madeleinespangberg

Nya tag

Kategori: Vardagen

Godmorgon på er!!
 
Imorgon är det nya tag i livet som gäller, det skall bli mer bloggande. Det skall bli godis/fika/chips fritt, det skall bli stenhård kost och jag skall dessutom avklara en morgonpromenad varje dag och sen skall jag utmana mig själv med en timmas joggning varje vecka. Målet under mars är att gå ner de kilona jag gått upp under min sjukskrivning, vilket är rätt så mycket men jag tror de går, med järnvilja och mycket noggrannhet :)
 
Idag när jag vaknade var jag super stressad, vet inte varför för jag skall inte åka till Alingsås förren 11 och vaknade 7.30. Tänkte först inte gå någon promenad men efter att jag tagit mina droppar som är lugnande så tog jag mig ändå ut en sväng med Shandy. Det var skönt, och när jag kom hem har jag hunnit tvätta några maskiner tvätt, äta mat. Fixa mig, ringa akassan och nu sitter jag i kö till facket. Så jag hade inget att va stressad över.. 
 
Idag skall jag som sagt till Alingsås, sen skall jag ta in Bymans hästar och pyssla om dem. Efter det blir det bröst/triceps troligen ihop med min älskling:) 
 
Så ser min fredag ut, hur ser eran ut :)??
 
 

Älskar Animail

Kategori: Vardagen

 Jag älskar Animail.se, perfekt att beställa hundmat ifrån! Leverans till dörren:D
Så nu när maten snart är slut till mina bebisar klickade jag hem varsin säck till dem:)
 
 
 

Efter solsken kommer värsta regnet.

Kategori: Vardagen

Så löd Panteoz låt idag. Och den passade in rätt bra på min Fredag och Lördag. Fredag var mitt liv som ett solsken och idag har de vart som värsta regnet. Men jag hoppas att jag liksom deras låt text glider genom stormen till imorgon.. 

Vill även passa på att gratta världens bästa pappa som fyller 55 år idag, grattis pappsen<3 



Som när pusslelbitarna finner sin plats!

Kategori: Vardagen

Idag har de bara vart en sånn dag. En sånn dag då det känns som allt faktiskt börjar falla på plats. Vem vet imorgon kan känslan va som bort blåst. Men jag går och lägger mig med en mycket bra känsla som jag hoppas är här för att stanna<3 

Och jag lovar om känslan stannar kommer bloggandet dra igång igen. Jag kommer träna som vanligt och jag kommer verkligen va mig själv igen. Men nu skall jag krypa ner intill min snarkande älskling.. 



Myspys!!

Kategori: Vardagen

Älskar er mina bebisar<3


När söndag blir måndag

Kategori: Vardagen

Här sitter jag mitt inatten mellan söndag och måndag och funderar på livet!
 
Det är jobbigt när ingen tror på dig, det känns som man måste övertala folk för att dem skall förstå. Men jag är envis och om jag inte kan få hjälp att veta vad som inte fungerar i min kropp får jag väl försöka komma på det själv. Så idag la jag en beställning hos topformula på b-vitamin, d-vitamin, rosenrot. Jag skall även börja med min mivitotal, c-vitamin och järn tabletter. Det kan ju vara någon form av vitaminbrist, så nu skall jag knapra vitaminer och se om de kan va så simpelt.. 
 
Över till helgen som gott, som vanligt har den varit helt fantastisk, jag älskar att umgås med min älskling. Idag (eller igår) avklarade vi ett helt sjukt grymt gympass, jag körde armar och axlar och testade något nytt, som verkligen gav en sjukt skön känsla. Såhär säg mitt pass ut:
 
Började med dropset, en övning för axlar, en för biceps och en för triceps. Sen fortsatte jag med övningar som jag gillar och där ökade jag från 10 reps till 12 och från 3 set till 4:)
 
Bicepscurl i kabel:
Första settet: 7*2reps, 6*5reps, 5*5reps, 3*10reps(första siffran är vikten, dock inte i kilo, så jag har inte en aning vad den motsvarar :P)
Andra settet: 8*2reps, 6*12reps, 4*10reps, 2*15reps
 
Triceps i kabel(ovanför huvudet)
Första settet: 7*13reps, 5*11reps, 3*13reps
Andra: 8*2reps, 6*12reps, 4*10reps, 2*15reps
 
Axelpress med hantlar(här anger jag kilo på en hantel så det är 12,5kg i varje hand)
Första: 12,5kg*9reps, 9kg*8reps, 6kg*5reps, 4kg*6reps
Andra: 12,5kg*7reps, 9kg*7reps, 6kg*7reps, 4kg*7reps
_________________
 
Biceps curl skivstång: 12,5kg*12reps*4set
Övre axlar(kettelbells): 12kg*12reps*4set
Triceps(kettelbells): 8kg*12reps*4set
_________________
Bakre axlar i kabel: *12reps*4set
Triceps(sidan): *12reps*4set
Hammercurl: 5kg*12reps*4set