madeleinespangberg

Gokväll

Kategori:

Är trött så blir ett kort inlägg:)
 
Vi åkte till Borås, kikade runt lite jag fick mina naglar fixade och sen åt vi mat på Jensens. Sjukt gott var det, älskar kyckling. Det är nog det godaste som finns på hela jorden. Hittat lite mer ideer på nitar så nu skall jag bara hittar nitarna. Visar er mer imorgon, av mina ideer. Bland annat till min jeans väst. Kanske till min jeans jacka och en ide till ett par svarta shorts:) 
 
Såhär blev naglarna iaf:) Jätte nöjd!
 

Nitar

Kategori:

Jag älskar nitar massor. Det är så enormt snyggt. Men istället för att köpa kläder med nitar på tänke jag göra mina egna shorts och byxor med nitar:) Jag har ju så otroligt mycket jeans, byxor och shorts så det är ju bara välja och vraka av vilka byxor som de skall göras vad av. Här är lite av mina ideer om hur jag kommer att göra :)
 

Godmorgon i solen :)

Kategori:

Godmorgon på er:)
 
Imorse klev jag lite nyfiket upp på vågen.. Åååå lyckan som uppstod. -0,3kg sen förra fredagen och då utan gymträning helt. Kört morgonpromenad denna veckan så det känns sjukt bra. Blir dock inget gym än, då hostan inte alls vill ge sig. Men i övrigt känns det kanon. Kul med viktnedgång iaf:D
 
Idag skall jag äntligen få fixa mina naglar, dem ser verkigen bedrövliga ut just nu. Så känns toppen att få dem fixade :) Funderar på att ta nån in färg på tippen istället för vit? Hmmm undra om det går att ändra. Måste ju egentligen bara vara att måla en färg på tippen, man kommer ju inte använda så mycket av den vita tippen nu ändå. Då dem skall klippas ner endel..
 
Idag blev det också svart på vitt, jag är sjukskriven till den 18/3 det innebär hela min uppsägningstid. Jag "visste" att de skulle lösa sig men nu är det löst. Det känns så jävla skönt att veta hur allt kommer bli i framtiden. Nu är lilla jag lycklig :)
 
 

Så bra början så värdelöst slut

Kategori:

Haft en kanon dag idag men alltid så är det väl något som skall gå åt pipan. Så jävla less på det. Så lyckad och mysig dag men kvällen har bestått av depp och tårar.. Tack för den säger ja bara!
 
Jag skall sova nu, imorgon blir de troligen en tur till Borås med pappa och fixa naglarna. Får se till att inte svara i telefonen innan så man inte blir physkad och borttjatad från det också. 
 

Godmiddag

Kategori:

Idag har jag handlat mat. MASSSAAAA mat, för 800:- rättare sagt. Men då har vi 400:- hundmat/kaninmat och kattsand;P Så mat till mig själv var ju lika mycket som till hundarna. 
 
Morgonpromenaden gick super, var ute i ca 50 min som ni kan se nedan. Kom hem slängde i mig frukost för att sen åka till alingsås och lämna in min nykel på jobbet. Sen fika med pappa, åka och handla massa mat och se dra till delideli och käka middag. 
 
Hem packa upp allt och nu har jag precis skrivit träningsdagbok, hade allt på mobilen innan så skrivit över det till mobilen istället :) Skall även se över kosten lite. Menar när man inte kan träna ordentligt så år man bli tillfredställd genom att planera och tänka på hur man skall ha det i framtiden. En sak är säker jag skall ännu en gång ta bort kolhydraterna. Detta är för min kropp mår inte alls bra över dem:( Blir så attans godissugen, så fort jag ätit skiten. Så nu får de vara slut på kolhydrater på veckan. Fredag och lördag okej men inte annars. 
 
Men nu skall jag släppa allt och ge mig ut på en promenad:)
 
Puss och kram
 
 
Såhär såg mitt hedjdå meddelande ut till mina kollegor :)
 

Tränar Shandy

Kategori:

Tränar Shandy på ögonkontakt och sen är det en övning som fortfarande är på inlärning. Detta kommer vi använda efter eller under träningspass för att göra något som många hundar tycker är kul:)

Godmorgon

Kategori:

Ååå vaknar av underbara fågelkvitter!! Upp och hoppa ut och promenera står på schemat:)
 
 
 

Friskskriven

Kategori:

Nu friskskriver jag mig själv, har varit feberfri i två dagar, kroppen är fortfarande enromt trött och jag har en hosta som är as jobbig och som vägrar att ge med sig. Gör ont som fan i lungerna när jag hostar. Men imorgon är det friska rutiner som gäller. Det innebär morgonpromenad, eftermiddagspromenad och äta nyttigare.
 
Men eftersom hostan inte vill ge sig är jag lite rädd för att dra iväg och gymma. Men skall iaf försöka få till något gympass i slutet av veckan. Kanske kan knö ihop mina fyra styrkepass på två pass :) Men allt handlar om hur jag mår. Vi startar iaf med morgonpromenad:) 
 

Ta aldrig någon förgivet

Kategori:

För några veckor sedan sa min pappa till mig att man aldrig skall ta någon förgivet. Det slutar oftast med att man själv blir sårad över att den du tog förgivet inte fanns när denne behövdes som mest. Efter dagen som gått så har jag lärt mig detta något oerhört. Lita aldrig på någon. Ta aldrig någon förgivet. Ensam är starkast så är det bara. Idag har jag mått lite dåligt har haft extrema blodsockerfall vilket ledde till panik attack efter panik attack.
 
Sökte stöd hos en person som jag antog skulle stötta mig och trösta mig. Men jag hade fel, jag vet det sedan innan och jag måste verkligen lära mig att vissa människor vill inte sätta sig in i andras sitsar. Dem är så rädda för att se att de finns en annan verklighet utanför deras liv. Det gör mig så arg att jag gång på gång söker tröst hos samma person och det slutar alltid på samma sätt. Nu måste jag sätta stopp för detta. För vad är meningen att söka tröst hos någon som inte vill trösta, inte vill förstå. Det är ju helt omöjligt. I slutet är det som vanligt jag som blir sårad... Så nu får de vara nog.
 
Sök tröst hos dem som tröstar, som du vet aldrig vänder dig ryggen. I mitt fall är det Shandy och Ricoh, lovar finns ingen bättre att söka tröst hos än Shandy :)
 

Gomorgon

Kategori:

Hej på er vänner!
 
Har ni sovit gott? Här har man sovit som en prinsessa. Vaknade imorse lite innan åtta när mamma slängde in Nonnis och Cordan här. Seen sov jag vidare till 9 typ. Tänkte gå en morgonpromenad när jag vakanade. Men att ta ut Cordy och Shandy i kylan var inte ett allternativ. När mamma kom var det nämligen -15 grader. Nu är det säkert varmare och snart kan till och med dem små följa med ut:)
 
Jobbet på telenor fick jag inte. Det var väl inget ovanligt mejl. Det trillar ner rätt många sådana i mejllådan. "Tjänsten är nu tillsatt av annan sökande".. Jahapp ja. Bara till att leta vidare. Har nu letat på 33 st hemsidor och på arbetsförmedlingen. Hittat åtta jobb jag skall söka, varav tre spontan ansökningar! 
 
Idag blir det iaf en promenad till kaninerna. Kanske nån promenad i skogen för att få släppa vovvarna lite. Annars vet jag inte riktigt vad jag skall hitta på, måste handla idag med. Mitt kylskåp ropar fyyyllll mig. 
 
Men vi hörs senare, förövrigt så längtar jag något sjukt till vårväder.. GE MIG VÅR:) 
 
Pussissss
 

Gokvällen

Kategori:

Hej på er. Sorry för sjukt dålig uppdatring idag:( Ingen alls. Det var ju kasst gjort av mig. Får berätta allt i ett inlägg. Började min dag med en promenad till kaninerna med Shandy:) Det var kallt men uppfriskande. När jag var ute och gick så ringde lillebror och ville ha sälskap till skolan. Självklart ställer stora syster upp så går hem till mor dumpar Shandy och åker med lillebror till skolan. 
 
När jag väl kom hem till mamma igen drack vi te och snacka lite skit innan jag begav mig hemåt. Min lille vovvsing hemma var säkert jätte kissenödig trodde jag. Eller inte, han låg och sov och märkte inte ens när jag kom hem.. Bra vakthund där alltså. Efter han var kissad så var det dags att börja med dagsen sysslor. Vilket var många efter en sjuk vecka. Damma, damsuga, betala räkningar, sortera papper, ringa akassan, klippa hundklor, försöka få tag på läkaren, prata med Jonte och på köpet umgås med Johanna.. 
 
Vid ett kom lillebror hit med mammas hundar, japp för dem skulle jag ju passa också, himel hur skulle jag hinna med allt? Sen vid två kom även Johanna. Var väl inget rolig sälskap för varken Johanna eller Samuel. Men kände att mycket av detta var bara ett måste på dagens to do. Är bara sjukskirven till torsdag så kämpa kämpa. Men allt blev gjort. Lillebror putsade till och med mina speglar. Tack för det min vän<3 
 
Vi avslutade dagen med en promenad i skogen. Hundarna fick leka och springa av sig och jag fick tömma huvudet från siffror och papper. 
 
Nu ligger jag i sängen och skall snart sova. Så nattiii pussar på er<3
 
Så här skönt slappade vi till Ullared och top model sverige.. Förövrigt. GUD VA JAG LÄNGTAR TILL ULLARED!
 
snö smältsmält, sol lyslys
 
morgonpromenad

Sommar=klackar på fötterna?

Kategori:

Jag tycker att när man börjar fundera på vår så är de sjuk snygt med klackar på fötterna. Men med närmare eftertanke vet jag att det inte är någon ide för min skull. Hamnar ändå bara tillslut i mina converse;P. Men ett par fina ballerina, ett par palladium och ett par sneakers med kilklack vill jag allt ha i min garderob :) Ballerina är ja inte hundra på hur jag vill att dem skall se ut, men liknande av dem jag visar här under iaf:)
 

Blomvas

Kategori:

Något som jag skall införskaffa är en blomvas. Dem få gångerna jag får blommor från min älskling så har jag ingen vas att ställa dem i. Så vas skall köpas. Men inte förren nästa månad ;) Finns endel fina på Ikea :)
 

Sängkläder

Kategori:

Sen jag flytta hemifrån så har jag blivit nogrann med mina sängkläder. Kuddarna skall matcha täcket. Brukar oftast ha samma färg på lakan som örgott och så 2-4 örngott i samma färg som täcket. På så sätt ser de presentabligt ut tycker jag. Har hittat jätte fina sängkläder på ellos. Hur söta är dem inte liksom ??
 

Deichmann

Kategori:

Jag har länge letat efter snygga väskor. Nu har jag hittat att deichmann sko har jätte många fina. Här är tre stycken som jag snöat in på rätt rejält, synd att jag har shopping fri månad. Vilket är bra att jag har ändå eftersom jag måste spara pengar till mars:P Då inte pengarna riktigt kommer rulla in ;)
 

Morgontur

Kategori:

Ute på en kort morgonpromenad med vovvarna:) sen skall jag mumsa frukost, skall göra scones tänkte jag, en kopp te och en bra film! 
 
Postade även mitt hyreskontrakt på min nya lägenhet:D 
 

Önskelista

Kategori:

Som jag skrev igår så skulle ni få se bilder på det jag ville ha till min nya lägenhet, och nu funkar sidan där jag ville köpa mina mattor. Så nu var det bara tuta och köra:)
 
Här är lackhyllan som jag ville ha två stycken till sovrummet. Detta skall bli som nattduksbord. Det är såhär att jag har nattduksbord till sängen men har lånat ut det ena och vill inte be om att få tillbaka de så fixar något annat istället:)

Matsalsbord, ge mig, mitt är så fult. Men jag skall börja med att måla det jag har när jag flyttar iaf. Frågan är skall de bli vitt eller svart? Help:)
Matta1, är till hallen. Matta2, är till storarummet. Matta3 är till att ha under soffbordet, jag har redan en sådan, men skall köpa en likadan i samma mått så kan man lägga dem intill varran så sr de ut om en stor. 
 
Byrå och tv till storarummet, har ju en tv i 32 tum men den får gärna följa med mig in sovrummet. 
 
Stora problemet är byrå till hallen. För de första så står de ju mellan vit och mörk. Men sen så står de mellan malm och hemnes. Men Tycker nog de kan vara kul att svika malm och gå till hemnes. Har ju massa malm sen innan. Men då är det ju färg då? Den vita är 500:- dyrare, då kommer snåla Madde fram:P Tycker de är fel att vit är dyrare... 
 
Denna soffan ovan vill jag köpa, den är av samma märke så med denna soffan och det jag har hemma kan jag bygga denna soffan under. Dessutom får jag också en fotölj över, eftersom jag har två delar i min nuvarande.

Det var nog allt jag ville ha till min nya lägenhet så nu är det bara att ge mig;)
Puss och kram på er ggooingar!

Godmorgon :)

Kategori:

Har ni sovit gott??
 
Hur mysigt är det inte att ligga här och lyssna på fågelkvitter? Å snälla vår kom kom :D Du är så välkommen nu. Idag kanske jag skall föröska mig ut på en promenad, för vovvsingarnas skull. Annars idag skall jag försöka kämpa mig frisk! Febern har nog försvunnit även om de känndes som den kom igårkväll igen. Så får hoppas den inte kommer ikväll. Annars så är de hostan och halsen som är jobbigast nu på morgonen. Från min myskväll igår och en bild på min lille plutt<3
 
 
 

Sjukt störande

Kategori:

Det stör mig fortfarande något så enormt. Det handlar om inlägget jag skrev om att jag blivit lurad. Kan inte skriva mer. För fel personer kan läsa det. Men en dag kommer jag berätta och då skall jag gå ut med hur lurad jag blivit av männsikor som jag trodde skulle hjälpa mig och stötta mig genom denna soppan med handen. Min hand kan vara förstörd för livet, det är inte ens mitt fel men hur fan man än vänder och vrider på det så är det bara jag som får lida. Det gör så ont i hela mitt hjärta när jag ser denna bilden. Tänker på att det inte ens var min lördag, jag skulle vara ledig och va hos Billy men så var de inventering och av nån anledning fick jag öppna. Se hur de gick? Nu sitter jag här med ett finger som inte vill fungera som det skall och ett ärr som är det fulaste jag har och jag har mååånga ärr sen innan, men inget som detta.  
De känns SKIT!
 

Jeans

Kategori:

Jag har inte köpt jeans på ett halvår och lite till. Jag älskar jeans. Så när jag nått min målvikt så skall jag köpa massor av jeans. De jobbiga är att jag vet ju inte vad min målvikt är. Men jag antar att de kommer bli runt 55kg :)
Alla jeansen är från gina tricot och kostar mellan 399-499:- :)
 

Önskelista

Kategori:

Detta önskar jag mig när jag flyttar snälla rara någon snäll person där ute som känner sig manad att ge lilla mig lite saker. Har självklart sett ut vad jag skall ha, en dag kan ni få se bilder på allt. Jus nu fungerar inte hemsidan som jag vill ha mattorna ifrån. Höga byrån till hallen är det ända jag inte vet riktigt hur den skall se ut. Står mellan två olika färger och två olika märken, men är mer säker på märke än färg:)
 
Hallen:
*Hög byrå vit el svart?*Matta

Sovrum:
*Lackhyllor, två små 

Storarum:
*Malmbyrå 
*Soffa
*40 el 42 tums tv
*Matta under bord
*Matta till golv

Kök:
*Matsalsbord med stolar 

 

Gokväll

Kategori:

Hej på er, såg ni mello ikväll?
Jag satt nermyst under min filt tills klockan blev 21.10, då var det raka vägen till Statoil i Vårgråda med lillebror och mammsen som gällde. 21.31 släpptes ju skivan. Så sista delen såg vi på svt play på mobilen :) I övrigt så satt jag och knapra på min frukt:) 
 
Nu har jag faktiskt gått till sängs, allt för att bli frisk :)
 
 
Såg ett par roliga sockar förrut, sånna vill jag ha :D
 
 

Kvällen igår var mys :)

Kategori:

Eftersom jag är sjukt ville jag inte och orkade jag inte åka till älsklingen. Vilket ofc känns skit. Men man får göra något positivt av allt. Så jag kröp ner i soffan framför gladiatorerna med massa tända ljus och massor av gott att äta. Då menar jag inte godis. Nene jag har ju godis fri månad. Utan jag käkade massa goda frukter, som vindruvor, kiwi, panssions frukt och vatten melon. La även dit några tuc att tugga på, med bland annat paprika smak, sååå goda :D Sen åt jag även glass mot febern och halsen :)
 
 
 
 

Viktminskning

Kategori:

Tog lite bilder på min kropp imorse. Är jätte nöjd med resultatet än så länge. Vad tycker ni? Tycker detta bevisar att vågen inte säger allt. Som man säger. En bild säger mer än tusen ord :)
 

Godmorgon :)

Kategori:

Heej på er alla gullungar!
 
Inatt har jag sovit helot underbart. mellan 23-09 sten sov jag, sen jag jag legat och slappat i sängen tills nu typ :) Skall snart ut med vovvarna en sväng. Senare blir de promenad med Jennifer och Taxen. Skall bli super kul att träffa Taxen :) Och Jennifer också såklart men aldrig träffat hennes vovvsing:) Blir en lugn promenad för vovvarnas skull. Skall ta de lugnt idag så jag inte blir värre igen!
 
Lite rolig bild från igår. Detta är nona som ser mosad ut bakom mamma. Hon har sett hur Cordy gör när hon kryper upp och lägger sig bakom mamma och ville göra likadant. Nona är alltså inte mosad utan det bara ser så ut ;)
 

Lurad

Kategori:

 
Så enormt lurad. Hur dum får man bli? Varför i hela världen skulle något vara positivt för mig i denna soppan. Jag som skall bli omhändertagen får lida. Men efter 6 månader med denna skadan så borde jag veta bättre!! 
 
Jaja mötet med arbetsförmedlingen och försäkringskassan gick bra. Hade min gammla handläggare på arbetsförmedlingen. Hon och är super, så önskade faktiskt att jag skulle få henne:) efter mötet gick jag hem till pappa och diskuter allt. Påvägen tillbaka till mamma köpte jag thaimat, muuummms<3 
 
Nu skall jag snart gå hemåt, innan klockan blir 20 skall jag vart hos kaninerna och dessutom handlat mat!! Snabba pååå! 
 

Skriv torka

Kategori:

Nu har jag gång på gång påbörjat olika inlägg. Men inget har blivit bra nog. Så vad kallas det, skrivtorka på hög nivå. Vet inte vad jag skall skriva om, känner att jag inte gör annat än att ligga hemma och är sjuk så de är ju inte så kul att läsa om. Jag hostar och hostar, magmusklerna får jobba på som aldrig förr ;)
 
Är jätte trött, lite små irriterad som vanligt när jag är trött. Har sminkat mig så att jag ser lite friksare ut än vad jag är. Man får ju försöka se bra ut iaf. 
 

Godmorgon

Kategori:

Natten som varit har vart lite bättre men ändå vaknat massor av gånger. Vid fyra gick jag upp och duschade. Älskar nog att duscha. Det är det bästa som finns när man är sjuk. Längtar tills jag får badkar så man kan bada istället för duscha :)
 
Idag måste jag gå utanför dörren lite mer än igår. För idag skall jag på möte med arbetsförmedlingen och försäkringskassan, kan inte boka av detta möte utan måste göra det så det är bara knapra ipren och gå dit. Sen skall jag hem till pappa och skriva ett mejl, sen blir de massa slappande hemma hos mammsen. 
 
Märks på vågen att jag är sjuk och inte äter så mycket. -1,4kg stod vågen på idag. Det är ju lycka, men vet ju varför och då blir de inte samma lycka kanske ;) Kommer inte åka till Billy idag, får se hur jag mår imorgon. Vill kunna sova en natt helt normalt innan jag åker dit, vill inte förstöra hans sömn :)
 

Sanning

Kategori:

Sanningen svider men det är så sant:)

Tröttis!

Kategori:

Host,nys,host!! Jag är sjuk. Hatar att vara sjuk:'( Glass, strepsil och tee är min räddning just nu:) 
 
 Jag och lillebror åt baguettet tillagade i ugn till frukost med tee och juice, snart skall jag ställa mig och försöka laga mat, kyckling och pommes har ungen önskat:)
 
Har iaf vikt alla mina tvättade kläder! Skall försöka diska och kanske damsuga.
 
Kan ju säga att vikten är på min sida när jag är sjuk för då vill jag inte äta så mycket;D 
 
 

Sjukling

Kategori:

Godmorgon! 
 
Vilken natt! Den har varit så enormt jobbig. Vaknat flera gånger. Vid fem var jag uppe och duscha för att de var så varmt. 
 
Vid åtta kom iaf lillebror hit. Nu skall vi snart äta frukost och sen skall vi mysa hela dagen:) Vi båda är sjuka så vi kan ju hosta ikapp:P 
 
Får se hur allt blir i helgen, skulle åkt till Billy men mår jag såhär åker jag ingenstans:'( kan ju inte åka sjuk:/ 
 

Godnatt gullisar!

Kategori:

Nu skall jag sova. Sorry för kass uppdatering. Men mår inte alla bra! Hörs imorgon:)
 

Linn och Lucca, Svante träning 19/2

Kategori:

Inte okej!

Kategori:

Godmorgon
 
Igår när jag kom hem hade jag feber och mådde skit. Imorse var febern lite bättre men mår fortfarande kasst:( ont i halsen och hes som bara den. Lägligt eller vad? Förra veckan var jag hemma och vila för jag trodde jag höll på att bli sjuk. I helgen mådde jag toppen och på måndag var jag super laddad för träningen denna veckan. Nu ligger jag i soffan helt utslagen. Inte ätit något funderar på att la lite yoghurt. 
 
Skall iaf gå en promenad idag. Till kaninerna och sen till pappa. Annars skall jag bara dricka massa gottit tee:) 

Hel dag med Linn<3

Kategori:

Tjeeenixen!! 
 
Hur mår ni? 
 
Här mår jag kallt;) sitter i Alingsås hos Sussie och tittar på Linns träning. Hon smsade i lite panik imorse. Behövde hjälp i stallet, hjälp till träningen. Så jag gick min promenad och sen var de sadla om och dra till stallet! Skulle gymmat idag men har ju ridit två hästar så kan chilla vidare:) 
 
Är lite piggare på livet idag. Har några ideer att kika över så det är bara att kämpa vidare! 
 
Hörs ikväll! Pussss! 
 

Gokväll

Kategori:

Endel dagar vill man bara krypa ner under en filt och bara läman omvärlden för en dag. Idag är verkligen som en sådann dag. Som ja sa till Billy "hittar ni mig inte ligger jag nerkrypt i en byrå låda och gömmer mig".. Hur fan jag nu skulle få plats i min byårlåda? Den är ju rätt liten men allt går i ens huvud vill jag lova. 
 
Dagen som gått, ett helt okej bra gympass. Benen sved, rumpan sved nog ännu mera. Fick minska på endel av vikterna vilket var lite störande. Men det var ju lite mer än en vecka sedan som jag tränade så hoppas de kommer tillbaka snart. Sista 40 minuterna på bandet var jätte jobbiga, var jätte trött innan jag ens skulle börja med dem och det blev bara jobbigare. Men jag kämpade mig igenom dem. Svettig som fan gick jag hem och duschade för att sedan lägga mig i soffan och vila några minuter innan jag fixade mig för att åka till Max. Väl hos Max gick de väl helt okej. Jag blev uppsagd, men måste tillbaka och jobba två veckor. Vilket stör mig. För jag är skadad på grund av jobbet, jag har läkar intyg på att jag INTE bör jobba där och ändå måste jag tillbaka. Jävla regler hit och regler dit. Frågan är vem står för detta om jag blir värre efteråt? Jag som borde bli omhändertagen på grund av min arbetskada blir istället lidande, vad är det för system?
 
Över till något roligare, för allt detta med jobbet och skadan gör mig helt sjuk i huvudet. Jag orkar inte ens tänka mer för jag har fått sånn huvudvärk av det. Så som sagt över till något roligare. Jag läser en blogg som skrivs av en tjej som tränar rätt mycket och hon är sjuk motiverande. Ida Warg heter hon. Här är adressen om ni är intresserade http://idawarg.chic.se/
 
Hon har iaf varje vecka en utmaning vilket jag tycker verkar jätte kul. Dock har jag just nu andra mål med min träning men när jag har kommit en liten bit på väg kommer jag lägga upp något liknande. Veckans utmaningar, till mig själv framför allt men självklart är det kul om ni kör detta också. Så håll utkik :))
 
Nu skall jag krama om mina två underbara hundar och sova. Jag är jätte trött, trots att jag sov lite över en timma vid 18. Helt sjukt att jag kan vara trött nu. Som sagt dagen tog på mig. 
 

Kääärlek

Kategori:

Efter en veckas ofrivillig vila så är jag tillbaka på mitt älskade gym<3 Taggad som faan så kör jag 15min crosstrainer, ben och mage sen avslutar jag med 40min intervall!! 
 

Godnatt

Kategori:

Nu skall jag snart somna!
 
Min dag har arit jätte rolig :) Började på hundklubben, med ett mindre kul möte. Ibland förstår jag mig inte på vad man lägger energin på i livet. Men det är inte mitt problem. Sen avslutades det med en låååång promenad i skogen. Åtta hundar som bara sprang omkring och var skit nöjda!!
 
När jag kom hem så slog jag mig ner i soffan chillade 20min innan jag satte igång och baka hallonpaj för att jag och mor skulle ut till min morbror och hämta lillebror som legt med kusinerna idag. Dem hade byggt en jätte fin koja med gammla saker som dem hittat lite var stans i vedskjulet. Dem bodde super mysigt där ute och ungarna var själa glada :) Kom hem för en stund sedan. Har verkligen varit super trevligt ikväll!!
 
Imorgon blir de morgonpromenad, gym och sedan till Alingsås för möte på Max. Men nu sova!
 
 
 

Klick så var helgen över

Kategori:

Nu var helgen över, älsklingen har åkt hem och jag saknar honom redan. Tänk om allt vore annorlunda så kunde vi bott ihop. Men nu är det som det är och vi bor åt var sitt håll :(
 
 
 

Arbetsintervju

Kategori:

Jag har ju sagt att jag skall berätta mer om mötet i Torsdags. Ni som läser mina inlägg vet när jag skrev om min uppsägning på Max. Annars länkar jag till det inlägget här. Varför det är lite svårt att skriva detta är för att de känns enormt konstigt för lilla mig!
 
http://madeleinespangberg.blogg.se/2013/january/dagen-som-gatt.html
 
I Torsdags var jag på Arbetsintervju för Telenor Stores. Det handlade om tre butiker. Alingsås, Partille och Centralen i Göteborg. Jag tycke själv att intervjun kändes jätte bra, nu är det bara att vänta. Har även hört av ett islandshästars stall i Nääs. Förra gången jag pratade med dem var de inga specifika timmar men nu kanske de kunde bli heltid. Skall fundera på det för jag har inte råd med att inte veta hur många timmar jag skall få i veckan. Så idag skall jag även ägna dagen åt att söka lite jobb. Rizzo på nk söker säljare vet även att tele2 söker säljare. Skall kika runt lite och se vad jag kan hitta:)
 
Imorgon är det möte med Jonte, facket och kanske Brys. Får se vad som bestämms där. Skall då även lämna tillbaka min nykel och mitt kort. Lite ledsen i ögat är man allt men det kommer bli bra med tiden. Det vet jag!!
 
Nu skall jag göra frukost till min älskling och mig! Puss Puss
 

Godmorgon :)

Kategori:

Har ni sovit gott?
 
Jag har sovit toppen, dock blir de alltid så varmt när Billy är här s trots att fönstret står öppet så är man super duper varm. Men är ändå glad att älsklingen är här! Idag är det som vanligt dags för honom att åka hem :( Alltid lika trist när man kommer till Söndagen. Men jag skall till hundklubben en sväng idag så kommer fördriva min tid till annat:) 
 
Första helgen utan godis, känns as bra att jag fixade de. Kan inte förklara hur jobbig gårdagen var. Jag som älskar godis. Men det gick, jag klarade en helg. Bara tre helger kvar. Veckorna är alltså inte jobbiga för då äter jag inget godis annars heller. Men helgerna brukar de alltid komma fram en godisskål eller nån japp. 
 
Kommande vecka blir det massor av träning, gymmet minst 4 dagar, kanske blir någon mer i Mölndal. Sen blir det mycket promenerande. Jag behöver det men även min lilla knubbis till hund. Hon har fått minskade måltider och skall få två promenader per dag minst en timma styck. Denna veckan. Så nu skall inte bara matte ner i vikt utan även min hund ;) 
 

Tjenixen!

Kategori:

Ibland blir inte allt som man tänkt sig. Tänkte ju som sagt blogga mer igår, men vet inte vad som hände. Tiden fanns inte bara till. Älsklingen kom hem vid 11 så åt han lite sen drog vi mot Alingsås, där käkade vi lite mer, handla mat och sen åkte vid vidare mot Herrljunga. Kvällen bestod av goda hamburgare och gladiatorerna :)
 
Idag har vi haft fullt upp, mammas soffa skulle slängas en ny skulle sättas på plats och en handdukshängare hos Billys mamma skulle upp. Hem käka mat och sen begav jag och Shandy oss ut på en promenad till kaninerna. Nu ligger jag i sängen och njuter av denna lördagen. Ikväll blir de pepparbiff, favoritsås och klyftpotatis :)
 
Skall se om jag berättar mer om Torsdagens möte eller hur jag känner för. Det kommer, men de kanske dröjer nån dag till. 
 

Godmorgon

Kategori:

Har ni sovit gott inatt ? 
 
Jag har sovit jätte gott, saknade mina vovvar jätte mycket. Men vid 12 går bilen mot Herrljunga. Då skall jag pussa och krama på mina vovvar och ta hand om den lille som mår jätte dåligt där hemma :( Har redan pratat med veterinären och det är som vanligt svälta och sen diet mat. Vilket jag är van med, då Shandy ofta är dålig i magen!
 
Igår var jag när jag kom hem till älsklingen stod en bukett rosor på bordet. Tänk en sånn liten sak kan göra än så glad och så lycklig. Jätte fina röda rosor som idag skall få åka med till Herrljunga :) När han sedan kom hem från jobbet så fick han en present från mig och efter de beslutade vi oss för att åka in till stan och käka mat. Blev china mat 4-små rätter. Jätte gott verkligen. Sen åkte vi hem såg på tv och jag somnade i hans knä som vanligt ;)
 
Idag var det vägning:) Eftersom jag åt helt fel mat igår kväll och hade fuskdag i Onsdags så vägde jag 60,2kg det är upp 0,8kg men i Onsdags vägde jag 59,4kg vilket var samma vikt som förra fredagen. Så jag räknar inte denna uppgången utan håller kvar vid 59,4kg.
 
Idag är det fredag, jag skall en månad framöver inte shoppa något eller äta något godis :) Sjukt laddad inför detta. Skall nå mina mål :) Nu skall jag diska, se på lyxfällan!!
 
Sen skall jag berätta mer om gårdagen och även om var det var för möte jag var på :)
 
 

 

<3

Kategori:

Dagen har verkligen varit helt underbar! Det kan bara bli bättre:) 
 

Funderingar

Kategori:

 
Hur många där ute vet vad ni vill göra med livet? Vad vill ni jobba med? Har ni hittat dröm jobbet?  
 
Jag är så sjukt kluven. En sak är säker jag vill jobba med service. Men om de är med elektronik, telefon eller klädbutik, det kan jag inte svara på. Eller kanske kundservice? Skulle nog även kunna jobba med barn, små barn då. Skulle även tänka mig gyminstruktör, grupptränings instruktör eller pt. Att välja vad man vill göra i livet är då inte lätt! En dag står man där gammal och gaggig och undrar vart fan livet tog vägen?! 
 
 
 
 
 
 

Gå och lägg dig

Kategori:

Ja jag borde verkligen lagt mig när jag tänkte detta första gången. Men eftersom jag inte gjorde de så fick jag för mig att gå igenom frysen, städade den ordentligt. La iordning allt så det faktiskt blev bra med plats. Efter det skulle jag börja packa och lyckas välta en ljusstake som står på min byår. Tummen upp, krasch sa de så var den sönder. ÄLSKLING laga??!! Japp ett försök iaf. För just nu gör inte duon sig så passande som förr var en trio i ljus lycktor. Jaja sånt som händer, allt sitter ju fast för att katterna inte skall välta de, så välter jag det istället. Smart tjej här ;) 
 
Imorgon är det upp tidigt, nämligen 6, gå en promenad, packa klart, äta fixa mig för att sen lämna hundar lite här och där. Åka till Alingsås fixa min fula tumnagel som gått av. Sen åka till Göteborg för en träff på något hotell som jag inte minns vilken kan ha varit Skandic Crown, jo det var det nog. Mer om det imorgon. Innan mötet blir det en tur in på nordstan för att handla saker till mina älsklingar i alla hjärtansdag presenter :) Sen skall jag hem till älsklingen och vi skall ha lite myskväll, sen skall jag sova där! Mamma skall ha Ricoh och pappa tar Shandy. 
 
Men nu skall jag sova, upp snart ju :)
 
Puss och kram
 
 
Den minsta till den lila trion ville inte vara med på noterna mer :/

Jag är på hugget

Kategori:

På fredag startar jag även min godisfria månad!
 
Vågar ni försöka? Jag skall fan visa mig själv att jag kan, jag skall fixa detta. 15/2-15/3 skall inget godis ätas. Detta är något som är otroligt svårt för mig. Jag älskar godis, min kärlek för godis är svag. Men nu skall det gå, jag får fika, dock inte i utbyte mot godis. Det som får gottas på, på fredag och lördagskvällen är popcorn, och popcorn är ju faktiskt gott. Jag får även äta nötter och det är ju också svin gött. Så vilka är med mig på en godisfri månad :D?
 

Är ni med mig?

Kategori:

På fredag utmanar jag mig själv, hoppas någon där ute är med mig :)
 
Köpfri/shoppingfri/onödiga köp fri månad! Alltså en månad där jag bara skall köpa mat! Det har när jag gått hemma blivit för mycket onödiga köp och på fredag får det vara nog. Hur många är med mig? Kom igen vi alla kan hålla oss borta en månad. Varför jag börjar på fredag är för att de är ny löning då och "ny månad" :)
 

Gokväll

Kategori:

Hej på er mina goingar.
 
Vilket jobbig dag, har legat i soffan hela dagen och snart tänkte jag gå till sängs. Lyckades iaf avsluta min kväll med en kvällspromenad. Det känndes skönt att få gjort något iaf. Pratade lite med pappa och han tror de är influensan som är på g. Så blir vila veckan ut. Eller kommer iaf inte pressa mig själv med att jag borde gå till gymmet. Utan mår jag bra till helgen så går jag :) Men annars så vilar jag veckan ut och kör stenhårt nästa vecka. Istället för 45 min cardio nästa vecka blir det 1,5 timma :) Måste ändra cardion så det händer något med min kropp. Nästa vecka blir de också en morognpromenad varje dag, eller då mån-fre. 
 
Om man sitter och mår dåligt över sitt fett kommer de aldrig försvinna utan det är bara att träna bort skiten och eftersom vikten inte vill samarbeta får de blir mer cardio! Men nu skall jag krama om Ricoh och se på sveriges mästerkock :)
 

Sjuk?

Kategori:

Godmorgon på er. Funderar på om jag är sjuk. Är jätte hänging, ingen energi alls. Blir trött bara av att röra på mig. Så har lagt mig i soffan och skall ligga här en stund. Gymmet får vänta. Skulle dratt nu på morgonen men får se under dagen hur jag mår annars tar jag ett gympass ikväll:) Om jag mår bra nog för det. Känns ju bara som jag har motgångar i min viktnedgång. Fattar inte varför det bara inte kan flyta på. Kan inte komma under 58. Vägde imorse 59,5. Fungerar bara inte som jag vill just nu. Jätte tråkigt. Kommer jag någonsin nå 55kg? Japp sjuka dagar är depp dagar. Förlåt:(
 

Gonatt

Kategori:

Hej på er. Sorry att jag inte uppdaterade något mer igår eller idag. Helt sjukt va tiden bara rinner iväg ibland. Igår gick vi omkring på stan i flera timmar, hur mycisgt som helst var det verkligen. När jag kom hem hade jag hemlängtan till mitt älskade gym här i Herrljunga så tog min vän Linn och tvingade med henne. Vi skrapade ihop 30 min cardio och lite magövningar :) 
 
Imorse var jag uppe redan vid 6, helt sjukt att jag inte somnat stående:P, jag började iaf dagen med att innan 10, tvättat 4 maskiner tvätt, bytt sängkläder, bytt handdukar och satt mig i bilen påväg till stallet. Så ja 5 timmar spenderades i stallet, red tre hästar, och sen var vi frusnare än frusnas. Gött att slippa mocka och göra höpåsar, är ju bara 18st att göra ;) Efter stallet beslöt vi oss för att äta. Så det gjorde vi på herrljungas pizzeria, ja jag åt SALLAD, så inget att brusa upp över;) Efter det gick jag hem till mor, där åt jag dock mindre nyttiga saker nämligen en semla, gottit, är ju faktiskt fettisdagen endast en gång per år. Efter fikan hos mamma, var jag enormt trött och jag hade beslutat mig för att inte åka till hundklubben. Men åkte med hem till "moster" Nina och satt där, fick en kopp kaffe och sen kände jag mig piggare och drog iväg till klubben ändå. 
 
På klubben, gick det både bra och dåligt. Jag fick det svart på vitt att min hund jobbar inte med sökkomandot om det avser mer än en radie på 50m från mig. Vi har alltid haft små rutor, men nu hade vi en på 100m och hon sökte bara av halva. Vilket resulterade i att jag gick in halva biten i rutan och då kunde hon söka av andra havlan och hittade figuranten. Så min hund är ingen sök hund, utan en spårhund som gärna jobbar med sin matte tätt intill :) Så ingen mer personsök för oss. Man skall antingen gå in för det 100% eller strunta i det, gör Shandy bara en björn tjänst om jag "fuskar" oss igenom det. Så sagt och gjort INGEN MER PERSONSÖK. Endast spår till min vovve:)
 
Nu skall jag faktiskt sova!
 
Lovar vi hörs imorgon!
 
 

Måndag morgon

Kategori:

Godmorgon!! 
 
Har ni sovit gott? 
 
Jag sitter på tåget hemåt. Har inte alls kommit igång än. Usschh va jobbigt. Imorse var inte alls min mage sugen på frukost, stod i valet och kvalet. Till slut blanda älsklingen en shake. Det känndes bättre än att äta något precis när jag gått upp. 
Resan började bra, bussen var försenad 4min vilket leder till att chansen att missa pendel är stor. När jag kom på bussen förstod jag varför den var sen. Han kunde inte köra för fem öre, bussen hoppade liksom framåt! I tid kom jag iaf precis, tog väskorna på ryggen, Ricoh under vänster arm och Shandys koppel i höger hand, sen sprang vi som bara den. Men hann de gjorde vi;) 
 
Nu skall jag bara hem och vända, ge hundarna sin frukost för att sen dra vidare till Alingsås och teraputen. Sen blir de lite chill på stan med Johanna:) 
 
 

Gokväll

Kategori:

Gokväll mina datorsittande läsare! Hur har er Söndag varit? Min har innehållt mycket slappande, idag klagar jag verkligen inte på att slappa. Guuud va skönt! 
 
Imorgon skall jag åka hem tidigt. Så fort jag kommer hem skall jag åka tillbaka till Alingsås, till min arbetsteraupt. Har fått en ny då jag inte kom överrens med den gamla. 
 

Enormt irriterande

Kategori:

Något som jag stör mig på till max är att jag köpte ett regionen runt kort i Januari som jag självfallet skulle åka till jobbet till. Hann inte åka till jobbet en ända gång innan jag fick mitt bakslag i handen. Så nu har jag ett regionen runt kort som går ut om sex dagar och jag har när jag anländer till herrljunga åkt upp lite mer än hälften av beloppet vad kortet är värt. Det stör mig till max.. En Mölndals resa till kanske? Får fundera på detta!!
 
Nästa månad blir de bara kontoladdning istället. Ingen ide att gråta över spilld mjölk även om mjölken nu var värd 500:- ;(
 

Golvsittande

Kategori:

Sitter på köksgolvet och väntar på att lilleman skall äta klart. Shandy står snällt och väntar hon med;P undra varför? Kan de va för att hon vill ha Ricans mat som blir över?? 
 
Snart skall älsklingen till gymmet, jag var i valet och kvalet om jag skulle med. Men valde att strunta i det. Kört fem pass denna veckan, det får räcka! Så vila idag och imorgon med trot jag. Så kör jag på tisdag igen:) 
 
Idag blir de slapp dag till 100% soffan är idag min bästa vän!! 
 
 

Söndags morgon

Kategori:

Godmorgon mina underbara! Har ni sovit gottit? 
 
Sorry att jag inte skrev mer igårkväll, vi såg på melodifestivalen käkade godis och chillade sedan framför UFC. Jag vet inte riktigt vad ja tycker om UFC, vissa matcher kan vara kul och se men andra är verkligen super duper trista:P. Men jag sitter gulligt och kikar samtidigt som jag surfar på datorn:)
 
Melodifestivalen då, vad tyckte ni? Mina två favvoriter gick till andra chansen, vilket jag inte var jätte nöjd med. Men bättre de än att dem åkte ut :) sean banan, vad skall man säga? han kan sin sak, han underhåller till 1000, men frågan är om han kanske borde varit bättre som paus underhållning. Vad vet jag?, han gjorde sin grej svenska folket gillade de och då får man väl bara vara glad för hans skull. Ekipage nr 2 som gick vidare till final gillade jag dock inte för fem öre:/ Tyckte Anton skulle haft en platsen!
 
Och Johanna Panna, släng dig i väggen med att han är Erik kopia.
Detta läste jag på en stor blogg imorse, så det är fler som tycker som jag ;)
 

Lyckat gympass

Kategori:

Blev ett bra pass idag med, det finns en maskin här i mölndal som heter, smitch, den kan man träna knäböj i och då fokusera på rörelsen mer. Man kan gå ner i 90 grader vilket inte kanske är de lättaste med vanlig stång. Eftersom vi var ben och mage som kördes idag så passade ju den maskinen perfekt att använda. Kommer kännas i rumpan imorgon :) Blev inte så mycket cardio idag, endast 25 minuter. Men de gör inget, detta var ju mitt femte pass denna veckan så jag behöver inte överdriva;)
 

Så mycket bättre

Kategori:

Ni har säkert alla hört talas om tv programmet så mycket bättre. Ett programm där kända artister ses under en tid och gör om varandras låtar. Jag har iaf spenderat hela morgonen åt att titta på olika klipp från förra säsongen, där bland annat darin, miss li, magnus uggla och sångaren Maja Ivarsson från the sounds var med. Det är rätt coolt. Att visste ni att Microfonkåt med September kom därifrån, eller den nya hitten med Magnus Uggla, jag och min far. Den kommer också ur tv programmet. Eller en apa som liknar dig och astrologen som nu spelas för fullt på radion med Darin som sångare. Båda låtarna är från så mycket bättre. Tycker de är riktigt coolt och jag har enrom respekt för detta tv programm, där artister från göra om låtarna och faktiskt så kan de bli bättre och kändare än någonsin. Sen undrar man ju om de blir någon romans mellan Maja och Darin, verkade verkligen så på återträffen ;)
 
Har ni inte sett detta tv programm så rekomenderar jag att kika på det :)
 

Lördag morgon

Kategori:

Ibland får jag otroliga motivations downs. Har ingen just nu men ibland så. Min bästa tips då är att ta en bild och se vad du faktiskt åstakommit. För före bilder har ni tagit hoppas jag:)? Denna bilden tog jag i veckan. Det skiljer 5,4kg mellan bilderna, de låter för öronen rätt lite men de är stor skillnad:D
 
Idag gott folk blir de gymmet med älsklingen och Mikael och kanske hans flickvän Mikaela! Kul att gymma med några som kämpar järnet, för de hoppas jag du gör Mikael;) Det peppar mig som fan att se några mer vara helt utslitna när mam går därifrån:D 
 
Nu skall jag koka mig en kopp tee och göra lite nytta:)
 

Toppen dag på stan

Kategori:

Kvaliters tid med Jelena, först shoppa vi lite. Jag köpte nya träningsbyxor och en sportbh. Sen blev det fika och masssssaaa prat. Satt väl där i typ 1,5 timma minst:) sen vidare för lite med shopping, nya underkläder, en svin snygg tröja, som Jelena redan bar;) och lite passande smycken till detta:) Nöjd Madde sitter nu på pendeln mot hemåt mot min älskling:) 
 
Ikväll blir det god mat och gladiatorerna:D 
 
 

Vägning

Kategori:

Är det fredag, då innebär de vägning! 
Idag visade vågen -0.7kg så jävla skönt! 
Fortsätta kämpa, sugen på gym redan imorgon igen men får se:))
 

Fredag:)

Kategori:

Godmorgon mina solstrålar!
 
Sovit gott? Det har jag, jag fick ju sova intill min älskling, vad kan bli bättre liksom?! 
 
Jag har varit ute på promenad med vovvarna! I eftermiddag skall vi gå en långpromenad. Precis ätit upp min frukost. Skall snart fixa håret innan jag tar bussen mot mölndal och sen pendeln till göteborg för att möta min goooing!! 
 
Hörs sen:) 
 

Stämplar ut

Kategori:

Nu säger jag godnatt!! 
 
Lägenheten var jätte fin, men den var mer en enmaslägenhet. Den var riktigt liten och hade man bott två där så hade vi varit så intill varran hela tiden så vi kan lika gärna bo i hans etta isf;P Jag och älsklingen behöver ytor;D 
 

Åka pendeltåg!

Kategori:

Påväg mot Mölndal och älsklingen!! Tog ett senare tåg, så jag kunde vara med på mötet på skolan. Fick stressa som bara den! Hade sten koll på tiden tills klockan blev 14.40, då blev jag så inne i mötet så sprang som ett skott när klockan blev 14.55, fem minuter sen! Stötte på hinder hemma hos pappa. Så trodde aldrig jag skulle hinna med tåget. Men skam den som ger sig, hann det gjorde jag visst! 
 
Idag blir de lägenhetsvisning, kul kul!! 17.45 skall vi vara på Åbybergsgatan:) 
 

Torsdag morgon

Kategori:

Har hunnit med massor. Gymmat, varit hos tandläkaren, damsugat och diskat.
Nu håller jag på att packa samtidigt som jag ser på dh. 
 
Gymmet idag gick helt okej idag, blev inte så mycket cardio bara 35 min, istället för 45 min. Men styrkan gick as bra, körde börst och mage och pumpade på som bara fan!! 
 
Hos tandläkaren gick det också bra. Mina tänder var fina och dem var nöjda så det var bara att fortsätta som vanligt. Och nu måste jag forstätta med det jag höll på med. höörss sen!
 

Moorrn

Kategori:

Godmorgon!! Uppe med tuppen... Dricker min smootie och sen är de gymtime, mage och bröst är det idag. Får se hur mycket cardio som hinns med. Har ju en tandläkar tid att passa:) 
 
 

Nattiii!!

Kategori:

Äntligen ligger man i sängen! Väskan är packad och jag är sjukt redo för att åka till bubbsiii imorgon. Slippa alla intriger i lilla Herrljunga, NICE!! Tur att man har äkta vänner som ställer upp lyssnar och bara finns där när de är lite extra kämpigt! Men som jag skrev på facebook, efter alla motgångar kommer framgång! 
 
Men innan mam får sätta sig på tåget bort från denna hålan så skall jag gymma vid 7 och sen besöka tandläkaren vid 9. Sen måste jag hem damsuga, fixa de sista här hemma innan jag skall åka vid två. Skall posta brev, vattna pappas blommor, tanka pappas bil och så lämna bilen! Kanske äta hemma hos mamma??:) 
 
På fredag skall jag troligen träffa Jelena, miss that girl!! Inte träffat henne sen den siste december så skall bli mys att ta en kopp kaffe och tjöööta:) 
 
Men nu sängen!! Här har ni vilka kurser jag skall köra på i vår. Bara Shandy som får jobba. Ric får jobba till sommaren:) 
 

Transportbur.

Kategori:

Rotat fram Ricohs gamla transportbur, för självklart har jag ställt alla mina burar hos kaninerna. Men nu har jag iaf hittat Ricohs gamla så dammat av den och om 30min bär de av till veterinären :) Nu skall Texis bli en det ;)
Kände mig dessutom enromt duktig för jag tog tag i mitt gigantiska diskberg. Att jag alltid låter de bli ett berg innan jag tar tag i det :/
  
 

Sjukt jävla bäst

Kategori:

Extremt jävla bra gympass idag, så jävla extas, att man kan köra 3 stycken lyckade på en vecka. Ett kvar, det kör jag imorgon bitti. Sen skall Susanne få kolla mina tänder, årliga kontrollen! Nu sitter jag och funderar på om jag skall äta eller om jag skall vänta tills efter jag varit hos veterinären. Tror jag tar det innan för min mage är rätt hungrig. 
 
Blev lite annorlunda cardio än planerat, blev 15 min crosstrainer innan styrkan, sen blev den 18 min crosstrainer efter och 10 min intervall och avslutade med mödar grejjen, nämligen fem min i full lutning och så jogga sista minuter. Det svider så jävla gott i benen. Mitt mål efter varje gympass, musklerna jag tränat skall vara så trötta att man inte kan ta en ända repetition till. Kroppen skall vara så slut att man skall vilja ta hissen istället för trappan ner från gymmet. Än så länge har de gått sjukt bra. Stolt över mig själv. Skall bli kul att mäta kroppsfettet om några veckor och se vad som hänt :D
 

Gymmet

Kategori:

Nomy rusar i öronen för att höjja pulsen till max. Nu är det gymmet som gäller, samma cardio som övrigt i veckan!! Nu skall svetten rinna och fettet försvinna!! 
 
Hej tomma gym!! 

Förutsättningar

Kategori:

Inatt när jag inte kunde sova så tänkte jag enormt mycket. Vad skall man annars göra när klockan är tre på natten? 
 
Jag funderade iaf på jämförelser. Hur ofta i livet jämför man sig med någon annan? Jag har gjort de så sjukt många gånger. Men har lärt mig att den ända i livet som man kan jämföra sig med är då fan en själv! Vet när man dansade så såg man att många i salen jämförde sig med varandra. Det syns så tydligt, även jag gjorde de. Men när jag slutade dansa så slutade jag även jämföra mig med andra och då helt plötsligt kom utvecklingen. Vet att Eva sa att de till och med jämförs på hundklubben. Det tycker jag är helt sjukt, jämför man sin hund med en annan?? Jag jämför endast Shandy med henne själv, för annars kommer jag aldrig se dem små stegen som hon utvecklas varje gång. Som innan jag började gå ner i vikt, så tittade jag på så många andra ååå va smal och fin hon va i kroppen. Ja men för fan ta mig i kragen, jag kan också bli fin! 
 
Så sluta jämföra er med andra, ni har inte samma förutsättningar och det är bara er egna utveckling som betyder något:) 
 
 

Totalt kasst

Kategori:

Känns helt enormt konstigt. Mår illa som jag hade magsjuka. Men vet varför det är som det är. Helt sjukt va livet kan förändras på ett dygn. Att man kan bli tolkad så fel. Så jävla fel allt kan bli. Bara att försöka gå vidare och tänka på exakt ALLT man säger. Någon kan ta det fel och då är det jag som blir sårad i slutändan!! 
 
Sen att jag inte kunnat sova mer än fyra timmar inatt är fan kasst det med. Så innan gymmet drar jag in på ica och köper Celsius för att få lite energi! Idag är det axlar och rygg som skall få sig en omgång:) 
 
 

Köksväggen

Kategori:

Skulle de inte va fint att sätta upp tavlor i form av dessa på en vägg i köket?
Inte mitt nuvarande kök, där har jag inte plats. Men någon gång i mitt liv kanske :D
Tycker dem är sjukt söta och dessutom är det ju faktiskt recept ;)
 
 
 
 

Sömntrubbel

Kategori:

Kan inte sova, mår illa som fan. Det är helt sjukt va värdelös man kan känna sig. Ligger och funderar på om jag skall ut och gå. Gör något annat än att bara ligga här. Brukar alltid ha lätt för att sova men inte idag. Idag går det verkligen inte. Hade de inte varit för att jag vill träna mina fyra pass per vecka så hade jag åkt till Billy imorgon. Mår mycket bättre i hans närvaro. Nu får jag nöjja mig med min andra man till sälskap, han sover hela tiden;P
 
Kanske skall slå på en film och knapra lite annanas? Bara för att slippa tänka på att sova. Ända bra med att vara sjukskriven, man behöver inte ha ångest när man inte kan somna:) 
 

Backträning

Kategori:

Kör slut på min vovve!

Hundklubben/Personsök/Promenad

Kategori:

Hej på er, hur mår ni en snöig kväll som denna.
Helt sjukt vad det snöar. Hm va hände där liksom??
Var det inte vår vi ville ha?
 
Jag kom iaf hem från hundklubben för en timma sedan. Hämtade Cordy på vägen hem, hon skall nana här inatt, damen har redan okuperat hela sängen ;) Idag gick det grymt bra, Shandy gjorde de hon skulle och hon gjorde det bra. Kunde gått lite snabbare, mycket effektivare. Men hon gjorde iaf sitt jobb. Kan inte kräva så mycket när det är femte gången hon kör liksom. Så är jätte nöjd med hennes insats. Det kan bara bli bättre. Eftersom jag bett om att köra först så jag sedan kunde gå med Kristian ut och gå på promenad. Vi gick i lite över en timma, Shandy sprang omkring och jobbade super bra med Isa och Harry, lyssnade så fort jag kallade på henne. När vi sedan kom ner till klubben så kunde hon gå lös utan att störa eller bry sig speciellt mycket om de andra hundarna. Hon var verkligen till ro och så fortsatte de hela kvällen. Helt otroligt, min hund till ro bland massor av hundar och ändå bara bry sig om mig. Hon är min ängel i livet. Älskar henne och jag blir mer och mer stolt över henne för varje dag som går.
 
 
 

Vad har vi för väder?

Kategori:

Vädret!

Kategori:

Slutkörd!

Kategori:

Grymt gympass idag med!! Pressade armarna rejält, underbart. Körde lite tyngre idag, testa hur mycket jag klarade av! Så nu är armarna jätte trötta. Sen avslutade jag med bandet, kan säga att den sista minuten med jogging sved i varenda muskel i benet!! 
 
Nu har jag mumsat i mig en bannan, duschat och chillar i soffan med mina älskade hundar<3 
 

Gym!!

Kategori:

Står på crosstrainern. 15min cardio sen är det styrka. Idag är de armarnas tur, efter det skall jag köra 25min intervall på bandet och avsluta med 5min i 15graders lutning varav en min joggning!! Nu kör vi!!
 

Godmorgon

Kategori:

Gormorgon på er!
Sovit gott?
 
Här sov jag gott tills jag började drömma en mardröm och då vaknade i full panik. Avskyr att drömma hemska drömmar. Tanken var att så fort jag vaknade skulle jag gå till gymmet. Men när jag vaknade i sådan panik så är jag sjukt trött i hela kroppen. Så käkade frukost och myser ner mig en stund framför tven. Har ju inte bråttom att komma till gymmet precis, har ju hela dagen på mig. 
 
Ikväll blir de hundklubben. Blir personsök men även promenix med Kristan, Isa och Harry. Shandy trivs mycket bättre med promenader. Så därför får de bli båda!! Skall bli skön att komma dit igen. Varit så enormt hackigt med besök där. Just för att jag faktiskt inte alls mått bra eller så har jag jobbat. Men nu känner jag att jag är på bättringsvägen, jag kommer må bra, allt kommer att lösa sig i slutändan :) 
 

Bilder

Kategori:

Såhär ser naglarna ut:)) 
 
Världens godaste body lotion<3 
Fick jag av Johanna i julklapp! 
 
Fin fin ram från different design, också av Johanna! 
Två olika bilder, samma ram:)
Självklart blev bilden sne;) 

Borås

Kategori:

Hej på er mina goingar!
 
Har ni haft en bra dag ?
 
Min har varit kanon, lever fortfarande på mitt otroligt grymma gympass imorse. Kommer kännas i hela kroppen imorgon. Tur att man inte skall träna ben och mage imorgon med:) Då hade min mage inte samarbetat så mycket. 
Var iaf super mysigt i Borås, kikade på lite olika kläder. Letade efter en väska och en plånbok men kom inte hem med något annat än kaninmat och nya naglar. Funderat på det ett tag och beslöt mig för att gå in och köra en akryl förlägning med frask manikyr. Super duper fina blev dem och jag blev jätte nöjd. Ser riktigt äka ut faktiskt, och det är väl ändå det man efterstävar :)
 
Nu har jag precis handlat mat, och skall knarka lite proviva. Det var nämligen såhär att vi käkade på le crosiant i knalleland och efter detta mådde både min och Johannas magar otroligt konstigt. Båda var enormt svulla och min bubblade som aldrig förr. Riktigt dåligt, hatar att få dålig mage bara för man äter ute. 
 
Fick mina julklapp av Johanna idag, jätte fina saker. Skall visa er vad sen tänkte jag, och skall även visa er naglarna. Nu blir de kramkalas med hundarna<3
 

Gryyyyyymmt!

Kategori:

Sjuuuuukt jävla grymt ben och mag pass idag. Pressade benen för fullt, så jävla nice!! Lyckades även öka från 5*3 till 10*3 på hängande benlyft, dock med greppbyte vid hälften. Vänster handen glider skit lätt, rätt störande, men med handskarna påväg hem tror jag de blir annorlunda. Cardio idag blev 15min crosstrainer, 25min intervall på bandet och avslutningsvis 5min 15graders lutning varav 1min joggning!! Så jävla laddad för denna veckan:D 
 

Söndags kväll

Kategori:

Sitte här och myser med mina vovvsingar. Imorgon skall vi upp tidigt så vi funderar på att snart traska i sängs. Skall följa lillebror till skolan så klockan sju skall man kan gå upp. Efter det blir det gymmet. Denna veckan kommer fokus ligga på cardion på gymmet. Måste köra mycket cardio så jag minskar i vikt och inte ökar. Det är ajjaaaabajja att öka. I den stilen kommer jag ju aldrig nå mitt mål, men framför allt aldrig få köpa mina byxor som jag skall köpa vid 55kg. Så imorgon blir det 45 min cardio, ben och mage :) 
 
Efter gymmet skall jag och Johanna åka till Borås bestämde vi oss för. Myspys dag!
 
Snälla lilla kroppen samarbeta denna veckan så jag kommer närmare... 
 
Mina nya handskar iaf!

Runt Orraholmen

Kategori:

Gånger 2!!
 
Filmade när vi körde lite backträning med hundarna, jävlar va dem kämpade upp och ner:)
Nu skall jag krypa ner under en filt hos mamma och se på en bra film. 
 
Imorgon skall jag hitta på något med min bästaste vän, vad? Vad tycker du Johanna? En tripp till Götet kanske? kanske partille? Borås?
Tål att funderas på:) Eller varför inte slå till på kualalumpur? 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Kategori:

Söndagar är inte en favvorit dag i mina ögon. Hatar rent ut sagt söndagar, älsklingen har åkt hem och jag sitter och deppar och skall snart ut och gå en promenad med mor. Innan älsklingen åkte hem tog vi en tur runt orraholmen. Blir nog en till med mamma och vovvarna. 
 
Idag skall jag beställa hem nya precings till örat, blir två olika stavar. En med pärla och en utan. Sen tänkte jag även beställa hem gymhandskar idag, behövs känner jag!
 
 
 

Power walk

Kategori:

Rensar huvudet från ilskaoch irritation! Det gör jag bäst med att gå ut och bara gå,gå,gå... Självklart har jag mitt hjärta med mig. Hon är duktig på att bara gå med, världens bästa sälskap helt enkelt!! Erkänn fin sol ned gång:))?
 
 

Fika time

Kategori:

Nu blir de lite födelsedagsfika:)
För pappa och Åsa! 
 

Lördagsmorgon

Kategori:

Nu har jag precis ätit frukost:) Blev gymmet imorse. Styrkan gick sjukt bra. Kunde till och med göra hängande benlyft utan att hjanden gjorde ont. Körde 5rep och 3set. Sen trillade jag ner för att ahnden blev för trött. Känner dock att jag behöver handskar för händerna gör jätte ont. Skall kika på det senare idag. Sen skall jag även kika på antingen en ny ipod, en mindre, eller ett armband till min iphone. fast tror att en ny ipod blir lättast eftersom jag har tränings schemat på mobilen så jag kommer få ta av mig den för att titta hela tiden. Jaja de tål att tänkas på. Nu skall jag bädda sängen och fara vidare. Långpromenad står på schemat idag i det underbara vädret<3
 

Lördagsmorgon

Kategori:

Godmorgon!!
 
Jag ligger här i sängen, älsklingen har redan gått upp. Han träffar jag inte förren ikväll igen:( funderar på om man skall börja dagen med att dra till gymmet så är de liksom avklarat!! Frågan är skall man äta innan, eller äta efter! 
 
Pusss på er!! 
 
 

Nattinatti!

Kategori:

Godnattis!!
 
Nu skall vi krypa till kojs! Varit en helt okej dag idag. En promenad med älskade Alex hanns med! Fika med mor, jan och bästastebror. Sen avslutades de med god mat och gladiatorerna med älsklingen!! 
 
Imorgon är det tagga gym som gäller.. Bröst och mage skall få sig en omgång och så självklart massa cardio för fettets skull;) 
 

Ett hugg!!

Kategori:

Okej, viktuppgång var jag berädd på men när vågen står på +1,9kg kom de som en chock. Bättring nästa vecka. Men nu har jag inte så mycket att oroa mig för så jag får ge gärnet nästa vecka. 
 
Startar min morgon med gymmet! Med tanke på morgonebs resultat blir de 30min cardio, styrka och sen 30min cardio till! Nu skall kroppen slimmas! Måste ge jävul, matlådor här kommer jag!!