utav två kokta äggvitor, hatar nämligen äggula så jag äter oftast bara vitan, om jag inte gör äggröra då. Sen är det min morgondrink bestående av kvarg, funlight, hallon, blåbär och en halv banan, smakade lite för mycket funlight idag men det slinker ner ändå. Sen har jag även min proteindrink som är diet fuel blandat med mjölk, samt en celsius att ladda upp inför gympasset med. Vad äter ni till frukost? Frukosten är i mina ögon det ändåa riktigt goda målet på dagen och det är ju faktiskt det viktigaste med så det är ju bra att det är så gott :D
 
Jag har byggt om min träning lite så idag skall jag köra ben. Så jag kommer köra ben två dagar i veckan, kommer även köra rygg och triceps två gånger i veckan. Annars idag så tänkte jag damsuga här hemma lite, ikväll blir det en promenad till och sen kanske även det blir en tur till hundklubben:)
 
 
 
 

3 Veckor bara försvann

Kategori:

Helt sjuktligt va tre veckor kan gå fort. Men de tre veckorna ihop med min älskling har varit helt fantastiska. Men imorgon återgår man till verkligheten, morgonpromenad flera dagar i veckan, seriösa gympass och dessutom cardio till 5/6 gympass. Det är bara att tuta och köra nu skall semesterkilona bort, pluss lite till då. För nu skall jag nå mitt mål, med rätt mat och rätt rörelse kommer jag fixa detta galant:) Tyvärr så är det sjukt tomt här hemma, kan inte sova, är inte trött för fem öre. Dessutom vill jag inte heller gå in i sovrummet och lägga mig i sängen och inte ha Billy liggande där. Sova på soffan kanske? Har 'även hunnit fixa mina naglar nu på kvällen, har tagit bort tipparna samt gelen och filat ner naglarna. Sedan lagt på ett fint nagellack, nu är jag redo för jobbintervjun på tisdag :)
 
Igår var vi som jag sa tidigare i Värmland och träffade släkten, det var super kul att träffa så många av dem. Självklart bjöd kvällen på heta diskutioner och massor av gott att äta, vad vore en spångbergsträff utan detta;)?
Det var iaf absolut roligast att Willy kom och även att han lyckades få med sig mina två underbara pojkar, Jonas och Joakim som spenderat två veckor med sin mamma i Norge, saknat mina grabbar till max!!
 
Över till Fredagens och Lördagens gympass, bröstpasset var riktigt bra, pressa på rätt gött. Körde personbästa i bänkpress på 28,5kg, känndes sjukligt bra. Sen kom benpasset på lördegen och det var verkligen så värdelöst som det kan bli, var trött blev varm på två sek och hade inget fokus alls. Men ibland har man dåliga dagar så det är bara att förbi se detta. 
 
Som jag skrev innan så gick dagens gympass as bra, grym kontakt i triceps. Jag tränar stenhårt för att klara av en dips just nu och genom att bli starkare kör jag dips med fötterna på en bänk och händerna på en annan sen lägger jag vikter på mina ben så det blir tyngre. As bra övning:) Idag klarade jag iaf 6 dips när jag hade 15kg på benen. När jag hade gjort dem sista sex hade jag väl under hela gympasset gjort ca 50 dips så nästa triceps pass skall jag börja med 15kg för att se hur mycket jag kan öka. Men jag känner att en vanlig dips närmar sig med stormsteg :)
 
 
 
 

Booring

Kategori:

Idag är det Söndag och det är en hemsk Söndag idag... För idag är dagen då min älskling sätter sig på mcn och åker hemåt!! Det är inte alls roligt men det är ett måste. Vi började vår dag med ett gympass, gick sjukt bra. Körde triceps,rygg och mage. Triceps och rygg är prio1 pass för mig just nu, det är väldigt kul att se hur dessa muskler utvecklas. 
 
Annars idag tänkte jag handla och göra matlådor till veckan. Sex stycken skall finnas och de finns redan fyra klara så två till. Tänkte kolla om pappa kunde köra mig till Willys i Vara för att handla där. Lite roligare:D
 
Igår var vi i Värmland och träffade släkten. Mer om detta senare:) 
 
Även mer om bröst och ben passet senare!
 
Puss på er så länge! 

Fredag

Kategori:

Godmorgon!
 
Här har vi inte kanonväder men de regnar inte iaf:) om sisådär 2,5timma skall vi rulla hemåt! Diesel skall promeneras som varje veckodag! Igår badade vi i det iskalla havet, gick kanon, förrutom att jag fick damp på allt sjögräs. Vi har precis ätit upp frukosten. 
 
Idag skall vi träna bröst och mage. Hoppas på ett lika kanon pass som igår!! 
 
 
 
 

Inlägg1

Kategori:

Hej på er!! 
 
Wlanet här på hotellet är värdelöst så jag skriver lite inlägg och ger er dem på Onsdag:)
 
Idag har vi alltså anlänt till Skagen. Vi tog stena dancia till Fredrikshavn och sen styrde vi bilen mot Skagen. På båten åt vi god buffe och chillade en hel del. Vi har badat i havet och ätit god mat, nu sitter vi vid polen på hotellet och chillar medans lillebror badar! Snart skall vi ta en fika på hotellet:) 
 
När vi var vid havet idag såg vi en sälkut som låg på land. Min första tanke var att hjälpa den ner i vattnet. Men när en tjej förklarade för mig att den var nyfödd och att den låg på land för att sova, ladda energi inför en ny simtur blev jag helt inställd på att jag måste hjälpa sälen att få vara i fred. Så jag gjorde en ring runt den, så att ingen skulle gå innanför den. Det fattade ju dock inte så många. Så jag hojjta och skrev på både engelska och svenska för att bli förstått. Tillslut var det en som kom och la en lapp i ringen där det stod att den var bebis och att vi skulle låta den vara ifred, och då fattade alla eller iaf dem vi såg innan vi drog:) 
 
Imorgon skall vi nog ta en sväng på gågatan på Skagen och sen tänkte vi även ta ett störg i Fredrikshavn och senare ta båten hem vid 20. Hittade lite fina inrednings detaljer som jag skulle "göra en åsa" på till imorgon. "Göra en åsa" betyder att man har bestämt sig men skall fundera på det, mest för att det låter bra;D 
 
Pusssssss på er sötnosar:) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kungshamn

Kategori:

Godmorgon mina underbara:)
 
Sovit gott?? Jag gick upp lite efter sex, betalade en räkning som jag glömde av igår. Packade väskan och fixade frukost. 
 
Sen bar det av till gymmet, blev ett jävligt gött armpass, sjukligt kontakt i både biceps och triceps. Testade att lägga vikt på min kropp när jag kör dips på bänken, nu är det bara öka som gäller så skall jag snart fixa en dips på ordentligt sätt:) 
 
Snart bär det av mot kusten till kungshamn och spendera en natt där ihop med Billys pappa och Lena. 
 
Till mitt sälskap har jag hms höstkatalog som läsning:)