madeleinespangberg

Huvudvärk

Kategori: Vardagen

Så fort något blir jobbigt så får jag huvudvärk. Huvudvärk från helvetet.
 
Idag var det ett jobbigt möte på vårcentralen och efter ett skönt gympass med Moa och Kathlyn, så kom huvudvärken. Så jag käkade en stor portion mat och sen dess har jag vilat. Nu funderar jag på om jag skall orka börja städa eller om jag skall ligga och vila fram tills jag skall på Piloxing pass ikväll. Vet inte vad jag känner. Vill få något gjort här hemma, men får inget gjort alls. 
 
 
Känns som jag endast kan skriva negativa inlägg just nu. Allt jag har att säga är negativt, men jag hoppas att en dag vänder det och jag blir mig själv igen. Men efter dagens möte känns det lååångt bort :/. Sen har jag insett att det är svårt att minska i vikt när man inte mår bra i övrigt. Men jag vill verkligen ner dessa jobbiga kilon, så jag hoppas verkligen jag hittar en kombo. 
 
 
 
 

Natti gott folk

Kategori: Vardagen

Nu har jag lagy mig och kollat på greys i sängen:) 

Idag blev det tre timmars toppen träning, en timmas bodytoning, en timmas styrka och sen 40 minuters svettig cardio. Sen avslutade jag med lite strech:) 

Jag lovade ju att jag skulle visa vad en dag med mamma på allum gav. Så mycket fint fick jag, går som på rosor<3

Handkräm och handbutter som skall hjälpa mina jävla torra händer denna vintern. Dessa är lite fetare än de jag har och därför skall jag testa dessa nu och se om de hjälper. En hel hög med fina armband från ur och penn. Ett fint armband med hjärta från ur och penn, på bild även mitt EA armband som kom idag, även det fick jag av mor, hon köpte ett likadant själv. Två fina tröjor från HM och ett linne till träning samt ännu ett par snygga träningsbyxor!! Ta för allt mor<3


Här har vi lite saker handlade på rean på gina med mitt presentkort som jag fick i julklapp av far. En överdragströja till träning och en "hemmamys" tröja!! 



Upp upp upp och iväg

Kategori: Vardagen

Hej på er alla gullungar!!
 
I Söndags var det dags att äntligen få träna, var överladdad till max. Och det blev ett riktigt bra träningspass. Körde armar, mage och axlar. Sen avslutade jag med 30 minuter cardio. Så gött!!
 
Helgen har varit helt otroligt mysig, snöat massor i Mölndal vilket kanske inte mina hundar gillar så mycket men jag gillar det lite granna iaf. Väldigt kallt ;) Idag mötte jag upp mamma i Partille, hon skulle kolla på en sak och sen tog vi en frukost inne på allum och kikade lite affärer. hittade massor av roligt faktiskt, och snäll mor som man har så fick jag även massor. Skall visa er senare :D
 
Sen har jag börjat med periodisk fasta, kommer berätta allt om detta lite senare, men först vill jag se hur allt fungerar. Gårdagen var jätte jobbig, men idag har det funkat lite bättre. Så jag hoppas det fortsätter så :) Snart skall jag äta sista målet inför idag, efter det får jag dricka och även då protein shake ifall min kropp behöver det. Idag kommer det behövas för jag skall träna mellan 18.30-21, först ett gruppass och sen ett rygg/biceps och mag pass på gymmet och avslutningsvis cardio :) Moa skulle följa med till gymmet idag vilket jag tycker är jätte roligt. Så kul att ha någon att gymma med :D
 
 
 
 

Vilovecka

Kategori: Vardagen

Veckan som gått har varit en riktig vilovecka, två dagar kvar och sen är det äntligen dags att gymma igen. Det har varit bra med en veckas vila både för min kropp och min själ. Motivationen är mer på topp och min kropp mår mycket bättre. Så det skall bli riktigt kul med ett axel och armpass på Söndag ihop med min man. Men innan dess skall det vara lördag och det innebär massor av roligheter. Mini event på mm sports och sen en fika med mina saknade damer Cecilia och Jelena<3. Jag tror detta kommer bli en toppen helg, eller jag hoppas så iaf :D
 
 

Fredagsmys

Kategori: Vardagen

Idag är det Fredag vilket innebär att jag ta 18.05 tåget till Göteborg, där möter älsklingen upp
mig och sen är det Fredagsmys som gäller till 100%. 
 
Idag vaknade jag upp ännu en morgon av att det går elefanter i trappan, eller rättare sagt byggare som har för tunga skor och för svaga ben för att lyfta på fötterna och gå upp för en trappa som folk. Men väl uppe var det bara att mysa ner sig i soffan med massor av god frukost och många avsnitt Greys. 
 
Min väska är för en gångs skull färdig packad, skall ner en sak till sen är det klart. Så skönt att ha den skiten klar för det är det värsta jag vet att packa. Nu har jag käkat lunch och om en timma skall jag ut och åka en sväng. Skall till apoteket, ica, till mamma gå ut med hundarna, köra lillebror och sen åkta och lämna han hos hans pappa och samtidigt ge kaninerna. Sen skall jag fortsätta chilla tills det är dags att åka:)
 
Jag skall verkligen försöka bättra mig med bloggandet, det ger mig ett inre lugn och det är bra!!
 
 
 

Godnattiii

Kategori: Vardagen

Idag har jag hunnit laga så mycket god mat, bara längtar tills jag får äta upp allt. Gottinamnam!! Sen bjöd jag hit mor och lillebror att käka och kolla handbollen som förövrigt var väldigt förnedrande. Hur kan svenskarna spela så dåligt?? 


Nu har jag iaf sett mitt PH och de va lika kul som vanligt;P nu skall jag börja se på en serie som jag länge velat börja kolla på, nämligen greys anatomy!! Ett avsnitt och sen blir de nattinatt:)) 

Såå goodnaaatt! 

Godmorgon:)

Kategori: Vardagen

Har ni sovit gott?
 
Jag tycker inte jag får in något "bra" sätt att blogga på men skall verkligen försöka skicka in ett par inlägg per dag. För det får även mig att må bättre, att skriva av mig lite. Både idag och igår började jag dagen med en ca 4km morgonpromenad. Jävlar va kallt det är ute. Ikväll skall jag även försöka komma ut på en kvällspromenad men inte kul om man fryser!! 
 
Igår var vi i Alingsås och kikade runt lite, jag pappa och Samuel. Jag kan inte säga med ord hur mycket jag älskar min familj. Mamma, pappa och lillebror, ni betyder hela jorden för mig<3. Jag fick köpt lite roliga saker och betalade 20:- för allt, eftersom jag hade presentkort och värdecheckar. Sen bjöd pappa på en mysfika också :D
 
 
Inte nog med det så fick jag min födelsedagspresent från lillebror. 
Svinsnygga träningsbyxor från gina:)
 
 

Älskade Ricoh

Kategori: Vardagen

Det gör så ont i mig att inte vet vad du vill. Och så fort jag ens frågar blir du så rädd. 
Vill bara tala om för dig att allt kommer bli bra men du förstår inte vad jag säger. 
Ända jag kan göra är att krama om dig och visa att jag kommer stå sida vid sida med dig och din EP och jag kommer aldrig ge upp. 
_________________________________
 
Jag tror inte han mår så dåligt egentligen men han blir nog väldigt rädd när han mår annorlunda och inte vet vad det är. Nu tror jag han mådde illa. Biverkningarna på medicinen är många men de flesta är övergående och därför tror jag allt kommer bli bra när han gått några månader på medicinen. Han har ju inte gått 50 på medicinen än. Så vi måste ge det tid. Biverkningar jag sett på Ricoh är illamående, nedsatt syn och väldigt matt. Enligt veterinären är dessa bara tre av hur många som helst. 
 
Men min lille älskade pojk skall klara det, det vet jag. För vi kommer hjälpa han genom alla jobbiga stunder.
 
 

Söndagsprutt!!

Kategori: Vardagen

Hatar söndagar, det är oftast då jag och min älskling skiljs åt:( men nu har han åkt och jag sitter nermyst i soffan med ett glas cola light. Hundarna ligger alla och myser under samma filt, Shandy och Ricoh tätt intill varran och Moe i mitt knä..

Idag har jag avverkat ett halvdant axel/armpass och efter det så tog jag beslutet att vila helt från träningen. Börjar med tre dagar och kan tänkas att de blir en hel vecka. Min kropp säger ifrån på alla sätt att den inte orkar. Ryggen och höfterna visar sitt tycke väldigt starkt. Så vi börjar med vila mån-ons:) 



Gooooodmoorgon

Kategori: Vardagen

Sover ni??:D 

Det gör inte jag, jag har precis avslutat ett benpass på gymmet:) nu blir de 30min cardio och sen ett bodytoning pass!! Sen har jag vart duktig nog för denna dagen. Det är lördag vilket betyder ÄTA!! Äta vad jag vill och hur mycket jag vill:)) 



Godmorgon Fredag

Kategori: Vardagen

Äntligen Fredag<3
 
Äntligen kommer Billy, äntligen kan jag få kramas med min älskling

Men innan bubbsi kommer skall jag städa, damma, dammsuga, skura golven, byta i kattlådan, byta sängkläder, tvätta kläder, vika kläder. Och ja listan är lång. Men skam den som ger sig!! Vill man ha det fint får man lida pin;)
 
 
 
 
 
 

Tredje dagen..

Kategori: Vardagen

Idag är det tredje dåliga dagen på raken.. Riktigt less på detta nu... 
 
Igår när jag kom hem så satt jag länge och funderade på om jag orkade ta mig till gymmet och sen till Bodytoning passet som jag hade bokat. Men efter lite mat och en celsius gav jag mig fan på att gå ner och köra rygg/mage och sen gruppasset. Gruppasset leddes av Eva, riktigt grym var hon och jag var jätte glad över mig själv som gick dit :)
 
Sen kom helvetes natten och troligen kommer det en till inatt. Jag har ju haft jätte svårt att sova det senaste, vaknar och är fortfarande jätte trött. Nu var det helt okej i helgen men veckorna innan har jag vissa dagar gått och lagt mig i storarummet. Men kommande natt kommer det va fullmåne och natten till idag kunde jag knapt sova något alls:( Somnade 23.30 vaknade flera gånger innan Ricoh väckte mig vid 02, tog hela 30 minuter innan jag förstod vad Ricoh ville. Han mådde illa och ville ut. Så han fick gå ut och sen däcka han gött, det gjorde inte hans matte... Jag låg vaken till klockan slog 05 då gick jag upp kokade te och la mig i soffan. Sen mellan 05-09 fick jag sovit två timmar ungefär. Men jag har varit helt slut hela dagen.. Nu ikväll orkade jag äntligen ta tag i disken.. 
 
Nu ligger jag iaf i soffan och glor på handbollen, Sverige leder men vitryssland är tätt inpå!! Efter handbollen blir det ofc paradise hotell:)
 
Bild från igår, ser likadant ut nu, skillnaden är att det inte går farmen på tv ;)
 
 
 

Tisdagmorgon och hemgång

Kategori: Vardagen

Godmorgon på er!! Två riktigt dåliga dagar på raken, inte så kul precis:( Men det är bara att ta nya tag och fixa det!! Kan bero på att jag håller på att bli sjuk, somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk. 

Idag skall jag åka hemåt iaf. På ett sätt är de jätte jobbigt att åka hem men på ett annat sätt skall de bli skönt att komma hem till min älskade lägenhet:) Orkar jag ikväll blir de ett gympass och bodytoning:) 



Glad Söndag:))

Kategori: Vardagen

Idag är en bra dag:) vaknade vid 09, gick och satte på en film och myste med Shandy och Moe med en kopp te! 

Sen satte vi på en film som va riktigt dåligt så vi bytte. Tur var la det för nästa var riktigt bra:) Sen tyckte Billy det var dags att gå till gymmet, först skulle vi bara ta en promenad och köpa celsius. Promenaden blev visst en timma;) oopps!! 

Gympasset gick riktigt bra, körde fokus på axlar, satte en fyra på 14kg. Sen körde jag även lite armar. Dem blev riktigt slut efteråt:D avslutade mitt gympass med 40min cardio!! Nu skall de där jävla fettet BORT!! :D Snart promenad hem och käka mat, hungrig som en griiiss:P 



Godmorgon alla superstars!

Kategori: Vardagen

Har ni sovit gott? Själv har jag sovit som en prinsessa för första gången på länge. 

Igår åkte jag vid 18-tiden till Göteborg och på centralen plockade min älskling upp mig:) innan det hann jag avklara ett halvdan ben och magpass, hade sånn huvudvärk hela dagen igår va. Ussch va jobbigt det var. Jag hann även med ett möte hos min samtalsteraput, samt ringa typ en miljon telefonsamtal. Jag hade ju verkligen en plan med min framtid, men det går lite åt fel håll och inte mot mitt håll. Men jag hoppas att det vänder snart för jag vill verkligen göra detta!! 

Idag skall jag göra så lite som möjligt och slappa så mycket som möjligt:) 




Såg ni på fångarna på fortet igår? En av mina största idolen var med nämligen Cecilia Benjaminsson även hennes man Roddy var med:) 


Idag har julen dansat ner i källaren

Kategori: Vardagen

Idag har jag städat bort julen här hemma. Det var inget som gick undan precis men tillslut var jag klar och blev riktigt nöjd med resultatet:) 

Sen körde jag framsida lår och vader på gymmet, samt endel bröst övningar:) kände mig stark idag:D 

Sen har jag ändrat kosten, för det fungerde inte, jag mådde illa på kvällarna för jag behövde mat, lagt till lite kcal, samt ändrat om så jag får ett ordentligt kvällsmål:) så idag har det funkat kanon:D 



I-landsproblem eller något?

Kategori: Vardagen

Usch va trött jag är på att det är samma visa varje dag, spelar ingen roll vad jag gör. Så har ni några tips på hur jag skall göra?? Nu skall ni få höra mitt problem. 
 
Ricoh och Moe är två hundar som måste äta mycket mat, dem äter flera gånger per dag men väldigt lite åt gången. Det trista är att när dem är mätta lämnar dem skålen och Shandy tar snällt över. Detta sker utan att jag vet om det, för i deras ätar takt så orkar jag inte sitta och vakta dem. Det otroligt trista med detta är att jag har ingen koll på hur mycket mat Shandy får i sig varje dag, och hon skall banta...
Idag har hon fått i sig sina 3dl, sen åt hon upp restrerande av både Ricohs och Moes frukost. Hon åt även upp deras restrerande av deras lunch och likså middag och kvällsmat.. Hon kan ha fått i sig allt från 0,5-5dl mat, av FEL MAT.. Imorgon skall jag till en början portionera Moes och Riochs portioner mycket mindre. Dem kommer max få 0,5dl åt gången och duger inte det kommer Shandy få börja bli inständ tills dem tömt sina matskålar.. Jag tycker det är jätte tråkigt att hon bara inte kan låta skålarna vara. För hon vet så väl när hon ätit upp det att hon gjort fel, man ser så tydligt på henne när hon käkat upp deras mat och jag tycker de är svin trist att kämpa med hennes vikt varje dag och aldrig komma någon vart för hon bara äter upp brödernas mat.. Morr på dig Shandy!! Har ni andre ideer eller lösningar, dela med er, jag behöver verkligen hjälp!!!
 
 

Ångra aldrig något som fått dig att le!!

Kategori: Vardagen

Hittade en ljuslykta hemma idag som jag köpte nån månad innan jul och den sa just de orden. De värmde i hjärtat att läsa texten och innombords log jag! 

Hej på er iaf, inte mycket bloggande här idag inte. Så jag får väl ta att berätta hela dagen i ett naffs.. Började min morgon som vanligt med min promenad. Sen åkte jag och Johanna till Alingsås, så kul med present kort för man kan shoppa utan att spendera några pengar:) 

När jag kom hem började jag städa bort julen. Det är lite jobbigt men jul är över nu så nu skall sakerna bort. Fått ihop en hög med prydnadsaker i sovrum, kök och storarum. Sen har jag städat i alla rum utom storarummet! 

Men sen tyckte jag allt det var dags för gymmet. Där är jag klar nu:) körde armar och de va riktiigt gött tryck i biceps!! Avslutar med cardio, skall se om mina ben håller 30min! Annars får vi se vad det blir, måste svettas lite också!! 

När jag kommer hem är det dusch och tv som gäller. Skall även kanske fortsätta med att dansa ut julen ur min lägenhet:) 



Rygg och baksidalår

Kategori: Vardagen

Snart är det dags för gymmet, idag har jag lyckats få med mig min pappa. Jag skall köra rygg och baksidalår, skall bli kul att se hur mycket folk det är där. Det är ju dags för alla nyårslöften ;)
 
Idag skall jag även köra mitt först cardio pass på länge.
Kilona skall rasa, för jävlar va fit jag skall va till sommaren!
 
 
 

Plocka ner julpynt?

Kategori: Vardagen

Tänkte kanske att man skulle plocka ner julpyntet men det är väldigt svårt att slita sig när man har två helt underbara italienare som vill ligga så nära som möjligt. Julpyntet får vänta;)  Nu har jag gått min morgonpromenad på 30 minuter och frukosten är käkad, snart lunch tid. Sen skall jag preppa lite mer mat, köttfärs skall tillagas. 
 
 
 

Godmorgon

Kategori: Vardagen

Hur mår ni? Har ni sovit gott? 

Jag har sovit riktigt dåligt, drömt massor av mardrömmar så har vaknat flera gånger! 

Nu har hundarna iaf fått frukost och deras magar skall vila i en timma innan det är dags för morgonpromenad. Under tiden dricker jag min shake och en kopp tee. 

Igår var en väldigt dålig dag, jag var trött min kropp var trött och jag låg nästan hela dagen i soffan. Men idag är det en ny dag och dags att ta nya tag:) 





My dog mässan

Kategori: Vardagen

Jag skulle ha kunnat gå där i ännu flera timmar. Så mysigt, många fina hundar och massor av roliga saker. Kollade på utställningen av saluki och italienare. 

Köpte ett retriver koppel till Moe och skulle köpt halsband till han från hurtta som Samuel skulle ge mig i födelsedagspresent men dem hade inte det jag ville ha så vi besluta oss för att beställa det istället:) 

Efter mässan åkte vi till frölunda torg och käka mat på jensens. Innan det var dags för hemfärd.

Hemfärden blev inte som beräknat, vi skulle lämnat göteborg 19.55 men åkte inte förren 22.45 helt sjukt att vi orkade sitta kvar på tåget hela den tiden. Så 23.20 kom vi till Herrljunga och då var de hem och då var det däcka i sängen som gällde!  

Men dagen var en helt underbar födelsedags present från min älskade Billy<3






Morgonpromenad

Kategori: Vardagen

Sådär nu var min morgonpromenad klar:) Så nu ligger jag i min soffa och ser på jönssonligan igen:) 

Frukosten är i magen och nu är jag mätt!!



Födelsedag

Kategori: Vardagen

Min födelsedag var nog den bästa någonsin. Började min morgon med ett gympass sen gick vi till house of eden och tog mon födelsedags fika. Christoffer och Therese som jobbar där visste om detta och hade reserverat bord och sen vid 10.56 kom dem även in med glass med ett ljus i en ros och sång!! Så jävla underbara är dem<3

Här fick jag även min första present, som var från Johanna, choklad bodyskrubb och 200:- på nagelbehandling i vara. Efter fikat var de hem och duscha och laga mat som gällde innan gästerna kom vid 14:) Alla 15 fick plats i mitt storarum:) var verkligen ett jätte lyckat kalas och kvällen avslutades med att jag och hundarna låg utslagna i soffan!! 

Tackar alla som gjorde min födelsedag till den bästa någonsin<3








Vikt och förebilder!

Kategori: Vardagen

Idag har jag vägt mig och tagit före bilder. Det blev mycket som jag skall gå ner innan mitt första delmål! Men skam den som ger sig. Är jävligt mycket vätska så det kommer nog bli bra:) 



Godmorgon

Kategori: Vardagen

Idag är dagen med stort D, idag skall allt ändras. Kosten skall ändras, cardion skall ökas och inte nog med det så skall jag få igång bloggandet igen. Det blir så lätt att sluta blogga när man träffar bubbsi! Men nu är bubbsi hemma och blogga skall jag göra:) 

Senare skall jag berätta om min födelsedag den 4/1 och min dag på my dog igår!! En sånn toppen helg:) 

Men nu har jag gett hundarna mat och jag väntar på att deras magar skall vila klart. Under tiden dricker jag min proteinshake och kollar på jänssonligan. När magarna är färdigvilade blir de en morgonpromenad:) 



Kvällsmys

Kategori: Vardagen

Jönssonligan en kopp tee och massa tända ljus:) jag njuter till max!! 




Gott nytt år

Kategori: Vardagen

Eller grått nytt hår! 
Vad väljer ni?? 

Hade ni en bra kväll igår?? Vad gjorde ni? Vi som sagt åt massa god mat, både förrätt, huvudrätt och efterrätt toppade allt!! Hade ni några nyårslöften?? Jag har inget speciellt så men jag har lite mål som jag vill nå:) För de första vill jag bli frisk, det är prio ett! Sen längtar jag tills jag kan gå ut med vad jag kommer göra i vår, om allt går som jag vill kommer de bli riktigt grymt och längtar tills jag får dela med mig. Sen skall jag få riktigt snygg sommar kropp och efter sommaren skall jag bli starkare. Mål inom träningen är inga speciella nu innan sommaren, en chins och en dips skall jag fan klara typ. Så egentligen är det inget nytt, bli frisk, bli fit och må riktigt jävla bra!! En till sak som jag verkligen skall sträva ifrån är att avsluta år 2014 att vara sjukskriven!! 

Idag har jag och Johanna varit sympatibakis med Mikael och Billy. Vi käkade pizza och sen mölde vi i oss all skit vi kunde hitta. Välkommen uppsvullna mage! Så nu blir de korrigerad kost 2-3/1, så svullna magen kan få lugna sig lite:) 

Nu har jag och Billy precis kommit in från en promenad med Moe och Shandy, Ricoh som är lite fin i kanten stannade ofc hemma!! Jag har precis nopprat ögonbrynen och lagt en ansiktsmask, snart blir de dusch med hårinpackning och body skrubb! Sen kommer jag känna mig lite bättre trots att magen ser gravid ut;P 

**Men ni får ha en fin kväll**