madeleinespangberg

Min påskhelg

Kategori: Vardagen

Skärtorsdagen
Då var det praktik som vanligt, det är ju ingen speciell dag precis. Sen på kvällen blev det ett piloxing pass. 


Långfredagen
Då var det en heldag med Alex som gällde. Jag och Catarina tog bilen från Herrljunga och åkte till knalleland där hämtade vi upp Alex, Adrian och Wilmer. Sen åkte vi till Tosseryd, där står nämligen en söt liten ponny som Adrian rider. Patty hette denna lilla sötsak:) 
Sen på kvällen gick Billy till grannen, då passade jag och mamma på att ha myskväll framför en film. Jag fick även ett påskägg från mamma, så sött att man fortfarande blir lika glad över det där ägget. 



Påskafton
Då va de upp med tuppen som gällde. Åka till stugan och grilla lite hamburgare. Gå på påskäggsjakt och bara chilla livet i det underbara vädret:) 

Sen hem byta om, fixa till sig och sen vänta in Mikael och Johanna. För att sedan sätta sig i bilen och dra till Knalleland där min älskade Alex bor. Hon hade gjort tre rätters -efterrätt för den blev misslyckad så vi slängde den. Vi spelade roliga spel och bara hade de jätte roligt. Vid 12 bestämde sig Alex och några till för att dem skulle ut så jag körde dem till Borås och sen åkte jag, Billy och Johanna hem:) 


Påskdagen
Dags för veckans första gympass, på grund av att jag vart halvkrasslig. Blev ett bra pass för bröst och axlar:) 
Sen på kvällen blev det storgrillning på arvidsgårdsgatan. Gött folk, go mat och en sjukt trevlig kväll:) 


Annandagpåsk
Kände när jag vaknade igår att det inte var en bra dag. Ibland så är det bara så. Morgonpromenaden gick ok. Gymmet gick skit och humöret va verkligen i bott tills kvällen kom. Då gav jag och Shandy oss ut på joggingtur. Sjukt lätt gick de efter man kommit in i andra andningen efter ca 3km. Vi joggade hela vägen ut till hundklubben vilket blev 9,2km och när jag räknade ut genomsnitts taken så tog 1km 6,52min vilket är mycket bättre än senast då låg genomsnittet på en km på 7,20. Sen va de avslutning på hundklubben, Shandy min älskade fick stolt va visningshund, vilken hon gjorde as bra. Även på apporteringen, även om hon hämtade leksaken och sprang rakt förbi mig så HÄMTADE hon leksaken. Bara det är ett jääääävligt stort kliv för min hund som ej apporterar:D sen va de Moes tur, eller de va ju hans kurs. Även han gjorde allt med bravur<3 han skällde till och med. Dock med hjälp av Shandy men ändå, han skällde;D 




Det var min påsk det! Tack alla som medverkat och gjort den helt klockren❤️

Påskhelgen är över och det är åter Måndag

Kategori: Vardagen

Va?? Neej det är ju redan tisdag, fyra dagars ledigt från praktiken känns helt fel så känns skönt att va påväg dit igen. 

Min påskhelg då, den har varit helt underbar. Inte nog med det så har de varit så otroligt fint väder. Älskar när de är lite sådär halv varmt. Inte stekande men ändå så man kan njuta. Sen att pollen säsongen satt igång med stormfart är ju en annan sak. Fy fan ögonen kliar, näsan är snorig och som tur är så hjälper iaf tabletten mot halskliandet. Men pappa skall köpa ögondroppar och nässpray idag så hoppas jag att de kan hjälpa till lite granna. Vad jag gjort på min påskhelg får ni i ett annat inlägg:))

Denne veckan är det praktik tis, ons och fre. Skall få lära mig kassan denna veckan och det ser jag fram emot som bara den:)) 



Godmorgon

Kategori: Vardagen

Idag är det onsdag, eller? Ja det är det. Igår va jag ledig från praktiken, skulle hjälpa Moa med en grej så hade tagit ledigt. Vaknade igår med världens hals ont, fy fan. Så bestämde mig för att vila från träningen och se hur jag vaknade idag. Idag var det lite bättre i halsen men näsan va full med äkel. En morgonpromenad fick det iaf bli:) 

Nu sitter jag ute med Ricoh som går och strosar runt. Tvätten hade älsklingen dratt igång, så det blir dagens syssla. Inte nog med skall jag till sjukgymnasten. Får se om de blir piloxing ikväll eller ej:) de återstår och se!! 

Vårfint fick de bli på balkongen igår!!


Måndag igen!!:)

Kategori: Vardagen

Hej på er!! 

Skall jag försöka få någon ordning på detta bloggandet nu?? Ja det tycker iaf jag. Det var ett tag sedan nu, veckorna rullar på. Är påväg till min tredje vecka med praktik, denna veckan blir de inte mer än två dagar. Ledig på onsdagar och imorgon skall jag köra Moa till Borås. Sen på fredag är jag ledig eftersom de är långfredagen. Jag trivs as bra på min praktik alla är så snälla, det är super kul och det kan liksom inte bli bättre. 

Även träningen rullar på, vikten stod still förra veckan så det är dags att växla upp. Morgonpromenad eller jogging, tis-fre kanske nån på helgen. Sen om jag lägger på cardio på gympassen så skall det nog fortsätta neråt! 

Kör tre gruppass i veckan och igår provade jag även på crossfit, sjukt krävande och riktigt jobbigt, känns i benen idag. Men mina ben är ju ortränade också så det är inte så konstigt. Men det kommer ju hållas på mitt kommande gym så det är klart jag skall fortsätta:) 

Idag så fick jag uppleva ett sånt där stressmoment som pendlare. Glömde nämligen min plånbok hemma, vilket innebär att jag även glömde mitt tågkort. Så de va bara hoppa upp på cykeln och bege sig hemåt, hade 12min på mig och de tog väl ca 10min att ta sig hem. 

Och som sagt skall försöka uppdatera lite oftare nu. Måste få det i rull igen då jag gillar att skriva av mig!! 




Mars månad!

Kategori: Vardagen

En sammanfattning på viktnedgången i Mars.

Första veckan: -1,3kg
Andra veckan: -1,4kg
Tredje veckan: -1,2kg
Från 21/3-2/4: -1,1kg(1,5vecka)

Så -5kg lyckades jag ner på en månad. Nu kör vi vidare, kommer inte gå ner 5kg kommande månad men jag satsar på så högt som möjligt:)) 





Godmorgon :)

Kategori: Vardagen

Jag som trodde jag kunde bli bättre med bloggandet. Men jag skall göra mitt bästa nu;) 

Första veckan på praktiken snart avklarad, sitter på tåget nu för att genomföra min sista dag för denna veckan. Det har vart en lärorik och otroligt jobbig vecka. Inte jobbig på något negativt sätt, men jag har inte rört mig såhär mycket sedan jag jobbade på max och de sitter inte i benen längre. Men öva öva öva så kommer de gå galant. Trivs super med alla medarbetare och chefen och ja det är bara toppen. 

Har försökt få ihop det med gym, promenader osf. De är ett svårt pussel men de går. Gymmat tre dagar, tänkte gymma ikväll och på Söndag så denna veckan blir toppen. Promenader har de inte blivit så många men de är bara att gå påt nästa vecka igen. Har lagt upp en plan så jag vet att jag fixar det! 

Helgen spenderar vi i Herrljunga, min pojkvän har nämligen flyttat hit på obestämd tid. Han har blivit arbetsbefriad och går då hemma med lön. 

Nu skall jag sova en liten stund:) 
Pusss pusss