madeleinespangberg

30 Januari

Kategori:

Påväg hem från min älskling.. Skall hem och jobba ett pass på 17-02 och imorgon så åker jag tillbaka till min älskling igen :) Fast innan jag åker till älsklingen imorgon så skall jag ut på en tripp med min bästis:)

Hur mår ni där ute idag??
Jag har sovit gottit, så jag mår bra. Hade dock problem att somna om efter att älsklingen gått till jobbet. Somnade inte förren vid halv nio och kvart över nio var det dags att gå upp igen. Tänkte ett tag gå upp och åka hem tidigare men tillslut somnade jag ju iaf om.

Idag jobbar jag sista dagen med Cissi, innan hon beger sig uppåt i landet i sisådär 6veckor. Kommer sakna henne :(... Men gråter gör jag inte allt för länge för till helgen stänger jag lör och sön med BETTIS :D

Nee nu skall jag försöka få mig en blund i några minuter..

Puss och Kram

Sömnproblem

Kategori:

Guud va svårt jag hade för att somna igår. Låg och vända och vred på mig, kunde inte sluta fundera. Ussch hatar funderasamma nätter..

Kunde verkligen inte sluta fundera.. Funderar på vad som gör att man blor deppig och nerstämd, varför man ser allt negativt istället för positivt. Kom inte fram till nått vettigt så har fortsatt mitt funderande idag. Fortfarande inte kommit fram till något. Men jag tror man måste ha ett intresse för att orka stå på benen!! Vad har ni för intressen??

Jag har gjort mycket genom livet men just nu gör jag inget. Funderar på om man borde ta upp dansen igen? Men då kanske mina rygg problem kommer tillbaka?? Hmmm!!

Nu kommer snart älsklingen hem från gymmet!! Skall bli skönt att få hem han och pussa lite på han:D

Ha en bra dag alla sötnosar där ute!!

Puss och Kram!!

Slappis

Kategori:

Allt stojande igår, förlorar man idag.. Legat i soffan och glott på film efter film och bara haft en gloo lördag.. Eller jag tog faktiskt ut vovvarna på en längre promenad imorse så lite duktiga ar vi allt vart.. Nu är klockan 19.10 och om 50min börjar gladiatorerna.. Innan dess skall vovvsingarna få sig en promenix tänkte jag. Får se om jag får gå själv eller om älskling går med:))

Har ett enormt pizza sug, så eftersom älskling inte vill äta pizza. Så blir det pizza för mig i veckan:) mummmssss!! Dags att ut och röra på sig!!

Puss och kram

Effektiv morgon!

Kategori:

Guuud va jag älskar sådana mornar, lär ju vara halv död ikväll men va fan jag har hunnit med enormt mycket idag;)

Vaknade elva, gick upp duschade, fixade mig sen diskade jag.. Moa ringde ägnade 15min åt att prata med min underbara<3 sen packade jag vidare min väska, drog till kaninerna.. Hem till mamma lämna hundarna för att sedan åka till pappa städa och sen gå in och handla. Efter jag handlat åkte jag till järnvägen hämta ut två paket, vidare till ica hämta ut ett annat paket. Hem till min lägenhet för att lämna mat och allt annat.. Åka hem till mamma äta frukost kvart i två på dagen.. Hjälpa mamma att bära ner massa lådor till källaren!! Sen tar jag 14.08 tåget till gbg!! Där sitter jag nu snart framme:) älskling slutar 15 så han är hemma när vi anländer till Mölndal!!

Hörs senare!!

Puss och kram

Snart jobn dax!

Kategori:

Nu skall jag snart ta mina fötter och vovvar och gå mot mamma:) ta en kopp tee och bara tjöta innan jag skall åka mot jobbet:)

Ha en fin eftermiddag:)

Godmorgon!

Kategori:

Hejj alla söta!!

Vad gör ni??

Jag har precis sett en film, skall snart se en till innan jag skall laga mat:) sitter och myser med mina tre goingar<3

Ikväll blir de stängning igen:), och sen tar jag helg, upp tidigt imorgon fixa lite här hemma och sen dra till Mölndal:)

Fin bild på mina vackra!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3281319/images/2012/pic_186301141.jpg" class="image">

Hemma<3

Kategori:

Äntligen hemma! Varit en jobbig dag idag, även om jobbet gått riktigt bra så har det varit tufft.. Svårt att stå ut men jag är så glad att jag har min Shandy att komma hem till! Inget illa menat mot Ricoh han kommer alltid vara min bebis men Shandy vet när mamma behöver en puss och lite extra kärlek. Hon känner mig och vet exakt hur hon skall göra för att få fram ett leende på mina läppar.. Hon är det bästa som någonsin hänt mig!! Hon gör allt för mig och jag gör allt för henne.. Visst hon kanske är jobbig när hon skäller men i mina ögon är det ingen big deal, för hon gör så jävla mycket bra saker så skällandet är inget att bry sig om!! Har precis suttit och förklarat min kärlek till henne,, det är äkta kärlek det<3 när jag satt där och prata kom hon närmare och la huvudet mot min axel,, ååå min vackra svarta odåga va jag älskar dig...

Nu skall jag iaf gå och lägga mig!! Cordy nanar här inatt med:)

Sov så gott!!

Puss och kram

 

Åsik!!

Kategori:

Kom på en sak till!

Har en åsikt att yttra mig om. Igår var jag inne på gina och skulle prova ett par shorts som var snygga.. Tog 36 eftersom det är det jag brukat ha.. Nej dem gick inte ens upp över låren.. Testade 38 och den fick jag inte stängd.. Kände jag mig inte tjock innan de så gjorde jag de efter!! Har bestämt mig för att göra egna shorts istället,, köpa svarta jeans klippa av och sätta på nitar!! Tror jag få de riktigy nice:)

Så här ser ginas shorts ut!!

Natttiiiss!!

Kategori:

Suttit med min kopp tee och avnjutit en mysig stund i soffan, med Moa i luren!! Hade tänkt mitt yankee ljus så det doftade gottit!! Nu har jag lagt mig i sängen och skall snart nana!!!


Pusss och Krammm!!

Jobbat klart:)

Kategori:

Heeejj alla underbara!! Guud va skönt med en app att blogga ifrån!! Mkt bättre:) känns lite trist att lämna sin gamla blogg men nu får de allt bli så:)

Påväg hem från jobbet, skulle jobbat 16-20.30 men blev 16-21.20!! Kom en liten rusch precis innan jag skulle sluta;P,, gjorde inte mig något precis, fick ju åkt med rätt tåg tillslut ändå så:)

Nu skall jag hem till mor hämta vovvarna, sen ta mig hem till min lägenhet, duscha och sen tända lite ljus och se en film:) + fixa lite med bloggen, måste lära mig att koda igen, guuud va längesedan det var man gjorde sånt;P

 

Mätt:))

Kategori:

Mätt och belåten efter en stor portion mat:) bidde fläskfile, pommes och brun sås!! Nomnom:) nu skall jag snart åka mot jobbet:)

Bilden är tagen i Mölndal för två helger sen, då doftade det vår väder! Nu ligger de snö och är iskallt ute!!

Inköp

Kategori:

Mina inköp från gårdagen:)

Välkommna

Kategori:

Jag har länge snackat om att skaffa en ny blogg så nu gör jag ett försök, hoppas jag förstår allt hur det funkar och skall så fort som möjligt få en snyggare desgin på den :)
Puss och Kram