madeleinespangberg

Jobb sökande

Kategori:

Ja söka jobb är något jag kan vid det här laget. 
 
Vissa personliga brev man skriver blir ju sjukt grymma, jag borde bli utsedd till årets personlige brev skrivare. Hahha. Iaf sökt endel jobb samt att jag haft kontakt med min arbetsförmedlare med en avstämning. Hittade lite fler jobb som jag skall söka. Hittade en en bra sök ruta på arbetsförmedlningens hemsida, vilket gjorde att jag hittade massor av roliga jobb:P
 
Idag körde jag ben på gymmet och om jag kan gå imorgon är det fan ett under, jävlar va trött jag blev, de sved göt i benen mot slutet. Kunde inte gå ner för trapporna och kom fram till att jag heller aldrig mer skall träna ben innan jag kissar Diesel för det var riktigt fel ordning, trapporna hos Tobbe känndes som världens mördare i mina stackars ben. 
 
Ikväll blir det hundklubben, vet inte riktigt hur de blir med kurserna. Är både bevakning och agility, fast båda instruktörerna som är i agilityn behövs i bevakningen, så vet inte hur det skall gå ihop. Men på något sätt går det väl ;D Jag vet heller inte vilken kurs jag skall gå, är de ens mening med att gå nån kurs? Kommer ju aldrig hinna dit när jag har ett jobb:/ Jajja får la se vad som händer!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: