madeleinespangberg

Tisdag morgon!

Kategori:

Vilken hemsk natt:(
Drömt massa mardrömmar. 
Vaknade vid tre och hade värsta migränen, kunde inte ens blunda för de gjorde så ont. 
 
Idag skall jag och Shandy på bevakning :)
Skall bli skit kul, Alma och Fanny kommer också och vi skall bevaka varran!!
 
Idag skall jag även hinna med och träna lite, packa inför imorgon, för imorgon åker vi till danmark :)
 
Ha en kanon dag, puss och kram

Huvudvärk

Kategori:

Har sådan sjuk huvudvärk så tänkte mest bara säga tack och godnatt!!
Orkar inte ta min sista promenad för dagen, men de känns jävligt gött att kunna äta ordentligt!
 
Detta blev min mat idag!
 
Fläskytterfile,sallad,tomat,annanas,paprika,gurka,majs och en liten kilck beasås för att de inte skall bli så tort!
 
Puss och Kram

Borta bra

Kategori:

MEN HEMMA BÄST<3

Igår kväll kom vi hem, 83mil avklarat. Var riktigt skönt att komma hem igår, packade upp allt innan jag tillät mig själv att ta en slappis i soffan!! Älsklingen sov här inatt igen, men nu har han åkt hem. Efter han kört mig till mat affären, shoppat massor av mat så man kan äta! Idag blir det fläskytterfile med sallad. Är ju nyttig som gäller nu. 
Så strax blir det en promenix :) Skall även hämta Cordy på promenaden hon är hemma hos mamma och behöver lite kärlek då mamma jobbar :) Idag har jag även vägt in mig och jag skall ner 12kg, men jag hoppas verkligen att denna gången skall jag lyckas. 
 
Dagens träning:
Promenad i högt tempo 40minuter*2
Springa upp för harabergs backen två gånger
 
 
Ha en kanon dag!!
Puss och Kram!
 
 
En underbar bild från våran underbara resa<3
 
 
 

Sista dagen

Kategori:

Skulle bli perfekt men icke, nu sitter jag och känner mig besviken och sur. Fan vilken lätt inverkan vissa har på mig. Det stör mig något så jävla mkt så då blir jag ännu surare. Ingen skall ha sånn jävla verkan på någon att den kan förstöra någons humör på topp till bott.. Ufffff...
 
Ja som jag sa är det sista dagen här, vi har precis varit inne och handlat på orkanger, lite mat och lite annat gott, sånt som man måste bara ha med sig hem. Snart skall vi börja med maten och efter det skall vi ut på holmen och fiska krabbor :) Trost den griniga stämningen skall jag försöka göra det bästa av sista dagen här, det är ändå semester!!
 
Slänger in en gammal bild på änglarna i mitt liv, utan er vore jag inget, älskar er mest i hela världen, ni är och förbli mitt allt<3
 

Lilleman saknar sin stora syster

Kategori:

Min lille pojk Ric, saknar sin Shandy, eller jag tror det är därför. För sedan vi kom till Norge har han ätit ca 6dl och han äter alltid 4dl om dagen annars. Men på Söndag skall vi hem och pussa och krama på vovvarna och katterna!! Jag saknar dem faktiskt väldigt mycket jag med. Speciellt Shandy men även Texas och Chic!!
 
 

Shopping:)

Kategori:

 Som ni alla vet är jag en riktig shoppingtok!
Nu i norge har jag gjort två stora köp, så det blir att leva mindre rikt framöver, inte för att jag lever rikt nu men ändå!!
 
För några dagar sedan berättade jag ju om kenza 10 som jag fick 5% på. Sjuk snygg jacka till vintern!!
 
 
Men idag gick en hemsida ut med 30% på valfri vara. Jag tog chansen och beställde hem denna med...
 
 
Åååå så snart är jag ägare till tre kenza jackor=)

Gå ner i vikt

Kategori:

Efter en veckas tjockande är jag verkligen jätte sugen på att hem och träna. Jag är så trött på mina extra kilon, nu skall dem bort, minst 10kg ner. Har en målvikt men tänker inte berätta vad min nuvarande vikt är eller vad målet är. Men det skall nås. 
 
Skrivit träningsschema och kommer äta väldigt mycket sallader, blåbärs soppa och smooties!
Jag har till och med skapat en grupp på fb ihop med Johanna och Sofie och tillsammans skall vi ge gärnet för att lyckas, motivera och motionera är det som gäller!!
 
Har beställt lite hjälpmedel:
Med fyra produkter, som tillsammans ökar fettförbränningen, ämnesomsättningen, minskar sötsuget och upptaget av både fett och kolhydrater har du de bästa förutsättningarna för att lyckas nå din målvikt enklare och snabbare.
 
Regelbundet intag av äppelcidervinäger i samband med måltid ger en bra tarmflora och bidrar till att föra bort dåligt fett i kosten. Solbrun innehåller en noggrant utvald kombination av betakaroten, lykopen, vitaminer och mineraler som gör dig vackert solbrun året runt. Dessutom får du i dig en rad effektiva antioxidanter som hjälper till att skydda din kropp. B-Max ger dig alla B-vitaminer i kraftfull kombination, för starkt hår, starka glänsande naglar och fräsch hud.
 
 
 
De två sista är ju till för helt andra saker. Men jag gillar b-vitamin och solburn har jag ätit i en halv månad och trivs jätte bra med det!
 
Skall bli kul att se hur det andra funkar!

Fredag

Kategori:

Hej och hå alla goa och glada!
 
Idag skriver jag faktiskt från datorn, hejjjaa mig! Kommer dock inte lägga upp några bilder från kameran, har inte tömt dessa än, väntar en stund så länge får ni nöja er med instagram blilder :)
 
Jag börjar med bilder från föregående dagar :)
 
Här har ni bilder från verandan och även från ett berg vi klättra upp på, på tisdagen :)
 
 
Onsdagen, vi fotograferade världens 3:e största kryssningsfartyg utifrån fyren som fartyget rundar. Var enormt mycket folk som var där för att se när fartyget tog sin tur förbi Agdenes!
 
 
Torsdagen var det Trondheim som gällde hela dagen, var jätte kul, jag och lillebror var inne i nidarosdommen och även uppe i mitten tornet, vilken sjukt snygg utsikt. Ljusen är tända för Malin och Robin, mina älskade änglar!
Ricoh var med hela dagen och somnade sött på vägen hem. 
 
Dagens fjäll tur!
Helt fantastisk!
 

Dag 3&4

Kategori:

Heeej på er!
 
Inga bilder än inte:/ ni får följa mig på instagram tills jag kommer hem! 
 
Onsdag:
Denna dagen bestod av mesta dels slappande! Käka lite våfflor hos helge och sen såg vi på 3:e av världens största kryssningsfartyg! Efter detta skådande så drog vi till pubben och käka mat:) gottinamnam! 
 
Torsdag:
Denna dagen drog vi in till Trondheim, där spendera vi 6timmar! Jag och lillebror gick in i nidarosdommen och även upp i tornet! Sjukt jävla spännande och intressant! Sen blev det även endel shopping:) 
 
Idag skall jag lära mig att göra svele! Ikväll blir de taccos och där emellan skall vi trolugtvis gå upp på fjället:)) 
 
Puss och kram på er goingar!! 

Dag 2

Kategori:

Heejj hallåå alla söööta!!
 
Kommer nog inte starta datorn ikväll heller. Men imorgon kommer den startas upp, mamma skall betala räkningar, jag skall beställa hem lite saker från topforum och skall även beställa hem min jacka, får 5% rabatt bara för jag har förbokat den, vad nu 5% gör på 2990:- är väl inte så stor mening men de är alltid något. Dock är jag fortfarande sjukt sugen på den röda men får suga lite mer på den karamellen! Aja vad jag mena med allt detta är att imorgon skall jag försöka visa lite bilder:) riktigt trist att inte kunna visa bilder över mobilen! 
 
Vad har vi hittat på idag då? 
Vi tog oss en tur till Orkanger, vilket innebar shopping:) mina inköp blev inte så många, köpte ett linne på bikbok, lite godis och en taccowrap! Men det är bra, spara lite pengar är ju aldrig fel! Blir kanske mer shopping en annan dag på Brekstad:) men jag skall fortfarande snåla! Spara till andra ändamål! Annars har vi inte gjort så mkt, suttit och snackat och haft almänt trevligt. Varit ute på en långpromenad med Ric, bilder därifrån kan ni se på instagram @madeleines_90
 
Ha en kanon kväll alla glada läsare!!
Puss puss

Gokväll!!

Kategori:

Heeeej på er goingar!! 
 
Vart en sjukt seg dag idag, riktigt trött, kommer nog däcka fort ikväll! 
Vi tog även en sväng till mormors grav, sen har vi inte gjort så mkt mer! 
Kollat på lite gammla bilder, hittade massa roliga!! 
 
Blir inga bilder ikväll, får ta det imorgon kanske! 
 
Nana underbart Pusss! 

Norge

Kategori:

Imorse kom vi fram, guud va underbart! Så härligt att vara här igen. Resan har gått jätte bra! Se om jag orkar ladda upp lite bilder sen. Går inte nu sitter vid mobilen! Inatt när vi åkte över dovre så hade vi -2grader. Ricoh har skött sig exemplariskt! 
 
När vi kom fram tog vi oss 2,5h sömn och sen blev de en härlig promenad med lillkillen längst havet:) 

Ååååå vet ni den röda har kommit ut i butik, min röda jacka!! Fast jag är smart. För nu kommer folk sälja den på tradera och då kommer inte priserna bli så höga så har jag tur kanske jag kommer över den med 1000-1500:- 
 
Ha en bra dag! Nu skall jag njuta av livet till max, efter två veckors sjukskrivning har jag nu tagit fyra veckors semester:D 

Inhandla

Kategori:

Idag skall de inhandlas ännu mera till resan, idag blir det lite olika kött och frukt och grönt typ =)
Idag åker vi alltså till Vara en tur, där blir det även en fika med Johanna!
 
Efter detta skall Alex fixa naglarna och sen ikväll kommer älsklingen hit!
Sen skall jag vara hundvakt ikväll åt dessa goingar:) kanske minus den lilla vita vet inte om hon kommer eller ej, får vi se ikväll, dem är ju pytte små så lär inte märkas ändå :P
 

Borås

Kategori:

Japp idag blev det ett besök till Borås, handlar massor inför resan. Men fick även köpt ett matsett till lilleman. Det har jag velat ha ett länge. Sen köpte jag massa pasta, cola zero, kaninmat, massa trista nödvändiga saker ;)
 
Nu skall jag krypa till kojs ;)
 

Gina Tricot

Kategori:

Kollat lite på ginas höst kläder:)
 
 
Denna jackan 599:- pluss detta skärpet 99:- Sjukt snyggt :)
     
 
Samma jeans på dessa bilder, riktigt snygga 399:- och skärp 129:- 
Topp 199:- och skarf 99:- :)
 
Höst inköp känns de som :D
 
 
 
 

Godmorgon goingar

Kategori:

Fan vilken bra start på denna morgon, älskar när man kommer igång och får gjort massor!
Började med att slänga in en maskin tvätt sen tog jag en mogonpromenad, när jag kom hem slängde jag in en maskin till och sen koka jag blåbärs soppa! Nu sitter jag med en kopp tee och njuter av livet, ser faktiskt på ett gammalt gladiator avsnitt:) 
 
Idag skall jag skriva packningslista till mig, cordy, shandy och lill ric, skall även skriva vad som skall packas ner till katterna. Vad som skall inhandlas osv:) Sen skall jag ju tvätta kläder och vika kläder, tänkte även skura golvet i köket, damsuga lite med mina nya damsugare. Ikväll blir det Borås en sväng:)
 
Ha en suuuper dag=)
 
Puussss

Godmorgon

Kategori:

Jag tror jag fått feber igen, fan också, är jätte slö i hela min kropp. Har iaf fått diskat all disk och fått igång en masking tvätt. Nu har jag bara 5 kvar, sen blir det handdukar och sängkläder imorgon!
 

Heejj halllo

Kategori:

Jag mår inte bra idag, är jätte slö i kroppen. Så skall ta en värktablett och hoppas det blir bättre.

Blir middag med mamma idag :)

ny dag

Kategori:

nya bekymmer eller nya möjligheter!
 
Idag är det tisdag, och idag skall jag hålla mig borta från allt vad bekymmer heter. 
Skall äta riktigt god mat, och njuta av livet till max. Skall även börja lite med min packning :) För snart åker jag till Norge, skall bli så jävla skönt. Moa skall ha Cordy och katterna, och Shandy kommer till henne på Onsdag kväll, innan dess kommer Shandy vara hos Janne. Planerna ändrades snabbt och ett tag trodde jag inte ens att jag skulle komma iväg, men jag tar ingen skit och tänker inte ta skit heller. Nu är allt löst och jag åker till Norge på Söndag, med mor och lillebror, älskling och bästis, vi får inte glömma den underbara lille Ric som också skall åka med. Måste köpa hans avmaskning idag så det blir gjort så han kan få åka med mig till Norge! 
 
Men innan Norge resan skall jag, fixa mina naglar och sen skall jag även få hem mitt löshår! Så man blir riktigt sommar fin, funderar även på om man skall färga ögonbrynen innan man beger sig till Norge, Eva tar 150:- för det och jag är riktigt sugen, det är snyggt nu på sommaren :) Ååå kanske lite ansiktsmassage!
 
Men vi börjar med lite frukost!
PussPuss

keep your friends close

Kategori:

 but keep your enemies closer!
Ja någonstans är vänner och fiender samma sak. Du kan alltid lita på att dina fiender hugger dig i ryggen du vet inte när men du är alltid förberedd. Tyvärr kanske även dina vänner hugger dig i ryggen, detta vet du dock inte när det kommer ske, om det kommer ske eller varför. Därför kan du i detta läget lita mer på dina fiender för du vet att dem kommer hugga dig i ryggen, detta vet du inte om dina vänner förren det skett. Idag har varit en riktigt plågsam dag. Känner mig extremt nere, men jag vet nu hur man jobbar sig uppåt mot väggarna på min egna lilla mur. Så än kommer ingen få mig att falla. Jag är en stark männsika och kommer allitd förbli det!
 
Över till annat mer intressant. På söndag åker vi till Norge, skall bli så förjävla skönt att komma bort från allt, bara njuta, funderar till och med på att lägga mobilen intill sängen och låta den ligga där hela resan. Allt för att slippa bli påmind om att det finns ett liv i Sverige!
 
Idag drog jag till hundklubben en sväng med Ricoh, vi skulle köra sakstövning, men min lille var verkligen inte på humör så det gick inte alls bra. Oavsett så ligger han nu och är jätte trött :)
 
Nu blir de film mys med hundarna!
 
Puss och Kram

Sjuk!

Kategori:

Jag hatar att vara sjuk!
Finns verkligen inget som är så jävla jobbigt. Näsan snorar, hostar konstant, samtidigt som jag nyser. Pannan är så varm att jag skulle steka ägg på den, någon som är sugen på pannstekta ägg?
 
Någon som är ännu värre, när man är sjuk så hinner man fundera så jävla mycket! 
Fundera är verkligen inte min grej, jag slutar alltid ledsen sur och förbannad. Idag har jag funderat på allt mellan himel och jord. Hur trött jag är på att vara känslig, hur trött jag är på att klaga på min kropp, jag hatar min kropp, men jag gör inget åt det så varför klagar jag... Sjukt irriterad på mig själv. Apa kocko boll!! 
 
Aja sluta klaga, nu skall jag äta glass då det är det ända som kan kyla ner min kropp så jag slipper känna mig som ett jävla mongo. Samtidigt som jag myser med djuren och ser på dh!
 
Puss och Kram

Måndag

Kategori:

Ny vecka nya möjligheter brukar man säga. 
Möjligheten denna veckan handlar väl om att bli frisk, förkyld som ett jävla as och har feber, ligger fortfarande i sängen, tänkte gå upp och duscha snart, men orkar verkligen inte just nu :P
 

Får hoppas min beställning från ett visst företag kommer idag, annars blir jag lite sur och ringer och klagar :P
 

Soory att jag inte hört av mig, jag har bara haft annat för mig, tänkte berätta lite om vad som hänt i mitt liv:)

I Torsdags så körde jag gärnet här hemma, städade och hade mig, sen vare torsdags kvällen i borås som gällde. Blir fler sånna, det är så mysigt att komma bort. Var som sagt även inne på Nellys outlet, det hade inte mycket att erbjuda, hittade verkligen inga roliga kläder alls.. Sen när jag var påväg ut hittade jag MASSAAAA cult saker,, åå vad jag älskar cult, så sjukt snyggt :)
 

Nu skall jag nog försöka ta mig upp ur sängen äta lite och sen duscha :)
 

PussPuss