madeleinespangberg

Nerkrypt under en filt

Kategori:

Helt sjukt va internet krånglar. Imorgon skall jag ringa Telenor och klaga, dem har blivit världelösa på mottagningen och internet fungerar nästan aldrig. Nu har jag tröttnat, skall kräva ersättning för detta. 
 
Idag har varit en bra dag, lilla lillstumpan Linn hade smsat mig och ville ha hjälp i stallet för hon mådde inte bra! Självklart ställde jag upp och åkte med henne ut och red tre hästar:) 
 
När jag kom hem lagade jag mat och sen åkte jag hem till mammsen och hjälpte henne med bredbandet. Sen åkte jag hemåt på min cykel och fortsatte tvätta kläder! Blev precis klar med denna eländiga tvättande. 
 
Imorgon är det dags att väga sig. Sjukt nervös. Inte alls haft något kämpar glöd denna veckan. Har varit deppig och nere som bara den. Men vi får se vad som morgondagen säger. En sak är säker vad än vågen säger så har jag haft träningsvärk tis-tors och kommer även ha det imorgon:)) Avslutade med en 40min promenad nu på kvällen för att få ett lite bättre samvete:) 
 
Imorgon kommer äntligen Billy<3 myskväll med god mat och starka gladiatorerna på tv!! 
 
 
 

Dagen som gått

Kategori:

Har varit omtumlande, sorgsen och fantastisk. På frågan vad som varit vad. Ja de kan man ju undra.
 
Vi börjar med det fantastiska. Vilket var kvällen. Vi började med bio, Wallander blev det. Var väl ca 10 st i hela biosalen. Nice, alltså väldigt bra biostämning. Filmen var riktigt grym, inte alls som Wallander filmer brukar vara, helt annorlunda. Detta var både positivt och negativt. Den håller ju inte Wallander tråden, vilket var de ända negativa. Men den var riktigt bra ändå vilket var positivt. Efter detta gick vi till Jensens och käkade. Pappa åt en whiskey biff och jag åt självklart kyckling. Det var jätte gott med mat, så gott att jag inte ens orkade efterrätt som jag hade sett fram så mycket emot ;) Men men de var ju bra för viktens skull ;D
 
Vi går vidare till det omtumlande. Redan igår var det tal om detta men idag blev det svart på vitt att det var de ända rätta. Vi kommer förhandla fram det bästa för både mig och företaget när det gäller denna skadan och jag kommer gå arbetslös ur denna härva. Säger företaget upp mig så kommer jag få akassa och då börja kunna börja jobba extra på dagisen igen medans jag söker ett nytt jobb. Detta var enromt sorgsent att tala om för Jontis. Kändes sjukt jobbigt men det är ändå såhär det får bli nu. Positiv som jag alltid försöker se på exakt allt, så vet jag att stänger man en dörr så öppnas tusen nya, så nu är det bara att vänta på att min nya dörr skall öppna sig, nu när dörren till Max stängdes. 
 
Jag tror detta kan bli bra i slutänden. Den 18 Februari skall vi på möte med facket, Jonte och Johanna Brys vilket är vår distrikt chef. Så efter det blir de nån form av uppsägning och sen är min tid på max slut. Jag har lärt mig extremt mycket, fått en kanon ledar utbildning och jag tackar alla enormt för det ni har gett mig i detta 1,5 år som anställd. Om jag så vart skadad i snart 0,5 år, ne skämt åsido.
 
Nu blickar vi framåt i livet och hoppas på en bättre fortsättning med mindre skador och en mer fungerande hand, det är just nu allt som betyder något!
 
Innan man slumrar in för kvällen blir det en promenad med Moizz!
 
 

Läkarbesök

Kategori:

Väntan, tidiga som vanligt är vi så nu sitter vi och väntar på att ortopedmot tagningen skall öppna:) skall bli intressant vad som händer hos läkaren idag. Jag har min plan, han skall bara hjälpa mig stt genomföra det. Har jag tur blir de operation, men de tror jag knapast. Nu börjar vi mot nya resor i livet!! 
 
 

Godmorgon

Kategori:

Har ni sovit gott?
 
Jag har sovit helt okej. Bytt plats några gånger för hundarna eller iaf Ricoh tar sånn jävla plats :P. Men annars har jag sovit helt okej. Idag är det läkar besök, får se vad han säger. Nu vill jag ha förklaringar på alla knölar på min hand. På varför den gör ont, varför det inte lossnar. Nu skall han även besvara om de någonsin kommer bli bra. Sen skall han få ställa en ny diagnos, det är för fks kräver det. 
 
Har presenterat min plan för några stycken nu och det kommer troligen bli så. Skall mejla min fack man idag om möte med min chef och om hur jag tänker gå till väga. Idag känns det faktiskt lite bättre, det gjorde det redan igår kväll när jag kom fram med ideen. Så kändes de som jag har en plan och jag kommer överleva. 
 
Nu skall jag fixa mig! Ikväll blir de mys med världens bästa pappa! Kan inte bli bättre, bio och sen god mat :)
 
Världens mysigade kisse<3
 
Världens vackraste kisse<3

Natti!!

Kategori:

Nu skall vi gå och lägga oss här hemma. Blev inget positivt besked från facket. Så hela kvällen har jag funderat på en lösning och jag har nog kommit fram till en. Skall diskutera lite med läkaren imorgon. Skall även fixa en remiss till handspeciallisten i göteborg så dem kan kolla på mina fingrar som inte fungerar som dem skall. Nu måste något hända. 
 
Idag fick som sagt rumpa och ben känna på lite sveda. Måste säga att jag älskar benpasset, så sjukt anstängande. Sen avslutade jag med lite mage också. Älskar att ha träningsvärk i magen :D
Så här ser mitt träningsschema ut för dagen. 
 
Började med lite benböj, även kallat knäböj. Sen blev det step up med skivstång. Utfall med hantlar i händerna. Benspark på maskin. Bencurl på maskin. Ben och vad press på maskin. Avslutningsvis crunches på boll. Känns gott i ben, rumpa och mage:) 
 
Såhär har jag känt mig idag. Bärande på ett frågetecken. 
 

Jobbig dag

Kategori:

Ja som jag skrev förrut så mår jag inte bra. Det är extremt jobbigt att vara sjukskriven. Det slår långt in i bröstet och man känner sig så osäker på allt här i livet. Kommer jag kunna gå tillbaka att jobba 100% på max? Vad kommer försäkrningskassan bedömma? Kommer jag stå helt utan pengar i Mars? Varför skall jag lida ännu mera? Lider jag inte tillräckligt som jag gör? Ja nu hoppas jag snart min fackman kan ringa så jag kan få lite svar på mina frågor. Jag tycker de vore sjukt fel om jag fick säga upp mig och stå utan pengar bara för att Fks bedömmer att jag inte kan återgå till mitt jobb.
 
Jag försöker att inte tänka på detta alls just nu. Men det är svårt. Idag har jag tänkt på det sedan jag vaknade imorse. Imorgon vet jag att det kommer bli bättre för då kommer jag ha annat att tänka på. Skall träffa läkaren och jag tänker inte lämna rummet förren jag fått fram det jag vill. Jag måste få en ny diagnos, det räcker inte längre med en seg läkning utan nu måste dem komma med en ny diagnos. Så fram med det doktorn. Sen skall jag och pappa åka till Borås så då kommer tankarna vara på annat!
 
 

Gymmet

Kategori:

Godmorgon mina änglar. Idag är det en jobbig dag. Tankar far runt i huvudet och man undrar hur allt skall bli i framtiden eller ja inom en månad. Skall ringa facket idag och hoppas på lite svar därifrån. 
 
Har iaf bokat bord till imorgon, skall boka bio sen:) skönt att hitta på något och slippa funderandet. 
 
Står på gymmet just nu och avklarar lite cardio, sen skall ben och rumpa få jobba lite. Som om de inte räckte med träningsvärken från gårdagens ritter;) 
 
Höörrss!! 
 

Tjenixen!!

Kategori:

Hur har eran dag varit?
 
Min började med en morgonpromenad med vovvarna i skogen. Så sjukt skönt. Sen blev det ett besök hos sjukgymnasten, fick lite övningar som skall hjälpa min rygg och höfter. Sen efter detta så var tanken att jag skulle dra och gymma men bytte lite tankar där och drog till mor käkade mat och sen avslutade jag med att följa med Linn till stallet. Red Sandor, Lucca och Kalle. Måste säga att jag är kär i Kalle. Vilken klippa till häst. Han är hur goer som helst. Försöker få min kusin Frida att åka och provrida honom, tror verkligen dem kan utvecklas sjukt enromt mycket ihop:)
 
Nu skall jag snart upp och passa mina kusiner eftersom deras mor jobbar. Mamma sitter hos dem nu så skall upp och byta av henne så hon får hem och duscha eftersom hon skall jobba imorgon :)
 
 
På bilden ser vi Luccis och Kalle:)
 
 

Ramlösa mango

Kategori:

Har ni lätt för att köpa födelsedags presenter?
 
Jag tycker det är jätte kul, men till vissa är det svårare än till andra. Typ mamma och lillebror har jag aldrig problem med. Jag vet att dem blir nöjd för de mesta. Men inte nog med det jag vet vad dem vill ha :) Men iaf snart fyller min pappa år och att komma på något till någon som inte önskar sig något är svårt. Så planen är såhär, han vet redan om det ;). På Onsdag skall vi åka och köpa mat på Jensens Böfhus och efter det blir det bio, vi tänkte se den nya beck filmen:) Kommer bli en kanon kväll :) 
 
Över till rubriken, jag har verkligen fått dille på ramlösa. Kan dricka hur mycket som helst, men någon smak jag verkligen fått sug på är manog. Så just nu sitter jag och avnjuter ramlösa mango:) 
 
Till kvällsmat ikväll blev den ungslagade pommes, beasås och ketchup. Nyttigt va;)? hahah nej man jag fungerar såhär mån-fre middag äter jag nyttigt, tänker på allt jag stoppar i mig. Sen fre eftermiddag- lör kväll för jag äta vad jag vill i mat och godis väg, ja exakt vad jag vill. Sen på söndagen får jag inte äta sötsaker men jag får äta vilken mat jag vill och idag kände jag för pommes. 
 
Nu tänkte jag snart gå ut med vovvarna och sen krypa till sängs.!!
 
Puss och kram 
 

Tankar

Kategori:

När man är hemma en hel del så tänker man, men tänker oerhört mycket. Lite för mycket tror jag. Men man får också en klar bild över hur man faktiskt tycker att man skall leva och hur man vill ha det i sitt liv.. Jag har fått en mycket klar bild över allt detta. Nu kommer bara problemet, det är att komma dit man vill. Just nu är det mycket som är jobbigt. Att ovansidan på handen gör ont, att fingret inte fungerar. Gör att man böjrar fundera på om det någotsin kommer bli okej. Jag har faktiskt börjat tvivla. Men jag håller hoppet uppe men försöker också vara berädd på att att de aldrig kommer blir bra. Allt detta funderandet med handen gör att jag känner mig extremt nere och är mycket svag på alla punkter. Jag försöker verklien klättre till toppen med mitt pshyke just nu men det är hårt. Minsta lilla och jag bara kolappsar. Därför hoppas jag att besöket på Onsdag kan vara lite givande och att de kan hända lite saker. 
 
 
 
 

Gokväll

Kategori:

Förlåt för atrt det blev så dåligt uppdatering igår men hade faktiskt mycket annat att göra så det fick bli som det blev. Vi var ju alltså på företagscupen igår. Där satt vi i 6,5 timma och kollade på fotboll. Fatta att vi satt på dem där jävla träbänkarna i 6,5 timma. Var iaf jätte kul. Efter detta gick vi hem till Alex, käkade mat och fixade oss och hade bara den bästa kvällen på länge. Så kul att ha alla mina fyra underbara bästaste tjejer på en och samma plats! Efter detta så drog vi oss vidare tilll Benon på förfest och sen till kärven för att dansa hela natten lång :)
 
Idag så vaknade vi vid 10 och vid 13 åkte vi fram och köpte frukost, bidde thai mat. GOTTT!!! Vid 15 drog vi hem till mamma och gjorde semlor, sen satt vi där och slappade länge. Kom hem för typ en timma sedan. Då hade jag gett kaninerna mat och nu sitter jag nermyst med vovvarna och bara slappar.
 
Imorgon börjat allvaret igen. Inget godis. Bara träning träning träning. Denna veckan skall jag ringa facket, besöka sjukgymnasten och även besöka läkaren. Då skall han få förklara varför jag får ont i handen. För nu gör de ont. Vilket de gjort de senaste. Många undrar säkert hur jag kan klara av att träna med handen, men det går faktiskt bra. Jag tar det lugnt men det är nog bra att bygga upp en styrka i armen/handen även om fingret och ovandelen av handen gör ont stundvis. 
 
Nu skall vi snart se på film och mysa ännu mera, älskar mina två små pluttar. Funderar på att byta sängkläder, duscha och hoppa ner helt ren i en ren säng. Orkar jag detta tro?? 
 
Hejjaaaa mig!
 
 
Puss och Kram

 

Företagscupen

Kategori:

Go middag!! 
 
Startade dagen med en promenad med vovvarna! Sen blev de gottig frukost och fix! Nu sitter jag och Johanna i hallen och kollar fotboll:) ända gången jag tycker de är kul typ:) 
 
Framför mig har jag laget som jag tror kommer vinna allt:)
 
Pussss
 

Kvällen!

Kategori:

Gympasset gick skit. Så jävla missnöjd. Fan att de fick bli såhär. Jaja, bara bita ihop och göra ett bättre pass nästa gång! Vaknar jag i tid imorgon kommer de bli både en promenad och ett gympass innan Johanna kommer! Annars får de bara bli promenad :) 
 
Lite bilder från kvällen:) 
 
Jag har sett på gladiatorerna och nu glor jag på farmen!! 
 
 
 

Gyymmeett<3

Kategori:

På gymmet en fredags kväll med damerna!! 
 
 
 
 

Frukost

Kategori:

Frukosten i magen och jag och vovvarna myser för fullt i soffan framför tven :)
 
Vi har varit hos kaninerna och gett dem nytt vatten, mat och knäckebröd. Dem fick även lite ny halm, är ju så sjukt kallt ute så all halm jag fick av min morbror är snart slut, fick den ju i December eller något. Helt sjult. Förra gången jag hämta halm räckte den i ett år typ! Sen så rädda jag även kaninmaten från en mus som hade byggt ett bo i min matbehållare. Den fick behålla livet, skulle aldrig kunna döda ett djur. Men den fick iaf flytta ut från min matbehållare och in under kaninburen till sina vänner!
 
 

Godmorgon

Kategori:

Vägning idag! 
Nöjd som bara den med resultatet.
58,2kg det innebär -0,8kg sen förra fredagen! 
 

Nattiss

Kategori:

Nu skall vi nana!! 
Godnatt!

Gokväll

Kategori:

Hur har eran dag varit?
 
Jag började min med ett otroligt jobbigt armpass på gymmet. De känndes må jag säga. Innan styrkan körde jag även 30 min intervall + 4,5 min 15 graderslutning och 0,5 min med 15 graders lutning och jogging. Svin gött vare! Efter gymmet blev det en kort promenad. Går ju fan inte gå nån längre i denna kylan, både jag och hundarna fryser ju ihälj. 
 
Sen beslöt jag mig för att åka med Moa och Saari till Borås, eller rättare sagt med åkte med mig för jag körde ;). Vi åkte till hööks där jag köpte ett täcke till lilleman och sen blev det ett besök inne på knalleland. Där köpte jag bland annat leksaker till mina tre hjärtan här hemma. För ja just nu har jag faktiskt tre hundar här hemma. Vet inte hur länge Cordy varit här nu men hon kom väl i Måndags tror jag. Myspys. Massa djur då trivs jag som bäst. 
 
Imorgon är det dags att väga sig. Jag tror verkligen de kan bli bra. Blir de inte de blir jag enormt ledsen för denna veckan har jag kämpat jävlul. Inte en ända godisbit!!! INTE EN ÄNDA! 
 

24 Januari

Kategori:

Godmorgon!!
 
Har ni sovit gott? 
 
Jag ligger här och funderar på om jag skall börja med en promenad eller börja med att gå till gymmet. Tror jag väljer att gå till gymmet. Det är så kallt ute så jag vill inte ta ut Ricoh på promenad än! 
 
Men just nu är sängen förjävla skön alltså:P På gymmet idag skall jag köra armar, men innan gymmet får de bli en smootie! 
 
Hörs sen! En finis från igår:)
 

Blogg stopp

Kategori:

Hej på er alla söta. 
 
Orkade inte blogga igår, mådde inte bra för fem öre. Kände mig nere från start igår. Började ändå dagen med en lång promenad i skogen med hundarna, sedan blev det gymmet med Moa. Lite tips från Peter på den nya maskinen och inte nog med det så mätte vi fett procent. Tänker inte avslöja vad jag fick men jag kommer dock ge er skillnaden om en månad :) Nu jävlar skall jag ge gärnet för att besvisa för mig själv att jag jävlar kan jag också!!
 
Sen var jag på möte med FKS. På kvällen drog jag till hundklubben och körde personsök med Shandy. Hon skötte sig helt jävla expemplariskt, helt sjukt att hon gjort de två gånger i koppel och nu gjorde de som lös hund som en jävla klocka. Min hund är helt fantastisk. Första gången sprang hon fram, hittade figuranten på tre röda. Dock inget skall. ATTANS. Andra gången sprang hon ner i skogen och leta som fan, då rör sig figuranten och Shandy blir rädd, springer upp till mig och visar med hela kroppen att jag skall följa efter henne. Jag följer efter och när vi är på vägen med figuranten 20 meter bort, skäller Shandy. Detta var ett mycket udda sätt, hon blandade liksom apportering sättet och skall sättet. Men hon gjorde de sjukt bra.. Hon är fantastisk min hund<3
 
 
Idag då, idag har jag haft vilodag från de mesta. Mest för huuvdet skull. Fast slutade iaf med att jag åkte med Linn till stallet och red ut barbacka på två underbaringar :) Så skönt att rensa huvudet, så skönt att prata av sig och bara va en stund. Tack min underbara vän Linn för att du och dina hästar finns!! 
 
Efter stallet, var de hem och slänga i sig mat för att åka på assmöte. Nu sitter jag här och kollar på Sveriges Mäster kock och funderar på hur jag skall möblera i min nya lägenhet som jag får till gång till den 1/4 :D Skall alltså få påskpynta i min nya lägenhet. En tvåa som ligger mitt emot min etta så jag byter bara från en etta till en tvåa. Det innebär sjukt bra planlösning, mer utrymme, sovrum och balkong.. LYCKA :), så skönt att känna lycka i denna just nu jobbiga värld :(
 
 
 

Natti

Kategori:

Nu är jag trött! Både i kropp och själ. Inte hunnit blogga så mkt idag. Batteriet har vart dåligt så inte velat slösa:P 
 
Drog till gymmet vid 12.30, körde 30min cardio, sen var de mördarben passet som gällde. Jävlar va de känndes och känns än. Men de var sjukt härligt och är de fortfarande, trots att jag knapt kan sätta mig ner pga träningsvärk;) 
 
När jag kom hem från gymmet var de en snabbdusch för att sen åka till Borås med världens bästa mor och bror, se på bio, mammas pojkar bidde de. Den var sjukt rolig och jag tackar min underbara familj för denna kvällen<3 
 
Nu skall jag sova imorgon är de ett nytt pass och även intruduktion med Peter. Men innan dess skall vi kolla formen, mäta kroppsfett och sånt:) 
 
 
 
Avslutade kvällen med 30min cardio i form av power walk!!

Italiensk vinthund

Kategori:

Älskade vovven min<3
 

Då var det Måndag igen!

Kategori:

Påväg mot Herrljunga, men hoppat av i Alingsås och åker bil sista biten!
 
Idag skall jag göra massa nödvändiga saker. Känns kul jag ser en framtid jag har ett hopp jag vet min dröm. Nu skall jag ge mig fan på att komma dit. 
 
Sen skall jag till gymmet, träningsvärk allan från igår när älsklingen visade mig lite övningar idag blir de ben och mage som skall få känna på ett helvete!! I eftermiddag blir de även en lång skogspromenad med min svarta, både jag och hon behöver de efter en helg i stan;)
 
Min hand är fortfarande otroligt stel och det gör ont att röra på den:( har beslutat att stanna hemma tills jag besökt läkaren. Varje nedåt rörelse känns som fel, som att inte fingret borde röra sig!
 

Tröttiss!!

Kategori:

Power nap. Mmmmm älskar power naps. Somnade gott i soffan efter ett gympass och sen lite mat i magen. Som vanligt blir jag sugt godissugen:( så tog mig ett glas saft, hjälpte inte alls;D 
 
Nu blir de några avsnitt på rymmen:) 
 

Gymmet

Kategori:

Dags för gymmet:)
Kör på Billys gym idag, folkskygga jag skall in på ett gym med massor av folk idag igen. Inte nog med det så skalö Billy visa mig i princip alla hantel och stångövningar på mitt nya träningsschema. Japp får alltså se hur de går;) 
 

Träniggschema?

Kategori:

Skriver träningsschema. Går la sådär, men det är bara att kämpa på:) Hur tränar ni? 
 
Frukosten i magen och om nån timma skall älsklingen hjälpa mig med lite övningar på gymmet:) 
 
 
 

Söndag!

Kategori:

Idag är dagen med stort D. Snart fem månader har gått sedan jag skadade handen och det har gått nästan sju månader sedan jag senast körde styrketräning på gymmet. Idag skall de bli otroligt kul att se vad min kropp kan pumpa fram:) Dock måste jag ju förrutse att de kan gå åt helvete med min stackars lilla hand. 
 
Enormt tråkigt men sant. Den vill inte på några villkor fungera som den skall:( Är så svårt att förklara hur de känns. Handen fungerar till lättare saker, men när de gäller annan skit så vill den inte alls fungera som den borde. Det gör ont, långt in i hjärtat på mig. Jag gråter så ofta över min ofungerande hand. Den är hemsk. Hoppas att jag om ca9 månader får så mycket pengar utbetalat så att de räcker hela livet för det är så länge jag kommer få leva med handen:( 
 
Nog med gråtandet, här skall de testas och jag skall fan försöka ge allt idag. Om Billy så skall få bära mig hem:D 
 
 
 

Nattaaaa!!

Kategori:

Gokväll på er!!
 
Hur mår ni? Gör ni nu på natta? Jag och älskling har precis sett på hypnotisören, bra film, dock tänker dem lite skumt, lite missar av regisören! 
 
Grannen har fest så vi sitter och lyssnar på musik, tur att jag kan somna lätt för de lär ju låta hela natten! Billy får följa med ut med hundarna. Pallar inte stöta på fyllon i trappan med en hund som hatar fyllon!!
 
Såg ett fint budskap på en different design tavla idag. "Ingeting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid" Stämmer så jävla bra! Älskar alla budskap från DD!! Hittade en as snygg burk för oboy med ångrar lite att jag inte köpte den kostade 98:- men skall ju inte dricka så myclet oboy, varken bra för figuren eller min ömtåliga mage!! 
 
Nana gott gullisar!! 
 
Puss från mig och min plutt Ric!
 
 

Dagens inköp!!

Kategori:

Detta köptes idag, två underbara doftljus från ikea. Börjar tycka att de ena luktar mer och mer som mitt ena Yankee candle:P 
 
Sen köpte jag en eyliner och ögonskuggor på hm:) 
 

Burger King

Kategori:

Idag är det ätardag! 
Så åt helvete med nyttig heten och åt helvete med max mat,
idag är de BK som gäller!!
Mummsssss!! 
 

Efter frukost mys

Kategori:

Alla vovvar är vi knähundar<3

Godmorgon

Kategori:

Sovmorgon? Vad är det? Halv nio vaknade jag pigg och glad. Älsklingen ville sova till elva, men jag vann och nu sitter vi nermysta i soffan och surfar:) eller jag skall spela wordfeud!! 
 
Idag blir de ut och röra lite på sig, Bhus, Ikea, Öb, Maxi. Intill Bhus och ikea ligger de även lite andra affärer! 
 
Sen måste jag bara klaga lite på Ric. Han är liten, han väger max 6kg, men är världens klump, hur lyckas man liksom?? 
 
Vi hörs sen!! Pussss!! 
 
 
Ligger lite i underläge:( dags att hitta superordet;D

Myspys

Kategori:

Finns de nån bättre myspartner än mina hundar?
 
 
 

Mölndal

Kategori:

På rymmen på tv, medans älsklingen lagar mat:) hemma lagade hamburgare, gottinamnam!!
 Sen blir de gladiatorerna:) 
 

Mot Göteborg

Kategori:

Påväg mot Mölndal! Sitter på tåget påväg mot Mölndal och min älskling:) hoppas han lagar något gott ikväll, inte ätit mat än ju:( 
 
Vovvarna sover och jag somnar snart jag med! Men jag skall inte sova!! Får göra de efter maten istället;)
 
Vi höres senare mina stört sköna läsare:D
 
 

Kommit på varför!!

Kategori:

Nu har jag testat varför de blev som de blev! Måste ta bilderna åt ett speciellt håll:))

Bild upp och ner!!

Kategori:

Vänd på mobilen eller dataskärmen;) 

Fredagsvikten!

Kategori:

Min vikt idag nådde inte riktigt dit jag ville. Vägde 59kg exakt! Attans bannaner! Jaja bara kämpa på till tusen nästa vecka:) 
 
Total viktnedgång sen 10:onde Augusti -5,2kg. 
 
Totalt viknedgång detta året -1,4kg.
 
Nu har vi precis fikat hos mamma, myspys, skall snart åka med tåget mot Mölndal och min älskling!! 
 
 
 
PusssPusss 

Fredag:)

Kategori:

Goodmorgon!!
 
Uppe med tuppen. Vaknade av mig själv halv åtta:) Tjugo i åtta ringer Vickan och vill ha hjälp med glassmaskinen, så gott de går hjälper jag henne över telefonen! Vaken som jag redan var kunde en skogspromenad sitta på sin plats:) 
 
Båda vovvarna fick följa med idag också. Tro det eller ej men Ricoh springer på som aldrig förr. Trots snön så är har lycklig, då är även jag lycklig:D 
 
Idag skall jag åka till min älskling:) Vet inte riktigt när, men vill slippa knökade tåg och ett fullt göteborg så åker tidigare än fyra:P 
 
Pusssss
 

Gludlivet

Kategori:

Gokväll alla!
 
Jag drömmer mig bort i drömarnas land. Vill vill vill, snälla snälla snälla. Det kan väl vara min tur nu att lyckas i livet, att komma ett steg närmare mitt nyårslöfte, nämligen att bli lyckligare. Jag håller tummar och tår och bara hoppas att min otur kan vända till tur. Men jag tror på mig själv, jag vet att jag också kan bli lycklig och hitta rätt punkt i livet. Tyvärr kan man inte styra alla målen utan ibland måste man ha tur.
 
Mitt mål mot ett hälsosammare liv känns bra, vet dock inte alls vad vågen säger imorgon bitti, det är morgondagens problem. Jag hoppas på fört och främst en viktnedgång men helst skall vågen stå under 59 och det innebär minst 0,5kg i viktminskning. Kände att ett kilo var jävligt svårt, speciellt när jag inte gymmade i Söndags och dessutom vilade på Måndagen. 
 
Fick reda på att grannen skulle flytta så imorgon skall jag ringa på hennes lägenhet. HOPPAS:D, den har både balkong och är en tvåa, toppen hade de varit. Håller tummarna att de skall gå, blir dock en ökning på 1300:- i hyran, så sluta shoppa är det som gäller, så fixar jag det med :)
 
Men nu skall jag sova, imorgon skall jag åka till min älskling :)
 
Puss och kram
 

 
 

17 Januari

Kategori:

Godmorgon på er!
 
Igår var en jobbig dag. Vi behövde dock inte avliva Snefot för när vi kom dit igår kväll så var hon redan en ängel. Känndes jätte skönt. Jag och Moa tog en promenad längst järnvägen med hundarna :) 
 
Idag blir de mycket cardio och massa nyttigt ätande, imorgon är de vägardag. Så måste ha uppnå mitt mål denna veckan. Börjar snart med en morgonpromenad med Shandy och sen blir de gymmet en sväng och ikväll tar vi en promenad till :) 
 
Hittat lite snygga outfits som jag vill köpa på hm. Älskar hms kläder med hela mitt hjärta :D, men skall vänta, då vissa saker inte finns inne i min storlek än :P
 
T-shirt 79:-, byxa 99:-
 
T-shirt 79:-, kavaj 299:-, byxa 99:- men äger redan sådana. 
 
T-shirt 79:-, kjol 249:-
 
T-shirt 79:-, kjol 149:-
 
T-shirt 79:-, byxa 99:-
 
Jag har fastnat för leopardmönster :D
 
 
 
 

Vila i frid min vackraste

Kategori:

Nu skall jag snart bort och säga hejdå till min vackraste "Snefot" eller som hon heter "Will always be special".. Hon har verkligen varit speciell från dag ett och det är riktigt jobbigt att ta detta beslutet. Inte allt för många kaniner jag behövt göra detta på men jag kan inte se henne lida mer. Gett henne 1,5 vecka att bli bättre men de händer inget. Veterinären visste inte riktigt vad de kunde vara så jag ser ingen mer utväg. 
Kommer sakna dig lillan<3
 
 
 

Godmorgon

Kategori:

Här är man uppe och har redan varit ute och rört på fläsket ihop med Jennifer och Shandy var ju självklart med. Nu ligger lilla Pandis och nanar gott i soffan medans jag äter frukost. Handen är ingen föränrding från igår, gör fortfarande ont. Redan pratat med chefen, tur att man kan ha en så öppen konversation med sin chef iaf. Skulle höras senare och se hur det blev. Så trött på min hand, den bara krånglar hela tiden. Kan den bara inte bli som förr?
 

15 Januari

Kategori:

Bakslag, i Söndagskväll fick jag inte bara ont i rygg och höfter. Handen började göra riktigt ont, den gör alltid ont när jag jobbat men nu var de en enormt jobbigt smärta. Tänkte att den kunde vara överansträngd. Men de slutar inte, de blir värre, den är inte lika arbetsam, kan inte böja lika mycket.. Fan va hände? Ringde ortopedmottagningen och Per skall ringa upp mig imorgon. Får hoppas han har en bättre lösning. Vill inte ha de såhär. Idag har jag till och med tagit smärtstillade. Har jag inte gjort sedan dem tog av gipset.. 
 
 
Första bilden är tagen för några dagar sedan och den andra är tagen precis. Fattar inte.. 
 
 

Gymmet

Kategori:

Gooodmorgon!!
 
Svettig och goer står jag nu på bandet och skall avklara 30minuters intervall träning:) redan stått på crosstrainern i 10 minuter. Det var 10 jobbiga minuter:D Innan gymmet avklarade jag också 30 minuter promenad! Känner mig grymt laddad denna veckan! Mot en lättare vikt och sexigare kropp!! 
 
Hörs sen, idag har jag kalas sälskap av Moa och Emma. Vad lättare allt blir då. Nästa vecka skall jag börjar köra styrka, är sjukt sugen på att forma musklerna nu:) 
 
Puussss!! 
 

Gårdscafe

Kategori:

Sängen är förjävla skön, har legat här och glott på tv i flera timmar. Med värmedyna på höfterna och ryggen så känns de lite bättre. Men de kommer väl tillbaka så fort man blir lite kallare igen. Imorgon, om jag mår någorlunda skall jag iaf till gymmet. Skippade det igår och idag, måste dit imorgon, annars får de bli väldigt många pass i slutet av veckan! 
 
Dagen som gått har varit sjukt mysigt. Jag och mamma var på närrehab, de kunde la lika gärna skippats, blev inte mycket klokare, bara mer irriterad. Jajja, nu vet jag de. Får prata med läkaren, säga att om jag skall fortsätta där så måste jag ha någon som förstår mig och som faktiskt vill ha dit mig. Efter det åkte vi in till Alingsås gick i lite affärer åt lunch/mellanmål/brunch på gårscafet, blev en stor fet våffla. NOT GOOD. Efter det blev det lite mer shopping och sen åkte vi hemåt. Väl hemma kissade jag Disel och sen blev det en lång promena med Moa i skogen, vilket också blev dagens cardio. 
 
Våfflan som är helt sjukt jävla god:)
 
Dagens inköp: -Gina tricot, blå tröja nere i vänstra hörnet 149:-, blå tröja uppe i högra hörnet 99:-(kommer bli fler färger av denna, sjukt snygg), grå tjock tröja i mitten 199:-, svart linne nere i högra hörnet 99:-(tänkte använda till träing och ha över den snygga sport bhn jag fick av Billy). -Hm, blå tröja uppe i vänstra hörnet 99:-, ögonbrynspenna 29:-, ljus kajal 79:-. -Kicks, mascara 145:-, conceler 110:-
Allt gick väl på 250:- max eftersom jag hade presentkort på alla butikerna :)
 
Jag och mitt svarta hjärta påväg mot Moa!
 
Min hand just nu, som ni ser går de inte böja ner fingrarna ordentligt. 
Kommer jag någonsin bli bra??
 
Nu skall jag sova!
Puss och Kram<3

14 Januari

Kategori:

Godmorgon!! 
 
Nu sitter jag utanför närrehab och skall snart in och besöka arbetsteraputen! Sen skall jag och mamma mysa lite på stan:) 
 
Min rygg och höfterna är inte ett piss bättre, kan inte stå, sitta eller gå. Ligga är de ända som är tillräckligt skönt. Men skall ringa läkaren sen och se vad dem säger. Har så jävla ont:'( 
 
 
Puss och Kram

Bad day!

Kategori:

Ihop krupen, med världens smärta. Sitter jag här och samtidigt mår jätte dåligt för att jag inte åkte med till gymmet. Dock vet jag inte va jag kunnat göra på gymmet, ryggen gör jätte ont samt att varje steg tillför en sådan enorm smärta i höfterna! 
Finns inte så mycket mer att göra än att bara leva med min onda rygg och hoppas den mår bättre imorgon! 
 
Jobbet idag har gått okej, blev en liten rusch iaf! Alltid roligare då, tiden går fortare och sånt:) 
 
Imorgon skall jag till min arbetsteraput, sen skall jag och mor ha en mysdag på stan med middag och massa mys:) 
 
Men nu skall jag se på tv, pusss på er! 
 

Nattii

Kategori:

Godnatt på er!!
 
Här har vi käkat god mat till trevliga gladiatorerna:) Nu är då "ätardagarna" över, det innebär fredag kväll och hela lördagen! Imorgon är de tillbaka till allvaret! Skall jag satsa på ett kilo ner denna veckan med?? Absolute, why not??
 
Jobb 12-16 imorgon sen åka till Mölndal för att dra och gymma med mitt hjärta:) 
 
Men först en godnatts sömn!! 
 
 
Puss och Kram

Jobb

Kategori:

Såhär gör dem som är grymma i driven!! Två driveset;) 
 

Mooorrrn

Kategori:

Heeej på er!! 
 
Blev inte mycket bloggande igår inte;) När jag kom hem från jobbet handlade jag massa mat, men glömde ofc kattsand och kattmat!! Bra där Madde!! 
 
Sen lagade jag lite lunch, känndes skumt att äta lunch när klockan var 18:P förberädde även till kvällsmaten som jag och älskligen skulle äta:) jag hade bestämt mig att testa något nytt så från taccos som vi egentligen skulle äta så åt vi tortillasbröd fyllda med köttfärs, jordnötter, majs, ost och en chillisås blandning, slängde in de i ugnen och sen serverades de med sallad! Sjukt gott var de:) 
 
Gick även en timmas power walk trots att de var vilodag så kände jag att jag och Shandy behövde de:) skulle gått en morgonpromenad idag men var så trött igår kväll så ställde inte om klockan!! Smart drag damen! 
 
Nu sitter jag iaf och väntar på tåget som skall ta mig till Alingsås och jobb 12-16.30:) 
 
Var ju vägardag igår och de resulterade i -1kg sen förra fredagen:) lycklig Madde som nu endast har 4,4kg till sitt första delmål och även där jag får köpa mina byxor!! 
 
Hörs sen mina skönfåglar:)) 
 
 

Fredag!!!

Kategori:

Godmorgon:)
 
Hur mår ni? Här mås de bra? Är helt sjukt trött, hur fan de nu gick till:P men men, jobbar 12-16 idag sen skall jag hem och handla massa mat och hundmat! 
 
Sitter för tillfället och dricker te hemma hos mamma:) varit hos kaninerna och vart och kissat Diesel!! 
 
Ni får ha en underbar dag mina underbaringar:)
 
 
Puss och Kram!! 

Hundklubben

Kategori:

Haft en toppen dag! Men nu skall man sova imorgon är de jobb som gäller 12-16:) 
 
Varit på hundklubben en tur idag, sååå underbart att träffa alla igen! 
 
Lovat mig själv att från och med idag skall Emelies hårdesign få göra allt med mitt hår. Här skall jag vara rädd om det! Nu skall de bli fint:) 
 
Men som sagt nu skall jag sova! Natti! Imorgon kan jag äntligen somna på älsklingens Axel igen:) 
 

Godmiddag

Kategori:

Hejsan på er!!
 
Nu är julen utstädad. De ända som finns kvar är gardinerna och dem får hänga till iaf nästa vecka. Är inte julgardier utan de är vinter gardiner mer. Min underbara mamma var här när jag fick rycket att ta ner allt som hade med julen och göra, så mamma hjälpte snällt till att packa ner lite julsaker hon med.
 
Mitt hår är även klippt, blev inte alls kort, för de var inte så jätte slitet. Men de är klippt och känns enormt mycket bättre :) Nu skall mitt hår få vila, inget färgande, inget löshår. Nu skall de bara få vara iaf ett tag, så mitt egna hår kan få växa och kanske bli lite starkare, kanske till och med lite längre :P
 
Ikväll blir de faktiskt en tur till hundklubben, var över en månad sedan sista.. ÄNTLIGEN<3 Blir ingen träning utan bara en promenad med massa hundar. Då trivs mina hundar som bäst :) 
 
Jag har nu gått igenom vad jag och min älskling skall äta i helgen. Så imorgon skall de inhandlas lite, men inte säker på vad så skrivit ner allt som jag skall ha och sen skall jag bocka av det jag redan har :)
 
Idag kom mina två nya ihopneskal :D Jätte fina, jätte nöjd och de sitter bra som bara den!! Dem är köpta från skalhuset.se och därifrån kommer jag köpa flera skal:))
 

Hårproblem!

Kategori:

Jag funderar och funderar. Hur skall jag nå mitt mål? Jag hade velat sluta med godis helt. Men kan jag klara av det?  Jag har ju försökt hålla mig till endast helgdagar vilket innbär frekväll-sön. Men nu efter jul har de blivit svårt. Min kompis Emma har slutat med godis och liknande helt. Tycker hon är sjukt stark! Hon har verkligen blivit jätte fin, hon var fin redan innan men jag älskar smala kroppar. Jag vill själv se ut så. Jag skall se ut så. Jag skall, jag skall, jag skall. Men det är bara att fortsätta kämpa. Försöka få bort godiset, funderar på att ta bort allt tills jag kan hantera att bara äta vissa dagar. 
 
Idag åkte löshåret ut. Så nu är jag tunnhårig som fan rent ut sagt. Fy fan. Klippa mig snart kanske? Frågan är bara, skall man klippa av sig håret och se ut som en jävla tönt i maxmössan. Inte alls snyggt med kort hår i den :'( Men mitt hår ser bedrövligt ut just nu. Får nog kolla runt i Herrljunga efter nån tid imorgon. Hoppas nån har dropin! 
 
 
 
 
Jag älskar ju Victoria Backhams frisyrer men även Rhianna... Kanske slinga på något coolt sätt? Många frågor!!
Vad tycker ni??
 

At the gym

Kategori:

Godmorgon på er!!
 
Just i skrivade stund står jag på crosstrainern och svettas järnet! Var varm redan innan jag börja.. Hemma tvättas de kläder för fullt, var inne på fjärde maskinen när jag gick, endast nio kvar när jag kommer hem. Helst vill jag hinna med alla idag men om inte så har jag tvättstugan imorgon med! Efter gympasset skall jag simma. När jag kommer hem blir de mat och så kommer Emelie och skall fixa mitt hår! Hinner jag ikväll skall jag städa ut julen med:) 
 
Hoppas ni har en fantastisk onsdag!! 
 
 
Puss och Kram

Insperation

Kategori:

Trots vintervilan, ja för det har jag bestämt mig att kalla de. Hatade vad den gjorde med min kropp. Men jag är redo att ta nya tag. Då sitter jag och kollar på massa insperation:) Jag skall FAN nå mitt mål!! Jag börjar med 55kg, där får jag köpa mina camo byxor, sen är målet 50kg. Det är en lång bit kvar och ännu längre nu efter vintervilan. Närmare sagt 5,4kg till mina byxor. Med vintervilan menar jag, börja jobba vilket innebar mindre promenader, julafton, sjukdom och födelsedag. Men nu är det över. Jag har kört två dagar med endast cardio och imorgon fortsätter det. Skall först köra cardio en timma på gymmet och efter det blir det simma :)
 
Men nu skall jag sova!! Natti!
 

8 Januari 2013

Kategori:

Godmorgon på er!
 
Här har jag fått gjort jätte mycket. Började min dag med en morgonproenad, när jag kom hem käka jag frukost och kikade på fredagens gladiatorerna. Sen slappade jag lite i soffan innan jag tog tag i lite sysslor här hemma. Har diskat, damsugat, fixat med min hylla inne på toan. Ställde även fram all tvätt som jag skall tvätta imorgon. Ikväll jobbar jag 17-21, sen är jag ledig i två dagar men har hur mycket som helst att göra. Julen skall städas ut, två stora ikea kassar med kläder skall tvättas och de skall självklart tränas också :)
 
 
 
Nu skall jag laga mat och sen börja fixa mig inför jobbet!
 
Puss och Kram

Natti

Kategori:

Tänkte bara säga godnatt:)
 

7 Januari

Kategori:

Hejsan igen! Ursäkta blogg uppehållet. Lördagen och söndagen har jag verkligen inte haft tid. Tänkte blogga lite igårkväll men somnade i soffan så blev inget. Gymmet idag gick skitbra. Körde 60 minuter cardio. Såå gött i hela kroppen! Kände verkligen att det var ett måste nu, mår inte alls bra i själen. Fattar inte hur jag kan må såhär. Jag är ju lycklig, visst vilka saker är sämre. Men varför är man så nerstämd. Vill bara bli lycklig jag hoppas jag hittat min väg till lycka. Men vägen dit är lång och svår och jag vill bara lösa detta nu! 
 
Bort från negativa tankar och över till att bertätta om min helg. Lördagen spenderades i Karlstad, med massa släkt och mys. God mat, fika och bara almänt tjatter. Åkte hem vid 17, blev försenad så klart, hämtade Erik och Bettan och sen drog jag hemåt. Tiden kändes knapp, kännde att inget gick min väg. Men hemma lite efter 20 och då var det bara att fixa sig för att dra ut och ha världens bästa fest kväll någonsin. Hade sjukt kul, tack alla inblandande! 
 
Söndagen sedan var extremt slapp, orkade inte göra något vettigt alls. Men det var skönt. På kvällen sen hade jag lite kalas här hemma och fick lite mer presenter. Har inte orkat ta kort på min presenter. Men har fått många behövliga saker. Bland annat pengar, presentkort, sportbh från better bodies, en tjocktröja till träning. Jätte glad för alla mina presenter!
 
Nu skall jag fixa mig, bädda sängen och sen hem till mamma och äta mat :)
 
 
Puss och Kram

Gymmet!!

Kategori:

Är på gymmet!! Kör av mig all ilska, ångest och tränar min kropp till min drömkropp!! Har precis börjat, men ber om ursäkt för dålig uppdatering! Skriver mer när jag kommer hem, skall berätta om min fantastiska helg!! 
 
 
Pussss!!

Hurtta

Kategori:

Igår när jag kom hem hade Shandys täcke kommit. Satt skitfint på min älskade dam<3. Så nöjd med det, dock sitter både Shandys och Ricohs täcken, väldigt stort i bak, men har insätt att om jag syr in bensnörena lite så kommer de bli kanon :D

 

 

5 Januari

Kategori:

Hejsan! Tänkte faktiskt ge er ett inlägg igår. Men internet ville inte fungera så jag la ner de och sov istället. Somnad skit sent och gick upp svin tidigt idag.. Hej inte många timmar sömn:( Skall försöka sova i bilen så jag inte blir hlt slut resten av kvällen och får leva på kaffe.. Hade en helt kanon dag igår, det är lite lustigt att för varje födelsedag så tycker man den bara blir bättre och bättre. Eller så kanske man kräver mindre? Ja vad vet jag, dagen på my dog var skitkul. Sen åkte jag hem och fikade med mor och far framför gladiatorerna som jag inte såg ett piss av. Skall se det idag eller imon tänkte jag :P. 
 
När jag kom hem igår, städade jag hela lägenheten, bytte i kattlådan och packade upp all packning.. Gooood Gril! Gud va skönt de var när allt var gjort :) Idag gick jag upp 5.30, ut och gå min morgonpromenad till kaninerna, hämta mammas bil. Kom hem baka kakor, fixade mig och nu sitter jag och avnjuter en god frukost. Hoppas ni får en riktigt bra lördag. En bildbomb från igår :D
 
Tollare, en sånn vill jag ha en dag, så extremt fina<3
 
 
Italienare<3
 
 
10.56 Fika
 
 
Saluki, blev såå sugen på att ställa Cordy<3

 
 
Vargisar:)
 
 
Ricohs presenter, Hurrta halsband + täcke och en retriverkoppel :)
 
 
Shandys presenter, två stycken hurtta halsband :)
 
 
Hela min lilla underbara familj, ligger och myser framför hela sverige bajsar, eller ne bakar heter de väl ;) när Billy skulle ladda ner de skrev han nämligen bajsar istället för bakar:P
 

Hej på er

Kategori:

För en gångs skull bloggar jag från datorn. Har massa bilder att visa er, men allt ligger på mobilen så ni får se senare. Vad jag införskaffat idag bland annat :D Har iaf haft en underbar dag med massor av fina hundar och massa roliga saker. Super nöjd med min födelsedag. Nu kommer snart pappa och hämtar mig och ikväll blir de myspys och fika framför gladiatorerna :)
 
Tingeling!
 

Vikten rasar, fast åt fel håll;)

Kategori:

Viktuppgång idag med! Som förra veckan så var de viktuppgång idag med:( inte okej! Men jag vet att vid sjukdom så äter jag mer gottit vilket jag vet att jag gjort!! Japp så de är bara att ta nya tag och satsa på nergång nästa vecka:)) 
 
Pusss och kram
 
 

 

4 Januari 2013

Kategori:

Goodmorgon på er!!! 
 
Hur mår ni? Jag mår kanoners trots att klockan bara är 6.15 och jag vaknade i full panik när klockan var sex!! Jajja upp och fixa sig tänkte jag:) 
 
Idag är det my dog som gäller! Skall shoppa mig pank:) hundarna är mitt allt och idag skall den verkligen få känna på hur mycket jag älskar dem<3 Efter mässan blir de frölunda torg, sen hem och packa ner mina saker för att åka till Herrljunga och väl där skall jag bjuda min mor och far med tillhörande på fika:) 
 
Imorgon skall vi till karlstad så antingen ikväll eller imorgon bitti skall jag baka kaka.. Hur jävla lustigt är det inte att utan tre lediga dagar kommer klockan ha väckt mig innan åtta;D tur att jag älskar långa dagar!! Kan ju sova mån och tis när jag jobbar på kvällen! 
 
Idag fyller jag även år, så mamma ringde inatt och gratta mig, hon är väl för underbar min mamma<3
 
Ledsen att de inte blev något mer inlägg igår:) men ni får iaf två bilder som jag tog igår kväll! Tror min älsking är knäpp på riktigt cykla hem i shorts och sen städa hela badrummet med vatten slangen! Såg svin kul ut:D 
 
Pusss och Kraaam
 
 

 
 

Svett är fett som gråter;)

Kategori:

Ökaaa takten sista kvarten!! 
 
Japp nu har jag kört cardio i 45 minuter och har en kvart kvar. Kört 30 minuter intervall samt backe på bandet. 15 minuter på crosstraniern och nu cyklar jag sista kvarten!! 
 
Puss från svettiga mig:D
 

 
 
 
 
 

Gymtime

Kategori:

Folkskygga Madde skall nu in och gymma på ett gym fullt av folk!!! 
Hörs om nån timma, nu skall svetten rinna!! Cardio, cardio och åter cardio!! 
 
 

Godeftermiddag!

Kategori:

Wiiiihoooo!!
 
Jobbat mitt sista pass denna veckan!! Woopiiidoooooo:D imorgon fyller jag år och så skall vi på my dog:D 
 
Idag fick jag ta älsklingens bil till jobbet! Vi behövde varor från Cater i Hisingsbacka.. Nu har jag iaf slutat och sitter och äter mitt mellanmål:) när jag kommer till Mölndal skall jag och mitt hjärta åka till gymmet!! Svettas såå de ryyker:D 
 
Hörs sen Pusssss<3
 
 
Såhär glad är man just nu!!
 
 
Och så det där med bilder på sniskan... Tror dem är för stora:P
 
 

Imorgon

Kategori:

Imorgon är dagen med stort D. Imorgon gäller det, imorgon är det dags. Efter en motivationssvacka, en lång julhelg och en veckas sjukdom skall jag nu komma igång med träningen igen. Men eftersom promenader känns långt borta i livet just nu, så blir de gymmet imorgon ihop med min älskling på aztra. Skall bli skönt. Längtar till jag nått mitt första mål så jag får införskaffa dessa otroligt snygga byxor<3
 
 

Alvin och Gänget 2

Kategori:

Ser på Alvin och gänget 2. Samtidigt som jag myser med vovvarna. 
Perfekt myskvällk<3

Hem ljuva hem<3

Kategori:

Påväg hem från jobbet! 
 
Älskar att jobba lunch, tiden går såå fort så:) så nu sitter jag på tåget hem! Precis ätit mitt mellanmål, yoghurt med bannan i:)) nomnom! När jag kommer hem skall jag ut och gå, åka till maxi och äta mat:)) 
 
 

Felfelfel

Kategori:

Vilken stor lögn jag precis gav er!! Insåg att man visst kan ladda upp bilder genom mobilen Yippieeee!! Inga bortförklaringar! Bilder skall ni få:)) kan till mitt försvar säga att jag inte hade en aning om detta:) nu skall de laddas ner ett fotoredigeringsprogramm och laddas upp bilder som aldrig förr!! 
 
Puss och Kram
 
 
Hahah okej får nog lära mig hur det fungerar blev lite snett ser jag;) 


 

2 Januari 2012

Kategori:

 
 
 
 
När en dröm blir verklighet?
 
Alla drömmer vi om något? Vad är eran dröm? Kan ni påverka om ni skall få uppleva eran dröm? Jag drömmer konstant:) har så mycket förhoppningar på livet! Idag fick jag ett mejl som gjorde mig jätte glad, kanske ett steg närmare min dröm? Tänker inte berätta mer än så! Men dröm på mina kära vänner, det får än alltid att må lite bättre tror jag:) 
 
Nu sitter jag på tåget, påväg mot Göteborg, är redan 9minuter sena, men börjar inte förren 12.30 så de gör mig inte ett skvatt:) Idag jobbar jag till 16. Sen är det bara imoron kvar och sen är det My Dog:D Åååå va kul de skall bli! Blir bara jag och älsklingen då pappa jobbar och mamma låter som en kråka i halsen, men va gör de, myspys!! 
 
Idag är det vårvärder i Göteborg, solen skiner men ändå lite kallt, men den skiner på vår vis:P härligt iaf! När jag kommer hem idag(till mölndal) blir de en promenad, jag skall åka till högsbo och handla. Sen skall vi klippa älsklingens hår:) 
 
Jag har fortfarande en jobbig hosta som inte vill ge med sig, lite snuvig, men frågan är vågar jag gå till gymmet imorgon? Eller skall jag vila veckan ut? Heeelp me! Jag är ju rätt feg men hosta och snuva kan ju sitta i göööör länge?! 
 
Ni får iaf ha en toppen dag :) så hörs vi när jag är på hemgång. Sorry att de blir så tråkiga inlägg utan nytagna bilder. Men skriver från mobilen:)) 
 
Puss och Kram
 
 

 
 

Styr hem!

Kategori:

Ääänntligen påväg hem. Sjukt trött men jag överlevde hela passet! Nu är jag påväg hem mot Mölndal:) synd att de tar en hel timma att åka hem!! Men men tur att jag gillar att åka tåg! 
 
Imorgon skall jag jobba 12-16, går upp vid 9 och kommer hem 17.30! Då skall jag och hundarna gå en promenad, kanske handla lite mat och sen bara chilla. Älsklingen skall äta mat i stan med sin pappa! Efter imorgon är de bara ett pass kvar innan my dog:D är nog ingen som förstår hur mycket jag längtar dit!!!! 
 
Men nu slumra lite så jag orkar krama min pojk när jag kommer hem!'
 
Puss och Kram

Hann på tåget!

Kategori:

Äntligen sitter jag på tåget. Framme om 30 minuter. Skönt att jag hann med men har nog inte sprungit så på länge. Hatar att behöva springa till tåget. Bläää!! Jaja nu är de bara att rycka upp sig och jobba 16-21, får tänka att de är dubbelt betalt idag!! Ända positiva hos lilla negativa mig idag!! 
 
Över till annat, har ni några nyårslöften? Eller kanske planer och mål som ni skall uppnå detta året? 
 
Mina mål detta året är att träna så jag får min sommar kropp. Det innebär att jag skall ner till 53kg se hur jag trivs och sen vidare ner till 50kg om jag inte trivs på 53kg. När jag nått 55kg skall jag köpa mina better bodies byxor:)
 
Min plan detta året är att sträva efter att bli lite lyckligare. Det innebär flytta ihop med min älskling, tjäna mer pengar och kanske kunna resa utomlands. Jag vill ju åka till ett soligt ställe och sen till London för att shoppa!! 
 
Mitt löfte är att nå mitt mål och hålla min plan:) 
 
Nå över till er? Vad har ni lovat er själva?? 
 
Nu skall jag små sova till Alingsås, hörs ikväll!! 
 
Puss och Kram

Skitpissröv!

Kategori:

 
 
 
 
Hej på er!! 
 
Precis kommit in från en promenad på 30minuter. Va skönt men det tog på krafterna, men vovvarna behövde de! Nu sitter jag nerkrypt i soffan och känner verkligen inte för att åka och jobba:/ inget blev ju bättre när jag kollar västtrafik och inser att pendeln är iställd pga trafikolycka... Jaja, då får man springa och stressa runt idag med då.. Verkligen vad jag känner för idag! 
 
Hoppas ni har en bättre första januari!!
 
Puss och kram! 
 

Min nyår i bilder

Kategori:

Efterätten förbereds, tog bara några timmar ;D
 
Förrätt!
 
Huvudrätt!
 
Efterrätt!
 
Bingolotto, utan vinst. 
 
 
 

1 Januari 2013

Kategori:

Godmorgon på er!!
 
Gott nytt år på er och en god fortsättning!!
 
Ligger här och hostar som bara den! Så kan inte sova längre men de gör inget. 
 
Gårkvällen var lika kaos som förra året. Jag försökte verkligen stenhårt med att jag inte skulle bry mig om Shandy, för att hon skulle se att de inte var farligt. Men när hon blev som räddast kunde jag inte hålla mig, hon gick in på toan så jag satte på Adel på mobilen och lät henne ligga där inne. Lite efter tolv kom hon ut och kröp ner i sängen och faktiskt lugnade ner sig lite, trors att de fortfarande smällde. När de hade varit lugnt i ca 20minuter bestämde vi oss för att sova. Men tror ni inte någon jävel drar igång typ utanför här. Så nu fick vi försöka lugna hjärtat igen. Jaja jävla tur att de bara är nyår en gång om året! Nästa år skall jag köpa lugnande till Shandy! 
 
I övrigt då, förrätten, middagen och efterrätten var allt väldigt lyckat:) Till förrätt blev det tunnbrödsrulle med bacon och skinkröra i. Till middag serverades de oxfile, potatisgratäng och pepparsås. Efterrätt var en egen variant av prinsesstårta, utan grädde eftersom Billy inte gillar grädde, och varje bakelse var formad till ett hjärta. Tog evigheter att göra!! Ni skall få se bilder på allt sen:) 
 
I eftermiddag skall jag jobba 16-21, sen är det bara två 12-16pass kvar sen fyller jag år och vi skall på my dog mässan:D happyyyy!!! 
 
Nu skall jag nog starta datorn och göra lite nytta!! 
 
Puss och Kram