madeleinespangberg

Du betyder allt för mig<3

Kategori:

Att lämna någon som står än så nära om det ändå bara är för en vecka så sved de hård i mitt lilla hjärta. Jag försökte att inte gör någon stor sak av det men det gick inte utan när jag pussade hennes mjuka svarta nos brast jag i gråt. Känns så sjukt fel att länna henne, sen i september har jag spenderat så mucket tid med mina hundar så det känns enormt snopet att i en vecka inte få krama om eller få ta hand min älskade bästaste vän. Trots alla tårar är de skönt att Shandy får vara hos sin pappa, hon älskar honom något enromt mycket och trivs i hans sälskap. Så även om jag verkligen inte ville lämna henne så vet jag att hon kommer få det så enormt bra, kanske till och med bättre än vi? 
 
Nu på morgonen har vi iaf legat och myst massor, började med en sovmorgon i sängen. Sen tog vi oss en morgonpromenad med lite lek på en äng. När vi kom hem åt vi frukost innan vi gick in för kvalitetstid i soffan!! 
 
Nu skall jag hem och pussa på min lilleman, skall bli skönt att få ha med sig han iaf! För även om jag älskar dem båda otroligt mycket så är Ric min bebis och han kan jag aldrig mer åka ifrån! Han är liksom liten, han klarar sig inte utan sin mamma! Det vet jag att han gör, men mamma klarar sig inte utan sin man!! 
 
Nu över till dagens alla sysslor, det är inte lite vill jag lova... 
 
Lämna halsband hos Emma
Kissa Diesel
Gymma
Laga mammas naglar
Visa Nina vad hon skall göra med djuren hemma
Handla
Byta sängkläder
Tvätta 
Byta i kattlådorna
Klippa Ricohs klor
Fixa Samuels Ipod
Städa
Packa 
Vika tvätt
 
 
 

Torsdag

Kategori:

Dagarna bara susar fram, snart är det dags:) Idag var jag som sagt på intervju hos teila. Kan nog inte beskriva hur trött jag var när jag åkte till Mölndal och lämnade Pandisen... Intervjun gick riktigt bra, kändes bra och är nöjd med min instas. När jag kom tillbaka till Billy somnade jag bums i soffan och halvsov tills han kom hem. Vi lagade taccos som jag hade handlat saker till och sen såg vi på en rolig film. En underbar myskväll med mina två älsklingar:) 
 
Imorgon är det mycket som händer, många bollar i luften men det är ju då jag går som bäst;) Har massor som behövs fixas, de skall tvättas kläder, packas, fixa musik till lillebror. Musik som jag egentligen skullr fixar när jag sov idag.... OOOPPPPS!!
 
Men nu skall vi nana, natti på er alla därute:) 
 
Lillan har förövrigt flyttat hem igen, bara för ett tag. Sylve är lite för hårdhänt så vi viööe att hon skulle va med mina  medans vi var i Norge. Texas var överlycklig av att träffa sin syster igen<3 
 
 

Energibov

Kategori:

Hej på er alla underbara. Egentligen hade jag tänkt vad som har hänt, men jag drar de lite ytligt, anser inte att de är värt att strö salt i såren även om jag känner för att verkligen gå ut med hur jävla upp och ner det är här hemma just nu. Men kan iaf att i måndags fick jag ett telefon samtal som fick mig att tappa hakan, blev rädd för en person som jag inte borde vara rädd för, jag blev utskälld efter noter. Vilket fick mig att inse att alla som tar min energi kommer förbli uteslutna ur mitt liv. Har gjort så förr och jag mår så enormt mycket bättre när jag ger mig av med energibovarna och behåller dem som ger mig energi istället. Men det är iaf därför jag inte orkat höra av mig sen i måndags. Vill iaf tacka min underbara kill kompis Jonas som sa att han kunde komma när som om jag kände mig otrygg, så glad att jag har så underbara vänner omkring mig! 
 
Över till roligare saker, det är väl alltid bra att börja med det trista så är det överstökat liksom. Gymmet denna veckan har gått sjukt bra, helt stört bra. Gud va jag älskar att gymma, lyst på som bara den, tagit flera personbästa. Idag lyckades jag till och med knö in två gympass, ett rygg och axlar pass imorse och nu på kvällen körde jag bröst och mage. Var inte alls planerat, men blev as bra för då kan jag sova ut imorgon och vara utvilad, för imorogn har jag en jobb intervju på TELIA :D:D Kan inte beskriva chocken när Julia ringde från telia idag. Först ville jag inte svara för det kunde ju vara en utskällning till, men tillslut tog jag luren och när hon presentera sig visste jag med en gång vem det var. Lyckoruset spred sig i hela kroppen, efter tre videointervjuer gick jag äntligen vidare till en vanlig intervju. 
 
Efter intervjun skall jag hem och lämna Shandy hos Billy, eller ja de gör jag ju innan men jag skall tillbaka till Billy och sova där. Åker hem på fredag förmiddag och sen är det så mycket att göra så jag kommer la vara uppe hela natten mellan fredag och lördag. Skall självklart gymma, måste ju köra sista passet innan det blir en vecka vila från gymmet. 
 
Men nu skall jag gå mot sängen, Ricoh var hos veterinären idag och fick sitt pass, han var inte alls glad på Anna när hon tryckte ner tabletten mot dvärgbandsmasken. Nona var lika glad innan som efter, märks att dem är helt två olika hundar ;)
 
Mina nya kläder, så jävla snygga och byxorna är skönare än skönast<3
 
Nya nagellack.. 
 
Resulterade i beslutångest och en färgexplosion på mina naglar. 
Men blev färjävla nöjd med dem<3
 
 
 

Kass uppdatering

Kategori:

Jag vet att uppdateringen är hemsk just nu men imorgon skall jag lite ytligt berätta varför. Skulle bloggat massor igår men hände en sak som vände upp och ner på alla planer. Idag har jag haft fullt upp och det kommer jag väl fortsätta ha men skall försöka att ge er lite fler inlägg imorgon :)
 
Pusss

Ur balans

Kategori:

När mörkret faller, på dig
ser jag falska ögon
Jag skadar andra, inte bara mig
Vet du nu var du har mig
Du har inte en chans
Spring för livet
Jag är ur balans

Det här vad du får nu
nåt som inte fanns
Är du kär om livet,
din fega fan
Ur balans

Ser du nu vad du gör
"Skit i honom, han mår inte bra"
är allt jag hör
Ser ni nu vad ni gör
Sover ni gott nu, vänta ni
Jag är sinnes störd

Du har nu väckt upp björnen, aj aj aj
Vad har du ställt till med
Kan ni förstå nu, avsikterna
Vet ni nu var ni har mig
ni har inte en chans
Spring för livet
Jag är ur balans
Det här vad ni får nu
nåt som inte fanns
Är ni kära om livet, fega as

Ser du nu vad du gör
"Skit i honom, han mår inte bra"
är allt jag hör
Ser ni nu vad ni gör
Sover ni gott nu, vänta ni
Jag är sinnes störd

Ser du nu vad du gör
"Skit i honom, han mår inte bra"
är allt jag hör
Ser ni nu vad ni gör
Sover ni gott nu, vänta ni
Jag är psykiskt störd
 

Personbästa i hantelpress

Kategori:

Hej på er, lever ni?

Eller ni kanske undrar om jag lever?, två hela dagar utan bloggande. Det har varit rätt skönt faktist. Men har inte känt att tiden har funnits. Men nu är det söndagkväll och jag sitter nermyst i soffan mellan mina två underbara hundar och Chicago vid fötterna.

I fredags var jag sjukt trött, sov extremt dåligt mellan torsdagen och fredagen. Så när klockan ringde 4.50 så var jag inte alls sugen på att gå upp. Men upp och hoppa gjorde jag, drog till gymmet, blev ett bra men mycket segt gympass. Hungern smög sig på och då går inget som jag vill :P Efter detta drog jag med Linn till stallet och hjälpte henne med hästarna. Vi skulle börjat med att rida Åttan, Pelle och Oliva hängde med på Pilona. Men Pelle var inte alls på humör och betedde sig riktigt illa, han kastade av Linn på gårdsplanen och sen kom vi inte alls lång innan han fick av henne igen. Han gick verkligen in för att få av henne, han var inte rädd utan bara dum. Linn beslöt sig nu att gå med han istället. Så vi tog en skritt tur :) Sen var det dags för lite stabilare hästar, Wille och Lucca, jag satt på Wille och Linn på Luccisen, en mysig tur, där jag höll på att åka av, men Wille hjälpte mig, så jag stannade kvar på hästryggen. Var kul att sitta på hästryggen igen och jag kände inte av benet alls, tog ändå smärtstillande innan så att jag skulle slippa ha ont!!

Sen var det dags för midsommarfirande, det böjds på god mat och underbart sälskap hemma hos min underbara mamma och sen åkte vi vidare till min nästa underbara föräldrer och käka lite till samt spela lite spel. Min midsommar kan samanfattas med ett ord, UNDERBAR!!

På Lördagen var det dags att äta hos Billys föräldrar. Var sjukt trött och hade hellre legat och sovit hela dagen. Men vi började med middag hos Monika och kvällsmat hos Bosse och Lena! :) När vi kom hem såg vi på wallander och myste i soffan!

Över till dagen i ära, idag började vi med frukost, sen fixade Billy mammas bil och jag var en extra hand som hämta lite papper och sånna små saker som jag kunde. Sen åkte vi hem och gick en lång skogspromenad med hundarna, det älskade dem verkligen. Vi käkade och sen somnade vi båda på soffan, efter detta var det dags för älsklingen att åka hem. Kan inte förstå, saknade han redan innan ens bilen lämnat uppfarten. Älskar min man över allt annat<3

Efter en stunds soffslappande var det dags för ett gympass, körde slut på bröst, triceps och magen. Var verkligen helt slut i varje utav dessa musklerna. Men är sjutk nöjd då jag gjorde personbästa i hantelpress, nämligen 10 repetioner med 12kg i varje hand :D

Det var min helg, i veckan händer en hel del. Kommer verkligen vara sjukt mycket att göra, för på lördag åker vi till Norge. Innan dess skall jag hinna köra massa gympass, göra mina egna naglar. Göra Alex naglar, det skall jag göra imorgon bitti. Sen skall jag hinna lämna Shandy i Mölndal. Noa och Ric skall till veterinären och få pass. Samt att jag skall packa, tvätta kläder och storstäda. Skall även städa mammas och pappas bilar. Herregud blir stressad bara av att skriva allt detta.

Nu får jag nog fortsätta slappa till wallander.. Puss på er gooingar

 

 
 

Videointervju

Kategori:

Detta är tredje eller fjärde gången jag är inbjuden till videointervju hos Telia. Är det inte dags att gå ett steg till och få komma vidare på en riktig intervju och sedan fortsätta och få jobbet??
Hade verkligen kunnat tänka mig jobba där:)
Så imorgon måste jag sminka mig och göra mig fin för att sätta mig och prata med min egna spegelbild i webbkameran, känns sjukt udda att göra det men jag börjar bli van. Kan ju frågorna nu så denna gången skall jag vara förberädd, varför skall dem välja mig, vad kan jag bidra med, vad gör mig till en bra säljare, osv!
 
 
 
Skam den som ger sig, söksöksök!!
 
 
 
 

Underbara dag!!

Kategori:

Idag har varit en helt otroligt bra dag känner jag. Lyckorus i hela kroppen :D Började min morgon som vanligt med en promenad, sen blev det då magpass på gymmet. Har sjukt svårt att få kontakt med magen just nu. Alltid haft super lätt att få kontakt med alla muskler men nu vill verkligen inte magen få den där sjuka kontakten. Kommer säkert ha träningsvärk imorgon, men är inte 100 nöjd. Kan tänka mig att det är för att jag fortfarande har ont i benet och imorse var det jobbigt. Har dock inte tagit några smärtstillande idag, första gången sen sen jag vet inte när. Så det känns fantastiskt. Imorgon kommer jag dock ta smärtstillande på morgonen för imorgon skall jag upp och börja tvätta klockan fem och sen dra och köra ett ryggpass innan jag skall till stallet vid åtta. Det är inför stallet jag tar smärtstillande, vet inte alls hur det kommer funka. Linn kommer iaf få hålla i hästen medans jag hoppar upp för jag är osäker på mitt vänstra ben, är inte så stark i det precis. 
 
Men iaf vi fortsätter med dagen, efter gymmet kom mamma och jag fixade hennes naglar. Enkel fransk blev det idag, med en liten fin pärla på ringfingret :) När vi var klara med detta blev det ett gympass till, nu endast cardio. Tänkte köra 60min men efter 40min var jag sjukligt kissenödig så la av där :P 
 
Sen tänkte jag hem och bara chilla,, eller inte. Fick världens ryck och städade jätte fint hos kaninerna, fortsatte när jag kom hem, har dammat, fixat tvätten, fixat disken, bytt handdukar, bytt dukar och betalat räkningar. Nu förtjänar jag att sitta ner en stund :) Sen skall jag nog hoppa i säng alldeles strax!! Men som sagt har varit en sjukt underbar dag och känner att jag fått gjort sjukt mycket. 
 
Imorgon skall jag beställa från mmsports, behöver proteinpulver och sen skall jag unna mig lite annat smått och gott som jag vill ha :)
 
 

Sluta se motgångar börja se framgången

Kategori:

Idag beslutade jag mig för att sluta se mina motgångar som ett stort problem och faktiskt börja se min framgång istället. Är sjukt nöjd med min utveckling på 11 månader. Jag har inte bara byggt om min kropp jag har ändrat hela mitt levnad sätt. Från soffliggande och godisätande så är jag nu hälsosam! Jag älskar mitt nya liv, mellan bilderna är det bara 4kg skillnad. Hade självklart hoppats på mer. Men jag har hela livet på mig att få min drömkropp och det kommer ta tid men jag är redo att vänta:) Nu skall jag gymma, träna magen är det som gäller idag!! 
 
Senare i em får ni ett inlägg om gårdagen samt min toppen hund som gjorde helt sjuka rundor på agilityn:D 
 
 

gokväll

Kategori:

Trött, tröttare, tröttast
Jag är trött, har ont och det kliar med mitt myggbett på benet.
 
Min dag började ännu en gång innan klockan var sex. Upp och hoppa ut och gå min morgonpromenad med hundarna, det blev ca 40 minuters promenad. Sen var det hem käkar och åka iväg mot gbg på gällde. Dags att åka med salgrenska och handkirurgen. Vi var där i tid och fick beskedet om att dem var försenade, så vi tog en fika och 40min senare var det min tur. Vi var väl inne i ca 10min om ens det, innan han var klar och ansåg att de inte fanns något mer att göra. Det var väl vad vi trodde med, men jag bad ju om en remiss till handkirurgen i dec så vad skall man göra.
 
Sen var det hem och dra mot gymmet, blev ett bra axelpass, lite svagare än vanligt berodde nog på att jag fått väldigt lite sömn de senaste två dagarna, så imorgon skall jag sova ut. Blev ingen cardio min kropp sa verkligen bomstopp NEJ. Så gick vidare hem till pappa, där grillade vi massa god mat och sen kunde jag inte gå på en timma, för jag var mätt. Det var ännu en gång bara hem och sadla om innan vi drog till hundklubben och körde eftersök. 
 
Eftersöket gick väl sisådär, spåret gick bra och hon gick bra men jag mådde skit. När jag la spåret trilla jag ner i mossen och mitt ena ben blev dyngsurt, ihop med skor och socks då såklart. Bara att leva vidare... När jag skulle gå spåret, hann jag väl gå 10 meter innan jag gör världens vurpa och landar på mitt onda ben. Så resten av spåret var jag halt och omotiverad till max. Så ändå glad att Shandy höll motivationen uppe trots att den var långt borta hos hennes mamma. 
 
Men nu skall jag krama om mina hundar, hörs imorgon<3
 

Irriterad till max

Kategori:

Jag vet inte vart jag skall börja. 
 
Jag kommer till gymmet, mycket senare än vanligt, men jag anser att var och än sköter sitt så de skall ju vara chill.. Eller? Ne inte precis, jag går in i hantelrummet och ser att kabelmaskinen är ledig, börjar ställa in den efter mig och då kommer en killa fram och säger jag kör här. Jag anser att han var otrevlig och att man faktiskt får dela med sig. Men jag skiter väl i vilket, när jag kom in körde han annat så trodde inte han höll till där. Men efter en stund inser jag att han gör så mot alla. När han står i kabel maskinen kommer en annan kille och tar en bänk, då svarar samma kille som var på mig, att han skall ha bänken. Whaat tänkte jag, skall han dela på sig nu?? Men det slutar inte där. Han står kvar vid kabelmaskinen så kommer en ny kille och skall ta ett par hantlar, då skall samma kille använda dessa med. Grejen var väl inte att han skulle ha allt exakt då utan han kände väl mer att han inte kunde vänta på sin tur utan skulle ha fri tillgång till allt. 
 
Inte nog med detta så kollade han på mig på ett vis som jag inte gillade. Han kollade ner på mig och fick mig att känna mig enormt obekväm. Så tittar man inte på någon, det gör man bara inte. Billy sa att han kanske tyckte du var snygg, men om det var hans flört tittande, så får han ändra sig för det där kommer han inte långt med. Men ja tyckte det var jävligt obehagligt, så jag kommer berätta allt för Peter som har hand om gymmet. 
 
Men nu är det bara att gå vidare och hoppas han får sig en tillsägelse. Jag avslutade iaf kvällen med en lång promenad för att gå av mig all ilska. Nu skall jag äta kvällsmat och sen hoppa till sängs :)
 
Hoppas eran kväll vart bättre än min, puss på er mina gullefjun!

Gokväll mina goingar

Kategori:

Har ni haft en bra söndag?? Vad har ni hittat på för något roligt??
 
Här började vi vår morgon med frukost och ufc gala. Sen drog vi på bagagelucke loppis, eller något sådant hette det, var i slottsskogen iaf. Innan vi drog dit var vi även på Frölunda torg en sväng, jag köpte whey och vi tog ut pengar inför loppisen. Billy hittade inget kul men jag hittade en jätte fin lyckta ofc, man hänger den på väggen pch så är det en spegel i den. Lite svårt att förklara, men jag har letat efter en sånn länge, men antingen har dem vart fula eller svin dyra. Men denna föll mig i smaken och passar in i mitt hem. 
 
Efter vi vart på loppise åkte vi in till stan, där skulle älsklingen kolla på bänkdiskmaskin och med oss hem fick vi en bänkdiskmaskin. Han kan ju inte bara sämre än sin flickvän;) Efter detta var det tillbaka till frölunda torg för att köpa packning och någon annan sak till diskmaskinen. Sen drog vi hem käkade och tänkte dra till gymmet. Då inser Billy att han behöver tätning, så gissa vart vi åker?? Jo frölunda torg, nu har vi vart där tre gånger idag. Men nu har det stängt så de blir inte en fjärde;) Efter detta kom vi iväg till gymmet, jag skulle köra mage men körde även rygg, eftersom jag vet att älsklingens söndagspass är långa så kunde jag lika gärna slå ihop två av mina pass. Det passar bra med tanke på att jag kanske inte vet om jag hinner till gymmet på tisdag, då vi skall till handspeciallisten i Göteborg. 
 
Nu håller vi på att laga mat, det blir baskis i ugnen, stoppad med taccoköttfärs, bacon, creme fraiche och ost. Tror detta blir super gott, helst av allt skulle maten vara klar nu då min kropp behöver det men vi kan inte trolla tyvärr... 
 
Lite bilder från denna söndagen:)
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon lördag

Kategori:

Välkommen vilodag, vet inte om du är efterlängtad men du är behövd;) Så idag är det vila från gymmet och låta all träningsvärk sjunka undan, magen är helt sjukt efter de nya magövningarna jag körde i torsdags eftermiddag:) 
 
Igår hann jag med extremt mycket! En riktigt effektiv dag, jag och mammsen käkade thai mat. Sen åkte jag med henne till Alingsås för att hämta Jan som hade opererat sin handled igen. Men jag åkte inte med hem, utan hoppade på pendeln till Göteborg istället. I Göteborg häntade min älskling mig:) 
 
Idag började jag min morgon med morgonmys i soffan, med nötter och jobbsökande. Var hungrig och ville inte äta förren älsklingen vaknade så käkade lite nötter och sökte lite jobb. Har några mer att söka innan dagen är slut. Jag har nu på morgonen även skirvit ett träningschema för veckan som vi skall spendera i Norge, förstod att den närmade sig med stormsteg. Kan ju inte lägga av med träningen en hel vecka nu när jag kommit igång så sjukt bra:) 
 
Skall även se vad jag kan göra med mitt matschema, funderar på att testa att käka keso och 
även kanske mer havregryn. Kanske gröt? Skall kika över detta idag och se vad jag kan göra. Så jobbigt det här med maten för det är som en stor djungel och man vet inte vilket håll man skall gå åt:( 
 
 

Ny naglar

Kategori:

Nu när ryggen börjar bli bättre, för det blir det faktiskt. 
Tar mycket färre smärtstillande, har minskat 2/3 av smärtstillande och idag har jag fortfarande inte tagit någon och ändå brukar morgonen vara abslout värst. 
 
Iaf så har jag börjat pilla lite med min hobby igen nämligen göra naglar, jag gjorde mina egna förra helgen och igår gjorde jag Sabinas, skall göra mammas nästa vecka och kanske även Åsas:)
 
Här har ni Sabinas, tyckte dem blev jätte fina :)
 

Gomiddag

Kategori:

Hur mår ni därute? 
 
Sovit gott? Jag slockande med en gång när jag la mig. Skall verkligen aldrig mer slarva så innan gympasset. Speciellt inte när jag skall köra slut på mig själv till max;) 
 
Imorse regnade det igen så ännu en gång fick det bli en morgonpromenad på gymmet, den blev det ett armpass med grym kontakt och avslutningsvis blev det 15min på corsstrainern och 15 min intervaller på bandet. Nu har jag packat, min diskmaskin har diskat jag har tvättat en filt, jag har vikt tvätt. Nu skall jag snart åka och promenera Diesel och sen skall jag köpa kaninmat, åka till kaninerna och sen hem och käka hos mamma :) En överraskning kommer sen ;)
 
Jag hatar egentligen sånna här bilder, men nu när man börjar se att det händer något är det faktiskt roligt :)
 
Dessa två låtar går om och om igen under min cardio, så grymt peppande låtar!
 

Agility/Eftersök

Kategori:

Som jag lovade imorse skulle ni få veta hur det gick på agilityn. Denna gången hade jag med mig både lilleman och pandatös! Shandy var övereggad som vanligt, jag likså. Båda hundarna skötte sig iaf utmärkt. Dock märks det på min gamla dam att hon inte orkar lika mycket längre. Så när jag tyckte att hon var för trött så la vi av. Men båda banorna satte hon klockrent. Rican körde bara ena banan för sen tröttnade han och har han tröttnat är det bara att acceptera!! Men överlag är jag super nöjd med vårat agility pass igår. Jag älskar att jobba med mina hundar och mina hundar älskar att jobba med mig<3

I tisdags gick jag och Shandy blodspår. Eftersom jag gick fel när jag la spåret, så blev de mer än dubbelt så långt. Vi gissade på att spåret var ca 500-600 meter. Jag var genomsvett efter jag lagt det och var ännu mera svettig efter jag gått det med Shandy. Hon tog även detta spåret klockrent och blev super nöjd över min tjej som gjorde detta :) Slutspåret för några veckor sedan gick ju inte så bra och det känndes skit. Men hon måste verkligen haft en dålig dag eller påverkats av mina nerver som var på nålar av nervositet :( Men i tisdags var hon som vanligt och tog det klockrent!!

 

Som en krossad glasspegel

Kategori:

Ungefär så känner jag mig nu, dum som jag var åt jag inte något innan jag drog till gymmet nu ikväll. Så jag kolappsa helt efter 55min cardio på gymmet. Så det skall aldrig mer ske, från och me dnu blir det ett bra mål innan gymmet för såhär vill jag aldrig mer må..

Men man kan endast lära sig av sina misstag:) Passet gick iaf sjukt bra, körde mage och som sagt cardio. Nu ligger jag i soffan och slappnar av lite, eller försöker iaf. Är inte riktigt tillräckligt lugn än tyvärr.

Idag har jag gjort super fina naglar på Sabina, men eftersom mitt internet på mobilen inte fungerar får jag visa er dem imorgon. Är jätte nöjd iaf :) Sabina hade väldigt fina naglar långa och kvinnlig "grund" så det var kul att göra på henne mot mina små tjockis naglar!!

 
 

Oväntat besök

Kategori:

Hej på er gullefior, hann inte höra av mig igår. Vaknade vid nio gick min morgonpormenad. Sen började jag städa lägenheten innan det var dags att dra till gymmet. Igår stod axlar på schemat, jävlar vad de känns idag. Helt slut i mina stackars axlar!! När jag hade gymmat klart drog jag hem käkade lite, städade klart sen kom Johanna och så gick vi en låång mysig promenad med vovvarna. Gud va jag saknat den tösen!! Efter promenaden chillade vi lite på gräsmattan innan jag sadlade om för agility. När jag kom hem därifrån var jag så trött så jag käkade och sen gick vi raka vägen i sängs!! 
 
Lovar att jag skall berätta om både eftersök och agility i ett annat inlägg IDAG:) Idag blir de morgonpromenad på gymmet, det regnar ute och är det något som hindrar mig från att gå min morgonpromenad så är det regn. Så det blir en proteinshake till frukost och sen drar jag iväg. Äter mer när jag kommer hem sen:) 
 
Idag kommer lill ric hem igen, ir åkte han med Sabina hem, hon blev överlycklig pch Ric likså. han fick alltså spendera tid med sin bästaste kompis Frejja:) När Sabina kommer skall jag även göra hennes naglar:) Kan bli ett cardio pass på gymmet ikväll. Inte bestämt mig än:P 
 
Men nu skall jag upp och hoppa, mamma behöver bilen
 
 
 
 
 
 

Desperate Housewives

Kategori:

Nu har jag sett sista avsnittet på dessa åtta säsonger igen.
Det är en så sjukt bra serie och den ligger mig enromt varmt om hjärtat.
 
Första gången jag någonsin såg detta var när mamma satt och tittade uppe i stora rummet när vi bodde i huset på änggatan. Jag fastnade direkt och det dröjde inte långt förren jag hade alla fem säsongerna. Sen dess har ju dem fortsatt och gjort avsnitt på denna underbara serie. Men nu var det faktiskt dags att sluta, för nu kan inte mer hända på denna gatan som hemmafruarna bor på. Detta var väl tredje gången jag såg säsong 1-8, sen har jag ju sett 1-7 några gånger, men nu är det över och jag tror aldrig jag kommer hitta någon så fantastisk serie. Nu skall det iaf dröjja något år igen innan jag ser det. För jag lovar jag kommer se det igen, men inte på länge. För man måste glömma lite emellan :P
 
Jag tänkte berätta om spåret men är så slö och det finns så mycket att säga så sparar det till imorgon :)
 
 

Godmorgon

Kategori:

Idag sov jag ut ordentligt, nämligen 10 timmars sömn. Började min morgon med en promenad, tog 30 min innan min jävla kropp var redo för en promenad i mitt vanliga tempo. Så i 30 min fick jag gå jätte långsamt, men sen gick det bara bättre och bättre. När jag kom hem käkade jag frukost och sen åkte jag med kusinen till tandläkaren. Nu väntar jag på Alex så skall vi gå ut och leka lite med vovvarna:)
 
Idag skall jag söka jobb, tvätta kläder och vika kläder. 
Jag skall även till gymmet och ikväll blir det eftersök med världens bästa Shandy<3
 
 

Kommande vecka

Kategori:

Nu har jag fått sova av mig lite, det var skönt. Alltid jobbigt att vakna för man är fortfarande skit trött men nu är jag vaken och har mumsat i mig lite vattenmelon. Snart skall jag och hundarna ut och gå en promenad tänkte vi. Men först skall jag skriva ner lite nytt tränings schema, sen skall jag också skriva ner vad som måste göras denna veckan. Det är endel så det är bara att skriva :P sen skall de genomföras också :D
 
Denna veckan skall jag fan gå ner ett kilo, vet inte vad jag skall göra för att lyckas men jag måste verkligen lyckas. Så jag får bara ge gärnet, cardio, cardio, cardio, det måste gå :)
 
 

Måndag

Kategori:

Hej på er mina underbaringar!
 
Hur mår ni? Jag mår bra, är sjukt trött så tänkte ta mig en power nap snart. Men först skall ja berätta om min gårdag, gick ju på middag hos svärmor och sen blev det fika hos Billys moster. Bröt faktiskt mitt "efterrätt" lovande där, åt två små bitar rabarberpaj. Var super gott, men kände att kan jag bara göra det nån gång ibland så är det okej. När vi kom hem åkte vi till gymmet, jag tränade överkroppen. Jävlar var grymt det var, gjorde personbästa i hantelpress, var super glad när jag klarade det :)
 
Sen om vi hem och pappa kom hit vi käkade glass och jordgubbar allt var bra. Tills en timma efter pappa åkte hem, då ringer han och säger att han inte mår bra igen. Så jag och Billy körde in han till Alingsås, där kunde dem inte göra något så han fick åka ambulans till Östra och jag och Billy åkte efter. Alla prover visade bra och det ända var det där höga blodtrycket så han fick en tablett och sen satt vi i en timma och väntade på att se om den hjälpte vilken den gjorde. Det var nog den längsta timmen i mitt liv. Efter detta fick vi åka hem klockan var då ca 4 så jag var skittrött och slocka i bilen. 
 
Imorse gick jag upp lite innan åtta, åkte med mamma till alingsås, där tog vi en "frukost" och sen kikade vi lite i affärer och hämtade ut Samuels mobil. När jag kom hem drog jag till gymmet och körde mitt första magpass på fem veckor. Gick sa bra så kommer kännas imorgon hoppas jag, sen körde jag även 30 minuter cardio :) Nu är jag som jag trodde helt slut och nu vill jag sova lite. 
 
Här har ni lite bilder från senaste dagen iaf :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon mina sockertoppar

Kategori:

Har ni sovit gott? Jag har vaknat flera gånger, så varmt i mitt sovrum :(
Måste kolla om man kan köpa en fläkt och ställa in, så man kan sova på nätterna. 
Älsklingen och vovvarna sover gott iaf:)
 
Idag skall jag gå och gymma två dagars vila är nu avklarad och idag sprudlar jag av träningsnerver. Skall träna överkropp och kanske även testa att träna lite mage/stabilitet, får se vad som hinns med. Tänkte göra det innan vi skall på middag hos Billys mamma. Billy skall dit lite tidigare så tänkte jag kunde passa på att gymma då. Men om de skall hinnas med får Billy gå upp snart. I eftermiddag skall jag och pappa äta jordgubbar med glass, det är gott som tusan och skulle ätits igår men alla var så mätta efter grillandet så vi tänkte ta det idag. 
 
Igår grillade vi som sagt, vi grillade massor av mat, var så enromt gott. Är fan fortfarande mätt, kunde knapt gå igår kväll för jag var så mätt och mådde illa. 
 
Men nu skall jag kika vidare på dh och dricka iste :)

Lördag

Kategori:

Gomiddag på er! 
 
Här har vi ätit middag precis, blev hemmalagad pizza. Nu ligger jag och slappar i soffan, skall snart ut på en proemenad med mina vovvar. Tänkte gå någonstans där dem kan få leka av sig lite:) Sen skall vi grilla, skall bli gottinamnam, pappa kommer hit med:) 
 
Idag började jag min dag med en morgonpromenad, sen började jag dagens evighetsgöra. Nämligen fixa mina naglar, det tog sin tid, men dem blev snygga. Kämpade som ett djur så det var ju bra att jag böev nöjd. Det var första gången jag satte tippar på mig själv, var inte så svårt faktiskt:) Sen jobbade jag lite på brännan när jag var klar. Under tiden gjorde älskingen ett balkongbord till min balkong:) 
 
 
 
 
 

Dagen som gått

Kategori:

När jag kom hem från Alingsås, gick jag och älsklingen till hans pappa där han klippte gräset medans jag låg och solade. Som vanligt fastnade inte mycket färg på mig, men det är ju inget ovanligt. Vi åkte även med till vara med mamma, jan och samuel. Vi käkade lite flöt mat på hanssons samt glass, ajjabajja till flöt mat men acc vad gott det var. När vi kom hem tog jag en lång promenad med mina hundar sen blev det en cykeltur till kaninerna med Shandy. Nu chillar jag och Shandy i soffan medans älsklingen och Ricoh sitter på balkongen:)
 
min lilleman älskar verkligen solen
 
 
dagens inköp, shorts 49:-/st från hm, vit klänning 149:- från hm, (denna fick jag av mamma<3), sportarmband 99:- nän affär med massor av iphone skal. Blå klänning gina tricot 299:- (även denna fick jag av mamma<3), den är sjukt fin:) linnet intill är också från gina och kostade 149:- :))
 
min nya musik mobilen, samt älsklingen som klipper gräset, må säga att ligga intill en nyköippt gräsmatta gick bättre än vad jag trodde, nös bara några gånger!!
 
 

Gympass

Kategori:

Träningsvärken efter bröstpasset var enorm. Men det var skönt, körde ju endel övningar som jag inte brukar så det klar de känndes. Igår var det iaf dags för armar, jag älskar att träna armar det är enromt roligt:) Klarade iaf mitt mål för juni i biceps curl, 12kg:) Nu kör vi mot nästa vikt som är 14kg men får se när jag fixar de, skall testa nästa pass iaf:D Tog även 17,5kg i skivstångscurl, mitt mål där var ju 18kg!! Så det känns sjukt bra:) Efter passet körde jag 30min cardi,o riktigt svettigt. Sen fortsatte jag med en 30min pw ut i solen, svetten rann och jag mådde super:) 
 

Agility

Kategori:

Jag lovade er lite inlägg, så här skall ni få läsa om agilityn i onsdag. Jag hade ju bara med mig min lilla man, då jag passade barnen så kände jag att Sandy fick stanna hemma hos pappsen. Ricoh har aldrig tidigare visat något intresse för agiltiy. Men i onsdags då jävlar, vilken fart min lillkille hade. Han gjorde det skitbra, jätte stolt över honom. Självklart fick han Ricohdamp under något varv men det får man leva med. För han var ju så sjukt söt när han gjorde de:) Men han utförde momenten och hade bra tempo!! Han var bara jävligt grym, duktiga lille Ric<3
 

Fredag

Kategori:

Hej på er!! 
 
Förlåt för dålig uppdatering. Hamnat i någon svacka. Eller så är jag bara helt sjuky jävla trött. Är väl lite både och! Jag kommer ge er ett inlägg om agilityn och ett om min träning denna veckan. Senare under dagen:) 
 
I onsadags passade jag som sagt mina kusiner. Jag hämtade dem k skolan 13.30, vi åkte och käkade och dem fick köpa massa godis och annat gott! Efter agilityn grillade jag hamburgare och sen myste kusinerna samt lillebrir ner sig i storarummet framför en film medans jag gick och la mig. På natten sedan gick jag upp och hämtade nägra vänner i Alingsås:) 
 
Igår var de nationeldagen, inte för att jag firade den på något speciellt sätt. Fikade med morbror på morgonen, gymmade sen kom min älskling:) Somnade på soffan innan klockan blev 22.30, någon var trött! 
 
Idag gick jag upp för tok för tidigt för min trötta kropp som mest vill sova. 6.45 ringde klockan, upp och hoppa, åka med mor och Samuel på möte i Alingsås. Efter mötet gick vi lite i affärer och min bästaste mamma någonsin skämde bort sina barn till max! Jag fick två JÄTTE fina klänningar och en maskara. Sen köpte jag två pas shorts själv för 49:-/st. Sen hade jag turen att få handla för 150:- på gina då jag fyllt ett kort, så för dem köpte jag ett jätte fint linne! Jag köpte även ett armband till min iphone. Kännde att de var nödvändigt nu till sommaren!
Samuel den lille pruttungen fick en tröja och en ipad mini. Hans min när han insåg att vi skulle köpa en till han. Ja det var obeskrivlig lycka!! 
 
Nu är vi påväg hem, jag skall sova lite när jag kommer hem så vad passar inte bättre än att sova i solen. Så skall se om jag hittar nån olja hemma så man kanske kan få lite färg:) Funderade på att dra till gymmet köra lite mage/stabilitet. Men det kanske blir ikväll, eller inte alls med tanke på hur trött jag är:P 
 
Men senare kommer ni iaf få veta hur de gick på agilityn samt hur jag tränat denna veckan!! Så vi hörs sen!!
 
Puss och kram
 

Målinriktad

Kategori:

Hejsan på er gullungar. Sorry att jag inte hörde av mig igår. Gick till gymmet, pumpa skiten ur mina axlar samt körde 35min cardio. Sen gick jag hem till mamma och vi skulle beställa lite saker från hm, men så blev det inte. Sen käkade jag där och kollade lite på de lyckliga studenterna. Sen gick jag hen chillade lite innan jag drog till gymmet och körde 35min cardio till samt mina stabiliserings övningar.
 
Eftersöket igår då, det gick skitbra. Hon tog vinkel som en klocka och när spåret var slut så trodde hon att hon tappat det menndet var exakt där hon var. Min grymma hund, älskar henne<3 
 
Idag började jag med min morgonpromenad, den blev kort.. Både jag och Shandy var HHEEEEELT slut!! Sen var det dags för gymmet, pumpade slut mina bröst, jävlar va jobbigt det var. Men jag tog iaf 17kg i bänkpress, det var 2kg över mitt mål denna vecak. Samt att jag tog 9kg i sittande bänkpress och mitt mål var 10kg.. Heejjaaahejjjaaa:) Vikten har minskat 0,8kg idag när jag klev upp på vågen, ännu mera hejja. Idag skulle jag egentilgen till gymmet två gånger med, men jag skippar det. Min kropp orkade inte cardio imorse och jag tror inte jag gör de i eftermiddag heller. Så jag skall passa mina kusiner och mysa med dem, sen blir det agility med min lill pojk och avslutningsvis en långpromenad ikväll:) 
 
 
 
 

Godmorgon

Kategori:

Vilken vacker morgon<3 morgonpromenaden är avklarad och nu äter jag frukost. Snart blir det en tur till gymmet, skall träna mina axlar och köra cardio:) I övrigt idag skall jag träffa min underbara Alex, hjälpa mamma beställa lite saker från hm och även beställa bandeau bh. 
 
Ikväll blir det hundklubben, eftersök med mitt hjärta, tar hon spåret bra idag så kommer jag ta slutspåret snart. Kan ju bara hoppas det går bra ikväll:) 
 
Nu skall jag fixa mig infär gymmet:) 
 

Måndag

Kategori:

Åå vilken underbar måndag det varit:) Kom hem åkte med pappa och kollade på mammas bil som ännu en gång gått sönder. Dumma bilar, va trött jag blir på dessa tekniska saker som bara skall fungera. Efter detta laddade jag om batterierna, gymtime:) 
 
Började med 15min uppvärmning, sen körde jag ett sjukt jävla grymt ryggpass. Skulle ju bara köra stabilitet, mem blev lite rygg med. Sen körde jag mina stabilitet övningar och avslutade med 20min på crosstrainern. Efter detta solade jag en stund pch sen simmade jag 30 längder. Blääääää va tråkigt de är men David säger att de skall hjälpa mig med min rygg:) 
 
Efter några timmar i simhallen så hade pappa lovat att köra runt mig och handla mat pch det gjorde vi. Så roligt att handla mat, eller inte men nu är det gjort och det ända som kommer behövas fyllas på, på sisådär 2,5 vecka är mjölk och sallad. Annars så har jag mat ett tag fram över nu, härligt som bara den!! 
 
Avslutade min kväll med en kvällspromand 4,6km en sjukt bra dag med massa go träning. Exakt som jag vill ha det:)) 
 
 

 
 

Mål för juni

Kategori:

Jag har länge endast strävat mot mitt slutmål, men denna månaden skall jag ha mål för just denna månaden istället. Så jag tänkte redovisa vad denna månadens mål blir. 
 
Mitt första mål är att kunna träna ben och mage igen, detta innbär ju att jag måste bli frisk först. Så blir jag frisk kan jag börja träna detta igen.
 
Mitt mål med vikten är att i slutet av juni väga 58kg, det är en minskning från min nuvarande vikt på 3,4kg.
 
Mitt mål med rygg pch axel övningar, ta 14kg i hantelrodd, ta 35kg i sittande rodd, ta 9kg i varje hand på sittande axelpress, ta 18kg i axelpress, ta 8kg i backflyes hantel, öka till 10kg i rygglyft. 
 
Mitt mål med bröst och armar övningar, ta 10kg i bänkpress med hantel, ta 18kg i skivstångs curl, ta 12kg i bicepscurl sittandes, ta 15kg i bänkpress, göra 20 armhävningar på raken, klara en dips. 
 
Detta är rätt hårda mål då jag upptäckte igår att min styrka försvagats rätt mycket. Men det är bara att kämpa på och hoppas att det går att genomföra, vill heller inte pressa mig för hårt eftersom jag måste ta de lugnt innan kroppen är färdigläkt. Men målet att kämpa mot mest är att gå ner till 58, vill helst sätta 57,5. Men klarar jag 58 är jag nöjd, med tanke på att jag aldrig vägt så lite som 58kg under denna resan så är jag super nöjd med det:)
 

Måndag igen

Kategori:

Nu är det måndagmorgon igen. I vanliga fall skulle jag redan gått min morgonpromenad, men imorse när klockan ringde tog den lata Madde över och sov vidare en timma till. Oppps, inte okej. Men jag har sex dagar till denna veckan som jag kan promenera på:) 
 
Om en timma skall vi gå mot bussen pch åka mot Herrljunga, har en liten panik känsla i min lilla mage. Känns inte bra men hem måste jag så det är bara att gör det. Idag skall jag gymma, det blir cardio och stabilitetsträning! Sen skall jag kissa Diesel som vanligt! Ikväll skall jag köra ett cardiopass och även simma 30 längder. Så det blir en bra dag med mycket träning:) 
 

Söndag eftermiddag

Kategori:

Gymtime
 
Idag var jag med älsklingen på gymmet här i Mölndal, körde 30min cardio, under tiden jag körde cadrio bestämde jag mig för att testa lite styrka. Var inte säker till en början men när cardion var klar var jag säker. Annars vill jag ju köra cardio efter styrkan men idag fick jag vända påt. Blev iaf ett sjukt jobbigt överkroppspass, gick ner 2kg på varje övning bara för att inte överanstränga mig, men det var jobbigt nog för det. Axlarna är helt slutkörda, likså biceps. Eftersom detta kändes så bra så kommer jag börja köra igång med överkroppen kommande vecka. Ben och mage får vänta ett litet tag till. Skall även köra stabilitetsövningar som sjukgymnasten gett mig, så tänkte kommande vecka köra, ett pass armar/bröst, ett pass rygg/axlar, tre pass med stabilitet och ett pass med hela överkroppen:) känner mig sjukt laddad och har även fixat lite på kosten, skall följa detta till 300% nu och hoppas de gör skillnad på vågen!!!
 
Här ser ni lite av min klippta t-shirt, glömde fota den, men skall klippa en till så då får ni se bilder i veckan:)
 
 

Söndag eftermiddag

Kategori:

Gymtime
 
Idag var jag med älsklingen på gymmet här i Mölndal, körde 30min cardio, under tiden jag körde cadrio bestämde jag mig för att testa lite styrka. Var inte säker till en början men när cardion var klar var jag säker. Annars vill jag ju köra cardio efter styrkan men idag fick jag vända påt. Blev iaf ett sjukt jobbigt överkroppspass, gick ner 2kg på varje övning bara för att inte överanstränga mig, men det var jobbigt nog för det. Axlarna är helt slutkörda, likså biceps. Eftersom detta kändes så bra så kommer jag börja köra igång med överkroppen kommande vecka. Ben och mage får vänta ett litet tag till. Skall även köra stabilitetsövningar som sjukgymnasten gett mig, så tänkte kommande vecka köra, ett pass armar/bröst, ett pass rygg/axlar, tre pass med stabilitet och ett pass med hela överkroppen:) känner mig sjukt laddad och har även fixat lite på kosten, skall följa detta till 300% nu och hoppas de gör skillnad på vågen!!!
 
Här ser ni lite av min klippta t-shirt, glömde fota den, men skall klippa en till så då får ni se bilder i veckan:)
 
 

Godmorgon

Kategori:

Jag och min Pandis började dagen med en morgonpromenad, ca 35min blev det en tur runt Åby gick vi. Av alla fyrkanter här i Mölndal är den ändå helt okej att gå. Nu har vi precis ätit frukost samtidigt som vi ser på tonårsbossen. Tycker det är intressant hur man inte kan ha ett ekonomiskt tänk, men det är väl bra så har vi något att skratta åt;) 
 
Idag skall jag och älsklingen till gymmet, jag är så sjukt sugen på att börja köra styrka men har ju fortfarande ont i benet. Hur jävla länge skall smärtan sitta i?? Nu får den fan ge med sig.... Innan gymmet skall jag klippa två mm sports tröjor till mig och älsklingen ni får se resultat sen:)
 

Bildbomb

Kategori:

 
 
 
 
 
 
 
Billy ville slappa lite innan vi la oss så bilderna blev fixade ändå:) Här har ni min dag i bilder! 

Lördag

Kategori:

Fantastiska Lördag!!
 
Nu skall jag berätta om min underbara dag. Bilder får ni dock imorgon, orkar inte fixa med det nu när klockan är 23.30 men imorgon skall ni få se:) men nu över till dagen. Jag kom till Göteborg vid 11, älsklingen hämtade mig på stationen och vi åkte ut till delsjön. Där gick vi en promenad på ca två timmar, eller iaf vi var borta från bilen i två timmar. Under den tiden gick vi mestadels men vi slappade även på en klippa med lite loka!! Kan säga att mina ben är vana vid promenad och i vanliga fall hade två timmar i denna lugna takt inte vart något problem. Men jävlar vad de gick upp och ner, puhhh när vi kom till bilen var jag helt slut. Under promenaden fick både Shandy och Ricoh bada. Dem har väl delade åsikter om detta, men ansåg att lilleman behövde svalkas även om han inte var med på dem noterna;)
 
Efter detta åkte vi mot landvetter och längs landvettersjön visste Billy om en mysig rastplats. Verkade vara fler som gillade den för där låg ett par och läste en bok var. Vi hade iaf tänkt grilla där och så blev det, så Billy tig fram sin ny inköpta grillhink och la på lite korvar!! Nån timma senare började det regna så vi packade ihop och åkte hemåt. När jag kom hem var det en dusch som gällde och sen somnade jag bums i soffan, vaknade vid sex då reserverade vi platser till fast and furious 6 som skulle börja 20.30 på bergakungen. 
 
Innan filmen tog vi oss en romantisk middag för två på max vid gamla ullevi. Jag käkade min kyckling classic med friscobröd och på den hade jag bacon, beasås, sallad och gurka.. Gottinamnam, men kom på att jag skulle tagit creolen istället för den är sjuuukt god. Till detta fick de även bli en lyxshake hallon, alla har väl delade åsikter om vad detta går som, nån sa dessert och nån sa godis. Jag säger att de är glass, mjölk och hallon toppad med grädde. Det ända som jag kan gå med på som är dessert är väl grädden, men i övrigt håller jag mitt löfte, om att inte käka godis på en månad:) 
 
Fimen var riktigt grym, lite för snabba scener tyckte vi. Men som vanlig leverar mina favvoriter<3 Dem lyckades även detta året lägga låten på mitt huvud. Här har ni länken till låten som fastnade denna gången.
 
Nu skall jag dricka upp min proteinshake och börja förbereda mig för sängen, samt börja redigera bilderna på dagen som ni skall få se imorgon:) Hoppas eran lördag varit lika unik och fantastisk som min. Puss på er gooingar<3
 

Godmorgon

Kategori:

Godmogon på er!!
 
idag vaknade jag vid fyra och hade ont igen, vad är detta?? Orkade inte ens gå upp så somnade om, klockan ringde 7.30. Nu har jag ätit och packat det sista, hoppas på mindre panik idag:) 
 
Idag skall jag och Billy åka på utflykt, grilla nånstans och bara må gött med hundarna. Ikväll blir det bio troligen!!