madeleinespangberg

Godmorgon :)

Kategori:

Idag tänkte jag försöka få lite ordning här hemma. Städa, vika tvätt, börja pynta och kanske hinna med att byta gardiner. Vid 13.30 åker vi till Alingsås där skall jag shoppa jävlar på hm, har massor av rabatt checkar så kan handla för 600:- utan att betala ett öre :) Sen på kvällen kanske jag skall hinna med hundklubben! Mycket att göra, får hoppas det blir en bra dag! 
 
Igår körde jag ett riktigt grymt biceps och axel pass, har helt sjukt med träningsvärk i axlarna. Hinner nog inte med gymmet idag, men det blir gymmet fre-sön:) Fredag blir det ben och mage, lördag triceps och bröst, sist söndag rygg och mage! 
 
 
 
 

Advetnspynta

Kategori:

I helgen skulle Billy advetnspynta. Hahha han hade en lösning som han hade använt i flera år och jag kunde inte sluta skratta. Se på bilderna och lär;) alla sätt är bra utom dem dåliga :D
 
 
 

Fortsättning

Kategori:

Rican fick sitt veterinär besök och skönt nog visade alla proverna helt okej. Men nu får vi bara vänta och se vad som händer. Om han får ett nytt EP anfall så har han epeliepsi. Men han kan lika gärna aldrig mer få ett anfall så jag hoppas på det. Vad vi vet nu är iaf att det är inget fel i hans kropp som utlöser ett EP anfall. 
 
När jag hade varit hemma en stund ringde Moa och ville att jag skulle åka med henne till stallet. Så sagt och gjort, trött som bara den gav vi oss ut på en tur. Va myspys, ibland längtar man tillbaka till hästryggen som tusan. Sen jag kom hem har jag legat halv däckad i soffan diskat två maskiner disk. Hur tänkte jag där liksom? Kanske skall diska en maskin när den är full och inte låta den stå tills diskhon är full??
 
Nu skall jag koka mig en kopp tee och mysa ner mig ännu mysigare i soffan och krama om mina tre små änglar som sover så gott över hela soffan. Innan jag somnar skall jag skriva to do lista ons-sön, så jag får lite rutiner, två dagar utan rutiner får mig inte att må bättre utan endast sämre. Så dags att byta!!
 
 
 

Godisstopp

Kategori:

ISöndags bestämmde jag mig för att hålla upp med godis ett tag framöver. Kan äta glass, chips, fika osv men jag kan fan inte äta godis. För min mage mår skit av det. Så nu får jag hålla upp med godiset ett tag :)
 
 

Ullared

Kategori:

Igår var det Ullared som stod på schemat. Gud va jag sett fram emot denna dagen. Klockan 04.45 var det upp och hoppa som gällde. Bilen började rulla 05.30 från mig, hem till Nina och sen vidare till mor. Det var inte alls mycket folk trots att det var löning. Hittade lite julklappar, leksaker till hundarna och självklart en ljuslyckta :D Älskar att åka till Ullared, så mysigt och så roligt :D
 
Sen åkte vi vidare till Hedbergsguld, där hittade jag lite julpynt från cult samt att jag fick världens finaste ring av min älskade mamma. Så den sitter nu på min högra hand och där kommer den få sitta<3
 
 

Vilken natt!

Kategori:

La mig 23.30 vaknar 00.30 av att Ric får ett anfall:( Ringer mamma som kommer hit. Han skakade som ett asplöv och hans ben verkade inte som dem ens fanns för han kunde inte använda dem. Han spydde en gång och då upptäckte jag också att hans ben var helt skakiga när han försökte stå på dem. Ringde blp stjärnan som trodde han var magsjuk, men när jag pratade nu med Anna på morgonen så kom anfallet och spyandet i fel ordning. Därför skall han in vid 10.30 idag och kolla värdena. Det kan va så att alla hundar någon gång får ett EP anfall, en gång är ingen gång. Men jag ville kolla han nu ändå för att vara på säkra sidan. 
 
Det var en av de hemskaste sakerna jag någonsin varit med om. Gud ja bara grät och grät och grät. Vet att de är helt fel signal till hunden. Men att hitta sin hund må så dåligt gör faktiskt ont i ens hjärta. Vi satt i soffan ända tills klockan slog 04. Halv sov på Shandy med Ric tätt intill mig ända fram tills dess. Lille älsklingen la sig på Shandy för han kännde nog en enrom trygghet hos henne. 
 
Älskar mina bästa vänner och jag hoppas att detta var en engångsförtelese!!
 
 

Då var det söndag igen!

Kategori:

Godmorgon!!

Idag är det söndag, har ni sovit gott?? Många där ute har säkert söndags ångest. Men inte jag för jag har helg hela veckan. Det är väl posetivt på ett sätt men hade självklart hellre vart frisk.

Men en sak som jag skall göra denna veckan är att planera hela min vecka så att jag iaf har lite rutiner att leva efter. Det var en sak som samtalsteraputen tyckte va viktigt. Mår jag bra av att ha ett planerat liv så skall jag ha det.

Nu på morgonen har jag och billy avklarat ett gympass. Jag körde lite triceps men satsade mest på bröst. Körde ännu ett personbästa, men tyvärr hade de inte gått utan billys hjälp. Så är inte riktigt nöjd med passet.

 

 

Nybeställt:)

Kategori:

Sådär lite saker från jotex beställda :)
Hade inga gardiner som passade till vardagsrummet, då det är ett väldigt udda fönster här. 
Så jag tänkte ha dessa och i mitten hänga stora julgranskulor, tror de kan bli sjukt snyggt!!
Sen fick en liten tomte åka med hem också
Så söt<3
 

Dagen som gått

Kategori:

Idag trodde jag faktiskt att dagen inte alls skulle bli bra. Magknip ända tills jag kom hem. Sen bestämde vi oss för att åka till Alingsås och köpa min födelsedag/julklapp, som jag också idag fick veta vad det var. Det var nämligen julkalendern för 1200:- från body shop :D Ååå nu längtar jag massor tills 1/12!! Sen blev det en fika på nygrens och massa mys med mamma, Johanna och lillebror. Nu sitter jag med massor av ljus tända och dricker en kopp te framför dessert mästarna. När det är klart skall jag laga kvällsmat och vid 22 börjar paradise hotell :D Älskar den såpan något enromt ;)
 
 
 
 
 
 

Lördagsnöjje:)

Kategori:

Lördagen skulle vi till en början bara handla mat men efter lite diskuterande åkte vi till ikea. Det var jätte mycket folk där men vi lyckades ändå shoppa loss rätt rejält. Jag köpte massor av fina bloggljus, lite fina assietter då jag tycker mig sakna just detta. Sen köpte jag mindre skålar som man kan käka typ kvarg i. Har två storlekar hemma men den ena är för stor pch den andra är för liten så det känndes skönt att komma över detta billigt:) Sen fortsatte vi till ica, där köpte jag avmaskningsmedel samt lite julklappspapper och godis. 
 
Efter det var det dagsför lördagsmys:)
 
 
 
 

Dagens gympass

Kategori:

Idag gjorde celsius sitt jobb. Vilket grymt pass det blev, personbästa i hantelpress 15,5kg i varje hand slängde jag upp och gjorde fem reps av, två reps helt själv och tre med pyttelite hjälp från älsklingen. I övrigt gick både triceps  och bröst övningarna as bra:) Sen blev det 45min cardio och avslutade med 15min strech. Känndes jävligt bra att få en såpass lyckat gympass, det behövde lilla nerstämda jag:) 
 
Jag och Billy är oense om de va celsiusen eller ej men sålänge jag fick ett bra resultat så är jag nöjd!! Nästa vecka skall jag köra mindre reps på 12,5kg och försöka mig på 16kg :D 
 
 
 
 

Söndag:)

Kategori:

Godmorgon mina solstrålar! 
 
Sovit gott? Själv har jag sovit väldigt dåligt. Massagen i Fredags satte igång min kropp till max. Behövde nog massagen. Så nu hoppas jag på att bli mer avslappnad i nacke och axlar. 
 
Nu är jag och älsklingen påväg till gymmet, först skall vi hitta någonstans att köpa celsius för idag skall passet bli effektivt och fullt med energi:) 
 
Senare skall ni få läsa mer om min fredag och lördag som varit helt underbara. 
 
Puss och Kram
 
 

Rekomenderar

Kategori:

Igår provade jag något coolt. Pappas tjej Åsa hade köpte en bluetooth högtalare och jag som verkligen är emot sådant blev enromt positivt överraskad när den började spela. Jävlar vilket ljud de kom från den där
lilla makapären.. 
 
Kostar 169:- på Ullared och ni som inte åker till Ullared kan köpa den för 199:-på harald nyborg :)
 
 
 

Me, Myself and I

Kategori:

Idag bryr jag mig om tre saker
Me, Myself and I
 
Så skönt att inte vakna av klockan imorse utan att få vakna av sig själv. Sen myste jag och hundarna ner oss i soffan och ser just nu på ullared. Älskar det tv programmet;D
 
Idag blir de inte mycket som skall göras, tänkte dra till gymmet, tänkte gå en promenad med Shandy. Skall hämta lilleplutt Marwin så han får spendera dagen ihop med sin lillebror. Men först skall jag kika på greys och mysa lite mer med mina hundar. Sen tvättar jag kläder med, ett sånt där illa måste typ:P
 
Igår när jag kom hem från jobbet var jag deppig på högsta nivå så gjorde något som skulle lätta upp stämningen. Hämtade mammas bil och drog till hundklubben, ååå va lycklig jag var när jag kom dit. Som ett barn på julafton. Älskade bästa hundklubben<3 väl där tog vi en promenad jag och vovvisarna ihop med Kristian. Så mysigt att traska omkring i den bäcksvarta skogen och bara prata, det är jag och Kristian väldigt duktiga på :) Sen blev det kvällsmat hos mammas framför dessertmästarna!
 
Har lite saker på g nu, fan va jag skall genomföra detta nu :) 
 
 

Söndagkväl

Kategori:

Nu var fader firad och det är snart dags för sängen. Upp och hoppa imorgon och jobba 07.45-16.30, trist nog hinner jag inte med 16.40 tåget utan får fortfarande ta 17.00 tåget. Denna veckan skall som sagt ägnas åt mig själv, kommer vara en stor egoisk och bara göra sådant som jag mår bra av. 
 
Hoppas jag får en tid hos massören och även hos optikern. 
Skall försöka kika in imorgon!
 
 
 

Fars dag

Kategori:

God eftermiddag på er!
 
Har ni haft en bra helg? Min har varit helt okej men tänkte börja berätta om vad som hände förra Onsdagen. Jag har ju från och till mått väldigt illa, nej jag är inte gravid. Men det visade sig nog att jag har fått magkatarr, sen sitter ju den där jävla huvudvärken kvar och jag vet verkligen inte vad jag skall göra åt det. Skall sluta äta ipren och gå över till alvedon, sen skall jag försöka få en tid hos antingen eva eller massören i herrljunga, så man kan bli masserad och troligen slappna av lite i nacke och axlar. I övrig är jag riktigt nerstämd just nu, är la troligen "vinterdepression". Men på något sätt måste jag bara ta mig igenom det och stå ut. Får försöka vänja mig vid vintertid och mörkret. Klockan är liksom 17 och de är svart ute. Men det är mycket tårar i liver just nu och jag måste verkligen bara klara av det. Jag skall göra sådant som jag tycker är roligt och sådant som gör att jag mår bättre. Inga måsten och inga planer utan allt skall bara gå efter mina villkor. Jag skall endast planera in gympass och promenader, resten får bara komma:)
 
Till veckan skall jag ändå ha lite måsten dock är det endast bara samtal. Jag skall ringa veterinären för alla mina tre små bebisar behöver vaccineras. Jag skall ringa och kolla om det finns tid för massage i veckan och även ringa och kolla om jag kan få naglar gjorda under veckan. Sista samtalet går till Alingsås lasarett, skall se om jag fått någon tid till Per med min invaliditets undersökning. 
 
Ikväll skall jag damsuga, fixa en matlåda till imorgon och sen skall jag hem till min pappa och spendera kvällen där. Men jag börjar nog med att bädda sängen så jag slipper det senare för den står utan sängkläder och det är lite jobbigt :P
 
Nu får ni liksom jag försöka tänka positiva tankar och så skall vi klara av detta ihop. För jag vet att vi kan fixa detta. För jag vet att det finns fler som jag där ute som känner sig depiga vid denna tiden av året. Men kom ihåg att endast göra det som gör er glada:)
 
 

5 November

Kategori:

Godmorgon mina fina!!
 
Sovit gott? Jag somnade inte förren 23.30 men vad gör de när jag fick sova till 6.30!! Då var de upp och hoppa som gällde. Åka till mor lämna bilen, fastna på en kopp te och sen ut på morgonpromenad med Shandy. Slänga i sig en protein drink och sen köra ett as gött bröst och triceps pass och sen avsluta med 15 min cardio! Skulle kört 30min men de blev tajt om tid så vågar inte chansa! 
 
Idag blir de jobb 12.15-21.00, första sena passet. Men så bra som min kropp mådde av att inte gå upp fem så lär jag gärna ta fler sena pass:D 
 
 

Lördag:)

Kategori:

Mys eftermiddag<3 
 
Idag har vi, jag, johanna och billy haft en liten shoppingdag i alingsås. Köpt lite julklappar lite annat smått och gott. Sen käkade vi god mat på musses och avslutade med en promenad längs ljusslingan:)
 
Jätte mysigt och nu är vi påväg hemåt:)
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckan som gått

Kategori:

Denna veckan har jag avklarat två dagar i svaret på jobbet och det känns riktigt bra. Älskar mitt team så jag tror detta kan bli jätte bra:) 
 
Tyvärr låg jag hemma igår igen, matförgiftning tror jag. Då jag spydde rätt mycket under kvällen/natten/morgonen men ändå mådde bra. Så valde att va hemma och se vart de ledde. Fick runt lunch i mig kvarg så käkade massor av kvarg. De är ju "bra" för magen:) så framåt kvällen kunde jag käka. Om jag käka för mycket eller om magen fortfarande var känslig vet jag inte för jag mådde illa efter. Men somnade så slapp spy iaf;D 
 
Nu skall jag käka frukost och se hur kroppen reagerar på detta:)) 
 
 
 
 

Lördags morgon

Kategori:

Mördare... Wooopwoop!! Idag har jag mördat mina ben och mina biceps!! 
 
Den lyckan jag känner efter ett stenhårdt pass på gymmet. Det är den bästa känslan i världen. Madde börjar bli lycklig igen efter några veckor i depp. Det är helt sjukt va träning gör än lycklig:) Och för första gången på riktigt länge sätter jag mål i mitt liv. Inom fem år skall jag förmedla denna lyckan till andra, jag skall jobba med det jag älskar mest träning. Inom fem år är jag personlig tränare, så det så. Men det är mycket som skall ske innan dess, pengar skall sparas, kroppen skall bli snygg och utbildningen skall gås! 
 
Men jag vet vad jag vill och jag är envis så in i så ger mig inte förren jag är där jag vill!