madeleinespangberg

40 minuter

Kategori:

Tills mamma kommer. Är typ klar. 
Skall bara byta kläder och packa ner datorn. Sen blir de ett besök på klädkällaren. Jag är så sjukt less på att sitta hemma, vill hitta på saker hela tiden bara för att göra något annat en stund... 
 
Kollade på telenors hemsida nu och vi som beställde iPhone 5, vecka 41 eller 42, kommer preliminärt få hem telefonen vecka 45 eller 46.. Så snart så är min fon snart här :DD Tänkte behålla fyran, kommer inte ha något somkort som passar den men  alltid bra att ha :)
 
Jag och Ricoh har haft vårat daliga morgonmys<3
 
Sen testade jag att få på mig min förlovningsring, den har nu hängt i ett halsband i 60 dagar och idag gick den faktiskt på efter lite slit :))

Godmorgon

Kategori:

Vaknade lite tidigare än tänkte, eller rättare sagt kunde inte somna om efter älskingen gick!
Nu har jag precis ätit frukost, tre stycken knäckebröd, gotti namnam :) Dricker fortfarande min gooa kopp te.. Väntar på mamma som kommer om 2 timmar, då skall vi till klädkällaren :))
Imorgon gäller de, imorgon skall vi se om han kan lösa min hand så att den börjar fungera igen. Han skall även få fixa min sjukskrivning, om den skall förlängas vilket den lär göra. Bara denna och en vecka kvar.. Har redan förvaranat dem på jobbet.  
 
Nästa vecka på fredagen är det två år sedan. Två år sedan som du togs ifrån oss. Helt sjukt vad tiden går fort. Känns fortfarande som igår. Saknaden av dig kommer alltid vara lika stor min vackra lilla Malin <3
 

Myspys

Kategori:

Tända ljus och te, det är myspys på hög nivå. Då trivs jag som bäst<3
Har fått massor gjort idag,, sånt där som jag alltid drar mig för att göra.. Nu är det gjort. Så stolt är jag över mig själv. Fått skrivit massor i min sjukresa logg. Det är en lång berättelse om vad läkare sagt till mig vid de olika läkar besöken. Så jag vet när dem säger vad osv. Tror de kan vara bra och ha i försäkrnings syfte senare så att säga. 
 
Jag tänkte snart ställa mig och laga mat, köttfärsås och spagettie. Men att sitta här var väldigt skönt, så vem vill lämna det liksom :))??
 
Puss och Kram 

Godmorgon :))

Kategori:

Idag är det den 29 Oktober, fatta vad fort tiden går..
Jag har varit skadad i 59 dagar och det har fortfarande inte läkt, inte ens inärheten liksom... 
Inte nog med det är bara 56 dagar kvar till julafton.. Har inte köpt en ända julklapp. Iår har jag faktiskt tänkt göra på ett annat vis när det gäller julklapparna. Jag tänker inte lägga så mycket pengar på varje klapp men det skall finnas en baktanke i allt istället, får väl se hur det går ;)
 
Idag skall jag göra massa vettigt, inget jag tänker tala om för er ifs men ändå:P, lite hemlisar måste man ha ibland. Allt är ju bara för att detta är fel info för vissa männsikor, medans dem som känner mig vet mycket väl vad jag snackar om när jag skriver såhär :P Skall även kolla lite träninskläder och kanske beställa hem något. Jag känner för att ha nya träningskläder. Skall även rensa ur garderoben hemma på träningskläder och renas ur de som inte passar dit. 
 
Igår besluta jag mig för att sluta räkna kalorier. Nu får det vara nog, orkar inte med det längre. 10 veckor har jag räknat och går nu in på min elfte vecka och har nu tagit bort allt kaloriräknande ur mitt liv. Bestämde mig efter att suttit i telefon med Emelie ett tag, så det känns sjukt bra att ta bort det ur mitt liv. Nu skall jag ner 6,1kg till och detta utan att räkna kalorier:) 
 
Det är så mycket känslor att vara hos Billy, en del av mig vill inget annat än att flytta hit, men sen när jag kommer hem vill en annan del aldrig lämna Herrljunga. Men jag tror jag kan övertala den andra delen som jag känner i Herrljunga. Så just nu är det bara en sak som hindrar oss, det är mina katter, katterna som jag älskar något enromt. Billy vill inte ha dem och jag vägrar att ge mig av med dem. Så där står vi och stampar.. Inte alls roligt. Vi kommer ingen vart.. 
 
Nu skall jag dricka upp mitt tee och sen skall jag och vovvarna ut på en liten morgonpromenad:))
 
Puss och Kram
 
 

Träningskläder

Kategori:

Snygga kläder gör än mer motiverad?? 

Tror ni på detta?? Jag tror det strämmer till viss del, känner lite så just nu, så är sjukt sugen att beställa lite nytt från hm, öka motivationen lite.. Den är verkligen inte på topp just nu tyvärr... Har inte rört på mit sen i Onsdags,, panikångest på hög nivå:( funderar på om jag skall köra på som vanligt imorgon, men samtidigt är det jobbigt när jag är här i Mölndal, vet inte varför bara sjukt jobbigt.. Liksom hemma är det såå skönt med en promenad, men här, här är de jobbigt att ens behöva tänka på att behöva röra på sig. Vad skall man göra? Vad gör man. Det återstår att se imorgon, fundera riktigt ordentligt på detta alltså!! Vill ju bara ner dessa jävla kilon.. 
 
Nu skall vi snart äta lite, blir kyckling till kvällsmat:))
 
 
 
Puss och Kram

Fixar mina naglar :))

Kategori:

Blir grönt igen, men skall köpa roligare färger på Onsdag :))
Inte så kul att fixa naglarna längre, sitter ju bara i några dagar, mina naglar växer som deg i munnen :P
Det var väldigt svårt att måla över idag tyvärr får vänta tills färgen torka och måla lager på lager.. Inte kul :/
 

Toppen Lördag:))

Kategori:

Började dagen med en tur i Billdalspark :))
 
 
Huur mysigt som helst, sen efter det drog vi till Frölunda torg och köpte jacka till min älskling, jag kollade också på mössa till mig men det hittade vi ju verkligen ingen.. Så less på detta letande.. Så nu beställer jag hem från internet ändå. Efter Förlunda torg drog vi vidare till Ikea i Kållered och köpte lite smått, älsklingen köpte bland annat värmeljus till sin mamma och jag köpte en ny handdukshängare och en toarullehängare, hatar verkligen det som sitter i mitt badrum så det skall ner, sparar det så dem som flyttar in efter får de fula.. För jag vill ha kvar mina fina som jag köpte igår:)
 
 
 
 
Över till dagen idag då.. 
Idag är det Söndag, älsklingen har dragit till gymmet som vanligt och jag tänkte mysa ner mig i soffan och glo på film som valigt;) Vi gör det vi är bäst på eller hur? Skall även kolla efter en snygg mössa och lite annat kul på internet, älskar att bara sitta och surfa på massa heminredning och klädbutiker, så sjukt mysigt. 
 
Puss och Kram
 
 
 
 

Lördag

Kategori:

Höst på hög nivå.. 
 
I Mölndal är det super gott väder. Solen skiner men det är ändå svin kallt. Höst väder när det är som bäst. I Herrljunga snöar det, även läst att de snöar i Alingsås. Så det är inte så långt borta. Vi har precis ätit frukost, gottinamnam. Jag sitter nu med en kopp te, min andra faktiskt och slö surfar lite. Skall snart börja fixa iordning mig för idag skall vi åka till Billdal en sväng. Ligger någon park där som vi skulle traska runt lite i :) Efter det blir det ett besök på förlunda torg. Älskling skall kolla på jacka och jag vill hitta en mössa :))
 
Men nu var älsklingen klar :O här sitter jag i ett par sjukt för stora sockar och bara slappar... Dags att röra på slö fettet.. Hörs senare!!
 
Puss och kram från mig och min morgon mysare:))
 

Snart November

Kategori:

Ibland blir jag så trött på blogg.se 
 
För det första så funkar inte deras app för fem öre. Att dem hade en app var ända anledningen till att jag valdd just blogg.se... Blev sjukt besviken när jag insåg att deras app bara gav koder när man skulle ladda upp bilder i den.. För en stund sedan skulle jag logga in, då hängde sig sidan och efter en stund kom de upp felmeddelande "för många inloggninsförsök var god försök om 5 minuter" då blev jag suuper glad.. Jag som tänkte ge er ett glatt blogg inlägg.. Men det kommer det med, ville bara klaga lite först;))
 
Gooodmorgon på er allihop! 
Har ni sovit gott?? 
 
Jag hann inte blogga mer igår tyvärr, hade fullt upp och orkade inte ta upp datorn de första jag gör när jag kommer till Billy. Hade tänkt blogga på tåget från mobilen via deras hemsida då ofc. Men var så mycket folk på både tåg och pendel så det var 100% koll på Shandy som gällde.. Besöket hos David igår gick suuper, han fick loss de mesta så nu hoppas jag på att de släpper, idag är ryggen väldigt trött men imorgon äre upp till bevis.. När jag kom hem från Borås var de bara en timma kvar tills jag skulle åka mot Mölndal.. Var framme 19.30 hos älsklingen, vi gjorde hemma lagad pizza och såg på den tredje av de nya Johan Falk filmerna!! Älskar dessa filmer, sååå grymma:)) 
 
Nu skall vi snart gå upp, äta frukost och bara chilla. Jag kommer inte promenera något förren på tisdag eftermiddag. Självklart kommer jag gå med hundarna, men kommer då gå för deras skull och inte för min. Detta gör jag för att vila höfter och rygg och hoppas på att allt läker bättre då:)) 
 
Vi hörs sen!! Puss och Kram:) 

Godmorgon på er

Kategori:

 Har ni sovit gott??
Jag har sovit helt okej.. 

Jag började min morgon med en dusch och sen tog jag och vovvarna en liten promenad. Sen vek jag all nytvättad tvätt. Packade min väska. Städade min lägenhet och diskade. Så nu säger hela lägenheten välkommen hem:))
De ända som är kvar är att äta lite vilket jag komemr få göra senare. Jag skall byta kläder, springa ner i källaren och boka tvätttid och även slänga in lite saker i förrådet.. Ser på klockan nu att de är bråttom.. Mamma hämtar mig om 30min..  Woooopss!!! Skynda mig.. 
 
Pusssss

Hatar att prata i telefon

Kategori:

Om det inte är med Bettan då :D
 

Snackat med Afa nu igen.. Angående bensinpengar, vilket nu sjukresorenheten ännu en gång skall ringas upp och denna gången skall jag fan få hjälp av dem... 
 
Nu har jag diskat min gigantiska disk, det innebär att jag slipper det imorgon,, yippieee!! Gud va skönt att ha det gjort. Det var 9 koppar att diska,, hmm undra om nån dricker mycket tee??
 
Har hittat en mössa jag är sugen på tänkte beställa den. Mössa på huvuder är aldrig fel:D
 
 

OntOnt

Kategori:

Åter skit jävla ont.... 
 
Min doktor ringde nu. Han hade pratat med min handnisse. Som vanligt så var hon mer orolig för att mitt lillfinger står rätt ut, kan ändra på det men det hamnar där automatiskt. Än mina två fingrar som jag inte ens kan röra,, HALLÅÅÅÅ, kan nån bry sig om det vesentliga?? Iaf jag skall in till han nästa Onsdag. Då skall han ge mig lokalbedövning, bara det gör skit ont. Kommer gråta som en bebis. Sen skall han försöka "massera" få vävnaden att lossna. Ajjjjj ryser i hela kroppen, kommer göra svin ont. Troligtvis skall mamma följa med mig annars får pappa göra de. Kanske är bättre med pappa? Han är lite tuffare.. 
 
Trots att jag och Shandy inte är 100% så skall vi åka till hundklubben, dock bara för att chilla och umgås. Men nu tänkte jag faktiskt diska:))
 
PussPusss

Godnatt

Kategori:

2,5 timmars sömn. 
 
Sovit mycket lite, somnade vid 23 och vaknade vid 01.30 av att Shandy spydde. Gick upp och hon hade spytt ner hela hallen och det blev bara värre och värre. Så nu har jag varit vaken sedan dess. Vågar inte somna. Är rädd för att inte vakna när hon behöver mig. Bara om det är så att lägga en hand på henne när hon spyr så vill jag vara där. Efter många om och men så har hon faktiskt nu somnat igen mitt lilla hjärta. Jag sitter och tittar på sex in the city. Tur att de sänds bra tv programm även på natten.
 
Sängen har jag redan bäddat, kommer inte kunna sova förren veterinären fått titta på henne. Börjar med att ringa till Anna här i Herrljunga och har hon inte tid ringer jag vidare i förhoppningar om att Erik skall jobba o Vara, i värsta fall får de bli Tore i Vara. Men gillar Erik enormt mycket mer, han är en sjukt bra veterinär. Hoppas verkligen inte de är något allvarligt. Men om vattnet får stanna o magen som de nu snart gjort i en timma, så kommer nog veterinären säga att jag skall svälta henne i ett dygn och sen ge henne ris eller majsvällning för att få igång magen sakta igen. 
 
 

24 Oktober

Kategori:

Skall snart ut en sväng med mina vovvar. 

Har sovit kasst inatt, feber, svettats och frysit, ja ni vet den vanliga vändan vid förklydnig och feber. Men ändå gav jag mig fan på att gå ut och springa imorse 2km på 15minuter och förbränt 150kcal. Sen forstatte jag med en promenad med Emelie. Efter det gick jag hem och duschade för att sen slockna i soffan två timmar. De var skönt. Vaknade för en stund sedan, snori och fan. Nu skall jag ut med iaf Ric, som bara fått kissa på gränsmattan. Sen skall jag sätta mi och scrapa lite tänkte jag. Någon som vill ha ett fint kort :)??
 
Idag skall jag göra så lite som möjligt och det skall ta så läng tid som möjligt ;D
 
Nu vill vi ut en tur!!
 
PussPusss

Insperation

Kategori:

Ojojoj här va de ont om inlägg.... Konstigt.. Nu skall ni få höra om min dag..
 

Gick upp vid sju, hoppa in i duschen, åt lite mat och sen gick jag ut min morgonkiss med hundarna. 10 minuter runt kvarteret. Sen kom jag hem och då var det dags att åka mot Borås. Där skulle David få knöckla till min rygg, skönt!! Han komentarer var väldigt intressanta. Han sa till mig att jag var mycket mer vältränad nu än då, då för 2 år sedan.. WHHAAAT???? För två år sedan dansade jag fem dagar i veckan monst fyra timmer om dagen, så fort jag kunde så gymmade jag eller simmade, joggade eller gick. Satt aldrig still. Nu går jag runt 1-2 timmar per dag endast och jag är mer vältränad. Efter lite funderande har jag kommit på vad han nog menande. När man dansar så drar man extremt mycket allt skall vara stort. Man skall vara mjuk, jag var EXTREMT mjuk förr, vig som bara den. Troligtvis för att jag var så mjuk så hade mina muskler svårt att ta sig för när jag tränande så blev allt bara fel.. Gör om gör rätt. Denna gången skall jag inte dansa förren min kropp är stark och redo att ta smällarna som det faktiskt gett min kropp. Men jag har insperation, hittat en låt som bränner i hjärtat och jag vill inget annat att ställa mig och göra en koreografi till den, så imorgon kanske jag börjar.. Men det skall vara med små fina och kontrollerade rörelser:)
 
Över till resten av dagen..  Kommer hem lite efter elva, ut med alla vovvarna och åka lite efter tolv igen. Nu skulle vi träffa läkaren i Alingsås. Vilket var mycket bra gjort av mig, annars hade jag fortfarande stått här utan svar utan att veta varför i helvete mina fingrar inte blir bättre. Jo såhär låg det till.. Min sena har ju varit av, och då har man sytt ihop den och sen sytt ihop hunden utanpå. Men nu har ärrbildnanden av styngnen på senan växt fast i handen och samtidigt tagit med sig senan till ringfingret... Så nu skall jag först vänta på ett samtal från min läkare. Troligen kommer vi vänta någon vecka och se om ärrbildnanden lossnar av sig själv, gör den inte det får jag välja mellan att gå som jag har det, eller öppna upp och se om man kan fixa det. Finns inga självklarheter att de går att fixa, utan det kanske blir samma sak igen... Vad vill man göra?? Genomgår jag operationen är jag tillbaka på samma ruta som den 6/9, det kanske går att lösa men inget är säkert.. Orkar jag med gips en gång till?? Mycket att ta in.. Mycket att fundera på.. 
 
Hundklubben fick avsluta kvällen.. Resulterar i en helt slut hund som är sjukt nöjd med livet<3 Vi körde lydnad, gick toppen som vanligt på lydnaden. Vi fick även lära oss ett nytt kommando, för lite rolighetens skull. Igenom, det innebär att hunden sitter framför dig, du är vänd mot hunden med benen särade på. Hunden skall gå mellan dina ben komma fram på högersidan och gå framför dig och avsluta med att sitta på vänster sida. Haahha Shandy tyckte de var skit kul. Nu skall jag snart krypa in i mitt varma täcke. 
 
Blev ett långt inlägg idag, kanske jag mist min skrivtorka nu :D
 
 

22/10-12

Kategori:

Idag har jag varit sjuk i 52 dagar. Det var 52 dagar sedan jag skar av mig senan...
 
Inget händer, inget alls så trött på detta. Men vad skall man göra?
Ryggen krånglar nu ju med, så imorgon skall jag till David så skall han få böjja lite i min rygg, hoppas på et positiv skillnad imorgon. Glömde fråga om ja fick ta en promenad imorgon bitti innan behandlingen men har för mig att man inte får göra det för man skall komma "så dålig som möjligt". Men jag tänkte ta Shandy coh Cordy och gå en sväng nu iaf. Så är jag hemma till 20 och kan kolla på tv resten av kvällen. Idag kanske jag skall scrapa lite, skall även beställa hem lite mer roliga saker från en sida, så jag kan göra lite roliga kort:)
 
Men nu skall vi ut och röra lite på fettet!!! Pusss och Kram!
 
 

Godmorgon

Kategori:

Min morgon startar bra, försover mig. 

Som tur väckte Emelie mig så jag kunde gå med ut och promenera. Så morgonpromenaden är nu avklarad och jag sitter nermyst i soffan med en kopp te. Inte riktigt redo för att starta dagen än utan tänker bara sitta här tills jag känner mig redo för livet. 
 
Hur mår ni där ute idag då?
Sovit gott?
 
Jag har fortfarande ont i min rygg, och handen är lika usel som vanligt. Börjar bli riktigt trött på att inte kunna avända handen som jag brukade. Det är snart två månader sedan jag skadade den och inget händer. Jätte segt, men imorgon skall jag till läkaren så då kanske han kan ge mig ett svar på varför allt är som det är. 
 
Min söta kisse gjorde något jätte kul igår kväll, han bar nämligen omkring på en av Ricohs leksaker, såg sjuukt lustigt ut. Hihih. Han är ju för underbar min lille plutt<3 
 

Sötsaker/godis/chips=äkligt

Kategori:

Nu känner jag mig brutalt äklad av sånn skit. 
Så nu är jag sjuuukt laddad inför en grym vecka med massa förbränning.
 

Måndag, Onsdag skall de tas 2,5 timma promenad per dag och Tisdag, Torsdag blir det 1,5 timma promenad per dag. Skall även kika på om jag kanske skall gå ner och simma en dag. Kolla om jag kan simma med min trasiga hand. Kanske även bra för min rygg som just nu inte alls mår bra. Det tål att tänkas på iaf. 
 
 
 

Vad hände igår?

Kategori:

Igår när jag skulle ut på promenad ringde Sander!
 

En timma och en promenad senare så satt jag i bilen påväg till Vara och kronan. Så det kan gå ibland. Förfest hos Johanna sen drog vi till Kronan. Något som jag hade riktigt roligt åt är hur jävla depserata endel killar är. Var ett killgäng som gick från tjejgäng till tjejgäng och försökte få in en fot. Jag tycker sånt är jätte kul att kolla på :P I övrigt så var det jätte kul allt annat med!! :)
 
Lite segt att bara ha fått sova 5 timmar så är lite slö. Men kommit hem från hundklubben för en stund sedan. Det var mulle som gällde. Men jag höll mig mer i skogen med Eva. Trivs så bra med Eva, så härligt att traska runt med henne och bara vara mitt i skogen. Idag pratade vi väldigt mycket om hundarnas trösklar och även Eva erkänner att hon tror de finns lite amstaff i Shandy då Shandys tröskel är så låg att den går knapt att se, likadant gäller amstaffen på klubben. Så de blir lite tjaffsande mellan dessa men det går bra. Iaf nästa hund jag skaffar skall vara en rensasig hund med en hög tröskel. Ricohs tröskel är rätt hög, han en kaxig men han har ALDRIG skadat en annan hund. 
 
Nu skall jag fixa iodrning mig lite, skall till Vara med Emelie och handla på Willys. Hur kul är det inte att ha en kompis att storhandla med ;D. Ja skall dock inte handla så mycket. Lite kyckling och så kanske lite glass.. 
 
Kommande vecka skall jag ha hög förbränning och nyttigt intag, kommande vecka vill jag ha ett stort hopp i vikten.. Vill väga mella 58-58,5 mindre är ju också välkommet men det är lite svårare!!
 
Hörs senare!! Pusssss

Tre över delar en underdel

Kategori:

Underdelar, byxor är ofta dyrare än överdelar.

Eller allt beror väl på vart man handlar. 
Jag tycker överdelar är roligare att handla än underdelar.
Denna outfit är från hm. 
 
Stickat är ju alltid höstens höjdpunkt, vem älskar inte stickat liksom. 
Det passar till allt, det är varmt och det är snyggt kan det bli bättre?
Sen har jag valt ett par skinnbyxor till detta. Det är trvisamt och passar in både till fest och vardags. 
Eftersom det är lätta kläder hade jag valt snygga armband, ringar och örhängen. En färgklick av en jetset klocka passar aldrig fel. 
 
 
Allt finns på hms hemsida. Nu skall jag ut och ta en promenix. Så jag någonsin får köpa nya byxor för just nu får jag inte det eftersom jag vill minska några fler kilon :)
 

Lördag

Kategori:

Inte en rolig Lördag alls. Ligger i soffan och tycker synd om mig själv:/
 
Ryggen gör ordentligt ont. Inte alls roligt. Men har iaf fått i mig god mat Skall se om jag kan komma ut på en promenadlite senare :) Nu skall jag glutta runt lite på jotex, hm, gina, kristinasscrapbooking och trend4you :)))
 
 
 

Godmorgon

Kategori:

Frukosten i magen på både mig och vovvarna, vovvarna har även fått sin morgonpromenad. 
 
Nu sitter vi nermysta i soffan och chillar. Ser på film och dricker tee. Myspys på hög nivå. Har även duschat, sjukt skönt, ville inte duscha förren jag fått tag på hår olja. Så igår fick jag tag på det så nu är jag nyduschad också och håret är fyllt med olja.
 
Idag skall Jag diska, det är det stora målet idag, sen skall jag även gå till färgaffären och kolla om dem har färgade papper:) så jag kan scrapa lite mer :D. Födelsedags kort, julkort och lite andra roliga kort. 
 
Jag har verkligen skrivtorka. Vet inte vad jag skall skriva till er längre. Jag kan ju skriva ett långt inlägg om hur ont jag har och så. Men hur kul är det att läsa. Skall kika in på lite klädhemsidor och visa er lite snygga outfits efteråt, vad tycker ni om det?=)
 

Gokväll

Kategori:

Lätt att höra av sig när internet lyckades krånglar rätt rejält igår. Ja tröttnade och tänkte höra av mig idag istället.. 
 

Idag började min dag tidigt, gick upp 5.30 för att ta min morgonpromenad, sköönt var det. Det tyckte både Cordy och Shandy också. Efter det bar det iväg för att införskaffa födelsedagspresent till min lillebror. Hittade det jag sökte efter hittade också scrapbooking saker så har gjort mitt första kort idag, självklart skall den jag älskar mest i världen få mitt första kort. Det var riktigt kul att hålla på med detta. Nu skall jag bara införskaffa liten sax och en linjal så att de blir raka linjer. Sen vill jag köpa in lite tjockare papper i vitt, rött, grönt, blått, lila och rosa :) Åååå så roliga det är. Hahaha förvänta er massor av roliga kort framöver ;D
 
Igår besökte jag min skapande av hand grupp. Där vi jobbar med våra händer. Känns egentilgen sjukt onödigt men kan de hjälpa min hand att bli bättre så ofc åker jag dit. Efter det besökte jag jobbet en sväng, snacka lite med chefen. Köpte dippsåser till min sallad som jag skulle äta hemma:) Efter det blev det agility, Shandy blir med och mer ofokuserad, känns som hon inte tycker de är kul längre. Antar att de beror på vårt vattniga underlag på klubben. 
 
Imorse vägde jag mig -0,3kg sen förra veckan.. Sammanlagd viktminskning är nu 5,9kg och total vikt att gå ner till första delmålet är 4,9kg. Efter mitt första delmål skall jag pausa lite känna mig in i kroppen och se om jag vill ner mer eller om jag är nöjd:) Idag har det varit lite ätardag, haft kvällsmys här hemma med massor av vovvsingar. Skall försöka äta nyttigt imorgon istället, kanske lite gotta på kvällen;D
 
Nu skall jag se klart på filmen pusss<33

Upp och hoppa mina sockertoppar :D

Kategori:

Nu är jag vaken, trött som en liten apa men vad gör det?
 

om 15 minuter skall jag möte Emelie för en timmas morgonpromenad:)) Sen i övrigt idag skall jag till Alingsås till min handspeciallist, för lite grupparbete. Men först skall jag borsta tänderna.. 
 
Höörs sen pussss<3
 

Fiiint det blev<3

Kategori:

Gardiner med en hand, inte okej?
Men nu är det klart och jag lyckats med min lilla hand som inte fungerar som den skall. Men det blev super duper fint. Hissgardinerna var svårast. Rullandet ville inte fungera med ett tumgrepp ;D När gardinerna var färdiguppsatta bidde det en promenad med Bettan, hihi det var trevligt. Tur att det finns telefon när hon bor så långt bort mitt lilla hjärta. Hon är verkligen en männsika som jag är otroligt glad att jag träffade, har verkligen haft ett av de bästa åren i mitt liv med henne. Hon är bäst min bettiii booo<3
 
Nu skall jag äta kvällsmat, två knäckebröd och tee, gottgott. Till det blir det massa tv gluttande:)) Sen skall jag även kolla på julklappar och advenstgardiner:)
 
Puss på er gullungar<3
 
                          Denna hänger i storarummet                       Denna hänger i köket

Gardiner

Kategori:

Dags att stryka och hänga upp gardiner!!
 
Efter det blir det en promenad på sisådär 40 minuter. För att förbränna lite fett. Till Fredag morgon måste jag ha förbränt och blivit av med minst 0,3kg helst mer från förra fredagen.. Hade vart såå skönt att komma under 59kg:))
 

17 Oktober

Kategori:

Julafton närmar sig med storm fart:D
 
Heeejj Alla underbara, förlåt för att jag ite hört av mig på ett tag. Eller ja ni har inte hört mycket ifrån mig iaf. Men jag har varit i en jobbig svacka så har verkligen inte ens orkat starta datorn längre. Har de välditg kämpigt med min lilla hand. Den krånglar och går inte alls framåt längre, det pressar än något så extremt phsykiskt. Men jag skall försöka ta mig upp för backen även denna gången, allt går att leva med så länge den jobbiga smärta försvinner. För den är verkligen värst just nu. Men igår var jag ju hos min handspeciallist och fick jobba lite med händerna, hon är inte alls nöjd med min utveckling som just nu är noll. Men vad skall jag göra?, jag försöker och försöker men det funkar inte. Jag börjar faktiskt mer och mer förbereda mig på det värsta, att rörelse förmågan i mitt långfinger aldrig kommer komma tillbaka till ens hälften av vad det var innan. Vad skall man jobba med då? Förstår ni hur mycket man faktiskt använder sina fingrar??
 
Över till något trevligare, började denna dagen med ett stor röjj hemma. Drog ner alla gardinerna för att senare efter maten stryka och sätta upp nya. Efter detta blev det en promenad med Emelie, som precis gått hemåt efter att ha färgat, satt i lös hår och klippt mitt hår, blev sjukt nöjd. Så skönt med långt hår igen. Som sagt nu skall jag snart äta och sen skall lägenheten pysslas om:)
 
Scrapbooking är bra för finger övningar så det skall bli min nya sysselsättning här hemma:))
Det innebär alltså fina kort som man gör själv! Som detta!!
 
 

Tupplur

Kategori:

Ibland får jag sådan panik för att det gör så ont. 

Så jag lägger mig ner och bara gråter mig till sömns. Det är det absolut bästa sättet att bli av med den extrema paniken. Så jag sov två timmar intill mina älskade vovvar. Det var skönt och välbehövligt. Nu skall vi snart till hundklubben. Tänkte först inte åka med men beslöt mig för att göra det ändå. Så nu skall jag springa ut med Shandy och sen får lillemanen följa med till klubben!!
 
Puss och Kram

Måndag 15/10

Kategori:

På något sätt älskar jag måndagar, iaf när man är ledig jämt som jag är nu för tiden. 
 
Sen kanske de inte är så roligt att alltid vara ledig heller, ibland klättrar jag faktiskit på väggarna. Men för det mesta är det faktiskt bara skönt, hade aldrig pallat med att vika hamburgare med denna handen. Hade jag haft ett jobb där man sitter och skriver på en dator hade jag nog kunnat gå tillbaka i arbetet tidigare. Men icke picke, så hemma får jag vara.
 
Morgonen började med en promenad med min underbara gooing Emelie, alltid lika trevligt, prata och förbränna perfekt kombo om man heter Madde, sen hem och gosa ner sig i soffan framför en film :) När filmen var slut fick jag göra något vettigt, bidde att diska det gigantiska berget jag samlat på mig i helgen. Nu väntar jag på reklamen, också något jag börjat med det senaste, älskar att kolla reklam. 
 
Senare blir det fram och hämta ett paket från hm med mina regnstövlar i. Sen skall jag även köpa hårfärg. På Onsdag skall jag troligtvis fixa håret. Emelie skall hjälpa mig! Klippa, färga och sätta i vaxslingor:)) Så andra paket som jag väntar på denna veckan. Paketet med håret, ett paket från jotex med mina höst gardiner, ett paket från tred4you sen väntar jag på ett till men tänker inte avslöja vad. Ni får se när det kommit :D
 
Men nu skall jag damsuga och sen skall jag kolla brevlådan igen;D
 
Hörs sen pusspusss

Min Lördag

Kategori:

VAR SUPER

Jag, Emelie och Jennifer började med morgon motionen. Sen gick jag och Emelie hem till mig och käka kakor, bytte lite kläder och tjötade almänt mycket ihop med älskling. Efter detta fick vi för oss att fixa/laga naglar sagt och gjort, 15 minuter senare sitter vi hos Cissi. Där satt vi heeeeela dagen, med fem ungar hemma blev det mååånga avbrott. Efter detta sprang vi hem fixade oss på en kvart för att sen åka till Alingsås. Där åt vi skit god mat på musses, huuur gott som helst verkligen. Förrätt bidde de vitlöksbröd och huvudrätt grillad kycklingfile med klyftpotatis och kebabsås.. MUMMSSSS... Efter detta gick vi hela ljus i Alingss slingan i allt regn. Men det var super myys ändå. Sen avslutade vi med glass på max. Var verkligen en hel dag med Emelie, super duper kul hade vi :)) Så jag bugar och bockar för denna Lördagen.. 
 

 
 
 
 

Ideerna spruuuuudlar

Kategori:

Sååå sjukt taggad inför lägenhetsfix, kommer bli sååååå bra<3
 
Har ändrat endel ideer, kommer visa er senare.. För nu skall jag krama min älskling innan han åker hemåt!
Senare idag skall jag bjuda mamma och lillebror på kycklinggryta. 
 

Godnattt

Kategori:

Ja det är vad jag hade velat säga....

Så enormt trött, men kan inte sova. Helt sjukt vad lite rubbning i vardagen kan göra med ens kropp. Denna natten har varit den värsta på länge. Kan verkligen inte förklara hur jobbig den varit. Så less på detta elendiga helvete så jag vet inte vart jag skall vända mig längre. Allt började lite innan 00 inatt. Ja pratade med mamma samtidigt fick mamma ett annat samtal. Det hade hänt igen, person nr2 var borta, dratt till person nr3 som vi kan kalla de här. Jag besluta mig snabbt för att åka dit ihop med mamma och tala person nr2 till rätta. Njaaa kanske inte den bästa iden, blev massa ordkastande och två irriterade bilar som åkte åt varsitt håll. Men de slutade inte här. När jag väl kom hem och skulle sova ringer mamma, "kan du hämta person nr1, det är kaos och person nr2 är påväg hem". Fick inte låna Billys bil så tog cykel och cyklade som en jävla tok hem till mamma tog bilen och drog mot att hämta person nr1 men person nr2 var redan hemma. Jag åkte hemåt, rädd för att faktiskt något har hänt. Låg och vände och vred mig, grät och mådde illa som fan. Somnade inte förren närmare 3. Vaknade imorse runt 7, mådde fortfarande illa som fan. Person nr2 är idag fylld av ånger, men sa igår upp kontakten med mig och mamma. Så hos mig har denne inget att hämta. Jag är så sjukt trött på detta som har pågått i 1,5 månad så jag vill bara försvinna under jorden ett tag och komma upp så är allt som vanligt. Denna drabbar så fel männsikor så det är bara så helt jävla tok fel. 
 
Varför jag väljer att inte skriva några namn är för att det är väldigt personligt, men jag måste verkligen få skriva av mig detta så ni får stå ut. Personerna i fråga vet vilka de gäller och ni som står mig nära ni är medvetna om det också, ni andra får sitta där och vara nyfikna på nytt skvaller.. 
 
I skrivande stund sitter jag och dricker min tredje kopp te, massa ljus är tända här i mitt mysiga kök och stolen börjar faktiskt bli lite hård efter 3 timmar och 40 minuter på den. Älsklingen har vaknat så skall ta min kopp te och krypa ner i sängen intill han lite till och sen är de frukost som gäller. Men innan det skall jag fram och handla lätta till bubben min.. 
 
Senare kommer ett inlägg där jag skall berätta om hela min gårdag som förövrigt var fantastiskt om man bortser från natten:))
 
Pusss<3

Chillar i soffan

Kategori:

Sitter här nermyst i soffan, med massa tända ljus:)
 
Promenaden var underbar och ner vi gick började jag fundera.. Ännu mera på mitt lägenhetsfixande.. HAHA det är det ända som snurrar i mitt huvud just nu, har så mycket ideer, så mycket tankar osv:) Tänker på om man kanske skall köra på svarta inredrningsdetaljer i köket istället för vita?? Men allt tål att tänkas på:)
 
Här får ni lite bilder från dagen:)
 
 
 
 
 Texis myser gott i solen<3
 
 
Hallongrottor:)
 
Dumlekakor:)
 
Shandy badar, sista doppet för iår tro?
 
 
Fint i köket!
 
Fint i köket!
 
 
 

Promenaad time

Kategori:

Snart ut och gå med Emelie:)

Gick ju inget imorse, fast så som jag stojjat runt hemma så har jag säkert förbränt massor. Men nu skall vi ut och gå en sväng snart:) 30 minuet är det som gäller. Klä sig varmt så man slipper frysa!! Efter det skall jag handla lite saker till ikväll:) Till kvällsmat blir det samma som lunch!! Kom precis hem från Orraholmen det har varit myyys. Och kakorna blev jäääätteeeeee goda:) 
 
Men nu måste jag hoppa i lite andra kläder:)))
 
Puss Pussssss

Lägenhetsfix

Kategori:

Första sakerna påväg hem:))
 
Gjorde en liten beställning på tre hjärtan till köket och lycktan till hallen:) ända anledningen är att lycktan var nersatt i pris så ville inte missa chansen :)
 
Nu skall vi upp till Orraholmen snart med mina nybakade hallongrottor och dumlekakor, som jag nu skall göra färdigt:))
 
PussPusss
 
 

Lägenhetsfix

Kategori:

Storarum
Här inne skall de inte göras så mycket, det skall upp tre tavellister. 
På tavellisterna skall jag ha tre olika saker:)
Tavellist 1
 
Tre jätte fina små tavlor:)
 
Tavellist 2
 
Dessa två hjärtan, på den tavellisten skall de även stå en vit ram med ett kort på mig och Billy.
Så det blir "du&jag" bild "lycka" :)))
 
Tavellist 3
 
Skall de stå tre ljuslycktor på detta sättet:) Tycker jag var super fint :)

Lägenhetsfix

Kategori:

Toalett och Hall
Inne på Toaletten skall jag sätta upp hyllor från Ikea(lack). 
Den minsta storleken, tre stycken. 
Dessa fina saker skall få stå på hyllorna:)
 
Sen skall jag även byta handdukshängare, toalettrulle hållare och sätta upp en hörn hylla i duschen:)
 
Till Hallen skall jag inte ha så mycket 
 Enbart denna vackra lyckta. 
 
 
Den är sjukt vacker och kommer pryda min hall vackert:)
 

Agilityn

Kategori:

Igår var det agility, var endast Shandy som kördes. 

Samuel besluta sig för att gå med Eva på promenad, så han tog med sig Nona, Ricoh och Cordy och vandra iväg. I lite över en timma var dem borta och Samuel somnade bums på min soffa när han kom hem till min lägenhet. 
 
Shandy då. 
Lydnaden/uppvärmningen misskötte hon sig rejält. Hatar när hon inte lyssnar på mig för jag vet att hon kan bättre. Så under slalom mellan hundarna rök hon ihop med en annan.. Var verkligen inte så att Shandy bara fick för sig att hugga för så gör inte min hund. Utan detta var en hund hon inte går ihop med för fem öre. Så jaja gick som de gick. Jag blev irriterad för min hund skall gå lydnad med mig och skita i allt annat. Hon fick sitta i bilen ett tag tills jag kunde med att titta på henne utan att koka av ilska. Sen körde vi, väldigt strikt och väldigt försiktigt första banan då hon inte skulle få´ha "kul" med en gång. Men andra banan gav vi gärnet och det gick sjukt bra.. Trist att de börja som de börja men hon är verkligen en duktigt hund så jag är mycket nöjd med hennes avslut iaf :)
 

Rehab besök

Kategori:

Igår var jag som sagt hos min handspecialist, hon ville se hur jag jobba med händerna. 
Så igår träffade jag massa andra som hade problem på olika sätt med axlar, händer eller liknande. Så fick tova tror jag det hette. Mitt mål blir att tova en katt skall bli kul att se om jag med mina otroligt dåligt skapande händer kan fixa något roligt för en gång skull. Lär man sig det och blir duktig på det så kan man nog göra mycket roliga saker. I alla fall nu skall jag till denna gruppen två gånger i veckan tisdagar och torsdagar så skall vi se hur min rörlighet förbättras om den nu gör det jag börjar mer och mer tro att det aldrig kommer bli bra:( Men sånt kan man inte avgöra förren om ett bra tag..
 

Lägenhetfix

Kategori:

Åååå jag har så mkt planer för min lägenhet.
Den skall få sig ett lantligt utseende. I detta inlägget får ni läsa om min make over i köket. 
Allt kommer får göras pö om pö men jag har redan börjat lite smått!!
Börjar med att måla köksbordet vitt:)
Till köket har jag köpt en tavellist och på den skall jag lägga dessa tre hjärtan. 
 
 
Kommer bli väldigt mycket baktanke med allt, detta har alltså tagit mig månader att planera. 
Köket kommer gå i väldigt mycket hjärtan, älskar hjärtan<3
 
 
Dessa finingar skall också få en plats i mitt kök. 
 
 
Dessa tre förvarningar passar toppen in på mig, godsaker, te och knäckebröd.. Gottinamnam:)
 
 
Riktigt fina ljusstakar med otroligt fina budskap. 
Kika in senare så kommer ni få se vad planerna är för toan,hallen och storarummet:)

Godmorgon gång nr2

Kategori:

Hahha blev så trött så slumrade till i ca 20minuter :)
 
Men har iaf varit hos veterinären med Nona, gick super, hon fick bara anmärkning på tandstenen men detta skall vi ju ta bort så det är ingen fara, troligtvis denna månaden:) Hunnit med sjukt mycket nu på förmiddagen, snart tvättat alla kläderna, sista maskinen är inne nu. Har diskat hälften, men har ca hälften kvar, så skall gå loss på det snart, skall även baka lite kakor, och sen damsuga av ordentligt här hemma. Har även hunnit rensa bland alla kläderna så nu står de tre papp kassar redo att leta nya ägare:) Har då även lagt iordning så det är sjuk fin ordning på mina kläder. Super duper nöjd :) Såhär såg de ingte ut imorse precis ;D
 
 
 
Dagens middag blev en hemma lagad pizza, med kalkon, sallad, gurka och garlic topping. Ingen ost dock, de saknades:( Men sjukt gott var det. Endast 300kcal:)
 
 

Godmorgon denna Fredag

Kategori:

Idag är det Fredag, älsklingen skall komma hit:)
Imorgon skall vi till Alingsås med Emelie ochTobbe, käka på musses och sen gå på lights in alingsås. Så klä sig varmt och sen gå den vackra ljus sträckan på 2,5km :)) Men först skall vi avklara denna Fredag. Jag börjar dagen med vägning. -0,5kg sen sist:) Sammanlagt ligger nergången nu på -5,6kg. Så sjukt stolt över mig själv. Hållt på i 9 veckor och jag har verkligen fortsatt hela tiden. Såhär skall jag fortsätta till mitt mål är nått. Dagens to do, tvätta, diska, städa, rensa bland jeans och shorts, kanske även bland tröjor och linnen med. Ni skall få läsa om gårddagens besök hos läkaren och ni skall även få läsa om agilityträningnen, sen skall jag avslöja mitt nya projekt här i lägenheten:) Har sjukt mycket planer:)) 
 
Men nu skall jag gå ut för mamma kommer snart så skall jag till veterinären med Nona:)
 
PusssPusss
 
 
 

Nattii

Kategori:

Jätte trött så orkar inte blogga. 
Men vi hörs imorgon. 
 

Lydnad kurs 9/10

Kategori:

Shandy och Madde, lydnadskurs på västra bitterna..
 
Shandy är min ängel. Hon är det bästa som hänt mig. Jag vill ge henne allt för hon ger mig allt. 
VI började med sakstövning, hon tog två bollar helt klockrent, skall försöka träna detta lite hemma, nu när hon faktiskt tycker de är roligt igen :) Sen körde vi lydnad, Shandy uppförde sig som en elithund. Illblängde i mina ögon hela tiden för att få nya kommandon. Hon hade lite svårt med sitt kommandot men fullt förstårligt då det var blött och geggigt på planen.. Men som sagt hon gick sjukt bra med mig och är så jävla nöjd med denna kursen :)
 
Nu har ni fått veta lite om min lydnadskurs som jag var mycket nöjd med, men nu skall jag pussa på mina hundar, se på efterlyst en krypa ner i sängen för att gå ut och gå med Emelie och Jennifer imorgonbitti :))
 

Handspeciallist

Kategori:

Besöket hos handspeciallist.. 
Ja gick väl som vanligt, hon kollade gav mig lite övningar och fixade även min natt skena som vart otroligt jobbig det senaste. Fått sova en natt med den nu och det känns bättre. Jag kommer bli sjukskriven längre. Minst till och med den 11/11.. Inte allt för kul men utvecklingen går inte alls så mkt frammåt. Men vi skall försöka åka till handspeciallisten två dagar i veckan så skall dit imorgon med. Jag gör så gott jag kan!!

Mätt och belåten

Kategori:

Nu sitter jag mätt och belåten..
Jiiisses va mätt jag blev, för jävlar va mat jag åt!! Men det var sjukt gott och de behövdes för mitt onda huvud. Suttit och gjort naglar hela dagen.. Inte hunnit med något mer. Tog en lång promenad med Emelie och vovvarna innan jag lagade massa mat :) Till middag blev det tortilla med kyckling och sallad.. Nu tänkte jag ge er lite inlägg son jag lovat:) Naglarna bidde super duper iaf!!
 

Avklarad promenad:)

Kategori:

Så skönt att starta dagen med en promenad :)
 
Idag skall jag utföra föjande:
Fixa naglarna
Rensa Garderober
Framkalla bilder
Kanske baka:)
 
Nu måste jag äta innan jag svälter.. Hörs sen!
 
 
 

Godmorgon

Kategori:

Sorry att det inte blev mer igår.. Skulle bloggat mer om jag kunnat..
Mitt internet var sjukt stört och bara krångla så glodde lite tv och sen somna jag..
Kommer mer inlägg senare, bland annat från hundklubben och handspeciallisten igår. 
Men nu skall jag starta dagen med en morgonpromenad med Emelie. Och sen blir det frukost. Redan as hungrig så får la se hur detta går..
 
Vaknade iaf imorse och var på ett jävla humör. Såå trött på vissa händelser i livet. Vill bara bort från detta så jag slipper gå och irritera mig på samma saker dag ut och dag in.. Men snart så slår det in.. Det vill jag lova :))
 
Hörs sen<3

Gooodmorgon

Kategori:

Morgonpromenaden done

Så härligt att gå med Emelie:)
Nu hämtar mamma mig snat så måste skynda lite..
Bädda sängen och ut med den lille.. Hörs sen!! Pussss

Hemma=)

Kategori:

Äntligen hemma!

Sitter nerkrypt under en filt och gömmer mig i hopp om att allt skall bli bättre.. Har jätte ont i min hand detta är så sjukt jobbigt så det är inte klokt. 
 
Men men allt har väl någon gång en vändning, någon gång kommer de väl sluta göra ont.. Beställt ett par gummistövlar som plåster på såren.. Behövde verkligen ett par och hitta ett par på hm för 134:- så klippte till :) Har även klickat hem lite nya höst gardiner. Tycker jag var värd detta!!
 
snart skall vi dra till hundklubben!!
 
Puss<3

Måndag morgon

Kategori:

Sitter hemma hos älsklingen!!
 

När jag är här vill jag inget annat än att bo här, men när jag är hemma i min lägenhet är jag så glad över att vara där:/ jobbigt läge!! Men vi kör på att bo ifrån varran ett tag till, han måste ju börja gilla mina katter först;) nu går iaf min buss om 60 minuter, så skall börja fixa mig :) till frukost blev det flingor och yoghurt, ett glas juice och två knäckemackor, 310kcal var det i detta:)) 
 
Vi hörs senare:) tills dess ha en toppen dag!
 

min dator<3

Kategori:

Nu är den fixad:)
 

Ominstallerad och bytt hårdisk, så förhoppningsvis överlever den ett tag till nu :)) Vi har ätit kvällsmat, jag har sett tredje Johan Falk filmen och nu ser älskingen på något program där dem slåss, Ufc hette de visst.. Jääättekul ;) Men mig går det ingen nöd på jag har ju min dator som älsklingen fixat i helgen. Så jag har läst lite bloggar, och nu skall jag kika på inredning till min toalett :)) 
 
Blir nog inget mer inlägg ikväll, utan sen vandrar jag ut med hundarna och till sängs :)
Så nana gott!
 
Bild från Ikea igår :)

Datorfix

Kategori:

Älsklingen håller på förfullt med mig dator:)
 

Jag har sett på Johan Falk ett och två, men nu får de räcka för dagen!! Middag idag blev köttbullar och makaroner.. 600 kcal innehöll det:)) gott gott:) när min dator blir klar skal. Jag fixa lite saker med den, medans älsklingen ser på programm jag inte gillar.. Har ett ps dokument att bli klar med, sen skall jag även skriva ner vad läkarna har sagt de två senaste besöken så jag vet när försäkringsbolaget vill veta! 
 
Nu skall jag spela angry birds!! Puss och Kram:)) 

Lycklig

Kategori:

Tänker ni någon gång på hur bra ni har de:)? 
 

Jag tänker på det rätt ofta, jag är såå lycklig över mitt liv. Trots min skadade hand så vill jag verkligen berätta hur glad och tacksam jag är över livet:) jag har goa underbara vänner. Jag har världens bästa hundar, världens goaste katter. En mor och en far som ställer upp i vått och tort och älskar mig som deras lilla underbara prinsessa! Kan man göra annat än att lee åt vardagen? Ja de kan man, man kan hoppa gapa och skrik av lycka.. Men detta är för personligt så vill inte berätta det så öppet. Men de ovannämnda vet vad menar! Tack för att ni stöttar mig i mina val i livet.. Men nu är jag lyckligare än lyckligast och det är sååå underbart:) så nu fortsätter det på detta spåret och jag kommer simma runt i lycka!! Va bara tvugen att skriva av mig all lycka:D 
 
Pusssss på nosen!
 
 
Vet att ni får se gammla bilder men iPaden går inte ladda upp nya bilder:))

Motivation

Kategori:

Har ni svårt att hitta den!
 

Ni är inte ensamma, alla har vi svackor även jag. Jag tänkte dela med mig av vad jag tror. Ta en bild på hur ni ser ut. Gillar ni det ni ser? Gör ni det inte kommer ni hitta stoor motivation där. Sen ta gärna bilder under eran vikt nedgång, så kan ni jämföra vad ni har gjort. Tänk på att en bild sägermer än tusen ord. Jag tror de är viktigt att ni tillåter er att falla, och äta vad ni vill. Men första månaden bör ni ta de lugnt annars är de lätt att falla tillbaka i gamla vanor. Jag har nu gått över till att ha en dag i veckan, lördagar:) jag har hållt på i åtta veckor. Se varje motgång som en lärdom. Haft en uppgång, då gick jag upp rätt mycket på en vecka, nämligen 1,1kg men veckan efter gick jag även ner 1kg.. Så nu är jag tillbaka på samma vikt som för 3 veckor sedan.. Skulle egentligen fotat nu men det kom,er inte ske då jag gått upp 0,1kg sen förra fotograferingen.  Men det gäller att inte tappa modet. Kommande vecka skall jag ge gärnet för att minska 0,5, eller mer! Håll tummar och tår.. Jag tror även de är viktigt att ni pratar med någon som förstår er, kanske till och med någon som har samma eller liknande mål:)) gör ni dessa tre små saker. Ta bilder, ger er själva "äta vad ni ill dagar" och vänner som stöttar er! Då kommer ni fixa detta exemplariskt:)) 
 
Jag använder fyra appar för att gå ner i vikt, shapeup, runkeeper, trängisdagbok och viktkoll. Shapeup räknar jag mina kalorier som jag stoppar i mig i. Runkeeper berättar hur mycket jag förbränner under mina promenader. Det som runkeeper berättar lägger jag själv in träningsdagboken här lägger jag även in all annan träning. På kvällen lägger jag in träningsdagbokens resultat i shapeup. Varför jag lägger in de på kvällen är för att inte lura mig själv, så jag inte äter mer än vad jag får.. I appen shapeup kan man välja hur mycket man vill gå ner i veckan, jag har valt 0,5kg i veckan, då får jag äta 1443kcal per dag.. Så det var lite om hur jag gör, min nuvarande vikt är 59,7kg och min målvikt är 50kg.. Det är 9,7kg ner, målet är att nå detta på ca 20 veckor. Vid jul vill jag alltså väga ca 54,5kg! 
 
Så ut och rör på er och glöm inte att svett är fett som gråter, har ni svårt att svettas under ex en promenad? Klä er varmt så blir de lättare!! 
 
 
Tyra Sjöstedt, min största förebild av alla.
Ni kan följa henne på tyra.se eller darios.se!!

Lördag

Kategori:

Härliga Lördag<3 
Hade en helt fantastisk Lördag:)) Vi började med en tur till Bygg Max, där köpte älskling en mellan skiva till hans nya walk in closet:)) Sen körde vi hem med den skivan, den var gigantisk så fick lämna den innan vi fortsatte vår shoppinglördag:)) Efter detta for vi till Bauhuose (satvning på detta?), där köptes hyllplan och sen tog vi mitt favvoritstopp Ikea:)), där gick vi omkring lääääänge, vi åt mat och hade de super mysigt, älskling köpte lite allt möjjligt till sig pch jag handla tre st tavellister.. Detta är starten på min förändring i lägenheten! Sååå nöjd och det kommer bli såå bra. Skönt att ha bubblan spräckt nu kan jag börja införskaffa de andra sakerna. En efter en. Tänkte börja med det som skall upp på tavellisterna.. Något annat som jag inte gjort än men lovat mig själv att göra under min sjukskrivning, är att framkalla bilder.. Blir morgondagens too doo!! Efter Ikea åkte vi och handla mat på Maxi.. När vi kom hem tog vi en lång promenad, både skönt för mig och mina vovvsingar:))
 
Igår hade ja "äta vad jag vill dag".. Bläää vad mycket gott jag åt, godiset smakade gottinamnam.. Men nu skall jag hem och förbränna jävul! När man får äta vad man vill blir jag sjuk om eggad, dock mår jag sisådär över detta idag men som sagt ny motivation och det är det värt:)) Till kvällsmat igår åt vi kyckling "taccos" riktigt gott var det:)) vi såg även en film minns inte vad den hette,, men bra var den iaf:) Hoppas ni haft en lika bra helg!!!
 
 
 

Söndag=Mysdag

Kategori:

Dricka tee och se på film:))

Det är vad jag sysselsätter mig med idag.. Har precis sett den sista av de två Johan Falk filmerna som kommit ut. Älskar Johan Falk filmerena<3 var längesedan som jag såg de andra så tänkte mysa ner mig och se på den första nu:)) Skriver fortfarande från ipaden så kan inte ladda upp några bilder tyvärr.. Min dator är inte helt i sin ordning än, hoppas Billy hinner fixa den innan jag åker hem imorgon!! Jag vill också ha en ipad, vet att jag tjatar men trvis sjukt bra med att skriva och surfa på denna! 
 
Ni skall få höra om min Lördag i ett senare inlägg, för nu skall jag glutta film:D 
 
Puss och Kram! 
 
 

Fredag

Kategori:

Jag åkte med 17.10 tåget framme 17.26!! 
 
Men bestämde mig för att innan jag åkte skulle jag överraska min bästaste mamma:) så jag slog in fyra cupcakes i selofan. Köpte en kartong med marabou hjärtan och ett gulligt kort, där jag bland annat skrev att de fanns thaimat hemma i mitt kylskåp som hon gärna fick ta.. Detta placera jag i bagagen på mammas bil. Sen la jag även en lapp under sterion där de stod kolla i bagageluckan.. Sen skicka jag ett sms och skrev att bilen står på stationen, under sterion ligger en lapp, lääääs den:)) hon blev jäätte glad när hon hittade detta!! 
 
Resan gick super duper bra, Shandy älskade sin nya munkorg som varken skavde eller var jobbig!! Tack Ammi för denna!! Väl framme hos älsklingen så skulle alla hundar pussas med pappa innan jag fick gör de!! På kvällen käkade vi varma mackor och såg på en av de två nya Johan Falk filmerna!! Riktigt mysigt hade vi det! Innan vi somna gick vi även igenom vad vi skulle införskaffa på lördagen, till älsklingens nya Walk in closet! 
 
Men berättar mer om lördagen i ett nytt inlägg, men nu är älsklingen vaken så skall krama om han lite!! Höörs sen, jag lovar:)
 
 
 
En bild på mina bästiskatter!! Det bästa valet jag gjort på länge var att skaffa Texas<3

Söööndag

Kategori:

Fööörlåt för att jag inte bloggat:(
 
Älsklingen har hållt på och installera om min dator samt bytt hårddisk till en större:)) så lånar hans ipad och skickar iväg ett litet inlägg.. Hoppas datorn är klar idag, så jag kan återgå till att blogga normalt. 
 
Idag är det alltså söndag, älsklingen skall till gymmet, undertiden tänker jag se på en av de två nya Johan Falk filmerna och dricka massor av tee:)) Annars idag har jag inget speciellt planerat. Duscha, kanske gå en promenad runt åby eller om vi tar och går över leden idag. 
 
Hur har er helg varit då?? Hittat på något kul?? 
 
Jag tänkte berätta lite om min Fredag och Lördag, men gör det i var sitt eget inlägg så blir de mer strukturerat:))  
Jag gillar när det är ordning och reda.. Hellre lite korta inlägg än ett som är mil långt.. Håller ni inte med?? 
 
Gud va jag också vill ha en ipad, såå sjukt smidigt,, blir att införskaffa en om ett tag!!! 
 

Godmorgon :)

Kategori:

Lite sent att säga godmorgon kanske ;)
 
Min morgon började med en promenad med Emelie. Sjuk underbart väder, bara nöjt hela tiden. Luften och allt bara är helt toppen när det är höst.. Ååååå vad jag älskar hösten, så länge de inte regnar :P
 
Idag hade jag tre saker att göra innan jag åker till Mölnal. Jag skulle vika in alla nytvättande kläder, det är typ de värsta jag vet. Mina kläder kan hänga i flera veckor. Gud va lat jag är. Men något jag hatar är att komma hem till en lägenhet där jag har massor att göra så det måste jag bara göra innan jag åker.. Nu är det gjort. Jag har även börjat packa, eller iaf psrida ut allt det som skall packas på golvet, en bra början iaf.. Sen skall jag också diska, också något jag hatar något enormt. Men likadant där, orka komma hem på måndag till ett diskberg, uchh tänk var det skulle lukta,, BLÄÄäÄ!!!
 
Men nu skall jag se på Mannen som talar med hundar, samtidigt som jag packar. Sen blir de thai mat och efter det skall jag snart bege mig till min älskling. Tar nog 16 tåget då 14 tåget känns för tajt. 
 
Pussss
 
 
 
 

Utvärdering

Kategori:

Shanys utvärdering efter dagens Agilityträning. 
Bana ett. 
En rätt smidig bana, lätt att fjärrstyra om man hade en hund som fatta det. 
Jag försökte iaf flera gånger men vi får träna lite mer på det. 
Banan började med ett hopp sen ett staket på fyra hinder, hon satte tre helt klockrent:) fjärde blev lite orolig. Sen fortsatte vi genom en tunnel tillbaka över ett av staket hinderna, vidare till lång hopp, däcket, slalom där försöke jag köra vänster idag, en bytte till höger. Nu var en stor chans att fjärrstyra. Över sista hindret i staketet, genom tunnel, över ett hinder i staketet. Men hon tyckte det var svårt så fick finnas med henne istället :)
Efter hoppet var de långhopp, snabb högersväng upp på bordet över första hindret i staketet och sen ut. 
 
Shandy gjorde de bra några få gånger. Men hon krångla endel idag:/
 
Andra banan. 
Började med två hopp i en väldigt svår linje. Eftersom jag vill tjäna på starten så ställde jag mig bakom båda. Men fick flytta mig en meter år sidan mellan hindrena för att Shandy skulle ta de rätt!
Efter de kom långhopp, säcken, in i boxen, hopp, fram hopp, och samma visa en gång till, vidare mot vippen, balansen och sen in i boxen igen. Hopp, väsnter hopp, samma visa en gång till. Gick sjukt bra i andra boxen, fick in en riktigt bra riktning, som hon satte klockrent, vippen och sen uthopp.. 
Andra banan skötte hon sig jätte bra på, testade många olika saker för att få in en bra rytm. 
 
Ricohs utvärdering efter dagens Agilitytränging.
Han körde bana ett 1,5+0,5 gånger.. 
 Först 1,5 med lillebror, men det var blött och jobbigt tyckte lille råttan. 
 
Se körde jag en gång, men vi blev avbrutna av en hund som tänkte attakera lilleplutt. 
Shandy kom till undstättning och satte hunden på plats. 
På tiden då den ALLTID skall attakera och dumma sig, så jävla uttröttande!!!
 
När vi kom hem var vi leriga från topp till tåå,, dusch för oss alla tre. 
Sen mys i soffan framför tven.. 
Nu soova!

Agility

Kategori:

Idag skall vi försöka fota lite så ni får se lite bilder på våra underbaringar<3
 
Bild från 2010 på mitt hjärta och Gabriella:)
 
 
 

Mål och förebilder

Kategori:

Min målvikt vill jag ha nått i Februari 2013.
Delmålet dit vill jag ha nått vid jul.
Hejjjaaa...
 

Mina förebilder till min sommarkropp 2013!!
 
 
 
 
 
 

Startar dagen

Kategori:

Med en morgonpromenad med Emelie!

Få lite motivation igen kanske. För den är på noll. Förra veckan gick jag upp 1,1kg.. Får se imorgon hur mycket av detta jag gått ner igen. Lär ju inte gått ner allt men har jag gått ner endel så är jag suuper nöjd, eller nej det är jag inte, har jag gått ner 0,8 är jag super nöjd annars blir jag bara sur... Men detta får vi se imorgon.. Nu skall jag springa ut med Shandy:))
 
Pusspuss

Gokväll

Kategori:

Nu skall jag gå ner i källaren och ta ur sista maskinen ur torktummlaren.. 
 

Blev en tur till Alingsås dock inget ljus tittande mer spöregnande.. Så vi tog en fika och sen åkte vi hem igen :)
Jag har myst med massa tända ljus hela kvällen. Sen har jag skrivit lite viktiga dokument och kom å nu att jag glömt ett. Får göra det imorgon. Skall även ringa några samtal imorgon. Som till min handspeciallist som skall få höra att efter att hon höll på med mi hand igår så är den svullen och gör jätte ont nu. Känns inte alls bra, gör ont att sträcka vilket det inte gjort innan.. 
Nu skall jag krypa till kojs, imorgon blir det morgonpromenad med Emelie:))
 
 
Skinnjacka: Kenza3. Pälsväst: Ullared. Till detta bar jag en lång kofta, blåa jeans och kängor :)
 
 
 
 
Chai latte<3
 
 
 
 
 
Godnattmys<3

Ont

Kategori:

Efter besöket hos handspeciallisten igår har jag rikigt ont... 
 

Det är inte alls kul att gå runt med denna smärtan.. Vill bara att allt skall bli bra igen! Här hemma tvättas det kläder för fullt. Både mina och mammas. Har två maskiner kvar till mig själv och en till mamma. Undra om jag hinner med alla så jag kan åka med pappa till Alingsås och kolla på ljus i alingsås. Sååå mysigt ju :)
 
Idag jag har funderat mycket på vad jag vill göra i mitt liv. Vad vill man bli? vill jag plugga? vill jag göra något jag brinner för? Max har alltid varit ett steg på vägen, mycket längre steg än jag någonsin kunnar tro, jag gick från medarbetare utan ett ända mål i livet till assistent med enormt många mål och drömmar. Helt sjukt vad man helt plötsligt vågar drömma. Detta kan jag tacka min chef för, hon har hjälpt mig enormt mycket. Men sanningen är jag kommer aldrig brinna för att göra hamburgare. Jag brinner för djur och jag brinner för mode, något av dessa skulle jag vilja pyssla med. Djuraffär? Hästskötare? Butiksbiträde? Hunddagis? Sen kan man ju drömma om massa annat. Men allt är ju bara drömmar. Men jag skall göra allt för att uppnå mina drömmar. Kan ju tillägga detta, att jag kommer aldrig lämna mitt jobb på max utan att ha ett mycket bättre erbjudande:)
 
Nu skall jag fortsätta med mitt.. Puss och Kram

Godmorgon

Kategori:

Jag och Shandy starta dagen med en morgonpromenad:)
 

Det var sjukt skönt. Shandy tog sig ett dopp i Nossan, så nu ligger hon inpackad i täcke och filatar för att slippa vatten svans.. 
 
Igår gick de sjukt bra på hundklubben. Shandy har aldrig gillat att apportera, det innebär att hon inte heller varit någon bra sakstövningshund. Men igår var hon gryymt duktig, jätte stolt över henne. Hon hämtade sin boll, och kom med den till mig flera gånger. Jätte glad över att hon gjorde de. Sen att hon fortsatte och gjorde klockren lydnad gjorde mig inte ledsen precis. Hon gjorde allt jag bad henne om och hon gjorde de super duper bra<3
 
När jag kom hem igår var jag jätte trött, så orkade inte blogga. Humöret låg verkligen inte på topp. Idag gjorde jag en smygvägning sen förra fredagen har jag minskat 0,6kg. Snart nere på min vikt som jag la på mig när jag hade gottedagar ;D.. 
 
Vid tolv skall jag fixa två naglar. Tumme och pekfinger på höger hand har gått sönder. Så nu skall dem lagas :)))
 
 
Såhär ser Shandy ut för att slippa få vattensvans ;D
 
 
Pusss på världensbästa<3

Tee drickande

Kategori:

Och soffmys med vovvarna!!
 
 
Hon handspeciallisten verkad vara rätt säker på att min hand läker som den skall. Vet i fan om jag håller med henne. Men jag är ingen läkare så jag vet väl inte. Men jag får hoppas hon har rätt.. 
 
Efterlyser Shandys munkorg som gått sin väg.. 
 

2 Oktober

Kategori:

Idag fyller en mycket god vän till mig år. 
Så grattis min älskade vän Alexandra<3
 

Idag skall jag och mamma åka till läkaren och se vad hon tycker, tror inte hon kommer gilla min utveckling som är nada:( Menmen, skall även handla lite olika saker, kaninmat bland annat:)) 
 
Men dag att byta om och göra mamma förvånad med att vara klar när hon kommer hit om 20 minuter :D
 
Puss!!!
 
 
 
 
 

Godnatt

Kategori:

Hundklubben idag.. 

Samuel hade valpkurs, men jag gick med ihop med Cordy. Det var bevakning på valpkursen och hon skötte siga som en gudinna.. Nu ligger jag i sängen och skall snart sova. Imorgon skall jag till läkaren, får la se vad hon tycker om min lilla utveckling.. För den är liten med stort L.. 
 
Idag har vi bakat cupcakes, dem smaka gotti namnam. Till cupcaksen så hade vi även tee fika. Super mysigt :)
 
 
 
 

Godmorgon

Kategori:

Eller godmiddag, mamma väckte mig halv nio..
 

Sen dess har jag flängt runt och gjort massaaa saker. Åt frukost hos mor. Hem städade över helaa lägenheten. Gått igenom massa papper. Tänt ljus och myst till beck. Nu är Johanna här vi skall baka cupcakes, dock får jag inte äta för många, måste tänka på mina kalorier :)
 
Men dags att sätta igång. Vi hörs senare..