madeleinespangberg

Dålig uppdatering

Kategori:

Det är ju inte okej liksom.. Men men det var mkt att göra i sth:P nu är jag iaf hemma... Borta bra men hemma bäst<3 idag följer jag trenden och går upp tidigt men idag för att jobba 11-19, skall bli riktigt kul, har saknar dem, det var ju ändå en vecka sedan jag jobbade:P

Hur har min sth resa varit, den har varit den har varit himelsk underbar!! Helt toppen, träffat så underbara männsikor!! Man har lärt sig så extremt mycket roligt:)

Men jag lovar bättre uppdatering!! Puss på er gullungar!!

Hotell rummet

Kategori:

Ligger nu i sängen på rummet.
Mitt rum är enormt så härligt så slipper man trängas med sig själv. Ligger just nu och glor på tv, skall snart sova. Upp tidigt imorgon och äta redan vid halv sju. Skall bli gott med hotell frukos. SÅÅÅ GOTT :D

Men glöm inte att ni är bäst!!

Stockholm

Kategori:

Ja efter mycket velande hittade jag fram till maxskolan, träffade massa goa människor och hade ett långt pass med utbildning och föreläsning. Vi har fått ett grupparbete som vi är indelade i gruppen och skall jobba med.

Nu sitter jag på hotellet och bara slappar, fick ett eget rum, det är jävligt skönt på ett vis men samtidigt är det alltid kul att ha någon att prata med. Men är nöjd som det är. Om 25 min skall vi ner och äta middag sen drar vi igång och jobbar med vårt grupp arbete, hoppas det går bra, jag är alltid sådan att jag vill ha mycket gjort på en gång så man kan lugna ner sig och finjustera i slutändan :)

Men nu vet ni hur jag har det, att åka tunnelbana var verkligen inte min grej men jag gjorde det ändå, mycket stolt över mig själv.

Ha det underbart alla söta!!!
Puss och Kram!!!

Klockan fem

Kategori:

Är inte piggast på jorden när klockan ringde lite innan fem. Men det var bara att gå upp och inse att nattenssömn var över. Värst var att slita mig från den lille plutt som så mysigt lagt sig på armen och sov som en bebis:)

Nu är iaf Ricoh av lämnad hos Alex och Linn hämtar Shandy på förmiddagen!! Känns så skönt att ha några man kan lite på till 100% som alltid ställer upp<3

Frukost åt jag hos mamma, så fick upp både henne och lillebror ur sängen, älskar er<3

Ha en fin dag alla söta, nu är jag snart i Alingsås, då skall jag köpa mig en tidning och sen invänta nästa tåg..

Converse

Kategori:

Idag har jag varit och blivit masserad, såååå otroligt skönt, riktigt mjuk i nacken nu. Underbart.
Har även hämtat ut mina biljetter, skrivit inköpslista och skall snart börja packa.

Ikväll skall jag duscha, skrubba kroppen ordentligt och sen bädda rent i sängen. Finns de något underbarare eller :)?

Hur känns magen inför imorgon?
Den är pirrig som bara fan, men jag är även grymt laddad, skall bli kul :)
Idag blir det nog att beställa hem ett par nya converse, känner att jag är värd det :)
Blir ett par röda höga. Nice som fan till min nya skinn jacka sen;)

Hemma

Kategori:

Det gick jätte bra på hundklubben, utav två rundor på varje hund så fick varje hund en bra runda och det känndes bra iaf. Shandys första runda var klockren, likså Cordy och Ricoh. Shandys andra runda så sprang hon förbi en person, hon genade även över så hon kom till mig innan Leif så sammanlagt missade hon två positioner. Cordy missade en position och Ricoh sprang inte till dem med leversnittar utan till oss med köttbullar istället. Nu ligger iaf vovvsingarna i sitt hörne och sover jätte gott. Dem skall få en bädd där som jag skall köpa på Ullared, då kommer dem ligga mycket nöjdare, nu ligger dem bara på en fårskinnsfäll.

Min helgs har iaf varit helt underbar, saknar min älskling redan som vanligt. Vill aldrig åka därifrån. Så tomt. Sen vill jag inte hem till Herrljunga än. Ett skitställe och jag är mycket glad att jag på tisdag skall åka härifrån igen. Älskar Herrljunga många dagar av året men just nu är jag så trött på folk och fä på detta ställe..

Snart skall jag ta en promenix hem till mamma och äta våfflor och när jag går därifrån ikväll så skall jag ut och gå en promenix lite längre så hundarna sover extra gott inatt!!

Puss och Kram

Klaga lite

Kategori:

Måste få klaga av mig lite så vill du inte läsa borde du sluta nu:)

Jag är bokad så jag kommer 30mon sent till maxskolan på tisdag. Någon har bokat detta och jag förstår inte varför? Jag hörde iaf av mig till Jonas, han som håller i skolan och berättade att jag blir sen. Hoppas han förstår, då jag inte har med förseningen att göra:P

Sen måste jag få klaga på en sak till, jag tycker jag försöker ställa upp för alla i min omgivning så mycket jag kan, men när det kommer till gentjänster så tycker jag de känns som att de inte är många som ställer upp. Tycker det är så enormt tråkigt. Skall sluta ställa upp för folk. Känns ju meninglöst då man aldrig får något i gentjänst.....

Nu har jag iaf hittat lösnigen me Shandy tis-tors, hon får bo hos mamma så kommer Alex och pappa sköta hennes motion skall även kolla med Johan!! Tur att familj och äldsta vännen ställer upp!!

Nu har jag fått klaga av mig!!! Pussss

Söndag

Kategori:

Och jag är ledigt, det betyder några underbara timmar på hundklubben:) så jag är påväg hem från älsklingen nu och sen vid 13.10 åker jag mot klubben. Idag är det rapport som står på schemat!! Nu är det inte många dagar förren jag sitter på tåget till Stockholm, hihi, pirrar i magen som bara den!!

Ha en fin dag i solen:)

Film

Kategori:

Älskar när Billy sätter på filmer som jag från en början tycker verkar brutalt ointressant, men efter sisådär en 15 min är jag mer inne i filmen äm vad han är inne i sin mobil, det innebär att jag var grymt inne i filmen:P

Den va super rekomenderar den starkt!!

Långpromenad

Kategori:

I höstrusket, ja här i Mölndal känna de som höst, riktig kallt och mulet, men vi tog oss ut på en riktigt långpromead iaf:) så nu ligger en nöjd matte med sina två älsklingar i soffan, skall glo på tv och bara slappa!! Ikväll blir de taccos myyys<3

Puss på er!!

Mys

Kategori:

Det är lördag, jag är ledig och jag har världens bästa mys babe som kelsälskap<3

Fredag!

Kategori:

Hejsan alla gullifjun!

Tänkte ge er en bättre förklaring angående händelsen med Ricoh igår.
Han och Shandy sprang och lekte, och Shandy springer in i en hemma tillverkad gunga, ett rep ner från ett träd sen en pinne som man kan gunga på. Efter henne kommer Ricoh i hög fart och får den gungande gungan rätt i huvuet. Han lägger sig ner en stund och typ bara vinglar. Jag lyfter upp han försiktigt och sätter ner han på marken för att se så han inte brutit något ben, allt ser okey ut och han får komma upp i min famn, han skakar, jag får för mig att han behöver vatten, skall sätta ner han och få ett nytt grepp så Johanna kan ta han meddans jag hämtar vatten. Då går han in i ett chock tillstånd och bara står och skakar. Hur hemskt som helst. Jag tar upp han och trycker han hårt mot min kropp samtidigt som jag pratar lugnande med han. Johanna hittar vatten och han börjar efter en stund dricka lite och gå omkring. Det dröjer inte lång tid förren han är på fötter igen. Men hans ögon är fortfarande otrolig dimmiga så vi beslutar att vi skall in till veterinären ändå. Erik kollar hans nacke och hans ögon men han verkar okej. Så nu efter 4 timmar från Ricoh äntligen sova, han som brukar somna med en gång efter långpromenader. Men som tur var gick allt bra, tack och lov..

Idag är det Fredag och det är min lediga helg och jag skall åka till min älskling!!

Hörs senare!!

image description

PUSS OCH KRAM

Bloggstopp

Kategori:

Så vart de ett blogg stopp igen;P

Ja det blir lätt en pause när man har annat att göra, som att jobba:) idag skulle jag jobbat med, men lilleman Ricoh sprang in i en gunga gjord av trä, och fick en kraftig hjärnskakning. Efter ett besök hos Erik på varaveterinär station, så får Ricoh vila nu!

Nu ser vi iaf på änglagård tre och myser:)

Puss på er alla gullungar!!

Tröttttttt!!!

Kategori:

Nu är lilla jag trött i huvudet. Det tar på krafterna att driva en hel dag. Tycker dock de inte borde vara till åter att driva i så många timmar, för man kan inte ge 100% tycker att när det är passbyte får man gärna byta plats med! Men men nu blev de inte så Madde är halvt död!!

Men men nu skall jag hem och mysa ner mig i min soffa, underbart rent ut sagt!! Imorgon stänger jag med Bettan:) jag skall bli K, skall bli svin kul!! Behövs ju för nästa vecka smäller de, Stockholm här kommer jag!!

Pusss

Jobbeliijobb

Kategori:

Då var det dags för jobb max igen:) härligt!! Idag kör jag 11-19! Skall bli intressant och se sin placering idag, drive kanske;)? Hahha jag är en riktig drivare, älskar dessutom min drive:)

Ha en trevlig dag i detta land!!

Pusss

Träna<3

Kategori:

Guuud va skönt, kör mina sista fem minuter fettförbränning på en klätter maskin:P kört 30min styrka och 20min fettförbränning på bandet!! Riktigt skönt, nu mår Madde bra!!

Inte nog med att jag mår bra nu, imorgon skall jag boka tid för brynfärg och plock, kanske även bokar tid för nack,axlar och rygg massage!! Så nöjd med mitt beslut att låta mig själv unna mig sådant!!

Nu skall jag strecha!!
Puss

Laddar

Kategori:

Laddar om batterierna för att åka till gymmet :)
Rätt taggad idag så jag hoppas på ett härligt gympass,
och senare ikväll tänkte jag ta mig en härlig promenad och förbränna lite extra fett :)

Har haft en super dag idag, myckt roligt :)
Fått endel schema framför så det blir endel jobb, men guud så kul med massa pengar :D

Hoppas ni också haft en toppen dag!

Puss

Nattii!!

Kategori:

Tror ni jag tog hand om någon tvätt?? Nepps jag fik besök av bästast Moa och en gulligull valp, som ägs av Johanna Johansson, huuuur sööt som helst va valpisen!! Valp luktar så äkligt men det är ändå en såå speciell lukt så man bara älskar den!!

Nu har jag lagt mig i sängen har vovvarna här som tur var, för jag saknar min älskling något enormt!!

Nana sött alla underbara!!

Slappis söndag!!

Kategori:

Jobbade 9.30-16, sen åkte jag hem till mor och myste med stenskott och änglagård tvåan! Självklart var lilla jag trött och somnade en stund, men nu är jag pigg som en mört och skall snart vandra mot min lägenhet!! Har massa tvätt att ta hand om.

Har ni haft en bra dag??:)

Puss och Kram

Frukost

Kategori:

Sitter i min nytvättade morgonrock och äter frukost, fryser som bara den idag :(
Tänkte snart planera min kommande vecka. Blir endel jobb men skall även försöka hinna med lite annat och sen till helgen åker jag till min älskling!!

Jag har världens bästa pojkvän! Denna helgen har jag varit extremt tråkig som flickvän, men han är så underbar, "det är så ibland". Min pojkvän är bäst<3

Ni får ha en trevlig dag, idag jobbar jag bara 6 timmar så det kommer gå fort :)

Pusspuss

Godmorgon!

Kategori:

Med te i min hand sitter jag nermyst i min onepiece och bara myser. Skall snart ut med hundarna innan jag skall dumpa dem hos mamma och sedan dra till jobbet. Idag skall de jobbas 8-17. Men redan klockan 11 kommer Bettan och gud vad jag skall krama henne. Saknat henne något enormt!!!!

Annars hade jag en mycket trevlig kväll hos Billys mamma, god mat osv=)

Ikväll äre gladiatorerna :D

Nu skall jag pysa vidare pusspuss!!

image description

Vackraste vovvarna i stan<3

Middag hos svärmor

Kategori:

Nu har man jobbat klart för idag.. Fick jobba över lite som vanligt:P

Nu sitter vi iaf hos Billys mamma och skall äta mat!! Gott för jag är hungrig:)

Fredag

Kategori:

Var ledig hela dagen igår, ändå blev det inget bloggande. Hade fullt upp, tvättade kläder, städade hos pappa, var hos mamma och käkade och slappa lite. Sen drog jag även till hundklubben och körde agility.

Agility, är en hinderbana, i form av hopphinder, tunnlar, kontakthinder och mycket mer. Man skall utföra banan på en viss max tid med så få fel som möjligt!!

Shandy har kört detta i ca 3år så hon kan grejen och älskar det, Ricoh började förra hösten så han kan litr granna iaf:)

Igår fick vi tre hopp hinder och en tunnel att köra, var inte så svårt för Shandy utan hon var klar efter några sek:P funderar på att köra mer med Ricoh tills vi kommer en bit, så det passar Shandy bättre!! Men vi får se!!

Nu är jag iag påväg till jobbet, skall jobba 9.30-17:), inget långt pass precis!! Sen kommer älskling och hämtar mig på jobbet<3

Vi hörs senare!! Pusssss

Gokväll

Kategori:

Nu väntar jag på tåget, är jätte trött, förvånad??:P nee inte precis! Nu skall jag hem, åka till kaninerna, sen hem duscha och sova. Kanske får jobba imorgon med, men känns lika bra, jag jobbar ju hela veckan så kan lika gärna fortsätta:P

Dock behöver jag tvätta kläder imorgon så därför går jag upp tidigt så kanske jag hinner tvätta några maskiner innan jag åker till jobbet!

Måste bara få ur mig en sak som stör mig något enormt. Det är när folk överdriver och förvärrar saker, guuud va arg jag blir. Speciellt när dem överdriver så mycket att man förstår att dem överdriver:/ ucch blir så trött påt!!

Hoppas ni utnyttjat solen till max idag alla söööta!!

Tåååg

Kategori:

Jag lär mig aldrig, gå två min tidigare så slipper jag ju springa som ett as när jag kommer till gallis och inser att tåget redan kommit in. Men nejnej, varför skall man tänka smart när man kan tänka som jag;)

Jag hann iaf med tåget:), så nu är jag laddad med en energi dryck så jag pallar med lite jobb i sisådär 6,5 timmar:)

Hoppas ni utnyttjar solen massor nu!!

Pussss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3281319/images/2012/pic_193861757.jpg" class="image">

Seeg!

Kategori:

Enormt seg idag, haha konstigt har ju sovit 3,5h. Men jag överlever, slappar i soffan och skall göra de fram tills det är dags att åka. Skall snart börja fixa mig men även det gör jag i soffan, gud vad jag älskar min soffa!!
Det blev en stor frukost, soomite, mackor tillagade i ugnen, och en kopp te. Är jag mätt och belåten eller vad :)
Nee men alla ni därute får ha en toppn dag i solen:D
Nu skall jag mysa vidare!!
Puss puss
image description

=)

Kategori:

Mot jobb 17-02

Godmorgon!!

Kategori:

Här skulle de sovas länge??
Vaknade lite innan sju, fan också, stänger ikväll och kommer vara helt slut om jag inte får vilat lite till. Så typiskt mig!! Men iaf så är det. Inget som går att göra åt saken :P

Idag skall vi även till Vara, fika med Johanna, hon vet inte om det än så hoppas hon är hemma ;), om hon inte kan får vi väl fika utan Johanna. Det egentilga ärendet till Vara är att vi skall till veterinären och hämta Ladys aska, dem skall även få kika på Ricohs ben, vill bara veta vad det är, fettknöl eller festingbett eller något annat??

Nu skall jag krypa nr i sängen igen med en kopp te. Först skall jag öppna fönstret och släppa in lite vårluft.

Puss och Kram

Godnatt alla sötisar!!

Kategori:

Nu har jag och mina två stora lagt oss:)

Blev en härlig promenix med Linn, massa skitsnack och annat kul... När jag kom hem efter promenaden blev det att ta tag i den gicantiska disken och se på dh:) på promenaden lämnade jag även lilleman hos mamma, lillebror ville låna!!

Nu går ögonen i kors!!
Godnatt

Sool

Kategori:

Snart hemma:)
Det är måndag så jag skall sätta mig och bläddra i reklam när jag kommer hem! Slappa lite i soffan innan jag beger mig ut på en promenad med Linn!!

Varit en kanon dag på jobbet som vanligt, riktigt chill öppning med Johanna:)

Ett paket från hm har jag fått, vårskor och två st bh:)

Tåg

Kategori:

Sitter nu på tåget mot Alingsås, saknar redan min älskling något enormt:( han är världens underbaraste, älskar han så enormt mycket!! Du är mitt liv, min kärlek, mitt allt!!

12 Mars

Kategori:

Guuuud va trött jag är, men det är jag alltid när jag går upp innan klockan 7, är verkligen ingen morgon människa!! Men fick iaf en natt till med min älskling, dock sov han väldigt långt bort, men han var iaf där<3

Nu sitter jag i soffan, dricker te och ser på vakna med the voice, skall snart bege mig mot mammsen lämna vovvarna och sen dra och jobba 8-16:))

Ha en trevlig dag alla sötnosar!!

Puss pusss

Rapport

Kategori:

Japp på söndagar kör jag och vovvarna Rapport på hundklubben. Detta är en fortsättningskurs då vovvarna redan är välutbildade inom ämnet så att säga.

Vet inte om jag någonsin förklarat vad det är för något. Men Rapport är en gren som passar alla hundar som gillar att springa för det är vad det går ut på. I början skall dem springa en sträcka från a till b men sen blir de allt fler mottagare som a till b, b till c, osv. Idag körde vi a till b, b till c, c till d, och d till a. Man kan även förlänga sträckorna, så när dem vet vad dem skall göra så skall dem bara springa tills dem möter på mottagaren och det kan vara riktigt långa stäckor. Detta använde man förr i tiden, då sprang hundarna med meddelande mellan punkt a och b. Våra hundar har ett special tillverkat halsband som har en liten påse på sig. Så dem får upplevelsen på nästan samma sätt. Det är väldigt bra för hundarna blir verkligen helt slut efter detta.

Utvärdering av dagen då. Alla tre skötte sig jätte bra. Men både Shandy och Ricoh var lite latjo, mest för att dem hade jävligt kul så dem var mest överladdade:), Cordy gick som en klocka från start till mål<3

Nu skall jag mysa med min älskade pojkvän innan vi skall nana kudden!!

Puss och Kram

Kvällspromenix

Kategori:

Med älskling och vovvarna:) tänkte berätta mer om rapporten senare!! Gick iaf kanon:D

Vårsol

Kategori:

På hundklubben i skogen, rapport står på schemat!! Madde är nöjd:D

Glass och tv

Kategori:

Nu blir de lyxfällan med glass!!


Puss Pusss

Disney

Kategori:

Nu har jag sett tre är inne på min fjärde, myser med min vackraste italienare<3

Onepiece och världens gooaste filt!!

Kategori:

Smootie

Kategori:

Nu ser jag på pockahontas(stavning?) och dricker en smootie gjord på exotiska frukter:) den är gottinamnam!!

Godmorgon!

Kategori:

Här ligger jag och mår inte alls bra, dag två som jag är hemma från jobbet. Det är inte alls kul. Jag har feber, ont i huvudet, snorig och sen så har jag en enorm värk i hela kroppen.
Sorry för att det blivit dåligt uppdatering men jag har verkligen inte varit på skriv humör. Måste verkligen försöka bättra mig. Idag skall jag ge er många inlägg.
Inatt har det snöat ute har jag läst på fb, det innebär att jag inte drar upp persiennerna än på länge. Vill slippa se det. Det är så kallt med snö. Men dock visste jag väl att de skulle komma en gång till. Det är ju ändå bara början av Mars än så länge!
Idag blir de massa soffhäng, goda smooites och varmt tee, till det blir det endel disney filmer. Myspys på hög nivå. Men jag startar dagen med att gå ut med vovvarna så dem får kissa och ta mig en dusch, idag skall jag även sy löshår och förhoppingsvis färga mitt egna hår. Toppen galoppen helt enkelt.
Jag har hittat lite saker jag vill införsakffa, DUMMA MIG.

Jag vet den är förjävla dyr men den är också förjävla snygg. Är helt kär i den, vill verkligen bära en röd skinnjacka till sommaren och denna har fångat mitt intresse totalt. Den kostar runt 2800:-, så det är väl bara att börja spara!!

 

Jag har en grå med mönster på men hade gärna införskaffat en svart och även den som följer.

 

 

 

Denna hade också trivts bra hos mig. Hittat ett ställe med billiga sånna här. Orkar verkligen inte köpa en onepiece till utan den svarta kostar 399:- och den här kostar 549:- mycket behagligare priser :)

Alla andra köper vårkläder och jag vill ha jumpsuits!!

Nee dags för frulle :)

Puss och Kram

 

 

Jobbjobbjobb

Kategori:

Blir en lång vecka, bara långa dagar i Alingsås, idag 12-20 imon 11-14 och 16-21.30, torsdag blir de 12-20 igen och fredag kör vi passet på 17-04, trött i helgen?? Jag tror de!! Men man lever bara en gång så varför inte leva och ha gott om pengar??:D

Idag började jag dagen med en smootie gjord på bland annat mango, bidde riktigt god! Efter det blev det ett pass på gymmet, koncentrerade mig idag på armar och axlar:) när jag gymmat färdigt unnade jag mig 15min i solariumet, såååå härligt!! Sen åkte jag hem till moder duschade åt och fixade mig..

Nu sitter jag på tåget mot alingsås, valde ofc fel tåg.. Kinnekulletåget kom in samtidigt som sj:s tänkte att kinneK tar jag det stannar ju inte i vårgårda så då spar jag lite tid, då jag lovat att köpa 8liter mjölk till jobbet. Chi och fikon fick jag, sj tåget gick först och vi stod kvar ca 5min på stationen, jättte kul, så nu kommer sj:s tåg in 5 min tidigare, så då kanske jag hade hunnit med bussen till maxi men nu missar jag nog den och får gå istället!!

Puss på er i solskenet!!

Måndag!

Kategori:

Ingen uppdatering igår inte!! Nee det orkade jag inte, blir så enormt slöö när det gäller lördag och fredags stängingar så söndagen efter blir en trött dag. Gick super igår, jag och Bettan gjorde en kanon stängning, älskar att jobba med den tösen alltså:D

Idag var jag uppe tidigt trots att jag inte somna förren 03 inatt, så gick jag upp 8 och åkte till stallet med Linn, blev tre mysiga skritturer eftersom hästarna hade haft en hård tävlingshelg:) var super mysigt, skrittade barbacka och bara tjöta så det var trevligt!! Sen kom jag hem tog en snabb kopp med Moa och sen blev det mat hos mamma, sitter hos moder än och nu ser jag på sofias änglar!! Skall efter detta åka hemmåt, kanske ta en kvälls promenix och en kopp till med Moa innan jag går mot sängen!!

Imorgon blir de jobb 12-20, men innan jobbet blir de gymmet och en soltur i solariumet!! Hoppas inte jag får de jag tror jag håller på att få, då blir jag sur, det gör så ont, JÄVLA ÖRONinflamation, nejnejnej vill inte ha!!

Hörs kanske senare!!

Puss puss!!

Mat i magen!!

Kategori:

Idag är det lördag:) jag jobbar 20-04! Ihop med Bettis:D sen kommer även Linnea, det är kanoners!! Laddat upp med godis så det blir en bra kväll!:)

Nu har jag precis ätit masssssaaa taccos, ihop med min mor, lillebror och kusin. Innan det städade jag mammas bil och hängde in en yankee doft gran:)

Nu ska jag vila ögonen lite så man orkar med kvällen:)

Puss och Kram

Sooool

Kategori:

Det är sol ute!! Då är Madde extra glad:)

Jag gick upp tidigt imorse och åt en god frukost, och glodde lite på tv!!

Nu sitter jag på tåget påväg til Alingsås, jobb på max väntar 11.45-19.45:D med volbeat i öronen och solen i nacken kan inget gå fel!!

Saknar min älskling massor, kom hit Billy<3

Ha en toppen dag alla sööta:)

Puss och Kram

Tröttissss

Kategori:

Hejsan alla sötnosar!!!
Jag är helt enormt slut, började med att gå upp klockan 6, tvättade två masikner innan Linn kom och vi drog till stallet. Väl i stallet red jag tre hästar ihop med Linn, jag började med Stina sen blev de, Wille och sist Lucca:) Så enormt mysigt att vara i stallet och mysa med hästarna igen!!

När jag kom hem åt jag masssaaaa mat hos mamma och sen drog jag hem och fortsatte tvätta och började städa. Nu har jag städat hela lägenheten och snart tvättat 10 maskiner tvätt. Har ett par st kvar, skall försöka tvätta sängkläderna eftersom jag bytte idag i sängen idag, så ikväll skall jag duscha och tvätta av mig med skrubb och sen härligt bodylotion så det blir sådär extra skönt när man lägger sig sedan. Men innan detta så skall jag ut på en promenix med vovvsingarna=)

Ni får ha en fortsatt trevlig dag!!

Puss och Kram