madeleinespangberg

Valborg

Kategori:

Godmorgon!!

Idag är det valborg och det är även kungens födelsedag, hörde på radion att gubben nu blir 66år,, gamling alltså!!

Jag väcktes vid 6 imorse Shandy ville ut, jaja tänkte jag då går vi en sväng, en sväng på sisådär en timma:D när vi kom hem sov vi en timma till innan det var dags att gå upp, frukosten idag blev det en smootie och en stor kopp kaffe!!

Hur grym är jag inte??
När konduktören kommer inser jag att hela min plånbok ligger i hundväskan hemma... Bra Madde, däri ligger både kort och pengar.. Som tur är var det lugnt, fast jag har sjukt mycket ångest. Hatar att göra såhär:/ Men jag har en underbar älskling som styr sin hoj mot Alingsås med min plånbok så jag kommer hem ikväll:)

Ha en fin dag!

Puss och Kram

Söndagskväll

Kategori:

Hej på er underbaringar!!
Haft en bra söndag?

Här har det varit super fint väder, så avslutade kvällen med lite grillad mat hemma hos pappa.
Det var super duper gott!! Min allergi har dragit iväg i höjder, näsan är tjock som ett plommon, ögonen kliar gött och jag mår kanon av denna härliga vår,, ne jag skall verkligen inte klaga, älskar våren och sommaren men att gå med svullen nos, hals och ögon hela tiden är inte lika roligt. Att lägga massa pengar på allergi medicin varje månad är heller inte det roligaste man kan göra i livet...

Imorgon blir det jobb igen, nu får det vara nog med att vara hemma. Så imorgon jobbar jag 11.30-20, vet inte riktigt vilka som jobbar imorgon men kan tänka mig att Bella öppnar och Cissi stänger. Johanna kommer tillbaka imorgon och jobbar en vecka innan hon drar på semester igen..

Eftersom min älskling är ledig imorgon och på tisdag så stannar han tills tisdag, myspys, härligt att ha han här imorgon när jag kommer hem. Om han inte drar ut och träffar lite vänner då, men han skall ju iaf sova intill mig.

Nu skall jag mysa vidare med mina små vovvar och min älskling!!

Puss Puss på er!

image description

Lördagsmorgon

Kategori:

Hej alla mina sötnosar, förlåt att jag inte skrev något igår.
Mår inte riktigt bra. Mår rent ut sagt bajs. Inte nog med att man är förkyld och har feber och skit så har min allergi tagit storm.. Inte kul för fem öre.. Köpte massa mediciner igår. Dyrt som bara den men nu borde jag iaf hålla mig flytande denna våren också.. Var ute och morgonkissade vovvarna nyss, gud vilket fint väder det är. Vill bara ut och gå och gå och gå aldrig sluta. Men icke picke päron pö ;)

Idag tänkte jag planera nästa vecka lite. Att vara sjuk är inget bra, så när jag blir frisk, vilket jag förhoppningsvis blir snart så får de blir stenhård träning!!

Puss Puss Puss
image description

Godmorgon =)

Kategori:

Hur är läget med er alla sötnosar? Hoppas ni mår riktigt bra idag.
Jag har tagit mig från sängen till soffan och påvägen så hämtade jag även min brämhults apelsin juice i kylen.
Jag mår inte så bra idag heller. Vet inte vad som är fel.
Idag skall jag försöka bara ta de lugnt igen, försöka fixa lite här hemma:)
Ne kanske dags att äta frukost??

Puss på er gullungar!

Trädgård

Kategori:

Jag har länge pratat om att jag skulle vilja köpa utemöbler och en grill så man kan använda trädgården här utanför min lägenhet:) Hittade detta på öb, älskar öb och kan verkligen tänka mig en rosa grill :D

Hundförarkläder

Kategori:

Jag behöver verkligen nya goretex skor. Mina är jätte utslitna, skall försöka tvätta dem någon dag för att få bort lite lera från dem.. Hittade även ett par byxor och en fleec jacka.. Allt detta för 1000:-
Billigt tycker jag :)

Gokväll

Kategori:

Nu har jag fått gjort lite på min to do list, har diskat och även dammat, så imorgon skall de damsugas och skuras toalett. Skall kolla om det finns tvätt tid och isf skall jag tvätta sängkläder och lite kläder, skall även tvätta handdukar :) Imorgon skall jag även försöka byta gardiner i köket.

Har pratat lite med Bettan nu ikväll, så skönt att ha den bruden och kunna prata med. Man blir varm i hela kroppen av henne, hon bara ger mig sådan positiv energi!!

Men nu skall jag fortsätta glo på film :)

Puss och Kram

25 April

Kategori:

Hahha lustigt att jag skrev 4 April imorse.. Godmorgon på mig liksom!!

Jag är helt slut idag, legat i soffan hela dagen, åkte hem till mamma och åt och sedan somnade jag igen.. Fattar inte vad som hänt, jag är helt slut, min kropp är helt slut. HJÄLP, jag behöver hjälp varför är jag så enormt trött??

Får googla och se vad det ger, jag måste komma bort från detta snart!!

Skrivit en To Do List
*Diska
*Städa
*Byta Gardiner
*Städa hos pappa
*Tvätta kläder
*Byta sängkläder
*Byta handdukar och draperi

De två eller tre första skall jag göra idag,, någon ordning måste det bli..

Puss på er..

4 April

Kategori:

Hejj alla sötnosar!!

Idag mår jag inte bra, snuvig som bara den :(
Tur att man har mamma inärheten för hon får laga maten och jag äter och ser glad ut :)

Idag skall jag ha Wallander maraton, kanske städa lite här hemma, byta gardiner i köket. Och sen skall jag nog baka något gott:) Skulle tvätta men det glömde jag av få ta det imorgon istället. Behöver tvätta sängkläder.

Till kvällen kanske det blir tee mys med mina damer, eller iaf en av mina damer??

Idag har bikbok 50% på allt i bukten.. Hihihi grymt sugen. Men jag skall inte köpa något skall fundera klart på min Kenza jacka.. Det har kommit upp en på tradera, kanske blir billigare där??

Nu skall jag fortsätta gloo film!!

Puss Pusss

Tisdag

Kategori:

Idag är det tisdag, eller?

Det är tisdag va?, ja jag tror det, ja det är det.. Tjenna denna tisdag..

Vaknade imorse, ont i mitt högra öra.. La mig i sängen i två timmar och glodde på film.. Shandy var jobbigare än jobbigast.. Hon ville ut i det vackra vädret då det är så vi brukar göra när det är fint väder.. Har man hund, så kan man aldrig ligga inne,, inte ens när man är sjuk.. Så jag tänkte att efter två timmars vilande och en ipren så tar jag mig upp i skogen och låter henne leka av sig.. I sista sekund ändras detta, jag och Moa tar bilden till Hawaii hålan.. En dam där dem föder upp kräftor :), ännu bättre, jag kunde stå och glo medans mina hundar mådde något enormt bra.. Nöjda hundar=nöjd matte.. Där mötte vi även Johanna och Sandra.. Så med åtta hundar så hade dem gott om lek kamrater.. Underbart att alla gick så bra ihop :D Efter nån timma i vattnet, tänkte vi dra någonstans där dem kunde få springa av sig lite.. Vi åkte till en gammal ridväg som Johanna kände till.. Vi gick en bit in i skogen och plötsligt var vi vilse.. Inte lika bra kanske.. En kort promenix blev en lång,, var jobbigt för lilla mig som var sjuk :/.. Men åkte hem käka och sen la jag mig och vilade en stund :)

Nu sitter jag och väntar på Moa,, hon skall komma hit och dricka tee och tjata tjejsnack.. Underbart mysig..
Sen skall jag sova så jag någon gång blir frisk från detta sjuka jobbiga..

Puss på er underbaringar!!


Erkänn den vackra damen är fin ?


En bild på hela gänget!!

Hm

Kategori:

Jag älskar hm, iaf vissa dagar, nu har dem fått in jätte mycket fint, hittat en kombination som jag verkligen gillade:D


Skorna och bikinin är tanken att man kan ha till både den fina tunikan och även nättröjan och shortsen :)
Om jag skippar kenza jackan så har jag råd med allt detta istället...
Hmm,, shopping problem på hög nivå eller vad :P??

Ne nu skall jag glo vidare på filmen, hade finbesök såhär på kvällen av Johanna och Moa, lite te och tjejtjötande:)

Puss och Kram

Gjorde ett försök

Kategori:

Men min presetation lägger sig fortfarande längst ner.. YIPPIIEEE.. Det går ju fan inte ha det så. Har en vän som skall kolla på det imorgon får hoppas det blir bättre då :)
Det märks att jag inte mår bra, gick från mamma, vilket burkar ta 7min typ. Men idag tog de 17min, jävlar va segt vi gick jag och mina vovvar :( Nu sitter jag och gottar mig med vindruvor och saft,, gottinamnam!!
Har lite besluts ångest..
Den för 2800:-, är jackan från Kenzas kollektion och den andra för 1000:-, är från Tyras kollektion. Vilken skall man välja? Alltså båda är snygga, den från Kenzas är snäppet vassare, men är den 1800:-, vassare?, snålplånboken tittar fram :/
Inte nog med en röd skinnjacka vill även lilla jag införskaffa följande till sommaren :)
Sjukt snygg skinnväst och jacka i samma stil. Får 200:- rabatt på den första och sedan får jag, 150:-, på nästa så detta skall man nog kunna skrapa ihop till :D
Men frågan kvarstår hur gör jag med jackan??

Puss och Kram

Sjuk =/

Kategori:

Vaknade imorse och mådde inte alls bra, när Billy hade åkt tog jag även på mig hans täcke då jag frös något enormt. Kunde somna om och fick sova en timma till iaf.

Sen drog jag mig hemåt, mina leder mår som vanligt inte alls bra när jag har feber, men det var bara att acceptera, längtade hem till min soffa..

Nu har jag käkat lite mat och skall slappa i soffan ett tag:)
Krama om mina hundar och försöka bli bättre!!

Jag tänkte försöka mig på att andra min bloggdesign då jag är less på som den ser ut just nu!!

Kan jag ju göra när jag ändå ligger i soffan hela tiden :D

Puss och Kram på en sötnosar!
image description

Världens bästa!!

Kategori:

Filmmys

Kategori:

Ser på film, undertiden är älsklingen och gymmar!!

Vackrast!!

Kategori:

När jag kom in hade världens vackraste italienare vaknat så han fick sig en liten promenad han med<3

Ute och går

Kategori:

Med min svarta älskling:) hon trivs gött med att få lite egen tid med sin mamma:) undertiden ligger Billy och Ricoh och sover i sängen!!

Är sjukt nöjd med mig själv, har minskat mitt godis intag radikalt, har dock inte slutat helt än, utan allt har sin tid.. Men jag äter enormt mycket mindre än jag gjort på länge:)

Ha en fin lördag i solen för det skall vi ha:) pusss

Stängning*2

Kategori:

Jobbat två stängningar denna veckan.. Kan väl inte skryta om att det gått så bra för det har det inte:/, har gått otroligt dåligt:( men vi får hoppas de går bättre på måndag!! För nu är jag ledig fram tills måndag kväll, det är ju inte helt fel så att säga:), skulle jobbat söndag em men bytte bort det passet:) så nu skall jag vila upp mig ordentligt:)

Som alltid är det massa folk på tåget, så fick inget sovit idag heller.. Somnar fan snart på plats men får piggna till lite:)

Pussss

Mot Mölndal

Kategori:

Nu far jag och mina hjärtan mot Göteborg:) stannar där tills måndag morgon!! Skall bli mys att krama om min älskling<3

Gymmet

Kategori:

Kör lite gym, trots att kroppen säger nej så säger jag ja...

Jobbat klart för idag:)

Kategori:

Nu är jag påväg hem från jobbet, är riktigt trött.. Skall hem och äta hos mamma, sen skall jag och fader hänga upp lite saker i min lägenhet:) senare ikväll blir det också en promenad!!

Imorgon jobbar jag stäning med min halvdöda Bettan, hon låter som hon ligger på dödbädden:P dock låter det värre än vad det är!! Men innan jobbet imorgon skall de motioneras, gymmet och en power walk skall avklaras:)

Här är lite bilder från gårdagen:)

Uppdatering under dagen?

Kategori:

Försökt uppdatera flera gånger under dagen men det har verkligen varit helt omöjligt. Jag har iaf haft en toppen dag. Fick en liten down när jag insåg hur mycket jag hade plockat på mig och vad de skulle gå på och att jag fortfarande hade endel saker jag skulle ha. Men efter en stund lyckades jag se lite mer positivt på det hela :D.

Köpt jätte fina saker till min lägenhet. Nya gardiner till köket, en duk och en handduk i samma färg. Köpt en kökslampa, och en passande skärm till min fönster lampa. Sen har jag köpt en hängade fönsterlampa till köket.

Köpt lite olika texter att hänga på väggen, en "biabädd" till vovvarna, och ett back on track täcke till min prins. Dock var täcket på tok för stort :/, får se om jag kan sy in det och kanske behålla det ändå. Vill verkligen ha ett back on track till han och det borde passa, så får kämpa lite mer med det bara så kanske jag snart har löst det.

Till mig själv har jag köpt, lite hårfärg, shampo, två tröjor och lite annat små plock. Glömde även av att jag köpt två kuddar till min soffa. Ja jag hittade massor av kul :D

Nu skall jag sova. Imorgon blir de jobb 11-19 :)

Puss och Kram

Ullared

Kategori:

Alla vill följa med till Ullared, till Ullared, vi tar vår bil och åker ner, ner till Ullared!!

Japp nu styr vi mot Ullared:D

Igår blev det jobb 8-18, vi sålde något enormt igår, det dog inte ut på mycket lång tid.. Men alla kämpade på något enormt!!

När jag kom hem igår så åkte jag, far och morbror och bytte däck på mammas bil, eller jag stod mest och glodde på:P efter det drog jag och mamma och bytte till kaninerna, efter det åkte jag hem och däcka!!

Titta vad som stod på mitt bord när jag kom hem.. Är han inte för gullig min älskling!!

Vi hörs senare!!

Puss och Kram

Lördag

Kategori:

Hur gick min uppkörning??

Jo jag lyckades, guuud vilken lättnad.. Var enormt trött när jag kom hem så blogga fanns inte ens i mina tankar..

Igår var då min första dag i mina nya kläder.. Jag älskar mitt jobb speciellt nu när det går så mycket frammåt.. Pratade endel med Johanna igår och hon var stolt över mig, blir så glad när folk är stolta över mig!! Nu går hon på semester i två veckor, och när hon kommer tillbaka så vill hon ha mig såpass upplärd så jag kan bli assistent.. Då berättade jag för henne vad jag sagt till Jonas i Stockholm, "vi ses snart på maxskola steg 2", då svarade Johanna att hon trodde på det stenhårt och trodde inte alls de skulle dröja lång tid tills dess!! Helt sjukt att på första gången på 1,5 år så har jag ett mål att sträva mot, en dröm, helt sjukt, min dröm är restaurang chef, men jag vill ju inte byta restaurang så därför har jag delmål som assistent och sen biträdande restaurang chef!!

JAG HAR EN DRÖM ETT MÅL, helt stört vilken skön känsla!!

Idag blir det jobb 12-21, går som eftermiddagschef det innebär att Bettan kan gå hem 17 och Erik kan komma 20, blir så långa pass för dem annars, så med mig som gråmössa underlättar detta något enormt!!

Idag skall älskling kolla på bil, sa att om han köper måste han hämta mig så jag får mig ett provåk:D

Hoppas ni får en super dag!

Puss från kökschefen;)

Uppkörning

Kategori:

Trodde bara jag skulle göra en uppkörning i mitt liv. Men redan vid körkortet blev det två. Nu sitter jag på tåget påväg mot en tredje.. Ja för så kallar vi det på max. Uppkörning!! Fixar jag detta så bär jag imorgon en grå mössa, kökschef tröja och mörka byxor, när jag jobbar, så det är bara att ge gärnet och hålla tummarna till tusen!!

Fick stressa imorse.. Katten rev ner mitt glas smootie så jag hade smootie överallt, och dessutom gick glaset sönder så det var glas över allt med... Bidde anigen sur då det är pressat med tid på morgonen.. Men aja hann ju med tåget iaf:)

Vi höra senare! Puss och Kram!

Godmorgon!!

Kategori:

Blev en resa till min älskling igår :)
Jag och Lilleman åkte, Shandy stannade hemma hos mamma.
Eftersom hon har blivit svält i ett dygn, är hon hungrig och då lär väl hennes humör inte vara på topp, inte läge att ta ut henne bland folk då ;)

Nu är jag och lilleman påväg hem, jag käkade frukost på tåget, köpte med mig från espresso house, apeilsinjuice, scones och chai latte, kan det blir godare??

Idag skall jag ta de rätt så lugnt har extremt ont i huvudet idag igen :(, inte bra, men blir nog ett gympass ikväll. Skulle egentilgen till hundklubben både igår och idag. Igår regnade och jag skulle dit med Ricoh, dem som känner Ric vet att det är lika med noll. Han hatar regn och han fryser något enormt i regn så det tänker jag inte utsätta han för. Idag är det med Shandy, men eftersom hon inte mår 100% så vet jag inte om det är någon ide. Sen med tanke på att det har regnat sedan jag vaknade så vet jag inte om jag är så sugen heller. Men ja vi får väl se vad som händer ikväll och hur Shandy mår när jag kommer hem :)

Ha en super bra dag iaf!!

IMORGON ÄR DET UPPKÖRNING

Godmorgon

Kategori:

Tröttttt, hahah är jag förvånad?, ne klockan är inte ens åtta klart jag är helt slut:P somnade fort igår efter jag haft ett långt samtal med Bettan!!

Klockan ringde 5.30, men jag var tuff och ställde om den till 6, så i fortsättnigen skall jag gå upp 6, när jag börjar 8, hann gott och väl:)

Idag öppnar jag ihop med Bella:), skall bli kul:D får la se om man får driva idag eller vart man hamnar!!

Ikväll blir det lydnad med Ricoh! sen kanske en tur till Mölndal:)?

Pusss pusss

En kopp tee!

Kategori:

Blev en kopp gösslunda te innan jag gick till säng.. Nu skall jag sova så jag är pigg och fräsch imorgon när klockan ringer vid 5.30=)

Puss puss

Saknat mig?

Kategori:

Jag har saknat er massor, men har verkligen inte orkat blogga, har varit jätte trött och har ont i fötterna och hela kroppen. Det har varit mycket jobb i helgen. Både fredag och lördag. På lördagen hade dock mor och Johanna lagat påskmat som stod på bordet när jag kom hem, hur underbara är dem inte?? Sen kom pappa hit och så åt vi påskkvällsmat ihop alla fyra. Hur mysigt som helst!! =)

Söndagen bestod till stor del av MASSSSSAAA slappande men hann även med två härliga promenader:)

Min viktminskning gör skillnad, och så skall de fortsätta, grymt nöjd med mina resultat än så länge!! Promenader och massa sallad, inget friterat och inga hamburgare på jobbet, utan gör stenhårt på sallad och som sagt de ger bra resultat!! Nu skall jag sätta mig och skriva schemat för denna veckan och sen skall jag gå till kaninerna så mina ninisar får mat och vatten idag med!! Skall bara äta upp min hallonkräm och slappa lite i soffan innan jag beger mig dit..

På torsdag gör jag uppkörningen på max. Jag är super nervös,, men alla säger att det är lätt så jag hoppas dem har rätt. Detta vill jag verkligen inte fejla på. Det är ju som att snubbla på mållinjen.

Om en vecka är jag på ullared, KULKUL KUL, längtar som bara den, skall verkligen bli gööör roligt :D


Puss Puss

Trööööt

Kategori:

Otroligt trött, hela kroppen är helt död.. Men nu skall jag in och duscha sen skall jag däcka i sängen med en gång.. Imorgon jobbar jag 12-21, ett långt pass till:)!!

Försäljningen idag har varit hög, varit riktigt mycket att göra. Men det var kul, iaf till en början sen blev det faktiskt rätt kämpigt när hela kroppen började säga att den faktiskt var trött!!

Dagens roligaste: folks fb uppdateringar!!! Kuuul, fortsätt så ni göt min dag,, skrattar oavbrutet!!

Puss på er gullungar

Högförsäljningsdag

Kategori:

Idag sägs de att vi skall sälja mkt på max, jag hoppas det stämmer för jag är grymt eggad för en dag på max med mycket att göra:D

Nu skall jag ta mina vovvar och åka till moder!! Puss på er sötnosar

Sanningen!!

Kategori:

Ett inlägg där det kommer klagas en hel del då vissa saker börjar gå mig på nerverna....

Om en höna gång på gång värper ägg med fel form, så lär det ju inte vara fel på uppfödaren utan det är hönan som inte är som den borde..

Ungefär så fungerar vänskapen också, om en person blir ovän med folk gång på gång så kanske man skall börja fundera på vem som skall ändra sig??

Sen tycker jag det är otroligt fel att vissa hör en version och sen tror på den till 100%, man skall alltid höra två verisoner annars har man inte rätt att bilda en uppfattning.. Sen de där med skitsnack och lögner behöver jag ens förklara hur jävla fegt,omoget och fel det är!! Sannigen varar längst!!

Iaf detta har jag gått och tänkt på jobbet idag, har ändå hållt mig rätt fokuserad,, men nu är det dags att få skriva av sig lite:)

På jobbet idag har de gått super duper, Bettan jobbade ju så självklart var mitt humör på topp:)) sen fick jag älsklingen på besök så då blir man extra glad<3<3

Nu när jag kommer hem skall jag ut på promenad!!

Puss och Kram

Joggaaa!!

Kategori:

Idag tog jag steget ut och joggade i 20 minuter, kom in och var helt slut, tränade lite mage innan jag tog mig en go dusch. Sen så åt jag en stor kvälls mat bestående av chibata och ägg:) Sen unnade jag mig brämhults apelsinjuice. Gottit namnam helt enkelt.


När jag joggar avänder jag nike lunarglide, jag trivs jätte bra i dessa. Dock om jag skall vara ärlig är dem lite förstora. Och det stör mig för det sa idioten som sålde dem till mig att dem skulle vara??, whaat? Skall man köpa förstora skor?, idiot. Aja det fick bli dem iaf. Dem är dämpande och för mig med dåliga knän och rygg så är det jätte bra!!


Lydnaden med min lille idag. Den gick super. Han skötte sig jätte bra för att vara otränad som stryk. Vi körde linförighet och frittfölj, vi körde även fritt hopp över hinder och fritt hopp över hinder med apport. Även detta satte han klockrent!! Grymt duktigt är han min lille skrutt...

Nu skall jag krypa ner i sängen..

Puss och Kram!!

Middag

Kategori:

Ätit kycklingsallad till middag, den var gottinamnam:), blev även några buffalovings :D

Har ven städat hos pappa och handlar massa mat :)

Så nu skall jag nog inte behöva handla någon mat förren jag får lön om två veckor :)

Lämnade lilleman hos mor, han och Samuel låg och myste så ville inte störa.
Så nu sitter jag och myser med dem större och ser på film, skall slappa lite innan det bär av till hundklubben :D

PUSS PUSSS
image description

Godmorgon!

Kategori:

Min morgonpromenad är nu avklarad, och jag har ätit en god frukost, känns lite stört när klockan är ett men jag sov till 10 så då blir allt lite utdraget. Men vad spelar det för roll jag är ju faktiskt ledig.
Idag skall jag städa hemma hos pappa, handla massa mat och sen ikväll skall jag faktiskt till hundklubben och köra lydnadskurs2 med min lille plutt :D, skall bli sjukt kul!!
Senare ikväll efter hundklubben skall jag och Shandy ut på vår första joggintur för iår, skall bli riktigt nice att ut och springa en tur :)
Nu skall jag glutta vidare på lite bloggar och söka efter lite snyggt på tradera :)
Puss och Kram

Vi sa väl bättre uppdatering ;)

Kategori:

Nja det gick väl inte så bra kanske. Billy kom ju hit i helgen så har jag inte jobbat har jag spenderat massa tid med han istället :) Fredag kväll myste vi hemma framför en film, jag somnade som vanligt ofc. Lördagen försökte vi sova längre, gick la inte super. När vi väl gick upp hade vi ändå super brottom.

Vi åkte på kalas hos hans mamma, där stannade vi tills ca fem för då ville jag hem och sova lite eftersom jag skulle iväg och jobba 20-04.. Söndagen bestod inte av så mycket dag utan sömn och sen jobb 17-02, är riktigt glad att jag bara har en stäningshelg i månaden för den tar verkligen på hela kroppen :P

Men idag är det måndag och det har varit en effektiv dag. Började med ett kort pass på gymmet. Min rygg ville inte samarbeta och då blir jag ofta trött i hela kroppen. Johanna har varit här och vi tillsammans med mamma och lillebror har varit i falköping på osterian bland annat. Fick köpt massa fint påskpynt. Så nu är min lägenhet lite påskigare. När vi var klara i falköping åkte vi hem och laga taccos sen såg vi på film, jag somnade som vanligt. När jag väl vakna bestämde jag mig för att ta en promenad så det fick bli en liten promenix med vovvarna på ca 30min!!

Nu har jag sett på dh och massa annat på tven, skall nu ta mina vovvar mot sängen och nana..

Godnatt alla underbara!!