madeleinespangberg

Godmorgon

Kategori:

Idag är det Fredag, det innebär att älsklingen kommer hit<3 
Jag var seeeg upp ur sängen så äter frukost nu. Skall snart ut med hundarna och sen skall jag diska ;D Idag skall jag äta mat hos min mamma. Så mysigt<3 Skall försöka byta gardiner i eftermiddag, skall vika kläder och damsuga lite :) 
 
Måste bara få ur mig detta, jag hatar när vuxna jävla människor skall bete sig som nån jävla trotsig tonåring. Väx upp för fan! Skall bli intressant och se hur dessa vuxna tänker nu äre brows before hoes som gäller eller ??
 
Vågen visade uppgång idag. Dock inget värre, +0,6 stod den på :)
 
 
 
 

Du kan bara nå toppen, om du vill nå toppen

Kategori:

 Du kan bara bli lycklig om du vill bli lycklig.
Det du vill göra med ditt liv, det kan du göra.
Ge aldrig upp, sluta aldrig kämpa. Du kan nå dina mål. 
 
Vad är dina mål i livet?

Godmorgon/godmiddag

Kategori:

Hejjsan hoppas. 
 
Inte hunnit blogga.. Började dagen med min cardio, sen drog jag hem till Moa och umgicks lite. Efter det så drog jag hem och tvätta kläder samt städa mammas bil. Nu har jag ätit middag, mumms. Skall snart fram och handla lite kesella. Är på lite halv dant humör. Så kanske hörs senare, jag lever och jag äter.Två mål har jag fått i mig skall snart äta nästa mellanmål :) Blev en sen frukost idag med men det gör inte så mycket :))
 
Ricoh fick vara med på promenaden idag:) Nu sover dem båda nöjd under två filtar i soffan :)
 
 
Tjorven, världens sötaste:D
 

Det snöar

Kategori:

När jag var ute med hundarna så började det snöa=)
Små små flingor, hoppas de lägger sig!!
 
Iaf godnatt från mig och mina underbara<3
 

Julklappstips

Kategori:

Hahhaa sjuk bra present till någon :)
 

Julklappar = done!

Kategori:

Ibland rullar allt bara på. Som nu är jag klar med alla mina julklappar, beställde hem det sista från internet idag :)
Känns skönt och är jätte nöjd med allt. Har bara några små saker kvar att köpa men inget som går att köpa i förväg så att säga. Sen är de två saker som jag tyvärr inte fått tag på. Får se hur jag löser det eller om jag strunat i det. 
 

Katterna

Kategori:

Bytte i kattlådan förrut när jag var på mitt städhumör. 
Mina underbara katter beslöt sig för att inviga kattlådan samtidigt efter städningen ;D
 

Adventsfint

Kategori:

 
 
 
 
 
 
 

Shopping på hm

Kategori:

 
Vit jätte söt tunika 79,9:-
 
 
Vit stickad tröja 199:-, den jag visade härom dagen :)
 
 
Sjukt fin klänning, 149:- :)
 
 
Dålig bild. Väldigt bekväma och bra byxor, som leggins typ 99:- Finns i massor av roliga färger!

Hejjsan hoppsan

Kategori:

Vilken dag :D
 
Hade en kort mysig stund med mamma i Borås. Handlade lite kläder till julbordet på Söndag men även till julafton:). Hittade massa fint, så enormt kul att handla när man köper kläder för 526:- sen fick man 100:- rabatt och sen så fick jag även 250:- av hm att handla för så 176:- betalade jag för alla mina kläder. Sjukt bra tyckte jag :D Visar er senare vad jag köpte. Köpte även mossa till min fina advent ljusstake som jag också gjort ordning.
 
 
 
 
 
När jag kom hem tog jag tag i livet här hemma. Städade hela lägenheten från golv till tak. Skrubbade golvet inne på toan för hand. Har tänt ett doft ljus i varje rum så det luktar gott vart man än går. Jag har även lagt på juldukarna och satt upp mina fyra stjärnor. Hoppas på att jag får mina gardiner inom kort så jag kan ha allt innan advent som är på söndag. Samtidigt som detta städande, skurande, dammande, så har jag även tvättat kläder. Så nu har jag massa kläder att vika imorogn. För jag har inte vikt kläderna sedan förra tvätten ;D
 
Hur har det gått med maten idag då?
 
Lovade ju att uppdatera er om mitt ätande. Idag har det faktiskt gått helt okej. Blev inte fem måltider utan fyra. Slog ihop de två sista måltiderna. Till mellanmål åt jag 1dl vanilj kesella och 50g hallon, till detta drack jag även 2dl saftsoppa :). Till middag åt jag en grilled  wrap från mc donlads, tog bort såsen så den ligger på ca 300kcal vilket är helt okej för mc mat ;D. Kvällsmaten idag blev 1st smootie, två kanelknäckebröd med ost och 2dl saftsoppa. Så det har gått helt okej. Varför det blev fyra och inte fem, var för att jag inte åt frukost tillräckligt tidigt, utan åt frukost vid 11.30 så de bidde lite tajt!!
 
 
 
 
 

Borås

Kategori:

Nu åker vi till Borås,, Hörs sen :)
 

Hur kan ni låta någon bli mobbad??

Kategori:

Hejsan Malin och Birger

Birger känner kanske igen mig sen innan. Mitt namn är Madeleine Spångberg. Jag gick ut nian hos er år 2006. Då som en glad och extremt lycklig tjej. Men tiden hos er var mycket annat än lycklig. Jag hade gått hos er i några månader när hela min klass började mobba mig. Hade inte en ända vän i hela klassen. Alla kallade mig saker, kommenterade alltid mina kläder, mina skor och allt man kan komma på. Jag var väldigt ensam och att äta mat, vad var det, jag kunde inte gå in själv i matsalen som var gigantisk och sitta helt själv. Så dem gångerna som jag faktiskt var hungrig så gick jag hem och åt. Alla vet att man måste ha mat för att kunna koncentrera sig så min koncentration var aldrig på topp. Jag var verkligen nere i botten. Min mamma pratade gång på gång med rektor, klassföreståndare. Men inget hände. Förrän en kille som var två år äldre och som var med i antimobbningsgruppen tog tag i det. Han heter Ramn Alfredsson och är min räddning i livet. Annars vet jag faktiskt inte om jag hade levt idag, för detta var det värsta som någonsin hänt mig. Att vakna varje morgon och inte vilja, inte orka men framför allt inte våga gå till skolan. Man vågade inte för man visste att man skulle bli utanför och utfryst. Då är jag ändå en tjej som tar för mig i livet och som har lätt för att prata med människor. Tack vare Ramn så fick han antimobbningsgruppen att hjälpa till så jag fick byta klass. Byta till en klass där dem såg helt annorlunda på allt och jag blev en av dem inom loppet om någon timme. Jag är enormt tacksam för att Ramn gjorde detta och även för att alla lärare som undervisade 7-9F 2003-2006 tog emot mig med öppna armar. Detta ändrade min syn på livet och jag lever än idag med ett leende på läpparna, men det som hände på Altropskolan i klass 7D 2003, kommer förfölja mig resten av livet.

 

Nu över till det väsentliga i höstas började min lillebror hos er i klass 7D han också. Jag märkte tidigt en förändring på min lillebror. Han var inte alls glad på samma sätt som innan. Han berättade att han ofta var ensam och ibland blev han kallad bög och homo osv. Jag ringde och pratade med Ann-Sofie var även nere och pratade med Annelie, min mamma har även pratat med hans klassföreståndare Mattias. Detta började för flera månader sedan och det blir bara värre. Idag hittade jag Samuel hemma på lunchrasten gråtande med en macka i handen. Han ville för de första inte äta i skolan, då han fick sitta själv. Han nämnde gång på gång hur han hatade skolan och hur han kände sig ensam och faktiskt inte ville gå dit.

 

Att jag ser att detta upprepas en gång till, innebär att det inte blivit någon större skillnad på er skola. Utan att ni fortfarande står kvar med samma problem. Intill er ligger en annan skola Kunskapkällan, där en mobbning inte ens tillgängligt. Jag tycker detta är helt förfärligt, jag gick ut för 12år sedan och ändå så tillåter ni fortfarande detta ske. Eftersom det inte händer så mycket när vi pratar med lärare eller skolvärd, tänker jag nu berätta för er rektorer hur det faktiskt fungerar på er skola. Jag mår riktigt dåligt över att se min lillebror få genomlida samma sak som jag faktiskt själv en gång gått igenom och detta önskar jag inte ens min värsta fiende. I eftermiddag har Samuel och hans mamma och pappa utvecklings samtal med Mattias och då skall det pratas en hel del om detta. Men jag är less på detta, jag varnade er för flera månader sedan och ändå låter ni vuxna detta ske. Jag lägger inte skulden på någon men det är ni vuxna som skall se till att detta inte förekommer på er skola.

 

Är det något ni undrar över nås jag dygnet runt på min mobil 07********

 

Med vänliga hälsningar Madeleine Spångberg, storasyster och beskyddare till Samuel Spångberg

28 November

Kategori:

Vaknade med sjukt mycket ny insperation och motivation till mat här i livet. Har som sagt alltid haft motivation till att promenera och gå ner i vikt men inte hittat maten. Imorse känndes allt sjukt bra. Gick min morgoncardio och nu ligger frukosten i magen, en hallonsmootie, ett glas apelsin juice och två kanelknäckebröd. Nöjd och belåten Madde :)
 
Blir en tur till Borås med mamma om ca 1,5 timma. Hon skall köpa stjärna på fot på rusta :) 
 
 
 
 

Julaftonoutfit

Kategori:

Brukar ni ha på er några speciella kläder på julafton?
Jag kan tycka de kan vara lite mysigt att köpa nya kläder. Dock slutar det ofta att jag sitter i min onepiece eller andra mjukiskläder men iår har jag iaf lite ideer skall kolla vad som finns i hm butik. Detta har jag alltså hittat på internet. Men ingen internetshopping för min del ;)
 
   

 
 
 
Vilken tycker ni var snyggast??
 

Äta

Kategori:

Det går inte bra nu med mitt ätande. Inte kul alls. Imorgon skall jag verkligen äta och jag skall äta var tredje timme och jag skall äta bra. Nu får de fan vara nog med detta jävla missnöjje.. Inte alls kul. Så ta tag i detta gå vidare och lösa det. 
 

3 av 3 inlägg

Kategori:

Hundklubben
 
Idag var det personsök på min älskade hundklubb<3
Första rutan var liten och väldigt mörk. Men Shandy gjorde de galant, några sekunder sen var figuranten funnen. Andra rutan var lite ljusar, lite större och MYCKET blötare ;P, här gick de lite sämre men det gick ändå skitbra. Efter detta var det fika och efter fikat körde vi en tredje ruta. Nu stor och mörk, och dessutom med två figuranter i. Första hittade hon smack smack. Andra tog jääääätte lång tid och allt var verkligen mitt fel. Jag lät henne aldrig gå ut i hörnena. Hade jag gjort det hade hon hittat den andra figuranten med en gång. Fan också. Men man lär sig av sina misstag och gör inte om dem sedan.. Duktig Shandy iaf<3
 

2 av 3 inlägg

Kategori:

Vara
 
Efter promenaden drog jag och mamma till Vedum och sen vidare till Vara. Skulle kolla på ett par speciella skor i Vedum. Men dem var inte mig för fem öre. Skitsnygga att kolla på men var hårda som bara den och jag trivdes inte alls i dem. Så gött då hade vi anledningen att köpa annat för dem pengarna :) Vidare till Vara, in på bakgården. Köpte fem julklappar så nu har jag inte alls många kvar. Dessa kommer jag få beställa över internet, så det går inte göra mer åt saken nu :) Gick även in på en annan rolig affär där jag hittade två julklappar till, en impuls och en som jag skall ha till en julklapps lek med Åsas och hennes familj. När i var klara på bakgården åkte vi till Willys och köpte mat. För det är ju sååååå super kul att handla mat ;D
 

1 av 3 inlägg

Kategori:

Kommer skriva tre olika inlägg nu och berätta om min dag :) 
 
Promenad

Vid elva skulle jag och Moa ut och vandra i skogen med hundarna. Vi åkte hemifrån henne upp till Horsby, påväg upp ringer Saari och säger att en av Moas kompis häst är lös och springer runt på strängbetongsrakan. Attans sa vi och åkte dit. Moa fångade hästen och satte på den två läder koppel. Medans jag ringde mamma som bor granne med kompisens mamma. Så mamma gick dit och tillslut fick vi dit mamman som kunde laga hagen. När hon kom dit hade jag och Moa tagit in alla tre hästarna bara för att inte en till skulle rymma eller att nån skulle bli själv. 
 
Över till promenaden. Vi gick ca en timma och hundarna fick vara lösa och leka som glada små råttor :) Skitiga som grisar var dem efteråt :) In i duschen med både Shandy och Ricoh när vi kom hem. Mysigt med trötta hundar<3
 

Goodmorgon

Kategori:

Mat i magen och morgoncardio är nu avklarad. Känns skönt att jag kommer ut på morgonpromenaden då min motivation är noll, inte just noll på att gå ner i vikt för det är jag fortfarande jätte motiverad till. Men jag har just nu svårt att hitta min väg till min drömvikt. Men som jag sa då är det iaf skönt att komma ut på promenanden innan frukost. Sen får jag ta resten, det med hemma träning och kvällscardion :) 
 
Nu skall jag och Moa snart ut på en promenad till med alla vovvarna. Myspys. Sex små vovvar skall få leka benen av sig medans jag och Moa går och motionerar som bara den :D Efter det skall jag och mamma till Vara. Jag skall kolla på någora sista julklappar om dem inte finns i Vara kommer jag köpa det på internet :) Skall även handla mat då mitt kylskåp är tomt ;D
 
Men nu skall jag borsta tänderna och sen fixa mig lite granna ser ut som ett spöke ;D
 
 

26 November 2012

Kategori:

Hej på er. Sorry att jag inte bloggat, det har varit en omtumlande samtidigt som helt otroligt jävla kul och bara bäst. Ja denna dagen har haft mycket att bjuda på. Började dagen med ca 45 minuters cardio, sen lite hemma träning och strech, hihi sen dansa jag lite faktiskt också. Var nog därför som jag inte ens var halv klar när pappa och Johanna kom hit vid 10.30.
 
Dags för ännu ett besök hos teraputen samt läkaren. Hos teraputen var det vanlig övning, hade blivit starkare men även lite mer böjjning, dock inte en mega stor förändring men en liten iaf :) Efter detta tog vi oss till gårscafet och fika lite innan det bar av tillbaka till lassarettet för att nu möta en annan läkaren än den jag träffat innan. Hel hjärtat så hade jag väldigt stort förtroende för min andra läkare Per, trivdes jätte bra med han. Men den andra karln var inte riktigt någon som jag trivdes med. Han var varken fräsch eller trevlig. Till och med min teraput varnade mig för denne ? :O hur är det funtat egentligen. Aja skitsamma han kan väl förhoppningsvis sitt jobb. Han sa att det som "sitter fast" skall lossa av sig själv och har de inte lossnat inom ett år så öppnar man? Hur dumt låter inte de? Då sitter de ju fast ordentligt, eller har jag missförstått allt? Jag skall iaf vara sjukskriven denna veckan pluss två veckor till och efter det skall jag gå på och jobba 50%. Känns sjukt jävla skumt att jag skall jobba om 3 veckor. Jag har inte jobbat på 87dagar :O... Men nu om 20 dagar skall jag jobba 50%. Så vi får se hur det går. Allt skall ju alltså vara anpassat efter mig.
 
När vi var klara hos läkaren, när vi hade varit och berättat den nya nyheten för Jonte så åkte vi och handla lite på öb och sen vidare till delideli för mat. Pappa bjöd oss och det är sååååå gott med mat där. Älskar delideli. Efter maten blev de mer shopping nu BARA julklappar typ. Sååå mysigt. Så nu har jag faktiskt inte så mycket julklappar kvar :) Skall till vara imorgon och se om jag kan hitta några mer julklappar på bakgården :) 
 
Blev ingen kvällscardio som tänkt, fan också, men hade verkligen ingen ork i kroppen. Sovit kasst inatt och jag respekterar min kropp något så in i. 
 
Detta köpte jag iaf till mig sjäälv i Alingsås. Fyra blockljus, en låda från different design som det står god jul på. Sen köpte jag små hjärtan som skall hänga på blockljusen där det står, första, andre osv. Jag köpte också en ljusstake som jag hittade för nån månad sen. Så sjukt smidig, det är ett hjärta ca 10*10cm. Med en liten söt ljushållare, sen är det med åtta olika budskap till denna ljusstake så man kan byta till det som passar just då. Nu har jag lagt dit lyklig, har första, andra, tredje, fjärde advent, har även gott nytt år, glad påsk och sist glad sommar :))
 
 
Tomteparaden igår var svin kul, Ricoh var så jävla söt och likså Nona och Buttan som jag valde att gå med hade en väska på ryggen med paket i :) Håller ni inte med om att Ricoh verkligen var sjukt söt igår i sin lilla tomtedräkt. Han är ifs sjukt söt alltid men ännu mera nu :D
 
 
 
Puss och Kram
Nu skall jag hoppa i säng :)
 
 
 
 

Rom byggdes inte på en dag

Kategori:

Det gör inte drömkroppen heller. 
 
 
Men just nu letar jag motivation att ta mig ur denna svackan. 
Eller svackan, ovetenskapen kanske man skall kalla de. 
 
 
Sen till sist de som ger mig mest motivation, när jag nått drömkroppen skall jag bröja på dansforum igen!
 
 
 
 
Varför jag inte börjar dansa innan är så simpelt att jag tänker inte starta något som kan leda till att jag får sluta igen. Utan jag skall starta för att fortsätta. Det innebär att jag behöver ha lite muskler och en välformad kropp så jag inte får ont i lilla ryggen när jag dansar :)
 
 

Kalas

Kategori:

Idag har vi haft kalas för lillebror :)
Super duper mysigt. Släkten kom dit och det blev massa god mat, fika osv. Sen asvlutade jag, lillebror och kusin kvällen med att spela ullaredsspelet igen :D
 
Nu skall jag chilla framför tven och bara må almänt gott, med ett glas saft för mår illa bara jag tänker på något annat. 

FIKA MYS MED JELENA <3

Kategori:

 
 
 
Och Dembo såklart :D(stavas han så?)
 

Gårdagens

Kategori:

Redigerade en bild för att se hela min viktminskning. 
 
 
Riktigt stolt över mig själv:)
 
 
Men nu har jag som sagt tappat greppet. Det funkar inte i mitt huvud att äta mer för att gå ner. Så jag har lite svårt att hamna i det tänket. Men jag vet att Emelie vill mig väl och jag vet att hon vet vad hon pratar om, så nu skall jag försöka äta mer, ge det 3 veckor se om det händer något och isf om det händer mer än innan :))
 

Godmorgon :)

Kategori:

Idag är det den 24 November, det är Lördag och jag är redan påväg hem mot Herrljunga. Idag skall vi fira min lille skitbror<3 Kommer lite släkt, inte så stor koll på vilka eller så men ändå. Skall bli kul. Så jag har varit uppe sen 8.40. Duktiga mig :)
 
Igår såg jag alltså på nya Batman filmen, de första 1,5-2 timmarna så var den rätt slö, hände rättt mycket och hängde inte riktigt med. Men sista delen av filmen satt jag som klistrad, hände sjuuukt mycket spännande. Efter filmen så såg jag lite på tv innan jag och älsklingen slog på nästa film. Kommer inte ihåg vad den hette en svensk komedi, rätt rolig faktiskt :), efter detta blev det den nya med Maria Wern, thriller, och den var riktigt läskig ;D. 
 
Vet ni hur jobbigt det är att vara kissenödig?, men att gå på toa med två hundar och när man har massa packning, bland annat dator. Det gr ju bara inte gå på toa. Så får snällt hålla mig i nån timma till ;P. 
 
Ricoh utforskade tåget innan han hoppa upp i knät och däcka på Shandy ;)
 
 
 

Toodlilooo

Kategori:

Sorry att jag inte hörd av mig igår. Kom hem sent, så la mig i soffan och kollade på finalen i hela sverige bakar innan vi gick till sängs:) Cristina vann hela skiten på hela sverige bakar. Alla tre finalisterna har alla legat på min favvorit lista så jag hade verkligen svårt att hålla på en så blev glad för vilket som :)
 
Hade iaf en sjukt bra dag hos Jelena igår:), vi drack kaffe och tjattrade som aldrig förr :D 
 
Denna natten har varit extramt jobbig. Ussch de har inte varit kul. Somnade inte förren halv tolv/tolv. Vaknade fem och sen kunde jag inte somna förren lite efter sju, sen sov jag iaf till tio, de känndes lite bättre iaf. Upp och hoppa, väga mig, äta mat, och ut med vovvarna:) Väge förvånandsvärt faktiskt bara 58kg det innebär en minskning på 0,6kg. Men igår bonka lilla Emelie vett i huvudet på mig. Eller ja hon bonka in det men det sitter inte där än. Jag har ett lågt kaloriintag, men verkligen inte så jag inte äter. Äter massa :), men jag äter sånt med låga kalorier. Emelie sa att kroppen nu svälter sig själv och de är därför jag inte går ner.. Jaha sa jag och fattade inget, jag äter ju :O.. Men men är de någon i min omivning som kan detta så är det väl hon. Så på måndag är det nya vägar. Skall sätta ihop ett matschema. Blir endel proteindrinkar för att få upp kalorivärdet:) Testa detta i tre veckor och se vad som händer!! Hoppas på att rasa i vikt :D
 
Imorse beställde jag gardiner till advent/jul, till köket får dem sitta hela julen medans i stora rummet kommer jag byta från "adventsgardiner" till "julgardiner" :) 
 
Nu skall det glos på film, där är ju bara tre timmar lång ;D

Time to go

Kategori:

Då skall jag in mot stan en sväng :), sen skall jag träffa min underbara lilla Jelena :D
Har en sak att berätta sen men måste smälta de hela och förstå. 
Förklarar sen:)
 

Godmorgon

Kategori:

Skämms något enormt, tog ingen morgoncardio idag. När klockan ringde var jag så jävla trött så ville bara sova vidare, vilket jag gjorde. Riktigt skönt. Men nu när man är uppe så är samvetet åt helvete. Men men bara att leva med situationen. Kommer vara viktuppgång imorgon trots att jag verkligen kört stenhårt med kosten denna veckan:( Då återgår man till frågan, skall man ta bort typ riset helt och se om de händer mer då? mår ju mycket bättre när jag äter ris till maten. Men trots mina 90 min cardio per dag så är de något som inte stämmer :(
 
Får ta en funderare över detta!! 
 
Idag skall jag träffa Jelena, skall bli super duper kul :))
 
Pussss

Phsykisk stress

Kategori:

Hatar att åka tåg med packning, det är helt stört vad stressad jag blir inte så att jag har bråttom, utam jag vill lägga mig ner och bara gråta. Så enormt jobbigt att känna sig så pressad inför att åka tåg. Inget vettigt för fem öre. Så mycket som jag inte ens reagerar på men detta. Det är jätte jobbigt. Jaja bara att ta ett djupt andetag. Nu sitter jag på tåget och allt gick bra denna gången med. Hundarna sover
redan så sött så<3 när jag kommer fram skall jag äta min mat och sen bara chilla. Vid 19.30 är det dags för kvällscardion:) men nu skall jag försöka slappna av lite!! 
 
Hörs sen!! 
 
Puss och kram

21 November

Kategori:

Idag är det Onsdag, jag har varit ute på min morgoncardio, duschat och ätit mat. Hade lilla Cordy här inatt så har inte sovit så mycket. Hihii, myspys hundar som skall ligga tätt intill än och kramas hela natten. Nu håller jag på att packa. Blir mycket att få ner denna gången. Har ett ärande att uträtta imorgon :) Efter jag uträttat detta skall jag hem till Jelena och träffa henne. Var ett halvår sedan vi sågs så det skall bli super kul att träffa henne igen. Såhär lång tid får de aldrig ta tills jag träffar henne igen :)
 
Idag skall jag beställa gardiner, så jag har något att hänga i fönstrena när advent kommer nästa vecka :)) Åååå va jag älskar julen. På lördag börjar julkalendern, jag skall bli en stadig följare av detta, då jag tror att jag kommer bli sjukskriven ett tag till. Mitt finger är ju inte alls i den funktion som det borde vara än. 
 
Men men fortsätta packa. En hel jävla hög med matlådor skall ner i nån väska också.. Hej och hå här packar vi på!!
 
PussPusss

Personsökhiu

Kategori:

Det var det roligaste jag testat på länge. Gud va duktig Shandy var. Första gången så markerade hon exakt som på bevakningen men när jag inte sa något så började hon skälla. Bra där et mål uppnått, skäll när du ser något och du är under sök kommandot men inte när du är under pass på okej hjärtat? Andra gången såg hon figuranten i tidigt läge, hon ställde sig en bit ifrån, ville gå fram men jag höll i då började hon sjävklrt skälla. Kanon tänkte jag :) Målet är nämligen att hundarna skall söka av ett område själva för att hitta en försvunnen person. När dem hittat personen skall hunden antingen åter gå till dig med en sak i munnen som dem har runt halsen annars. Eller skälla och låta dig komma till platsen. Eftersom min hund inte apporterar valde jag att hon skulle skälla, för det kan hon ju :P.. Sista gången var dte en luring, figuranten låg nu gömd 10m från förra stället men hon hade lagt en filt på de gamla stället. När Shandy drog iväg efter sin vittring, så lät jag henne köra, tänkte bara hon inte tror att figuranten är kvar på samma ställe. Hon sprang dit för de doftade ju runt där och dessutom så låg hon ju där förrut. Men när hon kom fram blev hon helt till sig, snurra runt sprang i små cerpentiner tills hon fick vittring, och dorg iväg som fan. Några meter innan figuranten stanna hon och skälle!!! SCORE!!!
 
 
Hon är en riktig klippa min hund<3

Hästtrasporter

Kategori:

Hejsan alla hästglada männsikor. Jag måste bara skirva av mig detta, för nu är det andra gången på mindre än en månad som jag håller på att köra in i en hästtransport. Vet att det inte gäller alla men iaf två av er. Men tror de är många fler. När man möter er på en liten väg i mörkret, anta då inte att man ser er transport. Om ni vill att den skall synas, fixa några lampor på den då? vet att de skall sitta små lampor i bak på den. För de första måste den funka. Hur svårt skall de vara att underhålla sin transport? man kanske inte borde ha häst, eller iaf inte köra runt med den om man inte kan underhålla transporten. Jag tycker de skulle vara bra med nån lampa på det som sitter längs ut på transporten så vi som möter er har en chans att se er. Sista sekunden har jag sett er dessa gångerna och hade ni haft en bred transport hade vi smält. För vägen är liten och jag tror ni är "bara" en bil som kommer. Så tänk er för. Skall ni köra runt med hästen se till att det fungerar!!
 
En random bild från i somras :)
 
 
 

När disken är borta

Kategori:

Dansar Madde på bordet. Fått diskat allt utom de jag använde när jag lagade mina matlådor. Tre stycken blev det. Kanon räckte ons-fre. Så nu behöver jag inte laga mer mat denna veckan ;) Sen satte jag självklart i mig en portion med. Blev massa sallad, med antingen kycklingfile eller fläskfile, 1,5 dl ris och en msk gräddsås för att slippa de torra riset :) Kan tänka mig att de blir typ 400kcal! Alldeles lagom. Då har jag ätit 550kcal idag - morgoncardion på 300kcal!! 
 

11 November 2012

Kategori:

Godmorgon på er gullmupparna :)
Hur mår ni?, Har ni sovit gott inatt?
 
Jag har sovit kanon, hela 11 timmar, så enormt behövligt, fast nu är jag tröttis på hög nivå. Bara för att man sovit för mycket. Men men det blir bättre, snart kommer mamma hit med vovvarna, skall passa dem :) så mysigt ha två till gooingar att krypa upp intill.
 
Min morgon cardio är såklart redan klar, en timma blev det idag med. Börjat gå lite andra vägar så jag har nya ställen att gå på varje dag. Blir automatiskt mycket roligare då :) Frukosten ligger i magen, två knäckebröd med ost på och te till det, ca 150kcal:) Inte allt för mycket precis, älskar mina knäckebröd :D
 
Tänkte ni skulle få se mina önske listor idag, det är ju det jag önskar mig i både julklapp och födelsedags present. Detta kommer säkert skapa roliga diskutioner i era små tjejgäng, men vem bryr sig? haahh inte jag iaf. Jag önskar mig det jag önskar mig, sen vad jag får det kan inte jag avgöra. Så spar er skitsnacket och ta steget ut i vuxen livet!
 
Önskelistan till mor och far :)
 
 
Önskelista till Monkia (billys mamma)
Önskar mig en filt men nån av dessa färgerna :)
 
 
Önskelista till Billy
(detta gäller bara födelsedag då vi bara köper enkla julklappar till varran)
Detta är dock inte alls billigt. Men vill verkligen ha snygga träningskläder när min
hand mår bra nog för att gymma igen!!
 
 
 
 
 

heejj hallååå

Kategori:

Va lite jag bloggat idag då, skyller allt på Johanna som varit här hela dagen. Vi har sett på film, käkat sallad och slappat till tusen. När Johanna hade dratt gick jag ut på en promenad. 60 minuter var jag ute. De var sjukt skönt. Efter det tog jag en lång dusch, sen fixade jag lite kvällsmat som jag precis ätit upp och till det blev de en kopp tee och tv tittande :)
 
Min hand är super trött efter mötet hos teraputen. Har jätte ont, så det känns att den är överansträngd. Men men jag hade iaf blivit 16 Nm starkare och böjde fingret 5 grader mer. Men det går segt och ringfingret går sämre än långfingret tyvärr. Tänkte lindat handen nu på kvällen. Man lindar då ner långfingret så att det töjjs neråt. Men får ta det imorgon med tanke på hur ont jag har. Hon sa en rolig sak idag. Jag har rätt hög smärtgräns, eller ne de var fel sagt, men jag klagar inte förren de gör förjävla ont. Så sa hon till mig idag "lite ont måste de göra". Kontra fort med att jag klagar inte för små ont utan när jag har ont har jag förjävla ont :P
 
 
 
Jag och Shandy på morgonpromenad :)
 
 
Såhär gör Johanna när hon slänger mat ;)
 
 
Kvällsmat, havregryn, äpplebitar och pyttelite sirap för att hålla allt samman. In ugnen 5-10 minuter och servera med vanilj kesella på toppen. Sjuuuuukt gott :) (bitar av receptet taget från Sofie)

19 November

Kategori:

Godmorgon, morgoncardio är klar vilket innbär att 300kcal är borta:) När jag kom hem körde jag lite små övningar hemma, och efter de strechade jag. Nu sitter jag med en värmedyna på ryggen och äter mina knäckebröd samt dricker tee :)
 
Idag skall jag till teraputen, se vad hon har att säga idag då. Pappa och Johanna skall åka med mig :)
 
Puss och Kram

godnatt

Kategori:

Nu skall jag och mina vovvar snart ut på våran kvällspromenad. Imorgon skall de lagas mat. De skall stekas både kyckling och fläskfile, för hela veckan. Skrivit mitt matschema för denna veckan. Använt kalorierna som rikt linjer. Kommer stoppa i mig ca 1000kcal per dag, sen förbränner jag ju mellan 450-600kcal per dag. Denna veckan kan bli grym tror jag. Satsar på -1kg :) Så nu håller vi tummar och tår och kör på jävel för att fixa detta. Men oj då kanske de är dags att gå och lägga sig så man kommer upp klockan sju imorgon till min morgonpromenad :))
 
Min kisse var så söt förrut, han låg och sov på Ricoh<3
 
 
Hahah fick ett rolig meddelande på fb från min limpa förrut. 
Kan man göra annat än älska den tösen ??
 
 
Har faktiskt strechat ben, rumpa, rygg:) nöjd jag som avslutar kvällen med en 
värmedyna på ryggen. Nu kvällskiss med hundarna!
 
 
 

Kvällsmys

Kategori:

Kvällsmys på hög nivå:)
 
Nattis på ljus tända och beck på tv, kan det bli bättre?
Kommande vecka är jag sjukt laddad på min kost, min cardio och mina små övningar hemma!!
Hejja hejja.. Inte nog med det. Ikväll börjar det. Jag skall ha tillbaka min vighet. 
Så nu när detta inlägget är upplagt skall jag stercha. 
Kanske kan va bra för min fantastiskt dåliga rygg ??
 
 
Älskar min nattis, är den inte sjukt söt. Eller nattis, jag sover inte i den utan har på mig den varje kväll innan jag går till sängs :D
 
 
12 Ljus lyser och värmer upp min lägenhet :)

Skulle bara köpa glass

Kategori:

Jag skulle ta bilen till Ica och köpa glass och julmust. När jag kommer ut inser jag att jag inte har en bil. Jaja glass vill jag ha upp på cykeln. Efter järnvägen kör mamma förbi mig. Jag vinkar men får ingen respons. Så jag cyklar hem till dem och säger "jag är sugen på glass" då svarar hon "hur visste du att vi skulle käka glass".. Hahah vilken slump. Jag skulle egentligen handla glass och mamma och dem skulle äta glass. Så gick med dem upp och käka glass sen satte vi oss och spela ullaredsspelet, kundvagnsrejs :D. Jävlar va vi skattade, var skitkul verkligen. 
 
 
 
 
 
 
 
Jan vann, mamma kom tvåa, jag trea och Samuel förlora ;D

Party bilder

Kategori:

Nu följer ett gäng bilder från igår!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så roligt att träffa och umgås med alla gamla goooa vänner<3

Sidecut?

Kategori:

Sjukt sugen på att klippa mig så som Rihanna på bilden nedanför, men att behålla min längd som jag har i löshåret. Också då även sugen på att bli lite mörkhårigare. Skall höra mig runt lite och se vad andra tycker. Dem som känner mig vet ju mycket väl om de skulle passa mig eller ej :)
 
Idag var jag på hundklubben, så enormt mysigt att vara tillbaka. Meningen var att jag och vovvarna skulle traska runt i skogen med Eva. Men arbetsnarkoman som min lille Ricoh är så ville han självklart jobba så han rymde gång på gång till Samuel. Är ifs väldigt skönt att ha en arbetsnarkoman, ellre de än latis :) Var iaf jätte mysigt att gå runt i skogen med Eva, Shandy stussa runt och var helt galen medand Isa och Harry traskade på :)
 
Nu har jag precis sett en film. Myser med mina vovvar till max. Håller på att laga mat och skall sedan se en film till.. Funderingar op livet snurrar i huvuet, så glad att jag har mina vänner att vända mig till. Ni vet vilka ni är.. Tack.. Fylle bilder på mina goingar dyker upp senare :D

Shine bright like a diamond

Kategori:

http://www.youtube.com/watch?v=lWA2pjMjpBs
 
 
Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond

Find light in the beautiful sea
I choose to be happy
You and I, you and I
We’re like diamonds in the sky

You’re a shooting star I see
A vision of ecstasy
When you hold me, I’m alive
We’re like diamonds in the sky

I knew that we’d become one right away
Oh, right away
At first sight I left the energy of sun rays
I saw the life inside your eyes

So shine bright, tonight you and I
We’re beautiful like diamonds in the sky
Eye to eye, so alive
We’re beautiful like diamonds in the sky

Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond
Shining bright like a diamond
We’re beautiful like diamonds in the sky

Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond
Shining bright like a diamond
We’re beautiful like diamonds in the sky

Palms rise to the universe
As we moonshine and molly
Feel the warmth, we’ll never die
We’re like diamonds in the sky

You’re a shooting star I see
A vision of ecstasy
When you hold me, I’m alive
We’re like diamonds in the sky

At first sight I felt the energy of sun rays
I saw the life inside your eyes

So shine bright, tonight you and I
We’re beautiful like diamonds in the sky
Eye to eye, so alive
We’re beautiful like diamonds in the sky

Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond
Shining bright like a diamond
We’re beautiful like diamonds in the sky

Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond
Shining bright like a diamond
We’re beautiful like diamonds in the sky

Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond

So shine bright, tonight you and I
We’re beautiful like diamonds in the sky
Eye to eye, so alive
We’re beautiful like diamonds in the sky

Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond

Söndagen den 18/11

Kategori:

Godmorgon. Sorry att jag inte hörde av mig mer iår. Lagade fylld fläskfile,pommes och bessås. Sjukt gott var det. När jag hade ätit upp kom Johanna och sen drog vi till Stossa för att sedan dra vidare till Hotellet i Alingsås. Det var en rätt B kväll på hotellet. Men det var kul att träffa alla underbara som man inte träffat på jätte länge. Så den delen var rolig iaf. Som vanligt när Adam är ute måste han bäras runt på. Slutade med att vi tog med han hem när jag och Johanna åkte vid ett. Har massa kul bilder att bjuda på sen :))
 
Nu skall jag snart till hundklubben :)
 
Puss och kram!!

Mat

Kategori:

Vad skall man äta idag? Sjukt sugen på kebabsallad från herrljungas pizzeria eller fläskfile, pommes och bea sås. hmmm vad skall man äta till middag idag ??
 

Sjukt snygg

Kategori:

Riktig snyggg plånbok/mobil case. 
Från gina 129:-
 

Promenad med hundarna

Kategori:

Sådär efter massa slappande i soffan bestämde jag mig för att dra ut på en promenad, självklart höll vi ett högt och behagligt tempo. Promenaden blev 40 minuter, nu sover hundarna som stockar och jag känner mig enormt mycket bättre. Nu tänkte jag fixa lite nya låtar till min mobil:)) 
 
Tänt ett av mina alla yankee candle nu fick de bli, cucumber & cantaloupe, luktar super gott i hela lägenheten!! 
 

Hm

Kategori:

Haha klickade in på hms sida. Känns verkligen somhm priser, eller vad tycker ni?
 
 
 
 

Min plutt

Kategori:

Shandy är mitt hjärta. Morgonmys är bäst<3
 
 
Hihi hon kan ligga inne på toagolvet länge, för att vänta på mig så jag blir klar!
Fixa hår, tvätta ansikte, borsta tänderna och så vidare!
 

Lägenhet

Kategori:

Jag älskar ming lägenhet den är så sjukt mysig<3
Tända ljus<3
 
 

Frukost

Kategori:

Som vanligt äter jag fel frukost.Så nu har jag ont i lilla magen. Jätte ont, hur dum kan jag vara och blanda ägg och mjölk, två saker jag alltid får ont i magen av :( 
 
Här sitter jag iaf nerkrypt under två filtar med Ricoh i knät och Shandy intill. Myspys framför en film. Livet är la för underbart ibland va :)
 


Gooodmorgon

Kategori:

 
 
 
 
Ny dag nya möjligheter. Blev sent igår, så när jag väl var klar med mobilen så gick jag bums ut med hundarna och sedan i säng:)) Men jag fixade det iaf, nu ligger jag och skriver på min nya iphone. Jag är sjukt stolt över mig själv att jag klarade detta själv. Trodde inte jag skulle fixa det, fick panik några gånger men jag klickade mig runt och tillslut gick de. Läste på google att de skulle vara jätte simpel, gjorde på det sägtet men inget flyttades över, så fick hitta mina egna lösningar:)) För att få flyttat kontakter, sms, samtalslistor, kalender och anteckningar. Så fick jag högerklicka på Iphone4 i itunes, säkehetskopiera den och när det var klart, högerklicka på iphone5 och tror de stod återskapa från säkerhetskopia. Då kunde man välja vilken kopia man ville ha och då valde jag iphone4.. Jag trdde ju detta skulle vara de svåra problemet och att appar och sånt skulle vara lätt men det var detta jag fickfixat först iaf.. Över till apparna, så ville jag får dem sparade i itunes, trodde dem sparades när man synka men inte för mig. Så jag gick in i programm på iphone4 högerklicka och tryckte på överför köp. Sen låg apparna i itunes och då gick de lätt att lägga in dem på den nya telefonen:)) Ni förstår inte vilken lycka det var att lyckas med detta:)) Sen satt jag nog i nästan 1,5 timme och fixade all musik. Vilkeg inte heller va de lättaste. Hade ingen musik i itunes så var på något sätt ville jag lägga över musiken från min iphone4. Ladda ner ett programm som hete sharepod, skitsimpelt. Den flytta lätt över musiken till datorn så man sen kunde få in den i itunes och avslutnigsvis i mobilen:)) 
 
OjOjOj vilket inlägg!! Men nu vet ni hur jag gjorde, nu är jag hungrig och skall gå upp och käka:) Eftersom allt blev som det blev så besluta jag mig för att tvätta kläder idag:)) 
 
Hörs sen, nu skall jag ringa min mamma<3
 
 
 

Vilken dag

Kategori:

Va fan skall man göra? Hela jävla dagen har varit skit. Fy fan va less jag är på detta. När den ända männsikan man litar på till 100% sviker. Putter iväg än, och vill inte ha än nära inpå. Bråkbråkbråk. Inte alls roligt. Nu skall jag iaf sysselsätta mig med andra saker. Mobil och ipod skall bli full med ny bra musik. Sen skall jag börja kolla på om jag kan få fixat det här med den nya mobilen. Vet att det skall gå och synka mellan mina mobiler helt. Men vet inte hur. Men jag skall fixa detta. För vill man ha någoting gjort får man göra de själv och då är det både tackat och betalt!! 
 
 

Apple

Kategori:

Idag föddes en ny familje medlem till min apple familj. 
Dock kommer jag inte använda mina två mobiler samtidigt, men jag gillar apples produkter.
När jag har råd skall jag även köpa en iPad och en nyare iPod nano. 
Högst upp på min önskelista står nämligen iPad och längst ner hittar ni en iPod :)
I övrigt på min önskelista står även inredning från different design, cult och en ny kamera.
Sen även lite presentkort på roliga affärer :))
 
 

Fredagen den 16 November

Kategori:

Jaha, det blev ju inte riktigt som det skulle. Vaknade imorse, vågen visade -0,5kg. Sjukt skönt.. Mamma hämtade mig vid 11 så åkte vi till ica och hämta ut min iphone. Sen handla vi också lite annat. Efter det blev det fika och massa mys hemma hos mamma.
 
Skulle ta 14 tåget till Mölndal. Men precis innan blev jag och Billy lite oense och han ville inte att jag skulle dit. Kul nu är min helg helt förstörd. Känner mig så enormt jävla tom av sånt här :( Så nu sitter jag i min tomma lägenhet, helt själv, vill bara sova bort hela helgen. I vanliga fall ser jag alltid fram emot helgen, de hade jag även gjort nu. Men se hur det gick :'( Man skall aldrig ha förhoppningar för då blir man alltid besviken. Så nu är min helg förstörd, inte roligt någonstans. 
 
Men men nu är det som det är. Så enormt glad att jag har mina älskade hundar som är med mig i vått och tort. Älskar dem med hela mitt hjärta<3 Så nu sitter vi här, godis, julmust, film och massa tända ljus.
 
 
 
 
 
 
 

Julklappar

Kategori:

Jag älskar julafton, jag älskar julklappar. Men iår har jag lovat mig själv att hålla julklappskostnaden nere. Därför skall jag tänka igenom varje julklapp så att det verkligen kommer från hjärtat. Igårkväll kunde inte jag somna så jag låg och fundera på julklappar. Till lillebror är jag helt klar med mina ideer. Likså till Billy, till Bosse och Lena, även till Åsa som är pappas tjej och Jan som är mammas kille. Till mamma och pappa är jag nästan klar, har hittat på något till varje men är inte klar. Och till Monika har jag inte kommit på vad jag skall köpa, har en ide får se om jag slutför den eller ej. Idag är det iaf 39 dagar kvar tills julafton. Längtar som bara den :))
 
 
 
Skev ju igår att jag skall sluta nätshoppa. Kom på idag hur skall jag få hem mina julgardiner om jag inte näthandlar, vill ju ha dem från jotex, både för tat de är billigt och för att dem är snygga. Så får ändå göra en beställning från jotex. Men inget annat iaf:)
 
 
 
 
 
 

15 November 2012

Kategori:

Frukost,film och morgonmys. Guud va mysigt:)) Självklart har jag genomfört min morgoncardio också. 60 minuter cardio varav 40 av dessa var stenhård lydnad med min älskade Shandy. Hon misskötte sig i början av promenaden sen fick hon skämmas och efter det körde jag lydnad så det osa om oss. Eller iaf mig för jävlar var svettig jag var. Det bara rann när jag kom in. Men svett är fett som gråter. Nu har jag tvättat mig och slått mig ner i soffan med mina knäckabröd och mitt tee. Tjuvvägde mig imorse. Blev glad över resultatet, skall bli kul att se vad min våg säger imorgon:) Idag var även lilleman med när vi var ute, eftersom vi gick såpass sent som vi gjorde :))
 
 

Stolt

Kategori:

Över att jag hatar bollsporter. Varenda jävla uppdatering på facebook handlar ju om samma sak. Fotboll Zlatan, blablabla. Behöver ju fan inte ens se matchen för att veta allt som hänt. Men det är väl bra att folk har ett intresse. Men jag kommer alltid vara en stolt bollsportshatare.. De ända jag kan tänka mig att kolla på är handboll, men verkligen inget annat. Jajja, kände bara att jag behövde skriva av mig lite, då är det ju bra att ha en blogg :D
 

Problem

Kategori:

Jag har ett problem eller beroende kanske man kan kalla de, nu skall jag iaf ta tag i det. Jag älskar internet shopping, tradera, gina, hm, nelly, ellos, onlinedesign, trend4you. Jag kan hålla på och räkna upp hur länge som helst. Men nu är det stopp. Nu skall jag börja handla det jag skall ha i affären, så jag ser pengarna försvinna, istället för att få ett papper där jag skall betala det. Känns inte som samma sak även om det är exakt samma pengar. Ett köp i en affär tänker jag alltid igenom flera gånger, medans internet är bara klick klick så är det på väg hem. Mennu skall de bli ordning och reda på mitt liv. Sluta nätshoppa.. Hejja mig nu är jag laddad till tusen på detta. Vill jag ha något måste jag köpa det i butik så det syns i plånboken med en gång :))
 
Puss och Kram

14 November

Kategori:

Idag är det Onsdag. Jag hade min första sovmorgon denna veckan, haha vad gör jag? jo jag vaknar vid 7.40. Japp japp tänkte jag lika bra att ta sig ut på en timmas morgon cardio. Härligt att ha det avklarat. Sen satte jag mig och tog en lugn och härlig frukost till en bra film. 
 
Efter detta åkte jag och mamma iväg på "piiiip" inget som skall nämnas här på bloggen. Kom hem igen vid 12 då satte jag mig och såg klart filmen. Vid 13.30 kom lillebror, jag lagade pastasås till oss två och pasta då ofc. I pasta såsen hittade man även mitt favvoritkött kyckling, och massor av curry krydda. Älskar curry ;D Efter maten åkte vi hem till mina kusiner för att kolla läget med dem idag. Fikade lite då dem hade lagat muffins :). 
 
När jag kom hem igen somnade jag i soffan och när jag vaknade var jag inte alls sugen på att gå ut på kvällscardion. Men det var bara att räkna ett, två, tre nu kör vi. Som tur har jag ju Shandy som snällt och glatt går med mig på mina promenader. Nu sitter jag och kollar på sos sommar, och när det är slut skall jag duscha en snabbis och sen äta lite kvällsmat, kanelknäckebröd och tee. Samtidigt som jag ser på stalkers. :))
 
Hoppas ni haft en underbar dag alla mina gooa läsare:)
Skall försöka bli lite bättre och ge er fler inlägg per dag, jag lovar :)
 
 
Puss och Kram

13 November

Kategori:

Idag är det Tisdag, och min lillebror fyller 13 år :)
Stort grattis till världens bästa lillebror<3 Idag har vi då alltså varit hos veterinären med hundarna. Gick skit bra. Shandy och Anna gick som jag trodde sjukt bra ihop. Anna satte sig ner och gosade med Shandy och lillan vifftade på svansen hela tiden och verkarde inte alls rädd eller osäker utan snarare självsäker. Gud va glad jag blev. Nu har vi alltså både Erik och Anna som kan behandla min underbara hund<3 Annars idag har jag scrapat lite kort. Slått in presenter och skall snart sätta igång och baka. Dumlekakor utan nobless och kladdkaka står på schemat till min going till bror. 
 
Min iPhone har kommit :D, min älskade lilla femman har nu kommit och ligger på ica och väntar, HÄRLIGT:D
 

Telefon tid

Kategori:

Viktig telefontid, en timma satt vi. 
Nej det var faktiskt inte med Bettan, för en gångs skull pratade jag med en annan underbar vän. Vi hade mycket att ta igen och bestämde att jag skall ta mig dit någon dag så vi kan snacka och bara umgås ännu mera. Kanske träna lite också. Då det är något vi båda brinner för! Blev så enormt eggad, åå vad jag vill ha en frisk hand så jag också kan gymma. Vet att man kan gå och ta gruppträningar men jag har inte riktigt fått tycke för detta än. Men en gammal kollega skall ta med mig på några pass i göteborg. Men man får ta det man har först. Så imorgon är det upp lite innan sju och avverka dagens morgon cardio, som vanligt är det 60 minuter som gäller :)) 
 
Men nu skall jag nana kudden
Puss och Kram
 
 

Måndagen den 12 November

Kategori:

Hej alla mina glada läsare. Hur mår ni?
Jag mår helt okej, haft väldigt ont i mina höfter idag, men jag försöker stå på benen ändå. Började min dag med att gå min morgon cardio på 60 minuter:) Umgåtts med min underbara vän Johanna idag. Hon åkte med mig till teraputen imorse. Vet inte riktigt hur det går med mitt finger. Tränar det just nu genom att skriva med det på tangentbordet. Jag har iaf blivit starkare i min vänster hand vilket känns skönt. När vi kom hem såg vi på film, efter det blev det en promenad och sen mys framför tven med tee. Johanna åkte hem för ett tag sedan, nu har jag duschat och sett på tv, funderar på att krypa ner i sängen snart. 
 
Imorgon skall alla hundarna till veterninären och vaccineras. Det är första gången på 1,5 år som jag låter någon annan än Erik hantera Shandy. Varför jag hållt mig till honom är för att han skött henne väldigt bra. Men Anna är en väldigt duktig veterinär och jag har fått ett starkt förtroende för henne och tänker därför se hur hon och Shandy går ihop. Går det bra kommer jag fortsätta med Anna, funkar det inte går jag tillbaka till Erik. Det är bara en spruta och kan inte göra henne mer uppriven för veterinärer än vad hon redan är. 
 
Nu skall jag se på csi, ut med vovvarna i pausen och sen sova!!
Puss och kram

Söndagen den 11/11

Kategori:

Farsdag!
 
Idag är det farsdag, jag ursäktar mitt bloggande denna helgen. Inte haft tid som vanligt typ :P Tänkte börja berätta lite om dagen som gått. Jag och Johanna gick väl upp vid 10 eller något, satte oss och drack te. Sen så började jag fixa här hemma för att pappa skulle komma på fika och få lite presenter på farsdag :) han blev jätte glad för allt. Efter detta gick jag och Samuel fram och köpte thai mat, sen slappade vi framför filmer och käkade gött. Mamma kom även hit till andra filmen vi såg :) Sen på kvällen kom även pappa, vi har satt upp lite saker inne på toaletten, och satte dit en t-list så jag slipper ha vatten över hela golvet när jag duschar. Sen satte vi också upp lite saker i köket. Mitt hem blir mer och mer mig, trivs här som handen i handsken :) Nu har jag myst ner mig i soffan intill Ricoh och sett på solsidan. Även fått diska en enorm disk, gud va skönt de känndes!!
 
Gårdagen då, den bestod av BAKANDE, jag baka och baka och baka. Blev dumlekaka, hallongrottor, schackrutor och snickerskaka. Allt till dagens farsdag :) Kvällen var v'ldigt oklar men slutade med att jag, Linn och Johanna drog till hotellet i Alingsås. Vi hade som vanligt enormt jävla roligt, kvällar med dessa töser glöms sällan bort :)) Efter hotellet släppte vi Linn i Vårgårda och sen drog jag och Johanna till Niklas som var hos Tim. Där pratade vi med gamla bekanta som man inte pratat med på länge. Fick även höra gårdagens kommentar. Varför den var så rolig var för att den handlar om en tjej som har något emot mig. Det var en kille som kom fram till min och Niklas och sa något i liknande med "tjejerna i hörnet gråter, detta för att dem nu vet att dem inte är snyggast i rummet längre" scooore ;D
 
Nu skall jag glutta vidare på tv:)
 
Hoppas ni haft en bra helg och en fin söndag!!
 
puss och kram

Höfter

Kategori:

Mina höfter är helt sjukt konstiga. Tror det är därför ryggen krånglar endel:(. Jag har varkligen skit ont i mina höfter och har haft det nu i någon månad. Det är super duper jobbigt. Har jätte ont i dem hela tiden och när ryggen som nu gör ont så gör höfterna ännu värre:( Tur att älskligen kommer hem om en stund och att jag får åka bil till Herrljunga idag.. 
 

Tolv av tolv

Kategori:

Sex pluss sex är tolv. Tolv sjukt grymma filmer har dem gjort. Den sista avslutades på ett sådant sätt att de kan komma fler. Sjukt bra va. Inte vet jag om det kommer komma fler med som sagt den sista hade ett sådant avslut att man undrar om de kommer fler. Dessutom har man frågor som måste bli besvarade. Kommer Johan sluta? Kommer Sett och Sofie bli ett par? För jag har verkligen fått dem vibbarna att dem kommer bli ihop. De första  tre filmerna med Johan Falk släpptes redan mellan 1999 och 2003, dessa tre hette, Noll tolerans, Livvakterna, Den tredje vågen..
 
Men år 2009 kom det sex stycken till, nu med lite annorlunda handling, men det blev bara bättre och bättre. Dessa sex var, Gruppen för särskilda insatser, Vapenbröder, National Target, Leo Gaut, Operation Näktergal, De fredlösa.
 
Jag trodde faktiskt det var stopp efter det, trodde inte man skulle kunna fortsätta på en såpass bra handlning. Men för några månader sedan började de komma ut fler. Dessa fick namnen, Spelets regler, De 107 patrioterna, Alla råns moder, Organizatsija Karayan, Barninfiltratören, Kodnamn Lisa.. Igår såg vi Barninflitratören och idag såg jag Kodnamn Lisa. Alltså jag ÄLSKAR dessa filmer. Speciellt när Kodnamn Lisa slutade på ett sådant sätt att det faktiskt kan fortsätta med flera filmer!!
 
 
Nu skall jag snart laga lite mat. När älsklingen kommer hem om 2 timmar skall vi i princip åka med en gång så måste sätta igång och äta och diska innan han kommer hem :)
 
 

Fredag=vägning

Kategori:

Jappss idag är det fredag och det första jag gjorde var att hoppa upp på vågen.. Vad tror ni de stod?? Det var faktiskt en uppgång på 0,6kg. Men det var jag ju förberedd på så gråter inga floder för det. Får ta mig i kragen och göra bättre ifrån mig nästa vecka, då skall jag ha gått ner 0,6 + minst 0,2.. Känndes bra att jag inte gått upp mer. Trodde det ett tag nämligen. Men detta är jag helt okej med. Nästa vecka skall jag även testa att göra lite små övningar hemma. Lite mage,rumpa och ben, tänka jag. Att gå till gymmet är ingen ide än, är så svag i handleden så jag tror inte jag skulle fixa så mycket där. Får vänta ett tag till. 
 

9 November 2012

Kategori:

Idag är det den dagen. Den jävla dagen. Idag är det två år sedan som du togs ifrån oss. Två år sedan. Helt sjukt minns den fortfarande som igår. Lilla underbara Malin, gud va jag saknar dig. Finnns så mycket du hade behövt ställa till rätta här på jorden. Sånt som bara du hade kunnat göra. Du togs ifrån oss sjukt mycket för tidigt. Varför just du? Någon utav alla idioter som tar livet av sig kunde fått dö istället för dig. Ja jag kallar dem idioter, tycker det är så fel att ta livet av sig, när det finns så många som aldrig fick välja om dem ville dö eller ej. Så sitter en hel hög där ute och väljer att göra de... Blir så irriterad när jag tänker på det. För två år sedan, så var de första ordentliga halkan, det kom massor med snö under dagen.  Första halkan, och du togs ifrån oss. Kommer alltid sakna dig massor stumpan, du är och förblir min förebild<3 
 

Cardio

Kategori:

Sådär nu var 50 minuter cardio till klart. Gick till astra för att ge älsklingen sin plånbok. Så han kan köpa frimärke och posta mitt brev till afa. Nu ligger jag i soffan igen och myser med mina hjärtan och ser på lyxfällan. 
 
Ikväll skall jag försöka få min älskling att se Johan Falk med mig och efter det skall jag kolla på hela sverige bakar.. ÄLSKAR det programmet. Är rätt baksugen då jag tänkte bjud hem pappa på fika på söndag. Tänkte baka dumlekakor och hallongrottor för det är sååååå gott. Men kanske kan hitta på något mer. 
 

älskade mamma och pappa<3

Kategori:

Här sitter jag som vanligt och bara funderar till tusen. Vilka kan man lita på i ens närhet? Vilka är ens vänner? Vilka utnyttjar dig? Vilka snackar skit om dig? Jag tycker det är jobbigt att inte veta vilka man kan lita på i sin närhet. Det är inget som hänt nyligen eller så men just själva tanken om vilka som faktiskt står dig nära och vilka som bara är en fejk. Tanken gör mig snurrig. Varför funderar man ens på sånt? Jag gör det nog enbart för att det ända jag gör nu för tiden är att jag funderar. Haha, blir lätt så när man inte gör så mycket på dagarna.
 
Jag vet iaf att två personer i mitt liv kommer alltid stå mig närmast och det är min mamma och pappa. Dem är mina två bästa vänner, kommer aldrig få några bättre vänner än mina föräldrar. Jag vet att i alla lägen kommer alltid mamma och pappa stå mig närmast. Dem kommer alltid finnas där, dygnet runt, året om, livet ut. Därför kommer alltid jag älska mina föräldrar mer än något annat här i livet. Glöm aldrig det mamma och pappa<3
 
Jag två till underbara nära vänner, som också finns där dygnet runt, men dem kommer aldrig finnas livet ut. Det är mina två underbara hundar, Shandy och Ricoh. För hur många kan man faktiskt bli sur på och dem fortfarande älskar mig och gör allt jag ber om?Det är ingen männskilg varelse som klarar av det, utan självklart och förstårligt skall dem tjaffsa emot. Men det gör inte mina hundar för dem är bara hundar. Så länge jag ger dem mat och kärlek, så är det allt dem begär. Skulle jag kunna skulle jag ge dem evigt liv för det finns inga bättre vänner. Mina älskade hundar finns intill mig i alla lägen, ledsna, glada och lekfulla. Mina hundar är mina vänner, för dem berättar jag allt. Kommer älska er och finnas för er till döden skiljer oss åt<3 Jag har även mina två underbara katter som jag ibland får spader på. Men som jag i nästa sekund bara vill äta upp för dem är så söta mot varran, mot hundarna, mot mig. Det bästa med djur är att man vet att dem alltid kommer finnas där, iaf tills dem så sorligt blir en vacken ängel<3
 
Sen har jag självklart massa goa tjejkompisar men som sagt, dem jag litar på mest i mitt liv är min mor, min far och mina djur. För jag vet att vad som än händer så kommer jag alltid ha dessa kvar och dem kommer aldrig någonsin snacka skit om mig. Jag har en underbar pojkvän som också är en väldigt bra vän. Vi kan prata om princip allt med varandra. Självklart pratar man inte "killproblem" med sin pojkvän men ändå. Jag älskar han med hela mitt hjärta och för honom kan jag verkligen berätta allt. Hade jag fått bestämma hade han stannat livet ut, men sånt kan man inte bestämma utan sånt avgörs med tiden. Jag kommer iaf älska han i nuet och bara leva mitt liv med världens bästa kille<3
 
 

Torsdagen den 8 November

Kategori:

Godmorgon alla sötnosar! Min rygg är värre än igår. Mår inte alls bra. Men trost det har jag gjort min morgoncardio blev 70 minuter men egentligen blev det väl bara 30 minuter eftersom jag gick i snigelfart för att få ryggen att fungera igen. Idag skall jag inte göra så mycket, sitter och tittar på tv, senare skall jag gå till astra för att lämna pengar till älskingen så han kan köpa frimärke och posta mitt läkarintyg till afa. Annars har jag inget vettigt planerat. Kika på massa hemsidor som vanligt och bara chilla runt ;)
 
Men nu skall jag krypa ner under filten med hundarna och myysa till tusen<3
 
Puss och kram
 

 
 

Vikten ett hemskt beroende

Kategori:

 
 
 
 
Nu sitter jag på tåget på väg till min älskling!

Jag sitter och funderar på drastiska åtgärden. Att hålla på med viktminskning, blir ett extremt begär. Ett beroende att ställa sig på vågen varje morgon för att se om det är någon skillnad. Denna veckan visar vågeb pluss och jag vet varför. Jag har inte mått så bra. Inte orkat bry mig. Men ändå nu när man står med facit i hand så har jag enorm ångest för att väga mig på fredag. För att minska ångesten finns bara en lösning. En lååång promenad. Så ikväll skall jag och Shandy ut på kvällcardio i Mölndal. Vi får se vart vi hamnar. Imorgon blir det 2,5 timmes cardio för att veta att jag faktiskt gjort annat än att legat på soffan iaf. Då minskar ångesten lite inför fredagen iaf:)) 
 
Idag fick de bli arrivas tåg. Sjukt underbart, slippa stanna i Vårgårda, och i Alingsås får ingen gå på. Det innebär enormt lite folk på
tåget och en super avslappnad Madde vilket leder till en avslappnad Shandy:)) 
 
men vi hörs kansk senare
 
Puss och kram

7/11 :)

Kategori:

Hur mår ni?
Hann tyvärr inte blogga igår, hade fullt upp med annat ;) Började dagen med morgon cardion, sen efter det åkte jag med Linn till stallet. Vi skrittade ut tv turer, först åttan och lucca och sedan wille och sandor. Blev barbacka ritter :))
Efter stallet åkte vi hem, fixade oss fort som bara den för vi skulle åka till Alingsås :) När vi kom hem från Alingsås rejjsade jag runt här hemma, diskade vek tvätt och sen bar det av till te drickande hos Linn.
 
Idag då, började även denna dag med morgon cardio. Sen kom Emelie hit och satte i lite mer löshår. Hoppas verkligen att det ser bättre ut nu. Men jag tror det gör detta :)) Efter att Emelie gått så började jag damsuga och tvätta kläder. Så nu har jag ännu mera kläder att vika. Skall försöka ta tag i det nu efter jag smält den good maten jag lagat idag. Blev min egna tolkning av flygande jakob :)
 
I eftermiddag skall jag åka till min älskling:)
 
Puss och kram
 

Godnatt gooingar

Kategori:

Nu skall jag sova!
Imorgon har jag massor att göra, bara sånt där olustigt och tråkiga saker dock. Diska, städa, vika tvätt, handla osvosv.. Nämligen bestämt mig för att åka till Mölndal på Onsdag så vill ha det rent och fint hemma isf :) På Onsdag skall Emelie även sätta i lite mer löshår, det stör mig lite i underhåret så vill ha en rad till neråt :))
 
Men nu skall jag nana kudden!!
 
Pussss och kram

Rastlös

Kategori:

Jag blir så rastlös av att gå hemma. 
Funderar på saker hela tiden. Vad händer? Vad skall man göra? osv. Mycket funderingar på livet. Vad vill man göra med sitt liv? Vart vill man bo? Vart vill man jobba? När man inte har något vettigare att göra så funderar man hela tiden vill jag lova. Jag vill bara göra något nu, vill bara bli frisk. Är jätte trött på detta :(
 
Nu har jag iaf varit ute på kvällscardion, Linn fick bli mitt offer att gå med mig. Till helgen är det nästan bestämt att jag Linn och Johanna tar oss en sväng om på kronan, skakar lite rumpa :)
 
Men nu skall jag fortsätta dricka mitt tee och se på tv. Sååååå godis sugen :'(
 
Puss och Kram

Kläder

Kategori:

Det är alltid dagens problem. 
Är så trött på att klä mig i mjuksbyxor och liknande. Idag blir det jenas och en stickad tjock tröja :) La precis en order från hm, det blev en träningsbh, den var 50% rabatt på så jag passade på, då jag vill ha en sådan senare :) Sen blev det även ett par jeans, lovat mig själv att inte köpa jenas då jag vill ner i vikt. Men köpte en liten stl så den passar nu men hms jenas är så bra så dem komme rnog passa senare med :) Sen la jag även en beställning hos Ellos på ett par träningsbyxor + en falsk onepiece:) Jag tror man blir mer eggad till att träna om man tränar med stil. Så jag skall vaar snygg när jag tränar :)
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Kategori:

Idag är det den 5 November. 
Ja har varit ute på morgoncardion ihop med Shandy. Emelie har börjat cykla så jag får gå själv :) Men det gick super duper. Gick ut till pappa och hämtade bilen. Sen åkte jag till kaninerna för att ge dem mat. Men det slutade med att jag storstädade burar, både dem med kaniner och dem utan, sen städa jag utanför buren. Gud va stolt jag blev över mig själv. Cina har även fått flytta hem till mamma igen.
 
Nu har jag precist drukigt upp mitt tee ätit min frukost och sett på top modell. Om en timma skall jag åka till hand teraputen. Se vad som skall hittas på där idag. Skall börja ta lite mer bilder åt er tror jag. Vart väldigt bildlöst det senaste ;) Men skall försöka bättra mig, jag lovar :)
 
Ni alla där ute får ha en kanon måndag :)
 
Puss och kram

4 November

Kategori:

Det hände igen.. 
Men nu skall jag försöka uppföra mig och uppdatera er om mitt liv här i Herrljunga :) I helgen har vi varit i Herrljunga så det betyder att min älskling kom till mig. Han kom hit runt 21 i Fredags och då såg vi på en till Johan Falk film. Så sjukt bra är dem va? I Fredags vägde jag mig -0,6kg visade vågen. 
 
Jag och Cornelia fikade läänge och satt och pratade om hur mycket olika saker som helst. Efter det käkade jag en kycklingpizza och så blev de vindruvor och julmust till efterrätt. Lördagen började 07.00, promenad med Emelie, så skönt att komma igång tidigt men blev ändå sjukt trött på kvällen. Men dagen var tipp topp, åkte till knalleland, shoppade lite presenter till lillebror och efter det blev det tid för mat. Thai silks shopping buffe var sjukt efterlängdad och guuud va gott de var. Sen såg vi på nya bond filmen, den var super duper bra :))
 
Idag har varit en riktig slappisss dag, slappat till max gånger typ fem. Så kommande vecka blir de MASSA träning. Måste förbränna allt jag ätit i helgen pluss minst 0,5kg till. Helst 0,6kg för då är jag nere på 57,9 :)
 
Puss och kram på er mina sötnosar<3

Om 20 minuter

Kategori:

Kommer Cornelia till stationen här i Herrljunga :))
Tänkte vi skulle gå in och köpa lite fika kanske lite glass eller något. Så vi kan ta en fika och bara tjata om allt som vi missat på typ ett år eller något. Är hundvakt idag åt mammas två älsklingar. Vi vill inte lämna Nona riktigt än. Idag har nämligen de smärtstillande släppt och vi är rädda att vovven skall få ont. Igår var hon nämligen nersövd och dem fixade hennes tänder. Nu är dem jätte vita och fina!
 
 
Jag och Cornelia var såå snygga för 2,5 år sedan ;)

Ingen uppdatering=Lång uppdatering ;)

Kategori:

Godmorgon alla underbara!
 
Sorry att jag inte uppdaterat, har varit en heldel bollar i luften och datorn har inte ens varit startad sedan i tisdags när jag var hemma hos älsklingen!
 
Vad har jag gjort då?
Jo i Tisdags åkte ju jag och mot till klädkällaren, åååå va mycket kul det fanns. Hittade två sjukt snygga ljusstaks par. Pluss lite annat smått och gott. På kvällen var det lydnads avslutning, det innebar hinderbanan. Shandy fick vara visningshund och efter det kammade vi hem 70p, full pott om man tar bort övningen där Shandy skall sitta still och jag skall träffa bollar i en jävla hink. Shandy sitter ju still men träffar hinken gjorde jag ju inte ;) Hon skällde till och med på kommando :D min hund är duktig flicka!!
 
Onsdagen, upp 5.30 ut och gå med Emelie. Sen åkte jag och pappa till Alingsås och läkaren. Gick väl inte såå JÄVLA bra. Allt som var sagt tidigare ändrades. Nu vet ingen vad fan det är som är fel på min hand. Så nu står vi här, ingen vet något och jag mår bara skit över detta. Efter besöket så åkte vi och käka frukost, sen gick vi lite på stan innan vi rullade hemåt. Hemma tvättade jag kläder, fixade lite kort till instruktörerna och bara chilla hela efter middagen typ :))
 
Torsdagen, upp samma tid ut och gå med Emelie. Sen åkte jag och Johanna till Alingsås till teraputen istället. Där blev man inte heller så mycket visare precis. Efter det åt vi frukost vi med och gick på stan en sväng. Balders Hage och Hem butiken fick vi handlat lite på. Sen styrde vi mot Herrljunga. In och handla mat och sen hem och lämna maten innan vi drog till Falköping. Falbygdens ost och jysk stod på spel :)) Hade en sjukt rolig dag, till Falköping åkte även älskade lillebror med. Kvällen avslutades med Agility på hundklubben. Alla skulle få köra en runda var, rundan var på 20 hinder så det var en lång bana med många hinder. Ricoh och Samuel kämpade si igenom alla vattenpölar och det gick jätte bra:) När Shandy skulle köra fick alla för sig att släppa hundarna innanför staketet. Hade dem frågat mig innan hade jag sagt nej, det kommer bara bli bråk.. Detta trodde jag vem som helst skulle kunna räkna ut och efter 11 veckor ihop trodde jag att ALLA visste att Shandy är mamma polis och inte fixar när andra hundar bråkar. Men ingen frågar ingen tänker, alla släpper.. Det blir bråk och Shandy sticker dit OFC.. Jag får ett jävla physk bryt på dem innan för staketet och skriker "ni kan väl för i helvete för en gångs skull hålla reda på era jävla hundar"... Eller nått i den liknelsen iaf... Blev sjukt besviken. Jag respekterar att en hund alltid pekar "fuck you" åt Shandy. Jag respekterar att en annan hund ALLTID skall försöka äta upp Ricoh. Jag respekterar att en hund inte lyssnar utan bara springer ut än när man kör på banan. Jag respekterar allt detta. Kan inte jag bli respekterad tillbaka så att när jag kör med min mammapolis kan väl bara alla ha sina hundar i koppel? Är det för mycket begärt? När jag lugnat ner mig lite, tänkte inte ens köra en gång till men tillslut gjorde jag det ändå. Shandy gav mig en sjukt fin runda och blev super duper nöjd. Men var ju fortfarande arg och ledsen för att min första runda blivit så förstörd. Efter detta så var det bara EN. EN människa som kunde klämma ur sig en ursäkt. Så sjukt fegt av er andra att inte be om ursäkt. Detta innebär också att det är bara denna ända männsikan som jag kommer respektera i fortsättningen.. Gör dem andra hundarna mina hundar något kommer de ta hus i helvete. Livet handlar om att ge respekt och få respekt. Ger man inte får man inte.. Så är det bara. 
 
Aja nog om gårdagen. Över till dagen. Idag skall jag slänga skräp. Sen kommer Cornelia hit en stund. Skall bli super duper kul att träffa henne igen :)) Var jätte längesedan vi sågs. Ikväll kommer ju även min älskling hit en stund. Skall bli super duper :) Ni som orkat läsa allt, grattis nu är det över för denna gången.. 
 
Puss och Kram