madeleinespangberg

Hundklubben

Kategori:

Hundklubben nästa<3
Idag är det fint väder, kanske kan sitta ute och fika :D??
 

Godmorgon

Kategori:

Hur mår ni där ute?
 
Jag har sovit gott, ni har inte glömt att flytta fram klockan va? Vet ni vad det innebär? Vi går mot vår<3 Idag har vi inte så jätte mycket att göra. Sätta upp tavellister och kanske sätta upp min spegelvägg. Men vi får se vad som hinns med. Idag är det ju hundklubben, sen skall jag på kalas hos Billys mamma som fyller år idag och efter det skall vi kanske till gymmet. Har inte varit där på flera dagar, för flytten har fått bli prioritert. Men på tisdag då jävlar ställs livet om. Då blir de matschema och en väldans massa cardio!! Nu skall sommarformen fixas :) 
 
 
Insperation, fitnessbysara, på instagram!

Påskafton på mitt vis!

Kategori:

Här hemma har vi hållt på och små pillat hela dagen. Nu är ettan tömnd och min nya två nästan så mycker iordning som de kan bli. Endast spelgar, nattduksbord och toa fix kvar:) Jätte nöjd och trivs super, men de känns ändå sjukt skönt att Billy är här så man slipper sova själv. 
 
Vi har även ätit påskmat hos mammsen och sen blev det evighetsgöra med kusinerna och lillebror, vi påskpyssla och valde nog pyssel till en lite för väl duktig pysslare. För vi hade prodlem:/ tog fyra timmar att få de klart!! 
 
Nu är jag svin trött, men försöker se på Irene Huss men kommer väl somna snart. 
 
Pusspuss
 
 

Torsdag

Kategori:

Promenad i skogen med Jennifer och myskväll med min älskling:)
 
På morgonen tog jag och Jennifer en låååång skön promenad i skogen med vovvarna som fick springa runt och chilla. Blev inte mycket lek då jag antar att Shandy fortfarande känner sig osäker efter det som hände på hundklubben. 
 
Efter promenaden var det bara packa som fanns i mitt huvud och allt möjjligt åkte ner i sina lådor. Tog ett avbrått och åkte med till skolan på möte. Sen satt jag hemma hos mor och chillade till älsklingen kom :) vi ägnade sedan kvällen åt att se sofias änglar och sen laga påskmat som vi mummsade i oss!!
 

 
 

Onsdag

Kategori:

Besök hos läkaren och avslutade dagen med Eftersök.
 
Började dagen med att packa, packa och åter packa. Sen handlade jag lite mat. Jag var på besök hos min läkare Per som tyckte att handen läkt jätte fint. Jag vet inte om jag håller med han. Men jag är inte läkare utan det är det ju han som är. 
 
Sen rullade vi hemåt och påvägen köpte vi en blomma som vi tänkte ge till vår underbara uppfödare som fyllde år:) Så hem byta kläder, packa in alla hundarna för att åka till Anette och sen vidare till hundklubben. Anette blev jätte glad och hon tyckte Ricoh var skitsnygg, kändes så bra. För det tycker ju jag med :D
 
Eftersök på klubben gick jätte bra, Shandy fick ett lååååångt spår, men hon tog det jätte bra. Hon kan det där alltså. Så det är bara att fortsätta träna och sen tar vi allt ihop jag och min älskade vovvsing<3
 
 
 

Tisdag

Kategori:

Tisdagen skrev jag ju lite till er iaf!
 
Att träffa jobbcoatchen var jätte intressant, hon gav mig sjukt bra ideer och jag lärde mig jätte mycket så när jag får tid över inom kort tid skall jag skriva om cv och personligtbrev. Var super kul att träffa henne iaf :)
 
Efter detta bar det av till Mölndal, där mötte jag upp min älskling och sen blev det mat på jensens. Åt självklart kyckling med råstekt potatis och favvoritsås. Efterrätten blev en "kladdkaka". Sjukt gott, så det tackar jag min älskling för att han bjöd mig på :)
 
Sen var det att skynda sig till tåget och åka hemåt mot Herrljunga :) väl här så var det bara att sadla om och dra till hundklubben och köra lydnad. Shandy skötte sig exemplariskt <3. Trist nog hamna hon i hundbråk och fick ett fult sår på nosen. Hoppas de läker fint av sig själv, men än så länge verkar allt lugnt. Har hållt såret rent och även lagt på blodstopp, då det inte ville sluta blöda i början. 
 
Det var Tisdagen, kan väl säga att jag slocknade rätt skönt i sängen efter denna dagen:)
 

Varning för inlägg...

Kategori:

Nu kommer jag bomba er med massa inlägg där jag berättar om mina senaste dagar. Men jag tycker väl det är roligast att börja med dagen. Så vad har hänt idag, jo jag började min dag med en promenad till kaninerna med Shandy. Sen vid elva fick jag lägenhetsnykeln och sedan var det igång, vi bar och vi bar och vi bar. 
 
Billy kom vid tolv någon gång och plockade isär sängen, han hann precis sätta ihop den innan det var dags att dra till stugan och äta lite påskmat med far och Åsa. Där satt vi till sex, sju någon gång tror jag klockan hann bli innan vi åkte hem igen. Pedant och perfektionist som jag är så måste det se bra ut innan jag lägger mig. Så vi har hållt på och fixat här i den nya lägenheten tills nu. Kommer sova här inatt och imorgon är det endast sex tavellister att ta ner, speglarna pluss lamporna. Annars är allt inflyttat :). Tack världens bästa Nina som satt ihop min nya möbel från jysk, tack mamma, Jonas, Samuel och Billy för all hjälp<3 Ni är bäst!!
 
Nu skall jag börja skriva massa inlägg till er om mina föregående dagar;) Så länge får ni se på min favvorit bild på min favvorit hund Ricoh!!
 

Jävla oansvariga ägare!

Kategori:

Blir så ledsen när jag ser påkörda djur. Men värst är när jag hittar husdjur. Nu var det en katt, jävla ägare. Att ha djur är att ha ett ständigt ansvar. Du är djurets ända trygghet. Släpp fan inte ut din katt om det finns chansen att den skulle kunna bli påkörd. Tycker du de är djurplågeri att ha en innekatt, skaffa ingen katt eller gå i koppel med din katt. För ni skulle väl inte släppa ut era barn om chansen finns att ungen blir påkörd?? Som sagt att skaffa ett djur är ett ständigt ansvar som varar i ca 10-15år. Så innan ni skaffar djur, tänk er för. Kan ni ta hand om djuret i alla dess levnadsår? Är ni berädda på att om ni flyttar från drömhuset så kanske ni blir tvugna att gå i koppel med eran ex katt. Eller vänja om den från utekatt till innekatt. Säg inte att de inte går, Sylvester, min mammas katt brydde sig inte ens. 
 
Ännu en gång, jävla oansvariga djurägare!!! 
 
Nu har jag fått sagt mitt om detta, hör av mig senare med ett inlägg lovar:) 

Mattrubbel!!!

Kategori:

Gör om gör rätt...
 
Efter att ha diskuterat med Billy, Jennifer och även hört av mig till Emelie har vi ännu en gång kommit fram till att jag äter för lite. Hur fan kan jag äta för lite? Troligen äter jag väl helt fel när jag äter med. Så nu sitter jag påväg till Göteborg och knåpar på ett mat schema, har inte en aning om hur mycket kcal jag skall ligga på per dag men de är väl bara att luska sig fram. Att träna är de ända som är lätt med detta. För maten är fan skitsvår. 
 
Jag har redan avverkat gymmet med mage som dagens fokus. Sen blev det en lång promenad med Jennifer i vårsolen. Lagom till att jag skulle åka till Göteborg försvann solen och det blev kallt. 
 
Om några timmar kramar jag om min älskade älskling!!! 
 
Pussspusss

Upp och ner, ner och upp.

Kategori:

Grisen gal i granens tupp... 
 
 
Sådär nu har jag ätit massa goo skit och sörjt klart för idag. Jag är ätit en japp, en bueno, ett paket med ministars kakor och sen några kokoskulor eller va fan man skall kalla dem. Kände inte för att göra något annat än att ligga och äta idag men slutade att jag hamnade på zumban. Kroppen var inte alls redo, gav gärnet men de blev i princip bara fel. Märktes att jag inte mått bra idag för jag hade inte alls kroppen med mig. Många använder huvudet och förösker tänka sig igenom rörelsen medans jag låter kroppen göra jobbet. Men idag la sig mitt huvud i för mycket när jag dansade och då vet jag att de bara blir pannkaka. Men jag var stolt att jag klarade av att gå dit trots att dagen varit ett helvete. 
 
Fick en kommentar om att det är musklerna som väger mer än fett. Men nu skall jag förklara varför det tog så hårt på mig. Jag har för 2 månader sedan mätt kroppsfettet, och idag gjorde jag om det igen och hade gått upp. Vikten visste jag ju att jag gått upp men då trodde jag liksom ni att jag hade gått upp i muskler men, jag hade gått upp i fett procent med. Det tog hårt på hjärtat så nu skall jag inte mäta mig på jävligt länge. 
 
Imorgon är det upp tidigt och dra till gymmet, sen kanske de blir en promenad med min underbar Jennifer. Vid 12 skall jag åka till Göteborg, till min jobbcoatch (stavning).. Efter de mötet skall jag och min älskling spendera lite tid ihop med att äta lite mat och bara umgås lite. Behöver träffa min energi bomb och pussa på han så jag orkar stå på benen! 
 
På kvällen blir de lydnad på hundklubben så de kommer vara en extrem upptagen dag. Men det gillas<3 Men nu skall jag snart sova och kramas med mina underbara hundar<3
 
 

Sådär

Kategori:

Nu har jag sökt 9 jobb och ser i kors och huvudet fungerar inte alls för tillfället. Jag är hungrig och skall försöka ta mig ut på en promenad snart, eller bara gå ut och sätta mig på gräsmattan och hoppas att livet blir bättre snart!
 
 

Motgångar

Kategori:

Jag är en väldigt positiv människa, jag försöker alltid och då menar jag verkligen alltid, se allt positiv. Det som jag inte ser positivt försöker jag på något sätt vända till att de blir positivt. Men ibland måste även jag få brista, för nu är det så mycket motgångar, så jag hinner inte med att försöka vända allt till positivt. Innerst inne så är jag bara en vanlig männsika som är alldeles för glad av sig. 
 
Nu tycker jag det är lite för mycket och jag orkar knapt stå på benen och när resultatet på mitt tränade inte gav det som jag ville utan raka motsatsen. Så blev det bara för mycket, det ända som hållt mig flytande genom alla jobbiga stunder är mitt tränande och när inte ens de går åt rätt håll så blir jag less på allt. Så nu kör jag på en vecka utan att tänka på vad jag äter, äter de jag känner för och bara försöker samla nya krafter för att fortsätta mitt kämpande som bevisat inte går åt rätt håll för tillfället :'(
 

Söndagkväll

Kategori:

Hej på er alla underbara!!
 

Hur mår ni? Här mås det väldigt trött och det är mina hundar med. Shandy och Ricoh har fått jobba gärnet idag och nu sover dem gottit, även Crody sover skönt som jag passar åt mamma :)
 
Idag började jag alltså min dag med gymmet, körde ett helt kropps pass med trx övningar. Trodde inte de skulle va så jobbigt som det var. Men det var verkligen skit roligt, så det kommer köras oftare, bara för att en gång i veckan underhålla musklerna men inte pressa dem med vikter :) Efter det var det hem och byta kläder käka lita frukost och sen dra till Jennifer för teori kurs och sen klicker träning. Klicker har jag verkligen ALLTID sett som skit. Inte försått vad fan man skall med det till. Men som allt så ger jag det en chans när det väl kommer till kritan. Nu har ja ändrat uppfattning, kommer träna mer på både Ricoh och Shandy med klicker. Båda hundarna tyckte de var kul och dem snappa upp det jätte fort :) Efter detta var det vidare till bevakningen på min älskade hundklubb :) Shandy och Nona skötte sig ännu en gång exemplariskt, så grymt duktiga :D!! Shandy går mer och mer styra även om hon blir lite stressad så räcker de att jag kallar lugnt på henne så åter går hon till mig och litar på det jag säger! 
 
Fick ett mycket roligt erbjudande idag, nämligen frågan om jag ville utbilda mig till valpkursinstruktör, detta är något jag verkligen skall tänka över och fundera på, låter nämligen hur enromt kul som helst :) Men får jag ju ett jobb får det gå före, men det kan ju vara på tiden att börja utbildningen. Kan ju dröja lång tid innan man får ett jobb också. Men som sagt skall fundera och känna på detta över natten. Vet att detta kommer störa vissa till vansinne, för det är hur många som helst som vill ha detta som jag får erbjudande om. Tack älskade bästaste hundklubb<3
 
När jag kom hem från klubben, åkte jag hem till mamma med Johanna, vi käkade thai mat och sen glodde vi på tv i flera timmar, innan jag gjorde naglar på Johanna. Denna gången valde vi att inte sätta på tippar utan att bygga på hennes egna nagel. Vi valde att sätta på kaviar på en nagel, men vi inser mer och mer att kaviar har man på nageln för en festkväll för det är enromt svårt att få det att sitta fast. Går inte att lägga ett topplack på heller då det smälter bort färgen på kaviar kulorna. 
 
Jaja de var allt för denna dagen, nu skall jag snart hoppa i säng och sova, är JÄTTE TRÖTT!!
 

Gokvällen

Kategori:

Sicken sjukt lat dag, skämms över mig själv. Har inte packat varken i köket eller garderoben.. Pinsamt ju.. Efter gymmet så mötte jag pappa och åsa i stadsparken gick med dem upp till folketspark och tog en fika. Sen hem och duscha och sen somnade jag. Helt sjukt, vaknade var ännu tröttare. Käkade lite flygande jakob och laddade för eftermiddags promenaden. Vid halv fem kom jag ut och gick min promenad, till kaninerna och sen hem till mamma och myste lite där :) 
 
Nu sitter jag och har släkt allt inför earth hour, som börjar 20.30, väldigt tråkigt när man kollar ut genom persiennerna och ser att inte grannarna har släkt. Hmm, morr! Visst min tv står på men jag har iaf släkt alla lampor och tänt massa ljus istället :) 
 
Imorgon hade jag tänkt att gå upp tidigt dra och gymma och köra massa trx övningar men har inte hittat någon sida som jag gillar riktit så skall leta lite mer nu ikväll. Annars imorgon blir de först kurs hos Jennifer i Vårgårda och sen bevakning på hundklubben :)
 

Lördag:)

Kategori:

Godmorgon Lördag! 
 
Hur mår ni där ute? Här mås de prima. Har precis avslutat ett sjukt gott magpass på gymmet. Idag är träningsvärken på max, märks att jag maxade knäböjjet igår med 2,5kg extra mot vad jag brukar. Tog 20kg, sjukt nöjd med min utveckling i styrkan. Två dagar i rad har jag nu även avklarat 30min cardio på gymmet. Det går bra nu!
 
Idag står packning på schemat, köket och en garderob skall packas ner:) sen är allt som skall ner nere. Nu är de bara att invänta flytt!!! 
 

Nattii!!

Kategori:

Nu har jag och vovvsingarna krupit ner i sängen. Nybäddat, ny duschad, illamående och träningsvärk, sjukt bra kombination;D 
 
Sov sött mina änglar därute! Imorgon blir de gymmet, mage äre som gäller! Älskar mag passen!!! 
 

Taggad till MAX!

Kategori:

När folk blir avundsjuka så skall dem alltid bli uppsnoffsiga och taskiga. Men vet ni vad, ju mer ni snoffsarn er och ju mer ni är taskiga, ju mer taggar ni mig att visa att jag klarar av detta. Jag kommer fixa det, jag kommer nå min målvikt och det skall bli underbart att trampa er på tårna:) 
 
Nu lagas de mat för fullt, idag blir de flygande jakob, var as länge sedan jag åt det. Älskar helger, så man får unna sig lite gottit:) 
 
Ikväll är det final i gladiatorerna, helt extas:D kommer hoppa upp och ner i soffan, passar ju bra till min bentränings dag;D 
 

Vikten idag!

Kategori:

Idag är det Fredag, mina fredagar börjar alltid på samma sätt nämligen vägas. Idag vägde jag 58,8 det är -0.9 sen förra veckan, men nu är de ju så att jag legat på 58,8 förr och nu vill jag neråt, nämligen 3,8kg till. Så nu får jag sluta hata cardio rummet på gymmet och börja spendera lite tid där. Med start idag, minst 30minuter skall jag spendera på cardio maskiner. Så nu jävlar måste fettet minska!! 
 
Står i skrivandes stund och slutför mina sista 15min idag på bandet, har kört ett sjukt benpass så de är knapt att benen orkar bära mig! 
 

Städdag!!

Kategori:

Tvättar, skurat toa och kök, dammat, damsugat, bytt sängkläder, stukigt gardiner och bytt dem och sen avslutade jag med att påskpynta och byta duk i köket och handdukar på toaletten! Känner mig förjävla nöjd med mig själv med tanke på att klockan bara är halv elva!
 
Om 30 min åker de av mot gymmet, benen skall tränas jävul, skall maxa som fan idag!!!! 
 
 

Gooodmorgon

Kategori:

Lite frukost i magen sen skall jag damma, damsuga, påskpynta, byta sängkläder, byta gardiner och tvätta kläder:) detta vill jag hinna innan 10.20 då tänkte jag äta mellanmål se på DH och sen dra till gymmet:) 
 

Otur och Madde går hand i hand!

Kategori:

Imorgon skall jag ha en städdag hemma. Jag skall damma, damsuga, byta gardiner och påskpynta:)
 
Sökte lite jobb idag, på bland annat mm sports, hade varit sjukt kul att jobba där faktiskt, så håll tummarna för mig:) så snälla rara otur, kan du vända nu och ge mig lite tur? 
 
Började i september, skadade handen, blev sjukskriven en vecka. Läkarna inser att senan är av de öppnar och syr ihop, blir sjukskriven sex veckor. Sex veckor blev till 4,5månader innan jag gick tillbaka på 50% i en månad. Efter den månaden inser läkaren att jag inte kan jobba kvar. Så den 18 Mars blev jag arbetslös, så nu sitter jag här med en skadad näve, som man får leva med, men i princip utan pengar fört! Bra där! Man är arbetslös och bara väntar på de perfekta jobbet. 
 
Så snälla rara otur nu är det dags att vända. En intervju kanske skulle sitta på sin plats! 
 
Men jag försöker ju alltid se allt positivt så det kommer alltid bli bra i slutändan, det vet jag:) 
 

Deklarationen

Kategori:

Gav ingen utdelning iår, utan jag fick betala. Men det var ingen stor summa, men ack lika irriterande för det. Får la se hur det blir efter jag räknat ut hur mycket jag användt bil och tågkort så kanske de kan slå ut den summan som jag skulle få betala. 
 
Vikten har nu i tre dagar stått på 58,8kg, känns sjukt bra. Hejja Hejjaa.. Nu är de bara 3,8kg kvar till mitt slutmål. Hur nu fan jag skall komma dit, det är svårt att minska i vikt när jag inte vill ut och gå eller köra kondition på gymmet. Får snart bita i det sura äpplet och göra något av det trots att jag inte vill :)
 
Nu har jag precis ätit kyckling, ris och mammas älskade brunsås var super duper gott. Nu ligger mamma och snarkar och jag funderar över livet som vanligt:)
 
 
Kan inte få nog av denna vackra bild<3

Torsdag!

Kategori:

Godmorgon, godmiddag, goeftermiddag mina solstrålar:)
 
Hur mår ni där ute? Jag hade enormt svårt att somna igår:'( Ibland är bara allt så enromt svårt. Man vill ta sig över tröskeln och klara även denna motgång men igår var det hemskt. Somnade iaf med båda mina hundar i famnen. Kan inte beskriva min kärlek till mina älskade hundar. Den är stor och jag älskar dem så sjukt mycket<3 Så Shandy låg på armen och Ric emellan oss! 
 
Över till dagen som är lite bättre:) Klockan ringde 5.15, var inte alls sugen på att gå upp. Ställde till och med om klocka, men efter lite funderande gick jag upp och bytte kläder och tog mig till gymmet:) På gymmet körde rygg och axlar. Blev inget toppen pass, var väldig kallt på gymmet så musklerna blev aldrig riktig varma:/
 
Sen åkte jag med mamma och lillebror till Alingsås. När jag kom hem fixade jag mina naglar:) blev fin fint. Men petig som jag är hittade jag en miljon fel! 
 

Onsdag

Kategori:

Hej på er, det är mycket som händer nu, den ända som suttit vid min dator idag är min lillebror. Hur är det med er därute? Här blåser det och snöar så jag är väl inte så himla nöjd, känner mer och mer hur deppig man är, snön tar verkligen all energi ifrån än.. Bläää.. 
 
Idag började jag min dag med gymmet, mage var det som gällde. Det gick kanon bra :D, hem käka frukost, laga Johannas naglar och sen åka till falköping och falbyggdens ost med mamma, johanna och lillebror. Vi hade självklart lika trevligt som vanligt. Älskar min familj<3
 
Sen blev det hundklubben och eftersök. Shandy tog sitt spår utan problem, hon är helt fantastisk, hon bara går och går som en ångvält:D Under fem minuter gjorde vi det på :) Nästa vecka skall vi få det lite svårare tyckte Eva!! Det måste väl vara bra rekomendationer :)??
 
Kvällen här hemma blev inte så lyckad, så jävla trött på detta, bläää.. Glad att jag har världens bästa mamma som alltid finns där hon lyssnar, förstår och försöker så gott hon kan!! Tack för att du finns mamma, du är världens bästa som man kan ha.
Nu skall jag sova, upp tidigt imorgon och åka till gymmet för att sen åkta till Alingsås med mamma och lillebror :)
 
 

Tisdagkväll

Kategori:

Bloggen har verkligen blivit åsidsatt de senaste, skall försöka bättra mig.
 
Idag vaknade jag vid 5 fösta gången men kände att nu får det vara nog. Så somnade faktiskt om och sov till sju. Låg där i min säng och funderade på hur jag skulle lägga upp dagen. Tänkte att jag börjar med min morgonpromenad. Vilket jag ångrade skarpt, fan va jag frös. Så det var sista gången jag gick min morgonpromenad, till det blir lite varmare och mindre blåsigt. Mitt i promenaden drog jag hem till mamma drack te och tjöta lite men framför allt värme mig. Sen besluta jag mig för att packa ner lite garderober, fick ner två i alla mina ikea påsar, så nu skall jag låna lite ikea påsar från mamma och packa ner det sista i sista garderoben och även de som ligger på gardroberna. Sen skall jag också låna flyttlådor och packa ner det som inte används så flitigt i kökskåpen. Allt för att underlätta flytten, allt detta åker ner i källaren och där får de stanna tills flytten är över.
 
Efter mitt packande så gick jag till gymmet och körde armar och bröst. Armarna var så trötta att efter halva passet fick jag köra lättare vikter. Sen skaka dem i två timmar efter, men de var sjukt skönt! Stolt över mitt underbara pass!!
 
Nu ikväll har vi varit på lydnad med Shandy och Nona, Ricoh var med som störningsmoment och Cordy satt i bilen och väntade på att få springa av sig. Alla hundar skötte sin uppgivt utmärkt. Speicellt Nona och Shandy som jobbade, var mycket fritt följ, vilket Shandy gör som en liten stjärna. Var lite andra saker som fejlade så har en lista vad som skall tränas på till nästa vecka där står de bland annat att vi skall träna på, sitt, ligg och stå. Detta för att Shandy har svårt att göra detta när jag står framför henne. Hon kan gå från stå till sitt och från sitt till ligg men inte tillbaka, vi tränar på detta jätte ofta, skam den som ger sig. Sen skall vi även fortsätta träna på inkallning med, stå, sitt och ligg under. Det bli bättre och bättre, övning ger färdighet. Det sista vi skall träna på är lite knas, väldigt simpelt men som bara inte går. Nämligen när hon står och jag går förbi så vänder hon på sig. Så detta skall vi träna massor på tills nästa vecka!!
 
Imorgon blir det alltså ingen långpromenad, kan bli en kort för att lämna lillebrors engelska pärm som han glömde här. Sen blir de gymmet, bästa passet på veckan, nämligen mage:D. Älskar mage, mage, mage!! Johanna kommer hit vid tolv så skall jag laga hennes nagel som gått sönder. Mina första sett satt inte så jätte bra, skall köpa bättre lim och även tänka på hur jag sätter lägger på gelen på naglarna. Efter detta skall vi om väder tillåter åka till Falköping och falbyggdens ost. Jag vill ha lite påskpynt :D Hinner jag skall jag ringa massa jobbiga samtal imorgon. 
 
Men nu får det nog vara slut på mitt skrivande. Såhär blir de när man inte skriver på dagarna, långa inlägg med massa text på kvällen!! 
 
Pusssss på er
 
Detta har jag packat idag!

Måndag

Kategori:

Det är min grej att vakna halv sju! Japp så är det bara för det har jag gjort de senaste tre dagarna. Tyckte de var okej när jag vaknade vid åtta varje dag men halv sju. Vad skall detta ta vägen? Snart vaknar jag väl fem eller något! 
 
Eftersom jag ändå är vaken skall jag snart börja dagen med en promenad ihop med Cordylina och Smandis!! Myspysigt på hög nivå. Idag blir de ett besök på arbetsförmedlingen för idag är min sista dag som anställd på max. Sen skall jag även ringa en miljon samtal till olika ställen för att fråga, fixa och beställa hem massa papper. Jag börjar bli rätt bra på pappersarbete, efter 6 månader som sjukskriven!! 
 
Men nu skall vi upp och hoppa! Pussis och Kramis! 
 

Gokväll

Kategori:

Hej på er alla underbara!
 
Hur har er söndag varit? Min blev lite omplanerad på grund av lite oförutsagda saker som inte blev som det skulle. Åkte iaf till Hundklubben, där gick det fort som attan idag, både Nona och Shandy skötte sig sjukt bra. Kanon hundar vi äger. Efter klubben åkte vi hem för att se sista matchen som kusin skulle spela innebandy, dem vann med 8-2 eller något. Lille Jonas var assistent till tre av dem, duktiga Jonas<3
 
När vi var klara där åkte vi hem till mamma och nu skulle jag fica Johannas naglar. Det tog 1tim och 40min, klockade mig nämligen :) Dem blev jätte fina för att vara första gången, sen hittade jag massor som störde mig men det blev snyggt så är nöjd ändå. Eftersom de gick så fort så gjorde jag även mammas, från misstagen på Johannas naglar hade jag lärt mig och mammas naglar blev jag jätte nöjd med, mammas naglar tog 1tim och 20min :)
 
 
 
Här kommer lite bilder från gårdagen, tagna av Jennie, som är Jennifers hund uppfödare!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Kategori:

Igår var jag super trött när jag kom hem från Jennifer. Slängde i mig lite mat innan jag gick ut för att träna med Shandy. Tränade ställande, läggande och sittande under inkallning, gick väl sådär men vi tränade iaf. Sen tränade vi även på sitt, ligg och stå, hon kan de bra när jag är nära men är jag inte nära så vill hon bara gå ner vägen alltså från stå till sitt och sen från sitt till ligg. Sen är de kört, så de tränade vi lite på med. Är väl bara att fortsätta träna, nån gång borde de väl ge med sig:) 
 
Efter detta däcka vi allihop i soffan, där låg vi tills de var dags att laga mat och se på fångarna på fortet:) 
 
Idag blir de först lite teori hos Jennifer och sen drar vi till hundklubben och kör bevakning:) 
 

Glitter

Kategori:

Igår fick jag hem massa glitter och penslar så nu är det bara tuta och köra:) 
 
Mår mamma bättre idag skall hon få bli första offret:) om jag inte gör på mig själv i eftermiddag!! Ååå skall bli så kul! 
 

Godisfrii!!

Kategori:

Igår hade jag vart godisfri i en månad. Det firades med att äta godis. Men godiset var inte alls lika gott som jag hade hoppats. Vilket ifs var rätt skönt:) men nu får jag äta godis tills efter påsk då kör jag godisfri i nån månad till!! 
 

Älsklingen:))

Kategori:

Igår kom älsklingen hit:) mysigt som vanligt. Vi käkade hemma gjord pizza och såg på gladiatorerna. Jag älskar verlkligen gladiatorerna:D igår vann rätt både tjej och kille. Killarnas hinderbana var sjukt jämn, aldrig sett en så jämn hinderbana. Slutade med att båda sprang på rullbandet med en gång efter linbanan och tyvärr så föll den ena. Vilket innebar att min favvorit vann:) 
 
Vad tycker ni om våra portioner?? Hahha älsklingens vs min:) 
 

Träningsvärk

Kategori:

Idag mår man som man förtjänar efter gårdagen.. Jag är heeelt slut i ben och rumpa. Att träna benen och sen rida säger ju sig själv att jag kommer ha lite ont idag.. Men träningsvärk är egentligen skönt, för då vet man ju att man gjort något vettigt. 
 
Idag vaknade jag halv sju, det var ju roligt och så.. Har legat och surfat på mobilen i snart en timma. Skall bli så jävla skönt att flytta, då när jag vaknar kan jag gå upp och stänga in älsklingen så kan han fortsätta sova medans jag kan diska, se på tv och almänt bara njuta av lördagsmorgonen:) det är bara 16 dagar till inflytt nu! Om jag inte får nykeln av grannen den 31:e för då är det bara 15 dagar kvar!!
 
Idag händer de lite saker, jag skall till Vårgårda och gå på en grundkurs för Jennifer som håller på att utbilda sig till instruktör. Har fortfarande inte bestämt vilken hund som skall få följa med. Men tror de blir Ricoh, han kan uppföra sig mer bland nya hundar än vad Shandy kan! Sen skall jag försöka packa lite kläder inför flytten:)
 

Bra dag:))

Kategori:

Effektiva dagar är härliga.. Men efter en effektiv dag är det helt enormt skönt att krypa ner i soffa och bara slappa!! 
 
Ben och mag passet gick as bra, måste dock bygga om lite för de tar sånn jävla tid, bättre lägga mage en annan dag eller minska på övningarna. För idag var jag jätte trött efter fyra övningar och då hade jag sex övningar kvar. 
 
I stallet gick de iaf super, fick rida mina två favvoriter, Kalle och Sandor. Sen fick jag även rida myswille:) Linns fot var bättre idag som tur var så slapp jag rida sex hästar:P 
 

Gymmet

Kategori:

Idag började jag med att få upp värmen, 15 min på crosstrainern:) Sen är det ben och mage som skall få jobba. Det är det längsta passet på hela veckan! 
 
Sen hem och fylla upp magen, en snabb dusch och sen vidare ut till stallet för att hjälpa lilla Linn:)) 
 
 
 
 
 
 
 

Morgonpromenad

Kategori:

 

Dags att snutta kudden

Kategori:

Jag pratar ju alltid om att man kan inte gå och va grinig över något om man inte gör något åt saken. Jag har ju vart grinig på den där jävla vikten och nu måste jag göra något åt det. Imorgon har jag varit godisfri i en månad, det visar alltså att jag kan göra saker om jag bara bestämmer mig. Så nu bestämmer jag mig för följande, i två veckor, alltså fram till påsk, så skall jag äta nyttigt mån-fre. Nyttigt för mig innebär att tänka på allt som går ner i magen och att endast äta sallader till middag. Så för att underlätta skall jag på söndag ställa mig och steka köttfärs, tillaga kyckling och steka fläskfile. Så det räcker för veckan ut, detta skall jag klara, det är 10 dagar. Bara att göra det och hoppas att vågen visar bättre resultat ;)
 
Nu har jag och hundarna lagt oss för kvällen, vi är super duper trötta fortfarande. Som vi vart hela dagen, så det är väl lika bra att traska i säng. Så natti på er, hoppas ni sover som små prinsessor och prinsar inatt :)
 
saknar värmen<3

Tröttisss

Kategori:

Som jag skrev i förra inlägg så är jag extremt trött idag. Tänkte ta mig ut på en promenad men orkar verkligen inte. Så tänkte jag att Linn kanske kunde gå med mig, innan de slog mig att klanten har ju brutit lilltån så hon kan ju inte gå. Så väljer att sitta kvar i min sköna soffa, imorgon har jag lovat lilla Limpan att jag skall åka med henne ut till stallet, se vad hon klarar av och de hon inte fixar får jag hjälpa henne med :) 
 
Har packat upp mina nagel tillbehör och lagt ner allt i sina egna näseserer, saknar endast glitter och penslar nu och det anländer nog imorgon tror jag. Men idag har jag iaf filat ner mina naglar lite och sen har jag målat på med lila nagellack och sen täckande. Det blev snyggt och nu kan jag leva med dem i några dagar till, kommer penslarna imorgon kanske jag gör gele naglar på mig själv i helgen. Men som sagt så som nagalarna ser ut just nu så klarar dem sig ett tag till:) Köpte en jätte god nagelolja som luktar mango, så nu luktar mina naglar mango!!
 
 
 

Rygg och Axlar

Kategori:

Idag är en sådann dag då jag verkligen varit jätte trött från det att jag gått upp. Sånna dagar är inte alls roliga, men med tanke på det körde jag endast styrka idag och ingen cardio. Kommer köra varrierat framöver, cardio är det tråkigaste jag vet och jag vill verkligen inte köra det. Men vissa dagar är man mer eggad än andra, men idag var inte en sådann så skippade cardion. 
 
Men mitt styrke passa gick över förväntan, trots att både kropp och själ var trötta så gav jag verkligen allt och lite till. Ökade vikterna på exakt alla övningar, maxade vikterna på massa övningar. Kändes så sjukt skönt att bara slänga på mer vikter. Tror många är för rädda för vikterna, jag var också det i början, man står där och kör på 3kg när man egentligen klarar 8kg. Så brudar ÖKA vikterna, det är så enormt roligt :D 
 
Sorry att jag använder denna bilden så ofta men tycker den ä så mysig :)

Frukost till DH

Kategori:

Efter 1,5 timmas promenad är jag helt slut i benen. Vet inte varför men så är det bara. Idag hade jag tre vovvar med mig, nämligen Butt, Cordy och Shandy :) Så nu sitter jag nermyst i soffan och skall äta frukost till DH. Älskar DH, det är bäst i hela världen. Så nu skall jag ha det lite mysigt innan det är gymtime! 
 

Varmare under täcket

Kategori:

Ligger i min säng och inser hur sjukt kallt de är utanför täcket. Hur skall jag lösa att gå upp? Öppnar nästan alltid fönstret när jag har tre vovvar här. Eftersom alla tre vill ligga nära, och de är varmt under täcket men inte utanför!! 
 
Jappjapp, upp och hoppa!! Ut på morgon promenad:)) 
 
 

Eftersök

Kategori:

Nu har jag kommit hem från dagens eftersökkurs. Det blev jag mamma och lillebror som åkte och sen fick alla voovvarna åka med :) började med massa springade innan kursen började sen tog endel med sig alla vovvarna och gick på promenad meddans vi andra la spår :) Shandy tog sitt spår klockrent, tror jag, linan var så utsläppt och det var så mörkt så jag såg henne inte. Men hon hitta slutet iaf ;) 
 
Nu ligger tre av vovvarna hemma hos mig och sover gottit, Shandy ligger och stönar som vanligt när hon är trött. Vet inte om jag berättat om Shandys lille problem? Iaf gör det igen. För två sommrar sedan, alltså sommaren 2011, så opererades hon, för pyometra även kallad livmoderinflamation. Hon streiliserades alltså. Denna operation kan leda till om man har otur att hunden blir inkontinent, vilket menas med att hon kan kissa på sig lite hipp som happ. Jag märkte efter operationen att så fort Shandy blev trött, alltså när vi jobbat så kissade hon lätt på sig. Tore en veterinär i vara trodde hon var för ung för att vara inkontinent. Så jaja hon fick väl bara kissa på sig för jämnan då, så fort vi jobbat. I början på detta året gav jag upp och ringde veterinären Anna i herrljunga och hon skrev ut inkontinent tabletter, ihop med veterinären bestämde vi att varje dag hon skulle jobba så får hon en tablett morgon och kväll. Första söndagen då vårkurserna började glömde jag tabletterna och Shandy kissade på sig. Sedan dess har jag tagit dem morgon och kväll. Helt sjukt de har hjälpt, så glad för Shandys skull. Tyckte så synd om henne varje gång, för hon skämdes så. Men nu slipper jag torka kiss och hon slipper kissa på sig :)
 
Idag har jag hunnit med sjukt mycket här hemma också, jag har tvättat några maskiner tvätt, diskat, dammat, damsugat, skurat golven, bytt sängkläder, vikt tvätt. Känner mig helt slut, men det är så underbart att ligga i en nybäddad säng:)
 
Imorgon blir de morgonpromenad som vanligt och sen ett gympass imorgon är de axlar och rygg som gäller. Hade skrivit ben och mage.. Smart drag att träna mage två dagar i rad, så det blir axlar och rygg istället :)
 
Världens bästaste vovvar<3

Bröst och Mage

Kategori:

Idag körde jag bröst och mage på gymmet. Var sjukt jävla skönt, började med crosstrainern i 15 min som uppvärmning för att få upp pulsen och även värmen i min frunsa kropp! Efter det gick jag in och körde två olika set med styrka för att sen gå till baka till crosstrainern i nu 5 min för att hålla pulsen och kroppen varm. Tillbaka till styrkan två olika sett till, tillbaka till crosstrainern ännu en gång i 5 min och sen köra de sista två setten i styrkan. Gillade detta träningsett skarpt, skall testa veckan ut och se hur det känns. Är iaf nöjd med dagens gympass:) Nya linnen från better bodies, så sjukt snygga. Älskar orange<3
 

Morgonpromenad

Kategori:

Godmorgon på er, min dag började med min vanliga morgonpromenad! Så härligt att starta dagen med en promenad, fick med mig båda hundarna ut så nu sover dem gott. Har precis ätit frukost, skall sätta mig och skriva to do listor, dagens, veckans och även en to do innan jag flyttar. 
 
Snart skall jag till gymmet, idag skall jag köra bröst och mage. Var besluten vid att inte köra cardio men jag skall göra det ändå. Måste verkligen göra något åt min vikt, nu måste det hända saker, det är inte långt kvar till sommaren och bikini tider och jag har mycket som skall bort innan dess!
 
Fitnessbutiken har kommit ut med svin snygga linnen från bette
 

Motivation?!

Kategori:

 
 
 
Haft en super duper dag, är jätte trött och fryser som bara den.. Snälla ge mig vår! 
 
Imorgon skall jag inte gå upp tidigt hoppas jag kan sova. Behöber det:) 
 
Ullared idag, hittade lite små saker mest:) bästa köper var leksaken till hundarna, eftersom dem älskade gårdagens övning fick dem en till idag:) 
 
Hundklubben gick kanon för både mig och Shandy. Har lite att träna på till nästa tisdag! Shandy är nog världens fjäskare någonsin, älskar den damen<3 
 
Nu ikväll tänkte jag gå en kvällstur men eftersom jag frös så valde jag att stanna hemma.. Skulle jag inte gjort... Ajjabajja va dåligt jag mår nu. Riktigt jobbigt:( 
 
Nattiiii!! 
 
 

Iq träning

Kategori:

Shandy och Ricoh får träna huvudet med deras nya iq leksak:)

Jobb/utbildning

Kategori:

 
 
 
 
Jag vet vad jag vill göra i mitt liv, nu skall jag bara hitta vägen dit! Jag vill jobba i klädaffär på dagarna helst gina tricot eller hm. Skall bli kul att prata med Linda på arbetsförmedlingen nästa vecka. Tanken är att jag kanske kan få praktik i en klädbutik och på så sätt få in foten! På kvällarna vill jag göra naglar och vara gruppinstruktör. 
 
Bara börja reda ut vilken del som skall uppnås först! En sak är säker jag skall nå mitt mål:) lite tankar som jag funderar på när vi snart anländer till Ullared:)
 
 
 

Zumba

Kategori:

Nu är vi påväg, snart i Borås!! Mitt kaffe saknar sin mjölk men de är bara att trycka ner skiten, energin behövs;) 
 
Igår var det Zumba som gällde, fan va kul de var, eftersom jag hade skor och "lärt" mig koreografin så körde man ju hårdare än sist. Så körde jävul! Helt slut efteråt, men de var kul!! 
 
Imorse vägde jag 58,9kg, skönt att de går neråt igen. Pendlar mellan 58,5-59,5 hela tiden, så störande. Måste göra något oväntat så jag går ner i vikt. Vill ner till 55-56 i sommar:) min målvikt var ju 50 men med tanke på att jag kör stenhård styrka så kommer jag ha svårt att minska såpass mycket. Men de är bara kämpa vidare:) 
 

Ullared

Kategori:

Mitt internet strula jävlar annama igår. Så kunde inte ge er ett inlägg:( Men gårdagen spenderades på Ullared med min bästaste vän<3 En spotanresa med massa myys:) 
 
Inte nog med det så skall jag till Ullared idag igen:P idag med mamma och lillebror... Även de en spontan resa;D skall inte handla något så idag, kanske något mer nagellack:) 
Här har ni gårdagens inköp:)
En army jacka, två linnen, en sportbh, en väska, en plast blomma, ett fack att ha kort i och massa nykelringar:) 
 
Här har vi nagellack, bb cream, kaviar och en sak till vovvarna så dem får jobba med hjärnan!!  

Gokväll

Kategori:

Hej på er alla gooingar!!
 
Vilken fantastisk dag det blev tillslut:) Älsklingen körde mig till stationen, jag mådde illa på grund av att jag och Billy bråkade lite i lördags och då känndes de skit att åka när vi inte hade haft en perfekt lördag. Verkligen inget allvarligt lite tönt bråk hit och dit, men de känns. Det får mig att må dåligt, och att då sätta sig på en buss och pendel det fungerar inte för mig. Får så ont i magen. Men älsklingen körde mig in, höll på att missa tåget. Men hann med som tur var och på stationen i Herrljunga stod mamma och lillebror, redo att styra bilen mot hundklubben!! 
 
På hundklubben blev det bevakning, sjukt jävla roligt. Dock var de skit kallt men gud så kul :) Både Nona och Shandy skötte sig helt jävla utmärkt. Duktiga vovvar, både Cordy och Ricoh fick åka med och det tyckte även dem om!! När vi var klara på hundklubben åkte jag och mamma hem och käkade thai mat, sen gick klockan och inte förren sju åkte jag hem! Nu sitter jag nermyst ny duschad och goer i soffan. Imorgon skall jag och min puckade älskade Johanna göra puckade älskade saker.. Ni får veta mer imorgon ;)
 
Jag snackade ju om att jag skulle börja köra cardio på gymmet denna veckan men är verkligen inte sugen på det. Får suga på den karamellen och se om det blir så eller om jag väljer att köra en vecka till med bara styrka,, det är ju så jävla mycket roligare :D
 
 

Dubbelvikt:(

Kategori:

Min mage mår inte bra:( mår illa som bara den. Skall höra om älsklingen möjligtvis kan köra mig till stationen så jag bara åker med tåget och slipper buss och pendel. Vet mycket väl varförjag mår illa, nej är inte gravid. En helt annan anledning:/
 
Min väska är iaf färdigpackad och vid 10.20 går bussen som jag hoppas slippa åka med;P 
 
Såg ni på melodifestivalen igår? Vad tyckte ni? Vad riktigt många bra låtar. Min favvorit var ju David, anton, state of drama eller ralf. Anton kom ju iaf trea:) lite förvånad över att yohio inte vann, min mamma brukar alltid gissa rätt och hon trodde på yohio, fast han vann ju svenska folkets röster, så lite rätt hade hon;) Förstår inte varför vi skall blanda in andra länder i vår tävling?? Röstar dem taktiskt så ger dem ju sämsta låten mest poäng!! Hade de inte vart bättre att vi hade haft en jury grupp av endast svenska medlemmar? Då tycker jag de hade känts med äkta!!! Men Robin vann han är enormt duktig och värd vinsten. Han är den första som gått vidare från andra chansen och vunnit melodifestivalen:) Hans låt var ingen som föll mig till smaken med en gång men när man hört den några gånger så gillar jag den faktiskt skarpt:) 
 
Nu skall jag väcka min älskling!! Pusss pussss! 

Träningskläder

Kategori:

Det finns så mycket träningskläder jag vill köpa. 
Vill ha massa snygga träningskläder, bara för det är så sjukt kul att träna<3
 
Detta vill jag ha från Better Bodies
 
Detta har jag hittat på en rätt oväntad sida, nämligen halens
 
Detta vill jag ha så snälla söta nån kan ni inte bara ge mig :D Nu skall vi laga mat sedan blir det mello!! Hejja David och Anton, jag hoppas någon av er vinner ikväll, men det är ett tufft starfält med många bra låtar :)

Gokväll

Kategori:

Hur har ni det där ute?
 
Idag har det vart en kall dag i Mölndal. Eller de har säkert vart varmt men de har blåst som fan, så vi kom hem vid 15 och inte förren vid 18 hade jag fått upp värmen i kroppen och nu är jag jätte varm. Men hellre de än iskall :P
 
Idag har vi varit på jysk, hööks, ikea, hm och maxi, sen var vi även på byggmax. Jag har fått köpt två små lack hyllor som jag skall ha som nattduksbord i den nya lägenheten, köpte även nya glas. På jysk köpte jag en maui möbel, jag har en bänk med tre lådor av denna serie i hallen. Nu köpte jag en med tre lådor, riktigt snygg och nu var den billig med 280:- 
 
Ikväll skall vi äta hemma lagade potatisklyftor, lövbiff och jensens favvoritsås. Vi skall se på melodifestivalen och sen istället för godis skall jag äta vattenmelon och jordgubbar!
 
 
 

Vår väder i bästaste Göteborg<3

Kategori:

Sicken mysig dag, först lite strosande på stan, gick till Wassens för att prova skor. Sjukt snygga skall verkligen fundera på dessa trots att dem sitter lite illa. Vill man bli fin får man lida pin;)!
 
Sen mysfika med Cissi, vi satt utomhus och njöt av solen till max! Nu sitter jag hemma hos Jelena och Dembo!! Ikväll blir de gladiatorerna med mitt hjärta<3! Kan nog inte bli en bättre dag än såhär:)) 
 

Man förtjänat de liv man lever!

Kategori:

Ja som rubriken säger så lever man det liv man förtjänar. För det kommer aldrig vara nån annan än du själv som kan påverka ditt liv. Ingen annan bara du. Vill du ha mer pengar, ja då får du jobba och tjäna mer pengar. Visa framfötterna så du blir befodrad. Vill du ha ett roligare jobb? Ja men sök då! 
 
Jag känner just nu att jag inte är överrens med mitt liv. Bara jag kan ändra på det. Jag vill sluta vara sjukskriven, få ett jobb där jag trivs, få en slimmare kropp och slutligen flytta ihop med Billy. Endast jag kan se till att detta blir som jag vill. Därför söker jag jobb, det går inte så bra, men jag söker. Jag tränar mot en mer slimmad kropp, skall lägga om mitt tränings upplägg så jag kanske kan nå mitt mål lite snabbare! Sjukskrivningen är ju över den 18 Mars men då börjar livet som arbetslös. Har så många obesvarade frågor, ingen kan ge mig klara svar!! När får jag min första utbetaling från akassan? Kommer jag få pengar i April? Ja det är den ständiga oron i min lilla kropp:/
 
Nu är jag påväg in till stan, skall träffa Cissi en sväng:) och vid 16 möter jag Jelena för att åka hem till henne:) Nu glömmer jag alla tankar för en stund och njuter av dagen:) 
 
Puss på er<3 

Godmorgon:)

Kategori:

Här är morgonpromenaden avklarad, blev bara 3km, blåste och var jätte kallt så vi gav upp efter 3km :P Innan det var det vägning. Inte nöjd, +1kg. Blahablaha, men vad skall man göra, jag vet varför men det gör ont i hjärtat ändå. Det är mina muskler som samlat på sig vätska under veckan, då jag varje dag gått med en bedrövlig träningsvärk så är det väl inte så konstigt egentligen. Men nästa vecka skall vi bygga om lite på träningen och se om det gör skillnad. Gör det inte de, nej då är det väl bara att fortsätta kämpa och hoppas att de någon gång gör som jag vill ;)
 
Idag skall jag söka jobb på wassens, dem har en tjänst ute på deras hemsida. Hoppas den inte är tillsatt :) Sen skall jag in till stan en sväng. Efter det så skall jag hem till Jelena en sväng :) Men först blir de soffmys med vovvsingarna <3
 

Gomiddag

Kategori:

Vilken dag!!
 
Nu sitter jag ner för första gången om man inte räknar mötet med Samuel skola. Jag stod till och med upp och åt frukost och mina mellanmål. Nu käkar jag middag. Skall snart fortsätta packa! Idag har jag gjort följande, började med att jag hade massor av tvätt så har tvättat hela dagen. Min start var en morgonpromenad på en timma, sen dorg jag till gymmet och körde slut på mina armar. Efter detta så var de hem och duscha för att åka vidare till kaninerna, vårstäda hos dem. Dem blev så himla glada, en av mina nyaste vid namn Kinza, blev såpass glad att hon fick cp ryck, rullade sig, kastade runt halmen och slängde sig in i väggarna, det var en glädje att se det :) Efter kaninerna var de möte på skolan och sen hem för att diska och nu står de kvar på listan att damsuga och packa innan jag åker till Mölndal vid 18 tiden :)
 
Var väldigt stressigt ett tag där, men nu känner jag mig lite lugnare :)
 

Varning för sömn

Kategori:

Guuudd var trött jag är, det tar på kroppen att vara på hundklubben. Idag gick det super duper, hon var sjukt duktig, tog det i lugnt och bra tempo. Eva trodde att alla eleverna kunde lyckas bra med detta :) Shandy ville dock inte bära skanken som hunden på bilden nedanför gör. Men det visste jag ju sedan innan, hon bär nästa aldrig saker. 
 
 
Jag är iaf super trött efter denna kvällen och skall sova nu. Imorgon vankas de promenad, gym, möte på skolan, även tvättstugan och sen skall de damsugas igen! Imorgon kväll åker jag till Mölndal och spenderar helgen där :)
 
 

Godmiddag

Kategori:

Hur mår ni där ute?
 
Har lite glömt av bloggen idag, började min dag med en morgonpromenad och sen blev det gymmet. Bröst och mage fick känna påt idag. As kul att träna styrka, men hatar att köra cardio ;) Denna veckan kör jag endast stryka för att inte ta ut kroppen efter 3 veckors sjukdom. Nästa vecka får jag se hur jag gör. Har en ide som jag kanske skall testa, får se. Skall fundera och diskutera med dem som kan sina saker ;)
 
Resten av dagen har jag "passat" lillebror, man kanske inte behöver passa han, men han är hemma hos mig iaf och ikväll skall vi till hundklubben igen. Idag blir det eftersök, vilket är något som jag aldrig kört, så det skall bli enromt kul att testa, se om Shandy tycker de skall bli lika kul som sin matte. Hon lär ju gilla slutet även om jag inte gör de, äkliga älgskank!!!!
 
Hörs senare!! Puss och Kram!

Tyra

Kategori:

Jag har en idol hon heter Tyra, hon driver två av sveriges största bloggar. Det ena är en häst blogg och det andra är en mer personlig blogg. Där hon förr skrev om mode och sånt som förr var en del av hennes liv. Jag älskar att som Tyra skriver. Hon är min idol och om jag skulle få träffa henne, skulle jag nog börja gråta för hon står mig varmt om hjärtat trots att jag aldrig någonsin träffat henne. 
 
Iaf en tjej som jobbar som Tyras högra hand vid namn Frida skrev ett jätte bra inlägg som jag tycker ni alla borde läsa, tänka efter och känna efter. 
 
http://tyras.se/2013/03/05/elaka-kommentarer/comment-page-1/#comment-366498
 
"Hej! Frida heter jag som ni redan vet och jobbar här på gården. Man skulle kunna säga att jag är Tyras högra hand i det mesta, både jobb och privat. Jag vill ta upp ämnet Elaka kommentarer här på bloggen, delvis för att det är mitt jobb att sköta kommentarsfälten på båda bloggarna och för att jag faktiskt är chockad för hur vissa beter sig bakom dataskärmen! Här kommer ett långt inlägg som jag tycker ni alla ska läsa. Tyra är inte bara min chef utan också en person som står mig väldigt nära, en person jag bryr mig om och som jag stöttar i alla lägen. Jag läser dagligen all skit hon får kastat på sig, dag ut och dag in. Jag har frågat henne många gånger, hur orkar du?

Jag frågade faktiskt Tyra igår kväll om jag fick skriva ett inlägg till alla som bedriver mobbing över nätet, och det va okej.Jag frågade för att jag såg hur ledsen hon va när vi kom hem från hopptävlingen för några dagar sen och det första hon får se är massa kommentarer om hur värdelös Lalle är och hur dåligt hon rider. varför? För att hon rev 2 hinder i 1,30:n. Två helt onödiga pet som kan hända ALLA.

Det är Tyras häst ni skriver om, hennes häst som betyder allt för henne och som hon hoppas och tror på. Vi alla tror på Lalle! Ja, han har vägrat några gånger och det har hänt att de rivit nån gång. Är det hela världen? Viktigaste är väl att Tyra är nöjd och att hon känner att Lalle faktiskt är på G. Det är tidigt på säsongen, han är stissig och rädd för vissa hinder, skulle han vara världelös för det? Ni behöver inte oroa er så mycket, Tyra känner sina hästar och vet precis vad som behöver övas på. Hästar i världskuppen kan vägra och riva.

Jag vet inte vad för krav läsare har på Tyra, men de behandlar henne som att hon rider i världskuppen och begår ständiga stora misstag? Är inte en ritt helt superperfekt så är det fel på hästen och Tyra rider dåligt. VEM gör en helt perfekt ritt, vem tar en helt perfekt bild när man rider? Det är väldigt små marginaler, de klagar på små små saker. För Tyra är duktig på hästar och ridning och det stör säkert många att det är så pass små saker att klaga på.

Jag har bara jobbat här i två månader och redan första veckan när jag skulle godkänna kommentarer fick jag en chock, chockad över hur elaka människor faktiskt kan vara. Jag blir lika förvånad varje dag och undrar varför? Darios.se har hälften så få läsare som Tyras.se har, men ändå så kommer 90% av de elaka kommentarerna på Darios.se. Och det konstiga är att Darios är en renodlad hästblogg. Där hänger tjejer som gillar hästar och ridning? Det går inte riktigt ihop för mig.

Varför sitter man och läser någons blogg som man tydligen inte gillar och lägger sin tid på att skriva en nedtryckande kommentar med flit för att såra en annan människa? Det enda jag kan se är att dessa små ynkliga människor inte kan må bra i sig själva, måste man trycka ner en annan människa för att själv må bättre eller vad? Ni får gärna förklara er. Jag godkänner det mesta, i stort sett alla kommentarer, både bra och dåliga. Det finns dock vissa jag faktiskt raderar, kommentarer jag inte tycker Tyra ska läsa.

Man får absolut ha en åsikt och tycka vad man vill, att få konstruktiv kritik är bra att få ibland. Men gränsen mellan konstruktiv kritik och en elak kommentar är bra stor, men ni kanske inte förstår skillnaden?

Tror säkert att många kan bli provocerade över att Tyra inte längre skriver som hon en gång gjorde. Smycken, mode och smycken är inte hennes vardag längre, det är hennes djur och gården. Hon har en stort hjärta som brinner för djur, en sida hon kanske inte visat innan på det här sättet. Att folk ens har mage att skriva att hon inte kan ta hand om sina djur, att hon inte har tid och allt vad det är. Vad vet ni om det? Jag bor här på gården, jag bor i huset och lever dygnet runt med alla djur och är det något vi har så är det tid! Vi tar oss tiden att ge alla djur otroligt mycket kärlek så det räcker och blir över.

Vad jag vill säga med allt det här är att era ord faktiskt sårar en människa. Vissa tycker tydligen att de kan ta sig friheten att skriva elaka  kommentarer till en människa de faktiskt inte känner. Hade ni känt Tyra hade ni inte skrivit ett enda elakt ord, för det finns inget elakt att skriva. Jag tror knappast många utav er hade haft mage att gå fram öga mot öga till Tyra och säga precis det ni skriver, för visst är det lätt att sitta och trycka bakom en dator och spela Allan. Så otroligt fegt och lågt. Ni som tar åt er, grattis ni är mobbare, hur känns det?

Jag blev iaf uppfostrad som barn att behandla andra så som jag själv vill bli behandlad, tyvärr verkar det som att många inte har lärt sig det. Vad hände med att ställa upp och stötta varandra? Näthatet och mobbningen över internet bara växer och växer, inte bara här utan hos många bloggare tyvärr. Tyvärr är det så, man kan få hundra fina kommentarer och en elak, vilken tror ni man kommer ihåg? Jag måste säga att Tyra även har fantastiska läsare som stöttar henne och ger henne väldigt fina ord. Meningen med detta inlägget är inte att fiska snälla kommentarer, utan att faktiskt be alla nätmobbare att tänka ett steg längre i det här. Vad tjänar du på att skriva elaka saker?

Tänkte ta två olika exempel på kommentarer som jag tycker visar tydligt på vad jag menar: En elak kommentar och konstruktiv kritik i en kommentar:

“Men du tabbar dig ju gång på gång! Är ju inte första gången du gör konstiga misstag och missar signaler o missar o tar fel hinder osv! Kanske borde läsa TR igen då om de va så länge sen du tog kortet! Måste ju va pinsamt o göra sånna tabbar gång på gång på relativt stora tävlingar. Men men…”

och:

“Åh vad synd. Nästa gång blir det bättre. Eftersom det var länge sen du tävlade så kan det vara bra att läsa reglerna i TR igen för att uppdatera sig lite. Nästa gång blir det bättre, och du har ju haft många fina felfria rundor så detta är ett tips på vägen”

Första kommentaren är från en person som enbart skriver för att trycka ner Tyra medans andra är konstruktiv kritik som faktiskt menar väl. Jag hoppas första personen mår bättre och får bättre sömn inatt. Förstår inte i min vildaste fantasi hur man ens kan komma på tanken att skriva så till någon och den kommentaren är inte ens i närheten av andra kommentarer som jag raderar.

Gillar ni inte det ni läser på Tyras blogg är det ingen som tvingar er att fortsätta läsa, ni kan med glädje säga tack och adjö för människor som er vill vi inte ha här inne."

Lydnadskurs

Kategori:

Ikväll var det då lydnad på klubben. Kan nog inte förklara hur stolt jag är över min hund. Hon behöver inte göra allt till 100%, så länge hon försöker till 100% så är jag super duper nöjd med henne. För man kan inte göra allt perfekt men man kan alltid göra sitt bästa och det gör hon. Hon gör så gott hon kan och idag lyckades hon att glädja sin matte ända in i hjärtat! Nu skall jag och min pluttfia sova, skall krama om henne hela natten för hon är bara bäst<3
 
Idag på lydnaden körde vi lite allt möjligt inkallning och sånt vanligt, vi var lite ringrostiga i början men efter ett tag fick vi igång vårt vanliga underbara tempo och hon hade sjukt bra kontakt flera gånger!! Sen skulle vi köra inkallning med ställande, var hur länge sedan som helt som jag och Shandy körde detta, men de var bara att ge sig fan på att de skulle gå. DET GICK, det gick helt otroligt bra, hon stannade, jag behövde inte möta henne. Det har nog alltså bara hänt nån enstaka gång innan. 
 
Imorgon blir de gym, inte bestämt mig vilka muskler än, men blir nog bröst och mage, kanske lägger till armar med. Bara för att jag skall hinna igenom alla muskelgrupper och slippa ta med mig gymkläderna till Mölndal.
Men har inte bestämt mig än, så får se. Det blir även en morgonpromenad och sen skall jag försöka rensa bland underkläderna, så mycket som jag inte använder. Imorgon måste jag söka jobb, har hittat sju stycken än så länge som jag tänker söka. Ja anser att ju fler jag söker ju mer lär jag mig att skriva cv och personligt brev. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hundklubben

Kategori:

Nu bär det snart av till mitt favvorit ställe :) Nämligen hundklubben<3
 
Kan ni faktiskt förstå att jag diskade den där jobbiga disken, att jag cyklade fram och handla ingridienser till cheescake och sen blev de lite bakande och sen diskade jag faktiskt en gång till. Duktig jag känner mig!!! Så ikväll efter hundklubben skall jag smaka på vanilj cheescake :) 
 

Godmiddag

Kategori:

Det blev inte så mycket uppdatering här igår. Var ute och flängde runt hela dagen och när jag väl kom hem skulle jag se på ullared och top modell sverige men somnade och sov till lite efter elva. Så bra gick det. När jag ko hem från gymmet igår, hoppade jag in i duschen och sen käkade jag lite mat. Sen smsade Linn i lite halv panik så jag åkte ut till henne och re dut två hästar ihop med henne. Kom hem vid typ fem och hade då beslutat mig för att inte åka till hallen och dansa. Men när jag väl tänkte efter så tog jag tag i det och åkte ner. Det var skit kul, som zumba typ, det är väl inte riktigt dansen som jag är van vid men det gick toppen. Många säger att zumba inte är dans men det är rörelse till musik och de älskar jag<3.. Fick topp betyg av instruktören i form av "du var ju jätte grym, när jag gömde av mig tittade jag på dig".. Känndes skönt att efter att ha dansat i 6 år och sen haft två års uppehåll och så sitter det fortfarande i benmärgen. 
 
Över till dagen. Började min morgon med att dra mig upp ur sängen. Vilken träningsvärk, benen och rumpan värker till tusen. HELT UNDERBART!! Tog mig ut på ca 4,5km morgonpromenad. På promenaden beslutade jag mig för att inte gymma idag. Har ont i armen och träningsvärk i benen. Så finns inte så mycket att träna. Blir ett pass imorgon istället. Så lite nytta här hemma har blivit gjord iaf, jag har dammat, damsugat, klippt hundklor och bytt i kattlådan. Nu sitter jag och funderar på om diskberget kommer diska sig själv eller om jag måste göra det??
 
Ikväll skall jag och Shandy till hundklubben, troligen åker Samuel och Nona med också. Lydnad står på schemat, skall verkligen bli super duper kul :D 
 

Gymmet är min kärlek<3

Kategori:

Jag älskar att gymma, att få pressa sig lite till än vad man egentligen orkar. Så otroligt rolig känsla:) idag körde jag axlar och rygg, är inte så speciellt trött i kroppen mer i musklerna. Körde ingen cardio idag, där av anledningen att jag inte ligger utslagen på gym golvet. Beslutade mig för att bara köra cardio ute och styrka på gymmet. Vill inte utmana min kropp riktigt än, med tanke på att de är tre veckor sedan jag kunde gymma utan att bli sjuk efter så tar jag de försiktigt! Känns jätte bra att vara back on track.
 
Började min morgon med 3km promenix med Cordy och Shandy, det var omtyckt av oss alla tre:)) ikväll kanske de blir lite latinoinspererad dans på sportlife. Saknar att dansa, funderar på att börja gruopträna, men det är inte riktigt min grej tror jag. En sådann sak är alltid roligare att göra med en vän, har jag nån vän som är lika tränings tokig som mig? Nee inte här iaf;P 
 
Skall även fortsätta på min todo lista och lägga till lite saker som skall göras denna veckan:) 
 
Puss från världens gladaste tjej som äntligen får gymma igen<3
 

Nattii

Kategori:

Sådär nu går jag till sängs. Jag har fått gjort en hel del men det är mycket kvar på min lista. Jag har gått igenom två byrå lådor med överdelar. Har garderoben med tjocktröjor och byxor kvar, skall även slänga endel bhar och trosor. Men man kan inte göra allt på en gång, fr ta det lite pö om pö. Har beställt allt till naglarna. Har beställt leggnings från hm, hade bara ett par leggnings kvar så beställde hem två par med 10% rabatt och fri frakt. Har kollat en hel del på nitar, men skall kolla om man kommer över det billigare typ i kina eller nått. Känns så trist att lägga så mycket pengar på nitar. Så dagens första uppgift är avklarad, andra uppgiften är påbörjad likså fjärde. Men tredje var bortglömd idag så det skall jag försöka ta tag i imorgon.. Men nu några timmar sömn.. NATTI!!
 

Bevakning

Kategori:

Mer än ett halv år sedan var det sedan som hon körde detta senast och ändå så satt andetagen så sjukt rätt. När man väl sitter där skall va helt tysta och jag viskar "pass på" så vågar varken jag eller min underbara hund att andas. Hon är helt otorlig, jätte duktig. Som jag skrev förrut, detta är våran kurs, denna briljerar vi ihop :D 
 
Inte nog med detta så var det månads möte, jag fick ta över platsen som styrelseledarmot, så nu sitter jag även i styrelsen på världens bästa hundklubb. Denna veckan startar ju kurserna och jag skall då gå bevakning som vi gick idag. Sen blir det lydnad på tisdag och eftersök på torsdag. Alla kurserna blir med Shandy, eftersök har vi aldrig gått och det skall bli super kul att utmana henne med lite nytt, hon har ju gått personspår så det kommer säkerligen gå som en dans i hennes rosa hurtta sele. När vi är på ullared skall även en rosa spårlina införskaffas. Om jag inte gör det på tradera.. Måste kolla det med en gång ;)
 
Shoppingen tog stopp idag, två par jeans blev införskaffade på tradera och dessutom har jag börjat köpa nagelutrustning och skall även passa på att beställa leggings från hm och så mina nitar. Men men det var inte det viktigaste löftet utan jag satsar på godisfri månad istället :) 
 
Min andra uppdrag har inte gått så bra. Skall snart slå mig ner på golvet och slänga ut massor av kläder. Nu skall de sållas bort!!!
 
 
 

Godmorgon mina solstrålar

Kategori:

Har ni sovit gottit? Här har man sovit som en prinsessa intill min underbara prins. Jag vakande jätte tidigt, inte lika kul men myste ner mig i soffan under en filt med en kopp te. Kollade de sista inför mitt lilla nagelprojekt. Delat upp så kommer köpa vissa delar på tradera. Delar som egentligen inte gör någon skillnad, så som penslar, glitter och uv-lampa. Så idag kommer allt bli klart och börja packas för att rulla hemåt till mig. Så detta är dagens första uppgift. 
 
Dagens andra uppgift är att jag hittat nitar som jag skall beställa, funderar på om jag skall ha 0,7 eller 1cm nitar. Så skall fundera på detta dagen ut. Skal även mäta områdena som kommer ha nitar på sig så jag vet på ett ungefär hur många nitar som kommer beövas.
 
Tredje uppgiften för dagen då. Jo det blir att kolla vad jag har för gardiner. I min nya lägenhet kommer jag ha sex fönster, det är två mer än vad jag har nu och det innebär att jag vill se så jag har gardiner till alla fönstrena. Vilket jag tror att jag har. Det är ju lite jobbigt, för egentligen får jag inte min lägenhet förren den 1 april. Men det kan bli tidigare beroende på när grannen flyttar ut. Men jag är ju verkligen en tradition männsika och vill inte stå mitt i en flytt under påskhelgen. Sånt här kan ju alltså störa mig till vansinne att inte veta, att inte ha något planerat. Min el stängs av den 26:e, får jag inte flytta in då så kommer jag självklart inte låta min el stängas av då. Men tror inte den kan stängas av då ändå för då måste jag dra förlängningsladd mellan lägenheterna när jag skall städa. 
 
Fjärde uppgiften för denna dagen. Jag skall börja packa ner kläder som jag inte kommer använda på ett tag, och samtidigt gå igenom vad jag verkligen använder och vad som jag kan sälja på tradera. Så det ör uppgifter som räcker gott och väl. Vet inte om jag kommer hinna med allt men skall försöka!!
 
Idag skall jag ju också till hundklubben, det kommer bli prio ett;) Bevakning med Shandy står på schemat. Så jävla kul skall de bli, det är en av dem roligaste kurserna man kan gå och Shandy trivs som handen i handsken med denna kursen. Vi är ett kanon team när vi kör detta :D
 

Mitt nya projekt

Kategori:

Som jag även lovade skall ni få ta del av ett nytt projekt i mitt liv. Jag har i nästan ett år gått och funderat på detta och nu bestämt att jag skall göra något utav min ide.
 
Jag skall ta hem saker så jag kan göra gele förstärning. Kommer göra förstärkning på egen nagel eller med tippar, allt vad kunden önskar. Jag kommer börja med att göra 10 gratis set, så det är först till kvarn som gäller. Efter detta skall jag utvärdera och se vad jag tycker om det. Om det är roligt eller om det inte alls var som jag trodde. Tycker jag det är kul kommer jag fortsätta och då endast ta betalt för material. All träning är värdefull till tusen, är detta något jag skulle kunna tänka mig att leva med så kan utbildningen bli akutell i höst. Den kostar endel och därför kommer jag börja spara och allt eftersom som jag blir bättre även höjja priset lite för att snabbare få ihop pengar till kursen. Kommer dock ALDRIG gå över en summa som jag själv inte skulle kunna tänka mig att betala, då jag själv är otroligt snål när de gäller mina naglar:) Hoppas ni gillar ideen och kanske vill vara mina 10 gratis kunder, så jag får öva ordentligt!! Kommer börja beställa hem material imorgon, skall bli jätte kul verkligen :)
 

Andra chansen

Kategori:

Idag var det andra chansen i melodifestivalen, eller mello som passar bättre på tungan. Jag och älskling höll oss till nyttigt godis i form av, vindruvor, vatten melon, färsk annanas, mango, passionsfrukt och kiwi. Guuud va jag älskar frukter. Det är mycket godare än godis faktiskt, tänk om man kunde fixa att leva såhär ett tag framöver. Inget jag kommer satsa på än iaf, men vem vet om 13 dagar är min godisfrihet över. Då beslutar jag om det blir längre eller om det räcker med godis uppehåll ;)
 

Nit ideer..

Kategori:

Lovade ju att ni skulle få se lite mer av mina ideer till nitar på shorts och även jenas väst. På västen har jag lite mer ideer och skall ju även fixa till min jeans jacka. På jackan har jag planerat att kanske göra något snyggt mönster med nitarna på ryggen. Men får se hur vågad jag är :)
 
 

Revy

Kategori:

Ja idag har jag varit på revy, skall jag vara ärlig var jag mycket skeptiskt. Men man kan inte veta utan att testa, jag är glad att jag testade. Det var rilktigt roligt och man fick sig många gooa skratt. Ett gott skratt förlänger livet, det visste ni väl :)? Det var riktigt roliga sketcher och vissa var roligare än andra och vissa var sjukt roliga!
 
Efter revyn blev det mat på dillans och massa prat med Billys mor, hennes syster och systerns gubbe. Trevligt trevligt. När vi var mätta och uppsvulla gick vi hem till mamma för att fira lilla Nonis<3
 

Gomiddag

Kategori:

Hur är det med er där ute?
 
Igår var det taccomys här hemma, och så självklart kollade vi på gladiatorerna. Älskar gladiatorerna, det är så motiverande:D. Längtar tills nästa vecka då skall jag börja köra styrka igen. Blir dock endast cardio i form av promenader. Vill inte chocka kroppen med att svettas hårt på gymmet riktigt än. 
 
Idag är jag lite seg så ha rmyst ner mig i soffan med mina underbara vovvsingar. Billy är iväg och fixar något med bilen. Som vanligt när han är i Herrljunga så är det massor som skall fixas, eller nån som skall ha hjälp. Men då får jag ju egen tid me dmina vovvsingar istället. Sitter och kollar på lite nagel utrustning som jag skall beställa hem. Men skall beställa endel från tradera så kollar lite vad man kan få från samma säljare:) Skall försöka beställa hem idag. Så kan jag börja nästa vecka. Skall berätta mer om min idee i ett annat inlägg! Skall även leta upp nitar som jag tycker är snygga så jag kan börja mitt lilla projekt med mina jeans och shorts här hemma!!
 
I eftermiddag, skall vi på nån revy här i Herrljunga. Vet inte vad de är eller vad de handlar om. Aldrig varit på revy. Och efter det skall vi fira Nonis som blev 5 år igår. Grattis världens bästa italienare flicka<3
 
 
 

Godnatt

Kategori:

Somnade på soffan, så är super trött. 
Hörs imorgon istället!
Natti på er gullungar:)
 

Hejj hallå i storstugan

Kategori:

Hur mår ni idag?
 
Här mår jag super duper, jag började min dag med en morgonpromenad. Det var sjukt jobbigt att komma ut på denne idag. Men ca 40 min lyckades väl jag gå ihop. Så det blev ändå en morgonpromenad. Eftersom jag åt sen mat igår kväll så vägde jag mig inte imorse utan jag gick efter gårdagens vikt som var -0,3kg :)
 
Sen bar det av till Alingsås med pappa, jag skulle till teraputen och så skulle jag hämta ut mitt sjukintyg och lämna in det till Max. Vi tog en fika inne i stan och så köpte jag en sele till Shandy. Vet att jag har shoppingfri månad men hennes eftersök kurs börjar på torsdag och jag måste ha en ny sele tills dess :) Blev en rosa hurtta sele. Satt skit fint på henne :) Kommer bli bra när vi skall ta vårat första blodspår. På Ullared skall jag köpa en rosa lina med så vi blir hel rosa :D
 
När jag kom hem så satte jag igång med mina fredagssysslor. Det skulle dammas, diskas, damsugas och byta i kattlådan. Nu är jag färdig, har även hunnit vika tvätten och klippa hundklor. Nu slappar jag framför tven. Skall kolla efter nitar och kanske se lite på en viss utrustning som jag kommr behöva framöver:)