madeleinespangberg

Vilken dag

Kategori:

Herre min gud vilken dag. Den har varit helt sjukt från att jag vakna imorse, började med att jag vaknade av världens smärta i mitt ben så det var bara upp och ta värktabetter. Somnade inte om förren vid halv sex så då ställde jag även om klockan en timma, för jag pallade inte en morgonpromenad med mitt onda ben:(
 
Så dagen började inte bra för sen försov jag mig och fick stressa som fan. Så det var inte heller kul!! Så sätter vi oss i bilen, smärtan blev bara värre och värre så det var bara stanna bilen i vårgårda och köpa diklofenak. Sen åkte vi vidare till Alingsås, på vägen ringer jag telenor. För lillebrors mobil har inte fungerat så vi ville kolla om det var garanti kvar på den. GISSA NÄR GARANTIN GÅR UT?? Jo imorgon så mobilen måste lämnas in idag eller imorgon. Så mamma beslutar sig för att släppa av mig och Samuel på mötet och åka hem igen. Inte nog med det under samtalet med telenor hittade jag att nån sytt igen ett hål i min nya klänning som jag tog av prislappen på idag.. Ja men det var ju jävligt kul!!! Men mötet gick jätte bra iaf sen kom mamma till Alingsås och vi löste allt som inte hade velat fungerat för oss på morgonen. 
 
När jag kom hem blev ju dagen bara värre. I hallen ligger en blodpöl, likså i köket och i sovrummet ser det ut som nån styckat något. Blir rädd som fan kollar alla djuren, hittar inte Lillan. Men hittar henne till slut under sängen, går runt för att få fram henne och kolla så hon mår bra. Intill henne ligger två döda kattungar... Detta gjorde att jag blev ännu mer förbannad på förra ägaren som för de första skiter i sin katt och för det andra inte hade mage och ge henne p-piller... Fy fan vissa människor borde inte få ha djur, en sak är säker dit skall fan aldrig katten tillbaka. Ringde iaf mamma som kom hit och hjälpte mig ta hand om Lillan, tvätta av henne pch Samuel tog hand om ungarna så dem fick en begravning, på vår egna lilla djurkyrkogård.. Vi beslutade iaf att mamma skulle ha Lillan i helgen eftersom jag skulle till Billy, så jag skulle bara packa väskan och sen var jag redo för att åka.. 
 
Trodde jag ja, dagen började ju inte bra och den fortsatte fan åt helvete också.. När jag skulle packa väskan, kände jag paniken som jag väldigt ofta får innan jag skall åka till Mölndal och nu kom den med en storm.. Så helt plötsligt satt jag och grät på golvet och slängde ut alla kläderna inne på toan. Efter en stund gråtande och skrikande, sa mamma att vi skulle åka hem och äta istället så sagt och gjort. Efter detta gjorde jag ett försök till, men det gick likadant då. Så istället för att åka till Mölndal åkte jag, mamma och jan ut till stugan för att lämna pappas bil. Där blev det lite kvällsmat och efter några timmar rullade vi hemåt. 
 
Nu sitter jag och tycker jag är svag som fan som lät paniken vinna över viljan. Men den paniken som kommer i kroppen är helt sjukt. Hamnar i en värld som inte går att förklara. Imorgon skall jag göra ett nytt försök, då hämtar Billy mig i Göteborg. Det kanske bilr lättare:)
 
Nu skall jag fortsätta gnaga vattenmelon!! Puss... 

Drömmen sa poff

Kategori:

Gamla vänner

Kategori:

Förra veckan fick ni läsa om mina två närmaste vänner Jelena och Johanna. Nu tänkte jag berätta om mina tre gamla vänner, gamla vänner som jag vet alltid finns där. 
 
Vi börjar med den som är och alltid kommer vara som min syster. Detta är Alexandra, vi lärde känna varran när jag gick i feman eller sexan. Vi träffades genom att vi hade gemensamma intressen nämligen hästarna. Vi spenderade flera timmar i veckan ihop och vi har gjort de mest fantastiska och minnesrika resorna ihop. Kommer aldrig någonsin glömma vår resa till Belgien ihop. Jag hoppas verkligen vi kan ses lite oftare för jag mår så enromt bra nä jag träffar min underbara Alex. 
 
Nästa tjej började jag umgås med i sexan, men det var inte förrens i sjuan som vi blev goa vänner. Detta är Linn, tyvärr hinner vi inte ses så ofta, hon har sina underbara hästar och jag har mitt älskade gym. Men ibland så kan vi lyckas slå ihop så vi hinner ses över en uteritt eller liknande. När jag blir frisk skall jag verkligen åka med den tösen till stallet så vi får prata av oss lite granna. Likadant som med Alex så mår jag väldigt bra av att träffa Linn. 
 
Sista tjejen är den tjejen jag träffar minst men ändå pratar med mest utav dessa. Vi har ständigt kontakt över internet och har stenkoll på hur den andra mår och hur det går för den. Detta är Johanna J, vi lärde känna varran i sjuan nån gång. Men har umgåtts endel från och till. Men denna tjejen är en männsika som får mig att må otroligt bra. Hon är en underbar männsika innifrån och ut och inget kan sära mig från henne. Hon är min styrka i livet!! 
 
Iaf vad dessa underbara tjejer har gemensamt är att man kan vara utan dem i flera månader och när man ses så var det som att ses igår. Ni betyder enormt mycket för mig mina underbara vänner och jag önskar vi kunde få mer kontakt och ses oftare. Jag har inte ens något att skylla på för jag har inte ens ett jobb som man brukar skylla på. Så det är väl rent ut sagt jävla lathet.. Men jag vet att ni finns där och ni vet att jag finns här.. Pusss på er stumpor!! 

Bakis

Kategori:

Fast inte av alkohol utan av fuskdagen igår. Fy fan vad jag mår idag inte ens efter en promenad på 6,5km gjorde att jag mådde bättre. Så därför har jag gjort ett beslut som kommer bli så jävla hårt men så jävla rätt. Från och med idag till och med 30/6 skall jag inte äta godis, kakor, chips eller någon form av bakelser. Inte ens min lillebrors otroligt goda kladdkaka. Det jag får äta är glass i lagom mängder samt popcorn, för såhär illa vill jag fan inte må mer. 
 
Nog om det nu är det nya tag i livet som gäller. Snart dags för ett cardiopass på gymmet, sen skall jag sola och efter det blir det en simtur på 30 längder. De nya smärtstillande fungerar riktigt bra och smärtan är inte alls som den varit. Kan till och med tänka mig att jag kan börja köra styrka snart:) Tänkte till och med testa lite i helgen kanske, vill nämligen att älsklingen skall visa min bänkpress så jag inte gör fel.. Men skall inte ropa hej än, så det är bara att vänta och se..
 
 
 
 
 
 

Lilla Herrljunga

Kategori:

Kvällspromenaden ledde till korv med bröd hos pappa och sen gick det utför;) Som jag skrev förrut så har jag inte mått så bra idag. Har varit trött och sliten och tyvärr avslutades denna kvällen med godisgodis och chips..... Ajjabajja på min näsa!! Men då blir det inget godis i helgen:P 
 
Sen när jag gick hem genom Herrljunga upptäckte jag något extremt roligt, ifs så har jag upptäckt det för länge sedan men jag fick liksom en bekräftelse på det. Nu gäller inte detta alla, men en stor del av karlaskaran.. Nämligen såhär, att dem killarna som inte bryr sig hur dem klär sig, en snygg tshirt och ett par jeans passar utmärkt till en shoppingtur medans andra killar gärna står flera timmar framför spegeln bara för att handla mat. Iaf den första typen som jag pratade om bryr sig mer om dem vad dem kör för bilar, medans den andra typen kör "skitbilar"... Som när jag gick igenom Herrljunga kom en kille körandes som är jätte mån om sitt utseede men bilen han körde, var ju skrattretande.. Haha märks vilken typ jag dras till, jag är nog allt en liten bilflicka trots allt. Kan man inte köra snygga bilar så lägger man pengarna på fel saker;) 
 
Inte nog med det så hände det en annan rolig sak. Ni som bor i Herrljunga vet ju att de händer rätt ofta att man möter Roddy Hero Benjaminsson på gatorna. Men idag var det några som kom från tågstationen troligen i väntan på ett nytt tåg oåch skulle gå och handla lite på hemköp. När dem fick syn på Roddy skulle de fotas och dem såg så lycklåiga ut. Glada Roddy ställde självklart upp med ett leende, sen sa han "ni är inte härifrån va?" Här är alla så vana att möta honom så han insåg nog att det inte var folk härifrån. 
 
Inatt sover mammas vackratse prinsessa hos mig, lilla Cordy<3
 

En oväntad morgon

Kategori:

Hejsan på er mina gulliga läsare!!
 
Vilken morgon, Imorse vaknade jag vid ca 7, låg kvar i sängen och chillade ett tag. Fram tills pappas flickvän Åsa ringde vid 7.30. Hon berättade att pappa hade kommit hem från jobbet med yrsel och stickningar i nacken. Jag blev orolig då han för 3,5år sedan hade en blodpropp i nacken, eller dem antar att det var någon form av en blodpropp. Han har sedan dess ätit blodförtunnande. Så jag ringen sjukvårdsupplysningen och dem vill att han skall åka in med ambulans. Men efter pappa och jag pratat med 112, beslöt vi oss för att åka in själva, i samråd med 112 då. Sagt och gjort, inne på akuten bestod mycket tid av att vänta som vanligt, det är ignet som går fort där inne inte. Läkaren gjorde iaf en grundlig genomgång av pappa, allt verkade jätte fint och han fick åka hem. 
 
Vi avslutade våran tripp i Alingsås med en sen frukost på ett cafe. En macka gjorde magen gott efter denna morgon. Sen åkte jag hem och började tvätta kläder och ställa iordning massa fina nya prydnader som jag köpt/fått:P Blev jätte fint! 
 
Idag blir det inget gym, är helt slut i mitt stackars huvud, tänkte ta en promenad senare ikväll och bara chilla läget. Orkar knapt sitta upp, är super duper trött!! Det tog på kroppen att utsättas för detta. Som Åsa sa man blir ju sjuk själv eftersom man påverkas så mycket som man gör!
 
 Men nu skall jag försöka få i mig lite mat och hoppas jag kan få lite ny energi, pusspuss!!

Utslagen till max

Kategori:

Idag har jag kört slut på min kropp helt, jag är helt slut. Men jag måste säga att det är en fantastisk känsla. Kände inte alls för att simma men det var bara bita ihop och göra det. Började med 11 minuter i solariet för att bli lite mer "peppad" för att gå ner och simma efteråt. När vi väl var där var det ju lika bra att göra det, och det gjorde jag och fort gick det. För jag tänkte ju fortare jag simmar desto snabbare är det över. 30 längder vilket innebär 750 meter, gick snabbt och sen var det avklarat och klart för idag. 
 
Sen drog jag hem, bytte i kattlådan, fixade disken, dammade och betalade räkningarna. Nu har jag bara klippa hundklor och damsuga kvar på min lilla to do lista. Detta får vänta tills imorgon, då skall jag även tvätta kläder. Känner mig as duktig som tvättar kläder en gång i veckan. Skall även försöka vika kläderna från förra tvätten för det är jag inte lika duktig på än ;)
 
Imorgon blir det som vanligt en morgonpromenad sen gymmet och sen är det bara att sätta igång med lite hemma sysslor :) 
 
Här har ni lite bilder från dagen :)
 
 
 
 
 
 

Gomiddag

Kategori:

Hej på er!!
 
Trött tjej ligger i soffan och slappar. Började min morgon med en promenad, sen blev det gym, cardio. Crosstrainern i 20minuter, klättra i 20minuter och avsluta med promenad 20minuter. Såå sjukt svettig och trött efter detta. Så det blev en proteinshake för att piggna till. Så innan klockan var elva hade jag förbränt 810kcal:) Nöjd tös!!mSen mötte jag upp Alex och gick en promenad, inte träffat min fruga på flera månader, saknat henne sååå mycket. Pussgurkan min<3 
 
Nu ligger jag här och är helt slut, käkat god sallad med världens godaste kyckling:) i eftermiddag blir det en simtur om benen orkar, men skall försöka iaf!!
 
 
 

Grillat

Kategori:

Idag var jag hos sjukgymnasten som jag skrev förrut. Hon gav mig lite ställningarn som jag kan ligga i för att milda smärtan i benet. Sen skall jag testa bakböjningar igen. Det kanske inte är diskbråck, utan nerven som är irriterad. Så vi skall försöka med detta nu. Inte nog med det var jag ju hos sköterskan, skall ta lite andra smärtstillanden så jag kanske slipper smärtan. Så jag hopaps detta kommer funka. 
 
På gymmet idag körde jag 30 minuter på bandet, sen blev det 15 min klättra och 15 min crosstrainer. Känndes jätte bra, riktig nöjd med detta cardio passet. Nu vill jag bara bli frisk så jag kan köra stryka igen! När jag kom hem grillade jag fläskfile och kyckling för hela slanten. Så nu har jag mat för sisådär 1,5-2 veckor:) 
 
 
 

Perfekta dag!

Kategori:

Nu skall jag berätta om min fantastiska gårdag. Igår mådde jag skit, kände mig deppig och nere för att jag inte får träna som jag vill. Så efter frukosten somnade jag i soffan. Billy märkte detta och tyckte vi skulle hitta på något kul. Så vi åkte till Gunnebopark och gick omkring där, Shandy badade i Rådasjön. Rådasjön är en sjö som ligger utanför Mölndal, vid den sjön har flera Johan Falk filmer spelats in så jag tyckte det var lite extra kul;P Efter detta gick vi till Gunneboslott och kika lite. Sen var det daga att åka hem och vidare till Herrljunga. Stannade till i Alingsås, köpte blommor och kakor så vi kunde fira mamma på morsdag när vi kom hem:) 
 
Helt fantastisk dag, tack älskade Billy för att du finns i mitt liv, för att du är min och för att du står ut med mig! Jag älskar dig med hela mitt hjärta och tackar för en fantastisk helg<3
 
 
 

Gårdagen!

Kategori:

Godmorgon på er!!
 
Mitt internet ville inte fungera igår så därför jag inte kunde skriva något inlägg till er! Men det kommer ett senare med bilder och en beskrivning vad vi gjorde igår. Kan sammanfatta det med att det var helt perfekt:) 
 
Idag började med morgonenpromenaden, sen frukost till magen. Ett besök hos sjukgymnasten och sen ett hos sköterskan. Nu står jag på bandet på gymmet och går en tur. Skall även testa crosstrainer och klättra. Alla har så olika förklaringar på vad som är bra så jag utgår ifrån att allt som inte gör ont är okej!
 
En bild från igår:)
 

Morgonpromenad

Kategori:

Älsklingen sov så gott så jag och vovvarna tog oss en promenad. Dagens fyrkant blir runt åby tar ca 30 min, kanske 40min idag eftersom jag har ont! 
 

Morsdag

Kategori:

Idag är det morsdag, det är även min mammas dag. Så det skall jag och lillebror fira i eftermiddag. Jag har köpt lite saker till mamma och sen så skall vi köpa lite annat och fixa lite fika. Jag har även vunnit en stooooor godis skål från ica, som jag skall hämta ut i eftermiddag:)
 

Godmorgon

Kategori:

Guuud vilken underbar dag jag hade igår. Helt fantastisk:) Allt började med att lillan kom hem, en klump försvann från magennoch det var helt underbart<3 Sen drog vi till mmsports, där var det verkligen skitkul! Ångrar att vi inte stannade längre, var jätte kul att se på repetitions tävlingen. Ångrar även att jag inte köpte en t-shirt samt ett linne:/ Fanns sjukt snygga från mmsports och linnet finns självklart inte på internet, kanske köper samma linne men där det står body science på. Men som sagt ångrar att jag inte köpte dem, för det var ju 20% rabatt!! Men men köpte iaf proteinpulveR, sen fick jag en rosa shake bara för att jag blev medlem :) Efter vi varit på mmsportskte vi till rusta, där köpte jag två ljusstakar som jag kikat på samt två ljuslycktor till. Efter detta drog vi till frölunda torg, där strosade vi runt ett tag. Billy köpte ett par byxor och jag villa ha ett linne, men när jag såg kön så var inte det värt ett linne för 89:- så gick hem utan mitt linne:) Under tiden vi var på fröulnda torg så hade jag smskontakt med Jelena så svängde även förbi hos henne och sa hej. Sen var det dags att storhandla på maxi, jag började med lite shopping inne på hm. Ett par gröna kakishorts och ett par svarta mjukisshorts, detta fick jag för 119:-, vilket känndes som ett kap, då kaki shortsen kostade 99:-. 
 
Som sagt det var en helt fantastisk dag:) Vi avslutade med taccos och masaa mys i soffan!
 
 
 
 

Lillan har kommit hem

Kategori:

Mamma ringde för ca en timma sedan och berättade att dem hittat min lilla tös. 
En tjej vid namn Mia Kindbom hade tagit in henne och gett henne mat då hon var super hungrig igårkväll.
Tackar och bugar för detta:) 
 
Nu alltså återförenad med sina bröder!! För vi belsutade att de var bäst för henne att komma hem till dem ett tag innan hon får åka hem till Sylvester, pch se hur hon trivs med honom. Dem är ju lika i sätter och lugna båda två så tror dem kan komma bra överrens. Blir koppel promenader med henne ett tag framöver och sen blir det en hel del spårlina förhennes del så hon kan få komma ut, när det är så uppenbart att hon tycker om det!! 
 
Men nu kan jag iaf andas ut och sluta ha dåligt samvete för att jah åkte till Mölndal.
Stort till lillebror och mamam som hjälpte mig att leta, samt min undebara moster som ännu en gång gav sig utpå jakt efter min katt. När hon sedan fick träffa Chicago sa hon med ett leende på läpparna, ja dig känner jag allt igen!
 
Så skönt att ha alla djuren på rätt ställe, hundarna intill mig och katterna ihop i lägenheten:)
 
 
 
 

Fredag = domme dagen!

Kategori:

Igår var det vägning pch jag trodde väl typ att de skulle sluta på 0,4kg max, men när jag trött som en gnu hoppade upp på vägen visade den 0,7kg, wooppiidooo!!! Vikten ligger nu på 60,9 och det är alltså nu endast 4,9kg kvar till vikten jag skulle trivas med:) Kan ju hoppas på iaf 1kg dropp nästa vecka då mycket cardio skall göras på gymmet:) Här har vi Augusti när jag insåg att jag såg ut som en heffaklump, va maj som jag tog igår i omklädningsrummet, har ingen helkroppsspegel hemma än. Men skall sätta upp en i sovrummet tänkte jag:) 
 

Ledsen i ögat

Kategori:

Hejsan på er!!
 
Jag ber om ursäkt för att jag inte hört av mig på ett tag, men jag tänkte nu förklara varför. Det var såhär, när jag skulle gå ut och kvällskissa Shandy på torsdagskvällen, klockan var la ca 22.30. När vi kommer utanför dörren så möts vi av Texsas som är överlycklig över att vi kommit ut, Texas är en av mina INNEKATTER. Som alltså har tagit sig ut, jag skyndar mig in med honom och inser då att alla tre katterna tagit sig ut. Beger mig ut för att leta upp Chicago som möter mig i ytterdörren även han har tröttnat på att vara ute. Men det saknas fortfarande en, den lilla flickan som varit hos mig i fyra veckor(räknade fel häromdagen). Jag blir sjukt ledsen och vänder upp och ner på halva trädgården för att hitta henne men ingen katt syns till. Jag satte upp en lapp i trappuppgången för att Ottosson och Bella skall hålla ögonen öppna. Under natten sover jag 1,5 timma innan jag går ut och letar igen, går in sover 1,5 timma ut igen, sen in och sova sista 1,5 timman innan det var dags för att gå ut igen. Efter detta kunde jag inte somna om, låg bara och tänkte på Lillan, så jag gick tillslut upp. Tog en tur med Shandy och Ric i hopp om att hitta min lilal vän men ingen katt. 
 
Jag hade lovat mamma och Samuel att jag skulle med till Alingsås så åkte med dit på morgonen, var med på mötet och sen tog vi en tur i Storken. Fick fina kläder av världens bästa mamma<3 Två linnen från hm och en klänning från Gina:) Linnena var två kakigröna, en som man kan ha till vardags pch ett lite finare som man kan ha på stan:) klänningen har jag suktat efter läääänge. Det är en grå långklänning som på ryggen är broderad och broderiet föreställer en döskalle:) Sjukt snygg är den, den skall jag bära idag när jag och älsklingen skall till förlunda torg, mmsports butiksjubileum, jag skall köpa mer protein pulver vilket det är rabatt på så det passar utmärkt:) Sen skall vi handla mat och lita annat trist, jag skall se om jag kan hitta ett par gröna kaki shorts till mina linnen, testade det igår och det var jätte snyggt, men fanns inte i min stl, vill ha lite lösare i midjan nu när det är sommar, så hatar jag svin tajta kläder;) 
 
Katten sågs igår förmiddag runt klockan 11 vid hagens, ca 50meter från mitt hem. Sen dess har ingen sett henne. Så håll ögonen öppna:) Ser ni kattungen får ni gärna höra av er på bloggen, fb eller till min mobil 0739942133!! 
 
Men nu skall jag och älsklignen äta frukost!
 
 
 
 

Gymmet

Kategori:

Idag gick jag till gymmet, tänkte ta mig en promenad på bandet och jag insåg att det skall jag göra varje dag framöver. För jävlar va svetten rann :D Får upp ett mycket högre tempo på bandet än ute, samt att det är inte lika stötande för ryggen tror jag så därför kan jag alltså hålla ett högre tempo på bandet än ute. Efter 45minuters promenderande på bandet så tog jag mig en soltur i solariet, det var skönt :) Laddade upp mobilen med massa italobrothers låtar så det var sjukt effektiv promenad!!
 

Vänner

Kategori:

Ibland får jag en fundering om vilka vänner man egentligen har och vilka som bara är falska som man bara har bara för att . Jag vet att jag har två extremt nära vänner i mitt liv, jag älskar dem mer än guld på denna jord. Jag bryr mig inte om jag har en miljon vänner för vad spelar det för roll om ingen utav dem är en äkta vän. Sen har jag självklart många vänner som är vänner men det är inget mer. Man vet att dem inte snackar skit eller är falsk, men man vet också att dem aldrig kommer komma än så nära in på hjärtat som vissa andra.
 
Jelena och Johanna ni kommer alltid stå mig närmast och jag kan lita på er till 250%
och ni är riktiga vänner bara så ni vet det<3
 

Lydnadskurs i tisdags

Kategori:

I tisdags var det avslutning på lydnaden. Gulliga Emma åkte med till klubben, var kul tyckte jag :)
 
Gick jätte bra med Shandy, hon tyckte de var lite lätt så det var inte super kul. Men hon gjorde det hon skulle och vi körde någon gång och sen vilade vi resten för mitt ben ville inte samarbeta. Nu är det bara att sikta frammåt till sommarkurserna. Då skall Shandy få gå eftersök igen och både hon och lilleman skall få gå agility. Längtar så till agilityn, skall bli skit kul att köra igen :D
 

Kattungen

Kategori:

Hejsan på er allihopa. Ett tag tänkte jag inte berätta detta men har bestämt mig för att göra det ändå, då jag har fått anklagelser om att jag har stulit katten. Så nu skall ni får höra hur det egentligen gick till. 
 
Det var en Torsdag, kommer inte alls ihåg datumet. Men jag mötte denna sötsak i Herrljunga, jag gick bara rak förbi henne tills jag insåg att katten gick efter mig. Vände mig om precis då kommer de åkande två lastbilar en från vardera håll. Jag fick en hemsk känsla och sekunden senare sprang katten mot vägen, jag tog tag i katten och lyfte upp henne. Såg med en gång att hon inte var så gamal så ansåg att hon inte borde springa lös i Herrljunga. Därför valde jag att ta med henne hem och leta upp ägaren. Redan Söndagen efter visste vi vart katten hörde hemma och nej det var inte hos någon gammling som har hemtjänsten. En vän till mig kände ägaren, ringde upp henne och berättade att jag hade katten. Jag bad henne höra av sig senare på Söndagen så vi kunde bestämma en tid som hon kunde komma och få hämta sin katt. Men hon hörde ALDRIG av sig, sen dess har katten bott hos mig och nu är det faktiskt försent att få tillbaka henne. Ägaren lever, ägaren är inte utomlands utan ägaren brydde sig bara inte.  Jag förstår att många tycker jag har gjort fel som räddade katten och jag tycker det är mycket tråkigt att ni ser katter som en sak i havet som man kan få mer utav. Men jag respekterar era åsiker även om jag tycker dem är helt jävla korkade. Så nu får ni göra samma sak, respektera mina val i livet för det är mitt liv och ni kommer aldrig kunna bestämma över det. Det borde behövas körkort både på att skaffa djur och barn!!
 
Katten skall i helgen testa att bo hemma hos min mamma och se hur hon går ihop med hennes katt och hundar. Går det bra kommer hon nog få stanna där :) Min stora kisse Chicago skall också få besöka min mamma lite oftare nu i sommar, han saknar att få gå ut på balkongen så då löser vi det problemet med att han får besöka mamma så han får lufta lungorna lite för det tycker han om :) 
 
Så nu har ni nyfikna små gottegrias fått lite mer att snacka om, tur att jag kan underhålla eran dag :)
 

Godmorgon

Kategori:

Igår innan jag somnade beslöt jag mig för att innan frukosten idag skulle jag gått min morgonpromenad, handlat och diskat. Nu har jag promenerat en halv mil, handlat och diskat, samt ätit frukost. Den låg som en smäck i magen:) Idag skall jag damsuga, byta i kattlådan, skriva en packningslista, gå till gymmet och gå en promenad på bandet. Var en tung promenad ute imorse så tänkte förbränna lite mer på bandet. När jag ändå är i simhallen skall jag även sola :)
 
Längtar så tills jag får träna igen, det är något jag tänker på varenda dag, förlåt att jag tjatar men jag saknar det jätte mycket. När jag får börja träna igen, skall jag ge jävlar annamma. Jag skall droppa 5,5kg och jag skall göra de fort som attsingen. Varav 2,5kg av dem kommer jag droppa snabbast, för då är jag nere på min vanliga vikt. Sen efter det börjar de alltid gå trögt, men då skall jag fan lyckas gå ner dem där sista 3kg med.. Men fram tills dess, vilavilavila. För benet måste bli friskt!
 

Godnatt min skatt

Kategori:

Hade planerat att ge er några inlägg som jag ville skriva. Men har ont och känner att det får vänta till imorgon. Idag har det varit en sådär dag med maten, det har varit sisådär hela veckan. Alltid ett mål om dagen som går åt skogen och blir helt fel. Likså idag, men men det kommer nya dagar. Sen måste jag verkligen säga att jag har mycket lättare att äta nyttigt när jag får röra på mig, tycker de är svin svårt när man inte får träna. Nu skall vi sova, imorgon blor det nya tag i livet:)
 

Mitt kommande träningschema

Kategori:

Måndag
Morgonpromenad + träning
Gymmet + cardio 30min
Cardiopass 40min
 
Tisdag
Morgonpromenad + träning
Simma
Gymmet + cardio 40min
Kvällspromenad
 
Onsdag
Morgonpromenad + träning
Simma
Gymmet + cardio 40min
Kvällspromenad
 
Torsdag
Morgonpromenad + träning
Gymmet + cardio 30min
Cardiopass 40min
 
Fredag
Morgonpromenad + träning
Gymmet + cardio 40min
 
Lördag
VILA
 
Söndag
Promenad
Gymmet + cardio 40min
 
så nu vill jag bli frisk och sen bli fit:D
 

Onsdag 22/5-13

Kategori:

 
Godmorgon mina turturduvor

Idag vaknade jag alldeles för tidigt, nämligen 5.50.. Fy fan, mådde inte alls bra när ja vaknade. Så sjukt jobbigt att drömma saker om männsikor som står än så nära. Så gick upp tog en värktablett för självklart var smärtan åt skogen igen. Så gick jag och la mig i hopp om att somna om, det gick inte förjävla bra så bäddade ner Ricoh, tog Shandy och gick min morgonpromenad på ca 45 minuter. Idag gjorde det extra ont så det gick inte fort, men jag går och jag går i hopp om att det gör någon värkan och det gör det faktisk. För sedan i fredags har jag gått ner 0,1kg, det är inte mycket men det är något. Efter jag skadade mig har jag gått upp endel, närmare exakt 2,8kg, så det är skönt att det går neråt igen. Om det så går långsamt så går det neråt!! När jag blir frisk så jävlar då skall jag träna tills jag trillar ner för trappan på gymmet, för nu skall jag minska i vikt och strama till min fluffiga mage. Skall visa er mitt träningsscham sen, visade ju ett för några veckor sedan men det skall ändras på nu för det skall bli tuffare än vad det var samt att jag skall börja simma!!
 
Idag skall jag söka lite jobb, har hittat ett som ligger mig varmt om hjärtat så måste få ihop ett sjukt bra cv. Jag skall sola och jag skall ut och gå med mina vovvar, var ju bara den ena som gick med imorse. Annars så är det inte så mycket som händer vad jag vet. Skall fixa dagens sysslor, som idag är ingeting, men jag skall klippa vovvarnas klor för det glömde jag i måndags :)
 
Detta är min söta ninis som heter Nonstop, räknade ut imorse att hon är 9år. Helt sjukt att hon fortfarande lever, hon äter och dricker som hon skall så trots hennes höga ålder verkar hon faktiskt inte må dåligt på något vis. Så glad att jag har kvar henne, hon hade tre kompisar som var lika gamla som henne och en dog förra året, min favorit kanin. Dem andra dog för många år sedan, men lilla Nonnan lever kvar<3
 
 

Tisdag

Kategori:

Gomorgon, godmiddag på er... 
 
Något konstigt hände imorse så mitt inlägg plublicerades inte. Hittade det nu på datorn. Så ber om ursäkt för detta, min morogn började som vanligt med en långpromenad med vovvarna. Sen lagade jag frukost, var utan protein idag för mjölken var slut och vill inte blanda det med vatten. Vilket märktes för jag blev hungrig enormt fort, så skall köpa mjölk i efter middag.
 
Efter maten idag så tog jag och lillebror en promenad med vovvarna, vi gick till ängen och lekte med dem lite och både Shandy och Buttan lekte för fullt och badade som tokar. Det var strömt i vattnet men dem simmade på som aldrig förr :) De andra tre, Cordy, Ric och Nonis, dem sprang endel men mest slappade dem mest i gräset. 
 
Ikväll blir det hundklubben, avslutning på lydnanden så idag skall jag och lill pandis vara med tänkte jag :)
 
 

Snygga träningskläder

Kategori:

så jävla snygga kläder, detta är min vill ha bild från better bodies

Förvirrad!

Kategori:

Något jag tycker är jobbigt är när folk säger olika saker. Motsatsen till varandra hela tiden, hur vet jag då vad som är rätt och fel? 
 
Sjukgymnasten gav mig övningar för satbilisera, övningar som inte gjorde ont i mitt diskbråck. Naprapaten säger att det är helt fel att göra övningar. Sjukgymnasten sa att jag fick röra på mig så länge inget gjorde ont. Naprapaten sa att jag får endast gå promenader och simma. Sjukgymnasten vill klämma ihop för att få smärtan att släppa, naprapaten vill dra ut.
 
Känner mig så förvirrad, det är som att stå i ett fält med havre och inte se vart man skall gå. Jag har verkligen ingen aning, jag mår bäst av att röra på mig. Så glad som jag var imorse har jag inte varit på länge. Men är det bra? Hjälp! 

Veckorutiner

Kategori:

Igår skrev jag veckorutiner, så idag skall jag tvätta kläder, vilket jag är inne på min andra maskin. Jag skall klippa hundklor och även damsuga. Sen måste jag diska för jag har världens diskberg. Som vanligt typ, men ändå!! 
 
Skall åka om ca en timma, finderar på att gå och diska så slipper jag göra det när jag kommer hem. Ja det får nog bli så!!
 
 
 

Veckorutiner

Kategori:

Igår skrev jag veckorutiner, så idag skall jag tvätta kläder, vilket jag är inne på min andra maskin. Jag skall klippa hundklor och även damsuga. Sen måste jag diska för jag har världens diskberg. Som vanligt typ, men ändå!! 
 
Skall åka om ca en timma, finderar på att gå och diska så slipper jag göra det när jag kommer hem. Ja det får nog bli så!!
 
 
 

Gooodmorrrgon!!!

Kategori:

Gymtime!!
 
Idag testade jag på gymmet igen. Jag började med en kvarts promenad till gymmet. 45 minuter promenad på gymmet, gick as bra, började på level 3, sen ökade jag långsamt slutade på level 6, så det kändes bra:) Efter detta körde jag massa stabilitetsövningar som jag fått av sjukgymnasten, kunde utföra alla utom vanliga plankan för det gjorde jätte ont i benet. När jag var klar med det testad jag lite svettigare moment, körde 10miuter på klätter maskinen och 15 minuter på crosstrainern. Crosstrainern var ond de första fem minuterna men sen gick de bra. Kommer nog imorgon köra 20minuter på klättra maskinen och sen 10minuter på crosstrainern. Men som sagt sjukt nöjd att allt känndes så bra, skönt att få röra på sig igen, men kommer ta de jätte lugnt så mitt diskbråck får läka. Men så länge inget gör ont så är rörelse det bästa:)
 
Nu sitter jag hos mamma och skall snart gå hem och käka frukost:) 
 
Hörs sen!! 
 

Mys med min älskade kille<3

Kategori:

Better bodies

Kategori:

Som jag tidigare sagt så älskar jag better bodies träningskläder. "Tyvärr" kommer det bara mer och mer som är svin snyggt. Så de hade suttit fint med ett jobb nu så man kan få köpa lite snygga träningskläder!! Detta settet tycker jag är sjjuukt fint:)
 
 
Hade jag haft råd hade jag klickat hem hela mmsports sortiment av better bodies kläder!!
 

Rusta

Kategori:

Rusta har extremt roliga saker, som dessutom är billiga:)
har redan några sånna här men hade gärna haft några till 20:-/st
 
fågelbur är svin snyggt, 199:-
 
den sista är tre olika storlekar, kostar mellan 30-50:-/st

Söndag kväll

Kategori:

Gokväll!!
 
Nu har jag duschat och ätit kvällsmat, idag har det inte gått lika bra med att hålla in på nyttigheterna. Har ätit felfelfel, åt ifs rätt till middag men vad gör de när jag åt fel till allt annat.. Japp japp, upp på hästan imorgon igen:) Älsklingen och jag grillade massa mat innan han åkte hem, så nu har han mat för imorgon, jag har mat för hela veckan och så fick vi god mat till idag.. Så käkade vi vår goda grillade mat ute på min underbara balkong. Skulle kunna bo därute, så underbart, förrutom att de regnar in;), hade de inte gjort de hade de varit perfekt!!
 
Imorgon skall jag faktiskt gå till gymmet tro det eller ej. Det skall regna så tar min morgoncardio på gymmet 60 minuter promenad, sen blir det lite stabilitetsövningar som jag kunde göra trots mitt diskbråck, jag skall även testa crosstrainern. Anser att gör det inte ont bär det inte göra någon skada. Sjukgymnasten sa att jag skulle röra på mig så mycket som möjligt, så jag antar att det hör dit. 
 
Imorgon blir det även ett besök hos naprapaten, se vad han har att säga. Smärtan är ju sisådär, den kommer och går men är alltid väldigt stel och får ont om jag gör fel rörelser. Vill bara få denna smärtan att flyga iväg och aldrig mer komma tillbaka.... 
 
lite bilder från dagen som gått
 
 
 
 

Kost och träning

Kategori:

Som ni säkert läst en miljon gånger så får jag inte träna just nu men då får man satsa allt på kosten. Så i tisdags kväll beslutade jag mig för att ge jävlar annamma. Onsdag, torsdag gick och det gick skitbra. Fredagen kom och då brukar jag falla, men det gick också bra. Åt lite godis och lite kolhydrater på kvällen. Men jag kännde att jag var väldigt nöjd, så nästa vecka är det bara att satsa ännu mera. Lördagen gick också väldigt bra, det är dagen jag får äta vad jag vill. Men åt helt okej då med. Började med toast till frukost, grillad krov till lunch och till kvällsmat blev det grillat med sallad. Sen lite godis på kvällen:) idag är då också en svår dag, men idag är det samma som i Fredags, håll in på kolhydraterna och inget godis. Så det är bara att hålla igen:)
 
Kommande vecka skall jag fortsätta med att hålla mig borta från kolhydraterna. Det blir morgonpromenader och vissa dagar en promenad på eftermiddagen:) Sen skall jag fortsätta hoppas på att smärtan förvsinner så jag kam börja träna igen. Saknar det!! 
 
 
 

Godmorgon

Kategori:

Hej på er underbaringar, blev lite dålig uppdatering denna helgen. Så tänkte börja med att berätta vad som har hänt här hemma. 
 
I fredags var vi ju alltså i Alingsås och vela runt lite, tog en fika. Jag fick en super fin klänning av mamma som jag invigde igår. Sen köpte jag två nya nagellack och ett par solglasögon. När vi kom hem så åkte vi med mamma när hon drog runt med Lena i Herrljunga sen beslutade jag och Johanna oss för att slinga håret. Blev as snyggt med lite ljusare nyanser i håret. Det gillas:)
På kvällen drog vi till pappa och grillad massa god mat!! 
 
Igår vaknade vi och solen strålade, det var helt sjukt va skönt väder det var. Så efter en frukost på balkongen beslutade vi oss för att gå till loppisen i parken. Väl där köpte jag en fin kult ljusstake och två tavlor till mamma. Mamma samlar nämligen på tavlor från ett märke som heter jie, hon har en vägg full med sånna. As coolt tycker jag, så därför köpte jag två till, till samlingen.
 
På eftermiddagenblev det avslut på bevakningen, grillande, sminkande och fixade inför den avsluande striden. Som hundteamet vann!! Samuel tig Robin rätt tidigt och sedan tog jag Kristian och avslutade med att ta Dennis. Tur att jag har en hund som tar lukter i vinden så jävla bra:D
 
På kvällen blev det lite snabb grillning hos svärfar och Lena. Sen hem för att se på eurovision song contest, som detta året hölls i Malmö. Vinnaren där blev Danmark, så det blev ju nära Malmö iaf. Sverige kom långt ner på listan, vet inte ens vilken plats. Men det är sånt som händer, det krävs speciella låtar att vara vinnare i esc Loreen hade det men inte Robin, så är det bara. 
 
 
 

Godmorgon

Kategori:

Har ni sovit gott?
 
jag vaknade vid fem i full panik i tron om att jag glömt ställa klockan på 6.15. Men klockan va ställd och jag kunde somna om:)  har inte vaknat inatt och behövt ta smärtstillande, det var ju skönt!! Sen var det upp och hoppa vid 6.20, käk. Eller rättare sagt drack frukost och glodde lite på tv innan Johanna kom och vi åkte hem till mamma. Nu sitter vi i Alingsås och väntar på mamma och lillebror som är på möte. Sen blir det en fika och lite mys i stan:)
 
 

Samuel spårar med Shady

Kategori:

Igår gick det ju inte så enormt bra med Shandy på eftersöket. Men för att de skulle få ett avslut så gick Samuel, Eva och Shandy för att hämta skanken. Eller Shandy skulle rättare sagt få spåra upp skanken. Det roliga var att räven hade tagit skanken så är dem kom fram till trädet där Eva noggrant hade hängt upp skanken. Så säger Eva som står en bit därifrån och inte ser att skanken är borta. Lek med den, det ända Samuel har är ett rep och eftersom det är hans första spår någonsin, så visste han inte att de skulle hänge en skank där. Så han börjar leka med repet och Shandy, min hund fattar inte så jävla mycket så Eva säger lägg den i påsen och bind snöret runt. Då frågar Samuel vad skall jag lägga i påsen?? 
 
Hahaha då fattar Eva hur dumt allt hon precis har sagt, låter i Samuels öron. Jag tackar iaf ödemjukast min lillebror som hjälpte mig till tusen igår. Han är världens bästa<3
 
morgonlek med vovvarna på morgonpromenaden

Kvällspromenad

Kategori:

Avklarad:) Känndes sjukt bra, kunde hålla ett någorlunda tempo trots mitt onda ben!!
 
 
Som jag skrev på instagram förrut så gick jag med ett leende genom herrljung för jag vet att de sårar människorna som vill mig illa. Förstår inte hur folk orkar gå och vara avundsjuka hela tiden och för att växa för sig själva måste man försöka trycka på någon annan. För ett tag sedan hade dem lyckats, men inte nu, jag är starkare än någonsin och jag kan gå genom eld och vatten så jag vill bespara er stackare den energin att försöka trycka ner mig för ni trycker bara mig ännu högre och er sjävla ännu längre ner. Hitta din egna stadiga grund att stå på för det är det ända som kommer stärka ditt självförtroende och dina phsykiska problem... 
 

japp det stämmer så väl

Gokväll

Kategori:

Hej på er alla glada!
 
Hur har eran dag varit?
 
Min har varit helt kanon, vilket väder vi haft :D. Jag började min morgon med en promenad i solen, sen var det hem fixa ig för att åka till sjukgymnasten och sen vidare till Alingsås. I Alingsås mötte jag upp min gammla chef från Max, Johanna. Vi tog en lunch på Nygrens cafe, och lite små kollande i affärer. Var jätte kul att träffa henne och hennes underbara söta dotter Melissa. 
 
Sen åkte jag hem och sen dess har jag mest slappat. Just nu väntar jag på att telefonen skall bli laddad sen skall jag ta mig en kvällspromenad med mina hundar, förstår ni att solen fortfarande är uppe och de ser ut som klockan är 16 men den är 20. Sen skall jag diska för det behövs verkligen, imorgon skall de göras lite andra hemma saker, damma, damsuga, byta sängkläder om det går vill säga. Imorgon skall jag även sola om jag hinner, det varskönt att ligga i solariumet och mitt ben älskade värmen, den värmen kan man tyvärr inte få ute än. Sen skall jag även med min lillebror till Alingsås en tur. Många bollar i luften, då mår jag som bäst:D
 
Idag har smärtan i benet varit helt fantastisk, inte haft så ont, eller klart jag haft ont men smärtan har varit något man kan överleva. Hoppas på samma känsla imorgon :) Men nu skall vi allt ta oss ut på en promenad!! Pusss!
 
 

Eftersök

Kategori:

Idag var det slutprov på eftersöket, ingen hade nog sett fram emot detta så mycket som jag hade gjort. Shandy har presterat så jävla förvånandsvärt bra på varenda spår så jag ville bara komma i mål och få intyget på hur jävla grym min hund var.. Men jag var den ända som gick därifrån utan intyg, min hund fixade ibte slutprovet. Eva såg hela spåret och berättade att Shandy hade lallat bort sig redan efter 50meter.. Jag insåg efter 15min att det var ingen ide, min hund hade misslyckats, jag hade 45minuter på mig så kunde lika gärna startat om. Men jag var så ledsen och så besviken att jag ville inte. Shandy hade svikit mig brutalt och inom den närmaste timmen låg hon platslagd intill sin sura matte som började storlipa när hon åkte hem. Jag kände mig så misslyckad, jag kännde att jag misslyckats brutalt med min hund egentligen ville jag inte ha henne hemma inatt men hon ligger här ändå. Detta för att jag var så ledsen och jag ville inte att hon skulle lida mer, hon visste att hon gjort mig besviken och hon tar åt sig till max. 
 
Efter ett långt bad med många tankar kramade jag om min hund och sa förlåt för att jag utsatte dig för detta. Jag vet att jag inte presterar under press, jag trodde dock inte att de skulle påverka Shandy så jag var så säker på att hon skulle fixa det, litade på henne till 100% och det tog lång tid innan jag började göra det. Hon har nämligen gång på gång på gång vilselett mig på personspår och efter jag gått kursen personspår två gånger och misslyckats med slutspåret två gånger lyckades jag ändå hamna på blodspårkursen, alltså eftersök. Under eftersök kursen har Shandy byggt upp ett enormt förtroende och jag litade på henne igen, men efter detta vet jag inte längre. 
 
Egentligen hade jag velat ta ett lätt blodspår och sen aldrig mer göra om det.. Men jag vet inte, just nu känner jag att jag skiter i det. Är nog bättre vi jobbar på kurser där jag styr och hon får följa mig, som lydnad och agility. Så får hon lita på mig och de behöver aldrig bli tvärtom. Får se vad jag gör, skall ringa Eva imorgon och se vad hon tycker.
 
En annan del av mig vill lyckas, för jag vet att vi haft så roligt ihop under spårkurserna. Men jag tror inte jag kan lita på Shandy på ett tag efter detta, vem vet om vinkeln är där hon lägger den? Vem vet om den någonsin varit där hon lägger den? Hon kanske fortsätter att leda mig bort ovh fel håll och kanter... 
 
Att summera så gick detta spåret åt helvete ovh det förstörde min kväll totalt, har gråtit till och från sen jag kom hem och nu kommer jag inte kunna somna på grund av vår dåliga prestation!! För endel kan detta vara en piss i havet, men det är ungefär som att ta körkort, misslyckas man med det är man inte heller så kalas glad efteråt och ni som inte misslyckats med körkortet, antingen förstår ni ändå eller så kan ni bara hålla det ni tycker för er själva, detta var inte på liv och död. Men jag lever för min träning med hundarna och detta var ett bevis på att jag varit extremt värdelös med mitt arbete... Nej jag är inte den som hoppar upp i sadeln efter ett misslyckande, tyvärr fungerar inte jag så... 
 
Imorgon skall jag berätta en kul grej som hände när Samuel skulle hämta skanken. Men är inte på humör ör roliga saker  nattii!! 
 
här är lillebror och shandy super laddade, synd att de inte alls gick som planerat

Solat

Kategori:

God eftermiddag!!
 
Idag har jag solat solarium, det var sjukt nice. varmt och skönt :) Tror dessutom att det kan vara bra för benet med den värmen som blir i ett solarium. När jag kom hem lagade jag världens godaste mat, nämligen taccossallad, toppad med jordnötter och taccochips. Mycket lite av de sista två dock, men det var jätte gott blev kvar lite så skall äta samma imorgon. Längtar redan :D
 
Ikväll är det ju blodspår på hundklubben, Samuel som är världens bästa lillebror skall gå spåret med Shandy och jag skall hålla mig några meter på avstånd för att studera min hund samt hjälpa Samuel om det behövs, han har ju aldrig gjort detta innan, men han är så jävla grym med hundar så han lär klara det galant. Eftersom det är slutspåret och om vi klarar det så får vi vårt intyg!!
 
 
 

Onsdag morgon

Kategori:

Godmorgon på er, eller godmiddag kanske de heter vid denna tiden.. Idag sov jag lite längre än vanligt. Sov nämligen till nio, men det är väl kroppen som läker eller något. Jag vaknade iaf vid två inatt av samma smärta som igår natt så gick upp och tog smärtstillande innan jag somnade om. Ikväll tar jag det redan innan jag går och lägger mig så jag slipper vakna och ha ont. 
 
Våran morgonpromenad idag tog tid, gud vilken tid den tog, det brukar max ta 30min att går den rundan men imorse tog det långt över timmen. Blää va segt det var att gå och gå och inte komma någonstans:/ det är nog ingen som förstår hur enromt trött jag är på att ha ont. Idag skall jag försöka få städat lite här hemma. Jag skall även söka lite jobb, spontanansökningar tänkte jag, jag skulle ämligen gärna jobba på ett gym som typ receptionist eller något, så tänkte skicka in massa cv:n till nordic wellness:) Sen skall jag inte göra så mycket mer, det räcker nog gott och väl för mitt stackars ben. Sen blir de eftersök med Shandy ikväll:) 
 

Nattiii

Kategori:

Sådär nu har jag och hundarna lagt oss för kvällen, Shandy ligger av någon anledning på helspänn, men hon slappnar väl av snart:) 
 
Innan klubben hann jag iaf vika min tvätt, endast lakan och handdukar kvar. Insåg när jag vikbdetta att klockan var på tok för mycket så bytte om och drog till klubben! Vi gick en långpromenad i det fina vädret, tror inte det finns någon friskare luft än den efter regn:) Det var ju lydnad idag men jag körde ej då mitt ben inte är okej och min hund var lika glad över promenaden så vad gör det, är hon glad är jag glad.. 
 
Idag har de inte vart nån ordning på maten,, ajjabajja,, klohydratsanfall på mig... Så imorgon är det baraatt bita ihop och ta nya tag. Ändrat en hel del på min kost och mina dumma vanor skall bort så nu är de bara att jobba, tack världens bästa pojkvänn som skall vaka över min som en hök, dock en snäll sådann!! Tack bästaste Adam för att jag får bolla ideer och tankar med dig, du förstår inte vad det betyder. 
 
Ni minns kattungen som jag tog hand om för några veckor sedan? den bor fortfarande kvar här hemma och jag funderar mer och mer på hur denne stackaren har haft de. Den är inte gammal menär enromt osäker på vissa saker. Som är man skall klappa henne så är hon livrädd att man skall röra henne på huvudet, why? En katt burkar oftast dunka hvudet i mina händer när jag klappar den. Sen är hos dessutom mycket avvacktande mot mina katter som inte ger upp utan gör tappra försök att få hennes självförtroende att bli bättre. Den tvättar henne är hon äter för då är hon så uppe i annat. Texas försöker lägga sig nära henne menmde gillar hon inte, då lägger han sig en bitnbort och sagta smyger närmare. Mina katter är nog rätt katter att lära en stackare att komma ifrån dessa rädslor. Men saken är den undra hur hon haft det? En rädd katt är ingen lycklig katt, nu har ju rädsaln börjat släppa eller iaf minskat, från att inte våga komma nära till att faktiskt ligga kvar när man hämtat henne. Känns otroligt skumt, är glad att jag hittade henne. På frågan vad som kommer hända? Så kommer hon nog åka till mamma och Samuel. 
 
Men nu har jag babblat på allt för länge,,jag skulle ju sova.. 
 
 
 

Lessnat

Kategori:

Detta är helt sjukt, jag har vilat i en vecka imorgon och jag har redan lessnat på det.. Förlåt mitt klagande men detta är verkligen inte roligt. Jag vill lyfta migg skrot, jag vill svettas till max, jag älskar ju att göra det och sedan jag blev arbetslös  har det varit träningen som hållt mig flytande. Så antingen vill jag bli frisk nu eller så vill jag ha ett jobb nu, går nästan bra vilket som så länge jag slipper ligga på soffan, ja för så mycket annat kan jag inte göra. För sitta går inte, hushållsarbete går inte.. Dessutom så blir jag så trött av de smärtstillande så nör jag väl inte har ont, är jag sömnig till max.. Jag skall försöka sluta med att klaga men det är så skönt att skriva av sig... 
 
Skall nog hämta tvätten och börja vika den så fort de blir läge, just nu är ryggen trött som attan, ikväll blir de hundklubben, Samuel skall gå lydnad och jag skall gå på promenad, funderar på att gå en promenad innan sp jag får lite luft i lungorna.
 
tacka gud för hemmafruarna som håller mig sälskap!!

Diagnos

Kategori:

Sprucken disk var min diagnos. Blir längre vila än jag trodde, jag får gå mina promeander, två timmar per dag. Men ingen cardio på gymmet, inget simma och ingen styrka. Bara bita ihop och acceptera!!! Får ge jävlar på kosten, den får vara min räddning denna gången!!!
 
Har iaf precis besök naprapaten som ni kanske förstår. Är påväg hem nu, idag gjorde besöket ont, jätte ont, men har haft ont inatt så det kan vara därför. Vaknade vid tre och hade en sjuk smärta, så gick upp och tog smärtstillande innan jag somnade om!! 
 
Idag skall de vikas tvätt, måste ta tag i mina tre ikea kassar nu får de liksom vara nog!!mannars blir de inte mycket, hundklubben ikväll, promenad med Kristian:)!
 

Hoppsan!

Kategori:

Hahah upptäckt att när jag skriver på ipaden och mobilen så blir dte väldigt mycket stav fel. Hoppas ni kan läsa vad det står och jag skall försöka läsa igenom det nästa gång så att det inte blir stavfel. 
 
Min promenad gick sisådär imorse, hade ont men jag gick ändå 1,5 timma. Gick hem till pappa skickade papprena. Kom hem och fick tag på arbetsförmedlningen inser att jag behöver åka dit, slänger mig in i duschen och  åker dit lite efter elva. Fick allt löst där så nu skall jag skicka in pappren till försäkringskassan igen.. Yippiie så imorgon får jag fixa ännu mera papper till försäkrningskassan. 
 
Men nu skall jag fixa mig och sen dra till hundklubben. Skall handla innan också så nu blev det ont om tid!! 
 
Puss och kram på er gooingar!
 

Godmorgon!!

Kategori:

 Har ni sovit gott? Här somnade jag som en stocktrots att jag var super pIgg. Så nu har jag sovit 11timmar så nu måste kroppen vara utvilad. Idag skall jag inte göra så mycket, skall fortsätta tvätta kläder, skall hämta ut pollentabletter samt köpa stepsil. Skall handla lite mat för veckan, skall under min lorgonpromenad gå hem till pappa och skriva ut ett viktigt oapper som jag skulle skickat förra veckan.. Ajjabajja dumma mig!! 
 
Ikväll blir de hundklubben, får se hur jag gör, funderar på att å med Kristian på promenaden, med tanke på mitt ben så är det bästa att röra på sig inte stå stilla:/ tycker de börjar bli långdraget med benet, har haft ont i flera veckor och snart får det faktiskt sluta göra ont. 
 
Denna veckan blir de sallads vecka, minskat kalorierna från, 1600 till 1250, eftersom jag inte kanntr
na på samam sätta, kan jag inte heller äta på samma sätt. Får hoppas jag kan minska lite denna veckan, hade varit skönt... 
 
Men nu blir de morgonpromenad!!

Gokväll

Kategori:

Rioch har satt maten i halsen och sitter och hostar. Ni som känner Ric vet att han hostar som en gammal gubbe så lite underhållande är det allt. 
 
Idag blev det lite dålig uppdatering, sorry för det. Tänkte iaf berätta lite vad som hänt de senaste. Ir grillade vi ju hos mamma, det var gottinamnam, sen kom min älskling hem och vi la oss i soffan och slocknade båda två. På natten hade jag med mitt dåliga ben lovat att hämta Anton, Jim, Henke och Stollen i Alingsås. Men körde Antons honda, vilket mer och mer blir min drömbil!! Kopplingen var jätte lätt och stolarna var kupade  ett sådant sätt så jag kände inget under bilturen. Så fort hag satte mig i pappas bil till hundklubben idag kom den smärtan som jag brukar få vid bilkörning. 
 
Klubben gick det helt okej, denna gången förlorade vi. Robin som förra gången blev hittad först ökade svårigheten och tog sitt lag till seger. Idag var jag sittande, eller a liggande gömd. Hittade ett as bra ställe som vi kommer använda, där kommer ingen förbi oss, och dessutom syns vi inte:) 
 
Efter klubben blev det lite grillande hos Billys mamam och efter det så har jag sovit,sovit och sovit. Så nu när jag lägger mig för sängtime kommer de nog bli svårt att somna, har liksom redan sovit i fyra timmar. Så är pigg nu!! Får se, kan jag inte somna så får jag lägga mig i soffan och kolla på några avsnitt dh:)
 
En bild på mig och Ric idag på hundklubben, min lille plutt har börjat göra en rätt intressant sak. Varje gång vi skall åka till klubben så går han snällt med till bilen, men medans jag packar in de andra hundarna och min väska så vänder han och springer in i klubbstugan igen. Han är ju intressant min pojk, tror han älskar klubben!!
 

Bensmärta

Kategori:

Smärtan kommer och går. Efter att ha legat i soffan några timmar tig jag och vovvarna oss ut på en promenad.  När jag gick hade jag ingen smärta alls och kunde höjja tempot lite. Nu efter promenaden har jag ont som fan. Frågan är då, är jag överansträngd, eller har jag bara int för att de läker? Är smärtan bra eller dålig... 
 
Så mycket jag inte vet, så mycket jag undrar, tog ipren och alvedon, la mig iaf i soffan hos mamma i väntan på grillad mat. 
 

Återhämtning

Kategori:

Nu skall jag snart ta en promenad till mamma, tänkte ta en promenad innan så jag får gått lite emr idag, jag behöver ju röra på mina ben. Har precis skrivit ett återhämtningsschema, det innehåller enromt mycket promenader, simma, joggningpass, lite lätt hemma träning. Så detta börjar på måndag och sen är det tre veckor framöver, med en suksesiv ökning såmdet inte blir för mycket mitt ben. Efter detta hoppas jag att jag skall vara kry nog att ge mig ann styrkan igen. Känns skönt att få en struktur så jag inte deppar ihop helt här hemma!! Men ändå trist att inte få träna styrka, kommer tappa som attan, jag som var så nöjd med mina gympass. Men det är självklart, att är jag kry tidigare kommer jag även börja gymma tidigare:) 
 
Men nu skall vi gå till mamma :)
 
 
 
 

Morgon tee

Kategori:

Godmorgon på er! Jag startar min dag som jag avslutade gårdagen, det innebär slappande och en kopp tee. Tee skall vara bra för halsen sägs de. 
 
Sovit gott? Jag har sovit helt okej, men vaknar tidigt och har fruktansvärt ont. Förlåt om jag klagar men smärtan är sjukt störande, vill inte ha ont. Kan inte smärtan bara försvinna för en dag så jag kan få leva normalt?
 
Idag skall jag grilla hos min mamma, myspys älskar grillad mat. Det är gottinamnam!! Skall även ge mig ut på en promenad och hoppas på att smärtan blir mildare när jag rör på mig. Idag skall jag också söka jobb och göra videointervjun på telia, hade vart skitkul att få jobb där. Bara att få en egen månadsinkoms hade varit roligt just nu. 
 
 

Godnatt

Kategori:

Sådär nu säger jag godnatt för denna fredagen. Jag mår väl inte prima, är sjukt slö i kroppen och vet inte om jag är påväg att få feber igen. Dettaär ju vanliga symtom efter behandlingar hos David! Mindre vanligt är nog halsont så det är nog något annat, kan verkligen inte vara pollen utan måste vara en infektion. För det gör pnt som satan när jag sväljer, mig gillar inte alls detta. Så idag har jag burit en tunn halsduk för att inte lömna halsen öppen. tyvärr är det väl redan försent, med det sagt avslutar jag min kväll med en kopp te!!
 

Dags att gilla läget.

Kategori:

Sorry att ni inte fått se filmen på Ricoh än, den vill inte laddas upp, skall försöka en gång till snart. Se vad som händer om det funkar nu, för den är verkligen super rolig. 
 
Hur har eran dag varit? Min har varit helt super. I Borås fick jag min behadling och skall dit på tisdag igen, sen är det ett besök till efter en vecka och efter det hoppas jag det är nog. Det är inte billiga besök, men det är dock väldigt nödvändiga besök. Jag fick en strech övning som skall strecha höften ordentligt, det gör att ryggen slappnar av och då kanske allt kan hamna till rätta igen :)
 
Andra saker som naprapaten sa var att jag måste börja ta tag i vissa saker, bry mig mindre som styrketräning mer om stabilitet, jogging och simma. Men eftersom jag inte kan sluta styrketräna så får jag alltså lägga till mer av det andra. Stabilitet övningar skall jag få av sjukgymnasten på torsdag, så det får ju utvärdera senare, blir endel bollövningar. Jogga får jag helt enkelt hoppas på att mina nya tabletter mot pollen fungerar så kan jag och Shandy börja ta oss några turer, minst två i veckan hade jag tänkt, annars får det bli jogga på gymmet. Simma då när skall jag slänga in det? jo tis-tors på morgonsimmet, innan gymmet, då slänger vi in lite simmning. Varför innan gymmet är för att morgonsimmet är öppet mellan 7.30-9.00 och öppnar sen igen 12.00, så lättare att vara där innan träningen. Samt att om jag tränar styrka först, vilket jag inte får göra just nu. Men då är det iaf lättare att simma först och styrka sen, för annars kanske ja inte kan simma på grund av att musklerna är såpass trötta. 
 
 
Sen åkte vi och köpte det sista till mammas födelsedag och sen åkte vi hemåt och så slängde jag mig i soffan en stund innan det var dags att fixa allt. Det bjöds på hemmagjort hallon och chokladsås, med grillade bannaner, glass och maränger! Mamma blev jätte glad över presenterna, och vi filmade när hon fick den ena, tyvärr får jag inte lägga upp det här för henne. Men hon blev glad, hon fick en pärltavla som vår vän Ammi gjort, på vår gamla vovva Lady<3 Jätte fin och som sagt mamma blev skit glad :)
 

Världens Bästa Mamma

Kategori:

Idag fyller världens bästa mamma år<3 Grattis på din födelsedag!
I eftermiddag skall hon få sina presenter + lite annat som jag och Samuel planerat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Kategori:

Idag är det Fredag, men jag vet inte det känns som Lördag. Klockan började ringa 6.30, men snoozade i 30 min och sen tog jag tag i mig själv och gick upp :) Om ca 40 min skall jag åka mot Borås, snällaste Nina ställer upp och kör mig. För köra går inte så jävla bra med mitt ben, igår hade jag inte alls ont men nu är smärtan tillbaka. Men får hoppas David kan göra ett sista knyck och fixa detta. Vill verkligen bara att det skall bli bra igen!!!
 
Jag funderade endel igår på motivation, på mat och på träning. Jag har en ide som jag hoppas kan fungera. Delar med mig av detta senare:) Men nu får la jag hoppa upp ur soffan och göra något vettigt av saken!!
 
Hörs senare, ni skall även få en film som jag försökte ladda upp igår, när Ricoh fick sitt första möte med en självgående gräsklippare;)
 

Nybadad tjej och en arbetsam kille<3

Kategori:

 

Min mamma är bäst

Kategori:

Här har ni de fina sakerna som jag fick av min mamma:)
Så nöjd, passar så bra in i mitt hem!
 

Inte okej

Kategori:

Nu skall jag berätta varför ni inte hörde av mig mer igår. Det var såhär att gårdagen var ingen dag jag vill uppleva. Efter frukosten somnade jag i soffan, vaknade gick upp och åt middag, sommnade. Vaknade sedan av att mamma ringde, sen fikade vi och sen lyckades jag hålla mig vaken tills pappa kom hit, vi åkte och köpte kaninmat och sen åkte jag med Jennifer till naprapaten, hem vände för att åka till hundklubben. Så hela dagen låg jag i princip och sov, det var inte alls kul.
 
Hundklubben gick sisådär för min del, mycket bättre för min hunds del. Eftersom jag har varit på hundklubben såpass länge anser jag att många av instruktörerna kan min hund. Därför fick Kristian som är Evas systersson, köra med Shandy, bara för att jag inte skulle bli värre. Ett smart drag av Eva anser jag, som kom med ideen:)
 
Idag har jag varit ute och gått en lång promenad igen, det tar sin tid, helt sjukt att promenader som förr tog 30min tar minst 60 min nu. Blääää, benet gör förjävla ont, smärtan går fan inte att förklara. Den är sjuk :'(
 
Lite bilder från igår och idag :)
 

Onsdag

Kategori:

Idag är det Onsdag och min första vilodag, på en vila som kommer bli lång. Jag har taigt en lång morgonpromenad på ca 1,5 timma, får ju gå långsamt och inte fort som jag brukar så det var en tur som brukar ta 1 timma ;) Stannade ifs och lekte lite med hundarna på vägen, eller jag lekte väl inte, stod och tittade på när vovvarna lekte. 
 
Precis fått i mig frukosten, blev flytande föda idag, en smootie och en protein drink. Det var gott, idag känner jag mig enormt slapp, det är något som jag alltid gör efter en behandling hos David, han brukar jämföra det med ett riktigt hårt gympass för kroppen. 
 
Idag skall ni få se dem fina sakerna jag fick av mamma, fotade det förrut :)

Gokväll

Kategori:

Hejsan på er!! Haft en fin dag? Har ni haft mycket sol?
 
Mitt besök hos David gick sådär, han gjorde mig bättren men har fortfarande enormt ont, harmsmörjt innbenet i linement. De smärtstillar lite för stunden.. Skall tillbaka på fredag, får inte träna på ett tag, på fredag får jag veta hur länge.. Det är verkligen värdelöst, jag älskar ju att träna, det är mitt liv och nu skall man bara inte göra det...  
 
På hundklubben idag gick jag en promenad istället. Vill satsa allt imorgon så vilar idag, spårar imorgon ch hoppas på att jag inte får ett svårt spår för min del, alltså svår terräng. Vet inte vad de är för fel på mina hundars magar, båda två låter som ett åskoväder!!!
 
När jag kom hem från Borås tog jag första solstunden på min balkong, guuud så skönt, de lär bli fler stunder:) Ni får se sakerna som jag fått av mamma imorgon orkar inte nu. Är tröttiss!!
 

Snart är det dags:)

Kategori:

 Nu sitter jag i väntrummet hos naprapaten och väntar, är lite tidig. Men kanske får komma in tidigare, har ont som fan så jag hoppas han kan hjälpa mig med mitt ben. Gått omkring och kikat lite i knalleland. Men känner mest bara för att åka hem och sola:) 
 
Mag passet idag gick som jag sa sisådär, mitt ben vill ju inte samarbeta när jag tränar mage, men desto mer utsatte jag Emma för istället;) sen avslutade jag med 20min på crosstrainern, idag gick det lekande lätt och svetten bara rann men som jag skrev på fb det innebär att fettet brann:D lite sugen på att gå dit och köra 20min ikväll igen. Men får se när jag kommer hem från hundklubben:) 
 
I efterniddag skall jag visa er lite fina saker som jag fått av mamma, två jätte fina krukor och två jätte fina ljuslycktor:) Ikväll blir de lydnad, får se om jag kör lydnad eller går en promenad, beror lite på hur behandlingen tar!! 
 
Hör av mig när jag är påväg hem från Borås.. Så smidigt med en ipad så kan jag blogga lite mer!

Godmorgon

Kategori:

Hinner bara slänga in ett snabb inlägg... Kör snart in i Borås:)
 
Gympasset gick sådär, mer om det senare, nu skall jag iaf besöka naprapaten och hoppas på underverk för jag har lessnat på att ha ont! Men först lite knallande i knalleland:) 
 
pussssss på er
ha en underbar dag i solen:))
 

Träningsschema

Kategori:

Måndag:
*Morgonpromenad
*Gympass, bröst pch armar+20min cardio
*Gympass, 20min cardio
 
Tisdag:
*Morgonpromenad
*Gymapass, mage+20min cardio
 
Onsdag:
*Morgonpromenad
*Gympass, rygg och axlar+20min cardio
 
Torsdag:
*Morgonpromenad
*Gympass, ben eller mage, beror på hur mitt vänster ben mår+20min cardio
*Gympass, 20min cardio
 
Fredag:
*Morgonpromenad
*Gympass, överkropp+20min cardio
 
Lördag:
*Morgonpromenad
 
Söndag:
*Gympass, underkropp eller bara mage, beror även här på hur vänster ben mår+20min cardio
 
Så nu är det bara tuta och köra!!!
 

Bevaking

Kategori:

Igår var det bevakning som gällde, tyvärr var både jag och Shandy helt ur fokus, jätte tråkigt. Men det gick väl sådär ändå, tur att vi har Harry som är as grym. Igår var det genrep inför nästa veckas krig, med vattenpistoler. Hundteamet vann vilket var mycket tack vare Harry. Jag och Sandy kan inte alls ta på oss äran denna gången vi var helt i någon annan värld. Inte så konstig med tanke på hur sur jag blev när jag alände till hundklubben. Eva såg detta och vi åratade om det efter. Men jag säger som jag sa igår, snart slår jag ägaren och släpper min hund. Så jävla trött på att min hund aöötid blir påhoppad av samma hund och att ägaren aldrig kopplar sin hund. Så nästa gång släpper jag Shandy, så får Shandy ge hunden en omgång, verkar vara de ända som gonsin kan  ägaren att fatta.... 
 
Men som sagt vi vann ju så iböand gör det inget att vara ur fokus!! 
 

Dags att stämpla ut

Kategori:

Men först skall jag ge er ett inlägg om brvakningskursen och ett inlägg om mina träningspass denn veckan. Bra att man väntar med allt tills man är svin trött, men har man lovat så har man:) 
 
Som jag skrev förrut så skall jag till David imorgon, så det blir en tidig promenad och sedan blir det även gymmet tidigt. Så skönt att ha det avklarat!! Idag har jag varit på gymmet två gånger, en gång var ju som jag berättade om förrut ett styrkepass som avslutades med cardio, det andra var nu på kvällen med endast cardio. hade lite lite energi idag på andra gympasset, men det var bara att bita ihop, 10min cykel och 10min crosstrainer, så var man i mål:) 
 
Men godnatt på er, alldeles strax kommer två inlägg till:) 
 
 

Sjukgymnasten

Kategori:

Där gick det inte som väntat, hon kunde inte hjölpa mig något alls. Hon gav mig övningar som kunde flytta upp smärtan från vaden och låret till endast rumpan. Ja de låter ju kul att endast ha ont i rumpan... Ne så blir ett besök hos David imorgon, 13.40 skall jag vara där. Underbart:D så skall han få klämma lite så kanske allt blir bättre! Mamma min älskade mamma kör mig<3
 

Gymmet:)

Kategori:

Sådär, nu var gymmet avklarat för idag. Blev ett grymt bröst pch armpass, as nice tryck i både bröst och armar. Ökade bröstpress med ett kilo och ökade skivstångs curl från 15kg till 17,5kg.  Emma ökade också efter lite tjat från mig, så hon gick från 12,5kg till 15kg, GRYYYMMT EMMA!! Så roligt att gymma med Emma, då har man nån och små prata med samt någon som peppar än:) sen avslutade vi med 20min cardio, jag körde på crosstrainern denna gången. Fungerade bäst med benet. Nu sitter jag hemma hos mamma och skall käka, sen skall jag ner till sjukgymnasten och se om hon kan ge mig några underverk med mitt förbaskade ben!!
 
Försökte strecha lite efter cardion, men smärtan i benet var helt sjukt, så det gick inte alls bra. Älskar att strecha, det är ett så bra sätt att varva ner!!
 
 

Godmorgon måndag

Kategori:

Godmorgon på er, sovit gott? 
 
Jag vaknade precis och skall ta mina vovvisar ut på våran dagliga morgonpromenad:)) idag skall ni få läsa om bevakningskursen igår, ni skall få läsa om mitt träningsscheama denna veckan pliss massa annat smått och gott! Idag skall jag äntligen få besöka sjukgymnasten, skall bli skönt och se om hon kan göra något åt mitt onda ben, för jag är skit less på att alltid ha ont!!
 

Stämplar ut

Kategori:

Nu stämplar jag ut för ikväll, så jävla trötter, legat och halvsovit på soffan sedan klockan åtta.. Bra gjort utav mig liksom, men hann iaf se på ncis utan att somna:) berättar om bevakningen imorgon, är super duper trött just nu och känner inte för att förklara allt positivt när jag är trött. Men imorgon skall ni få ett inlägg om detta. Imorgon skall ni även få ett inlägg om min träning denna veckan. Blir en hel del, det är nog det bästa med att vara arbetslös, man kan träna hur mycket man vill. Det är ju dessutom inget negativt;)
 
Idag beställde jag skärmskydd, baksideskydd, framside skydd och en väska till min ipad. Kommer nog bli as bra, ville egentilgen ha en sak från ullared, men vem vet, när jag åker dit nästa gång kanske det införksaffas om det finns kvar:)) Här har ni bilder på mitt Fram och bakside skal samt väskan. Köpte även skärm skydd till min mobil. Det behövs bytas anser jag :))
 
 
 
 
 

Gokväll

Kategori:

Här har jag precis landat efter smyckes party hemma hos Nina:) nu skall jag ut på en lång promenad med hundarna och se om värken i nerven kan släppa lite. Eller iaf minskas så mycket som möjligt!!
 
Bevakningen gick bra idag, mer om det senare. Kvällen skall spenderas med goda frukter och massa jobbsäkande, samt planerande inför kommande vecka:) Blir endel träning ofc, sen skaöljag troligen besöka naprpaten, antar att sjukgymnasten inte kan gära underverk på 30minuter. Det kan ku David och just nu behövs det underverk. Smärtan sårider sig mer och mer och lir värre och värre.... 
 
Men nu promenad:), smidigt med en ipad så kan man blogga snabbt från den :)
 
 
PussPuuuu

Godmorgon

Kategori:

Hejsan svejsan!
 
Här liggrr jag intill min älskling och surfar, jag kikar lite på bord till ballkongen för inser att jag vill snart spendera varenda frukost på min balkong! Älskar min lögenhet mer och mer för varje dag som går, den är bara världens bästa.. 
 
Inatt har jag varit hundvakt, så haft fyra små odjur här hemma. Gått super och nu ligger dem och sover. Morgonpromenad samt frukost i magen på alla fyra:) Igår inser jag en dak som både är kul men ändå lite jobbig, jag håller inte på att bli förkyld, vilket är as bra eftersom då kan jag ju träna. Utan det är våren som börjar på allvar vilket innebär att pollenallergin visar sig, så innan hundklubben skall jag köpa tabletter och nässpray mot detta så jag sliåper må dåligt i skogen. Tar så på krafterna att vara allergisk, känns typ som att vara sjuk:/ 
 
Som sagt idag är det hundklubben, bevaking, vi skall provköra våra rutiner till nästa gång då de är avslutning:) Efter klubben blir de smyckesparty:) Me nu skall jag hoppa in i duschen, puss och kram!!
 

En nysning

Kategori:

Igår händ något sjukt trist och helt jävla stört. Det är såhär när ja nyser så får jag ont i benet, likså när jag skrattar. Detta har ju att göra med nerven som inte vill ligga riktigt rätt. Men det är iaf sjuk irriterande, och igår när jag satt och väntade på Billy så nös jag till ordentilgt och det gjorde sjukt ont i mitt ben. När jag sedan ställde mig upp så insåg jag att det var värre. Nysningen hade gjort så smärtan nu inte bara sitter i vänstra sidan av rumpan och vänsterlår utan även ner i vänster vad. Så nu är det värre än värst och det är en jävla tur att jag skall till sjukgymnasten på måndag men känner jag att hennes övningar inte tar med en gång, åker jag till David som är naprapat och jobbar i Borås, han har hjälpt mig många gånger med min rygg och det är ju i ryggen som problemet egentilgen sitter. 
 

Starmar till det

Kategori:

Nu är det dags att strama till allt lite granna, det går mot bikini tider och jag är inte alls nöjd med mitt åstakomande än. Så nu måste jag strama till det lite till, har insett att det går inte att ha fyra ordentliga dagar och tre spåra ur dagar. Så kommande vecka, kommer jag äta stramt, måndag till fredag kväll, på fredagkväll får jag äta någon god mat, men inget sött. På lördagen får jag äta vad jag vill, det är min ätar dag. Sedan på söndag är det strypt på det söta men får äta vilken mat jag vill. Det som har varit svårt för mig är fredagar och det söta och det skall bort nu. Jag klarar ju måndag till torsdag galant, varför skulle jag inte fixa fredag också? 
 
Sen skall jag läga om min träning lite, går ju morgonpromenad måndag till fredag men skall även börja gå på lördagar. Sen skall jag alltid köra minst 20min cardio efter varje gympass, samt lägga till två cardio pass till i veckan. Nu jävlar skall sommarformen fixas:) 
 

Godmorgon

Kategori:

Har ni sovit gott? Det har jag faktiskt, dock har jag fått ont i halsen, inte alls okej. Så nu blir det vila i två dagar i hopp om att de inte skall bli värre. Har inte tid att få ont i halsen, vill ju träna för glatta livet. Tänkte ta en kopp te, men inser att teet är slut hos Billy, så blev en kopp varm choklad, framför the following som jag missade i tisdags bara för att vi var i parken som var så enormt roligt!! 
 
igår åkte jag och Billy till jula och sen drog vi till 421, där köpte jag först och främst mina efterlängtade tränings byxor från hm. Sen gick jag även in på media markt och köpte en iPad fyra:D Har sparat sedan i december och nu är den äntligen min:) 
 
Idag åker jag och älsklingen till Herrljunga, han skall ta så mc hem imorgon. Skall bli kul att se vad hundarna tycker om att ha med sin pappa på tåget:) 
 
 
 

Jämförelser

Kategori:

Jag hatar när folk skall hålla på och jämföra sig med mig hela tiden. Det är så sinnessjukt irriterande, för det första förstår jag inte varför man skall jämföra sig med någon annan och för det andra varför skall man välja någon som har sämre förutsättningar?, har man så dåligt självförtroende att man måste välja någon som redan har det sämre bara för att man själv skall kunna klättra upp. Om man skall jämföra sig med nån så får man väl iaf välja någon som har samma förutsättningar i livet. Vad är annars lyckan när man inser att man vinner?
 
Nu har jag tröttnat på detta något enromt mycket och blir bara mer och mer irriterad på det så om det ända som hjälper att tysta dessa är att visa dem att dem har fel så är det fan det jag skall göra. Nu skall det bara smidas planer för hur detta skall gå till. Hade en plan men den gick inte riktigt igenom, så får hitta andra utvägar!
 
Le mot dem som vill krossa dig, för det krossar dem att se dig le!
Så nu skall jag bara le och le och le. Jävlar vad jag skall le!

Godmiddag

Kategori:

Hej på er alla gooodingar, hur är det med er? har ni sovit gott inatt?

Jag är väldigt trött, sovit sjukt illa inatt, inte okej tycker jag. Så kommer la däcka i soffa ikväll. Annars är det toppen, vääärldens träningsvärk, axlarna döööör på mig. Gårdagens träningspass maxade jag totalt, såå nice var det. Ökade 2kg i hantelrodd så nu tar jag 14kg, sen ökade jag 2kg  i sittande axelpress så där tar jag nu 8kg hantel en i varje hand. Men som sagt desa ökningar känns idag, men det är skönt :). Sen gjorde jag även igår första gången på 7 år rygglyft, det känndes också skönt, hade 5kg extra på bröstet bara för att testa :)
 
Idag har jag varit hos jobbcoatchen en stund, lite pepp, lite prat. Måste verkligen börja gå ut och söka jobb, allt blir så mycket lättare om man får ett ansikte på personerna. Men jag tycker de är lite jobbigt, men det är nästa mål i livet. Annars igår så sökte jag 6st jobb och har hittat 8st till som jag skall söka innan helgens slut, så det tänkte jag ta tag i snart. 
 
Idag är det vilodag igen från gymmet, imorgon är tanken att jag skall köra ben och mage men får se hur det blir med det. Om jag hinner och sånt, beror lite på när jag åker hem :) Hände något skitkul på bussen förrut, när jag gick på bussen så säger jag som vanlig hej till busschaffisen, då hejjar han glatt tillbaka och säger "stackars flicka, går i så trasiga jenas" och så skrattar han. Jag skrattar tillbaka och svarar glatt "nej jag har tyvärr inte råd med nya"... Älskar glada caffisar, dem har hamnat rätt, sen finns de ju massa bittra saker som inte alls borde sitta på ett sådant ställe. Men idag fick jag möta en glad typ :D
 

Grilltime

Kategori:

Nu skall vi snart upp och grilla hos Nina och barna. Idag grillas de kycklingfile och hamburgare :) Gottinamnam!
 
Ikväll är det blodspår med mitt hjärta som är jätte trött, men jag tror hon kommer göra de toppen ändå, hon behöver bara sova lite först. Vi hoppas som vanligt på ett svårt spår för det är så vi vill ha det :) 
 
Idag eller egentligen inatt beslutade jag mig för en sak. Jag har levt för att ställa mig på vågen varenda morgon, men frågan är så mycket styrka som jag kör så kanske jag aldrig kommer gå ner de sista 4kg, inte om jag vill behålla musklerna. Så därför skall jag under en månad nu inte ställa mig en ända gång på vågen. Skall bli sjukt kul att se om jag klarar av det.

1 Maj

Kategori:

Goooodmorgon mina vänner!!
 
Igår var verkligen inte min dag någonstans. Magpasset på gymmet var värdelöst, sen fortsatte dagen i samma sväng, värdelöst:P 
 
Blev parken trots att jag verkligen inte ville och de var värdelöst så blev handslag på aldrig mera parken!!
 
Idag blir de grilla och ikväll eftersök på hundklubben:) kanske gym, är lite mör i musklerna så kan även bli vila idag och påt imorgon igen:) skall diska lite och städa för imorgonkväll åker jag till Mölndal!!
 
Pussspusss