madeleinespangberg

Tummen upp!!

Kategori:

Fan va stolt jag är över mig själv.. Första dagen i svaret är nu avklarad och det var inte så farligt. Det jag inte kunde frågade jag om och det jag kunde de löste jag.. Kan inte förklara med ord hur lycklig jag är för att de faktiskt har gått så bra:D missade dock mitt tåg så fick bli en fika med mina underbara töser innan nästa tåg gick. Mitt team är helt underbara, alls är så omtänksamma och frågar hur de går, erbjuder sin hjälp och bara är helt fantastiska. Så glad att jag hamna där jag gjorde, skiter i att ingen i min utbildning är i samma team för mitt team är så snälla <3 och min teamleader har varit och pratat med mig flera gånger och innan hon gick hem fick alla i teamet en liten choklad bit bara för hon ansåg att vi var så fantastiska och gooa.. Ååå de skall hon säga,, gooingen som ger oss godis:D 
 
Nu skall jag hem och gå en promenad med Shandy, sen är de kvällsmat som gäller. Lite svårt att lägga in två måltider på en dag men de är bara att trycka i sig maten och se glad ut:D Hade jag kommit hem i tid idag hade jag även gymmat för jag mår riktigt bra, men det får vänta tills imorgon. Då skall jag gymma jävlar:D
 
Igår hade jag inte mycket att göra, jag hade sett igenom alla Johan Falk filmerna, alla Irene Huss och även alla Maria Wern. Tänkte börja med wallader, men jag kan ju typ alla filmerna där. Men får se kanske blir en ikväll, iaf igår så satte jag mig och kikade på massa julklappar och nu är jag nästan klar med alla. Är lite små petitesser kvar och sen är jag klar.. Hahah helt sjukt, blir klar tidigare för varje år som går, snart kommer jag väl va klar mitt i sommaren:P Men känns skönt att ha de avklarat för då slipper jag tänka på det framöver:)) 
 
 
 

Fina lägenheter

Kategori:

Två lägenheter som jag fastnat för i Mölndal:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fundera

Kategori:

Stor del av mitt liv nu för tiden består av att fundera. Egentligen hatar jag det men just nu är det så att jag får för mycket tid över till att fundera.. När jag blir helt frisk kommer det blir de annat, känner mig som en mjuk bulle, vilket inte är okej. Om jag fortsätter att bli frisk så kommer jag få gymma på torsdag, snälla låt det bli så. Jag orkar inte med detta mer.. 
 
Idag är sista dagen hemma. Jag kör på samma stil som igår, cocliana, alvedon och massa vila. Skall även ta mig ut på en promenad så jag får lite luft i lungorna, känner att jag är såpass nu så att en promenad inte skadar. Skall bli skönt att komma tillbaka till jobbet, få rutiner i både livet och i kosten. När jag är sjuk äter jag allt möjligt som man inte borde äta. Så vikten ligger åt helvete och delmål2 är långt borta... Men tanken är att nå delmål2 innan julafton och det skall jag nog ordna, om jag sköter mig riktigt bra och verkligen ger mig fan på att det skall gå:) får ju se min belöning framför mig:) tre alternativ till belöning:D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dags att bli frisk

Kategori:

Godmorgon på er!
 
Ännu en gång har jag varit dålig med att blogga, trots att jag faktiskt legat hemma sen Onsdags eftermiddag. Jag har iaf börjat friskna till. Men är inte 100 än, förkyld som bara den och huvudvärk. Huvudvärken har jag ifs lärt mig att leva med snart. Idag skall jag kurera mig med alvedon och glass, skall äta god mat och ladda inför kommande vecka. Får se om jag jobbar imorgon men skall iaf jobba på Tisdag, allt beror på hur dagen blir. Jag tänker inte gå och jobba förren jag är frisk och feberfri. Helst huvudvärksfri men det är svårt att lösa tyvärr;)
 
Idag skall jag även tvätta en maskin tvätt och städa av lite här hemma. Sen skall jag äntligen tvätta mitt hår, har inte tvättat det sen torsdags morse, gud va äkligt tänker ni. Ja de är rätt äkligt men det är för hårets bästa, jag har nämligen väldigt tort hår och detta troligen för att jag tvättar håret varje dag. Så nu har jag försökt vänja mitt hår att inte bli tvättat varje dag. Sen har jag även sovit med hårolja i håret så nu hoppas jag att detta skall bli toppen för mitt hår. Jag skall endast tvätta det varannan dag eller var tredje dag och restrerande dagar skall jag använda torr shampo. Sen skall jag även se till att använda värmeskydd de få gångerna jag plattar håret.. 
 
Under min sjuk period har jag även tittat ännu en gång på mitt matschema och nu skall jag börja äta lagad mat två gånger per dag och hoppas att detta kan hjälpa mig att komma under 60kg. Men först måste jag ju bli frisk innan jag kan börja träna som vanligt igen. Fan de va så längesedan som jag fick träna ordentligt, längtar så enormt...
 
I Fredags hade jag orken att sätta upp kappan i mitt storrum samt att jag även la på mitt nya sängöverkast. Det blev så jävla snyggt. Nu skall bara tre tavlor upp och det skall pappa hjälpa mig med!
 
 
 
 

Sjuk1234

Kategori:

Jaha då va man sjuk igen. Kände av det redan igår så det blev inget gym utan endast vila.Vilket inte dög för idag fick jag gå hem från jobbet efter lunch. Blev svimfärdig och med det kom illamåendet samt att jag har ont i halsen som fan. Skall snart fram och köpa glass och kurera mig med det.. 
 
Hoppas ni mår bättre där ute:)
 
 

Tröttmössan på

Kategori:

Godmorgon på er!!
 
Sovit gott?? 
 
Jag har sovit som en prinsessa, dock för lite som vanligt men vad gör det om 100år.. 
 
Idag är det jobb som gäller, som vanligt:P sen skall jag handla, hämta Cordy. Gå en promenad om det inte regnar. Sen blir det gym och efter de är klockan typ 20.30 så då blir det slapp fram tills jag skall nana. 
 
Skall se om mamma kanske kommer vid 21.15 då kan vi kanske ta en kopp tee och äta scones. Skall kolla med henne:) 
 
Hoppas ni får en fin dag, här regnar det så jag lär väl komma till jobbet med sura minen på;P 
 
 

Panik?

Kategori:

Snälla kan inte bara nån ta och ge mig en spark ut ur min jävla osäkra bubbla. Jag är en tjej som nästan aldrig varit osäker, jag har alltid gjort mitt bästa och försökt. Mer kan man ju inte göra, men att må såhär är inte okej. Jag försöker ta åt mig det min utbildare, vice teamleder samt teamleder säger, men det går bara inte in. Snälla rara dumma mig sluta göra en så stor sak av detta. Jag kan fixa det! Eller?
 
 
Iaf det var skönt att Jennifer kom hit ikväll så man fick något annat att tänka på ett litet tag :) Känndes skönt i hjärtat! Nu skall jag snart ta mina tre puckon och hoppa i säng men först skall jag ner och fixa tvätten:) Hunnit tvätta två maskiner iaf, bättre än inget. Hade en vit tvätt som jag inte hann med samt att jag hade lite skor som behövdes tvättas av. Men får ta de nästa vecka :)
 
 

Förvånade??

Kategori:

Nu är det dags!! 
 
Några kommer redan fattat det, andra kommer hata det och vissa kommer förstå mig. Men detta var mitt beslut och jag har diskuterat det med mim andra hälft vilket är det ända som betyder något!
 
Igår flyttade nämligen en nykomling hem till mig, en liten Moe fick plats i vår flock/familj hemma. Han trivs som handen i handsken och har spenderat både kväll och morgon med att leka skiten ur katterna. Vilket både han och katterna älskar:) 
 
Jag vet att jag har mycket djur tre katter och nu tre hundar. Men vet ni vad, med många djur mår jag så sjukt bra och det är värdefullt:) 
 
Inatt har Moe sovit som en prins och inte behövt kissa en ända gång:)
 
 
 

Måndag....

Kategori:

Godmorgon på er!
 
Blev så sent igår så hann inte berätta min nyhet! Men det kommer under dagen:) 
 
Dopet igåe var jätte mysigt, kul att träffa släkten, serverades mycket gott! Men nu är det åter till gamla vanor, dock får jag inte bukt på det. För jag fått för mig att jag ännu en gång äter för lite. Men tänkte käka några äpplen idag för att få upp kaloriintaget:) Mot nästa mål, 60kg, känns sjukt långt borta just nu! Men kääämpa är det som gäller:) 
 
Efter dopet hämtade vi mina vovvar i mölndal och sen rullade vi mot herrljunga. I herrljunga stod bästis och väntade och sen blev de några timmar hemma hos mammsen med mat och massa mystjat. Innan jag åkte hem och duschade, städade och myste med vovvarna:) 
 
Hoppas ni får en fin måndag, pusssar!! 
 
 
 

Take away!

Kategori:

Fina nya koppen frrån Espresso House:) 
 

Dopdags!

Kategori:

Jag fortsätter att va helt awsome på att inte blogga:( Så tråkigt att de hamnat åt sidan:/ men jag hoppas att jag blir bättre när man kommit in i rutinerna med jobb och träning:) 
 
Idag är det Söndag, önskemålet är som vanlig att ligga still och skita i allt men idag skall min kusins lille plutt Lukas döpas så det är det som gäller idag:) 
 
Övrigt hat veckan bestått av jobb tis, halva ons och så tors och fre. Tagit det extremt lugnt med träning. Ätit vad jag vill typ och mått allmänt skit över att jag valt, ne mått skit över de gjorde jag inte förren fredags morgon. Man skall inte må skit när man unnar sig saker för då kan man lika gärna strunta i att unna sig det! 
 
Igår var jag och älsklingen ute och handla lite. Till vad berättar jag ikväll:) var inne på rusta och kollade på tapeter, så jävla sugen att tepetsera och måla om hemma. Väggarna är bedrövliga, man kan ju ta ett rum i taget, så är det ju gjort på en helg. Älskling och pappa får hjälpa mig så kan jag måla. Så skall ringa hyresvärden och kolla om det finns en chans att få fixa detta, gör allt själv han behöver bara betala! 
 
Efter vår rundtur igår fortsatte vi till gymmet, efter 1,5 veckas vila var det äntligen dags:) Jag körde armar, lite rygg och mage. Passet gick till stor del skit, var nog lite överladdad så blev väldigt missnöjd men jag klarade iaf min första dips i hela mitt liv, tummen upp för det:) 
 
På Torsdag är utbildningen över och jag börjar min tid i svaret. Kan inte säga att jag längtar dit. Känner mig inte redo, kan inte allt som jag borde kunna. Bredband är jag riktigt dålig på vilket gör att jag är panikslagen varje dag som går för vi är ett steg närmare något jag inte är redo att uppleva. Men imorgon är det Måndag och jag skall be Martin gå igenom de delar jag är absolut sämst på, de jag själv har kunnat hitta som jag inte kan. 
 
Men vi hörs ikväll, då har jag en överraskning till er;)
 
 
 

Ricoh är lekfarbror<3

Kategori:

Cancer

Kategori:

Är det något som berör mig så är det bröstcancer och barncancer därför vill jag att ni alla går in och läser tyras vackra inlägg som hon skrivit. Där kan ni även skänka pengar till hennes bröstcancer insamlning. 
 
 
 
Vill ni kan ni även beställa hem en av världens finaste änglar, nämligen Alvas ängel. 
Ni kan läsa om underbara Alva och hennes änglar här:
 
 
 
 

Ännu en blogg

Kategori:

Nu har jag gjort så att jag har gjort en blogg till och tänkte se om jag kan få lite mer fokus på att göra fina naglar. Så kika in där, inte så mycket bilder men skall bli bättre och fota allt jag gör :)
 
 
Dessa gjorde jag på mig själv idag, en höstexplosion:)
 
 

Lyckorus

Kategori:

Så skönt när man återvänder till postiva tankar efter att ha haft flera dagar som nerstämd. Så skönt när allt äntligen faller på plats även om det inte har hänt något speciellt så känns det som en sten lättat från mitt hjärta. 
 
Idag har jag varit hos läkaren, det var la ingen nödvändighet eftersom enligt läkaren är det inget fel på mig. Klart som fan de är något som är fel på mig jag har ju nada ork?? HALLÅÅÅÅ?? På Onsdag skall jag iaf ta prover och efter det skall jag börja knapra vitaminer, järntabletter och omega3. Jag tror det är någon vitaminbrist eller järnbrist så jag kommer köra på det och hoppas min kropp mår bättre. Det är iaf att ha en vilovecka när man inte mår hundra:)
 
Imorgon går jag iaf tillbaka till jobbet, jag kan inte missa mer av utbildningen nu. Även om jag inte är bra så känns det inte som jag kommer bli bättre på ett tag heller. Men med lite ipren kan man nog stå på benen ändå, skall ta den regelbundet veckan ut och se om det hjälper. 
 
Nu skall jag iaf se på ett av veckans tv favvoritprogram, dessertmästarna!!
 
 

Största anledningen att sakna sommaren??

Kategori:

Låter bilderna tala för sig själv, längtar till Norge, längtar till mommo och moffas grav, även om de bara är en grav så ligger dem där mina två älskade mor föräldar<3
 
 
Vem kan inte älska detta underbara land, denna fantastiska utsikt. Det är sjukt jävla vackert<3

Järnbrist??

Kategori:

Någon som vet hur detta fungerar? Symtom? Jag har ju en längre tid varit enormt trött, fått matkoma av sallad och känt mig mer trött än vanligt. I Torsdags kom en rejäl smäll, jag mådde jätte illa, blev yr och när jag kom hem låg jag i soffan i flera timmar. Fredag-söndag, haft pyttelite huvudvärk, lite feber ingen förkyldning. Men nu kommer vi till själva grejen, jag kan inte göra något, minsta lilla ansträning och jag blir trött som jag sprungit ett mataton. Så imorgon skall jag gå till läkaren och se vad fan det är för jälva fel på mig.. Pappa trodde de var järnbrist och läste lite om det så de kanske stämmer. Men får va hemma imorogn, ta reda på fakta och lösa detta.
 
Nu blir de tee, tända ljus och en bra film<3
 
 
 
 

Sjuk

Kategori:

Inte alls roligt att va sjuk, ligger här i min soffa och har påbörjat film nummer två för dagen. Har även lagt kyckling och flsäkfile i marinad, så ikväll blir det steka mat till max. Har räknat ut att jag kommer fixa mat för 15 arbetsdagar. Det är jävligt nice att få klart mat för så många dagar, så slipper man tänka på det:)
 
Måste förövrig jobba imorgon, kan inte va borta fler dagar från utbildningen. Hade de vart jobb hade jag stannat hemma tills jag var frisk men nu är det utbildning så det är bara att kurera sig till max och överleva detta!
 
 
 
 

VILL HA

Kategori:

Jag önskar mig en ny tv,, papppaaaaaa?? ;) 
Du kan ge mig en i grattis till nya jobbet present :D
Sen vill jag ha en ipod men den kan jag köpa själv;P Kostar ju bara 500:- :)
 
 

Negativ

Kategori:

Ja jag fortsätter att vara sjukt negativ. Ååå va jag hatar att ligga ner och tänka, försöker se på film men fastnar allttid i mina tankar. Jag vill ner i vikt, varför gick jag upp igen. Och BLABLABLA.. Istället för att leva i situationen och bara acceptera den göra något åt saken så skall jag bara sitta och tänka på allt som jag inte borde gjort. Det är verkligen inte kul att ha det såhär.. 
 
Så bara att ta tag i allt, jag har skrivit ett nytt träningschema som jag skall börja med på lördag då har jag vilat från gymmet i 1,5 vecka så då är jag nog frisk. Skrivit ett kostschema för kommande vecka då jag strypt lite på maten och även skrivit ett kostschema för veckor när jag gymmar. Hoppas verkligen detta kan ta mig till mitt mål :)
 
Detta är en av mina förebilder och jag tycker ni skall kika in på hennes blogg
 
 

Man lär sig av sina misstag

Kategori:

Idag är en sådann dag som jag inte gillar, tyvärr blir de ofta såhär när man är sjuk och mår dåligt. Man tänker och tänker och tänker alldeles för mycket. Tyvärr blir det många negativa tankar som idag, man tänker på allt negativt man gjort, de kan ha vara en pytteliten skit sak, som man gör giganstisk. Men nu skall jag försöka, jag skall vända det negativa till positivt. Man lär sig av sina misstag!
 
 
 

Lördag

Kategori:

Godmorgon alla underbara:)
 
Har ni sovit gott?? Jag har sovit riktigt skönt. Mår lite bättrem endast lite huvudvärk och än så länge har inget tröttanfall kommit. Igår spendera jag hela dagen i antingen min eller mammas soffa, sov om vart annat. En riktigt sjukdag helt enkelt. Idag skall jag fortsätta ta de lugnt och friskna till:)
 
Har fyllt min mobil med massor av bra musik, kan behövas då jag kommande vecka endast skall köra cardio i form av promenader och ingen styrka alls. Detta för att jag själv skall bli frisk och för att min axel skall läka, det är något skumt med min vänstra axel och den behöver vila så det är tummen upp för vila kommande vecka:)
 
 
 

Viktminskning

Kategori:

Trots att veckan inte alls varit en av dem bättre, så har jag ändå lyckats nå¨topp resultat denna veckan.. Ne nu överdriver jag, veckan har varit helt okej. Men jag är inte nöjd med träningen eller kosten. Klarat av två styrkepass två morgon promenader och ett morgoncardio pass:) På så sätt har det ju gått helt okej, men kosten har varit katastrof. Bara en sånn skitvecka! Men iaf det resulterade ändå i en minskning på 1,2kg :))  Vilket innebär att jag nått mitt första delmål på 62kg med råge. För imorse stod vågen på 61,1 och nästa delmål är 60:) Sen är det bara 3-4kg kvar till mitt mål. Inte bestämt mig om jag är nöjd vid 57 eller om jag vill väga 56:)
 
 
 

Nu var det min tur

Kategori:

Jag avskyr att vara sjuk, men nu är jag det och får göra det bästa av situationen. Blev väldigt konstig igår på lektionen och mådde illa var yr samt att jag kallsvettades. När det inte blev bättre efter 30min bad och en timmas sömn så beslutade jag mig för att sjukanmälna mig så jag fick sova ut idag. Vaknade med en konstig huvudvärk och ont i ögonen. Migrän? aldirg haft det vet inte hur det känns. 
 
Har iaf fått iväg massa viktigta mejl idag skall även skicka ett brev och sen tänkte jag ta en promenad med hundarna. Lite luft i lungorna för både mig och hundarna kan bara var bra :) 
 
Började min morgon med en mysfrukost och massa tända ljus<3 helt perfekt:)
 
 
En bild på mig och Kellbell från i Lördags:)
 
 
 

Onsdag morgon

Kategori:

Försöka driva en blogg, jobba, träna samt träna hundarna och på köpet försöka vara social.. Hur fan får man ihop de:/? 
 
Ber ännu en gång om ursäkt, skall verkligen försöka tänka på det. 
 
Nu står jag iaf på trappar mig svettig på klättra maskinen. Precis avklarat ett armpass. Bra kontakt, kännde mig rätt svag men de gör inget när kontakten var grym:) fortsätter att träna på att klara en jävla dips. Men det är inte långt borta:) igår lyckades jag äntligen få upp 14kg hantalrna och pressa bröstet rejält, igår kände jag mig jävligt stark till skillnad från idag:P
 
Ikväll blir de nog after work, jag är inte alls sugen sovit som en kratta. Gått i sömnen och drömt så jävla mycket.. "Drömde" att jag somnat i soffan och skulle gå till sängen, då hade bordet framför soffan vält så jag skulle ställa upp det, det var tungt för jag försökte lyfta sängen:P innan jag fattade att jag var i sängen och inte i soffan, hann jag bli skitsur på mitt tunga bord:P
 
Får hoppas jag piggnar till sen:)
 
 
 
Puss puss

Torsdag:))

Kategori:

Denna veckan har ärligt något emot mig. Jag har sovit 7timmar varje natt, mer hinner jag inte. Varenda morgon när jag vaknar är jag så trött att jag inte vet vilket ben jag skall stå på. Inte nog med det har jag inte gymmat på tre dagar:/ men ikväll skall jag äntligen dit, nästa vecka blir de andra bullar. För såhär mår jag inte bra av att ha de. Älskar mitt gym och mår inte alls bra av att inte träna. Det har dessutom märks på vågen:/ 
 
Men nu är det bara en morgon kvar för sen är det helg. Lite lustigt att andra räknar arbetsdagar, jag räknar varje morgon att behöva gå upp sjukt för tidigt:P 
 
Igår var vi på hundklubben, promenad med Eva och sen körde jag och Pandis några rundor agility:) fick veta att de är uppvisning i vara i helgen. Får nog göra så att jag åker dit, är även i grästorp, men det intresserar mig inte. Utan jag gör det för klubbens skull för förra gången kom INGEN och det är dålig stil. Så nu får jag hjälpa dem i Vara:) det är en lätt och mycket bra bana, så jag kan nog få till det med båda hundarna!! 
 
Men nu är vi i vårgårda och jag skall sova, godnattiisss!