madeleinespangberg

Hejsan Hoppsan

Kategori:

Måndag och Tisdag spenderades alltså i danmark. Har skrivit ett inlägg om måndagen på mobilen som ni skall få senare och tisdagen tänkte jag berätta lite om nu. Denna dagen var planerad att åka till Skagen och gå in i affären som jag gått omkring i så länge dagen innan och hittat två tavlor som jag ville ha. Sen skulle vi åka vidare till Fredrikshavn, där gick vi på gatorna tills spöregnet och åskan kom. Då blev vi liksom hela tomma och visste inte vad vi skulle göra, så vi åkte runt en tur med bilen, vi käkade god mat och till slut ledsna vi så två timmar innan färjans avgång hem stod vi på stena line terminalen och väntade. Färjan hem gick på tok för fort och jag handlade lite mycket kanske, iaf när man upptäckte vad som låg hemma i brevlådan.... Men vi hade en underbar tur i Danmark iaf :) 
 
Idag har vi gymmat och jag körde rygg och axlar, vet inte riktigt men mina gympass vill inte samarbeta just nu. Har ingen ork, är jätte svag och blir bara less påt. Men det är väl bara att kämpa sig igenom svackan för det finns inget annat allternativ. 
 
Hundklubben idag gick sisådär, spåret gick käpp rätt åt helvete, men positivt var att min hund tog skanken och bar den JÄTTE LÄNGE och ni som känner min hund vet att hon bär inte saker för fem öre. Men nu bar hon och de gjorde hon med stolthet. När vi kom tillbaka körde vi ett varv agility och det gick iaf klockrent!! Det var en sjukt roligbana som började med en raksträcka på 8 hopp hinder. Shandy som är så rutinerad tog alltså alla åtta medans jag stod och väntade vid de åttonde. Sen var de in i den böjda tunneln, tillbaka på linjen med hopphinder, ta tre av dem, sen vänster mot säcken, lite höger mot tunneln för att avsluta med två hopp på hopplinjen. Hon tog den helt jävla kungligt<3 Kul att avsluta bra iaf:) Över till varför spåret gick dåligt, min hund har en tendens att ta upp näsan och när de då blåser som det gjorde idag, så får hon spåret i vind, vilket innebär att hon tog vinkel sisådär 200m innan och den nästa vinkel likadant och då var skanken ur vind. Så Eva fick gå bakom mig och se vart felet blev, med Eva bakom så tog hon iaf spåret, Eva fick självklart hjälpa till när vi kom till en viss punkt. Men i övrigt så gick de väl okej, men känns ändå väldigt snopet och inte alls bra inför nästa vecka då vi har slutspår. 
 
Nu skall jag packa och planera morgondagen då vi åker till kusten en tur och kommer hem på fredag :)
 
Puss och kram på er<3
 

Godmorgon

Kategori:

Mot nya äventyr! 
 
 

Mmsport

Kategori:

En dag man sent glömmer!!
 
Igår hade vi så jävla roligt, man blir så inspererad och taggad så det är helt sjukt! Om en vecka då smäller det, jääävlar va de smäller! Jag skall ner mina 5kg och jag skall göra det med stormsteg:) Så överladdad:D 
 
Ne gårdagen var helt perfekt, reppowern var as kul aty se hela, satt still på min stol i fyra timmar:)) Sen grillbuffen var jätte god, köpte mog även en fin tshirt som var på rea:) 
 
Dock började de inte så bra idag, passer på gymmet var verkligen kasst.. Körde ett helkroppspass som vanligt på Söndagar. Men idag funkade de bara inte!! Sånna dagar kommer och de är bara att glömma dem och gå vidare:) 
 
 

Kommer bli perfekt

Kategori:

Goooodmorgoon!!
 
Har ni sovit gott?? Jag har sovit kanon, men vaknar alltid vid åtta så det är bara studsa upp och se glad ut:) studsade till soffan:P 
 
Igår åkte vi till Mölndal, jag lämnade mina vovvisar hemma hos mor och far sen får jag inte träffa dem förren Tisdag natt. 
 
Idag kommer dagen bli perfekt, vi skall på reppower i slotsskogen. Sett fram emot detta jätte länge så det skall bli riktigt kul:D 
 
I Torsdags körde jag bröst och mage och igår körde jag ben på gymmet, Idag blir de vila, imorgon blir de ett blandat pass och sen blir det två dagars vila. 
 
På bilden nedan ser ni nästan ett års skillnad, det har vart en lååång resa och den är inte slut än. Men jag har som mest gått ner 7kg men har gått upp så på bilderna är det endast 2,8kg skillnad:) Så glad att jag klarat det såhär långt men är som sagt lååååångt ifrån nöjd!
 
 
 

Ricoh, agility 24/7

Kategori:

Denne mannens utveckling är enorm, att gå från att hata agility till verkligen älska det på ett år! Måste jobba endel på slalom då han inte förstått varför man skall hoppa mellan massa pinnar. Men med hans utvecklingstempo kan de bara sluta kanon<3

Shandy, agility 24/7

Kategori:

Att poängtera är att Shandy är helt slut efter en promenad så att hon ens gör detta bevisar vilken kämpe hon är<3

Ja alla kritiker, jag vet att jag har en del att jobba på. Jag filmar för att utvecklas:)

Armar

Kategori:

Idag var det armar på gymmet som gällde, fick bra kontakt i både biceps och triceps. Körde dips på bänk med fötterna på en boll, hur mycket som helst. Jävlar va jag skall klara en dips jävlen på normalt sätt. Stör mig så enormt att jag inte fixar det. Men men det kommer väl!! Men det var ett bra pass iaf, tycker det är så kul att Billy är här och gymmar med mig, kommer sakna hans sälskap sen :(
 
 
 
 

Eftersök

Kategori:

Ojojoj....
 
Igår var det ett knivigt spår, det var 300 meter långt, två vinklar och i världens konstigaste terräng.. Men det är väl klart även älgarna kan gå där ;D Det började med världens nerförsbacke, fick säga till Shandy att stanna för annars hade jag druttat på rumpan. Sen fortsatte det, upp på berg, ner för berg, gick på lutande berg, massor av tät granskog som slog mig i ögonen. Linjäveln fastnade överallt, gick även över massa grävlningsgryt så jag var livrädd. Som tur var så har Eva bett spårläggaren att sitsla, vilket var väldigt bra för det var som en bekräftelse på att vi var rätt. Jag har inte haft snitslade spår på jätte lång tid, tycker bara de är onödigt. Men när Eva anser att spåren skall vara snitslade så är dem svåra. Men det var jätte kul, Shandy kom fram till slutet och hon markerade till och med på snitslarna ;P Efterår var vi rätt slöa båda två :)
 
Nöjd med min vovve som tog spåret på 14:21, det var dock de värsta 14 minutnarna i mitt liv ;D
 
 
Ikväll är det agility, är inte alls på det humöret, så jag tar nog en promenad med Eva och sen kör jag något varv på banorna när jag kommer tillbaka från promenaden. Är intepå topp humör idag så orkar inte med att peppa mina hundar att vara positiva då ;)

Ojojoj

Kategori:

Hahah märks att jag verkligen inte brytt mig om varken min eller andras bloggar på sisådär någon vecka. Idag när jag gick in på bloglovin hade jag 118 olästa inlägg. Skummande väl igenom tre bloggar utav dessa 10, tre av dem jag gillar mest att läsa :)
 
Idag körde jag rygg och mage på gymmet, det var mitt första ordentliga ryggpass i hela mitt liv. Alltid varit jätte feg att träna ryggen då jag är så rädd att jag skall få ont. Men någon gång måste jag testa och se vad som egentligen händer. Så idag körde jag både marklyft och testade även en ryggmaskin på gymmet. Sen körde jag mer uthållig het i de andra vanliga ryggövningarna. Så min rygg är riktigt trött nu, men som sagt de kommande dagarna blir avgörande. 
 
Annars idag så tvättar jag kläder igen, har handlat lite mat till djuren samt att jag vikt ett jävla gigantist klädberg med ren tvätt. Dock tog de la max 20 minuter men det är sjukt trist, men nu var jag duktig och gjorde det, skönt. Jag funderar på om jag skall kanske skall damsuga men vet inte om jag orkar, skall ju iväg till hundklubben om en stund. 
 
Idag har jag även beställt hem älsklingens födelsedagspresenter, jag lovade att inte överdriva så jag gjorde inte detta, enligt mig iaf!! Men han fyller ju fan 25 så måste ju få ge han något :P Vi beställde även lite från mm så nu skall jag testa deras jacked fuel, beställde alla tre smakerna för att se vilken som är godast :)
 
 

Kvällsdopp

Kategori:

Sådär nu är vi påväg hem, snart i Falköping. varit en rolig dag. Vart på volvoskroten, vart på ikea och även på rusta. Fick köpt matlådor, en handduk, två plastblommor, träningshorts, ljus och även rengörningamedel samt sköjlmedel. Köpte träningshortsen för att bada i då Åsa tyckte vi skulle bada pch jag var på för fullt. Bikinibh hade jag på mfig så det som saknades var got nertill, hittade inget alls som passa eller var snyggt. Så ist
llet för att lägga 30 på trosor pch 75 på överdel då jag ändå ville att de skulle matcha. Så köpte jag ett par träningshorts för 179:- som jag ville ha pch har kollat på innan, samt som jag kunde bada i!! Toppen!!
 
Nu skall vi grilla lite korv i stugan och sen skall vi rulla hemåt till vovvarna:) Kanske får en övernattare om inte mamma mår bra så tar jag lilla Cordy med mig hem med:) 
 
Så nu har vi tagit vårat kvällsdopp i mullsjön, det var mycket behagligt om man jämför med havet igår;)
 
 

Nu är vi på rull

Kategori:

Sådär, nu har ni fått alla inlägg från Norge resan. Nu skall ni bara få massa biöder också, dessa ligger än på systemkameran. Men skall försöka få in dem på datorn för att sedan välja ut gra att visa er. Tog sjukt mycket bidler, ifs var la hälften på Rican men iaf ni skall få se så fort jag fätt in dem:) 
 
Nu är vi påväg mot Jönköping, lite olika besäk på olika ställen, får se vad vi kan hitta på för roligt. Igår hittade jag lite fina tavlor skall ta kort på dessa sen. Jätte fina var dem iaf, och billiga, det är ju alltid en fördel:P 
 
En hittade jag iaf på internet, så den såg ut såhär:)
 
 
 
 
 

Inlägg12

Kategori:

Dag9
 
Det är alltid vemodigt att åka hem, alltid, är man vet att de kommer dröja till nästa gång men kommer hit. Jag hade så gärna velat ge mamma en resa hit upp senare i höst. För hon mår så sämst när vi åker, för hon vet att de kommer dröja ett heöt år tills hon kommer upp igen. När mamma mår dåligt, mår jag dåligt. 
 
Men på ett annat sätt längtar jag hem, hem till min lägenhet, hem till mina kissemissar, hem till min hund, hem till min pojkvän. Ja det är blandad kompott med känslor. Så magen mår väl sisådär idag, tur att jag har min proteinshake att få i mig till frukost, för något annat går nog inte ner... 
 
Men nu skall jag väcka alla, time to go home. 

Inlägg11

Kategori:

Känslan när alla tror du sover.... 
 
Natten till lördag vaknar jag av ett brandalarm, jag väcker Johanna och Samuel pch BÅDA säger att jag sover pch har drömt allt. Vi somnar om och fortsätter dikutera detta hela lördagen, jag anser att jag inte drömt och försöker verkligen hitta vad det var jag hörde men hittar inget.. Men på lördagkväll gissa vad som då går igång när både Johanna och Samuel är "nysomnade", jo brandalarmet utanför dörren... Chi och fikon fick mina kära rumskompisar.. Jag hade så jäääävla rätttt!!! 

Inlägg10

Kategori:

Dag8
 
Idag har vi varit på sitsing i Trondheim, sett så mycket fint så det är helt otroligt. Men det bästa var ju helt klat queen elisabet och pasific costa. Två stora kryssningsfartyg som låg inne i Trondheims hamn. Vi har även fåt smaka på frozen yoghurt. Något jag aldrig testat förr, jätte gott var det. 
 
Det är sista dagen här i detta vackra land, den har varit helt fantastisk. Vi missade när queen elisabet gick förbi fyren, så vi valde att sätta full gas efter henne. Vi kom ikapp och kunde ta lite kort på detta vackra kryssningsfartyg. Sen åkte vi ut till graven och sa hejdå till mormor och morfar. Saknar mina mor och far föräldrar jätte mycket och tycker de är så trist att inte ha gon kvar i livet. 
 
Vi avslutade dagen med bringeber gele, alltså hallongele, massa godis och en bra film. 
 
Det har varit en sjukt roligt resa som jag sent kommer glömma!!!

Inlägg9

Kategori:

Dag7-Fredag
 
Nu är det bara två nätter kvar, kryssningsfartygen kommer inte in förren imorgon så imorgon åker vi in till Trondheim för andra gången. Skall även se om vi kan äta i tornet som snurrar. Alltid velat göra det och nu vill jag faktiskt göra det.. Skall fjäska med Willy så han kan övertala mamma:D
 
Idag är det en chillidillen dag, alltid lite nice. Innebär massa film och massa mys med hundarna:) Skall även försöka skriva ihop ett träningschema samt mat schema. För kommande vecka blir stenhård och sen får de fan lugna sig.. Ätit skit varenda dag denna resan.. Allt skitätande skall bytas ut till träning:) 
 

Inlägg8

Kategori:

Dag6-Torsdag
 
Efter lite om och men fick vi till så vi åkte till Trondheim idag. Eftersom Willy inte gillar shopping och jag älskar shopping så ville vi dela upp detta. Vi använde en karta för att ta oss till Sirkus som är ett stort shopping center. Sen åkte vi även in till torget en sväng. Var där i måååånga timmar, men det var super mys och Ricoh var med mig hela tiden:) Hundarna var kätte trötta på vägen hem och även resten av dagen.. 
 
Inne i Trondheim hände en liten rolig sak, Jan backade in i en annan bil, när vi stod i rödljuset. Så det blev en jävla massa krångel, skulle skrivas skadeanmälan och massa annat.. Palla kände jag, blev ingen stor skada på hans bil och dessutom ägde han en gammal saab. 
 
Idag tog jag även ett beslut om min framtid, kanske gjorde jag fel, kanske blev det rätt. Det får jag aldrig veta, men det jag vet är att den enorma klumpen släppt från min mage och jag mår mycket bättre, vilket alltid kommer vara det viktigaste för mig:)
 
Jag pratade även ett långt samtal med min älskade pojkvän, gud va jag saknar han och Shandy.. Skall bli toppen att få krama om dem igen på måndag!!
 

Godmorgon

Kategori:

Blev lite sent igår så orkade inte ge er några inlägg från Norge. Men skall fixa det idag på vägen till Jönköping, skall även då berätta om utmaningen. Kommer bli sjukt svårt men jävlar va kul, tur att vi är två<3
 
Dagen igår var helt fantastisk, hade super duper mysigt. Idag är man röd som en kräfta i ansiktet och mår inte alls okej. Började min dag med min morgonpromenad till kaninerna, Shandy fick bada lite på vägen. Det var omtyckt! Vi tog även en sväng förbi Robins grav, saknar den mannen något oerhört mycket.
 
Nu fixar jag frukost samtidigt som diskmaskinen gör sitt jobb. Som jag sa blev det en tur till Jönköping idag, kul kul:) Så vi skall dra oss ditåt så fort vi vart ute med Diesel och varit och tittat till Knutte, Knutte är alltså mina kusiner och Ninas kissemiss, det är en tjej förövrigt, som är helvild så skall sätta på mig en mundering när jag skall besöka damen ;)
 
 

Smögen<3

Kategori:

 
Nu har vi solar färdig och skall käka samt kika i lite affärer på smögen!! Myspys<3
 
 

Lysekil

Kategori:

Hej på er!!
 
Hur har erna helg varit? Jag avslutar min helg med en dag på kusten! Sol och bad i Lysekil och sen massa mys i smögen. 
 
Tänkte att ikväll skall ni få några inlägg som skrevs under norge resan. Har i princip glömt av dem:P inte använt min ipad på länge. Men ikväll skall jag ta upp den och bjuda er på lite inlägg:)
 
Kommande vecka består av massa träning som vanligt, imorgon skall vi åka till Jönköping. Bildemonteringen, ikea och a6 tänkte vi besöka. Behöver matlådor till utmaningen som börjar den 5aug. Skall berätta mer om det sen. Sen på a6 skall jag kolla efter en burk:) 
 
Nu skall jag sola vidare:)
 
 
 
 
 
 
 

Le mot dem som försöker krossa dig.

Kategori:

För det krossar dem att se dig le... 
 
 
Godmorgon på er!! Sovit gott? Vi kom hem sent igårkväll så vi tog en sovmorgon! Nu har vi precis avslutat ett pass med rygg och axlar. Det är mitt absoluta favorit pass<3 
 
Idag skall jag göra ett sätt naglar samt göra klart mina egna, sen blir de fredagsmys<3 
 
Nu skall jag trampa vidare på min trappmaskin, pussheej! 
 
 
 

Klagar lite!

Kategori:

En riktig dålig vecka... Vikten har stått still, helvetes jävla skit. Men det sker ju inga under om jag inte kämpar.. Så jag får skylla mig själv, sköts inte kosten går jag inte ner.. Smäll på käften på mig! 
 
Men jag får bara ta nya tag, det är sjukt att upp i vikt går man på två röda, medans ner tar åt helvete för lång tid. Jag funderar fan skarpt på om jag aldrig mer kommer komma under 60..
 
Nog klagande för idag.. Godmorgon på er, hoppas ni får en fantastisk dag:) 

Sooolaa

Kategori:

Tjenna mors!!
 
Eftersöket igår gick super duper bra, som jag skrev igår var det jätte kort, en vinkel och väldigt annorlunda terräng. Inte alls som vi var vana med, men de gick ändå riktigt bra. Spåret var kanske mellan 100-150m, och vi tog det på under 6min. Då hann vi även gå fel en gång eftersom min vovve körde upp näsan och tog spåret i vind istället för i mark. Men det var bara att starta från en säker punkt och köra vidare, då gjorde hon det super bra. 
 
Idag började jag min morgon med en promenad, sen blev det bröst och mage på gymmet. Efter det satte jag igång och tvätta alla mina 12 maskiner tvätt och om vart annat har jag solat och tvättat sen klockan 11 typ :P..
 
Ikväll blir det agility och innan dess skall jag skicka ett mejl men inget annat speciellt. Sträcka ut ryggen då jag av nån anledning faktiskt har ont i den igen... BAAAJSSS RYGG!
 
Hoppas ni njuter av solen därute, tänk att sommaren snart är över och då får vi utnyttja den till max nu :)
 
 

Möööörkt

Kategori:

Jag lyser starkt med min frånvaro här på bloggen. Skall verkligen försöka bättra mig. Förlåt!! 
 
Har hänt en hel del sedan vi hördes sist. I fredags vägde jag mig -0,9kg slutade det på förra veckan. Denna veckan satsar vi mot samma mål, får hoppas det går vägen! Det går dock jävligt segt neråt just nu. Attans bannaner alltså!!
 
I fredags spenderade vi dagen på bästkusten. Hunnbo/smögen, det var jag, Johanna och mammsen! Johanna stod för fikat på deras båt som ligger i Hunnebo. Detta innebar att jag fick mer smak på båtlivet, så ja nu vill jag ha en båt!! Älsklingen kom hit på fredagen så det var en heeelt perfekt fredag! 
 
Helgen gick fort som alla andra helger, skillnaden på denna var att älsklingen hade semester så han åkte inte hem på söndagen. Helgen bestod av sol och bad i vara, grillande i stugan och endel mc åkning. 
 
Igår gjorde jag fransk manikyr på min chef från max. Alltid lika kul att träffa Johanna:) Sen valde jag att åka till hundklubben på kvällen. Lång promenad blev det och hundarna var sketna som grisar!!
 
Jag och älsklingen har tränat tre pass ihop. Söndags körde jag överkropp, igår blev det mage och idag armar. Träningen flyter på som vanligt, idag blev jag väl lite sur för att jag inte klarar en dips. Vill så jävla gärna fixat. Men det är svårt:( 
 
Nu ligger jag i solen och väntar på att klockan skall bli fem. Då skall vi börja fixa oss inför eftersöket idag. Det blir ett kort spår med en vinkel och otroligt jobbig teräng, så de skall bli kul att se hur vi fixar detta jag och min dam:) 
 
 
 

Hur orkar man?

Kategori:

Jag funderar ofta på en sak, hur orkar man vara så enormt negativt inställd till livet? Ja visst man kanske har ett skit jobb med en skitlön. Men jag lovar att man är inte ensam om att känna så. Dessutom är det väl bättre att vara nöjd, man har ju iaf ett jobb. Men det finns andra människor som inte har jobb och ändå alltid skall vara och se allt från den negativa sidan.. Förlåt men ni borde skämmas, förstår inte hur man kan tycka det är kul att leva som negativ? Om man ändå fått äran att leva, är det inte roligare att göra det som en posetiv person? Man lever bara en gång, ta vara på den mina vänner!! 
 
Så om ni någonsin känner er negativ, ta fem minuter och chilla ner och försök tänka posetivt, livet blir så mycket roligare!! 
 
Nu skall jag fokusera på min morgonpromenad:) 

Inlägg7

Kategori:

Dag5-Onsdag
 
Idag är det femte dagen i Norge, idag tänkte vi inte göra något speciellt. Trondheims resan blev flyttad till Fredag. Då låg de flera stora färjor inne så då var det roligare att åka dit. Så idag får vi endast chilla.. 
 
Igårkväll åkte vi ut till fyren för att kolla på någon stor färja som skulle  gå förbi klockan 20, men chi och fikon fick vi för det kom ingen färja:P Så det var bara att dra hem igen. Tanken var en lång promenad hem, men Ric fick got i halsen vilket innebar att jag inte ville anstränga honom. Idag mår han mycket bättre. Så länge han äter så är det nog ingen fara. Något snnat som ofta händer med lilleplutt är att myrorna pissar på han och han får verkligen jätte ont. Igår sprang han på tre ben jätte länge bara för att myrorna pissat på han. Stackars älsklingen, men de ser tyvärr jätte kul ut så kan inte lla mig för skratt.
 
Jag började min morgon med en film och sen en dusch. Nu tänkte jag gå upp och käka men alla sov visst fortfarande så gosade ner mig med italienarna och skall kolla på en till Maria Wern film tänkte jag:))
 
Känns sjukt skumt att skriva inlägg och inte publicera dem men nu är det som det är och det går inte göra något åt;P
 

Inlägg6

Kategori:

Dag4-Tisdag
 
Idag har vi vart ute och fart igen, shopping i orkanger stod schemat. Mysigt som tusan var det och det bidde ännu en fika.. I eftermiddag skall vi ta de väldigt lugnt, käka lite mat. Gå en promenad och chilla livet, det är ju kanon liksom!! Kolla lite film sen skall jag även ta upp min dator och planera lite i min ekonomi där. 
 
Imorgon har vi planer på att åka in till Trondheim, shoppa och bara gå runt i denna underbara stad. Imorgon får jag även svar från telia. För idag har jag inte hört något iaf. Sen på kvällen skall vi nog till puben och käka lite mat. 
 

Inlägg5

Kategori:

Dag3-Måndag
 
Nu har jag lagt mig för kvällen, klockan är 00.20 och vi har precis sett klart på Arne Dahl. Idag var vi som sagt över på Brekstad. Brekstad ligger alltså en bit härifrån, man tar färjan som går ifrån där Willy bodde förrut. Vi kikade i affärer och chillade med lite fika. Blir förjävla mycket fika denna veckan känner jag på mig. Tjockis Madde kommer fram!!!
 
Under dagen har jag i övrigt varit riktigt trött. Somnade på eftermiddagen och sov en timma. Antar att det är alla kolhydrater man äter nu, det ogillas för kolhydrater är inge bra för min lilla mage då den får jobba på som tusan!!
 

Konstigt

Kategori:

Igår morse skrev jag ett inlägg till er. Innan jag publicerade alla inläggen. Vet dock inte varför det inte är publicerat för det låg inte i utkastet heller.. Tråkigt liksom....
 
Men jag får väl ta om allt,, i tisdags var det eftersök med Shandy, hon gjorde de klockrent. 350meters blodspår på 8,53min. Klockade mig själv denna gången bra för att det var kul :D Hon tog båda vinklarna klockrent och då var det bloduppehåll i ena vinkeln. Så stolt över min tös, ännu stoltare blev jag över henne igår, på agilityn. Hon är jätte duktig och hon tycker det är skit kul och det är det som är absolut viktigast för mig:) Ricoh har ändrats rejält på agilityn, vilket bevisar att övning ger färdighet. Från att ha vart totalt ointresserad, sticka från banan, sätta sig och vägra röra sig. Till att springa som han hade eld i baken, ta vartenda hinder som en stjärna och faktiskt tycka det är kul. Det gör mig enromt lycklig, grym du är min lilla pajk<3
 
Träningen går enromt bra, träningsvärk som en stolle varenda dag. Så skönt att vara igång igen.. Imorgn blir de gymmet tidigt, sen skall vi boka dk resa innan vi åker till Hunnebostrand, jag, mamma och Johanna. Bästa trion i världen!
 
Men nu skall jag krama om mina hundar innan vi vandrar till sängs... Imogon är det vägning på g, skall även fota så vi se hur de ser ut i skillnad med i måndags. Hoppas de syns något, kännde mig otroligt svullen i måndags det gör jag iaf inte längre på samma sätt.. 
 
Nattiii pusssssss

Inlägg4

Kategori:

Kost och träning
 
Nu har jag lagt mig för kvällen, nu ikväll har vi inte gjort  mycket. Druckigt te, chillat lite och käkat jordgubbar. Jag har även haft mycket kontakt med Anton som har bombat mig med nödvädig info. Fan va taggad jag blir!! Han har börjat pilla lite med kosten, iaf såpass mycket att de satt sjukt mycket tankar i mitt huvud!! 
 
Kan nog sitta i timmar och prata om kost och träning så sjukt mycket intressant som man inte visste om.. Men nu är det färigpratat för ikväll, imorgon skall jag börja bygga på nytt träningsscehma. Välja ut favvoritövningarna och bara få till det perfekta scehmat men först skall jag sova, nattii... Imorgon blir det brekstad som planerat, vi tar elva färjan:) 
 

Inlägg3

Kategori:

Slutmål
 
Idag Söndag är det sista Juni pch mina mål borde vara nådda... Är enromt nöjd med mina mål i styrkan men vikten har verkligen inte alls fungerat. Men det är väl bara till att fortsätta kämpa. Anton skall vara super gullig ch hjälpa mig med ett nytt kostschema. Funkar inte detta kommer jag anlita Maxim som är en pt i herrljunga. För då måste det fan hända saker... 
 
30 Juni
Målvikt 58kg
 
Hantelrodd 14kg-KLART
Sittande rodd 35kg
Sittande axelpress 9kg i varje hand-KLART
Axelpress 18kg-KLART
Backflyes hantel 8kg-KLART
Rygglyft 10kg-KLART
 
Bänkpress hantel 10kg i varje hand-KLART
Skivstångscurl 18kg-KLART
Bicepscurl 12kg-KLART
Bänkpress 15kg-KLART
Armhävningar 20st-KLART
Dips 1st
 
Som ni ser är det endast två saker i styrkan jag inte fixat och det är dips och sittande rodd. Tyvärr kör jag inte sittande rodd i samma masking längre så det är svårt att mäta och jämföra. Dipsen går inte, dock är det förjävla nära, men jag skall klara det.. Om jag skall!!! 
 
Nu i Norge blir det att lägga om träningschemat och även sätta upp nya mål för Juli:) 

Inlägg2

Kategori:

Dag2-Söndag
 
Idag vaknade vi utvilade och hemlängtan var bortblåst. Vi gick upp käkade frukost och fick veta att vi skulle åka till mormors grav och plantera nya blommor. Vi gjorde även iordning mammas mormor/morfars grav och även mammas morbror och mammas mosters/mosters dotters grav. Tror jag fick allt rätt nu. Gravarna blev iaf jätte fina:) Senkte vi ut till Verrafjorden och tittade, samt smakade på vattnet, det smakade så rent så det var helt sjukt gott. Kunde tatt med mig flera petflaskor och fyllt för så gott var det.. Vanligt jävla vatten men direkt från berget!!
 
När vi kom hem gick vi en låångpromenad på sisådär en timma, det gillade vovvsingarna mycket. Sen käkade vi mat och låg i matkoma i nån timma innan vi begav oss upp på fjället vid pukverket, vet inte vad man översätter pukverk till på svenska.. Men där gick vi upp iaf, en jävla uppförsbacke var det upp och jag var heeeeelt slut när vi kom upp. Vi satte oss och satt nog still i 30-40min innan vi begav oss neråt.. 
 
Nu har jag precis duschat och skall nog inte göra något speciellt innan vi somnar. Imorgon skall vi nog åka till Brekstad en sväng, det har varit prat om det iaf!!

Inlägg1

Kategori:

Dag1-Resan dit, Lördag
 
Vi kom hemifrån en timma senare än planerat. Efter 30m börjat bilen hacka och efter 50m inser jag att bagageluckan fortfarande är öppen..  Det var en sjukt bra start på vår resa. Men tillslut kom vi iväg. Vi åkte på andra sidan värnen mot vad vi brukar. Vi brukar åka på Uddevalla sidan men idag tog vi andra sidan. Det var mycket roligare och finare vägar. Vi åkte heller inte över i charlottenberg utan vi åkte över längre upp. Men vi lyckades ändå passera Elverum och käka vår älskade glass, kronis choklad. Sen beslöt vi oss att åka över dovre fjäll, där uppe var det endast 5 grader. Fy fan va kallt... Efter 94,5 mil var vi framme och då hade vi varit på resande fot i 15,5 timmar.. Tur att hemvägen bara är 83mil;) 
 
Vi kom hem till min morbror gjorde oss hemmastadda och käkade lite innan vi gick till sängs. Hemlängtan var enorm innan jag somnade, efter dessa 15,5 timmar ville jag ändå bara hem till Billy och Shandy.. Jag hoppas på bättre känsla efter lite sömn. 
 
Bilderna får ni senare i olika inlägg, har massor av kort på både mobilen pch systemkameran:)

Lång ledig

Kategori:

Det blev ett långt uppehåll från bloggandet. Dock har jag skrivit inlägg till er som jag skall publicera ett efter ett. Tror det var ca 13 inöägg som jag fick skrivet till er. 
 
Igår var det första gympasset på tio dagar, det känns i kroppen idag. Körde triveps och bröst, sjuktlig träningsvärk. På kvällenkte jag till Mölndal för att hämta min älskade Shandy och snartskalö vi bege oss mot Herrljunga:) Utår bärjade jag även på nytt kost schema, väldigt simpelt, men får hoppas det gör skillnad. Gick upp 2,4kgunder veckan i Norge och dem kilona vill jag ner nu. Pluss lite till då, vill under 60 och gärna ner till 57. Eftersom min mage nu är van med både socker och massa bröd så ärdet lite kämpigt att vänja kroppen bort från detta. Men jag vet att jag kan fixa det:) 
 
Ikväll blir det eftersök med Shandy, skall bli super roligt, skall innan det försöka hinna städa hemma och gymma, idag blir det mage + cardio:) 
 
Men nu skall vi fixa oss, bussen går om 20 minuter, höres senare. Pussssss