madeleinespangberg

Blogginlägg ala Madde

Kategori: Vardagen

Jag hatar nyår, det är det värsta på hela året! Jag hatar alla jävla raketer som folk pronto skall skjuta upp. Ja kan acceptera tolvslaget men varför börja igår? Varför skjuta hela kvällen?? Jag har två hundar som ligger livrädda på toan, tycker ni det är värt det??

Inte nog med att mina hundar ligger där inne. Dem har iaf någonstans att gömma sig, tänker ni inte på alla djur i naturen?? Ne det ända ni tänker på är att få lite färg på himlen!! Egoister!! 

Nu skall jag ta hand om mina hundar och ha så bra nyår som det går!! Vi har ätit gott och spelat vinstlöst bingolotto..






Rygg/mage

Kategori: Vardagen

Sådär då har man kört ett rejält rygg och mag pass på gymmet!! Hade grym kontakt med ryggen idag. Det var skönt!! Hoppas Billy är klar snart för jag är as hungrig. Idag blir det att handla det sista till imorgon och sen skall jag fortsätta tvätta kläder och tänte mysa framför film hela dagen typ👍

Jag och Shandy var uppe vid 8.30 och tog vår morgonpromenad, duggade lite men det hindrade oss inte😊



Blandat pass på gymmet idag

Kategori: Vardagen

Idag blev de lite allt möjligt på gymmet. Körde axlar och triceps, sen blev det även lite framsidalår och vader:) 

Skall bli intressant att se hur träningsvärken fördelar sig imorgon!! 

Två dagar kvar på detta året, vad skall ni göra? Jag skall tvätta kläder, närmare bestämt 13 maskiner.... Sen skall jag gymma, två pass kvar detta året👍👍

Men först skall vi sova!! Nattiiiii<3



Krazzyyy bannanas

Kategori: Vardagen

Hundarna är fan galna här hemma, italienarna flyger runt som två tokar och vet inte vem som är galnast. Ric får tag på en pipleksak, Moe vill ha, Ric morrar och låter hemsk. Shandy vill också ha Ric blir skogstokig när Shandy kommer nära!! Haha inte mycket sömn här inte;) 


Efter lite stamtavle forskning här idag, så har jag och Billy kommit fram till att Moe och hans bror Marwin är Ricohs farsbröder:) Hahah så gulligt:D 



Hopp om framtiden

Kategori: Vardagen

Någon gång måste det vända?
 
Jag tror verkligen på en ljus framtid och jag skall ge mig f*n på att år 2014 kommer bli mitt år. Jag kommer hitta det jag vill göra i livet, jag kommer trivas med det jag gör och inte nog med det skall jag verkligen ha en sjukt snygg kropp till sommar säsongen. Jag har mina ideer om framtiden och imorgon skall jag testa att ringa lite samtal för att se hur man skall kunna snickra ihop allt. Men jag kan verkligen säga att jag tror detta kommer bli ett sjukt roligt år:) Inte nog med det har jag lagt om mitt träningsschema, den största förändringen är att jag kommer dela upp benen då jag hatar att jag aldrig orkar så mycket ben. Så kommande vecka skall det delas upp helt, baksidalår och rumpa på ett pass och framsidalår och vader på ett annat. Jag har satt upp delmål längst hela min väg i träningen och den 6/6 skall jag stå där med kroppen jag önskat jag haft i flera sommrar. Kan inte hjälpa det jag är verkligen överladdad till år 2014!!!
 
 

Godeftermiddag

Kategori: Vardagen

Har inte blivit så mycket uppdaterat här så tänkte uppdatera lite vad som hänt:)

Vi har ju julklapps utdelning med pappa på juldagen. Fick massor av roligt, bästa från pappa var nike free run skorna<3 och bästa av mamma va min adventskalender!! Den kommer jag ha i fortsättningen också:)) 

Detta är alla mina julklappar:


Sen fick jag även en stekpanna från älaklingen:))

Idag har vi varit i Borås och kikat lite på mellandags rean men det var mest jobbigt med allt folk så jag tröttbade rätr fort! Orkade varken med hm eller gina:/ men så är det, samtalsteraputen sa att jag kunde känna av social fobi och när det blev så mycket folk så tyckte jag det blev för mycket!! Men fick handlat lite på body shop, fick köpt en tvålkopp på indiska. 

Nu skall jag och Shandy snart ut och en gå promenad! Känner att jag behöver det:)) 

Godmorgon

Kategori: Vardagen

Hoppas ni hade en lika bra dag som mig igår!! Den innehöll mycket familjemys roliga lekar och massor av fina paket!! Tänkte fota allt jag fick sen:) 

Idag började jag och Billy med ett pass på gymmet, vi körde armar samt att jag la till lite baksidalår/rumpa, då det är något som behöver byggas upp lite grann!!! Hade förjävla bra tryck i både biceps och triceps, höjde mitt pb i bicepscurl med skivstång hela 5kg och sen klarade jag 6-8 dips när Billy håller i mina fötter. Brukar klara 2-3!! Baksidalår och rumpa var de endast lätta vikter och fullt fokus på rätt muskler!! Nu skall vi snart dra hemåt och vid 13 kommer pappa och då skall vi byta julklappar:)) 

Ha en underbar dag och ta vara på era nära och kära<3 



Julafton

Kategori: Vardagen

Idag ringde klockan tidigt:)) upp ich påbörja fudgen och sen slå in de sista julklapparna för att sedan slå sig ner i soffan framför sista avsnittet av julkalendern! Så värt att gå upp tidigt och ha kvalitetstid med min älskade Shandy i soffan<3

Idag i julkalendern fick jag ett serum som är bra för första ålderstecknen. Inte för att jag har några sånna men jag har hört att man borde använda sånt i tid så lika bra att börja;)

Nu är iaf sista luckan öppnad, sista julkalenderavsnittet tittat på och snart är fudgen klar och jag skall hoppa på min pojkvän så han vaknar<3 



Rygg och mage

Kategori: Vardagen

Nu har jag avklarat ett halvdant rygg och magpass. Har lite ont i ryggen så kunde inte köra så mycket. Samt att jag är skit slö så har ingen ork i kroppen:( men jag har gjort en hel del så är lite nöjd ändå! Nu skall jag hem slänga in en maskin tvätt och sen duscha. 

Mina fina ljuslycktor:)) 

Godmorgon på er:)

Kategori: Vardagen

Har ni sovit gott?
 
Jag har sovit sisådär, drömt jätte mycket konstiga drömmar. Idag skulle jag gått på en promenad efter julkalendern, men Billy kom upp med småttingarna så nu ligger dem här och Billy sover så gott i sängen. Så jag får helt enkelt vänta tills han vaknat. Idag fick jag en mascara av kalendern, det blir en utmaning då jag älskar min nuvarande mascara. 
 
Idag skall vi till gymmet, jag tänkte kanske göra lite julgodis, om jag hinner. Får se lite granna vad tiden säger. Kanske göra lite knäck med en gång?? Ja det skall jag nog göra. Hundarna sover så nu skall jag göra knäck.. 
 
Puss och hej!
 

Body shop!!

Kategori: Vardagen

Jag älskar body shop! Syns det?? 





Godmorgon:)

Kategori: Vardagen

Här är det fullt liv och alla är igång till max!! Moe har idag lärt sig sitt:D

Imorse var det en body butter i kalendern, den hette honeymanian och luktar väldigt sommrigt:) Blir kanon till sommaren!! Nu brinner fjärde ljuset här hemma<3 

Nu blir de snart gymmet och sen är det stryka dukar, kanske göra julgodis och kanske hjälpa mamma med att julpynta:) 





Julpyntat

Kategori: Vardagen

Sådär äntligen står alla tomtarna på plats och likså gör min snea gran! Men det känns skönt att det är gjort, nu är det bara stryka två dukar som är kvar att göra:) för det orkade jag verkligen inte ikväll!

Alla julklappar är inslagna utom en till mamma och en till pappa! Det får göras på julafton och dagen innan. 

Idag har jag varit i falköping och köpt julklappar till hundarna och katterna. Köpte till både mammas och mina så det blev en hel del godis och leksaker.. 

Mäste bara visa en av sakerna som jag äger från body shop. Det är ett tvål ställ kombinerat tvål och handkräm, perfekt för torra händer och handkräm beroende som jag:)) luktar gott gör de också<3 






Godmorgon:)

Kategori: Vardagen

Ibland glömmer jag av vad det är för dag och eftersom inte Billy kom igår så känns det som fredag idag. För mig spelar det ingen roll. Lördag hela veckan.. Hahha eller inte. Idag fick jag lite sovmorgon så sov till 8.30 sen tyckte min mobil att jag skulle gå upp. Raka vägen upp till min kalender och idag fick jag ett lip gloss, det hade jag nästan räknat ut. För luckan såg ut så ;)
 
Nu skall jag mumsa i mig min kvarg och sen dra till gymmet:)
Idag skall jag julpynta och klä granen. Hoppas på julstämmning :D
 
 
 
 

Julkalendern

Kategori: Vardagen

De föregående dagarna har jag fått massor av roligt:) En natt kräm som jag gav till mamma. En handkräm, kanske inte jätte förtjust i doften men får se om jag börjar gilla den. Jag har även fått en cleansing butter som man tvättar ansiktet med och idag fick jag nagel olja:) 





Hej på er!!

Kategori: Vardagen

Det blev ett litet uppehåll men det har varit tuffa dagar. Mycket med försäkringskassan och telia. Det har tagit mycket tid och mycket energi.  Men iaf, hos läkaren gick det bra, tyvärr fick jag åka tillbaka idag för vi glömde mäta styrkan men nu är allt färdigt iaf! Nu är det bara att vänta på att allt skall bli bedömt! 

Så idag har jag varit hos läkaren igen och sen har jag slagit in endel julklappar och även fått julklappar av Johanna:) Jag fick en mist som luktar jordgubb från body shop samt en body butter som luktar pink grapefruit också från body shop!! Sååå glad, jag älskar body shops produkter:)) 






Sjukpenning

Kategori: Vardagen

Idag skulle jag logga in på Försäkrningskassans hemsida och inser att datumen är helt fel ifyllda, detta görs av arbetsgivaren och inget jag kan ändra på. Så nu får jag sitta i kö till försäkrningskassan har suttit här i 20 min och gått från 137 till 35 i kön. För är något fel ifyllt kommer jag inte få ut mina pengar. Nu vet jag att det är fel ifyllt och det innebär att jag pengarna tidigast i mitten av januari. Det är som min mamma alltid säger, för att vara sjukskriven måste du va sjuk. Men får att orka hålla koll så din arbetsgivare gör rätt samt att hela tiden vara vaksam över försäkrningskassan, så måste du va friks och klar i huvudet. 
_____________________________________________________________________________________
 
Idag skall vi iaf åka till läkaren i Alingsås, hoppas det går bra där, samt att det blir en positiv respons från trygg hansa sen. Skall alltså in på min invaliditets undersökning!!
 
 

Godmorgon

Kategori: Vardagen

Har ni sovit gott?? Jag fastnade framför en film igår så somnade jätte sent. Attans bannaner så det kan gå:)
Igår körde jag ben på gymmet, lyckades med person bästa sedan jag skadade mig och detta utan någon smärta i ryggen idag. Körde 76,5kg i benpress samt 32kg i knäböj, sen avslutade jag med 30 min carido och efter det tog jag mig en kvällspromenad. 
 
 

Numera en vinnare

Kategori: Vardagen

Jag har aldrig haft tur i spel. Vinner inte något i tävlingar. Men jag har fortsatt att tävla i hopp om att någon gång blir det min tur. I början av december vann jag en låda proteinbars från en tävling skm fitnessbutiken hade. Jag blev helt till mig och studsa runt som en liten tok!! Så roligt tyckte jag. Men igår hände det igen. Jag var med i en tävling hos Nille och jag vann! Jag vann 500:- i presentkort på nille! Nille är en av mina absoluta favvorit butiker och halva mitt hem är från Nille. Så det kunde ju inte bli lägligare. Inte nog med det så är det väldigt billigt på Nille så man kommer få väldigt mycket för dessa 500:)) 



Godmorgon

Kategori: Vardagen

Jag hade lite svårt att somna igår. Moe hade varit dålig i magen hela dagen och igårkväll spydde han upp en levande mask. Nu skall han få genomgå sin tredje avmaskning!! Hoppas denna tar bort de där jävlarna från hans kropp. Tyvärr känns han väldigt smal just nu. Så idag blir se att mata han massor så hand kropp får tillbaka all energi som försvann igår:) 

Men sen när jag väl sov så sov jag gott. Klockan ringde som vanligt 07.00. Imorse var det natt krän från aloe vera, den kommer mamma att få. Hon behöver den mer än mig:) 

Idag har jag lite saker att göra här hemma. Fixa mitt medlemskap i unionen då dem har fel inkomst från mig. Sen skall jag även fylla i några papper som behövs till läkaren i Alingsås imorgon!! 





Mooobiidooo

Kategori: Vardagen

Min älskade lilla Moe har fått mask i magen igen:( tredje gången jag avmaskar han nu. Får hoppas denna omgången gör susen! 



Godnatt

Kategori: Vardagen

Nu säger jag godnatt. 
Skall se på Paradise hotell innan jag går till sängs. 
 
Hoppas ni får sovit gott inatt:)
 
 

Trotsar min egna kropp

Kategori:

Imorse när jag vaknade mådde jag skit. Kroppen kändes heeelt ur balans. Men jag ville trotsa den, viljan var starkare! Så gick till gymmet och verkligen slaktade min rygg och lite biceps. Kändes så jävla fantastiskt att vinna mot värken. Avslutar med ett långt cardio pass 45-60min tänkte jag mig. 35 är redan avklarade:) 


Duktiga jag satte 30kg i marklyft idag, så stolt över mig själv. I våras stod jag med diskbråck och skulle aldrig i hela mitt liv träna rygg och nu slaktas den!! 

Dåligdag

Kategori:

Idag är en riktigt dålig dag. Ont i hela min kropp och är helt utmattad. Sovit lite på soffan och skall göra allt för att fixa denna dagen ändå. Tänk er att ni har träninngsvärk i hela kroppen samt att de känns som ni sprungit ett maratonlopp. Så mår min kropp idag. Fattar inte vad detta kan va. Men skall till läkaren på torsdag får hoppas vi kommer fram till något. Jag tror inte bara det är en depprission utan jag tror att något i min kropp inte mår som den skall. 

Tänkte kolla om man kanske skulle gå hem till mamma och ta en fika! Dricka lite glögg och mysa:) 





Godmorgon

Kategori:

Har ni sovit gott? Själv har man sovit värdelöst. Kunde inte somna, vakna typ hundra gånger. Men nu ligger jag nerkrypt i soffan med mina hundar<3

Idag fick jag en massage olja i min kalender:) nu skall jag bara hitta nån som masserar mig också;D Angående oljan igår, den absorberaders som det var utlovat och man kände sig inte alls oljig!! Klockrent:D 



Cardio

Kategori:

En vecka med mycket fokus på cardio<3
Så nu skall jag sätta mig och planera och se hur mycket jag kan hinna med :))
 
 

Älskade Ricoh

Kategori:

Jag älskar dig något så enormt mycket men jag har aldrig varit räddare. Jag är så rädd att förlora dig, jag är så rädd att du har ont, jag är så rädd att du inte mår bra. Snälla varför kan du inte prata med mig?
Nu går du på tabletter morgon och kväll och jag hoppas fanemig dem hjälper.. 
DEM MÅSTE HJÄLPA!
 
För till sommaren skall du får uppleva Norge igen, och va lika lycklig då som du var sist<3
 
 
 

Före/efter

Kategori:

Så fint det blev:) 
Före:


Efter:



Godmorgon:)

Kategori:

Tredje advent:) jag gick som vanligt upp för att se julkalendern. Sen kom Billy upp vi käkade frukost framför en film och nu har vi precis avslutat ett gympass! 

Idag körde jag bröst och triceps, gick helt okej, besviken att jag inte fick upp 16kg idag i hantelpress men de var väl fel daxform, klarade iaf 32kg i bänkpress så då blev jag gladis:) Nu avslutar jag med lite cardio. Måste få bort lite vätska från min uppsvullna kropp:P 

I Julkalendern idag var den en body oil, skall testa denna senare. Enligt hemsidab skall den absorberas snabb så man inte förblir ojlig;P återkommer med resultat! 




Gonattis

Kategori:

Godnatt på er alla därute:) hoppas ni haft en mysig lördag. Min lördagskväll har varit super mysig! Vi lagade julmat och älsklingen fixade mina fönsterlampor i storarummet! Ni skall få se före och efter bild imorgon. Sen såg vi en Maria Wern film, jag somnade lite i början men Billy missade hela slutet;D

Nu skall jag väcka min pojkvän och sen skall jag gå ner till tvätten, ut med hundarna för att sen sova!  

Nattiiii



Axlar/mage

Kategori:

Idag var det axlar och mage som gällde på gymmet. Känner att axlarna gick riktigt bra, tog inte 14kg som jag ville men är ändå väldigt nöjd för jag körde många reps på andra övningar så axlarna blev möra. Magen återstår och ser om det tog något. Testade massor av olika övningar för att se vad som kändes bäst. Vill hitta en övning där de bränner som fan:D 

Sen har vi varit på fika hos båda Billys föräldrar och nu skall jag slå mig ner framför en bra film med en kopp te:) 



Dagens produkt

Kategori:

Idag fick jag två prover på ansiktsmasker. Skall bli mycket roligt att testa dessa två:) Sen insåg jag att i denna luckan samt två till har de suttit rabatt koder på luckorna så har fått 20% på en body butter, 20% på en body butter från julserien samt idag så fick jag 20% på en ansiksmask :) Det är ju inte helt fel!! 

Kan även berätta att i Torsdags fick jag en läpp olja, den gillade jag skarpt:) 






Godmorgon

Kategori:

Ännu ett klagande inlägg på min pojkvän. Imorse pratade han i sömnen, han sa till mig till mig vid 7.30 att det var dags att gå upp nu. Jag kollar klockan och säger nej min mobil ringer om en timma. Då svarar han att han pratar med Shandy:P 

Hhaah älskade bubbisboo<3


Hem juva hem

Kategori:

Älskar mitt hem. Det är det bästa jag har! Så det var skönt att komma hem:) öppna luckan och idag var det en shower gel igen, denna gången med mango doft. Visste dem vilken doft jag gillar mest eller?? Såååå god<3

Innan vi lämnade göteborg besökte vi min underbara Jelena som blev jätte glad för sin julklapp:) 

Detta är dagens lucka: 

Nu är de lite mystid i soffan innan sängen kallar:) 

Förövrigt verkar appen fungera bra. Jätte kul om den fortsätter göra det! Så håll tummarna för det!! 


Appappapp

Kategori:

Testar appen och ser om dem har ficat buggarna än. Minns att de alltid krånglade så j*vla mycket när man la upp bilder. Så det skall bli kul att se om de är löst!! Så vi ser detta som ett test inlägg:)


Fredag den 13/12

Kategori:

Förlåtförlåtförlåt!!
 
Glömde av att skriva igår!! Åkte till Billy och vi såg på film sen var de dags att sova. Hade ni en bra dag igår? 
 
Sovit gott inatt? Jag har sovit helt okej, klockan ringde som vanligt vid 7! Upp och hoppa till soffan och kika på julkalendern:) Idag skall jag och Ricoh ha en mysdag. De andra hundarna är hos Moa. Så Ricoh har vetkligen fått egentid med sin mamma och pappa! 
 
 

Biceps/rygg

Kategori:

Fan vilket gött pass det blev. Orken va noll även efter en celsius men viljan var på topp. Pb i marklyft, idag tog jag 20kg, med tanke på min dåliga rygg som haft diskbråck är jag sjukt nöjd:) 
 
Jämförde även bilderna som togs i Augusti 2012, då vägde jag 64,9kg nu väger jag 66,3kg! Men fan va nöjd jag börjar bli med min överkropp:) underkroppen går ju att diskutera:P 
 
 

Torsdag

Kategori:

Godmorgon på er!! Har ni sovit gott? Jag har sovit väldigt dåligt de senaste nätterna. Så efter julkalendern slocknade jag en timma på soffan. Nu har jag precis käkat frukost och skall snart göra mig redo för gymmet:) Idag blir de rygg och biceps!! 
 
Ikväll åker jag och Ricoh till göteborg, vi skall spendera natten hemma hos Billy så åker vi ihop med honom till Herrljunga imorgon. Moe skall va hos sin mormor och Shandy skall va hos sin morfar!!
 
 

Natti!!

Kategori:

Nu har jag och vovvarna plumsat i säng! En riktig mysigt dag i borås med Moa. Lite hööks, lite body shop och sen en fika på E house:) Sen åkte vi hem och träffade Katlyn och så drog tiden iväg innan jag kom hem och kunde käka min efter längtade mat:P kyckling och fullkornspasta!!
 
Idag fick jag en remiss till Dr.Holmdahl vilket är doktorn som har hand om min hand. Nu skall de göras en invaliditets bedömning, och det är bara första. Om några månader kommer jag skicka in om nästa bedömning:) 
 
Men nu skall vi dejta John blund, jag är en hel timma sen till dejten! Puss och hej!! 
 
 
 

Borås

Kategori:

Idag var jag en säll kompis och körde Moa till lasarettet så nu sitter jag och väntar på att hon skall bli klar.
 
Idag var ingen bra morgon, miin mage är konstat hungrig redan klämt i mig två mellan mål samt frukost. Och dessutom är jag väldigt lätt retad. Sånna här dagar är bedrövliga, visst alla har väl dåliga dagar men har ni dem 5/7 dagar i veckan? sen tror folk att de är så jävla lätt att bara gå hemma, tror att man skal orka med jobbet när man fått vila i några veckor. Men jag har inte fått vila för jag mår fortfarande lika dant, stundvis värre än någonsin. Men jag har en ny ide skall se om läkaren kan ringa upp mig i vekan så jag får prata med henne om det. Får hoppas att det kan hjälpa mig. Så jag kan komma från min bott till min topp!!! 
 
Ikväll blir det rygg pch biceps på gymmet om energin tillåter, för just nu mår inte min kropp bra alls. Känns somnag har träningsvärk i vajre muskel även om jag vet att träningsvärken egentligen bara sitter i rumpa och låren. Så är det konstant värk i resten av kroppen med:(
 
Såhär sov mina hundar imorse:) sååå söta<3
 
 
Sen kan man ju inte göra annat än att älska Chicago med sin stil alltså;) 
 

Godmorgon

Kategori:

Det tar exakt 15min att gå på toa, öppna min adventskalender, kissa hundarna, tända ljus, koka te och sätta sig i soffan innan julkalendern börjar! 
 
Idag fick jag en dagkräm, den var för fet hy lite trist när jag har mer mot torr. Men jag skall testa den nu på morgonen och se hur den känns att lägga på samt hur den luktar och sånt:)
 
 
 

Nu skall vi sova

Kategori:

Godnatt på er därute!! 
 
Nu skall vi snutta kudden, benpasset gick bra, körfe mage med men får inte till de något bra längre. Men har bett om hjälp så nu jävlar skall magen tränas framöver! 
 
Sen gick jag hem till pappa som passade min lille man. Pappa hade även kokat julskinka som jag fick smaka på.. Fan va gott det var!! 
 
 

Dröm

Kategori:

Skall man aldrig sluta drömma?
Varför skall man ha drömmar?
Kommer dem någonsin bli samma?
 
Ibland huvudet bara bubblar av tankar. Ett tag så visste jag så mycket vad jag ville. Men jag hittar ingen väg dit. Vilket håll jag än tar så verkar det vara fel väg och jag får vända och börja om. Hur många olika vägar kan det finnas innan man hittar den rätta? Jag försöker och försöker men jag lyckas inte. Jag vill inte ge upp, jag är verkligen ingen som ger upp. Men som sagt jag har svårt att hitta den rätta vägen att gå för att slutdestinationen skall bli som jag vill. 
 
Men gott folk, fortsätt att drömma, det skall jag göra. För på något sätt måste jag hitta min väg att gå. För jag är så jävla grym så jag vet att jag kommer att fixa det!!
 
 

Laddar

Kategori:

Nu laddar jag inför ett benpass:)
Medans ipoden laddas så har jag käkat en swebar som mellanmål!
Helt sjukt bra vinst från fintessbutiken, dem har en adventskalender och varje dag är det ett nytt erbjudande, en tävling eller någon rabatt. Jag vann en hel låda swebar, å jag som älskar swebar!!
 
Grymt rolig kalender, så kika in på deras hemsida:
 
Eller deras kalender på fb:
 
Idag har den 10% på redan prissänkta varor!
 
 
 

Body Shop

Kategori:

Fram till jul tänkte jag recensera alla saker jag får från body shop men till en början tänkte jag recensera lite produkter som jag har här hemma och även då dagens gåva i min advents kalender. Tänkte börja med en av mina första köp från body shop. Det var väl efter denna varan som jag föll så pladask för denna affär.
 
____________________________________________________________________________________________
ALL-IN-ONE BB CREAM
 
Detta är en bb cream vilket är det ända jag använder nu för tiden. Bye bye fondation. Denna lägger sig riktigt fint i ansiktet och man känner sig fin men ändå inte sminkad av ett tjockt lager. Utan tunt tunt ligger de så fint i ansiktet hela dagen. 
 
____________________________________________________________________________________________
ALL-IN-ONE FACE BASE
 
Nästa prudokt var en sak som jag köpte igår, detta är ett puder och imorse när jag la på det så blev jag så förvånad. Det var verkligen det bästa pudret jag någonsin använt. Jag blev så impad hur fint pudret la sig i ansiktet. Jag hade först på mig dagkräm, lät den torka in och sen la jag på pudret och de blev jätte fint. Riktigt nöjd!!
 
____________________________________________________________________________________________
CLEANSING OIL
 
Nästa är då dagens produkt. Det är en camomile silky cleansing oil. En ansikt tvätt, som gjorde ansiktet jätte lent under och efter tvätt. Kommer verkligen fortsätta tvätta mig med denna två gånger per dag. 
 
 

Fruktigt mellanmål

Kategori:

 
När vi kom in började jag göra något som jag verkligen har behövt göra i flera dagar. Laga mat och städa. Nu är maten klar, lägenheten är dammad och dammsugad. Sängen är bäddad och allt är perfekt. Efter detta var jag hungrig men det var för tidigt för lunch så tog mig ett mellanmål som bestod av vitaminer till max! Ett äpple, en bannan, en clementin och ett glas med c-vitamin!! 
 
Senare skall ni få höra mina åsikter om body shops produkter. 

Snölek

Kategori:

Idag skulle jag och vovvarna ut och gå, men precis innan vi gick kom jag fram till att vi går ut och leker istället. Så vi var ute en lång stund och lekte i snön. Till och med de små gillade det! Underbart hade vi det. Så lycklig över att ha mina små vackra liv<3 
 
 

Morgonmys

Kategori:

Vem kan leva utan en morgonkram från Ric?
min mysiga man!!! 
 

Gulle Marw

Kategori:

Tog en sånn söt bild på Marwin igår när jag var hos mamma på fika. Den hunden är mys som bara den! Älskade lille Marwin! Han är så galen stundvis men gud så go han kan bli! Marwin är alltså mammas och Samuels valp:)
 
 

Nya dagar ger nya möjligheter

Kategori:

Godmorgon på er!! 
 
Har ni sovit gott? Jag kunde inte somna igår. Mådde dåligt och det var inte så jätte roligt. Att ha ångest över saket man inte kan göra något åt saken ändå, känns nu i efterhand väldigt mesig. Men just när det sker är det världens största sak!!
 
Men nu är det en ny dag, nya möjligheter. Den skall jag ta vara på:) 
 
Idag fick jag en cleansing oil i min julkalender!! 
 
 

Göteborg

Kategori:

Riktigt mysigt i Göteborg. Fick köpt knästrumpor vilket jag verkligen behövde. För det är mysigt nu i vinter och mina är trasiga:) Hittade tre par för sammanlagt 120:- så var nöjd med priset också. Sen köpte jag de sista till Jelenas julklapp, så nu är den tipp topp!! 
 
Vad tyckter ni om hotellet på drottningtorget? Erkänn coolt, set nästan ut som min blivande köksduk:D 
 
Nu skall jag snart åka till vara och spendera pengar på något mycket tråkigare.... Maaaat!! Boooring! 
 
 

Fika

Kategori:

Mysfika på espresso house!
 
 

Godmorgon

Kategori:

Har ni sovit gott? Jag har sovit sisådär, Upptäckte igårkväll att Ric hade ett märke på benet dem stack i pratade med Anna nu imorse och troligen är det ett blåmärke eftersom det sitter där det sitter. Får han sånna över kroppen skall man reagera men nu var det ingen fara. Vilket jag kände på mig också. 
 
Varje morgon när jag går upp, går jag raka vägen till min adventskalender. Idag fick jag en shower gel, som luktade choklad, nu har jag både en body butter och en shower gel. Så jag studsa in i duschen för att få tävtta mig med den. Jag har verkligen fastnat för choklad dofter, fan va gott det luktar. Så nu luktar jag choklad:D Snart skall jag börja fixa mig inför en dag i göteborg. Skall bli roligt att komma bort från hemmet till min favorit stad med min favorit vän!!
 
 

Godnatt!

Kategori:

Nu skall vi krypa i säng. Natti natti! Hörs imorgon:)
Kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar mina tre vovvar, ni är bäst i hela världen och jag kommer ge er allt genom hela era liv. För jag vet att jag får allt och lite till tillbaka<3
 
 
 

Ändring

Kategori:

Hej på er alla underbara!
 
Kan bara be om ursäkt för att jag inte hållit er uppdaterade om mitt liv det senaste. Inte lätt att hålla sig positiv när man inte mår bra alls. Men jag har bestämt mig för att ni skall få vara delaktika i min väg till att bli frisk. Vad lider jag av? Jag är nere i en väldigt jobbigt deprisson, jag är väldigt känslig och tycker det mesta är väldigt jobbigt. Jag har svårt att genomföra planerade saker och inte ens gymmet är lockande att dra till. Gymmet som jag älskade mest av allt innan, när jag väl är där är det jätte skönt men tycker de är svårt att dra dit. Men jag vill verkligen bli frisk och jag skall bli det om det så skall ta lång tid så skall jag bli frisk. Jag skall se glädjen över att gå upp ur sängen igen. Jag kan jag vill!! 
 
Jag har fått order om att göra det jag mår bra av och så skall de också förbli. Jag kommer ha väldigt välplanerade veckor som till en början endast kommer innehålla träning, promenader och annat som jag tycker är roligt. Jag har skrivit ett schema för kommande vecka och det är första veckan på väldigt länge som jag försöker mig på detta. Så klarar jag detta känner jag mig enormt duktig. 
 
Imorgon skall jag och Johanna åka en tur till Göteborg, ta en fika och bara mysa lite. Det tycker jag om och då är det bra att göra det. Sen på kvällen skall jag och pappa åka till vara och handla mat. Jag skall fylla upp kyl och frys så jag klarar mig fram till julafton. Kommer endast köpa färskvaror efter detta, mjölk, kvarg och grönsaker. 
 
Hur har min helg varit då?
 
Jo jag stannade ju hemma från Mölndal då Shandy varit lite halv dan i sin ena tass. Tur var väl det för i Fredags efter middags tid fick Ricoh sitt andra EP anfall. Det betyder alltså att han kommer fortsätta få anfall, de första anfallet skedde förra veckan natten mellan mån-tis. Så det var raka vägen in till Alingsås som gällde i Fredags då Anna redan hade hunnit stänga. Där tog dem massor av prover, gjorde en Nevro undersökning samt skrev ut medicin. Så nu går han på tabletter morgon och kväll och när han får anfall skall han ha en supp i rumpan. Detta minskar anfallet och gör att det inte blir långdraget. Tyvärr är de så att om anfallen varar mer än 10min kommer han få hjärskador så detta är en mycket viktigt tablett. Så där Ricoh är skall de alltid finnas en tablett samt en sax, då förpackningen inte va så lätt att få upp. Jag har en sup och en sax liggade i min plånbok till och med. Detta är mycket jobbigt men jag måste verkligen försöka vara så normal som möjligt för Ricoh måste få ett så normalt liv som möjligt. 
 
Om man över går till det roliga med helgen så har det verkligen varit en familje helg. Fredag kväll var de mat och fredagsmys hos mamma. Likdant på lördagen, då åt vi ett mini julbord sen såg vi på film där alla däckade. HAHA lyckat gjort av oss. Idag har vi också haft lite mys men nu hemma hos mig. Samuel och mamma kom hit och Samuel gjorde spagettie och köttfärsås, så grym min lillebror är på att laga mat. Fan va gott det var. Nu sitter jag nermyst i soffan, massor av tända ljus och myser med julmust och pepparkakor ihop med mina fina hundar. 
 
Idag har jag beställt de sista julklapparna och nu är jag äntligen snart klar. Nu är det bara de sista som skall köpas för att komplettera lite saker här hemma. Men de är saker som får köpas dagen innan!! Men det var allt för mig och nu skall ni få följa min väg till ett friskare liv, vilket innebär att jag faktiskt kan gå in och skriva här trots att en dag är kaos i mitt lilla huvud! 
 
Puss och Kram 
 
 
 

 
 

Måndag igen

Kategori:

Då var det måndag igen och mig har ni inte hört av sedan i Torsdags. Min helg har varit sådär, skönt att Billy var här, för det har varit en väldigt upp och ner helg. Inte alls mått bra :/ Men i morse vaknade jag och verkligen ville försöka göra något åt saken. Så nu har jag skrivit en rutin lista, när jag skall gå pp när jag skall äta och så fortsätter det så. Mina vardagar skall bestå av rutiner och jag tror att de kan va bra rehab för mig. Men allt måste testas och jag är jag så jag skall alltid hitta en lösning ut. Skulle egentligen skrivit listan igår men var för trött så skall börja följa mina rutiner nu i eftermiddag :) 
 
Det har hänt lite saker här hemma, jag har STORSTÄDAT, haha såg ut som ett helvete ett tag här hemma. Skulle städa men det blev fan bara värre. Men fredagkväll var allt klart! så jävla fint blev det. Samtidigt passade jag på att adventspynta och byta gardiner i storrummet och sovrummet. 
 
Sen gick ja och Shandy med på tomteparaden, helt stört va meningen att jag skulle gå med Ric och sen åkte jag till klubben, fick iden att Shandy skulle lära sig dra. Och på lördagen inte bara hon drog en kärra utan hon gick även med på tomteparaden med bravur. Massa folk, massa barn och hon brydde sig inte ett smack. Fan va hon är grym<3 Som Eva sa hon är BST = bäst på vårt egna språk ;)
 
 
Moa skall kidnappa min Shandy en stund och jag tänkte våldgästa mamma med de andra små sen :)
Hon har bakat lussebullar :D