madeleinespangberg

Fin besök

Kategori:

I form av en tjock kisse miss!! Neee jag har nu flyttat hit min lilla Chicago, det är mest på prov, vi skall se hur han funkar här hemma. Men funkar det bra får han självklart bo kvar här:) än så länge verkar han trivas med livet iaf:) strosar runt och har sig!! Imorgon får han dock åka hem till mamma medans jag är i stallet, vill inte lämna han själv i början!!

Nu blir de lite film och sen sängen!!

Pussspussss

Stolen

Kategori:

Nu sitter jag i samuels massagestol och ser på sveriges mästerkock, dem andra sitter i storarummet och ser på fotboll.. Jag är ju ingen fotboll fantast så trivs bra här inne, har ju lillkillen Ricoh som sälskap:)

Förrut var vi ute på en vårpromenix, gick till haraberget och där fick hundarna leka av sig ordentligt!!

Imorgon skall jag upp 6, tvätta kläder kanske en promenad och sen blir de stallet:)

Pusspusss

Godmorgon:)

Kategori:

Vaknade tidig idag det känns fint. Gött att inte sova bort hela dagen utan att vakna utvilad och pigg och glad vid nio. Dock älskar jag ju att ligga i sängen och gloo på tv så lämnar inte min underbara säng än på ett tag :)

Har hittat en jacka jag vill ha till våren. Så jävla snygg är den, från style by tyra, 

Snygg va??, bild tagen från http://tyras.se

Nu skall jag glo på en film och krama om mina hundar:)
Senare idag kommer Johanna hit och sen så blir de fika med mor.
Idag skall jag även hinna med en gymtur och promenader i det fina vädret:)
Skall även klicka hem ett hårträns och clips så jag kan ta ut dessa äkliga vaxpluppar
som växt långt som fan ut från min hårbotten :P Längtar tills dem skall ut helt och hållet :D

Imorgon är jag också ledig och då skall jag till stallet med Linn, skall verkligen bli super kul och pussa på alla hästarna igen, så länge sedan man träffade Sandor och Wille, dem andra har jag ju knapt träffat men dem två skall jag pussa lite extra på imorgon :D

Ha en fin dag alla gullungar!!

Puss och Kram

Gokväll

Kategori:

Inte orkat blogga idag, jobbat 12-19, är super duper trött!! Var ingen favvorit att gå upp nio imorse när man jobba stänging inatt... Men vad gör man inte för sina vänner och för jobbet:D nu var det iaf klart för idag, och jag är ledig två dagar framöver, sen jobbar jag hela helgen, funderar på party på fredag?? Orkar man det??:) får kolla runt med vännerna och se vad dem säger:)

Nu sitter jag nergosad i min nya filt och en chilli filt, med mina två vovvar:) Cordy ligger i sängen!! Funderar på om jag skall koka nudlar innan jag får besök av John Blund!!

Vattenmelon ljuset lyser så vackert och luktar nomnom:)

Puss pusssss

(16)17-02

Kategori:

Snart dags att åka, mamma kommer hit om 10min så skall ut lite med vovvarna nu. Sen skall jag hämta bilen hos pappa och sen dra vidare mot jobbet. Först blir de möte med Johanna och efter de blir de stäning med Biträdande Rc om inget ändrats:) blir kul, jag och jonatan har roligt ihop:D

Puss på er alla sötnosar:)

Kudden vid fötterna

Kategori:

Nu väder vi på allt och lägger kudden vid fötterna.. Ser på wallander i sängen istället... Natti alla underbara:))

Dricka tee!!

Kategori:

Dricker tee med älsklingen:)
Nu skall vi kramas framför tven, kontoret och wallander väntar:)

Pussspusss

Glömde bilden;)

Kategori:

Mys i solen

Kategori:

Sitter och softar i solen!! Älskling är inne på netto och handlar mat, jag skall in efter och handla något gott till söndgsmyset. Vad gör ni en söndag som denna:)

Puss och kram

På spårvagnen

Kategori:

Sitter på spårvagnen mot mölndal!! Pendeln gick senare men dem är framme typ samtidigt, så istället för att stå och frysa satte jag mig på spårvagnen:)

På jobbet har det gått super, har drivat i princip hela dagen!! Men jag trivs i driven så det gör mig inget alls:) fick massor av berömm av Johanna, hon tycker jag är grym i driven:) pratade lite med min chef om saker som tryckt ner mig endel, känndes skönt att ha det av mitt hjärta!! Känndes ännu bättre när Johanna tar de så enormt bra och bara vill hjälpa mig:)

Nu skall jag hem och gå ut med mina vovvar sen skall dem få mat i magen, stackarna har inte ätit sen tidigt imorse, av den enkla anlednigen att de inte funnits mat för den kom min far och lämnade på Max idag, så maten är alltså med mig;P

Hoppas ni myser massor en goo lärdagskväll som denna, jag skall krama om min älskling massor<3

Pussssss!!

Skinnjacka,converse,solglasögon

Kategori:

Det är vår det!! Underbart mysigt!! Sitter i solen och väntar på bussen!

Känns lite mysko att gå upp såhär tidigt för att jobba vid 12. Hade jag vart i Herrljuga hade jag gått upp nu typ och inte för 1,5timma sen;P men bara dags att vänja sig, för jag vill flytta hit så det så!! Och va fan sova kan man göra när man blir gammal, har ju ändå fått åtta timmars sömn inatt, så det räcker:)

Vad skall alla ni därute göra idag då?? Jag hade velat vara i skandinavium men det får bli nästa år, bättre att tjäna pengar!!:)

Puss på vårsolen!!


Fredag

Kategori:

Om ni inte redan visste det så är det fredag idag:) jag sov en stund på soffan hemma hos min älskling, nu sitter vi med varnsin mobil och varsin hund och slappar. Maten står i ugnen, det blir bacon lindad fläskfile med massssssaaaa ost som fyllnig. Till det äter vi pommes och bea sås!!

Imorgon blir det att gå upp tidigt, lite efter åtta iaf:) bussen går 9.50, men vill verkligen ha en lugn morgon utan stress med en stor god frukost och tee såklart!!

Nu skall jag sappa på tven och kolla efter något kul där!! Puss och kram!

Jaaaaaoooo

Kategori:

Gooodmorgon solstrålar!!

Idag lyser inte solen men det är verkligen vår i luften!! Vaknade vid 10, dammat lite hemma, ätit fligor och till det blev det hallon smootie:)

Stängingen igår gick bra, dock var vi väldigt efter.. Var som att alla skullr handla upp sina sista pengar innan det var löning idag;P men jag fick iaf göra kontoret, känns jätte bra, tack bettan och bella som hjälpt mig massor dem senaste veckorna, ni har hittat en helt ny madde och det mår jag bra över..

Idag är jag ledig, är påväg till min älskling, sitter på pendeln och väntar på att den skall avgå om 10min, i efterniddag skall vi ha mys på högsta nivå, film,godis,vindruvor och saft!! Imorgon blir det jobb igen, 12-21, hade jag vart grå mössa hade jag gått Echef imorgon men jag är ju en viting i en månad till så jag får inte, även om jag tror att jag hade fixat det:)

Vad skall alla ni andra göra i helgen?? Några som skall till Gbg HS?? Jag hade velat dra dit men jag orkar inte lägga ner enegri, ont i fötterna och helt slut efter en sån dag;P

Pusss och Kraam

Vår?

Kategori:

Uppe på tok för tidigt men vem bryr sig, fåglarna kvittrar solen skiner, jag måste ut och gå i det underbara vädret!!

Så nu skall jag ut och gå sen duscha och efter det blir de nog lite slapp i soffan med någon god smooite och kanske lite god mat :)

Idag är jag glad, gud va jag har längtat efter solen :)

PUSSSSS

Bild

Kategori:

Bilden på kissen ville inte samarbeta!!! Så ni får se den en annan gång;P

Sömn!!

Kategori:

Precis vaknat, fick mig en powernap på 15-20min, alldeles lagom:) nu ligger en semla i magen också:) nomnom:D

Snart dags att åka mot jobbet:)

Titta min knäppa kisse!!

Frukost i magen:)

Kategori:

Bidde våfflor med glass,grädde och sylt:) sen att dricka blev det smootie, gjord av hallon, apelsinjuice och bannan!! I lägenheten luktar det tuttifrutti, älskar mina YC ljus:) men nu skall jag leva snålt ett tag framöver så det blir inga ljus förren om några månader, då blir det ocean blossom och sweet strawberry:)

Nu skall jag fortsätta gloo film:)

Godmorgon =)

Kategori:

Idag är det en bra morgon:)

Kanske inte skulle vaknat såhär tidigt men nu gjorde jag det så inget att göra åt saken, blir endel slappande i eftermiddag innan jag åker till jobbet!! Ikväll stänger jag med BETTAN min älskade lilla Bettan :)

Idag har jag inte många måsten, har dock några, skall städa hos pappsen och köpa kaninmat:)

Nu skall jag gå upp, göra mig en god smootie och sen mysa ner mig framför tven, antingen en bra film eller några tvavsnitt.

Räknat ut att jag behöver vara hos mamma vid ett för att hinna städa hos pappa, så jag behöver inte gå härifrån förren vid 12.45:)

Men nu börjar ett skitprogramm på tven så skall gå upp innan det drar igång:)

Puss och Kram!!

Avslutad toppen dag

Kategori:

Nu var en toppen dag avslutad, tror det är viktigt att göra annat än att bara sitta hemma och vara ledsen. Idag har vi haft en underbar dag :)

Jag har införskaffat lite vårsnygga linnen + massa saker som jag skall ha hos Billy nu. Har haft lite saker hos han innan, men har alltid lyckats få med mig troser och sånt hem. Aja nu har jag iaf köpt sex par troser och sex par strumpor som skall vara hos min älskling och även endel hudprodukter, skall bli skönt att slippa ta med sig sådant i fortsättningen!! Tar sådan enromt onödig plats :P Idag köpte jag även sommarens solglasögon, så himla heta och dem passade verkligen på mig till 100%

Sen på kvällen åt vi våfflor och såg på film, jag, mamma och lillebror!! Riktigt mysigt, nu är jag super duper trött och imorgon skall jag ta sovmorgon till 11-12, beror på när jag somnar, målet är att sova 12 timmar så jag är ordentligt utvilad inför stäningen med Bettis imorgon!!

Visst är vi glada över att det äntligen börjat komma lite vår till sverige, så mysigt, skall ta till vara på vädret imorgon med, om det är lika fint som det var idag.. Hahah bara för jag säger så nu så kommer väl de snöa hela natten och jag kommer inte alls vara pigg på att gå ut och gå utan lägger mig framför en film istället:P

Men dags att slockna!!

Puss och Kram

image description

Har självklart alla tre här inatt med<3

Vänner

Kategori:

Man märker vilka som är ens vänner i sånna här lägen!!

Guud gårdagen var hård men jag känner mig stark, Lady har det så bra nu så det är det ända jag tänker på!!

Johanna var med hela dagen igår, Moa kom hit på kvällen och vi tre satt och prata mellan allt på himlen och jord. Som sagt man märker vilka ens vänner är!! Älskar er två massor töser!! Tack även Bettis, Z:a, Linn och ni andra som ängnade era tankar via sms igår..

Samuel hade sovit extremt dåligt, han sov med Ladys filt och hennes stickade tröja:/ stackars lilleman!! Själv har jag sovit okej!!

Känner mig grymt laddad inför jobbet imorgon, stängning med Bettan och på torsdag blir de stäning med Jonte våran biträdande restaurangchef:) sen blir de jobb i helgen med på lördagen, dem frågade igår och känner att de kan vara gött med lite extra pengar:)

Idag blir det att umgås med familjen på hög nivå!! Skall bli en toppen dag!!

Nu skall jag upp och hoppa!!

Pussss pusss

På bilden ser vi min näst YC doft som jag kommer införskaffa:)

Måndag

Kategori:

Idag är det den 20/2, idag kommer datumet kommas ihåg. Idag är dagen då våran lilla skrutta Lady skall få somna in :(, hon är gammal och det är hennes tur nu. Dock är det självklart skitjobbigt. Men det måste bli av nu. Kommer vara en kass dag. Är redan hemma hos mamma, skall äta frukost här och mysa med min familj och även med lilla skruttan..

Hoppas eran dag blir bättre!

 

Söndag

Kategori:

Som ni säkert märkt på min blogg aktivitet så kom älsklingen hit i Fredags. Han hade köpt en sådan lampa jag ville ha. Så nu hänger den fint över mitt vardagsrumsbord:)
I fredags kom även Emma och Moa hit, massa tjejsnack, stackars Billy. Men vi satte även i löshår på Emma. Bidde svin nice. Är så sugen på att ta ur mitt löshår, då mitt egna hår växt något enormt och det innebär att fästena är långt borta från hårbotten som bara den. Får la se vad man införskaffar för något, vill iaf ha något snart, funderar på att köpa clips tills jag bestämt mig för vad jag vill ha för hår =)  Kan tänka  mig micro ringar som Emma har, mycket små och snygga fästen till skillnad från vax som jag alltid haft.

Igår så kom Johanna hit, vi drog hem till mor och satt där ett tag, även pappsen kom dit oc fikade lite. Myste lite extra med Lady som vanligt ofc. Nu idag har jag varit längre bort på min gata på kalas hos min kusin, stannade tre timmar sen åkte jag hem igen. Så nu sitter jag i min lägenhet med Lady på ena sidan och Shany på andra. Myspys helt enkelt. Ikväll blir det wallander hemma hos mamma =)

Igår beställde jag och Billy ett nytt ljus till mig:D, hahah igen;), bidde från usa denna gången och en wattenmelon doft. Nu skall jag inte köpa Yankee på några månader tror jag =)

Ha en fin söndag =)

Puss och Kram

Fin besök!!

Kategori:

Lady är här på besök!! Mamma är och handlar och då fick Lady komma hit en sväng, vi sitter och myser i soffan framför tven!! Sen kommer mor hit med fika:)

Idag mår jag bättre, tvättar lite sängkläder och filtar.. Hoppas min älskling kommer hit ikväll så jag kan få krama om han.. Men allt beror på hans bajsbil så jag hoppas de inte är fuktigt/dimmigt eller något annat aom kan ha blött ner bilen:P

Snart dags för lite smooite!!
Puss och Kram

Dagen....

Kategori:

Dagen passerade fort förbi, varit hos mamma endel!! Blev mycket tårar när jag skulle gå hemåt. Kramade om lillan och bara önskade att det inte skulle vara sant:( vill inte behöva genomgå detta nästa vecka.. Vill inte!!

Tur att jag har min svarta, hon är bara bäst<3 ligger och gråter och vem kommer krypandes, joo lilla Shandy, nu ligger hon på mitt bröst och sover, kramar om henne hårt!!

Vaken??

Kategori:

Klockan är åtta och jag är klarvaken, inte konstigt ifs eftersom det var en jobbig dag igår så jag somnade redan innan elva. Så jag har ändå fått nio timmars sömn!! Tänkte gå upp ur sängen ner till tvättstugan och se om den är ledig, om den är det skall jag sätta på en maskin tvätt, sen ta en kopp te i sängen framför en film. Är den inte ledig så gör jag bara det sist nämnda:)

Får se vad som händer senare idag, kanske har en plan, men kan inte skriva det häe förstårs;D får som sagt se!!

Ha en fin dag<3

Skitdag,skitbesked=Skit

Kategori:

Ja detta är en dag, en dag som jag inte ville uppleva, visste att den en dag skulle komma, men vill inte. Nu är den här, den har fört med sig sorg och massor av tårar.

Imorse ringde mamma mig vid 9, sa att vi skulle åka om en timma. Vi åkte och hamnade i vara på veterinär stationen i ett behandlingsrum med Erik som veterinär. Erik är bäst men denna gången fick han ge oss trista besked. Ladys njure håller på att rasa totalt. Så hon har inte lång tid kvar. Han sa att vi borde ta slut på hennes lidande innan det blev värre. Orden ekar i mitt huvud om och om igen. Lilla Lady, hon har funnits i mitt liv i så många jävla år. Fy fan, varför skaffa djur?, man mår ju bara så jävla skit sen. Erik gav henne en stor dos kortison detta skulle göra att hon över helgen kommer må jätte bra, äta och verkligen njuta av livet. Den sista delen av hennes långa liv.

Vi började med att idag åka till orraholmen släppa dem stora och lilla Lady med och hon fick bara gå och strosa, lukta och må förjävla bra. Såhär skall vi hålla på hela helgen ut, varje dag skall ägnas åt Lady... Tårarna tar inte slut, kommer sakna henne så enormt mycket. Vill inte ha det såhär men nu får man bara försöka se det på ett bra sätt. Hon har levt många fina år och nu får äntligen Blomman sno sin lilla Lady som hon alltid sa att hon skulle göra.

Dagen har iaf spenderats med mamma, samuel och Johanna, självklart hundarna!! Vi har ätit gott fikat och bara funnit för varandra. Nu har jag precis betalat masssssoooor av räkningar ;P, alltid lika trist, men lika bra att ha skiten gjord:P
Nu skall jag snart krypa i sängen och mysa ner mig intill de tre underbara <3
Puss och Kram

Åsikter

Kategori:

Hejsan!
Följande inlägg innehåller åsikter, starka sådana. Avvik om du inte kan ta det!

Alla<3dags? Vad är det för dag? Är det en dag man skall visa att man älskar sina nära och kära?, isf FAN va lamt jag visar mina nära och kära varje dag hur mycket jag älskar dem. Man får blommor, man får choklad men varför är folk så snåla och delar ut det en gång om året? Kan bara skratta åt denna dag.. För mig var det tisdag och jag jobbade på som vanligt :)

När jag kom hem tog jag 1,5h promenad med Linn och efter det blev det en tantkväll med Moa, massa tjöt, te och mys:) Nu går ögonen i kors och jag skall sluta skriva, och låta mig själv somna!!

Godnatt!!

Ont:'(

Kategori:

Goodmorgon!!!

Idag mår inte lilla jag bra. Ont i halsen som bara fan:( sen har ju inte förkyldnigen blivit bättre precis.. Men än så länge känner jag mig inte ofräsch, får hoppas det stannar såhär, vill inte bli sjuk.. Imorgon är jag iaf ledig, skall sova tills min kropp säger att jag skall vakna, skall bli underbart:D!!! Sen när jag väl vaknar imorgon så skall jag slappa HELA dagen:)

Nu sitter jag på tåget påväg till jobbet. Idag blir det inte mycket slappande, först jobb 8-16 eller 8-17, beror lite på. Det återstår och se:) sen när jag slutat jobba skall jag till gymmet, städa hos pappa och så blir det en promenad till kaninerna:)

Hoppas ni alla får en suuuuuper dag:)

Puss och Kram

Mysbus

Kategori:

Hihihi nu har man hittat på lite bus mitt uppe i allt mys. Ätit kvällsmat, drukigt choklad tee och bara slappat, ligger nu i sängen och har just gjort en beställning som jag tänkte unna mig själv. GILLA :D Ni får se om några dagar vad som dimper ner i min brevlåda.
Ikväll har de luktat bahama breeze i mitt rum här hemma. Detta är en somrig doft som verkligen får än att längta efter vår underbara värme!!

 

Puss och Kram

Jobbelijobb!!

Kategori:

Pengar rullar in som dem ska, det går bra nu!!

Idag blev det lite längre jobb slutade väl runt 17.30,, 1,5h längre än tänkt.. Men jävlar va jag lärt mig saker:D Z:a hade en rejäl genomgång av kontoret med mig:) imorgon skall jag få göra själv:) mkt kul att få lära sig lite nytt, sen äre ju mest dator saker, så va fan sånt lär jag mig fort:)

Nu skall jag hem, mysa ner mig i min soffa med en filt och bara mysa med tee och bra tv:)

Imorgon blir det jobb 8-16(17), öppning med chefen!! Nice:)

Pink sands

Kategori:

Det luktar så gottit i min lägenhet, sedan jag kom hem har jag haft tänt ett ljus från YC, pink sands, doftar så enormt gott:)

image description

Kurerat mig med massa tee, bidde ingen glass kanske blir det snart, nu skall jag iaf ge hundarna mat och sedan skall vi lägga oss i sängen istället för soffan..

Jag vet att min blogg just nu ser helt störd ut, vet inte riktigt vad som hänt, skall se om min älskling hinner kolla påt och se om han kan lösa det :)

Ha det fint alla sötnosar!!!

Hemåt färd

Kategori:

Nu sitter vi på tåget jag och mina älsklingar<3

Ikväll blir det glass med hard topping till wallander:)

Söndag

Kategori:

Ja nu är det Söndag klockan är 15.45 och i eftermiddag/kväll skall jag rulla hemåt. Upp tidigt imorgon och öppna ihop med Z:a tror jag det var:) denna veckan jobbar jag mån,tis,fre-sön.. Har inte bestämt mig när jag skall hem men det blir nog inte än på ett tag..

Ang vår lilla tös hemma, Lady, så har mamma fått i henne endel kokt skinka, vilket är bra, dock vill hon inte äta något annat, dricker som vanligt, kan nån svara på varför?? Har hon ont i munnen?? Hon verkar inte slöare än en hund som inte äter, alltså hon är ire överdrivet slö utan hon verkar trött för att hon inte får i sig något. Blir alltid så rädd när de gäller Lady, hon är gammal och man vet inte hur mycket hon fixar!!

Nu skall jag se på ishockey med älsklingen :))

Puss pusss

Lördag

Kategori:

Så nu var snart lördagen över!!

Vaknade för en stud sedan, skurut lite grönsaker till kvällsmaten, här blir det taccos till gladiatorerna:)

Har hittat två lampor jag vill ha, den dubbla i köket och bollen i storarummet:) erkänn nice:)

Sen har jag hittat två YC dofter jag skall köpa inom kort. Hittat juice watermelon, som jag letat efter så länge, är ett litet men de struntar jag i!!(johanna det fanns bara ett) ;) sen vill jag även ha cucumber and cantaloupe:) den sista är en tillfällig doft så skall passa på liksom:) tycker båda ser förjävla goooda ut:) eller vad tycker ni:)??

Ne nu skall de ätas mat:)
Puss hej!!

Godmorgon

Kategori:

Såå skönt att slippa vakna till larmet.. Kul att jag ändå vaknade 9 liksom:) hade faktiskt ställt larmet på 11 så jag inte sov bort hela min dag:)

Dock tänkte jag ligga kvar i sängen och glo på tv efter lyxfällan skall jag göra frukost och sedan sätta mig i soffan och se på andra tv avsnitt:) tror det blir lite tunnelbanan:)

Alla andra ni får ha en underbar dag för det skall jag ha:)

Puss och Kram!!

Gokväll

Kategori:

Sitter i min soffa, halvt död ;p, var ett jobbigt pass på jobbet, blev riktigt trött, men guud va kul vi har på max :D

När jag kom hem drog jag till gymmet och dödade min kropp ännu mera!! Men det var riktig skönt och välbehövt. Glor för tillfället på meldoifestivalen, tänkte snabb spola så jag fick se låtarna fort. Tycker de är trist att Eric inte är med iår, han hade ju säkert vunnit igen. För han är ju grymmast! Har även glott på gladiatorerna:)

Imorgon är det fredag, jag är ledig, jag skall träffa Alex<3, och sen skall jag åka till mannen i mitt liv<3

Ha en nice kväll!!

Puss och Kram:)

Godmorgon

Kategori:

Trötta jag har vaknat. Är som en zombie ofc, men vem bryr sig!! Precis lämnat hundarna hos mamma, nu skall jag snart gå mot tåget..

I eftermiddag när jag kommer hem blir de en gymtur och sen skall jag försöka se massa svenska tv avsnitt, har två tunnelbanan, en melodifestival, en gladiatorerna och ett avsnitt av sofias änglar:)
Sen har jag väl sisådär 10avsnitt ncis, 10avsnitt hawaii five-0, 10avsnitt csi miami:P dessa skall börjas betas av snart med:)

Men nu är klockan 7 och tåget går om åtta minuter!!!

Pussssss

sooooovvvaaa

Kategori:

Nu skall jag sova, jag är helt slut. Somnade i pappas fåtölj på kalaset :P

Haft en super mysig kväll med min familj:)
Måste bjuda hit dem allihopa snart igen på mat och en film kanske!!
Saknar dem något så oerhört!!

Nu skall jag iaf smörja in mina torra jävla händer för att lägga huvudet på kudden.

Imorgon jobbar jag 8-17 sen tar jag helg :D

Hare nice alla sötnosar därute!!
Puss och Kram

Nya möjligenhet = DONE

Kategori:

Woopppiiidooooooo!!
Maxskola i mars, lilla Madde blev lycklig och kramade om sin chef med glädje:), she have big plans for me;) fy fan va gött med lite utveckling!!!

Precis ätit upp en hamburgare, jobbat 10-16 utan rast, sjävlförvållat dock;) så tog en efter jobbet istället:) bidde 45grams kött, sesambröd, umami dressing, sallad massa gurka och lite bacon, det var nomnom:))

Nu skall jag bara hem, vända och sen dra till fader:)) grattis ännu en gång min underbara far<3 ikväll skall de sovas tidigt, upp 5.30 imon och öppna ihop med Jonatanden:D

Ni är för gooa mina läsare:))

Ny dag nya möjligheter!!

Kategori:

Idag är jag tröttis... Som vanligt när klockan ringer innan tio;P hahah men det är bara idag och imorgon kvar och på fredag är jag ledig och kan nana länge:) snart skall jag gå till mammsen och lämna hundarna sen drar jag mot jobb 10-16:) ett lagom pass innan jag skall spendera min kväll hos pappa som fyller år:) grattis världens bästa pappa<3

Ha en bra dag alla söta:)
Puss och Kram

Enorm tysthet.

Kategori:

Sitter i min tysthet med ett ljus tänt och dricker te.. Idag är det sex månader sedan det var den 7 Augusti. Sex månader sedan som jag slutade jobba klockan 5 på morgonen åkte till vandrarhemmet och sov mellan 6-8, mitt tåg gick typ 10 eller nått från Malmö, var överlycklig för att få åka hem, hade saknat min familj mina hundar och jag hade verkligen längtat bort från den där stora jobbiga staden, med konstiga bussar osv. När jag satte mig på tåget smsade jag Vicky och frågade om vi skulle ta en fika på kvällen. När jag ca tio min senare får ett samtal. Ett samtal jag inte ville ha, verkligen ALDRIG någonsin. Haft ett liknande förrut, även då var jag långt borta från mitt hem och mammas varma famn. Det var Vicky som ringde, hon bara skrek och gapa tog ca 10min innan jag fattade vad hon sa, och när jag lyckades fatta så ville jag verkligen inte att de skulle vara sant. Tårarna bara rann och rann, fy fan Robin, ända sen dess har jag tänkt på dig varje kväll när jag går ut med hundarna står jag och tittar upp mot himlen och hoppas du ser mig. Saknar dig något enormt, saknaden försvinner aldrig, så mycket jag vill prata med dig om. Du var min bästa vän i flera år, tyvärr gled vi isär varran på senare år men det förändrar inte dem fyra åren vi höll tätt ihop. Massa bullfik och annat mys, pluggande som aldrig slutande som det skulle. Kommer aldrig glömma mina år med dig. Jag älskar dig och kommer alltid älska dig min vackra underbara vän<3

Dags att sluta snörvla och berätta om min dag i övrigt. Jobbade 11.45-19.45, hade lika kul som vanligt :) När jag kom hem tog jag mig en rejäl promenix med Cordy och Shandy medans Ricoh låg kvar hemma i min lägenhet. Var riktigt skönt att röra på benen. När jag kom in igen förberädde jag min pappas födelsedagspresenter. Han fyller år imorgon min underbara pappa<3

Nu skall jag kika på lite hemsidor innan jag lägger mig i sängen och somnar sött. Upp vid 7.30 imorgon, jobb 10-16 :)

Puss och Kram

Vårkurser!!

Kategori:

Heejjj!!

Nu har slappa jag börjat röra på mig!! På 1.5timma har jag hunnit med följande, hämtat två paket, handlat, varit hos kaninerna och gått en härlig promenix med de stora vovvarna!! När jag var ute med hundarna så ringde jag Ammi, hon berättade om vårkurserna:)
Såhär kommer min vår se ut:)

Tisdagar, Lydnadsklass 2-Ricoh
Onsdagar, Personspår-Shandy
Torsdagar, Aglity-Shandy,Ricoh
Söndagar, Rapport fort-Shandy,Ricoh,Cordy

Guuuuuud va jag längtar:))

Nu skall de drickas tee med mamma innan jag går hem och skall städa, byta sängkläder och sätta på mig min nya nattis:)

Saknad<3

Kategori:

Blev inget gym, satte in mat i ungen och la mig i soffan framför en film istället :D Skall ut och gå en sväng senare tänkte jag :), så jag får rört på mig lite iaf. Men de får vänta tills efter jag ätit:)

Suttit och tittat på massa hästar och massa danskurser. Gud va jag saknar mina två största intressen någonsin. Så himla trist att båda glidit mig ur händerna. Saknar att kunna stå och kramar med en häst eller att kunna dansa tills man stupar!!

Jaja kan ju sitta här och drömma, tur att jag har mina hundar iaf så har jag ett intresse kvar!!!

Dags att fixa lite mer med maten!!

Puss och Kram!!

Myspys

Kategori:

Godmorgon!!

Vaknade tidigt idag, ställde klockan på halv tolv bara för att jag skulle komma upp ur sängen!! Nu ligger jag i soffan har käkat en mummsig frukost, macka med falukorv och en stor kopp tee:)

Skall snart lämna soffan och filmtittandet för att diska och duscha:)

Ser ni vilken film jag ser;))?

Hööörrss!!

Hemma<3

Kategori:

Guud va jag älskar min säng!!
Idag hade vi en mindre toppen stäning. Dock hade vi väl rätt kul även om vi båda var två trötta zombies typ :)

Stämplade ut 20 min över två så vi lyckades iaf köra på rätt bra med tanke på¨hur mycket vi låg efter hela tiden..

Påvägen hem dunkades de 3 doors down och volbeat:)
Nu ligger jag i min sköna säng och dricker jordgubbstårta tee och ser på en jönssonligan film :P
Tänkte somna mysigt till den och vakna tidigt imorgon för att hinna med massor av vettiga saker. Skall börja med att ta hand om min kropp med hårinpackning och annat mys!! Skall diska, gymma och sen får jag inte glömma att krama om mina underbara hundar<3

Nee nu skall jag försöka sova lite:)

God natt alla sötnosar där ute<3

5 Februari

Kategori:

Tjenna!!
Sorry för dålig uppdatering igår, men jag hade aldrig igång datorn och jag försöke blogga från mobilen men det ville inte laddas upp.. Igår hade iaf jag och Johanna en riktig myys dag, såg på film käka pizza, godis och chips, hur mysigt som helst!! På kvällen blev det jobb 20-04 ännu en gång med Bettan, även Bobban var med denna gång. Hur jävla grymt som helst!!

Idag ringde klockan vid ett och det var dags att gå upp, eller gå upp och gå upp, ut och kissa hundarna och sen slå sig ner i soffan och glo på en film och mysa med hundarna, käka lite frukost och snart bär de av till mamma för att käka pannkakor innan jag skall dra till jobbet igen, idag blir det ännu en stäning 17-02 ihop med Bettan :D

Imorgon är jag ledig och det skall bli riktigt gott faktiskt, har massor att göra dock, skall städa här hemma, skall diska, gå till gymmet och fixa hos kaninerna och lite sånt:) Men nu täckte jag fixa mig lite inför jobbet. Kan ju inte åka dit i en nattis och håret i en slarvig fläta ;)

Ha en fin dag alla där ute, och glöm inte att klä er varmt för det är fan svin kallt ute!!!

Saknar mina små kissemissar, vill ha hem min Chikago måste verkligen ta hem han nästa gång jag är ledig. För jag saknar att ha en katt i hemmet. Här är iaf en bild på vår andra katt Sylvester :)

Tvätt!!

Kategori:

Godmorgon!!
Idag tvättas det kläder för fullt!!
Skulle tagit en promenad, men får se om jag orkar, är riktigt trött i kroppen och vet inte om jag vill ut och gå när jag inte mår till 100% Men måste verkligen ta tag i min träning, har blivit en riktig soffpotatis och det märks på mitt utseende. Måste fixa detta nu!!
I eftermiddag blir det jobb 16-21, Bettis jobbar stäning så får träffa min lilla tös ikväll med. Efter jobbet skall jag och Johanna med flera dra till Hotellet. Blir nog kul, dock väldigt oeggad till allt just nu förrutom att ligga i min soffa. Men men frukosten är snart nere iaf, blev inget stort eftersom jag snart skall äta middag :P
Nu blir det film och lite mer mys med hundarna:)
Puss och Kram!!

Mat i magen!!

Kategori:

Mätt och glad med mat i magen, bidde makaroner och kotletter,
såå jävla gött är det och det går snabbt att tillaga!!
Nu sitter jag och gluttar det sista på Wallander sen blir de nog lite
tv avsnitt tror jag innan jag skall hem till mamma!!
Tjingeling:)

Tjena i vår solen!!

Kategori:

Hur är allt där ute?

Jag kom precis hem till min lilla lägenhet igen, borta bra men absolut bäst hemma. Trivs hos Billy men mina saker har jag i min lägenhet!!.. Har haft extremt dålig sömn inatt. Usccchaa, kunde inte somna igår låg i sängen i över en timma och bara låg, pallar inte sånt, mår så kasst av att bara ligga.. Ikväll blir det jobb 17-02 med Bettis, skall bli kul. Så ändrades mitt pass imorgon till 16-21 istället. Efter jobbet då stannar jag nog kvar i Alingsås, kanske skall till Hotellet med lite vänner. Men inget bestämt än så att säga.

Om typ 50 minuter skall jag laga lite mat och vid 15 tiden blir det en fika med mammsen innan hon åker och jobbat och ca 40 min efter åker även jag mot jobbet.

Tog med mig en saluki från mamma, inte vilken saluki som helst utan lilla Cordy, hon får vara med mig i några timmar tills jag skall åka till jobbet!!

Idag när vi åkte hem hände något hemskt, som slutade väldigt bra men ändå enormt störande. När vi skulle på pendeln så brukar Shandy fixa att hoppa upp på tåget från perongen, men idag halkade hon ner och hamnade mellan tåget och stationen, hon hängde liksom med frambenen i tåget och försökte klättra upp, som tur så litar hon på mig till 100% så jag kunde bara ta tag i hennes nackskinn och lyfta upp henne. Sen var allt som vanligt igen. Hon är grym min Shandy men sånt här skall inte hända:(, det är fel var VästT att inte fälla ut trappsteget som gör att man kan komma upp lätt och smidigt..

Nu skall jag fortsätta och slappa i soffan!! Puss och Kram
Lilla Lady för ett tag sedan, hon är så fin den gammla damen<3

Godmorgon

Kategori:

Har ni sovit gott??
Sorry att jag inte bloggade något igår, fanns bara inte tillfälle eller tid.
Igår åkte jag till Lidköping med min älskade Johanna. Köpte present till min fader som fyller år om några dagar. Käkade pizza och hade en super mysig dag. När jag kom hem var det bara att sadla om och dra till Mölndal till min andra hälft, vi såg på sofias änglar och chefen undercover innan det var dags att sova.
Idag då, så skall jag snart ut och gå en längre promenix med hundarna, sen skall jag se på dh och mysa i soffan innan Billy kommer hem. När Billy väl är hemma tycker jag att vi skall ta en promenad till Mölndal. I mölndal skall vi hitta ett konditori och handla semlor. SÅ jävla sugen på semla. Om vi inte hittar något konditori kan vi gå in på hemköp och köpa saker till egna semlor istället. Det är nästan godare och så kan man äta massor :D eller vad säger du älskling??
Nepps dags att få något vettigt gjort..

PUSS OCH KRAM